iväg snart

Nu har min bror kommit hem, och jag har fått äran att få välja ut kläder till honom idag som han ska ha på sig ikväll. Så det har jag gjort. Ska ta en bild sen på hur han ser ut, och vilka kläder jag valde åt honom. Själv är jag nästan klar, men har håret kvar som jag inte ens har borstat efter att jag duschade innan idag. Så ska nog göra det snart. Men det går inte att göra nåning alls med dess lösnaglarna, trots att jag klippte av dem så pass mycket så är det fortfarande drygt att ha dom. Men mycket beror nog helt på att jag har de stenarna på som fastnar överallt och ingenstans. Sjukt drygt. Har faktiskt funderat på att ta av dem, men jag får ha tålamodet lite mer på topp. Väntar nu bara på att mamma och Hampus ska komma så vi kan åka iväg. Segaste människorna ever. Men jag måste ändå borsta mitt hår så det kan jag göra undertiden jag väntar, och sen så måste jag ändå välja en tröja som jag ska ha på mig. Så jag slipper ialla fall att stressa nu. Nu ska jag fixa det sista, pussss♥


grått och trist

Vädret idag är väldigt grått och trist. Man kan väl säga som det, att det är det varje valborg!
Har fler än jag tänkt på det att varje år det är valborg så är vädret piss!
Antingen så regnar det, eller så är det mulet och tråkigt, eller så är det grått och duggar.
Varför är det så varje år? Har det blivit någon tradition eller?
Här så är det grått och väldigt trist och duggar lite gör det också. Hur trevligt?
Ytterst trevligt kan man väl säga! Jag som trodde att det skulle vara fint väder idag.
Men nehä, inte så lyxigt ska det inte vara!
Aja, jag hoppas ändå på en bra kväll med massa god mat, och god dricka som kanske cola? Ja, sprit får ju inte jag slänga i mig så det är ju lite svårt att skriva "med massa god dricka" , för det enda jag får dricka är ju läsk, mjölk, vatten och annat som inte innehåller sprit. Men ni andra som får dricka sprit tänk på hälsan, tänkt på kroppen och drick med måtta;). Istället kan jag ju säga att jag slipper att slösa pengar på en massa sprit och slipper vara bakfull imorgon medans alla andra är det. Så det tackar jag för!
Finns alltid något positivit i det negativa!
Nu ska ni få bilder på mig som varit tagna sen i början av veckan någon gång med camen.♥




visst tycker ni att jag är fantastisk söt?(a)


30e april 2010

Tjeena bloggen!♥

Sitter här i vardagsrummet och käkar frukost och dricker äppeljuice till. Man kanske inte kan kalla det "frukost" längre vid den här tiden. Men de är ialla fall min frukost!
Hur som helst så vaknade jag för en timme sedan, Hampus ringde mig då för att han hade lunch. Så jag bestämmde mig för att gå upp och fixa till mig och lägenheten. Men först la jag och mös med Teddy. Han är så gullig!
Jag har hunnit duscha, diska och soppat upp alla träbitar Teddy bitit i sönder. Så nu ser det lite bättre ut. Så idag ska jag inte göra mer än att sminka mig och ta några bilder kanske?
Ska välja ut en tröja för ikväll också ju i och med vi ska bort! Det är ju valborg idag, så vad ska ni hitta på? Kan tänka mig att många av er ska festa, eller kanske ut och dansa. Men för mig blir det bara till att ta det lugnt med min familj, och massa väner till familjen. Min pojkvän kommer också hit och firar med oss.
Egentligen förstår jag inte vad valborg är för något? Ska man bara tända eld? Är där ingen mening i det hela, eller är det kanske bara jag som missat allt?
Aja, nu ska jag äta vidare och läsa andra bloggar.
Ha det så jäkla bra idag!♥


google bild!



sov så gott

Nu kallar sängen faktiskt på mig. Jag är trött efter en dag med håll igång.
Imorgon ska jag vila ut helt, sen så ska jag duscha och göra vid min inför kvällen.
Och så ska jag välja ut en jävla tröja också om jag lyckas göra det! Om Hampus kommer hit i god tid så ska jag be honom följa med mig ner och hämta upp lådan med mina kläder, så jag kan se om där är nånting kvar eller om tjuvarna tagit allt som tillhör mig. Vi har ju inte varit nere sen i söndags så man vet ju aldrig. Men hur som helst så ska jag kolla om där är kläder kvar som jag vill ha, för i såna fall ska jag rota igenom lådan och se om jag hittar någon fin tröja eller tunika som jag kan ha på mig:).
Men nu ska jag sova, så ni får ha det bra och sova så gott sen när ni ska sova!
PUSSSSS OCH KRAAAM!♥


En bild sen idag, fast omgjord. Dock bara sharpan!


nagelfixx'

Har sutti hela kvällen och pillat med naglar tillsammans med mamma. Igår fixade vi också dem, men idag så skulle jag sätta på mig mina lösnaglar. Så jag plockade fram sakerna och då ville mamma också ha nya. Så hon fick pilla med dem själv idag, för att jag redan hade satt på mig mina.
Har suttit med dem i 2-3 timmar? Kan det ens räcka!
Jag har undertiden blivit arg, förbannad och irriterad för att det inte har gått som jag velat. Men nu så blev resultatet ändå rätt bra. Trots att det är lite ojämt mellan mina två händer så tyckte jag bägge blev lika bra. Vänstran brukar ju alltid bli bättre, men nu är jag inte säker på att vänstran verkligen blev så bra. Så båda får vara mina favoriter.
Så jag sak visa er några bilder på naglarna. Så får ni gärna säga vad ni tycker;)!
PUSSSS♥


Ursäkta för den dåliga bilden, men jag var rätt skakig efter all pill.
Mina naglar, resultatet blev väl ganska bra?


Mina och mammas naglar.


vad tycker ni?


våååren

Nu känns det verkligen som att våren är här, snart kanske till och med sommaren.
Solen lyser in genom fönstret och gör en på så jälva bra humör.
Man orkar känner att man inte orkar äta för att det är för varmt, och det enda man vill ha är glass!
Ja, precis så känner jag just nu.
Var ute och mötte mamma strax innan fyra, men mamma var inte framme då så vi gick till rastplatsen med Teddy och där fick han springa och leka och gräva ner sig. Min bror gick till ån precis intill och byggde bro med hjälp av massa grennar och stenar. Teddy ville också ut till honom, men det fick han inte så han försökte trycka sig igenom ett hål i staketet, men det gick inte för där fastnade hans rumpa. Han har ju blivit så stor nu, men han själv har inte insett det ännu. Haha;)! Sen gick vi till lågpris och handlade, blev lite inför imorgon och sen vars en glass, och idag kände jag för en TWISTER, det är det bästa och godaste man kan äta i varmen. Teddy fick också smaka en bit och han tyckte det var toppen:thumbup:. Sen gick vi hemåt, men vi mötte mammas kompis vid hennes massagesalong och där var också en hund, som var hennes och hennes man som Teddy busade med. Och jag måste säga att han är väldigt busig. Han som är så pass liten jämfört med den andra hunden lyckades att välta om kull den andra. Och så skällde han på den andra och sprang därifrån. Sån mes!
Ikväll lagar vi inte mat, för att verken jag eller min bror är sugna på något. Och mamma äter ändå aldrig något på kvällen. Så idag blir det panpizza om vi är hungriga. Men just nu kränger jag min negerboll, som smakar mumms! Nu ska ni få lite bilder från dagen. PUSSSSAR!♥



Strax innan vi skulle gå ut och möta upp mamma.

min söta bror.

fräscht att bli fotad inne på en rastplats!

Teddy gräver.


NYTT

Nu har jag skaffat nytt till gaderoben igen.
Fick en tröja av mamma, kanske lite liten, men väldigt fin så den tror jag att jag har på mig imorgon när vi ska bort på valborgsmiddag. Sen så hade mamma köpt med sig nylonleggins (eller vad det heter, lena är dem iaf.), så jag köpte dem av henne istället för att jag behöver nya leggins för att alla går i sönder och sen så har jag velat ha såna här lite lena och lackade leggins. Så det var perfekt nu när mamma köpte ett par såna. Köpte dem för 100kr av henne sen så hade jag tänkt köpa lite nya underkläder för att mina har ju försvunnit när jag tvättat mina kläder, typiskt att folk aldrig kan låta andras saker vara!
Hur som helst tog mamma en bild på mig när jag hade kläderna på, så ni ska få se på bilden.
PUSSSS♥


Tröjan sysn inte så bra, men det var ljust i bakgrunden. Men det är iallafall ett rådjur som tryck.

Tröjan kommer från H&M
Legginsen kommer från H&M


vikt

Vikten är något jag är bekymrad över nu när jag är gravid och har gått så pass långt.
Jag har endast gått upp 8-9kg och jag är inne i sjätte månaden nu.
Visst det låter mycket, men det är det ju inte med tanken på hur andra går upp i vikt varje vecka.
Hur mycket jag än äter så står jag kvar på 53kg, och det gjorde jag sista gången då jag var hos barnmorskan också (inte nu sista gången förra gången), och denna gången jag var där så hade det gått 3 veckor sen sist och jag hade inte gått upp ett smack. Vissa säger att det är bra att inte gå upp för mycket, men man ska väl ändå ha gått upp mer än 8-9kg när man är inne i sjätte månaden eller?
Visst blir det lättare för mig att gå ner i vikt sen efter förlossningen, men jag vill ju inte vara hur liten som helst som gravid. Jag vill ju känna på hur det känns att vara tjock och klumpig.

Just nu låter det bara som om att jag är löjlig, kanske jag är. Men jag är ju rädd att det skadar av att jag inte går upp i vikt. Jag hoppas verkligen att det inte gör det, för jag försöker att äta så mycket jag bara kan och äter nu mera då jag ska äta, alltså mer än en eller två gånger om dagen.
Så nu vill jag gå upp lite!



Skön middagsvila

Har precis stigit upp från min sköna middagsvila. Gick väl och la mig strax innan 11 nån gång, och vakna när klocka var prick 14. Det första jag gjorde var att ta mat till min kära hund, han hade ju inte fått lunch ännu! Panik! Nu sitter jag här och fika igen. Rätt hungrig var jag när jag vaknade upp. Såg att min pojkvän hade ringt ett antal gånger och skickat sms också, sen hade något annat nummer ringt också, har ingen aning om vem det var. Jag är den personen som oftast inte svarar på okända nummer, vilket betyder dolt eller ett nummer som jag inte har på mobilen. Ibland kan jag svara men det är inte ofta. (kollade upp nummret nyss och det visade sig vara min mamma? Så jag ringde henne och då sa hon att det var hennes kompis. Mammas kompis har ett abonnemang på mamma!)
Nåja, vid 4 tiden ska jag ut och möta mamma. Ska nog handla inför imorgon skulle jag tro. Så jag tar då med mig Teddy ut för en liten promenad då. Men han är så lat när det gäller att gå, han ber en hellre att bära honom. Men det är ju så hundvalpar är, så det är väl bara att hålla truten då!
Min bror har slutat nu, men har inte dykt upp här ännu. Så antagligen är han väl påväg eller så är han på läxläsning. Nu ska jag in och kolla andra bloggar. Pussss♥


just nu..

..sitter jag på golvet bredvid sängen med datorn som står på sängen.(blev en rätt konstig mening!)
Hur som helst så har Anna och hennes mamma precis åkt, Anna börjar jobba nu halv 11 så det var dags. Frukosten var god, två bullar över, sen så köpte Anna med sig vars en chokladboll till mig och henne. Så den ska jag äta senare. Vi har suttit och snackat och haft det allmänt roligt. Anna har sjungit och haft sig. Haha!
Man kan inget annat än att skratta och vara glad när man är med henne. Tänkte att jag skulle ta några fina bilder sen, men vet inte om jag orkar. Så kanske blir det ego bilder på mig själv istället, haha!
Nu ska jag städa undan lite här i rummet för Teddy skitar ner oerhört mycket! SUCK*


frukost

Snart kommer Anna och hennes mamma hit för att äta frukost tillsammans med mig.
Jag skrev till Anna att jag var sugen på bullar och så skriver hon senare att de ska handla bullar sen kommer de upp till mig. Så söt! Så idag får jag sällskap till frukosten, alltid trevligt med lite sällskap kan jag tycka.
Har hunnit diska nu och sen har jag hunnit torka upp efter Teddy två gånger, han var ute men kissade inte eller bajsade men så fort han kom innanför dörren så kissa han. Typiskt honom eller? Man blir ju ytters irriterad på honom, sen har jag sminkat mig och klätt på mig också. Det fick bli som gårdagens outfit. Orkar inte klä upp mig en massa varje dag. Och sen så kan man ju ha samma plag på sig mer än en dag. Kanske inte trosor och så. Men jag menar kläderna som syns! Tog precis några bilder också, morgon bilder fick det bli idag. Brukar aldrig ta morgon bilder annars, om jag inte verkligen är riktigt nöjd över min sminkning. Men att jag tog bilder nu var mest bara för att.. Ni kan få några bilder nu, sen ska jag fixa vid dom lite.
PUSSS♥



bilderna är inte omgjorda!



segt

Usch, allting känns så jävla segt just nu. Väckte precis min bror som ska gå ut med Teddy nu. Hela morgonen har jag legat och smsat med Hampus och läst olika bloggar. Känns ganska skönt att vara uppe såhär tidigt, men segt att ögonen svider och magen gör ont. ISCH ISCH! Anna kommer väl snart så jag ska nog upp och klä på mig snart så jag inte skrämmer bort;). Hampus har börjat jobba nu, och trevligt är väl det för honom som har en sysselsättning. Vissa andra har ju inte det satt säga. Just nu vill jag bara ut och fika någonstans, shoppa och ha det allmänt mysigt. Varför är man inte så rik så att man kan det som alla andra kändisar?:s
Nej, nu drömmer jag mig in i det sista igen!
Nu ska jag käka en macka. PUSS♥


29e april 2010

Väldigt god tidig morgon bloggen!

Som ni ser är klockan inte så mycket, enligt mig själv då. För såhär dags brukar jag aldrig vara uppe. Klockan var inte mer än kvart över 5 när jag steg upp, då min mamma strax hade gått ut från lägenheten. Jag hörde hur mamma suckade och det visade sig att Teddy varit dålig i magen och bajsat i princip överallt som han kunnat. GUD! Så har precis torkat upp allting, och det kändes som om jag skulle spy varje gång. Jag hatar lukten och jag hatar att torka upp bajs efter honom när han är dålig i magen. Sen har jag hunnit skura golvet också, duktig nog. Shit, ja det är jobbigt att ha en hundvalp. Det är inte så lätt som det låter (OM DET ENS LÅTER LÄTT?). Idag är jag till och med uppe tidigare än Hampus tror jag, jag tror fortfarande att han sover, ialla fall några få minuter till innan hans klocka ringer. Här sitter jag och vill sova, men är inte trött. Teddy ligger bredvid mig och leker med en trasa.
Inatt har jag sovit väldigt dåligt faktiskt. Jag var hur trött som helst igår kväll men sen när jag väl hade bäddat ner mig kunde jag inte blunda. Hade för många tankar (sjuka tankar dessutom). Jag vred och vände mig flera gånger, sen tillslut somnade jag väl. Men har vaknat i mellanåt av att det varit för varmt eller för att jag bara inte velat sova mer vet inte. Men jag hoppas  att få kunna sova lite under dagens gång.
Men om några timmar kommer Anna och lämnar mina pengar så till dess får jag hålla mig vaken.
Nu ska jag surfa vidare på internet, ni får ha det så jäkla bra så länge. Hörs sen igen!♥

Just nu;


Teddy leker med sin trasa.


dröm sött

Nu ska jag strax bädda ner mig under täcket. Min fina pojkvän ringde precis och sa godnatt till mig och bebben. Det gör han varje natt i försig. Sitter just nu och snackar med Agens på msn. Så länge sedan vi snacka sist, så det är lite mysigt att snacka med henne nu. Alltid skönt att kunna snacka med någon som kan vara tyst och liksom lyssna på en och som förstår en. Och sen i rätt många stunder tänker vi likadant.
Just nu sitter vi och snackar om en kille som har förändrats rätt mycket, vilket vi tycker är väldigt synd (men alla killar förändras alltid med tiden som går, men inte visste jag att det var så mycket.)!

Hur som helst, dagen har varit toppen. Trots att Teddy varit en av dem busigaste och störigaste idag så älskar jag honom och har haft en bra dag tillsammans med honom. Kommer sakna dessa stunderna sen när han blir äldre och är större. Det är ju nu han är som sötaste, och hur arg man än är på honom så får man inte fram ett ljud för hans blick får en att falla(a'
Nu ska jag snacka klart med Agnes sen så ska jag sova. Imorgon bitti kommer Anna och lämnar mina pengar så då gäller det att vara vaken. Men det kommer jag nog att vara också i och med min bror ska upp den tiden:).
Men ni läsare får ha det så bra, och dröm fina drömmar. Kanske ses vi i drömmarna vem vet;)?
SOV GOTT IALLA FALL. PUSSS OCH KRRAAAM!♥


Vecka 26

Nu är du 26 veckor gången (eller gravid i 27:e veckan, om du föredrar att räkna så). Din bebis hörselnerver blir allt känsligare och om den blivande pappan pratar med bebisen nu, kommer den eventuellt lära sig känna igen ljudet av hans röst. Ju mer bebisen hör pappas röst redan i livmodern, desto mer lugnande inverkan kommer den att ha när bebisen har kommit ut. Högläsning för den blivande mamman, kanske? Det kan vara skönt för pappor att delta, eftersom det hela börjar kännas mer och mer verkligt nu.

Mina tankar;
Har inte så mycket tankar just nu, det känns som förra veckan och förra igen. Men nu har jag gått in i tredje perioden i graviditeten och har inte långt kvar. Jag känner av sparkarna mycket tydligare nu mera. Det fladdrar i magen och det kittlas oerhört mycket. Och jag kissar hundra gånger om dagen? Jag har inte koll på räkningen längre, för bebisen sparkar mig jämt på kissblåsan. Inte så mycket jag kan göra åt saken mer än att gå och kissa. Men självklart längtar jag efter att få se bebisen nu, och jag längtar att få köpa de första bebis sakerna och de första plagen. Men förlossningen längtar jag mindre till, jag önska att det inte gjorde ont. Att det bara ploppade ut och sen var det över. Men så enkelt är det ju inte.

Om min kille;
Det finns väl inte så mycket att säga om honom, han är precis som vanlig.
Men han längtar nog mer till förlossningen än vad jag gör, för det är ju inte han som får känna smärtan. Och visst tycker han att det är spännande och roligt. Och han märker nog hur magen växer och hur mycket jag äter nu mera. Från att vara en liten ätare till en stor det syns!

Såhär ser det ut i magen just nu;

Nu är bebisen lite drygt 35 cm lång från topp till tå och väger strax över 750 gram. Ögonen kommer att börja öppnas kring den här tiden och mot slutet av sjunde månaden kommer reaktionerna på ljud att mogna, eftersom hörselnerverna är mer utvecklade då. Bebisen fortsätter att ta små "andetag" som träning inför livet utanför, även om den än så länge andas fostervatten istället för luft.


torra händer

Jag har så jäkla torra händer nu förtiden. Jag vet verkligen inte varför?! Jag har aldrig haft det förr, men har börjat få det nu. Är det graviditeten eller vad är det? Jag smörjer mig varje dag och minst en gång om dagen, men det blir lika torrt igen?! Är det fler än jag som drabbas av torr hud nu när våren kommit ochdet är varmare ute? Jag blir så arg!

Hur som helst, har jag och min bror suttit och krängt två apelsiner, gott faktiskt. Och man blir så kladdig av dem också. Sitter och snackar med Hampus på msn just nu, orkar inte snacka i telefon det är jobbigt. Sen så kan man aldrig göra något annat när man snackar telefon för då är man så inne i telefonsamtalet. Ialla fall jag!
Jag kan inte göra mer än en ska när jag snacka telefon och det är skit drygt!
Men annars, hur har er dag varit:)?


en bild som jag gjorde innan idag.. inget komplicerat alls,
men tyckte den blev väldigt fin ändå!♥


NAGLAR

Mamma köpte som sagt ett nytt nagelack idag från DEPEND, en väldigt härlig färg valde hon.
Så ikväll satte vi oss ner och fixade naglarna, och jag är nöjd med mitt resultat med mamma naglar.



Först och främst satte jag på lösnaglar, helt vanliga naturliga lösnaglar som jag köpt på Åhléns.
De är väldigt långa till början men man klipper och filar precis som man själv vill ha dem.
Och mamma valde att ha medel långa denna gången så det fick hon.

Sen så valde jag att pröva den nya färgen, men visste inte riktigt hur jag skulle måla dem, så jag gav henne några förslag. Så tillslut blev det som på bilden ovan.

Jag tog sen en tvättsvamp och klippte av den så det blev en liten tärning, sen målade jag med färg på den och duttade nätt på nagel tipparna. Sen så målade jag glitter över hela naglen.
Inte alls komplicerat som det kanske ser ut. Visst blev det snyggt?



Mina egna naglar gjorde jag helt enkelt, klippte ner alla naglarna istället för att vissa skulle vara långa och vissa korta, sen så målade jag i samma färg som jag målade mammas tippar.
Sen så var det färgdit! Jag ska ta en bild på det nya nagelacket imorgon så ni kan se det, och kanske skriver jag ut nummer på lacket också så ni vet vilket det är, om ni vill då.


mjukglass 2

Var och handlade mjukglass för en stund sedan. För jag var så sugen på det och trodde att Hampe också var det, men det var han inte så det var bara jag och min bror som åt mjukglass idag. Sjukt gott!

Innan vi stack och handlade byggde jag även på mammas naglar, skit snygga faktiskt. Dock var det bara lösnaglar jag byggde på till henne men det blev skit snyggt.
Ska visa er senare hur dem blev. Hon köpte med sig ett nytt nagelack idag så det prövade vi.
Jag gjorde det som jag själv ville. Så ni får säga vad ni tycker sen..
Sen så har jag också klippt ner mina naglar helt, och målat dom i samma färg. Skit snyggt!
Jag har börjat fundera på att klippa av mitt hår, så jag bara har det axellångt. Vad tycker ni om ideén?
PUSSSSS♥


Precis..

..ätit, idag blev det stuvade mackaroner och kötbullar:). Och jag måste säga att det var skit gott. Jag lagade maten idag också för mamma kom hem sent. Eller kom inte förens vid 5 nångång, då kom Hampus också.
PUSSS♥


magbild nr5, v.26(25+0)

Såg nu att jag inte har lagt in magbilder på väldigt länge. Har inte fotat magen på två veckor nu insåg jag när jag fick en kommentar precis på mitt förra inlägg om magbild. USCH!
Jag får vara lite noggrannare med det nu mera, vill ju inte missa en massa under min graviditet.
Men nu kanske ni märker om magen växt eller inte i och med det var två veckor sedan.







Som ni kanske märker så har magen växt. Nu har jag gått 25 fulla veckor och idag går jag in i vecka 26. Tiden går fort, men jag vill att den ska gå fortare för nu vill jag inte vara tjock längre!


ny profilbild

Idag har jag varit på humör och fasnat på bilder så jag har tagit några bilder idag.
Nu när min bror kom hem bad jag honom ta en bild på mig så jag fick med hela huvudet. Jag försökte ta själv men då såg jag bara allmänt tjock ut. Så dem bilderna tog jag ju inte..
Har lagt upp den nya profilbilden nu och jag är nöjd med den. Jag fixade till den lite med färgerna och sånt, så det blev en lite snyggare sharpa (stavas?). Så vad tycker ni om den?






Dagens outfit


Linne från H&M
Paljettkofta från Thailand
Jeansleggins från Gina Tricot
(som ni kanske ser rätt tydligt på denna bilden är också att jag blivit tjockare.)

FIXX

Nu har jag fixat till mig lite. Tänkte egentlige inte lägga ner en massa tid på smink och kläder idag, idag var en sådan dag då jag inte orkar bryr mig om mitt utseende. Men i och med att mitt internet inte funkade innan så bestämmde jag mig för att fixa till mig ialla fall. Sen skickade jag då till Hampus att internetet inte funka och han försökte hjälpa mig, men jag är som vanligt störd i huvudet och kollar inte om mitt WIFI på datorn är igång. Hampus frågade om det var igång och när jag kollade så var det inte det NEJ. Teddy brukar gå på datorn så han har väl trampat på knappen då. Så kom ihåg att nästa gång ert internet inte funkar så klandra aldrig på att internetet suger, utan kolla om ert trådlösa på datorn är igång först;).
Hur som helst så har jag sminkat mig och varit så aktiv och till och med tagit lite nya bilder idag!
Ibland kan jag vara så jäkla duktig, så här får ni lite bilder. Fler kanske kommer senare.
PUSSSS OCH KRAAAM♥







där fick ni några söta bilder på mig.


längtan

Just nu längtar jag bara efter att få flytta ut här ifrån.
Inte alls har detta med mina mamma att göra, men jag vet att den dagen jag flyttar ut härifrån så har jag en egen familj. Då har jag ett nytt kapitel i mitt liv som inte många i min ålder har.
Jag har sagt och trott att jag har haft det jobbigt och att ingenting kommer att bli bra i mitt liv. Men jag hade tydligen fel! Just nu väntar jag världens finaste barn tillsammans med världens bästa pojkvän. Mitt liv kan inte bli mycket bättre. Jag önska att fler kunde få känna denna känslan som ja gör just nu.
Hur arg, ledsen eller irriterad jag än är, så är jag alltid den lyckligaste i världen känns det som. Men visst vet jag att det inte tar slut här, jag vet att det ligger mycket bakom det hära jag går igenom.
Jag kommer sitta i samma situation som min mamma om inte värre när mitt barn blivit tonåring. Jag kommer få ta en massa skit rakt upp i huvudet, kommer vara mycket bråk och jobbiga perioder. Men jag är helt säker på att de perioderna går över, för det gjorde det för mig och min mamma.
Visst vet jag om att jag kommer tappa tusen tårar den perioden, kanske är det bara några veckor den varar, månader, år eller flera år. VEM VET?! Men jag kommer att försöka hålla mig lugn för att ingenting ska bli så som det blev mellan mig och min mor. Det är det sista jag vill. Nu vet jag ju själv hur det är att vara ungdom och dum. Så är det ju. Man lär sig av sina misstag. Visst att min mor varit ungdom/tonåring, men i och med att hon bodde i Thailand så blev det inte samma ungdom för henne. Det var mycket jobb och hjälpa föräldrarna för henne så det tog hennes ungdomsliv. Så det klandrar jag inte henne för, trots att jag redan gjort det en gång. Men jag förstår henne nu. Men just nu vill jag bara flytta, känna mer ansvar och förberedda allting. Jag vill känna på hur det känns att ha en egen familj, de som alla säger är det viktigaste i ens liv. Jag vill kunna se in i min egen framtid med sorg och lycka. Och jag längtar så tills lillen kommer ut. Nu är det inte länge till, fast ändå känns det som en evighet till. Jag vill att tiden ska gå fortare så jag får känna doften av min bebis och ge en massa kärlek. Visst att jag kommer att sakna min egen familj som jag bott med, men jag är säker på att de vet och förstår varför jag flyttar ut. Min bror kommer framförallt ha det lite jobbigare utan mig i början, men sen är jag helt säker på att han kommer att klara av det hur bra som helst. Det enda jag kan säga nu är att jag LÄNGTAR!


