Hälsade på en familj!

Hejsan allihopa! :)
Jag orkade tyvärr inte blogga igår kväll, så jag hoppade över det, så nu bloggar jag istället.
Så nu ska jag berätta hur det gick med att träffa den nya familjen..

Gick upp till torget 20 över 3 för att Malin skulle hämta mig halv 4 där.
Jag gick upp i min egen lilla tackt, med en cigg i handen, kände inte mig alls nervös eller något, mest spänd för att se hur dom är och har det.
Malin körde dit, och det tog inte mer än 15 minuter dit 10 minuter hem :)
Från Löberöd då, för jag var vid Vomsby, vid Vombsjön:)
Jag trodde dock inte det låg nära Lund, men det gjorde det tydligen.
Jag kommer in i byn & känner direkt när jag ser husen skogarna och massa träd och sånt, att detta är inte vad jag söker.
Jag är väldigt trött på att bo på ett sådant instängt område.
Men jag sa ingenting till Malin ännu för jag skulle ju hälsa på familjen, det var ju det som var menat.
Så när vi kom fram efter att Malin varit lite vilse så hittade vi dit, huset såg kanske inte vackrast ut, inte själva tommten heller, fullt med saker överallt, massa ogräs, högt gräs, leksaker överallt, så ja, redan där kände jag att så vill inte jag bo, visst mitt gammla hus med mina föräldrar kanske inte var det vackraste heller, men fan finare än detta här!
Vi gick in, en kille öppnade han hälsade inte på mig så jag kan inte avgöra om han är trevlig eller inte.
Direkt när man kom in för dörren luktade det kattpiss:S & det var katthår överallt, inte nog med katthår, det var saker överallt, det var så trångt öven fast huset var hufsat så stort, men nej!
Dom får nog börjar rensa ut lite saker tror jag!
Hur som helst jag hälsade på hon som tog han om allla barnen och hon var trevlig, det var en ganska stor kvinna, men väldigt trevlig att snacka med.
& sen kommer en nackdel till, där bodde väldigt många ungdomar och så många ungdomar tror jag inte att jag vill bo ihop med, det kan bli väldigt svårt om jag får säga det själv. Ungdomar kommer aldrig överens, & när det bor så många ungdomar ihopa, och alla är från olika kulturer också, nej det kommer aldrig att gå. Jag vill inte bo så, & sen om jag skulle bo där skulle jag få ett rum som är lika stort som Hampus gaderob, fast kanske lite breddare men inte mycket breddare! Visst det är stort för att vara en gaderob, men hallå? SOVRUM?
Sängen stod där vid dörren typ så öppna man dörren var det precis man kunde komma in, sne tak typ i hela rummet,
en liten byrå fick plats, jag menar jag behöver mer än det lilla där inne, jag behöver skrivbord, allt som en ungdom behöver faktiskt!
Så nej, jag tyckete inte att jag direkt trivdes i huset, och med dessa ungdomar, för ingen kunde liksom prata, de såg ut att vara rätt kaxiga! Där bodde 2 killar 18&20 år, sen 4-5 tjejer från åldern 8-18 år
jag klarar nog inte av att bo med så många, jag menar jag har nästan bara bott med en lillebror i hela mitt liv, förutom när min syster bodde hemma! Men innan de så bodde jag bara med min syster, innan lillebror kom.
Så nej, jag tror inte mitt hjärta vill följa detta spåret!

Så nu har ni fårr veta det mesta, och hur det gick, & det kanske inte gick världens bästa men jag gav dom en chans! :) & det var ju trots allt meningen eller hur?

Hur har ni själva haft det? :)
Förresten idag sticker jag & Hampus till Åhus, och kommer hem igen på söndag, så jag kommer inte blogga förrens då!
<3
Puss på er så länge, glad midsommar allihopa! <3
Önskar May!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0