28e april 2010

Godmorgon bloggen!

Bloggade inte mer igår kväll eftersom att jag var på rätt dåligt humör.
Men Hampus kom tillbaka efter att han hade gått, han insåg att bussen inte gick den tiden han kollat så han stannade kvar, för hans mamma ville inte köra och hämta honom i och med hon hade gjort något precis då. Så det var bara för honom att vänta. Under tiden blev jag på bättre humör, han köpte även med sig en Cola och hade en liten bit kexshoklad kvar så det fick jag. Sen så gick det över med mamma vi snacka och så senare.
Hon hade köpt en tröja till mig igår också eller en tunika, jag vet inte vad man ska kalla det riktigt. Men den var fin, så jag visar den senare. Sen så säljer hennes kompis smink och perfymer, asså hon jobbar med sånt så mamma hade handlat hem mascara, läppglans, EMPORIO ARMANI parfym som jag köpte av henne , och sen så köpte hon med sig hem en foundation från ESTEE LAUDER. Så den köpte jag också av henne för att den var mörk och jag behöver en ny foundation. Hon säljer det väldigt billigt måste jag säga, men det är väl så om man driver en smink & parfym affär antar jag.

Men annars, hur mår ni idag? Har ni sovit gott? Jag mår bra och har sovit bra, fast har lite ont i ryggen och i gumpen vet inte varför?! Kanske för att jag inte ligger i min egnen säng. Så ska nog göra det ikväll.
Och som ni kanske märker skriver jag detta inlägg väldigt tidigt för att jag inte orkar somna om just nu, och för att jag aldrig skrev ett inlägg igår kväll så får ni det nu. Men nu hade jag tänkt att ta frukost får bli fil med start. Ha en kanon bra dag, för det ska jag ha! Vi hörs senare sötnosar!♥






IRRITERAD

Jag är förtillfället så jävla irriterad så det finns inte.
Dels på min mamma som bara tjatar om jävla räkningar och hennes ekonomi, visst att hon har det lite svårt med sin ekonomi nu i och med allt det där med skilsmässan. Men för fan, det ska väl inte drabba mig.
Jag försöker hjälpa henne så mycket så möjligt men ibland går det inte, för jag förstår fan inte allt med räkningar och ekonomi.. Men hon tror tydligen det!

In på annat så stör jag mig på folk som inte kan öppna sin trut! Utan bara sitter och tar imot skit och sen klagar. Visst att det kan vara svårt att lära sig öppna munnen, men känns det bättre att sitta och ta imot en massa skit då? Jag vet inte hur vissa tänker och jag tror inte jag vill förstå deras tänkande heller.

Nu snack om annat, Hampus stack precis, lika bra det för jag är bara irriterad just nu. Han kommer väl hit igen på fredag tror jag. Vet inte får väl se! Sen har jag nästan ätit upp hela tobleronen som jag fick också, fast Hampus och min bror har också ätit av den. Teddy har varit den mesta busigaste och jobbigaste idag. Han har till och med pissat i min säng:o! Ja, så idag är inte min dag helt enkelt.
Nu ska jag bara sitta i sängen och bara äta en massa skit och känna mig irriterad!
PUSSS♥


här får ni ialla fall en glad bild på mig.




min pojke..

..är här nu. Han kom hit vid halv 6-6 tiden. Tog bussen in idag i och med bilen inte var ledig idag.
Han köpte med sig ett stort TOBLERONE och Marabou digestive till mig och min bror. Så söt!
Han ska ta bussen hem om drygt en timme. Sen ses vi inte mer denna veckan.
Men på fredag kommer han hit igen och blir här över helgen.
Det är ju trots allt Valborg i helgen, och vad ska ni då hitta på?
Festa eller vara med familjen och ta det lugnt eller ska ni bort?
Själv ska jag bort tillsammans med mamma, vi ska bort till hennes kompis och alla andra kommer också dit. Får väl se om det blir roligt, annars hittar jag nog tillbaka till Hörby igen. Haha!


Korvstroganoff

Har precis slått mig ner i stolen för att äta min mat som jag gjorde klart för en kvart sedan. Idag blev det korvstroganoff och ris med gruka och tomatater. Jag har aldrig direkt varit förtjust i korvstroganoff men jag har börjat gilla det mer och mer nu den sista tiden. Men idag slängde jag i en massa andra kryddor också inte bara mixpåsen, utan alla möjliga kryddor som jag inte ens vet vad det är och vad man ska ha det till. Men det smakade bra! Men det tråkiga är kanske att jag sitter och äter själv för mamma är fortfarande i Lund och min bror är ute och skatar med sina vänner. Så själv sitter jag i köket och äter. Hade jag kunnat vänta så hade jag gjort det, men jag var så galet hungrig, annars hade jag nog inte ens ställt mig och lagat mat. Ni får en bild sen på min mat, den ser faktiskt rätt god ut trots alla kryddor. Nu ska jag äta vidare, puss så länge!♥


powernapp

nu ska jag vila en stund, huvudet gör bara allmänt ont, och bebisen tränar fotboll.
Skriver mer senare, puss♥


hiss & diss


- Ryan Sheckler, han är ung men så framgångsrik. Han tipsar yngre killar/tjejer om hans skate liv. Han är ingen dålig förebild för yngre vilket gör honom kändare. Och han är visserligen rik, men beter sig inte precis hur han vill utan visar respekt också. Och sen för att han är fruktansvärt söt och snygg!
Så :thumbup: för honom!

 

 

- Paris Hilton, jag har aldrig tyckt om henne. Visst att hon är söt och så. Men bara för att hennes pappa är så rik och hon blir det automatiskt så tror hon att hon kan bete sig hur hon vill. Att alla ser upp till henne. Folk vet nog inte ens riktigt vad hon är känd för, om det är musiken, hennes design, hotellet (som är hennes pappas) eller något annat? Och jag tror inte ens hon själv vet vad hon är känd för. Hon blir ju känd för att hennes pappa är framgångsrik och känd, inte för att hon själv gjort något för att bli känd!
Så buuh för henne!


 





Rubrik?

Det är alltid lika svårt att komma på vad man ska ha som rubrik, men denna gången kom jag inte på nånting alls. Ialla fall har jag precis diskat klart allt, snackade telefon med Rasmus innan det, skönt att få snacka med honom. Det var ett bra tag sedan jag träffa honom eller snacka med honom. Ialla fall så  gick det bra och det var trevligt att snacka med honom, det är det alltid. Vi snackade om flytten och bebisen, och han skrattade när jag berättade om hur jag kände mig när jag gick i klädesaffärer nu mera! Men han tyckte det skulle bli kul ialla fall, och han ville komma och hälsa på sen också när bebben hade kommit ut, självklart! Sen så fyller han ju år idag så jag har frågat vad han fått också, bortskämd är han väl också, men det förtjänar han.
Just nu återstår tvätten, ska vika det innan mamma kommer hem, men ska ta hjälp av min bror för det är hans tvätt också. Gav Teddy precis mat som han åt upp direkt, så nu fick han en godisbit som han ligger och leker med här bredvid mig. Haha! Tokig liten hund har jag också:). Han äter inte godiset, han leker bara med det precis som att den lever, han studdsar fram och tillbaka. Rätt roligt att se på;).
Hur som helst så snackade jag med min pojkvän när han hade lunch och de slutar nog rätt tidigt idag, så han kommer väl antagligen hit då. Får se helt enkelt, man ska ju inte förvänta sig allt för mycket när det gäller deras jobb som asfaltsläggare. Funderar på att ta en Grandiosa att äta nu, men känner inte mig så hungrig ännu i och med jag suttit och krängt i mig en massa godis.







GRATTIS RASMUS

Idag fyller en alldeles speciell vän till mig år, som även är som min bror.
Vi har kännt varandra i 4år snart 5år. Vi har även varit tillsammans också, men det var väldigt länge sedan, det var i 6an någon gång. Men från förhållande till bästa vänner har det blivit mellan oss. Förra året när han fyllde år så cyklade jag, Hampus och Lina (hampus syster) ut till honom och fira det lite enkelt. I år blir det nog inte så i och med jag bor i Hörby och från Hörby är det en bit ut till honom. Men jag hoppas att du får en toppen bra dag BÄSTA VÄN OCH BÄSTA BROR! Du förtjänar det bästa!

Så vi säger alla grattis till underbara RASMUS, som även är kallad för RALLE:):love:!





27e april 2010

God dag allihopa!♥

Hur är det med er en sådan här trist dag som denna? Själv mår jag faktiskt ganska bra, känns som att jag mår lite illa bara, men det går nog snart över. Vaknade första gången imorse vid 7 tiden då min bror gick upp, men det hände något alldeles oväntat, TEDDY kissar i mamma säng. Vi fick panik men jag kunde inte hålla mig från att skratta, det är andra gången han kissar på hennes säng! Vi torkade upp det och jag har låtit det lufta lite nu, under tiden somnade jag om och vaknade för en stund sedan. MIN MORGON ASSÅ. Teddy har legat med mig i sängen nu när jag sovit men direkt när vi steg upp så kissar han.. TYPISKT! Visst att hundvalpar är så, men kan han inte vänta tills jag satt på mig ett par byxor så jag kan gå ut med honom?!
Aja, idga händer väl inget speciellt. Nu när jag hade vaknat låg jag kvar i sängen en stund för att försöka tvinga mig själv att somna om för att jag ansåg att klockan inte var mycket nog. Så undertiden la jag där och drömde om att gå och fika på ett café någonstans, sitta där med min pojkvän eller mamma och min bror.. Kanske till och med tänkte jag på fika med min syster (minns inte vad jag tänkte), sen typ ut i stan och kolla lite affärer och bara ta det allmänt lugnt. Och sen tillslut äta mjukglass. Shiit, vad jag drömmer mig bort nu om dagarna. Men jga har så jävla tråkigt när jag går hemma med denna tjockis magen och inte kan göra något.
Aja, ska äta klart nu och bläddra vidare på andra bloggar:)!
Ha det bra så länge bloggen!
PUSS&KRAM♥


TOBLERONE

Sitter i sängen med datorn och dricker jucie och äter toblerone, sjukt gott! Hade tänkt att gå och lägga mi nu snart, för jag är rätt trött. Dagen har varit full packad idag och jag känner att jag bara vill lägga mig ner och sova, så det ska jag se till att göra. Imorgon är en ny dag, vet inte riktigt vad som händer. Ingenting planerat än så länge, men om Hampus slutar tidigt så tar han sig hit skulle jag tro. Kanske blir det mjukglass på det hela också. På dagen kommer nog Anna upp och lämnar mina pengar. Denna månaden har ekonomin för mig flytit på rätt bra, först fick jag ju 100kr av mammas kompis för mobilen sen så shoppa jag men inte för allt, sen har jag lagt ut pengar till folk så länge 230kr så jag får det senare väl. Sen så 1050kr på banken för att mamma är snäll och ger mig det nu varje månad, sen så får jag 675kr imorgon, så ja ekonomin har varit bra denna månaden, men sen har jag en mobil ränking på 444kr;s. Sen har jag inte mer än 700kr kvar på baknen något för jag handlade mat igår och sen i Lördags handlade jag glass och sånt skit. Men men, jag ska inte handla mer denna månaden ändå, mer än en ny mascara och pärlor så jag kan pyssla med om dagarna då jag är hemma.
Hur som helst så orkar jag inte skriva mer nu, ska faktiskt sova nu.
Ha det så bra, vi hörs imorgon! Sov gott och dröm fina drömmar:).
PUSSS & KRRAM ♥




en hel dag

Nu har ännu en hel dag gått och jag har nog varit den mest segaste men ändå den mest aktivaste människan idag. Vaknade sent idag som sagt men jag hann med allt jag skulle, förutom att städa toaletten men det hjälpte min bror mig med när han kom hem istället. Annas mamma hämta mig för att köra mig till barnmorskebesöket vid halv 3 någon gång, Anna var också med. Barnmorskebesöket gick hur bra som helst, magen hade växt och nu har jag kommit in i kurvan där de mäter hur stor magen blivit och min var alldeles perfekt tyckte Lotta, låg precis i mitten. Hjärtat på bebisen lät hur bra som helst, det är alltid lika underbart att få höra hjärtaslagen. Sen så stack hon mig i fingret och blodvärdet visade sig vara bra, och mitt kisstest visade också bra. SKIT BRA:thumbup:!
Sen efter besöket tankade vi och jag och Anna stack in om Preem och handlade vars en bulle med köttbullar och rödbetssallad i och den nya FESTIS smaken, fläder och hallon som jag rekommenderade er om i Fredags? Skulle egentligen prövat den andra nya smaken, men jag var tvungen att köpa hallon och fläder igen för att påminna mig själv om hur god den var. Jag sa även till Anna att den var god så hon köpte också den.
Bullen var skit god måste jag säga, jag har aldrig tyckt om rödbetssallad förr men idag smakade det skit bra:)! När jag kom hem så stack jag, mamma, min bror och Teddy till Netto för att handla min bror gick halva vägen sen mötte han en kompis sen lämnade han oss. Men vi fortsatte och handlade ihjäl oss. Mammas kompis kom och hämtade oss och sa att vi var bjudna hem till en annan kompis till dem på middag så vi stack upp och lämnade sakerna snabbt sen så stack vi dit. Och jag åt så jag blev propp mätt, det var skit gott och jag kunde inte låta bli. I och med det var klyftpotatis också, och som ni vet är jag kär i potatis nu mera.
Men hur som helst så är jag hemma igen, kom hem för ca en timme sen nu och jag har bara suttit vid datorn snackat med mamma och min bror, alltid lika mysigt! Dagen har varit kanon bra, och just nu vill jag bara sova!
Hur har eran dag varit idag? PUSSSS!♥


Strax..

..ska jag åka iväg. Annas mamma kommer väl snart och hämtar mig för ett barnmorskebesök i Höör hos Lotta. Kanske följer Anna också med, vet inte ännu. Får väl vänta och se helt enkelt!
Har gjort vid mig nu och det gick väl ganska bra, blev bara en enkel sminkning orkade inte kletta på en massa skit som jag gör annars. För er som inte visste det så brukar jag vara väldigt lat med att tvätta bort mitt smink, så jag sover oftast med det. Och nej jag får inte finnar av det!
Hur som helst så kommer jag snart att åka iväg, just nu sitter jag i köket och mår illa. VET INTE VARFÖR!?
Sitter och äter ett äpple men det känns som jag måste sluta, för det känns som att det ska komma ut samma håll igen? Min bror kom hem för en stund sedan och har en kompis med sig. Så han får sällskap när jag är borta. Han tycker ju verkligen inte om att vara själv! Nu ska jag avsluta för att packa ihopa min saker.
Ha de så bra så länge, berättar sen hur det gått! PUUUSSSS & KRRAAAM!♥


en sur bild på mig. men jag är faktiskt inte sur, jag är glad!


26e april 2010

Haaalllå bloggen!♥

Hur är det med er idag? Med mig är det skit bra. Hoppas att ni har sovit gott inatt och haft massor av fina drömmar. Jag har sovit gott inatt, väldigt gott faktiskt. Jag var ju så jäkla trött igår kväll så jag hörde inte ens att jag fick sms trots att jag hade min mobil under kudden. Låg och smsade med min vän Andreas ett tag innan jag skulle sova, men jag somnade rätt snabbt ändå. Typiskt mig! Men han är så van vid det nu.
Hur som helst sitter jag i köket med datorn och äter frukost/lunch. Vaknade inte förän vid halv 12 idag, eller jag har vaknat nästan varje timme men inte velat gå upp utan velat ligga kvar och sova vidare för att vilaut mig totalt. Så vid halv 12 så bestämmde jag mig för att inte somna om igen så jag läste mina sms och svarade dom. Sen ringde mamma och jag snacka med henne lite. Sen mös jag med Teddy lite i sängen sen steg vi båda upp och gjorde något att äta. Egentligen ska jag inte sitta framför datorn för länge för jag ska duscha, göra vid mig städa toan och köket innan jag sticker till barnmorskan. Ska ju vara där vid 3 så jag har 2 timmar på mig att fixa allt det dära, men det ska nog trots allt gå bra. Nu ska jag in och läsa lite bloggar sen så måste jag börja röra på mig.
Ha en toppen bra dag allihopa! PUSSSSS♥


PRICK 00:00

Nu är klockan prick 00:00, och jag känner att jag ska lägga mig nu. Det är faktiskt så dags för det nu. Jag har ju varit trött sen 5 ikväll och skulle vila middag då, men jag hann inte som sagt. Mycket att göra och mycket att ta hand om nu när det är så mycket skit på gång så man får helt enkelt knipa igen.
Men nu ska jag lägga mig, ska ju upp ganska tidigt imorgon dels för att gå ut med Teddy (om jag vågar gå ut ens!), sen så ska ju min bror upp och iväg till skolan så det är att hjälpa honom på morgonen. Sen sover jag förhoppningsvis vidare och går upp i rimlig tid så jag hinner att duscha och göra vid mig innan Annas mamma hämtar mig för barnmorskebesök i Höör. Det var 3 veckor sedan jag var där så det ska bli spännande. Men jag har inte gått upp i vikt alls:s! Är det normalt?
Hur som helst så ska det bli spännande. Det är alltid lika spännande att vara på besök hos Lotta. Dels för att jag får höra hur stor magen är och andra viktiga saker och sen för att jag framför allt får höra hjärtat på lilla bebisen. GUD, det gör mig så glad och jag blir alltid så rörd när jag hör bebisens hjärta.
Det är så mycket just nu som gör mig så glad, men som gör mig stressad samtidigt. Jag menar jag måste alltid fixa skjuts till Höör nu mera för att jag inte hittar dit med bussen. Så det hade varit så mycket enklare om barnmorskemottagningen hade varit kvar i Hörby, men nej. Allting ska ju inte vara för enkelt.
Men nu ska jag sova, så ni får ha det så bra (ni som är vakna ännu), och sov så gott för det ska jag göra! Fast först ska jag bläddra igenom alla mina teman som jag laddat ner ikväll. Dyr räkning, ja det kan jag väl räkna mig med, men värt det:). PUSSS PÅ ER OCH SOV GOTT!♥


ny design igen

Nu har jag ändrat utseendet på min blogg igen. Jag kan verkligen inte låta bli pch hålla fingrarna borta asså. Hur mycket jag än skulle försöka så går det inte. Jag är ledsen!
Men här får ni en ny design och ny header och förmodligen kommer jag inte att ändra nu på ett tag, för jag blev väldigt nöjd med min header, som ni ser så är den mycket enklare än alla andra jag gjort. Helt vanlig vit bakgrund och en enkelt och gammal bild på mig och mitt namn och lite text. Inte mycket symboler eller massa mönster osv. Måste säga att denna är nog den första jag varit riktigt nöjd med så den är nog kvar ett tag till. Ialla fall tills jag hittat på en ny idé om hur headern kan se ut. Och bakgrunden ändrade jag också mest för att det är min månad snart och för att jag älskar rosa och tyckte den passa bättre till headern också!
Så vad tycker ni läsare? Blev det bra, eller är jag bara jobbig;)?






skäms aldrig

Det finns en sak som många skäms över, och det är att de mår dåligt.
Vissa skäms över att visa att de mår dåligt eller att berätta att de mår dåligt.
Jag vet inte varför! Ett tag var jag också så, det kändes helt enkelt bara fel, det kändes som om att man bara var ute efter uppmärksamhet även fast det inte var så. Jag försökte berätta hur jag mådde, hur jag verkligen kände. Men det var alltid lika svårt. Man visste ju aldrig om de lyssnade på en och om de verkligen orkade med det, eller om de bara låtsades att lyssna för att det skulle vara så. Ibland vågar man inte berätta sina känslor för att det är så jävla komplicerat och svårt!

Men skäms aldrig för hur ni mår. Mår ni bra så visa det eller säg det.
Jag skäms inte för att jag mår dåligt, även jag som gått igenom mycket och idag har det underbart kan tappa greppet och falla igen. Ibland gör jag det, det händer lite då och då.
Ibland så mår jag hur bra som helst, men sen när jag är ensam och jag ser saker som påminner om det som var förr kan jag sitta och tänka och tänka men inte komma fram till något svar ändå..
Ibland slår det upp i huvudet på mig som en vind och det är då jag inte hinner att ta imot det utan jag faller direkt. Trots att man mår bra och allting i ens liv som varit hemskt förr är över så kommer det stunder då man faller. Det gör det för alla, det är inget att skämas över. Att må dåligt är inget pinsamt eller något som man ska behöva skämas över. Det är fullt normalt, speciellt för ungdomar så är det. Det är tonårshumoner, tankar som flyger runder i ens huvud och allting känns kanske ibland hela jävla värdelöst men man försöker. Ibland går det ibland inte. Så kom ihåg att aldrig skämas över att du mår dåligt. Det är normalt att man gör det!


borta

Jag har precis tagit bort det genomskinliga. Orkade inte ha det, det var trots allt inte så jäkla snyggt! Det blev för mönstrigt rak igenom. Hade varit lite bättre om inte bilderna hade blivit genomskinliga men det blev dem ju, så jag får försöka lista ut hur man gör för att inte bilderna också ska bli genomskinliga, för man ser ju inte direkt bilderna. Så nu är det borta och jag har funderat på en ny bakgrundsfärg nu, och kanske en ny header snart. Dels för att det är ny månad snart, och jag har fått en massa ideér:). Får se!


JAG VILL HA

Gud vad jag vill ha den rosa mobilen! Visst att den är exakt likadan som denna, fungerar exakt på samma sätt men färgen! Jag hade kunnat dö för den. När jag tittar på den blir jag så käääär! Den är ROSA! En fin rosa färg, inte direkt för bebisrosa och inte för mycket rosa utan PERFEKT ROSA!



geeeee mig den!


hemma

Jag är hemma igen. Kom hem vid halv 6 tiden, körde direkt efter att Hampus föräldrar kommit hem för att det har varit ännu ett inbrott nere i förrådet. Det är så jävla typiskt, men nu har mina saker också försvunnit. Mitt fotoalbum sen jag var väldigt liten alla minnen och sånt är där. Sen alla mina papper, garantier osv osv. Riktigt irriterande faktiskt, det är ju trots allt mina bilder, mina privata!
Gaaaaah, jag blir så sur när ingenting tar slut någon gång. Varför har mamma alltid otur med att hitta bra boende? Aja, skitsamma! Var och handlade mat på ICA för en timme sedan, blev lite allt möjligt sen så har vi nästan precis ätit mammas thaimat som hon gjorde, en enkel men god rätt:thumbup:.
Hampus är här med mig nu i och med han körde mig hit så han och min bror är nere i tvättstugan och ordnar tvätten nu. Men snart ska han hem så då får vi gå ner dit själv. Och jag tycker att det är så jävla läskigt asså. Man vet ju trots allt inte vad som gömmer sig bakom de stängda dörrarna. JAG BLIR SÅ RÄDD & ARG!
Ialla fall så har dagen varit väldigt bra, men jag är så fruktansvärt trött just nu.
Men måste ner en omgång snart och kolla till tvätten och säga hejdå till Hampus innan han åker hem.
Hoppas att ni har haft en fin söndag, för det har jag!♥


Mjukglass

Precis gått ut och handlat mjukglass tillsammans med Hampus. Så gott det är asså! Speciellt när det är sommar och man inte vill äta något varmt så är mjukglass det BÄSTA! Hur många har redan ätit mjukglass i år?:)

veckans sötaste

Veckans sötaste går faktiskt till min söta Teddy!


25e april 2010

heeeeeeellouu.

Hur är det med er idag? Jag mår toppen idag och är på väldigt bra humör.
Hade ni en bra lördag igår? Jag hade faktiskt det jävligt bra:).
Vaknade vid 7 första gången sen så somnade jag om vid halv 9 igen? Tror det var något sånt. Sen så vaknade jag vid halv 11 igen och väckte då Hampus också(älskar att väcka honom). Låg kvar till halv 12 sen så gick vi upp och åt frukost eller lunch kanske man ska kalla det. Ikväll åker jag hem till min lilla familj igen, gud vad jag saknar dom. Konstigt nog så saknar jag alltid dom nu mera när jag är borta någonstans.
Ingenting speciellt händer väl idag, ska kanske upp och handla något och äta snart, jag är väldigt sugen på mjukglass så ska se om bagaren har öppet, hoppas att han har det!
Tänkte att vi skulle göra marängsviss, såg i det i Elle tidningen och jag blev genast sugen.

google bild

Men när jag fortsatte att bläddra i tidningen så såg jag en sån mobil som jag har W995 fast i ROSA!
Och ni kan tro att jag blev ledsen i mitt öga, det är andra gången jag köper en mobil och tror att det inte finns i ROSA, men sen så ser jag det nån vecka senare. FATTA vad drygt det är. Och jag blev så gnällig och nu vill jag så gärna ha den och tycker det är störigt som fan att jag köpt en ny mobil, annars hade jag lätt köpt en i ROSA istället. JAG ÄLSKAR ROSA! Hampus tyckte att jag var knäpp, och han sa att han kunde måla min mobil rosa till mig om jag ville det. Men det är ju inte samma sak?!:(
Aja, det är väl bara jag som är mobil och färg knäpp! Har alltid varit det och kommer nog alltid att vara det med. Inget jag kan hjälpa faktiskt! Ska göra i ordning nu så vi kan sticka upp och handla.
Ha en fin söndag, pussss!♥


Trevlig kväll

Kvällen har hittills varit väldigt trevlig faktiskt. Trots att vi inte gjort så mycket så har vi skrattat ihjäl oss och ätit massa skit och snackat en väldigt massa. Var uppe och handlade innan ikväll blev bara massa skit som vanligt, men det är alltid gott med skit. Som sagt när det är helg så är ingenting skräpmat eller skit! Felicia är också här med oss ikväll, Hampus kusin då. Ikväll köpte jag glass och lassange, har precis ätit upp den typ och det var gott:thumbup:. Sen så köpte jag vars en glass till mig, Lina och Hampus. Felicia ville inte ha någon. Hampus ville ha en Ben&Jerry så det köpte jag till honom, första gången han äter det. Men han tyckte det var för isigt. Men han tyckte att den var god ändå men orkade inte äta upp den, utan han åt bara en väldigt liten del.

Vi satt och spelade kort i köket och åt mat samtidigt, och fy fan vad vi skrattade och tårarna bara rann på Felicia. Vi satt och spelade något jävla kort spel som jag aldrig spelat förr, tror det hette High Knäckt, vet inte hur det stavas eller om det ens hette så, men jag gissar på det.
Nu sitter vi ialla fall lugna och tysta och tittar på The ugly truth. Den filmen älskar jag! Den är så jävla bra, har sett den ett x antal gånger men den är lika bra och rolig för det! Haha! Ikväll blir det väl inte mer.
Dock vill jag bara säga att jag saknar min vovve väldigt mycket och min bror! Jag tror jag är knäpp men det är ett beroende, speciellt lilla Teddy som är så söt med hans "tycka synd om mig blick".
Nu ska jag fortsätta att titta på filmen, skriver mer sen. Pussss!





min absolut söta hund. Där ser ni hans sov plats & sov kudde(den hampus brukar ligga på när han sover hos mig och där hampus sover, så det gillar inte Teddy).

24e april 2010

Heeejsan bloggen!

Hur är läget med er idag? Med mig är det super bra.
Jag har inte hunnit blogga idag alls förän nu som ni kanske märker. Vaknade vid 6 imorse av att Teddy skällde och var tvungen att hoppa upp i sängen. Han tycker inte om att Hampus ligger på hans plats så han hoppar gärna på Hampus om morgnarna och kvällar också om han får chansen till det. Hur som helst var vi vakna en stund både jag och Hampus. Torka upp kiss som han hade kissat ner(teddy då).  Sen vid 8 tiden tror jag att jag somnade om igen, jag kände att jag behövde sova lite till. Så vid halv 11 vaknar jag igen och mamma ringer och frågar om jag vill gå upp till henne där hon var hos en kompis. Självklart sa jag, men efter att jag hade gjort vid mig då. Så jag och Hampus satt och åt frukost och Teddy med, sen så for jag och tar på mig kläder och börjar genast sminka mig. Klar ganska snabbt, sen så packade jag för att jag ska vara hos Hampus till imorgon.
Hur som helst stack vi upp till mamma och hennes kompisar, även lilla Felicia var där. Hon var väldigt prat glad idag. Teddy lät mamma vara ute, men han skällde så jag släppte in honom igen. Sen id halv 2 kom Hampus föräldrar och hämtade oss för att vi skulle iväg och äta ute vid Rönås hans farmors syster bjöd på mat för att hon fyller år(vet inte när). Jag och Hampus delade på en Pizza, usch vad stora dom var måste jag säga. Riktigt stora! Jag var väldigt mätt och orkade inte äta mycket utav den, men Tobbe och Nenne(Hampus kusin och hans kusins pappa) delade på min bit så den blev upp äten ändå. Sen så bar det av till hans farmor och farfar efter det och då blev det tårta och kaffe.(läsk för min del) Och vi kollade även på lägenheten och den var verkligen super fin. Så Hampus skriver sig på den så flyttar vi in där i början av Juli. TOOOOPEN:thumbup:!
Nu sitter jag hemma hos Hampus tillsammans med Lina. Vi sitter och snackar massa skit som vanligt;). Haha! Ikväll är vi hemma själva, hans föräldrar har åkt iväg. Så ikväll blir det väl bara ren mys väl. Jag saknar Teddy faktiskt. Men ganska skönt att slippa vakna så tidigt imorgon. Ibland behöver jag också sova ut ordentligt.
Nu ska jag inte babbla på mer utan jag lägger in lite bilder sen. Kanske får ni en dagens outfit också!
Ha en sköön och braa lördag! Pusss & Kraaam♥


fredagsmys

Fredagar är så jävla bra, trots att det uppstår problem emellan åt..
Just nu är bara barnen hemma, mamma är hos en kompis och dricker.
Min bror har sin kompis här, de sitter som vanligt och spelar och har sig. Så jag och Hampus har gömt oss inne i massa sovrum och han har gett mig lite massage.(behövdes verkligen)
Jag har fått ont i svanskotan igen nu, och min rygg är ju inte bättre. Tror det är för att jag bär på Teddy. Han är ju som sagt rätt tung. Visst att han inte är stor, men tung som in i är han!
Idag när vi gick hem från bussen stanade vi upp och handlade godis. Jag betalade idag, usch det gick på 104kr. Jga blev helt paff, men godis är dyrt nu förtiden sen så köpte jag stor förpackning popcorn också och nån kokosgodis, sjukt gott! Så jävla länge sedan jag åt det. Jag tror senast var i Skurup, för mamma åt dem jämt då.
Hur som helst är jag trött nu och hade kunnat somna in när som helst känns det som.
Men jag ska inte göra det ännu, ska först sitta och titta runt lite:).
Vad gör ni en fredagskväll som denna?
Kraaaaaaam♥


FESTIS

Idag när jag var inne och handlade dricka på press byrå så upptäckte jag att där hade kommit ut nya Festis smaker. Jag tycker om Festis Guanabana Pineapple, det är den enda jag dricker nu mera om jag köper Festis. Förr så fanns det ju de dära gammla festisen med blåbär och den var jag väldigt förälskad i då. Men sen försvann ju den smaken. Men idag köpte jag en av de nya smakerna Elderflower Raspberry och jag måste säga att den var fruktansvärt god! Så nu har jag två favoriter.
Sen så hade Hampus smakat den andra nya smaken Pineappel Passion och han tyckte den var väldigt god.
Dock har jag inte smakat den ännu, men ska ta och göra det så fort jag får en möjlighet till det.
Måste säg att den jag köpte idag smakade väldigt somrigt. Vilket för mig betyder uppfriskande:D.


en av de nya smakerna(den hampus smakat!).


Två andra smaker. (den till vänster jag älskar!)
Dock fanns där ingen bild på min festis som jag smakade,
men jag kanske kan ta bild på flaskan själv om det är intressant. Haha!
Men ni som tycker om att dricka festis, ta och pröva de nya smakerna, de gör er inte besvikna.


Dagens outfit


Kofta från Gina Tricot
Linne från H&M
Leggins från H&M
Skor från Kawasaki(minns inte var dem är köpta!)

ojojoj

Oja, nu är jag hemma igen efter en dag inne i Lund tillsammans med mamma och min bror.
Mötet gick bra, hoppas att det snart får ett slut. Efter mötet bar det av till NOVA för att mamma skulle byta skor till min bror sen så in till stan igen för att handla kebab & falafel. Gott som tusan är det:thumbup:!
Jag beställde som vanligt en av var sort, haha! Sen så köpte vi bullar till Teddy sen bussen in mot stationen där vi möte upp Hampus som hade tagit bussen in. Hade hänt en olycka inne på stationen, stod två ambulans bilar och en polisbil tror jag. Det är så läskigt när sånt händer!
Sen gick jag in på press byrå och köpte dricka till oss, och sen växlade jag in min lott och fick en ny. På den nya lotten vann jag också, dock 25kr som den andra men det är ju alltid något. Så ska växla in den sen någonstans:).

Vi har haft lite strul nu ikväll efter vi kommit hem, haft inbrott i förrådet där nere ju, men nu hade ännu fler saker försvunnit så vi har polisanmält det och ringt ägaren till lägenheten. Dock hittade Hampus väskan som de hade tagit, de var i en annan förråd. STÖRT egentligen att man ställer in det i sin egna förråd och inte stänger dörren så alla kan se in?! Men jaja, väl tänkt? NEJ!
Nu ska jag inte babbla mer, ska äta min kebab nu sen så ska jag käka godis!:)
PUSS!♥


stressad & lack

Heeejsan!

Jag har haft en väldigt stressig morgon. Vaknade 10 minuter i 11 imorse och jag fick panik. Jag skulle upp vid 10 halv 11 för att slippa stressa häcken av mig själv. Men jag gick rakt i i duschen, sen satte jag på mig kläderna direkt utan att ens tveka om vilka plag jag skulle ta på mig, sen så sminka jag mig och snackade samtidigt telefon med Hampus. Det var dock lite jobbigt för jag kan inte sminka och prata samtidigt det går bara inte! Sen så packade jag allt i och med jag skulle lämna bort Teddy, vi stack ner till källaren och då märker jag att någon slitit upp vårt förråd! Jag blev livrädd.(vet inte varför?) Jag trodde där skulle vara någon som kanske skulle börja bråka med mig så jag letade efter mina saker snabbt som fan hittade mina Kawasaki skor och ett par andra lite ballerina med klack så de tog jag med mig, sen så tog jag en halsduk också behöver det nu när det blåser och regnar ute tänkte jag. Sen gick jag uppåt mot mammas kompis som skulle passa Teddy, men när jag kommit halvvägs säger hon att hon inte kan och att jag får ta med mig honom till LUND. GUUUD! Vissa människor kan inte komma ut med saker och ting i god tid eller? Jag som stressat för att gå upp dit och lämna honom. Ja, jag är lack just nu!
Mamma svarar mig inte. Vad fan är det för dag idag egentligen?
Hur som helst så ska jag snart bege mig ut och möta min bror som kommer strax. Sen å ska jag dra mot bussen.
Tog några bilder nu när jag kom in igen, men inga blev bra!(jag tror detta är någon skit dag för mig!)
Nu ska jag ialla fall ta på mig ytterplagen sen ska jag ge mig ut i skitvädret igen med en lat jävla TEDDY!
Jag hoppas ni får en bättre dag än mig ialla fall. Vi hörs senare ikväll så ska ni få en dagens outfit också!
PUSSS & KRAAAAM♥




borstat tänderna

Nu har jag borstat tänderna och har bäddat ner mig under täcket. Datorn är bredvid mig och har headset i öronen för snackar med Hampus. Jag vet inte riktigt hur helgen kommer att se ut, uppstått lite problem nu. Men ja, vi får väl se hur det blir. Kanske blir jag hemma istället denna helgen också känner inte för att åka iväg faktiskt. Teddy sover också nu, har han gjort ett tag nu men han ligger på golvet och vägrar lägga sig i sin korg. Han kommer förmodligen krypa upp här sen när jag somnat.(gör han varje natt!)
Ska lägga på med Hampus nu också för jag är trött och ska sova nu så jag kan komma upp i tid imorgon så jag hinner duscha och göra vid mig. Ska ner om källaren också för att leta efter mina andra tyggskor, för mina favorit har Teddy bitit i sönder. Sen så måste jag boka tvätt tid också.(gjorde aldrig det idag!)
god natt gott folk, sov gott och dröm fina drömmar! Pussar och kramar♥.


jag vet inte

..just nu vet jag inte vad jag vill, jag känner mig allmänt förvirrad och irriterad.
Tänk att man är så pass gammal men inte kan bestämma över sitt eget liv, inte kan bestämma själv över vad det är man vill och inte vill. Utan att det är någon annan som styr och bestämmer över en. Är det så det ska vara nu förtiden? Jag trodde att man själv kunde bestämma när man är över 18. Men jag hade fel. Visst att man kanske borde lyssna på vuxna och så också, men man måste också ha egna tankar och ideér. Man måste själv komma med någon åsik och kunna ha någon talan. Men jag verkar ha fel, jag verkar vara på en annan spår när det gäller detta systemet! Jag vet inte, men jag tror det. För det visar ju inte bättre.

In på annat, ska snart gå och lägga mig. Slängde i mig en banan för en stund sedan, Teddy åt tillsammans med mig. Imorgon ska vi som sagt till Lund och denna gången ska inte Teddy med. Han ska vara hos mammas kompis så länge. Kommer kännas konstigt utan honom. Sist ja lämna honom där så saknade jag honom jätte mycket. Undra hur det kommer att bli när jag flyttar ifrån honom då. Äsch, jag får väl helt enkelt vänja mig vid det.
Sitter just nu och lyssnar på min bror när han läser, efter det så går jag och lägger mig, men innan ska jag borsta mina tänder. Ooj, vad jag har ont! Mamma har också ont i sina tänder fortfarande. (Vet inte varför?!)
Nu ska jag ialla fall gå in och borsta mina tänder hade jag tänkt, min bror läste precis klart. Så jag ska göra mig i ordning för att lägga mig under täcket och mysa mig till sömns tillsammans med Teddybjörnen:).
Puss så länge, slänger in ett kort inlägg sen igen.♥





paj & cola

Här sitter jag i soffan och äter paj och dricker cola.
Mammas kompis är här, även Felicia. Hon sitter precis bredvid mig och leker med sig själv. Teddy springer runt och biter folk hela tiden, dryg hund!

Asså jag har sån tandvärk så jag vill slita av mina tänder. Varför har man alltid värk i sina tänder?
Varför finns tänder och varför ställer de till med massa värkar?!
Aja, hur som helst, imorgon drar jag in till Lund igen för möte med mamma sedan lite shopping efter det väl, sen så ska vi käka kinamat. Kanske kommer Hampus efter jobbet vet inte riktigt, får se om han får sin lön då. Det hade varit lite klödd med det idag, för de hade glömt skriva in att han var anställd eller något! (jag kommer inte ihåg.)
Har intetagit nya bilder nu på några dagar. Eller jo på Teddy men inte på mig själv eller på min mage. Jag har ju trots allt gått in i en ny vecka nu. Men det är nog inte så stor skillnad från förra veckan. Haha! Men tar kanske en bild imorgon när jag ändå ska göra vid mig inför Lund. Får se!
Nu ska jag vara social mot de andra! pusss♥


tandläkarbesök

Nu är jag hemma från tandläkarbesöket tillsammans med mamma.
Det gick väl rätt så bra, mamma fick finare tänder. Otroligt vita blev dem efter att dem borstat tänderna på henne med deras speciall tandkräm. Mina tänder gör ovanligt ont så ikväll tänker jag inte äta något onyttigt eller något vettigt! Jag törs bara inte, vill inte få mer ont i mina små tandisar.
Tur nog åt jag mackor innan jag stack. Just nu vill jag helst bara sova och inte vakna förän imorgon bitti.
Puss så länge, orkar inte skriva mer!♥


google bild!



leverpastej

Just nu sitter jag ute i köket och fikar. Det fick bli mackor med leverpastej och gurka.
Jag har precis insett att leverpastej är skit gott! Åt det imorse också till en macka, men det gjorde mig mer sugen på leverpastej så nu fick det bli två till. Men jag känner att jag vill ha fler, men icke! Jag ska inte äta det för att det är gott, för då kommer jag få problem med att få bort mitt fett sen efter förlossningen.
Min önskan är att mitt fett ska bort efter förlossningen, att jag får tillbaka min "vanliga" kropp igen och kan använda mina kläder som jag kunnat göra innan jag blev gravid. Jag vill inte ha större storlek än S.

Jag får ångest när jag går i klädbutiker och inte kan köpa de fina vår/sommar kläderna som är ute i butikerna, men sen samtidigt så är jag nöjd med min kropp. Jag är stolt över att jag har en liten kula framme vid magen och är tjock. Jag känner mig faktiskt inte tjock, ialla fall inte på så sätt att jag mår dåligt av det.
Jag tycker att jag är söt i min tjocka kropp, ovanligt faktiskt.
Man brukar ju inte vilja vara tjock, men man vänjer sig nog mer när man är gravid och vet vad som gör en tjock. Min bror har kommit hem nu men jag har ännu inte varit nere och bokat tid, jag gör det senare ikväll när jag kommer på det och när jag orkar. Haha!
Jag sitter och längtar tillbaka till thailand, gud vad jag saknar det!
Nu kommer jag inte att kunna åka tillbaka dit på flera år, med tanken på att vi inte kommer att ha råd med det nu de kommande åren. Men om vi sparar så kanske vi har tur och får en billig resa nästa sommar eller nästa igen. Jag vill verkligen tillbaka. Bara för det ska jag lägga upp några bilder från Thailand 2009/2010.
kramar.♥






Städat

Idag har jag varit duktig må jag säga, jag har städat hela lägenheten alldeles själv, med endast min egen vilja också. Mamma har inte bett mig göra det, men jag tyckte att här såg ut som fan asså. Det är nu när vi har Teddy och han är så liten och plockar fram allt och lägger inte tillbaka det heller. Sen så biter han i sönder saker och sånt, det är drygt men det är så barn är ju. Så jag tog fram dammsugaren , Teddy blev som vanligt rädd så han kissade faktiskt ner köket och det droppade. Jag märkte inte det förän jag väl skulle dammsuga under bordet. Stackare som är rädd för en dammsugare. Så jag fick torka upp det innan ajg fortsatte att dammsuga, sen har jag moppat golven också sen till sist men inte minst städade jag toaletten. Usch, jag känner mig som en hemmafru men det kanske bero på att jag är det också lite. Haha! Nej, så gammal är jag inte ännu så jag är hemmafru.
Ska snart ner och boka tvätt tid åt mamma. Men min bror vill ju aldrig komma hem någon gång så han kan följa med mig ner. Jag kan erkänna en sak, att jag hatar att gå ner till tvättstugan själv, för jag är så jävla rädd! Jag vet inte varför men jag är så rädd. Rädd att där är någon skum människa som kanske börjar prata med mig, eller att där är någon som ska komma och ta mig osv. (Ni vet tankar!)
Ni känner säkert igen er själva i det, inte vet jag. Men jag vet att jag inte är den enda i hela världen som tänker så. Nej, nu börjar jag bli knäpp. Snart ska jag nog ta mig en macka och sen peta ner till tvättstugan trots att min bror inte kommit hem. Sen ska jag börja koka ris också så mamma kan laga resten:)!
Vad har ni gjort denna fina dagen? Vissa av er sitter säkert fortfarande i skolan och tycker att det är skit. Det kanske det är men det är skit att sitta hemma också.
Ha en fortsatt bra dag, vi hörs senare!
PUSSSSSARR!♥


vecka 25

Nu är du 25 veckor gången (eller gravid i 26:e veckan, om du föredrar att räkna så). Nu svarar din bebis på beröring. Du kan roa er båda genom att kittla bebisens fot när den sparkar dig, eller genom att ligga på rygg och rulla från sida till sida och se vilka reaktioner du får. Vid den här tiden öppnar sig bebisens ögonlock och det lilla hjärtat slår nu såpass kraftigt att man kanske kan höra det enbart med hjälp av ett stetoskop. Din kropp blir större för att ge plats åt din bebis i takt med att den växer. Ibland kan detta ge upphov till smärtor. Det är viktigt att stå och gå på rätt sätt för att skydda din rygg eftersom din tyngdpunkt förflyttas. Kring denna vecka är det dags för besök hos MVC så att din barnmorska kan ta blodprov.

Mina tankar;
Veckorna går jätte snabbt nu mera, nu är det bara en tredjedel kvar. Jag längtar samtidigt som jag inte gör det. Jag börjar bli mer och mer rädd inför förlossningen. Vissa säger att det gör jätte ont, vissa tycker inte att det är så farligt. Men vad kommer jag att tycka? Det är just nu tusen olika tankar som flyger runder inne i huvudet på mig. Min mage växer för mer och mer nu, jag ser hur stor jag blivit vilket jag inte gjort innan. Men min mage växer bara framåt, jag blir inte bred på något sätt, utan blir bara fetare framåt. Är det vanligt?
Varje morgon märker jag hur bebisen sparkar och rör på sig, och jag märker när den ahr hicka också nu mera, oftast varje dag eller varannan dag. Det är så mysigt!

Om min kille;
Han är inte så ofta med mig längre i och med han jobbar nu. Men varje dag vill han att jag hälsar bebise godmorgon och godnatt. Jag försöker göra det så ofta jag kommer ihåg det. Han har inte fått känna på hur bebise sparkar så ofta. Han har bara kännt den sparka en gång, men han har kännt när det har haft hicka. Han tycker också det är mer och mer spännande, han visar det mycket tydligare nu än i början. Kanske har han vant sig vid det nu att han ska bli pappa?! Vem vet.

Såhär ser det ut i magen;

Bebisen väger nu nästan 660 gram och är ungefär 35 cm lång från hjässa till häl. Den gör andningsrörelser, men har fortfarande ingen luft i lungorna. Undersökningar har visat, att ett 26-veckors foster reagerar på beröring. Om du lyser med en ficklampa på magen kommer bebisen att vända på huvudet, vilket har tolkats som att synnerven har börjat fungera.

Fingrar, handleder och händer kan kännas domnade eller värka. Det kan bero på att karpaltunneln, liksom så många andra vävnader i kroppen, svällt upp. Det medför att nerver som löper i tunneln kläms, vilket kan orsaka smärta. Handledsstöd kan hjälpa, liksom att ta kosttillskott med vitamin B6. Prata med din barnmorska eller läkare om du har fortsatta besvär och läs våra tips om självhjälp för domnade värkande fingrar.

22e april 2010

Tjabba tjena hallå!

Hur är det med er idag? Med mig är det toppen, tack för att ni frågar ännu en gång:)!
Vaknade upp för ca en timme sedan, gjort frukost till både mig och Teddy och vi har till och med hunnit att äta upp det. Sen har jag också hunnit att torka upp bajs och kiss som Teddy buse har ställt till med. Usch, hans bajs luktar skit! Kanske för att det är skit. Men det luktar ovanglit äckligt! Jag kräks varje gång jag ska ta upp det.
Aja, slut snackat om bajs nu. Snart så ska jag ner och boka tvätt tid åt mamma, sedan diska undan lite och kanske vika lite tvätt sedan förra gångens tvätt omgång. Men emellan där måste jag ut med Teddy också så han kan kissa och bajsa ute och få lite frisk luft. Nu kom bajs igen, men det ska inte diskuteras mer!
Han leker för fullt just nu och jag bloggar för fullt. Senare idag blir det ett besök hos tandläkaren också, mamma ska också följa med mig. Nu ska jag inte skriva mer ska ta på mig och kanske duscha snabbt innan jag for ner till tvättstugan, känner mig lite ofräsch idag.
HA EN TOPPEN BRA DAG ALLIHOPA!
PUSSSAR & KRAAAAMAR!♥



good night

Nu säger jag god natt till er bloggläsare!
Jag är super trött och hoppas på att jag kan somna in direkt nu, så jag slipper att tvinga mig själv till sömns. Det är inte allt för roligt. Har suttit och läst en blogg nu, blivande mamma hon med i slutet på augusti. Alltså efter mig, dock vet jag inte hur gammal hon var, men ung mamma kommer hon också att bli.
Sen har jag varit inne och tittat på en hemsida till gravida och ikke gravida, som kanske redan har barn osv. Tänkte beställa ett mamma paket som går på 399kr, det är alltså ett paket värde 1000kr, och i alla paket varierar det från saker till saker. Men värdet är samma ändå. Det är alltså ett provsmak till en blivande mamma, alltså allt från mamma kläder till böcker och sånt. Så det hade jag tänkt att beställa. Ska först snacka med Hampus och se vad han tycker om min idé. Jag vill ju ha ett stödband för magen, det är ju viktigt för mig nu i och med jag går med ett bowlingklott och nästan tippar baklänges. Haha, skämt och sido:D!
Men en stödband för magen är ju bra för ryggen och sen så behöver jag itne tänka så mycket på vad det är för kläder jag har. Vissa kläder är ju så obekväma nu för tiden.
Aja, vi får se. Jag kanske beställer det vem vet?!:)
Nu ska jag sova, och ni som är vakna fortfarnade får ha en fortsatt bra kväll.
Men jag säger god natt här och nu! Sov gott allesammans!
Puss & kram!♥


ansiktsbehandling

Jag har precis gett mamma ansiktsbehandling. Hon var så torr i huvudet och trött med för den delen. Så hon frågade snällt om jag kunde tvätta av henne ansiktet och massera in lite krämer och nu har hon fått mask på sig också. Jag gjorde det för att vara snäll, hon köpte ju trots allt kläder till mig idag och sen ska jag få 50kr för att jag gjorde det också. Inte mycket pengar men alltid någonting. Jag var ju inte seriös heller, tramsa mig mest men hon njöt ändå. Haha! Eller dte vet jag inte, men det hoppas jag annars så kommer jag aldrig göra om det igen.

Hampus ringde mig innan och sa god natt, så nu ligger väl han och sover. Jag ska också sova snart faktiskt! Är trött trots att jag sovit lite idag, men jag har inte lyckats somna in djupt. Vet inte varför. Och idag har jag gått hela 24 veckor och är nu inne i vecka 25 vilket innebär att det bara är en tredjedel kvar av hela graviditeten. Jag är så spänd på allting och snart gäller det att fixa barnkläder och andra saker som jag behöver. Det ska bli så kul, men det kommer också att kosta en hel del. Men det är vi redo för.
Min mobilräkning kom idag sa Hampus, gick på 444kr, usch ja! Första månaden och det är redan hög summa. Men mamma skulle hjälpa mig att betala denna månaden för att jag ringt samtal åt henne framförallt.
Nu ska jag snart sova, skriver nog ett inlägg till innan jag lägger mig under täcket.

Kram♥


nytt i gaderoben

Mamma har kommit hem nu efter att ha jobbat och varit och shoppat på Nova.
Med sig hem hade hon en massa påsar och i en påse var det kläder till mig.
Det var en kofta och en söt sommarklänning som jag även kan ha nu när jag är gravid.
TACK SÖTA MAMMA!♥
Jag tänkte visa upp dem här på bloggen nu.







planerna..

Har precis vaknat från att ha vilat i ca en timme. Teddy sov med mig, han är alltid så kär när han ska mysa med mig i sängen. Min bror och hans kompis satt och spelade under tiden. Nu är de ute och skatar och har Teddy med sig på lite frisk luft. Jag hade tänkt att avslöja mina/våra planer för er här nu. Har inte skrivit något om det tidigare för att jag har inte varit helt säker på saker och ting eller vi kanske jag ska skriva istället.

Men hur som helst så vet kanske många av er som följt min blogg att jag bad om hjälp från socialen och som vanligt så hjälper de inte folk som inte har problem. Jag tänker inte nämna vilka problem det är här på bloggen, men jag tror ni förstår vad jag menar.
Så jag bad om hjälp om att de skulle hjälpa mig med lägenhet och så nu när jag ska ha barn och allt det dära. Och de tyckte då att jag skulle bo hos mamma tills det inte funkade. De ville höra mammas åsik och hur mamma kände med det hära om att jag va gravid. Och mamma sa tydligt att hon inte hade något imot det, jag är ju trots allt hennes dotter och det är ju hennes barnbarn som ligger i min mage. Klart skulle hon stötta mig, men ville inte att jag skulle bo hemma. Dels för att min mamma går upp 4 på morgnarna för att sticka till jobbet och sen för att jag och mamma har haft våra historier. Och mamma förklara själv att hon var en väldigt tjatig människa och att det inte skulle gå. Men de tyckte att vi skulle ge det ett försök. För jag var fortfarande minderårig och de tyckte inte att jag och mamma hade det hemskt hemma tillsammans, men skulle det nu vara så att vi skulle få det värre skulle jag komma tillbaka. Men herregud tänkte både jag och mamma. Jag blir 18 om ett år, och då står jag där vid deras dörr och kommer be om hjälp, ialla fall med ekonomin. Jag skäms inte för att socialen ska hjälpa mig, för kan de hjälpa alla andra så kan de fanimaj hjälpa mig också!
Men ialla fall det jag skulle få ut med detta inlägg är att trots att socialen inte fixade lägenheten till mig så skriver Hampus sig på lägenheten och vi flyttar ihopa ändå. För vi båda två tyckte att ingenting skulle skilja på oss och komma emellan oss om nu flytta ihopa var det vi ville. Och det tyckte inte Hampus mamma heller. För är det nu så att vi vill bo ihopa så ska vi göra det. Vi ska ju inte låta något komma emellan oss för att jag inte fick hjälpen. Men visst kommer det att bli tufft nu i början med ekonomin osv, men man får leva snålt i början så är det ju bara! Men jag och alla andra är helt säker på att vi kommer att klara det hur bra som helst. Så jag kommer att flytta till en ännu mindre by inom kort. Jag tycker det ska bli väldigt spännande och väldigt kul att få känna själv hur det är att ha ett eget familjeliv. Men samtidigt så kommer jag att sakna mamma och min bror. Min bror har ju varit som en son för mig, jag har alltid sett till honom, alltid lärt honom vad som är rätt och fel. Hjälpt honom med allt han behöver hjälp med. Så det kommer att vara väldigt tomt utan honom. Och Teddy kommer jag självklart också att sakna. Men jag kommer att hälsa på dem så mycket jag kan och så ofta det bara går! För jag vill kunna behålla förhållandet mellan oss, jag och mamma har ju kommit varandra så nära nu den senaste tiden och det vore synd att kasta bort det. För ett sådant här förhållande har jag alltid velat ha mellan mig och min mamma. Så nu vet ni planerna, hoppas ni blev glada nu:). Haha!

Pussar så länge, ska slänga i mig något att äta nu!♥


Veckans blogg

Veckans blogg ger jag åt Kenza. Jag vet att jag haft henne som veckans blogg tidigare, men det kvittar väl om hon varit med tidigare och är med igen. Det ska ju vara en blogg jag tycker om och rekommenderar er att läsa/besöka. Och jag rekommenderar alltid Kenzas blogg, för hon är en fantastisk söt tjej och jag älskar att läsa hennes blogg för där står alltid något roligt. Och sen så får hon bli veckans blogg för att hon fyller år idag!
Som ett grattis gå in på hennes blogg och kommentera lite:).

Kramar!♥

ps. grattis än en gång till er som fyller år idag!


en bild på Kenza får det också bli.




tipsar..

Jag tänker tipsa er om Marabou Passion & Chili.
Köpte den igår kväll och måste säga att det smaka väldigt bra.
Det smaka inte direkt chili, men passion frukt smaka den faktiskt väldigt mycket.
I början tyckte jag att den var väldigt sur och så, men nu är den bara god!
Så ni som inte smakat den ännu, se till att smaka den!
Och ni som har smakat den, vad tyckte ni om den?
Av mig får den 5/5 helt klart.




genomskilig

Som ni säkert ser har jag gjort inläggsfälltet genomskinligt.
Det blev kanske lite för mycket genomskinligt i och med bakgrundsmönsterna ger mönster åt mina bilder som jag lägger upp i mina inlägg. Men det kvittar nog. Jag tyckte det blev bra. Kanske inte fint, men bra. Och visst blev det lite fint! Jag har länge velat prova att göra det genomskinligt men inte orkat bara.
det var enklare än jag trodde faktiskt. Jag börjar bli duktig med bloggdeisgn och ändringar nu!
Kanske för duktig för jag är och ändrar saker hela tiden, kanske lite förvirrande för er läsare! Förlåt i såna fall. Då får ni säga till omni börjar tycka det bli för jobbigt;)!

Pusssar!♥



tusen tankar

Jag sitter själv och tänker dag för dag. Jag har inte insett det förän nu hur fort allting går, hur tiden bara rinner iväg, hur mina tankar bara kommer och går, hur dagarna närmar sig. Jag har inte insett det förän nu att det faktiskt snart är dags med förlossningen, trots att det är 15 veckor kvar så är det ändå så nära. Jag har inte tänkt på att det snart är jag som ska bli mamma, att det snart är jag som ska ta ansvar för en annan person. Att det inte längre är min mamma som jag ska leva på, att det inte längre är hon som ska ta det stora ansvaret utan jag! Allting känns så overkliget! Jag menar för ett år sedan så hade jag inte ens hälften av dessa tankarna jag har idag. Jag tänkte knappt på det jag sitter och gör idag. För ett år sedan hade jag mig själv, min familj, mina vänner och min pojkvän det var allt. Men idag är det så mycket mer än så. Jag var för ett år sedan så självisk, jag tänkte inte på min familj, jag tänkte bara på mig själv. På vad jag ville göra, på vad som gjorde mig lycklig, jag var så omogen och barnslig, men idag är jag en helt annan människa. Jag är självklart samma människa, men förbättrat mig själv på så många sätt. Jag inser idag att jag inte bara kan tänka på mig själv, jag har idag insett vad som gör mitt liv viktigt, vad som är viktigt i mitt liv och vad som är betydelsfullt i mitt liv.
Jag menar bara en sådan liten sak som att jag äter frukost nu om morgnarna för att jag tänker på bebisen gör en så stor skillnad. Jag visar att jag inte bara tänker på mig själv! Förr åt jag aldrig frukost för att jag inte behövde det och för att jag inte ville osv. Men trots att jag inte vill idag, trots att jag inte är hungrig så gör jag det för att bebisen ska få mat i sig. Bara en sådan liten sak för skillnad. Och jag är så glad över att jag lyckats förändra mig till en bättre människa, till en människa som bryr sig mer om livet, till en människa som inte tänker på sig själv och måste få sin vilja genomförd för att må bra. Utan att jag blivit en människa som tänker på mig själv, men samtidigt på framtiden som jag kommer att leva. Det liv inte många i min ålder lever eller gå igenom nu. Jag är en människa som tänker mer på min familj och på det som är betydelsfullt i mitt liv, och framförallt tänker jag på bebisen. MITT BARN RENT UT SAGT!
Jag är stolt över mig själv som person idag. Jag är stolt över det jag går igenom och över det som jag valt. Alla mina beslut som jag tagit, som tagit mig ända hit där jag är idag.
Stolt över att jag är 17år och ska bli mamma, som har världens bästa mamma och bror, som har en pojkvän som tar sitt ansvar, som bryr sig, som älskar mig för hur jag än är, för vad jag än går igenom!
Jag är stolt över att jag ska bli ung mamma, för jag vet att många i min ålder inte hade klarat av det, eller hade aldrig vågat ge sig in i den situationen som jag är i idag. Jag känner mig otroligt stark som klarar av allt detta trots allt som jag gått igenom. Men jag tror att det är det som fått mig ända hit, att det är det som fått mitt liv ljust så jag orkar med allting jag går igenom. JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV!
/ May Hawbring



GRATTIS

Idag vet jag två stycken som fyller år, den ena personen har jag kännt sedan jag var liten. Vi umgicks varenda dag när jag bodde i skurup. Vi gick till och med i samma klass. Vi stod varandra nära ända tills jag flyttade ifrån byn. Sedan jag flyttade till Hörby har vi inte haft så mycket kontakt. Vi har inte träffats eller så efter det. I början så snackade vi telefon han ringde då och då. Sen tappade vi det med. Har sett honom kanske en gång sedan jag flyttade hit. Tycker det är väldigt synd att man tappar kontakten så lätt. Hur som helst så fyller han år idag och en annan känd bloggare. Vem kan det vara? KENZA såklart!
Så ett stort grattis till er två och till resten som fyller år idag! Hoppas ni får en toppen bra dag och hoppas att ni får en fin tårta, ät för mig också;)!
GRATTIS ÄN EN GÅNG!♥

PUSSSSSARRR!


google bild! Men jag hade inte tackat nej till en sån tårta.

Teddy

Såhär sött låg Teddy imorse när jag vaknade. Och visst håller ni med mig om att hundvalpar är som små bebisar?:) han ligger alltid så sött när han sover, jag blir alltid lika förälskad i honom när jag ser honom sova. Haha! Nu ska jag vila lite hade jag tänkt, har ont i mitt huvud. Teddy vilar med mig tror jag. Och jag tycker fortfarande att det är lika praktiskt att blogga med mobilen, man slipper alla sladdar, så skönt! Puss så länge!<3

frukost

Heejsan!

Igår blev det inte många inlägg, jag hade bara inte lust att blogga och sen när Hampus ändå var här så ville jag tillbringa min tid åt honom. Han stack hem vid 9 tiden, sen så satt jag bara och tänkte och titta på unga mödrar, sen så gick jag och la mig vid 10 redan. Första tidiga kvällen på länge, men somnade såklart inte direkt men jag tvingade mig till sömns. Natten har varit lite si sådär. Vaknade av en massa ljud och av att bebisen sparkade. Den var nog hungirg.. Så nu har jag fixat mig frukost fick bli baguetter idag med BRAVO juice tropisk. Alltid lika gott:thumbup:! Innan jag gick upp så låg jag och mös lite med Teddy. Han är så söt asså. Hundar är som små bebisar, det är som människor. Bara det att dem inte kan prata. Nu ligger han och sover, och jag äter för fullt med unga mödrar igång. Vädret suger och jag vill inte ens gå ut med Teddy i detta vädret.
Nu ska jag äta vidare, vi hörs sen. Ha en toppen bra dag allihopa!
Pussar & Kramar!♥


16 månader


en utav de första bilderna som vi tog tillsammans i början av vårt
förhållande!

Nu har vi varit tillsammans i 16 månader, vilket innebär 1år och 4 månader. Mitt längsta förhållande och jag hoppas på att det varar längre! Nu mera är det inte bara vi två i förhållandet, snart dyker det upp ännu en till. Två blir tre! Jag kan säga att jag verkligen inte hade tänkt mig allt det hära i början av vårt förhållande, jag hade aldrig tänkt mig att jag idag skulle få känna alla dessa tusen känslor som jag gör idag.
Jag tänkte helt enkelt inte ens tanken av att vi två skulle skaffa familj eller bli föräldrar till något barn!
Vårt förhållande har varit som is. Ibland har det glidit isär, ibland har det varit helt! Ibland har vi lyckats hitta tillbaka till varandra. Jag vet att vi kommer att klara av allting som kommer hända oss, jag vet om att vi kommer bli bra föräldrar och att vi kommer att förstå vad som är rätt och fel.
Jag är helt säker på att vi kommer att lyckas fixa detta ihopa. Jag menar trots alla stunder då vi varit värsta ovänner, då vi velat döda varandra så har vi ändå löst det och vi har alltid hittat tillbaka till varandra. Det är så äkta kärlek är. Man lämnar aldrig varandra! Och med dig känner jag äkta kärlek!
Min lycka stavas Hampus! -Jag älskar dig min prins!♥


snö?

Har kommit hem nu från att ha mött upp mamma till att handla mat.
Ikväll blir det som sagt thaimat, vi håller på nu med att laga det. Mamma mest för jag kan som sagt inte så mycket med thailändsk mat att göra. Men jag försöker så gott jag kan med det jag kan.
Hampus ringde för en stund sedan och han kommer snart. Han skulle bara duscha först.
Och nu snöar det igen?! Hur kan det gå, hur kan det lyckas?
Det har varit hur fint väder som helst, och nu börjar skitvädret igen?:o
Nej, det är ju hemskt! Jag vill inte tro att det är sant. Så nu ska jag inte ut mer, inte förens det är fint igen!

Nu måste jag hjälpa mamma bloggar mer senare ikväll.
PUSSS!♥


vilat middag

Nu är jag vaken från min middagsvila tillsammans med Teddy. Gick och la mig vid lite innan 11 och vaknade vid 13.20, men Teddy sov vidare tills klockan blev 10 i 2 då gick jag ut med honom så han kunde kissa och få friskluft. Nu är vi uppe igen och jag har precis gjort nuddlar, så gott det ska bli. Sjukt länge sedan jag åt det. Teddy fick precis sin lunch, det blev en sen lunch idag i och med han sovit hela dagen. Tänk att han sover bara för att jag sover, och så fort jag rör på mig så vaknar han upp och kollar ifall jag går upp eller omjag bara vänder på mig. Så smart hundar är ialla fall Teddy. Nej, nu ska jag äta mina nuddlar, Teddy är i köket och vill ha mer mat och biter i saker. Vilket han inte får. Men aja, till nuddlarna ska jag nog titta på unga mödrar också!
PUSSAR OCH KRAMAR♥




20e april 2010

God morgon allihopa!

Hur mår ni idag och har ni sovit gott? Jag mår bra och har sovit toppen bra, tack för att ni frågar;)!
Dagen började tidigt för mig idag, skulle egentligen sova vidare då min bror stack till skolan men sen skickade min kompis Anna ett sms så då svarade jag på det, sen så ringde hon så jag låg och snackade med henne istället. Inte så ofta jag snackar med henne med tanken på att hon jobbar ju nästan varje dag nu mera. Istället för att vi skulle snacka i telefon så körde hon och hennes mamma ner till mig en stund, de har nästan precis stuckit för Anna skulle jobba nu vid halv 11. Jag vill också jobba, det är verkligen så trist att sitta hemma om dagarna och inte göra ett skit. Bara städa undan efter lillskiten hela tiden och han bara går och skitar ner hela tiden! Riktigt drygt!
Hur som helst ska jag nog ta och vila en stund nu strax känner att jag behöver det, trots att jag bara varit uppe i snart 3 timmar. Men min energi är inte den bästa nu förtiden. Kanske förstår ni varför också?!

Idag har jag och min pojkvän 16månader så han kommer hit ikväll efter han slutat jobbet:thumbup:! Ska bli kul att träffa skiten idag. Visst saknar jag honom, men ganska skönt bara att vara hemma själv och liksom inte tänka på att man måste vara social mot någon annan, inte tänka på vad man ska äta osv. Utan bara ta hand om sig själv och inte tänka på vad man gör. Låter självisk, men ibland är det mycket skönare att bara ta det lugnt och inte tänka på allt annat runt omkring en. Idag så ska mamma laga thaimat åt oss, dels för att Hampus tycker om en bläckfiskrätt och för att jag är sugen på lite annan mat än potatisgratäng nu också! Så ikväll blir det mammas thaimat. MUMMS! Nu ska jag låsa ytterdörren och sedan vila lite. Teddy har redan lagt sig. Haha
Men han en toppen bra dag så hörs vi sen. pusssss♥


sov sött!

Good night!

Nu ska jag lägga mig under täcket och känna mig tröttast i världen.
Jag är riktigt trött idag efter en lång shopping runda inne i Lund.
Så nu säger jag god natt till bloggen och till er söta läsare, ni får läsa mer imorgon.
Ha det så bra så länge, och sov så gott och dröm sött!
Puss & kram på er!♥


DAGENS FRÅGA


Vilket choklad föredrar ni mest? eller vilket tycker ni är godast?




shopping

Idag har jag varit på en ren shoppingtur i Lund tillsammans med mammas två kompisar. Bara tjejer dock. Och det var hur roligt som helst, och vi hade väldigt skoj. Det var mycket rea inne på H&M men ingenting snyggt passar mig längre. Så jag köpte bara två par linnen, en till mig och en till mamma. Fick bli rosa och turkos, skulle ha den turkosa själv, men mamma valde den istället så jag köper en ny sen på fredag då jag ska in igen. Sedan fick jag tag på en cool och passande bh också. Har ju som sagt inte många som passar mig längre. Glömde att jag skulle köpa trosor, så det får jag fixa på fredag istället. Behöver det i och med alla mina kläder försvinner i tvätten!"/ Sedan fick det bli en mjukglass också inne på donken, sedan bar det av til Nova där jag kollade på skor. Det blev 2 par as snygga skor, dock är den ena lite för stor, men skit i det. Jag ville ha dom så inget hindrade mig ifrån det. Dagen har avrit toppen bra, och mötet idag blev väl inte så lyckat kanske.. Men så kan det gå när man snackar med socialen! Har precis ätit mat, mamma lagade kyckling och till det hade vi potatisgratäng som mamma gjort och sparat. Nu sitter vi och tittar på film. Kanske inte så mycket film tittande på mig, men jag var tvungen att göra ett inlägg. Det kliade i fingrarna lite smått:)! Nu ska jag måla naglarna igen, gör det allt för ofta nu tycker jag men innan det ska ni få bilder på dagens lilla shopping.
Hoppas ni haft en toppen bra dag, för det har jag haft:)!
Pussssarr♥


Mitt rosa linne och min coola bh! Sån är jag;)!

nya skorna. sjukt nöjda över dem trots att dom var lite för stora.

de andra paret, mamma prövar dom!

mamma i sitt nya linne som hon fick av mig, och sedan mina skor.
Söt, men sär!♥


19e april 2010

God morgon!

Hur är det med er en sån här vacker dag? Jag lever och mår toppen faktiskt.
Precis stigit upp för att jag såg att jag hade ett missat samtal och var nyfiken på vad det handlade om så jag var tvungen att ringa tillbaka. Men mammas kompis undrade bara om jag skulle med till Lund. Så jag ska strax göra vid mig och gå upp till henne och lämna Teddy där nån timme, så åker jag iväg med henne och en annan sen. Skulle egentligen upp med Teddy till vetrinären idag men vet inte riktigt hur man gör om man ska boka tid eller så. Så jag ska ringa upp där strax och fråga. De vi köpte hunden av sa att han skulle avmaskeras om 10 dagar igen och det är ju 10 dagar idag, så jag vet inte om det är något farligt om han gör det senare. Så därför måste jag fråga först. Annars så kommer jag springa runt och ha dåligt samvete hela dagen.
Ringde upp nu precis men inte f*n var det öppet i telefonen, nej för det är mellan helt sjuka tider. Så jag får väl helt enkelt försöka ringa imorgon mellan de tiderna. Nu ska jag göra vid mig, ni får ha det så jätte bra.
Puss & kram!♥


lägger mig för en ny dag

Nu ska jag gå och lägga mig för att möta upp en ny dag.
Jag är sten trött, och vill bara slänga mig under täcket och bara sova bort mig själv.
Leva mig in i drömmarna och känna skönheten i det hela. Usch ja, vad det låter underbart:)!
Helgen har varit fullt av nöje och lugna hemmakvällar. Hur jäkla toppen som helst.
Dock önskar jag att helgen kunde varit lite längre, men så ska det självklart inte vara.
Nu så säger jag godnatt och sov gott till mina söta läsare.
Vi hörs imorgon och då ska jag uppdatera lite mer och oftare!
Puss & Kram på er sötnosar!♥


jag är förälskad i mannen i mitt liv..


dålig uppdatering

Idag har det varit dålig uppdatering jag vet, men resten av helgen har jag faktiskt varit rätt duktig tycker jag. Men ikväll hamnade bloggen åt sidan för vi hade folk sen tidigt imorse, sen har vi varit ute, sen gick vi ju till ica och sedan blev jag och Hampus hämtade där så åkte vi till Löberöd och väntade på att hans mamma skulle komma hem så vi kunde åka till hans mormor. Det blev träffa hans släkt från hans mammas sida och det var väldigt trevligt, sedan åt vi god mat. (Väldigt god vill säga!) Men jag blev mätt väldigt snabbt idag, kan bero på att jag åt innan vi stack. Sen efterrätten var också jätte god. Och kvällen tillbringades där, fick sitta och höra Hampus och Lina bråka(hans syster). Usch, vad de är duktiga på att tjafsa och bråka med varandra. Aja, syskon som syskon vill säga. Nu är jag hemma igen, och Hampus har åkt. Teddy har varit saknad ikväll, men nu är jag hos honom igen. Ny duschad och ren. Håret är helt pluffigt nu, sååå söt! Imorgon ska jag till vätrenären med honom för en avmaskering och sedan så ska jag och mamma på möte senare på kvällen. Får hoppas att mötet går bra, och att det löser sig.
Nu ska jag snart sova, men sitter just nu och tittar på Avatar med min bror och mamma.
Skriver kanske ett inlägg innan jag lägger mig, puss!♥


Mobilinlägg

Sitter hemma hos Hampus nu, väntar på att vi ska åka. Har nästan precis kommit, blev hämtade lite över tre. Alla som var hemma hos oss gick till ica och handlade. Även jag följde med. Så vi blev hämtade på hemvägen. Ikväll åker jag hem igen, måste till min teddy!(: nu ska jag inte skriva mer, ska strax bege oss. Puss så länge!<3

fullt hus

Just nu är det fullt hus här. Mamma har 4 kompisar här + Felicia. Hampus står i duschen, han har precis kommit in efter att ha varit ute och åkt skateboard. Ska ju snart iväg, eller ja det är ju ett par timmar till. Men det är ju bättre att vara förberedd och färdig tills man åker istället för att stressa ihjäl sig:).
Har precis målat naglarna och är nu helt färdig, ska nog snart ta något och äta så jag inte äter upp all mat sen ikväll. Haha! Jag är ett riktigt matvrak vill säga!
Nu ska jag gå och ta cola att dricka, sen käka något skulle jag tro.
Puss så länge!♥


18e april 2010

Heeelllo.

Hur är det med er idag? Jag mår super fint idag, härligt väder, härlig morgon lika med härligt humör!
Vaknade upp strax över 9 idag, diskade och åt frukost som bestod av mammas potatisgratäng.
Har precis duschat och gjort vid mig, ska iväg senare i eftermiddag till Hampus mormor, vi sk äta där.
Orkar egentligen inte röra mig ur fläcken idag, men jag får ta och göra det ändå.
Nu är mammas kompis här och Felicia med, snart kommer 2 andra av hennes kompisar också.
Fullt hus, min bror och hans 100 kompisar är ute och skatar och Hampus med.
Nu ska jag leka med Felicia lite, hörs sen!
Ha en toppen bra dag allihopa!♥


god natt & ny dag!

Nu är det godnatt för min del, är sjukt trött nu efter en dag med håll igång från både höger och vänster.
Måste verkligen säga att vara gravid gör en trött. Min trötthet tar över min kropp.
Jag vet att jag egentligen inte är trött, jag vet att jag orkar med så mycket mer egentligen, men att vara gravid gör en verkligen så trött. Efter varje sak jag gör känner jag hur jag flåser och andas, visst att jag inte hade bra kondition innan jag blev gravid men fy vad det har för sämrats nu..
Hur som helst, nu är det ju inte lördag längre, vi är just nu 25 minuter inne i söndagen.
Och en härlig söndag väntar, förutom att älsklingen åker hem.
Sova nu, skriver mer senare när jag vaknat och är pigg.
Puss på er och sov så super gott!♥


drömmer

Nu sitter jag och drömmer mig bort i drömmarnasvärld.
Jag vill bo i något varmt land men ändå i sverige, ha ett fint lyxigt hus, inte allt för stort men ändå inte för litet. Ha ett fint kök, lyxigt badrum och fin trädgård och kanske en liten pool också. Hur underbart hade inte det varit?
Jag brukar inte drömma, men om hus och inredning är jag expert på att drömma mig bort.
Jag älskar att rita mitt dröm hus osv, tycker om Ikea, jysk och andra hem inrednings tidningar.
Det är kul att drömma sig bort och önska att man hade allt det dära man ser.
Är jag ensam om att drömma mig bort in i drömmarnasvärld?
Vad brukar ni drömma om?


Thailändsk hus. Thailändsk modell.
Perfekt hus!

& ett sådant här badrum hade inte suttit fel (:

kvällen

..kommer att tillbringas hemma tillsammans med min pojkvän, min bror, hans kompis och Teddy.
Har precis varit ute med Teddy en stund, medans de skatade så stod jag och frös och höll koll på lillskiten som ska in i andras tomtar och snoka runder och lukta och jaga ankor som ligger där. Typiisskt honom!
Middagen var super god:thumbup:! Mammas potatisgratäng som sagt och flintastek. Toppen!
Det kunde helt enkelt inte sitta bättre om jag får säga det själv. Haha!
Jag har blivit ett matvrak, men det kanske tillhör graviditeten?! Inte vet jag, men jag tror det:).
Sitter just nu och dricker cola och kollar på unga mödrar.

Gud, vissa borde verkligen inte få lov att bli mamma! Jag trodde att om man nu har barn och är mamma till ett barn så var man mogen nog. Men det visar dem ju i detta programet att så är det ju inte alls. Man behöver ju inte alls förändra sig bara för man blivit mamma och har barn osv. Shit, det är skrämmande att vissa ens får lov att ha barn, att de ens får lov att bli mamma!
Aja, nu ska jag titta vidare. Vi hörs senare ikväll. Förresten vad gör ni en lördags kväll som denna?:)
Puss & kram♥


fika

Har precis suttit och fikat med familjen och minpojkvän. Vi var ute och skulle möta mamma vid 2 så då stack vi och handlade samtidigt i och med kylen här hemma började att bli tom. Så vi mötte henne sen stack vi till närmaste butik som då är Lågpris. Bara jag och mamma gick in, bror och Hampus fick stanna ute med Teddy i och med de ändå åkte skateboard. Nu är kylen fylld och förrådet medtorrsaker är fyllda. Vi köpte ett franskbröd också så det har vi fikat nu. Så gott det är asså, speciellt med Baconost till. Mamma ska iväg senare ikväll också, typiskt henne. Ikväll blir det flintastek och potatisgratäng, usch vad jag älskar hennes gratäng. Det är nog den bästa i hela väääärlden. Och det är den jag kommer att sakna sen när jg flyttar här ifrån. Men förhoppnignsvis så lagar hon den åt mig ändå.
Nu hade jag tänkt att vila lite, är rätt trött.
Ska visa er lite bilder som jag tog igår kväll också, ha en bra dag i det tråkiga vädret.
Puss & Kram!♥


påväg till godisaffären.

Teddy väntar på godishandlarna.

När vi kom hem så slängde Hampus täcket över Teddy & han stortrivdes under täcket. Han la sig ner och sov. Haha!

men självklart skulle de störa honom under täcket.

han la sig genast igen.

Världens sötaste hund! & jag tror att han tycker Hampus är den störigaste människan i hela världen som väcker honom när han försöker sova.


17e april 2010

Good morning!

Förlåt att jag inte la in ett inlägg igår kväll innan jag skulle gå och lägga mig, grejen var att jag hade skrivit ett inlägg men sen väntade jag på att bilden skulle laddad upp och sen så glömde jag bort det, så när jag stängde av datorn så var jag helt säker på att jag hade laddat upp inlägget, vilket jag såg nu att jag inte hade gjort! Typiskt mig.
Men hur som helst, hur mår ni idag? Har ni sovit gott? Jag mår bra idag och har sovit gott! Tack för att ni frågar;).
Vaknade upp för snart en timme sedan, fast har varit uppe en gång innan vid 10 i 6, gud så segt det var.
Nu ska vi snart sätta oss vid matbordet och käka. Sen idag händer väl inget speciellt, ska tillbringa dagen med mamma, och sen kanske vi går ut senare ikväll brukar ju hända att vi går iväg till hennes kompisar om kvällarna eller att de kommer hit. Såja, nu ska jag inte babbla mer, ska ge Teddy mat nu.
Men ha en toppen bra dag allesammans, och hoppas ni hade en härlig fredag igår.
Puss & Kram!♥


Dagens outfit


Jeansleggins från Gina tricot
Tröja från Stadium
Kofta från Gina Tricot
Skor från någon sport affär(foppa toffler).

Sminkningen idag skrev jag i det förra inlägget att det var en ganska tunn, men ändå skarp.
Till sminkningen idag användes;

Solpuder från H&M
Mascara från Lumene
Roauge från H&M
Ögonskugga från Isadora(inte riktigt de färgerna på bilden nedanför, men likadan förpackning fast blåa färger istället för de två mörka färgerna under.)
Läppglans från Isadora(samma färg som på bilden nedan.)




pizza

Ikväll blev det pizza istället för vår del, i och med mamma skulle ut ikväll och hon hade lovat att laga mat innan hon stack, vilket hon inte hann med så lämnade hon pengar till pizza istället. Så vi var uppe och beställde en familjepizza, och är färdigätna nu. Gud så mätt jag är! Det fick bli en kebab i och med att vi alla tycker om det. Hampus har kommit nu och han och min bror håller på med deras nya skateboardar, mamma köpte en åt Hampus idag också för att han ville ha en han med. Men han ska betala tillbaka till henne sen när han får sin lön. Förrsesten så fick jag en ny tröja idag igen från mammas kompis som hon hade köpt från H&M. TACKAR!♥
Jag blir så glad av alla saker jag får. De ge mig alltid stöd och kärlek. Trots att det inte är mina kompisar så stöttar de alltid mig och finns alltid där för mig. Söta är dom!
Hur som helst ska vi snart ut med Teddy, sedan ska väl de skata en stund. Så jag kan leka med Teddy under tiden. Sen ikväll blir det bara att ta det lugnt! SKÖÖÖNT!
Kanske tar vi vars en bit glass senare ikväll, när jag fått vila magen lite.
Nu får ni lite sköna bilder från idag! ha en fortsatt bra kväll!
pussssen♥


när jag & min bror var ute med honom efter att min bror kom hem.

Bror och Teddy leker.

Teddy leker med sitt gossedjur.

ännu en bild på Teddy & hans anka.

en väldigt seriös bild på mig.
som ni ser ganska enkel sminkning men ändå skarp.
& för första gången har jag blå ögonskugga på mig.
Aldrig haft det förr! Så heja mig.


ändrat

..bakgrunden nu igen. Jag vet att jag skulle låta bli, men som jag skrev så skulle jag försöka låta bli att ändra blogg deisgnen i minst en vecka, och det klarade jag faktiskt av. Har ju haft denna deisgnen nu i snart 2-3 veckor väl? Något sånt är det ialla fall. Men jag ska försöka att inte ändra bloggen allt för ofta, det lovar jag er nu.
Men jag var tvungen att ändra bakgrunden, för ju mer jag tittade på min egen blogg ju mer förvirrad blev jag, det blev ju så många färger tillslut, bestämde ju mig helt klart för att ha lila, och det hade jag ju tills jag ändrade min header. Så det blev rent för många färger tillslut. Men jag har fortfarande likadan bakgrund bara det att jag har en annan färg på den. Den är grå istället och passar mer in tycker jag.
Vad tycker ni? Det är ni som får bestämma i och med det är ni som läser den varje dag:)!

slapp

Nu har jag diskat upp disken, där är ett få tal saker kvar som ska diskas men det tar jag sen när det är plats på diskhållaren. Nu sitter jag i köket och slappar, precis kokat upp kaffe och ätit knäckebröd med ost och gurka på. Det är alltid lika skönt att slappna av när man vet att allting är rent och fint.
Finns nog inget bättre än att komma hem till ett rent, fräscht och god luktande hem. Jag älskar doften av medlet man har när man moppar golven. Finns ju hur många varianter som helst, men doften av blommor på sommaren är nog det bästa som finns. Teddy ligger och sover just nu, han är också trött efter all trams han hållt på med undertiden. Jag vet vad han är rädd för nu, dammsugaren såklart! Han hoppade genast upp när jag satte igång den, sen när jag var i samma rum som han var i så gömde han sig under sängen. Naw, stackare!
Jag har hunnit ta några få bilder också idag, ska lägga upp dem snart.
Tänkte gå ut och ta lite bilder sen när min bror kommit hem, och det gör han om ca 30 minuter.
Senare ikväll kommer Hampus också. Jag längtar!:)
Nu får ni se bilder. Kanske bjuder på en dagens outfit också, men jag ser nästan likadan ut som igår, fast har den nya tröjan jag fick av mamma på mig istället.
Puss & kram!♥



lillskiten snodde musen och skulle gömma sig under sängen!

mitt ansikte idag, blev kanske inte den tunnaste sminkningen,
men så blir det alltid när jag försöker göra det så naturligt som möjligt.

16e april 2010

Heeejsan bloggen!♥
Hur mår ni idag? Jag mår toppen idag:thumbup:! Det är ju trots allt fredag, min pojkvän kommer hit över hela helgen, och sen har jag fått sova gott också. Hela morgonen har jag sovit. Vaknade vid 5 halv 6 imorse då mamma stack, sen somna jag och min bror om. Sen så vaknade jag vid 7 igen då han skulle upp. Sen så somna jag om när han gick och gick upp för ca en halvtimme sen. Och under den halv timmen har jag hunnit dammsuga hela lägenheten, moppat, torkat upp kiss och bajs efter Teddy. Och nu sitter jag här och äter.
Ska efter jag ätit diska lite så att huset kan skina lite idag:). Alltid mycket roligare att vara någonstans där det är städat och fint. Tycker inte ni också det?
Sen så ska jag väl inte göra nåt mer, ska klä på mig och sminka mig lite tunnt, sen är jag klar för dagen.
Ikväll kommer jag att sitta hemma som nästan alla andra, eller ialla fall helger.
Jag kan ju inte gå ut och göra som förr. Och att sitta i bil och åka är inte heller något vidare för mig längre. Får bara ont i ryggen. Sen så tillbringar jag helst en fredagskväll hemma tillsammans med min familj och min pojkvän.
Dock ska ju inte mamma vara hemma ikväll/natt, hon ska ut på disko med sina vänner.
Hoppas hon får det roligt, för jag vill också ut och dansa men det går ju inte.
Jag får helt enkelt vänta med det tills tiden kommer in igen:).
Nu ska jag sätta igång med disken. Ha en toppen bra fredag och ni som är ute och dansar ikväll, dansa för mig med! Hörs sen! Pusss♥


Maltesers



Sitter just nu och mummsar på Maltesers på sängen tillsammans med Festis päron/Kiwi.
Mamma köpte vars en påse Maltesers till mig och min bror.
Jag måste nog säga att mamma har varit väldigt snäll och generös idag. Huhu? Undra vad som är på tok;)? Man vet ju aldrig med henne, hon är lite lurig ibland.
Har ni smakat Maltesers någon gång? Om inte så rekomenderar jag er att göra det!
Det är något av det godaste jag ätit i hela mitt liv rent ut sagt. Lösgodis och marabou är gott som satan, men det är faktiskt inte alltid lika gott. Inte om man inte är riktigt sugen på det. Men hur ofta jag än köper Maltesers så är det alltid lika gott och jag tröttnar aldrig på det. Det blir bara godare och godare för varje gång man äter det!
Det är någonting som får en att inte kunna sluta äta, har man smakat en så kan man inte sluta att "smaka". Så ni som aldrig testat detta slags choklad/godis gör det för tusan! Ni ångrar er aldrig!

Såja, slut snackat om Maltesers för mina är snart slut och jag ska då lägga mig ner och sova gott.
Snackade precis med min pojkvän som var lite orolig och ledsen, men nu är det bra igen. Dessa killar...
Hur som helst fick jag reda på en rolig sak också för en stund sedan om bloggen. Att det faktiskt finns folk som tycker om min blogg och följer den varje dag. I början var jag osäker med bloggandet och sånt. Men nu när jag vet att det finns folk som följer den och tycker den är bra så är det roligt. Jag har ju själv märkt att statistiken höjs för varje dag:thumbup:! Forsätt så, så fortsätter jag att blogga. Och om ni vill att jag ska skriva om något specillet så skriv det till mig så fixar jag det;).
Nu ska jag sova, och det ska nog ni också va? Sista skoldagen imorgon sen helg. Skönt det låter.
Men sov så gott inatt, och dröm fina drömmar så hörs vi imorgon sötnosar!♥



gårdagens bilder

Jag hade tänkt bjuda på lite bilder från gårdagen. Visade ju aldrig dem igår, för jag orkade inte föra över bilderna. Det är så jobbigt att behöva föra över bilderna från mobil eller kameran till datorn.
Man orkar inte leta fram allt och sedan klicka några gånger extra även fast man ändå sitter där och trycker jämt. Så ska snart bjuda på några bilder. Har märkt att även fast jag varit borta idag så har jag gjort 5 inlägg.
Känner mig riktigt duktig måste jag säga, och besökarna ökar och ökar, jag blir så glad:)!
Nu till bilderna, pusss♥


Teddy sover.

maten jag gjorde. (det ser kanske inte gott ut, men det var det)

felicia sötnosen min efter promenad.



Dagens outfit


(strunta mest i bilden, och läs istället!;))

Jeansleggins från Gina Tricot
Tröja från Gina Tricot
Kofta från Gina Tricot
Klocka från Ur & Penn (jet set)
Armband från Thailand
Örhänge från Åhléns

tröttast nu

Nu är jag nog den tröttaste människan i världen skulle jag kunna tippa på.
Nej, men jag är riktigt trött nu efter en hel dag inne i stan tillsammans med mamma, min bror och Teddy. Bussresan gick lite sisådär in, hem var det lite bättre. När vi väl kom in till Lund så bestämde vi oss för att gå med Teddy istället för han tyckte ju inte att bussresan var något vidare. Så vi gick, men han är nog den mest lataste hunden jag någonsin stött på i hela mitt liv. Han blev trött efter varje steg och jag fick bära honom upp och ner hela tiden! Jag blev trött tillslut. Mötet blev inställt, så satt jag och mamma där och väntade! Dålig stil att de inte hörde av sig, fast de sa att det hade gjort det!
Sen stack vi till Stadium för min bror skulle få en ny skateboard som mamma lovat honom, så jag stod ute med Teddy då den stunden. Ja, gud vad många tycker om honom och ger honom komplimanger och han bara tackar och tar imot:). Sen när mamma och bror var klar så ville mamma att jag skulle in för hon hade hittat en fin tröja till mig. Så jag gick in och tittade, men jag tyckte inte de var så fin, men hittade en annan som såg ungefär likadan ut så tog den. Mamma tyckte att jag inte hade kläder som passade mig ordentligt i och med jag växer nu ju, och allting är så tight på mig, och det är inte bekvämt vill jag lova er!
Sen drog vi till Mc där min bror fick sin mat, och jag och mamma åt falafel och så beställde jag en extra kebab också, jag sa ju att jag var sugen. Men falaflen var fruktansvärt äcklig! ALDRIG MER!
Jag är mättast nu, och tröttast också. Ska gp och lägga mig i hyfsad tid idag. Måste vara utvilad för en tidig morgon med skiten. Imorgon har han bott hos oss en vecka, och blir 9 veckor imorgon också! Grattis till min älskling!♥
Ni ska få dagens outfit också snart, men nu ska jag visa tröjan mamma köpte till mig!
Pusssss!♥


Valde en typisk Mayfärg, om det inte finns rosa!

bild innan jag stack iväg.



LUND

Snart ska jag dra mig ifrån datorn och göra mig redo för att vandra mot bussen, men först och främst möta min bror. Har sminkat mig och gjort migi ordning nu, men jag måste packa väskan. Inte för att det är något speciellt jag måste packa, men busskort är rätt bra att ha med sig när man ska åka buss:thumbup:!
Eller håller ni inte med mig? Har precis käkat glass, det enda som går i mig idag verkar det som. Allt annat jag försökt trycka i mig har bara fått min mage att må sjukt dåligt.
Aja, får se hur det går med falafelrullen då. Nu ska jag packa ner det sista till Teddy, han ska ju också med till Lund. Första gången han ska på en buss, så får se hur han reagerar helt enkelt. Ni får en dagens outfit senare när jag kommer hem igen. Ha en fortsatt bra dag så länge! Hörs senare.
Puss och Kram eran May!♥


förhållande

Vad ska man säga? Ordet säger det mesta, trots att det bara är ett litet tråkigt ord så behöver man inte säga mer för att få egna tankar om ordet. Alla har vi såklart olika tankar och syner på ordet. Vad får ni för tankar och syner när ni hör ordet förhållande?

-När jag hör ordet förhållande får jag genast upp att det är två par. Kille och tjej, tjej och tjej eller kille och kille. Det är allt ett förhållande, trots att vissa människor kanske inte vill kalla det de. Men det är det enligt mig!
Ett förhållande byggs upp mellan två människor, ett förhållande är till för att man ska vara stark tillsammans.
Och det allra viktigaste i ett förhållande är tillit! Det är något som måste finnas i ett förhållande, för utan tillit funkar det inte. Man måste våga för att kunna tro, man måste tro för att kunna få tillit för varandra.

Ett förhållande är ett mycket kompicerat kapitel i livet, det kanske är en bland de svåraste och jobbigaste kapitle i livet. Ett förhållande är ingenting vi aldrig kommer att möta på, för det kommer vi alltid att göra. Trots att ett förhållande är något bland det svåraste att få ett svar och en fråga på, så är det något utav det finast som finns. Ibland inser vi inte det själv, vi inser inte hur lyckliga vi egentligen är, hur fint ett förhållande verkligen är i våra ögon och hur en människa skyddar oss.
Man behövs alltid två i ett förhållande, ialla fall om det ska funka. Man behöver ge varandra chanser, man behöver bråka och tjafsa, man behöver också trygghet och kärlek.
I början av ett förhållande är det alltid svårt, det är den jobbigaste perioden i hela förhållandet. Man känner inte varandra tillräckligt trots att man tror att man känner varandra hur bra som helst. Man har inte byggt upp sin tillit ännu, men försöker. Men under tiden så blir det bara en massa tjafs och bråk. Svartsjukan översvämmar och man vet inte vad man vill längre! Men låt aldrig svartsjukan ta över dig!

Många tycker att slutet av ett förhållande är den svåraste perioden som man stött på i hela förhållandet. Men är det verkligen så? Om man tänker tillbaka så tror jag nog man får ett annat svar. Ska man inte vara glad för alla stunder man fått tillbringa med varandra? Allt som man byggt upp tillsammans och att man dessutom klarade det också. Ska man inte vara lycklig för att minnena alltid lever kvar och aldrig dör ifrån en.
När ett förhållande tar slut tänker vi bara negativa saker, vi tänker aldrig på det som gjort oss lyckliga under tiden. Om fler hade tänkt på hur de hade det under tiden hade det nog varit enklare.

Så ge aldrig upp en början på ett förhållande. Möt varandra på halva vägen. Bygg upp er tillit för varandra, det är det allra viktigaste. Visa kärlek och ge varandra den tryggheten ni behöver. Ingenting är viktigare än att ni två som är i ett förhållande mår bra. Och glöm inte att tänka på de bra stunderna när kärleken väl tar slut! Kärleken är komplicerat men fruktansvärt vacker när det väl fungerar!♥


Nu bjuder jag på en bild, på mig och min fina pojkvän!♥





15e april 2010

Gooood moorning!♥
Idag var jag uppe tidigare än vanligt. Haft lite svårare att sova inatt, vet inte varför men jag har ialla fall fårr sovit något. Teddy vaknade när min bror stack till skolan så han somnade aldrig om igen. Och då hade jag också lite svårt för att sova för man vet inte vad han håller på med för hyss!
Men jag vaknade vid 10 idag, och såg att han bitit i sönder i princip allt i hans höjd. Usch, så nu har jag städat undan efter honom lite, för tillfället så ligger han och sover i mammas rum.
Måste säga att jag blev rätt skraj när jag vaknade upp och inte hörde ett ljud från honom, visste inte var han var och när jag kallade på honom kom han inte. Så jag gick ju upp och kolla då ligger han inne på toan och sover. Mysssigt! Men annars, hur mår ni och har ni sovit gott inatt?:)
Idag mår jag lite halv krasligt faktiskt, jag försöker äta nu, men känner att magen inte vill vad jag vill.
Det är alltid så jäkla jobbigt när man mår skit.

Haha! Jag måste bara skriva detta. Teddy ligger ju inne på mammas rum under sängen och precis så skällde han, men nu när jag stack in huvudet snabbt så sov han. Så jäkla roligt när de skäller eller springer och gör saker i sömnen. Hundar är för söta!(a)

Hur som helst senare idag sticker jag och bror in till Lund för att möta upp mamma där, ska på möte först tillsammans med mamma, sedan så ska vi käka något gott. Som falafel och kebab.(jag som valde det!)
Nu ska jag försöka få i mig lite mat, sedan göra vid mig lite.
Det är så tråkigt att göra vid sig nu förtiden när man ändå inte kan ha sina kläder på sig.
Känns så jäkla sorligt, jag vill nästan tappa en tår!:(
Men ni får ha en bra dag ute i vårsolen. Ses sen!
Puss och Kram♥


barnsaker

Ska snart gå och lägga mig, men inte riktigt än.
Sitter inne på mammas rum just nu, suttit och kollat runt lite på blocket. Bland annat barnvagnar, sängar och så mycket mer som har med barnsaker att göra. Men Hampus vill ha nytt till lillen för att han ansåg att det var vårt första barn så då ville ha ha en ny barnvagn ialla fall.
Ja, då får det väl bli det. Ingen tackar väl nej till nya saker? Men kläder hade jag ändå tänkt köpa nytt av, kanske inte alla plag men de mesta kläderna ska jag köpa nytt av. Kanske får lillen ärva några få plag som mamma sparat sen min bror var liten. Jag har ingenting imot gamla kläder, men i och med det är mitt första barn så vill jag köpa nytt till den. Men även gamla barnkläder tar jag imot från vänner och bekanta.
Barn hinner trots allt inte använda sina kläder så de blir slitna som ungdomar. De växer ifrån sina kläder innan de ens hunnit i dom. Så gamla och slitna ser de ju inte direkt ut.
Vi ska upp till Ullared också en sväng innan lillen kommit ut till världen, för att inskaffa lite barnkläder, barnleksaker, och andra tillbehör som är billigt och bra att handla där uppe.
Trots att det kostar bensin och är långt dit, så är det fan i maj värt det!
Man tjänar av att handla på Ullared, det är verkligen skit billigt och de säljer från kläder till plastpåsar!:thumbup:

Nu ska jag strax lägga mig tror jag, orkar inte hålla mina ögon öppna längre.
Lyssnar på min bror som läser en bok högt för mig och mamma. Men mamma har somnat så det är bara jag som lyssnar, eller ja(lyssnar lite då och då!).
Efter att han läst klart denna sidan ska jag göra mig i ordning för att hamna under täcket.
Ska även bära in Teddy.
Nu har han läst klart, så godnatt på er sötnosar!
PUSSSAR & KRAAAAMAR!♥



Veckans blogg

Katrin Zytomierska får bli veckans blogg.
När jag läser hennes blogg eller hör och ser henne får jag en känsla av att hon är en fruktansvärt cool och tuff tjej. Hon är kaxig i sig själv, kanske inte på ett dåligt sätt (enligt mig).
Men hon är sig själv och säger vad hon tycker och tänker. Sen dessutom väntar hon också barn som kan komma när som helst. Så in och läs hennes blogg för det är hon värd.




pussss♥

Vecka 24

Din bebis har ännu inte så mycket kroppsfett, men hjärnan växer fort och bebisen är såpass stor att den börjar fylla utrymmet i din livmoder. Var uppmärksam på vad du äter, eftersom det händer så mycket med bebisens hjärna just nu. Vid det här laget ser du förmodligen gravid ut 'på riktigt' och har kanske också en mörk linje (linea nigra) på magen. Din bebis smaklökar håller på att bildas och med dem t o m smaken för sött. Det kanske är orsaken bakom ditt eget sötsug..? Ingen vet helt säkert, men det är ju en bra ursäkt nästa gång du drabbas av godissug!

Mina tankar;
Usch, tiden går så jäkla fort. Och bebisen rör sig bara för mer och mer för varje dag som går.
Känns som den har disko där inne vissa dagar/nätter, ibland är den kanske till och med på fotbollsmatch.
Jag försöker nu mera tänka på vad jag äter. Men ibland kan jag inte stå ifrån ändå. Det är nog vanligt för de flesta gravida tjejer/kvinnor, man blir sugen på allt och är man det är man bara riktad mot en sak och tänker på det ända tills man fått äta det. Det låter sjukt, men så är det faktiskt. Oavsett fast jag försöker hålla mig undan så klarar jag inte av det alltid.

Om min kille;
Nu mera bor han inte här, och är inte här speciellt ofta i och med han börjat jobba.
Men han ber mig hälsa bebisen godmorgon och godnatt varje dag.
Han tycker även att magen börjar bli fin.(trots att jag är tjock!)

Såhär ser det ut i magen;

Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Hjärnan växer snabbt och bebisen börjar fylla utrymmet i livmodern. Den är ungefär 30 centimeter lång från hjässa till häl. Även om chanserna att bebisen skulle klara sig med rätt vård om den föddes nu är goda, så skulle de flesta läkare och barnmorskor göra sitt bästa för att förhindra en förlossning i det här stadiet så att bebisen får fortsätta utvecklas på ”vanligt” sätt.


smycke

Just för tillfället sitter jag i köket tillsammans med mamma och hennes kompis Ann. Självklart lilla Felicia också.
Sitter och rotar igenom alla smycken som vi köpte i Thailand som vi glömt bort helt. Så nu ska jag smycka mig lite extra mycket. Haha! Nej, men i och med det är vår nu och snart sommar så gäller det ju att vara färgglad tillsammans med snygga vår/sommar kläder. Usch, ja.
Imorgon ska jag in till Lund på möte tillsammans med henne Advokat och snacka.
Sedan så blir det kebab och falafel rulle på hemvägen. Ska även köpa med till bror också i och med han ska stanna hemma. För han hinner inte hem innan jag åker.
Mumms, vad gott det ska vara med falafel rulle, men jag ska även köpa kebab också. Haha!;)
Mamma får ju lön imorgon och då ska hon betala mig för massagen hon fick.

Hade tänkt köpa lite pärlor och smycke tillbehör så jag kan pyssla ihopa egna smycken nu när jag ändå sitter hemma och inte gör någonting. Det är bra att ha smycken så man kan variera lite sen till sommaren. Gud, vad jag är smart! Aja, nu ska jag läsa lite bloggar och sedan ska jag snacka klart med min pojkvän.
Vi höörs senare!♥


vissa kanske inte märker hur vacker smycken gör en.


snabbt inlägg

slänger bara upp ett snabbt inlägg ska stax gå och möta mamma som ska komma med bussen som landar vid kvart över 3. Hon tog en tidigare buss hem idag, ellre slutade tidigare idag.
Så ska strax sätta på mig en tjocktröja och sätta på Teddy kopplet och börja gå mot byn. Teddy är seg så man får gå ut i god tid om man ska hinna med något. Så länge kan ni svara på dagens fråga, så jag kan ha något roligt att läsa sen när jag kommer hem igen!
Pusss så länge!♥


här får ni en bild också!


DAGENS FRÅGA


Vad är det bästa med våren?


-det bästa jag tycker med våren är att sommaren snart är här.
Och när blommorna slår ut, träden och buskarna blir gröna och allting ser mycket livligare ut!


google bild!


riktigt härligt väder


Ni får en av de nyaste bilderna, knappt tagen för 1 minut sedan!;)
Härligt väder ute!:thumbup:

Hur som helst så ser ni kanske att jag gjort vid mig nu, var ute med lillskiten också för en stund sedan. Självklart gjorde han ingenting. Men nu ligger han och vilar så kissat inne har han inte gjort ännu.
Jag sitter just nu och käkar glass. Och idag blir det att vara hemma och ta det lugnt bara, har inte funnit mina pengar ännu så syster besök får ske en annan dag. Men vill egentligen dit idag i och med det var så länge sedan sist och sen så är det fint väder idag också ju. Men aja, det får helt enkelt vänta.
Ska snart ta itu med tvätten också, en hel del ska vikas och en hel del ska strykas.
Sen ska jag väl ta och kolla när lillen ska till vetrinären nästa gång, det är en spruta till han ska ta,
och sedan ska han ta någonting i början av nästa månad. Så jag måste läsa på lapparna om man ska boka tid eller om det redan är gjort eller hur man ska göra. Aldrig varit med eller gjort något sådant förr ju.
Nu måste jag kissa, ses sen. kraaam♥





glass?

Jag vill ha glass nu, vädret är så jäkla fint och allting känns bara så bra.
Fick en kommentar av en som gick i klassen innan i början när jag gick på vipan.

Tack för din kommentar Lousie, och förlåt för att jag inte hört av mig heller. Ny mobil, nytt nummer och tappat bort de andra. Bara vissa följde med till den nya mobilen.
Men tack för den fina texten du skrev, och jag hoppas att vi kan ta och träffas snart.
Har inte träffat dig sedan du slutade! Vilket är väldigt länge sen för mig.
Och jag är glad att du vet om det nu att jag ska bli mamma och allt det dära.
Men som du också skrev så hade det nog varit roligare för mig att berätta det själv, och för dig med. I och med det är en stor grej för mig. Men som sagt i och med jag inte har ditt nummer och inte kunnat nå dig själv så är jag ialla fall glad att du vet om det nu. Puss på dig!♥


Hur som helst, ska jag ge vovven lite mat nu, sedan ut och gå med honom lite.
Sen ska jag nog fan ta och äta glass.
Idag går jag också in i en ny vecka också, nämligen vecka 24. Så nu har jag gått 23 hela veckor.
Usch, vad tiden går fort. Men den får gärna gå ännu fortare om det ska vara så.
Skriver mer om vecka 24 i ett annat inlägg lite senare. Kanske efter pormenaden med hunden?:)
pusss♥




14e april 2010

Good förmidddaaag elloor något!♥

Jag vet inte om det är förmiddag eller om det är morgon. Men klockan är snart halv 12, så jag skulle gissa på förmiddag. Hur som helst, vaknade för ca 30 minuter sedan. Gick upp torkade upp kiss direkt som Teddy hade kissat ner. Öppna ballkong dörren så han kan få lite friskluft när han känner för det.
Sedan har jag också hunnit att diska lite snabbt. Duktigt av mig:thumbup:!
Nu sitter jag ner och äter korv med bröd som blev över sedan igår. Ja, jag älskar det lagom mycket!
Det är så gott att äta det tillsammans med, ketchup, senap och rostadlök. mumms!
Kanske inte direkt någon frukost men det är en liten lunchfrukost. Har precis snackat med syrran också, kanske tittar in till henne idag om jag lyckas få tag i mina pengar.
Annars så blir det väl bara till att vara hemma och njuta av vårvädret ute idag.
Vad ska ni hitta på idag då? Jag tror nog de flesta sitter i skolan och på jobbet om jag ska vara helt ärlig.
Men ni får ha en toppen bra dag, vi hörs senare!♥


sov gott

Nu ska jag ta och lägga mig. Bläddrat runder lite på internet, läst lite bloggar och så har jag fixat en ny graviditetsräknare på bloggen. Den räknar hur många veckor och dagar man är i, hur många dagar/veckor det är kvar tills det är beräknat, sedan hur länge jag gått. i veckor och dagar. Rätt roligt att veta det och rätt coolt att det finns så mycket olika saker man kan lägga till som ränkar åt en. Det tycker jag faktiskt är sjukt bra:thumbup:! Vad tycker ni, är det bra eller dåligt?
Men jag tycker det fortfarande är lite konstigt, det står att jag gått 23 veckor och 0 dagar, vilket betyder att jag är inne i min 24 vecka. Men det är jag ju inte förens imorgon?! Så den räknar en dag för snabbt om det stämmer, eller så kanske det inte riktigt stämmer. Asch, strunt samma. Det är en dag och det dör jag inte av!:)
Nu är det ialla fall sängen, mina inlägg blir alltid långa!
Sov gott, dröm sött och vakna glatt:)! Puss och kram!♥


piercing?

Jag funderar på att ta av min läpp piercing nu, men vill jag verkligen det?
Jag vill ta av den för att jag har inte tänkt ha den sen när lillen kommer ut till världen, och sedan så tycker jag inte det är snygg längre. Ialla fall inte på mig. Jag gjorde det för att jag ville och för att jag tyckte att det var coolt & snyggt. Men nu mera tycker jag inte det är snygg mer, jag har den där bara för beroendet skull.
Jag är beroende av att hålla på med den, beroende av att känna att där faktiskt är någonting där.
Men det måste jag måste vänja mig vid att inte ha den där.

Jag tycker det är snyggt. Men när man är gravid är det inte direkt snyggt?!
Att man är mamma och har barn och går med piercing kan få människor att tänka elaka och dumma saker om en. Inte för att jag bryr mig direkt, men vissa bedömer en mamma med piercing till massa olika sjuka saker. Och visst ska man inte bry sig om andras åsikt. Men jag själv vill vara mer mogen som mamma. Piercingen var min vanliga ungdomliga vardagsliv som jag en gång levt. Som jag aldrig mer kommer att återvända till.
Men ärret vid min läpp kommer alltid att påminna mig om mina studer i mitt tonårsliv. Ett liv jag njöt av, en tid jag aldrig kommer att ångra i hela mitt liv. En tid jag aldrig mer kommer att få uppleva.
Aja, slutsnackat om det nu. Nu ska jag läsa lite roliga saker.
Lägger nog upp ett litet inlägg sen innan jag lägger mig.


läpppiercing, med ring. Google bild!

en bild på mig från tidigare idag.

Älskling

Älsklingen åkte precis hem. Han kom hit vid 6 tiden och hälsade på oss och åt chokladpudding med oss. Min bror ville att jag skulle göra chokladpudding idag igen för att han tyckte att min var så god. Söt bror jag har!(a) Dock var min älskling väldigt förkyld och det lät hemsk, men han är alltid söt!
Nu sitter vi här, och mammas kompisar är också här även Felicia är med.
Vi ska gipsa lite nu, vi ska göra handavtryck av hennes händer av gips. Gjorde hennes fötter förra gången, men denna gången är det händerna som gäller.

Idag har vi verkligen tagit det allmänt lugnt, diskade lite och plockade undan lite innan idag. Sen vid 4 tiden var vi och mötte mamma som kommit med bussen, sedan stack vi och handlade lite snabbt. Sedan så gick vi hemåt, Teddy är en väldigt lat hund måste jag säga. Så jag fick bära honom flera gånger.
Strax innan vi var vid lägenheten bestämmde vi oss för att stanna lite vid gräsplätten mitt emot lägenheten. Vi släppte loss Teddy där och han fick springa runt och leka. Där är även en å, men dit ner sprang han aldrig. Sedan så kom mammas kompisar ner dit, de skulle handla sedan upp till oss.
Så har dagen varit skön och jobbig two in one;)!
Nu ska jag titta på film med mamma eller så ska jag läsa andra bloggar. Vet inte ännu.
Hur har eran dag varit?
Pusss♥


mamma och bror

världens sötaste jag!
(en bild som kanske inte borde läggas upp här,
men jag bjuder på mig själv!)


Min söta lilla familjen♥


Chad and Sophia

Visst att jag tittar på One tree hill, visst att jag älskar den serien.
Men inte hade jag en aning om vad som pågick utanför serien.
Jag brukar sitta och lyssna på musik med videoklipp från one tree hill, och idag dök något oväntat upp.
Chad och Sophia gifta? VA? Men att de skilt sig nu?!
Jag har redan i serien velat att de två skulle bli ett par i slutet, vilket inte hände.
Men istället så visar det sig att de varit ett par utanför serien och till och med varit gifta.
Jag vet inte riktigt hur det är nu mellan dem. Googlade på dem innan och då hade de gift sig men sedan några månader efter så hade Chad varit otrogen mot Sophia med Paris Hilton! Kan det verkligen stämma?
Ja, det är inget jag vet. Men han var ialla fall inte en sådan kille i serien.
I serien är han en dröm kille, en helt underbar och fin kille. Men visst hade han sina brister också i serien. Men det var ju något han var tvungen att spela. Så är det att vara skådespelare, man är ju inte sig själv direkt!

Jag tycker att Chad och Sophia passar jätte bra ihopa, jag tycker de är så jäkla söta tillsammans.
Och när jag ser dem tillsammans ser jag så mycket kärlek och jag ser dem alltid som ett par.
Jag drömmer om dom som par, för det är så jag vill se dem två. Jag vill se dem tillsammans.
Jag vill inte se någon utav dem två med någon annan partner.
Jag vet inte vad det är för fel på mig, det är ju trots allt kändislivet.
Men när jag får reda på att vissa förhållanden mellan vissa kändisar inte funkar så blir jag själv så jäkla ledsen, jag har medkänsla. För jag vill ju att dem ska vara tillsammans.
Okej, jag vet det låter helt sjuk. Måste sluta vara så beroende av kändislivet och filmer!
Men jag hoppas att Chad & Sophia är ett par ännu. För det vill jag faktiskt(aa)

& att jag tycker One tree hill är så bra är för att det påminner mig själv om så mycket.
det handlar om det kärleks och drama livet som kan hända i verkligheten eller som kanske redan hänt.
Alla meningar/ord de säger får en att tänka igenom. Det visar en hur man ska bete sig mot andra, hur sårad man kan bli av något man inte visste. Serien visar också kärlek, vänskap och hat!
Så mycket i serien handlar om kärlek som man inte visste fanns. Att man tror man funnit den rätta, men ändå finns de fler ute i världen som vill fram till en. Man vet ibland inte att man älskar vissa personer förän det är försent. Det är en bra serien, en väldigt dramatisk serie. En serie som ialla fall får mig att tänka tillbaka, som får mig att tänka igenom nog innan jag tar för snabba beslut. En serien som får mig så ledsen så fort jag tittar på den. För att den påminner en om så mycket i det verkliga livet!


hur söta är dem egentligen inte tillsammans?
Sophia och Chad


magbild nr4, v.23(22+6)

Tänkte bjuda på en magbild nu, jag brukar oftast lägga in magbilder när jag har gått hela veckor.
Men nu vill jag börja lägga in magbilder oavsett fast det inte gått hela fulla veckor.
Så nu slänger jag upp en jag tog samtidigt som jag tog outfit bilderna.



Magen har växt. Första gången jag märker av att den blivit större annars tycker jag alltid att den ser lika liten ut och att den aldrig växer någon gång. Men nu märker jag hur den växer.
Jag är nu i vecka 23, imorgon har jag gått 23 hela veckor och går in i vecka 24.
Än så länge har jag bara gått 22+6.


Dagens outfit

Nu ska ni få ännu en "dagens outfit" bild utav mig.
Jag börjar faktiskt bli duktig på det hära med att lägga upp dagens outfit bilder.
Första outfiten denna veckan dock, men veckan har precis börjat, så vem vet kanske dyker det upp en till i slutet av veckan eller kanske redan imorgon?;)


Jeansleggins från Gina Tricot
Linne från H&M
Kofta från Vila
(som ni ser så fick ni en liten magbild också!)



13:e april 2010

God morgon världen!♥

Hoppas att ni sovit gott inatt. Jag har sovit hyfsat bra, men har inte sovit tillräckligt djupt kanske.
Men jag har sovit ialla fall och det är huvudsaken. Nu är jag pigg och glad! Vaknade redan vid 7 idag, jag känner mig duktigare icg duktigare för varje dag som går.
Sitter just nu och käkar frukost på sängen. Satt lilla tvbordet här borta vid sängen och har datorn och min frukost där. Idag består min frukost av müslie och yoghurt, till dricka har vi kafe med Oboy.
Man måste ju hålla sig vaken på ett eller annat sätt när man ska passa en gnällig hund hela dagen.
Dagen började redan med att han kissa och bajsa inne i köket. Men vad mysigt!
Min bror fick torka upp det, han har fått uppgiften att ta hand om den innan han sticker iväg till skolan för resten av dagen gör jag det och på kvällarna då han lagt sig. Så det gjorde han. Nu är han i skolan och ska jobba hårt där, medans jag ska jobba hårt med lillskiten hemma.
Inat sov Teddy med mig i sängen faktiskt. Han somnade med mig igår då jag lyfte upp honom här,
när jag skrev mitt sista inlägg kommer ni ihåg?:)
Så han sov här hela natten, så det var nog också därför jag inte kunde sova riktigt djupt för att om jag skulle sparka till honom eller ligga över honom. Det hade ju inte varit så snällt!
Nu har han hoppat upp igen. Jag ska äta färdigt sedan så ska jag väl dammsuga, fixa med tvätten och moppa golvet. Sedan ska jag väl ut med lillskiten också, så jag slipper det inomhus!
Ha en toppen bra dag i solen, dimman och i skolan/jobbet!:)
Vi hörs senare, puss & kram!♥


pill & fix'

Har suttit och fixat och pillat med två bilder nu precis.
Men ska nog ta och lägga mig nu, bar ut Teddy innan, nu är han vaken och ligger bredvid mig. Han fick komma upp för att jag är snäll idag. Men annars så vill jag att han sover själv helst. För när han blir större kan han inte sova med mig för han är rent för stor då för att ligga bredvid mig. Haha!
Fixade inga speciella bilder, men jag kan visa er dem två jag pillat lite med.
Jag gjorde det mest för skoj skull, inte för att de ska användas någonstans.
Ibland så är det faktiskt inte alltid viktigit att ta nya bilder bara för att man använt de andra bilderna.
Bara man ändrar på dem, fixar till dem lite så är de som nya igen. Bara det att det är likadan bild.
Ibland gör jag det för att jag inte orkar med att ta en massa foton hela tiden. Ibland har man inte tid för sånt faktiskt. Trots att jag är hemma om dagarna så är jag trött och har fullt upp.
Aja, jag skriver alltid långa inlägg nu ska jag sova, puss och godnatt!♥



JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN MEST I HELA VÄRLDEN!♥


chokladpudding

Jag gjorde chokladpudding innan ikväll som vi hade varit och handlat hem innan idag när vi var och handlade hem glass. Och resultatet blev toppen!(yy'
Så länge sedan jag åt det, men idag fick mamma för sig att handla det. Mamma är inte den personen som äter godis, chips, glass eller andra godsaker. Hon är oftast imot det. Men idag var det hon som ville handla hem det. Tror det var mest för min och brors skull hon gjorde det. I och med jag är gravid oh är sugen på allting som jag inte ska äta egentligen. Jag satt precis och sa att jag var sugen på falafel, men nej det vägrade mamma fixa åt mig. Kanske för att klockan är rätt mycket nu och för att jag inte ska äta för mycket skit.
Min pojkvän ringde och sa godnatt för en stund sedan, saknar honom men ändå skönt att vara ifrån honom lite!♥ Det där lät taskigt men ibland behöver man vara ifrån varandra för att kunna sakna varandra.
Eller vad säger ni? Är ni alltid med er pojk/flickvän?

Förr var jag alltid med min pojkvän, vi bodde ju tillsammans, han bodde ju här tillsammans med oss. Men vi bråka så mycket då, vi tjafsade alltid med varandra. Och det berode ju på att vi aldrig hann sakna varandra, vi var aldrig ifrån varandra. Men nu när han flyttat hem igen och börjat jobba så känner jag att jag saknar honom och jag blir genast glad när jag hör hans röst eller träffar honom. Vilket jag aldrig blev förr. Jag blev aldrig glad eller något när jag hörde hans röst eller träffade honom.
Aja, in på annat. Jag ska snart gå och lägga mig, lille Teddy sover nu, så ska snart bära med honom ut till sängen så vi kan sova. Men jag känner mig faktiskt ganska pigg, men jag tror att jag somnar rätt sött ändå inatt.
Hur som helst, det blir nog inte fler inlägg ikväll tror jag. Inte om jag ska sova nu snart ialla fall.
Så om vi inte hörs mer ikväll så får ni sova så gott och drömma så sött!
Så hörs vi imorgon igen. GODNATT & PUSS PÅ ER!


bild från google!



hiss & diss

Jag har aldrig gjort ett inlägg om hiss eller diss förr.
Men ajg kände att jag behövde lite nyt i bloggen. Vanliga inlägg blir uttråkade tillslut.
Så nu ska vi köra lite hiss eller diss!



-Jag måste säga att jag hissar människor som är starka trots deras bakgrund.
Att de sitter dag efter dag och kämpar sig igenom alla gamla minnen alla dumma kommentarer som de får varje dag. Att det inte viker sig mer efter allt som hänt. Att de kan stå upp på sina egna ben och kämpa som dem gör.
Jag kan inte säga att jag mått jätte dåligt, men jag har gått igenom väldigt mycket i mitt liv jag också.
Och jag kan säga det att det är inte alltid lätt, men man försöker för att få ett riktigt liv, för att få leva som alla andra.
Det jag vill få fram är att dem så tagit sig ut ur en svår situation är verkligen jätte starka och fruktansvärt duktiga.
Jag  hissar starka och framåtriktade människor!:thumbup:


- Jag dissar människor som trycker ner andra människor. Som ser ner på människor och som skriver dumma och idiotiska kommentarer till männsikor som haft en jobbig bakgrund. Som tycker att de inte har rätt att ge tips till folk för att de inte är tillräckligt gammla. Vad får en människa att tro att den får skriva vad som helst? Vad får en människa att tro att den vet mer än andra? Spelar det ens någon roll hur gammal man är, hur mycket man gått igenom eller inte?! Allting handlar väl om känslor, tankar och situationer?!
Så jag DISSAR folk som trycker ner andra och tror att de är bättre och vet mer!



fråga & svar

tänkte svara på en kommentar/fråga som jag fått nu ikväll från cissi:

Fråga;gud va fin blogg du har, och vilken snygg design,
jag undrar hur man ska göra för att öka sin statistik mer?
ska man göra nått speciellt eller bara köra sitt eget race,hur har du gjort?

kram <3

Svar; Tack så hemskt mycket! Jag kan säga att jag inte gjort något speciellt för att öka mina statistik.
Det har kommit av sig själv den sista tiden att statistiken bara ökat och ökat.
Jag brukar där imot lägga in länkar till min blogg på bilddagboken och ibland facebook.
Det är för att påminna mina vänner om bloggen, för ibland tänker man inte alltid på det.
Sen så lägger jag inte upp så mycket saker mer på bilddagboken som jag gjorde förr, utan jag har flyttat allt det dära om min vardag, mina tankar och mina känslor till bloggen helt.
Så om du har bilddagboken eller facebook länka till din blogg där så dina vänner kan komma in på din blogg och läsa om din vardag osv. Och även andra som kanske besöker dina sidor!
Det är bara att köra sitt race och inte tänka på något annat!
Kramar!♥

besökare

jag måste bara säga att mina besökare ökar mer och mer för varje dag som går.
Jag blir faktiskt lite glad av att se statistiken öka så pass mycket som den gör!
Så fortsätt läsa som ni gör och följ bloggen så fortsätter jag att skriva!
Och vill ni att jag ska skriva/berätta om något speciellt så bara skriv till mig, så får ni kanske veta det ni vill veta. Kanske lägger jag in ett inlägg om just det du vill!:)
Pusss♥


en sovande teddy igår eftermiddag!
halva kroppen på sängen & halva på golvet! Skönt(y).

härlig dag(yy'

Idag har det varit en härlig dag, trots att jag fått torka upp massa kiss och skit så har dagen varit hyfsat bra faktiskt. Var nere och slängde tvätten i maskinen sen ut med Teddyboy, sedan så stack jag upp till mammas kompis för att hennes man skulle hjälpa henne med skattepappret, sedan så åt jag och satt och snacka med henne lite. Teddy vila där också, han var allt trött efter att ha gått upp ända dit.
Trots att jag bar honom halva vägen så var han helt slut, han vägrar gå själv. Nu sitter han inte bara ner längre när han är trött han hoppar upp på en för att säga att han vill upp så att man kan bära honom. Så smart liten pojke vi fått asså, men så lat liten pojke också!:)
Nu är vi hemma igen,  har varit och mött mamma också. Men nu sitter jag här och bloggar för att jag är så jäkla uttråkad och trött idag. Det är jobbigt att ha en hundvalp måste jag säga!
Och förresten jag har fixat en ny header också. Gjorde det precis innan jag skulle blogga.
Kände att jag ville ha något nytt(igen), så jag bestämde mig för att fixa en ny header som kunde göra mig nöjd. Och jag blev faktiskt nöjd med den. Försökte med något nytt denna gången och jag lyckades ganska bra.
Jag ska alldeles strax byta headern så får ni se vad ni tycker om den!
Glöm inte att kommentera också, för det gillar May;)!
Kraaam så länge!♥


12:e april 2010

Godmiddag läsare!:)

Hoppas att ni mår bra idag och har sovit gott inatt! Jag mår själv bra och har fått sova hyfsat mycket inatt och kunnat sova också för den delen. Jag brukar ju ha lite svårt med att sova själv om nätterna efter att Hampus varit här. Men inatt gick det hur bra som helst, jag var riktigt trött igår kväll asså. Tror det är helgen som gjort mig så trött, i och med det har varit tidiga morgnar i och med lillskiten måste ut och sen så hoppar han på en 1000 gånger för att han vill leka med en. Idag vaknade vid halv 11 någon gång, efter att jag tvingat mig själv att somna om 4-5 gånger för jag varit död. Teddy har verkligen varit pigg idag, han hoppa på mig flera gånger, och studdsade runder. Jag trodde jag skulle få fri spel på honom asså. Tillslut gick jag upp, han kissade ännu en gång och sedan gick han i det så jag var bara tvungen att gå upp och torka upp det och skölja hans fötter. Sedan såg jag på mammas rum att han bitit i sönder min mobilladdare som mamma lånat av mig. Gud, jag trodde jag skulle få allvarliga problem. Konstigt nog så verkar han inte fått någon stött alls, och ändå var laddaren i kopplad!?;s
Hur som helst, sitter och äter frukost/lunch nu ska snart ner och fixa det sista med tvätten också.
Sedan ut och leka lite med lillskiten. Jag har gjort mig en koppkafe också för första gången på väldigt länge, men jag känner det att ska jag hålla mig vaken får jag nog göra något åt saken också. För just nu är jag sten död! Nu ska jag äta upp så jag kan springa ner och fixa tvätten när jag har min tid.
Ha en bra dag ute i solen så hörs vi senare! Pusss!♥


visst är du söt! Men sjukt dryg mellan åt!
Teddy♥


läggdags

Nu är det läggdags för mig. Har precis hjälp Emma att fixa hennes blogg.
Samma problem som jag hade i början. Det är alltid svårt att ge sig in i något nytt som man aldrig gjort förr. Jag menar att sätta sig ner och börja fixa header med massa mallar och koder och sådant, det är ju inget man gör varje dag. Speciellt inte på vanliga hemsidor, det är ju mer med bloggen men fixar med kodmallar och stilmallar. Och har man kanske en egen hemsida så håller man på mycket med sånt, men har man inte gjort sådant förr så är det inte så lätt bannemaj! Så jag satt och hjälpte henne lite. Byta en helt ny design åt henne, sedan ändrade jag lite färger också, och självklart så gjorde jag en header bild åt henne. Det tyckte jag att hon var värd. Jag blev faktiskt ganska nöjd med bilden jag gjorde till henne. Självklart! Som alltid annars, blir nöjd med det jag gör till alla andra, men inte det jag gör till mig själv. Inte så lik mig eller?;)
Aja, nu kallar sängen. Teddy har somnat bredvid mig nu så jag ska också sova. Blir en jobbig natt utan Hampus bredvid mig inatt, men jag överlever nog ska ni se!
Sov så gott allesammans, och dröm sött!
Puss och kram!♥


Bilden jag gjorde åt Emma!
Hur nöjd som helst med den, och jag hoppas att hon också blev nöjd!
Besök hennes blogg så är ni söta!


DAGENS FRÅGA


Vad tror du det är som gör att bloggar blivit så populära?

BILDER

Nu ska ni få bilder från gårdagen.
Min pojkvän har precis åkt hem och nu sitter jag inne på mammas rum tillsammans med henne.
Jag ska bjuda på bilder snart hade jag tänkt.
Imorgon börjar ännu en skol/jobbevecka för alla som jobbar och går i skolan.
Själv är jag ju hemma om dagarna, men som tur är så har jag sällskap nu mera.
Teddy kommer att vara som en liten bebis för mig, för han beter sig verkligen som en liten plutt.
Han måste ut och kissa, man måste ge honom mat, man måste se till honom och leka med honom. Det känns som en liten bebis fast som inte har något ljud eller som kan gå på fyra ben.
Har precis snackat klart med min syster, hon och hennes kille har också köpt hund två dagar förre vi hämtade lille plutten fick dom sin. Så de är rätt så jämn gamla.
Ska försöka ta mig in någon dag i veckan så att jag kan få träffa deras lille Sonic och så att jag kan träffa min syster också såklart. Och så att Teddy & Sonic kan leka med, det är väl alltid kul för små hundvalpar.
Nu ska ni få bilderna, skriver nog mer senare ikväll.
Pusss!♥



Ni får dessa bilderna sålänge, slänger in fler sedan efter hand.
Den mest klockrenaste bilden är ändå den sista där min bror och Teddy har somnat bredvid varandra,
synd bara att jag glömde fota att de somna båda två framför tven också!:)


11:e april 2010

Heejsan bloggen!
Idag blir det ett sent morgon inlägg. Dels för att jag verkligen inte orkade imorse, och sen för att Hampus lånade min dator. Fick låna den nu snabbt bara för att jag skulle blogga. Men hur mår ni idag? Har ni haft en bra helg? Jag har faktiskt haft en bra helg trots att Teddy varit pigg om morgnarna och sprungit runder som ett gnu. Men han är så busig och söt så. Idag åker Hampus hem, så det blir att vara hemma och ta det lugnt idag med familjen. Till kvällsmat blir det nog kalops och potatis. Längtat så mycket på att få äta kalops men ingen har velat äta det så. Men idag ville mamma göra det, fast istället för nötkött så tar vi fläskfilé.
Senare ska jag också lägga in lite bilder från gårdagen. Nu ska jag vila lite är så jäkla trött!"/
Ha en fortsatt bra dag sötnooosar hörs senare! krraaam!♥


Dålig uppdatering

Jag vet att det varit väldigt dålig uppdatering idag. Men det beror helt och hållet på att jag valt spendera min tid med lille teddy, min pojkvän och min familj. Jag tycker det är väldigt viktigt att jag gör det nu, speciellt med lille hunden för att han är så liten och måste lära känna vem som är hans ägare och vem som bor tillsammans med honom. Han kommer att sova väldigt gott i natt, han har varit ute hela dagen, grävt och haft sig:). Han har sovit i princip hela dagen sedan han kom in, men det har varit så mycket folk runt honom så han är helt trött i huvudet nu. Så i natt kommer han sova sött. Tur det! Sitter just nu och bloggar från mobilen är hos mammas kompis än så länge, men ska väl snart hem. Är trött idag måste jag säga. Och snart är det söndag igen, då åker Hampus hem"/ usch, Ja vad allting går snabbt. Speciellt helgen! Jag sa att jag skulle lägga in bilder från idag, men jag gör det nog imorgon istället. Kraam!<3

frisk luft*

Varit ute nu sedan 10 halv 11 något. Gick upp mot mammas kompis för att mamma skulle lämna ciggaretter till henne och sedan skulle hon se hunden. Självklart så kissar Teddy direkt när han kommer in, inte bara en gång utan två gånger efter att vi släpp ut honom! Sådäär lagoooom irriterade på honom. Men vafan han kan inte hjälpa det, han är liten. Så det var bara för oss att torka upp det.
Sen gick vi hemåt, men mamma åkte med sin kompis och skulle hämta grejor och titta på något. När vi kom till lägenheten bestämmde vi oss för att vara ute en liten stund till, dels för att Teddy skulle få kissa och bajsa ute så att vi slapp torka det inomhus. Så min bror och Hampus åkte skateboard så länge.
Jag fick självklart passa Teddy, men han vägrade kissa eller bajsa, han ville bara jaga dom på skateboarden hela tiden, och det fick han inte. Han ville ju också vara med, min bror satte honom på skateboarden när vi gick hem och det tyckte Teddy var väldigt skoj märkte vi.
Jag tog sedan upp Teddy på en liten kulle och där satt vi, tillslut vilade han sig och kröp under mina ben och la sig där och somna. Satt där 30 minuter eller något, sedan fick vi gå upp.
Trots att det är sol uppe så är det kyligt i längden. Jag tog av min jacka också, för tyckte det blev för tjockt och varmt så jag hade bara en tjocktröja på mig, men visade sig att det blåste igenom tillslut.
Nu ligger Teddy och sover under mammas säng, och gnäller på att mamma ska komma hem. Stackaren som vill ha henne hemma. Han gick genast och la sig under hennes säng när han kom in.
Tänk att hundar kan veta så mycket, och konstigt de redan vet vem ägaren är osv bara på en dag!
Nu ska jag vila mig också, varit uppe lagom tidigt idag tycker jag!
Ha en fortsatt bra dag bloggläsare, lägger in bilder sen från dagen!:)
Krraaaaaam♥


10:onde april 2010

Goodmoorgon bloggläsare!

För en gång skull kan jag säga god morgon till er. Jag måste ju verkligen säga att jag själv är chockad över att jag är vaken nu 40 i 8 på morgonen. Men så är det att ha en hundvalp hemma.
Han började gnälla vid 20 över 5 någon gång, och jag och Hampus gick upp i och med han stod och hängde över halva Hampus. Hampus gick upp och kollade var han hade kissat och såg en liten pöl, jag torkade upp det sen så gick vi och la oss igen. Hampus flyttade Teddys säng bredvid vår så att han kunde klappa Teddy undertiden så han somna. Teddy somnade om tillsut och vi med, vaknade nu igen nästan halv 8 då Teddy började gnälla och ha sig. Åt ostbollar och sprang allmänt runt och gnällde. Mamma släppte in honom och han blev tyst, men började leka och hålla på. När vi hade vaknat igen hade han kissat ännu en gång så denna gången fick Hampus torka upp det!
Han har knappt ätit någonting sedan igår då vi hämtade honom. Men vi ska försöka blanda hans mat med lite vatten så dte blir lite mjukare. Kanske han äter då. Vi får se!
Nu sitter jag här och är pigg faktiskt, och Hampus ligger och vilar bredvid mig. Teddy har precis undersökt min dator och slickat på tangenterna också. Dem var väl smutsiga antar jag.
Nu ska jag käka något, sedan kanske ut och gå en runda med Teddy, mamma har ju precis varit ute med honom. Hoppas att ni får en skön dag idag. Idag blir dte nog grillning för min del och resten här hemma hos mammas kompis. Det ser ut att bli ganska fint väder! Puss så länge!♥


massa myyss'

Kvällen har bara bestått av massa mys med lille Teddy och resten av familjen.
Mammas kompisar är också här, och ätit och nu sitter vi och leker med Teddy som precis vaknat.
Han vill inte ligga i sin säng, det är inte hans lukt där. Sedan har han redan kissat 3 gånger inne och bajsat en gång när mamma stod och snacka telefon ute i balkongen. Haha!
Asch, han lär sig när han blir äldre. Hoppas jag!:)
Nu ska vi snart ut och rasta honom innan lägg dags för honom, kanske blir en runda lite senare också.
Imorgon blir det nog grillning hos mammas kompis. Mumms, jag vill äta grillat!
Nu har Teddy precis slickat min glass skål, och ligger just nu och tittar på tv.
Han är nog världens sötaste hund, han är så charmig av sig. Hundar vet allt för mycket!
Nu ska jag snart spela kort med mamma och resten av dem, och sedan ut med hunden!
Kraaaaam!♥


När vi var ute och gick innan idag.

nya familjemedlemen

Vår nya familjemedlem är nu hos oss, var och hämtade lillen vid 4 tiden.
Nu har vi blivit från 3 till 4, och det känns toppen.
Var ute och gick en lång runda när vi kom hem, mötte Hampus vid Thaimassagen och sedan stack vi vidare mot shell där jag och mamma skulle hämta ut vårt packet. Sedan ringde vi dit min bror som inte visste om att vi hade hämtat en ny familjemedlem, han har inte vetat någonting alls. Jag och mamma har velat göra det som en vöerraskning för honom. Och han blev väldigt glad så fort han såg vad det var och vem det var!
Usch, så roligt vi haft det nu de 2 första timmarna, dock är lillen väldigt rädd för bilarna.
Det är en han, och han fick namnet Teddy!
Fruktansvärt söt liten Teddy har vi fått hem:)!
Nu ska ni få se bilder.


Första bilden på Teddy, självklart tillsammans med mamma.

Suddig men söt bild ändå!

Han är väldigt ivrig och han har upptäckt att tven är hans grej, när min bror satte igång tven gick han genast fram och stod där och tittade. Sedan satte han sig lite längre bort och titta. En fruktansvärt söt liten vovve!
Kraaam på er så länge! & ha en toppen fredags kväll, för det ska jag ha!♥


Dagens outfit

Nu ska ni få en "dagens outfit" igen, jag börjar bli duktig på det hära nu med att lägga ut åtminstone en dagens outfit per vecka! Men självklart ska ni få fler än en, men är ialla fall en bra början med en varje vecka.


Leggins - H&M
Tunika - Gina tricot
Kofta - H&M

ändringar igen*

Som ni kanske märker har jag gjort lite ändringar igen..
Jag vet att jag skulle låta bli, men jag var bara tvungen att pröva och se om det funka och det gjorde det så jag behöll det så! Jag har ändrat rubrikstilen och sedan rubrikbakgrunden.
Har aldrig testat att ha en mönstrad rubrikbakgrund förr så jag avr tvungen att pröva det nu, och jag listade ut det helt själv hur jag skulle göra, var först osäker på att det verkligen var så man skulle göra och om de verkligen skulle gå, och det var så som jag tänkte och det funkade kanon bra:thumbup:!
Har tagit bakgrunden från firefox update som man kan välja till så att man får en snyggare firefox, med mönster och sådant vid kanterna. Så jag snodde en bild där ifrån och det gick hur bra som helst.

Nu snackar vi om annat.. Än så länge har jag hunnit diska och kräkt lite!:s (kunde jag kanske hållt för mig själv, men nej. Jag delar som sagt med mig av allt här på bloggen!) Sedan har jag tvättat av mitt ansikte, sminkat och gjort vid mig jätte fint och tagit foto som blivit dåliga. Extremt ljusa blev bilderna, beror det på att speglen är precis bredvid fönstret kanske? - ja kanske det!
Sen har jag faktiskt hunnit sjunga lite också, haha! Jag älskar att göra det när jag är själv hemma, ha högsta volym och bara sjunga och leva livet som jag är född till!;) Maasssa käärlek på det!
Har precis krängt i mig en macka som blev över sen innan, kunde inte få i mig mer imorse så har ätit den andra mackan nu tillsammans med coca, tummen upp för att jag är nyttig mot min bebis!
Nej, jag måste verkligen skörpa mig med kosten, annars så slutar mitt liv nog inte bra. Jag har ju trots allt inte bara mig själv att tänka på nu, utan nu måste jag även tänka på de andra livet jag skapat och jag måste göra det bästa för den. Så måste äta mer i regelbundna tider så att jag vänjer mig, och barnet med när det kommit ut. För annars så äter jag kanske aldrig och ibland äter jag alldeles för mycket. Usch, så mycket man ska tänka på nu, men det tycker jag är ganska bra.
Nu ska ni få bilder som jag tagit! Pusss♥




9:onde april 2010

Heejsan bloggen!
Hur mår ni idag? Har ni sovit gott? Jag mår hyfsat bra idag, har dock inte sovit så gott men det beror nog helt på att jag varit så nervös för idag är ju en ganska annorlunda dag. Idag blir vår lilla familj som är 3 blir till 4 igen. Då menar jag inte att Hampus ska flytta tillbaka, utan vi ska få en ny familjemedlem idag. Jag tänker dock inte avslöja det ännu vem det är eller vad det är. Men ni får reda på det senare idag när vi har hämtat den nye medlemen här i huset. Jag har nog legat och tänkt på det för mycket hela natten så jag inte fått ordentlig sömn i mig. Men skit samma nu är det helg, vilket betyder att älsklingen ska hit och vara hät över helgen och sova bredvid mig så jag kan få bra nätter med sömn och värme! Åhh, det lät just så mysssigt. Jag längtar redan:love:!

In på annat, jag vaknade en gång när mammas klocka ringde då hon skulle upp, alla la inne med mig inatt, vet inte varför men det bara blev så. Sedan vaknade jag en gång när min bror skulle upp, så jag väckte honom gick på toaletten och sedan tillbaka i sängen igen. Jag var lagom död måste jag säga, jag hade ju bara legat och vridigt och vänt mig hela jäkla natten! Så jag försökte sova lite till, inte gick det heller.
Så jag steg upp nu vid 11 istället och gjorde två mackor som jag inte kan äta. Vad är det med mig idag egentligen? Jag vet att min mage klödda som in i inatt faktiskt, det gjorde ont och det bubblade, och vissar gånger så sparkade bebben där inne, kändes som hela magen fladdrade i sönder. Härlig känlsa må jag säga, men inte när man försöker sova kanske? Aja, nu är jag vaken och jag är faktiskt ganska pigg. Jag längtar bara tills mamma kommer hem då vi ska hämta vår nya familjemedlem, det är alltid kul att ha sällskap om dagarna, och nu slipper jag att vara hemma själv när de andra är i skolan och på jobbet! Yiippie:thumbup:!
Aja, innan jag började skriva detta inlägget så gick jag in på redigera stilmallar igen och skulle ändra bakgrunden för jag hade hittat ett nytt coolt mönster, men nej jag fick låta bli. Jag prövade det och tyckte det var skit coolt, men jag fick säga till mig själv att låta bli med att ändra det hela tiden.
Typiskt mig att inte kunna låta någonting vara som det är.
Men jag lovar att ha det såhär minst en vecka ialla fall!
Nu ska jag försöka äta upp mina mackor och sedan fixa mig lite och sedan så ska jag diska upp disken. Sen så ska jag bara sitta och vänta på att tiden rinner iväg!:)
Ha en toppen bra dag i det trista vädret!
Kramar!♥


Godnatt

Nu är det lägg dags. Så god natt gott folk! Puss&kram may!♥

rött nu

Ha inte berättat att jag faktikst färgade mitt hår innan idag.
Mammas kompis är frisör så hon hade gett oss en massa färger, och jag hade inte en aning om vad det var för färger i och med att frisörer inte har sådan hårfärgsförpackningar på deras produkter.
Istället stod det en massa nummer, sådant som frisörer är bra på och håller koll på.
Men jag visst inte det, så jag tog en tubfärg och kletade det i luggen.
Jag ville börja nätt så att inte hela håret blir helt missfärgat. Efter en 30 minuter tar jag och tvättar bort det, och jag ser att vattnet är rött! Shiit, tänkte jag.
Men det syntes inte när jag hade torkat håret så jag gick ju och vilade,
och jag la inte märke till det senare heller. Men min bror gjorde det och frågade om jag hade färgat håret, så jag svarade bara; ja, syns det?
Då ger han ett svar som JA! Har du inte märkt själv vilken färg det är, det är ju helt rött! Jag visste inte vad jag skulle svara, så jag sa bara; jag visste inte vad det var för färg jag bara tog en.
Då började han och hans kompis att skratta och min bror suckade bara och sa maaay!
Asch, sånt händer ibland, vad ska man göra, jag vill gör något nytt med mitt hår. För färgade jag det hela tiden, nu har jag inte gjort det på ett halvår något?
Så nu kliade det i fingrarna igen, och sedan jag satt på löshåret har jag inte färgat håret för att jag inte velat göra det slitet eller något. För det är ju inte så jävla snyggt med slitna toppar?!:s
Men nu kände jag att jag ialla fall kunde göra något med bara luggen, det är ju ändå så pass lite så att det syns ju inte, men nu när jag tittar mig själv i speglen syns det faktsiskt rejält.
Har inte tagit någon bild, men jag ska ta en bild imorgon och visa er min konst;)!


Bilden är snygg! Första paint bild jag gjort på länge.
Pussaaar!♥


Veckans blogg

Veckans blogg går till poaw som jag tycker är en fruktansvärt söt och cool tjej.
En tjej som kanske har dåligt rykte eller får andra att ha en dålig syn på henne i deras ögon. Men i mina ögon är hon en tjej som kan stå på sina ben och en tjej som står för vad hon säger.
Och hon kommer oftast med svar på frågor som andra ger, ibland kanske inte dem svaren man vill höra, men svar som kommer från henne. Vilket jag tycker är toppen!
Hon är söt i mina ögon, och har en cool & snygg klädstil/smak!
Så denna veckan är hon veckans blogg på min blogg.




Pusssaar på er!♥

sugen..

.. på något riktigt gott nu. Men jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Våfflor åt jag ju igår, glass äter jag varje dag nu mera, baka orkar jag inte. Så vad ska jag fixa och äta? Några förslag på något gått men som inte tar allt för lång tid? Hade varit väldigt snällt av er isåna fall.
Jag har precis fixat en logg eller vad man ska kalla det, det är ialla fall med mitt namn som ska avsluta inläggen varje gång. Jag har haft det tidigare men slutade med det för att jag alltid glömde bort att jag hade en logg som jag skulle avsluta med, så jag avslutade helt. Men nu ger jag det ett nytt försök och ni får gärna påminna mig om att jag ska lägga in det om ni ser eller märker att jag glömt det någon gång!
Jag ska nog ta lite saft och glass nu trots allt, för jag vet inget annat jag kan äta.

Kram!♥  


KLART!

Sådär ja, nu är headern klar. Jag har börjat göra enkla simpla headers nu förtiden. Jag orkar inte hålla på och klödda med komplicerade header och sådant, det tar alldeles för lång tid och den ser bara kladdig ut när man väl är klar med den. Så jag har valt att göra enkla nu mera, även enkla är snygga ibland. Man behöver inte alltid ha det mesta och det bästa för att det ska se snyggt ut. Jag valde att bara ha en bild denna gången också! Och en liten ram blev det också runt om bilden:).
Nu ska jag inte fixa mer med bloggen tror jag, får se. Ni vet hur jag kan vara ibland;).
Aja, nu ska jag ringa min pojkvän och se vad det är han vill mig.
Kramar på er så länge!♥

ny design

Nu har jag fixat en helt ny design.
Jag tog bort den andra kodmallen jag hade, och valde ett nytt tema och började genast att fixa så som jag ville ha det, och så som jag hade tänkt mig. Jag listade också ut hur jag kunde få mönstrad bakgrund istället för hel färgat. Och jag lyckades tillslut, det avr inget svårt men det var inte heller något väl gjort av mig. Utan jag ville bara testa så att det verkligen gick som jag tänkte. Nu är det bara headern som ska bytas också. Jag valde denna gången att ha lila tema istället för att alltid ha rosa och liknande färger. Och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med resultatet! Äntligen börjar jag lära mig, tummen upp för mig :thumbup:!
Nu ska jag strax börja fixa headern och små pilla lite.
Som ni ser så har jag fixat ram runt mina bilder också, och även det är lila.
Jag är nöjd med det jag valt och gjort! Ett grattis till mig för att jag lyckats kanske?;)

mackor

Har precis vaknat efter att sovit middag sedan halv 2, klockan är nu 4 och mamma har precis kommit hem från jobbet. Nu är det bara hon och jag hemma, men snart kommer väl bror också. Sitter och äter mackor nu, gud vad jag blivit förtjust i lingongrova med ost och gurka. Perfekt start på en morgon, och man bli mätt och belåten också. Toppen frukost!:thumbup: Nu ska jag sitta och glo på thaifilm med min mamma en stund tills min bror kommer hem, sedan så blir det väl mat och sådant. Hoppas att ni haft en bra dag idag. För det har jag förutom att jag varit skit trött! Men nu har jag fått vila så det är lugnt. Kram!♥

mumms, ni som inte tycker om sådant bröd med frö och sånt i,
ni borde ändå pröva detta brödet!

8:e april 2010

Dagen började först vid 7 tiden, då jag känner ljuset komma in i rummet, sedan hör jag trafiken som om de var precis bredvid mig. Jag tittade runt och kollade så att alla fönster var stängda och så, och det var dom. Efter ett tag ringer mamma och frågar om vi är vakna, jaa sa jag då! Väckte min bror som skulle upp till skolan och han var lika seg som mig idag. Ja, låg kvar i sängen för fy vad trött jag var efter att fått höra trafiken en hel natt! Jag trodde jag skulle skrika på hjääälp asså!;o Min bror kom in och satte sig i vid tven och då visar det sig att balkong dörren är öppen! Jag tänkte förhelvete mamma!
Hon är ju den enda i familjen som går ut där nu förtiden i och med att hon rökar. Men kan hon inte stänga dörren efter sig? Så svårt kan det ju fan inte vara?! Men tydligen så är det ju de. Bror stängde dörren till mig och då somnade jag om, och han stack till skolan. Vaknade vid halv 12 igen och ställde mig och diska direkt och sedan damsög jag hela lägenheten snabbt, men rent blev det ändå. Nu har jag gjort mig en frukost som består av två lingongrova med ost, gurka och örtsalt på, mumms! Sedan saft till dricka för jag kände att det piggnade upp mig mer. Och till efterrätt blir det ett äpple(y).
Idag ska jag inte göra speciellt mycket mest slappa nu eftersom jag varit i full gång sedan veckan började. Så idag ska jag ta det lugnt och kanske ta lite nya bilder;).
Vad har ni för er idag? Jag antar att de flesta går i skolan just nu, men ändå efter det vad hittar ni på då?
Förresten inatt hade jag nog de mesta sjukaste drömmarna någonsin, de kändes så verkliga att när jag vakna trodde jag att jag skulle gråta. Kan inte berätta riktigt vad det handlar om, men jag tänker ofta tillbaka på det, trots att jag vet att det inte gör någon nytta. Jag tänker mycket på hur det var osv. Men grejen är att jag känner mig som en idiot när jag tänker på det, för den personen tänker aldrig på det. Utan bara jag som sitter och tänker på hur bra allting var, och hur mycket jag saknar det. Visst vet jag inte om den personen tänker tillbaka eller inte, men då borde den personen väl bara kunna visa det på något sätt. Bara genom att hälsa?!
Aja, nu ska jag äta mitt äpple och hitta på ngåot kul att göra. :)
Ni får ha en toppen bra dag ute i solen, eller inne vid skolbänkarna sålänge.
Puss & Kram!♥

dagen*

Jag vet, väldigt dålig uppdatering idag. Men jag har varit borta sedan 20 över 9 imorse och har inte varit hemma så speciellt mycket heller. Kom hem vid 3 halv 4 och sedan vid halv 5 så stack jag på möte igen. Hampus skulle ha åkt hem då, men när jag kom ut så stod han där. På sätt och vis visste jag att han inte körde hem. Vi har varit och handlat också idag, och han åt middag här med oss ikväll. Blev räksallad till förrätt och sedan så blev det mammas makaroner och baconröra i ungn, sjutk gott! Till efterrätt blev det våfflor med glass. Mumms!;)
Lånade mammas kompis våffeljärn, tur man har någon som kan rädda en i nödsituation ialla fall. Hampus har åkt hem nu och jag ligger här i sängen helt ensam och är trött som ett svin jag med. Medans bror och mamma sitter i soffan och tittar på tv och spelar dator. Mamma skrattar som aldrig förr, lite roligt att höra faktiskt. Fast nu ska jag gå och lägga mig faktiskt, för att jag varit uppe tidigt idag och inte vilat middag alls. Så det är dags att sova för mig nu känner jag. Bara jag kan somna också, hade ju inte varit helt fel direkt! Och jag hade faktiskt tänkt att försöka ge mig på en ny design imorgon när jag är pigg och glad. Jag ska försöka fixa allting helt själv, från topp till tå. Alltså börja om på en ny design som jag inte har nu. Men naturligtvis kommer jag att spara dessa mallar och koder ifall det skulle ta och skita sig imorgon när jag försöker fixa en ny design. Annars måste jag be någon annan hjälpa mig igen och jag tror att folk vill spy på mig när det gäller det.. Aja, nu ska jag inte snacka mer, för har inte mer att säga er. Men hoppas att ni haft en toppen bra dag, och vi hörs imorgon.
Godnatt och sov gott sötnosar. Puss och kram♥


När hampus&felicia satt och lekte idag!

min våffel (:

Vecka 23

Nu är jag i vecka 23(22+0), veckorna går verkligen jätte snabbt förbi. Och jag längtar bara för mer och mer för varje dag som går! (förra veckan kom fick jag ju inget mail om min vecka, men denna veckan kom det ett mail om vecka 23. Vet inte vad det var som hände förra veckan, kanske var det något som var fel med sidan.)


Nu är du 23 veckor gången (eller gravid i 24:e veckan, om du föredrar att räkna så). Ser du fram mot förlossningen? Om du har så mycket energi att du hoppar omkring av glädje, kan din bebis ta del av det eftersom både hörsel och balanssinne är välutvecklade nu. Dessutom kan den blinka. När du nått vecka 24 är din bebis såpass utvecklad att den har en överlevnadschans om den skulle födas för tidigt. För varje vecka som går kommer din bebis att mogna mer och mer och bli bättre rustad att möta världen utanför din kropp.

Mina tankar;
Jag tycker bara det blir mer och mer spännande för varje dag som går. Och jag känner hur jag kommer närmre mitt lilla barn i magen varje dag. Jag märker att jag tänker mycket mer på det än vad jag gjort förr, jag märker att jag gör saker för barnets skull mer än vad jag gör för min egen skull. Jag märker hur det rör sig i magen, jag märker hur den hickar och hur den sparkar mig. Jag längtar tills den kommer ut och hälsar på mig. Den är så nära men ändå så långt borta!

Om min kille;
Han kommer närmre och närmre han också. Han snackar med den varje gång han får en chans att göra det. När han inte är här så ber han mig hälsa bebisen god morgon och god natt. Han snackar mycket mer om den och det känns verkligen som om han verkligen är redo för det hära som kommer att förändra hela vårt liv. Men han verkar inte se något hot i det hela. Vilket gör honom till en bra pappa redan här!

Såhär ser det ut i magen;

Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är nästan 30 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.
Du kanske börjar känna dig klumpig och ovig nu när din tyngdpunkt förflyttat sig. Tandköttet blöder eventuellt när du borstar tänderna och du kanske har fått knoppnavel? Sådant kommer att gå tillbaks till hur det var förut efter förlossningen.

7:e april 2010

Heejsan mina solsken!
Dagen idag började 10 i 9 för min del. En tidig morgon enligt mig i och med jag brukar sova bort dagarna, men idag fick jag upp för att följa med min bror till tandläkaren, sedan stack jag upp till mammas kompis och har varit där under hela dagen. Och även lekt lite med Felicia och gått ut med henne så hon fått sova middag också. Så en promenad har det blivit idag, en kort stärcka fast många korta sträckor. Nu är jag hemma igen och Felicia är också här, och Hampus har okcså kommit hit på ett besök. Han kom till Ann vid 12 och då åt vi och snacka sedan har han också fått massage idag av henne. Ibland behöver han det han med.
Men konstigt att han inte är trött när han kom hem halv 6 imorse och vaknade vid halv 12 igen. Jag hade dött om jag hade varit honom. Men som sagt allt för att få allting fixat och för att få det att bli så bra som möjligt. Ska på möte med mamma snart och snacka, sen så hem och käka. Sedan så kör väl Hampus hem, för hans föräldrar skulle ha bilen vid 5 så det blir en kort träff idag, men han kommer på fredag igen!(y)
Nu ska jag passa Felicia som sitter och leker för tillfället, hon grät precis.
Hejdå så länge, och ha en bra dag ute i solen!:D Kramar♥

graviditeten*

Det är många som frågat mig hur jag tänkt nu när jag är gravid och är så ung. Många som ställt frågan hur jag ska göra, hur jag kommer att klara allting i och med min ålder. Om jag tänkt på abort osv. Och vissa av mina närmaste vänner kunde inte acceptera mitt beslut, vissa har bara stuckit när det är nu man behöver dem!
Och vissa undrar vad mina föräldrar sa om det och vad min pojkvän sa!
Jag ska försöka svara på allting nu, på en och samma gång.

Jag gick första året på gymnasiet innan, gick linjen handel-adminstration. Och jag har haft så mycket planer fram över, så många önskemål, många resor som jag suttit och planerat med både vänner och familj. Så mycket jag tänkte på helt enkelt. Men en dag kände jag att något inte stämde alls. Jag gick till vårdcentralen och gjorde ett graviditetstest, och det visade sig vara positivt! Jag visste inte vad jag skulle säga när jag fick höra ordet "positivt" jag blev så jävla rädd med en och samma gång. Det var inget jag hade planerat att bli gravid i sådan ung ålder. Jag visste inte vad jag skulle göra, om jag skulle gråta eller skratta. Och den första tanken som slog mig i huvudet var;  - vad fan kommer mamma att säga? Hur fan ska jag möta henne med något som detta?
I och med att jag och min mamma haft väldigt mycket problem med varandra så visste jag inte hur hon skulle ta det, men när jag berättade det tog hon det fruktansvärt bra. Det kändes som jag lättade en sten ifrån hjärtat. Det blev genast så skönt. Men dock var det mindre skönt när mina närmaste vänner inte kunde acceptera det och istället började snacka skit och bråka med mig. Vilket jag verkligen inte behövde just då och inte nu heller! Men det förstod dem inte. Jag fick höra både det ena och det andra från mina närmaste vänner, de jag trodde var äkta vänner, de som jag trodde alltid skulle finnas där för mig, vilket sedan visade en helt annan resultat. Jag valde att välja bort de vännerna jag hade litat på så pass mycket, och valde istället att lita på de vänner som verkligen kunde acceptera mitt beslut och alltid ställer upp för mig när det är något. Och jag ångrar inte en sekund att jag förlorat så många vänner som jag gjort bara för min graviditet, om de nu hade varit äkta vänner hade de stöttat mig och accepterat det och varit glad för min skull. Jag fick lära mig en ny sak och är glad att jag fick lära mig det snabbt innan de förstörde mitt liv. Hellre få äkta vänner än många falska kom ihåg det!

Ialla fall min mamma tog det bra och min pojkvän var redan medveten om känslan jag hade haft så när jag sa att jag var gravid så var det inget märkvärdigt med det, för vi kände på oss båda två från början att det var något som inte stämde. Vi var från hela början osäker på hur vi skulle göra, framför allt jag. Men i och med jag hade gått så pass långt och hade behövt göra en skrapning om jag skulle göra abort, och det var inget jag ville. Det var inte min rätta utväg. Jag visste att jag på något sätt skulle klara av det, och att Hampus skulle bli en toppen pappa. Jag hade det i baktanken hela tiden. En dag snackade jag allvar med Hampus och vi beslöt oss för att behålla det. Det var inte förens i vecka 18 jag berättade för mamma. Samma gjorde vi med min pojkväns föräldrar, alla tog det så bra. Och hans vänner har inte sagt något illa, trots att de tycker vi är unga så tror de på oss det är jag helt säker på. Jag kommer att ta den hjälp jag får och försöka lista ut något bra. Och barnets pappa har ju nu mera jobb och kan då hjälpa till med ekonomin, men jag vill inte att han ska behöva försörja oss allihopa. Så därför försöker vi att hitta den rätta utvägen nu. Vi kommer även att flytta ifrån Hörby, jag vill här ifrån. Dels för alla falska människor och rykten. Och sedan för att det är väldigt obekvämt och osäkert här, trots att det är en liten by.
Och jag ska säga en sak till att jag ångrar mig inte att jag valde att behålla mitt barn, jag älskar mitt barn, jag älskar det jag valt. Och jag vet att jag är ung, men även en ung mamma kan vara en bra mamma som alla andra mammor. Man behöver inte vara över 25 för att vara en bra mamma.
Och jag kan säga att jag är stolt över att bli ung mamma, för det är inte säkert jag får den chansen igen att bli mamma, jag kanske inte får chansen att få barn igen vem vet? Och det finns många som inte kan få barn hur mycket dem än vill. Så därför är jag stolt över att jag kan få barn och valde att behålla det. Att jag är en av dem miljoner människor som kan få barn, medans den andra miljonen inte kan få, som då aldrig heller får känna på hur det är att vara gravid, hur det är att bli mamma och få ta hand om någon förresten av sitt liv. Jag är stolt att jag får vara den lyckliga människan på miljonen som får känna den lyckan och känslan. Oavsett vad jag än har förlorat eller kommer att förlora så kommer ingenting vara viktigare än det jag har och kommer att få. Alla mammor är lyckliga trots det var planerat eller inte! Tro mig.

videoblogg?

Rubriken säger nog allt! "videoblogg"
Jag har tänkt på att videoblogga lite här i bloggen.
Dock bara lite då och då, och skriva så som jag gör nu. Men ibland kan det ju vara roligt att få en videoblogg istället för att sitta och läsa massa långa texter osv. Men jag tycker inte om min röst i video och inspelningar, jag hatar det verkligen skit mycket! Min röst har jämt varit så ljus och pippig. Och det är skit fult! Men jag har märkt det nu på sistone att den blivit mörkare när jag hört inspelningarna eller sett videos. Så antagligen beror det på att jag är gravid, då kan ju rösten ändras och man kan få både ljusare eller mörkare och tydligen har jag fått mörkare vilket jag uppskattar lite faktiskt. Men som sagt det kansk dyker upp ett videoinlägg här på bloggen, håll utkik! Men jag är fortfarande inte helt hundra på hur man gör. Om jag ska använda mig av youtube eller videoblogg grejen. Om ni vet hur man gör så kan ni väl skriva ett inlägg och hjälpa mig framåt. Det uppskattar jag verkligen och ni som är så snälla kan ju hjälpa mig. För ibland är jag lite trög av mig. Haha!;)
Jag lägger in lite bilder på Felicia som jag tog igår, hon är en för söt unge!
Massa kääärlek till henne!♥



Sötaste!;*


Kortspel..

..i full gång. Sitter på golvet och spelar kort med mammas kompisar och mamma.
SJukt skoj, men fy fan vad jag ska förlora hela tiden.
Ja, jag är sjukt dålig förlorare men jag tycker det är kul att spela ändå.
Har snackat med min pojkvän några snabba omgångar idag, men han behöver vila nu innan han börjar jobba klockan 11 ikväll igen. Tycker synd om honom som får en sådan tuff start, men han klarar det mesta min lilla pojkvän. -just därför älskar jag honom för att han alltid håller ut!
Alla tycker vi väl om folk som håller ut och är starka?
Aja, nu ska jag spela vidare med dem andra så jag kan vinna lite;).
Sen så väntar jag på att min pojkvän ska ringa mig igen innan han börjar jobba igen.
Jag saknar min pojke lite faktiskt, men jag kanske får träffa honom imorgon, får se.
Puss så länge!♥


Klar med middag

Middagen är klar, och vi har ätit klart också.
Jag tänkte fota men glömde det som sagt, det kom vänner till mamma som skulle äta här och så böev det full ös i köket så det blev lite stökigt så jag glömde helt bort att fota middagen jag gjorde.
Men det blev ialla fall lyckat, god middag och god sås till blev det.
Jag vet inte vad det blir imorgon, men jag hittar säkert på något gott som vi kan äta;).
Det lyckas jag alltid att göra, och hitte på mat är det godaste som finns.
Jag älskar att laga min egna maträtt som det inte är någon måtta eller recpt på, det blir genast mycket godare utan recept och utan alla mått och såndant som man måste hålla koll på.
In på annat, slut snackat om mat, nu sitter alla i vardagsrummet, mätta och belåtna är vi allihopa.
Felicia är också här och leker för fullt på golvet, en söt liten skit unge är hon!
Ikväll blir det väl ta det lugnt igen och spela kort med mamma och kankse hennes kompisar.
Nu ska jag vara social mot de andra så puss så länge!♥


jag saknar min älskling!

förbereder middag

Nu ska jag böja förbereda middagen som vi ska äta.
I och med att jag sitter hemma om dagarna och inte gör något alldeles för vettigt så kan jag lika bra göra middag så det är klart tills alla kommer hem så man kan sätta sig ner i lugn och ro och äta en god middag med varandra och snacka om dagen hur den har varit osv. Tänkt ta ut damsugaren en sväng också, men får se om jag hinner göra det innan de andra kommer hem. Tror knappast det faktiskt. Men jag ska försöka.
Ska börja med att steka lax nu och koka potatis. Det ska bli väldigt gott och nyttigt är det ju också. Skriver mer senare nu kallar spisen på mig och laxen också.
Vad ska ni äta idag? Ni kan alltid ge mig förslag på mat så jag kan göra det resten av dagarna då jag ska stå i köket och koka & steka. Kram så länge!♥


Google bild*

Bella & Tyra Show

Just nu sitter jag och tittar på Bella & Tyra Show.
Tittade på första avsnittet men missat resten, så sitter och tittar på dem nu.
Det är faktiskt kul att titta måste jag säga, att se bloggare sitta där live och svara på frågor och få förklara saker och ting som kanske skrivits i bloggen, det är intressant tycker jag.
Kanske är jag för desperat av bloggare och bloggen, men det är faktiskt något roligt, och man har alltid något nytt att störa sig på eller att uppskatta. Man lär sig nya saker på olika bloggar och vissa gånger kan man inte mer än att sitta och skratta åt vissa bloggare.
Jag satt och titta på när Katrin var med och när Paow var med, måste säga att Katrin är en väldigt cool vuxen människa, trots att hon ska ha barn eller fått det nu(vet inte riktigt!) så kan hon stå för att hon måste ut och festa, hon måste ha sitt ute liv för att hon älskar det. Och det är inte många som kan sitta och säga sanningen bara sådär men det kunde hon. Och jag tycker att hon är en väldigt framåt kvinna och sjukt snygg. Och jag tycker på något sätt att både hon och jag tänker lite lika när det gäller Kissie.
Men det är ju Kissies liv och hon får ju se ut precis som hon vill och göra vad hon vill. Men jag tycker att det är synd att hon förstör sitt eget utseende genom att spruta in massa saker in sin kropp. (kanske är det bara jag som tycker det, jag vet faktiskt inte!)
Sen så måste jag säga att Paow är en väldigt söt tjej faktiskt, en cool och härlig tjej. Jag följer hennes blogg lite då och då, men när jag såg henne på Bella & Tyra Show så var hon en härlig person verkligen.
Hon bryr sig inte om andra, hon kör sitt eget och kan stå för vad hon tycker och tänker. Det är ju trots allt så det ska vara, och hon hade förklaringar till alla frågor Belle & Tyra ställde henne, vilket gjorde mig lite förvånad, för oftast brukar ju bloggare svara lite segt och kanske tar en stund på sig. Men hon svarade precis som hon tyckte och tänkte, riktigt skön tjej!
Ni som aldrig sett de programet så rekomenderar jag er att göra det, väldigt roligt och man får veta så mycket mer om bloggare när de väl sitter på plats.
Gå in på bellas eller tyras blogg och följ varje avsnitt där om ni vill, varje torsdag. Klockslag vet jag inte i och med jag tittar repriserna för att allting segar när showen väl är igång på torsdag kvällarna för att det är för många som tittar på det. Ni kan ju också följa repriserna som mig, alltid något!


Tyra & Bella

6:e april 2010

Heeellu.
Idag är jag nog den mest segaste fast ändå rätt flitig av mig.
Vaknade när klockan ringde för att min bror skulle upp alltiså 20 över 7, gick upp med honom och så. Gjorde även frukost åt honom i och med våra mackor var slut och ingen har orkat gå och handla så fick det bli knäckebröd för honom, även jag tog en liten bit för att att inte bebisen skulle bli allt för hungrig. Jag visste ju hela tiden att jag var tvungen att gå och lägga mig igen. Min natt har varit besvärlig! Gick och la mig vid halv 12, försökte sova då men det gick inte en minut. Jag var jätte trött men jag kunde inte komma till ro hur jag ville sova och om jag ville sova. Jag var innerst inne trött men är så ovan vid att ligga själv när jag haft Hampus bredvid mig alla nätter de senaste månaderna. Så varje gång han åker hem för en dag eller så, så har jag alltid lika svårt för att sova. Jag älskar att somna med någon som pillar mig i håret, eller som kliar mig någonstans. Vilket Hampus brukar göra varje natt men inatt var han ju inte här så svårt var det för honom att göra det på mig då! Men jag somnade nog tillslut trots allt men somna aldrig djupt för jag märkte exakt allting som hände, när mamam gick upp, när lampan släkctes, när mamma gick och låste dörren och sen när min bror kom in till mig och stod och titta på mig.Nej, usch! Dålig sömn denna natten måste jag säga. Så jag gick och la mig efter min bror gick till skolan, fast satt och läste blogg lite först, sedan gick jag och la mig vid halv 9 tiden och höll på att vända mig lite första stunden. Men sen somna jag djupt. Och jag vaknade igen några minuter strax innan 12, gick raka vägen in och duschade och fixa mig fräsch, hörde att telefonen ringde ett par gånger, visste att det var Hampus. Han är ju på jobbet idag, och det går nog bra för honom. Han är så flitig så, min lilla pojke! Vid halv 1 belv jag klar med duschen, disken och hann till och med göra en macka.
Tänk att man hinner så mycket på en halv timme?!
Trots att jag hade hårinpackning, rakade benen, tvättade av ansiktet och allmänt slöade i duschen så var ajg ändå rätt snabb. Nu är allting klart och jag har tagit fram kvällens middag också. Det får bli lax med potatis och någon sås till det idag. Länge sedan jag åt fisk faktiskt. Men ikväll får jag äta det igen.
Måste ju säga att bebisen rör på sig väldigt mycket, sparkar hit och dit, hickar och har sig.
Det är så skönt när det rör på sig där inne, att veta att de mår bra och så.
Jag längtar efter bebben väldigt mycket, tänk trots att det är så nära, så är det ändå så långt bort också. Jag vet inte när man ska börja köpa bebis kläder och sådant. Men jag ska nog börja göra det om en månad eller två. Man vill ju alltid vara på säkra sidan. Och jag märker inte att min mage växer, men jag tror jag märker det nu när jag knappt kan se mina fötter längre;) haha!
Nej, nu ska jag ta det lugnt för jag har sån huvudvärk så jag vill spy!
Ha en bra dag så länge. Kram!♥

måste bara!

Det är bara ett måste, jag känner mig så jäkla beroende av att skriva hela tiden.
Det tar liksom aldrig stopp heller. Trots att jag vet att jag inte har någonting att skriva om så vill jag ändå skriva för att få bort all energi i min kropp. Jag har förresten glömt att berätta att jag fått sålt min gammla mobil nu, mammas kompis ska köpa den. I och med jag har en ny och orkar faktiskt inte gå och bära på två stycken så ska jag sälja den. Ni kommer ihåg den va? Eller jag har kanske inte visat er den? Men hur som helst det kvittar ju. Visst kommer jag att sakna den som fan, knapparna är riktigt sköna och mobilen är toppen.
Jag har velat ha den mobilen skit länge och nu när jag väl fick den så köpte jag ännu en ny. Hade jag fått studiebidraget och sånt så hade jag självklart behållt mobilen, men i och med jag inte får pengar nu varje månad och har inte en annan ekonomi heller så måste jag sälja den för att ha lite pengar och röra mig med. Det behöver alla. Och tur är det att jag inte rökar längre, för hade jag gjort det hade jag inte haft en enda krona. Det är dyrt och röka kom ihåg det, så börja aldrig med det!
Jag ångrar mig att jag började röka, men är glad att jag kunde sluta!:)
Skitsamma, nu ska jag sova! God natt!♥

Nanna kudden*

Nu tror jag att det är dags för mig att nanna kudden.
Alla andra har gjort det nu, eller är ialla fall påväg till att göra det nu i huset.
Mammas kompisar var här ikväll, lilla Felicia kom också där efter.
Hon kunde inte vara med sin pappa, hon grät och grät.
Men när hon var här var hon på hur bra humör som helst och skratta och log.
Hon ville väl bara ut och träffa lite folk. Den lilla tösen är verkligen inte alls jobbig att ta hand om.
Hon är alltid glad och inte gnällig mer än när hon har ont i sin mage,
då skriker hon och gråter. Men det gör ju alla små barn.
Uppdateringen denna helgen har varit låg jag vet, men ibland vill jag inte bara sitta framför datorn,
ibland vill jag hitta på saker med min familj, bara umgås som en helt vanlig familj.
Så denna helgen har jag inte varit vid datorn så mycket.
Ibland har man inte ens något vettigt att skriva om på bloggen, ibland är det helt onödig fakta som nu till exempel. Jag menar jag har ingenting vettigt att berätta men ändå sitter jag upp och skriver ett inlägg för att det ska vara så. Ganska onödigt men allt för er skull!;)
Ibland får man bita ihopa och göra något trots att man inte vill! Inte sant?
Aja, nu ska ajg ialla fall bädda ner mig och titta på film.
Skriver nog inte mer ikväll, ska upp tidigt imorgon i och med bror ska till skolan och sedan så ska jag inte sova bort dagarna mera. Ska göra någon nytta nu förtiden.
Och imorgon börjar Hampus även jobba, så jag ska upp och önska honom lycka till imorgon bitti.
Ni får sova så jätte gott, och drömma fina drömmar.
Vi hörs imorgon sötnosar!:*♥


bjuder även på en bild som är på mig såklart!;)
gammal bild, & jag saknar hur jag såg ut!"/

Veckans sötaste

Jag lägger in en bild på felicia(: hon får vara veckans sötaste!

nya naglar

Gjort nya naglar igen som jag berättade innan.
Känner att jag behöver förnya naglarna och färgerna på naglarna nu förtiden.
Känns så tråkigt att gå med samma färg på naglarna alltid och alltid se det slitna av
färgen sitta kvar. Nu när sommaren är påväg så känner jag att jag behöver byta färg på
mina naglar oftare och pyssla lite extra med dem.
Så det gjorde jag i söndags kväll, fick bara för mig det efter jag målade mammas naglar.
Jag tog mitt nagelkit och satte mig i köket och höll på där ute, målade även min killes naglar.
Haha! Han var villig till det själv, men bara för att vara snäll mot mig.
Ibland kan jag bara bli så uttråkad att jag får fnatt!:o RIKTIGT ILLA!
Ska visa er naglarna nu, och sedan ska jag spela vidare med mamma. Kram♥


Mina naglar. Fick bli vita denna gången med lite stenar i färger.
Enkelt att fixa fina och somriga naglar faktiskt.
1.Ta bort det gamla nagelacket om du har, sedan slipa lite snabbt.
2.Välj en färg och måla det, en eller två gånger.
3.Ta lack över alla naglar och ta en tandpetare till hjälp att sätta på stenarna.
4.Lacka över alla naglar igen för en finare nyans.
5.KLART!
Väldigt enkelt och fint, och tar inte alls för lång tid.
(beror ju helt på vilket nagelack man använder sig utav, vilket märke osv.)


Hampus naglar. Han valde en skarp depend färg!
Det är inget märkvärdigt med att måla dessa naglarna,
helt vanligt som jag gjorde med mina. Även han fick stenar på naglarna.
Två hjärtan på tummen!

Tv program ikväll?

Jag är super dålig på att hålla koll på vilka tv program det går om kvällarna.
Jag sitter oftast och tittar på MTV bara,
men håller inte heller reda på vilka program som går där.
Utan gissar mig mest fram bara, men det brukar alltid gå något bra program på MTV.
Ikväll när jag ändå är ensam här i detta stora rum vill jag ju titta på något bra tv program.
Vet ni något bra som går ikväll? Ni får gärna tipsa mig om några bra och roliga
så att jag kan ha någonting att göra ikväll.
Känner dock att det kommer att bli tråkigt nu om kvällarna då Hampus inte är här längre.
Men det får ju gå, så farligt är det inte. Snart har jag sällskap av en liten kär hundvalp.
Har ätit kvällsmiddag nu, och Hampus har åkt hem.
Mamma ska äta nu, hon trodde att jag skulle äta med henne igen.
Men ajg fick förklara att jag precis hade ätit ju:).
Så nu ska hon äta snabbt sen så ska vi spela kort igen. Vi har suttit och spelat kort sen imorse.
Det är sjukt roligt, och sen jag som inte kan så många kortlekar så är det ännu roligare när
man lärt sig en ny. Snart kommer min bror också hem, undra hur hans reaktion är nu efter
allt som hänt?! Aja, man får ta och snacka med honom lite. För en sådan mes kan man inte förbli.
Nu skoja jag bara, trots att min bror är lite mesig så är han bra!
Nu ska jag läsa lite bloggar som jag brukar, har inte gjort det idag och igår så
ska se till att göra det nu.
Förresten så har jag gjort om min naglar och målade Hampus också för att jag inte
hade något att göra. Så jag lägger in ett inlägg sen om naglarna.
Pussen så länge!♥




5:e april 2010

Hejsan läsare!
Det blev ju inte mer skrivande för min del igår, dock för att hela familjen var på
dåligt humör och sen för att vi stack till mammas kompis senare och snacka.
Vi åt där också, det blev thailändsk nuddelsoppa.
Vi snacka, spela kort och hade allmänt roligt.
Roligaste kvällen på länge faktiskt, och det kunde nog fan inte vara roligare.
Vi skratta så vi höllt på och dö allihopa som var där. Hampus satt i soffan och fick
inte fram ett enda ljud. Och jag blev stressad ut från toaletten.
Nej, det är en oförglömlig kväll och den sjukaste kvällen jag varit med om också! HAHA!
Jag ska inte berätta vad som hände, men det var roligt ialla fall. Aldrig varit med om det själv.
Imorgon börjar skolorna igen, och Hampus börjar sitt jobb imorgon.
Han skulle ha åkt hem igår, men blev kvar och åker hem idag istället.
Alltså betyder det nu att jag måste vara hemma själv om dagarna, men det löser sig nog.
Imorgon ska jag till läkaren också, får se hur jag kommer in och om jag kan komma in på
något sätt och vis. Men det löser sig nog ska vi se.
Vad har ni hittat på den senaste dagen? Något roligt hoppas jag.
Och har ert lov varit bra?:)
Jag kan ju inte säga att jag har lov längre, för det har jag varje dag nu ju.
Men ni somhar lov har ni haft det bra då?
Nu ska jag vila lite, somna inte förens halv 5 imorse.
Hörs senare ikväll ♥

klödd

Dagen har varit massa klödd, min bror har nu blivit lurad till sin pappa.
Vilket är väldigt moget gjort av hans far ju.
Han vill inte vara hos sin far, men hans far kan inte accepetera det!
Polisen och sådant har varit ute och snackat med oss, men dock kan poliserna gå
och dö, ärligt talat. Dem lyssnar ju bara på den äckliga lögnaren,
och lyssnar fan inte på min mamma, för hon är en utländning och inte kan prata bra svenska.
Gud. vad jag lackar!
Just nu vill jag bara spy på allting, speciellt på min brors äckliga far och poliserna som var där
ute idag. Usch ja. Jag blir lack.
Så nu ska jag inte skriva mer.

4:e april 2010

Goood dag allihopa!:)

Hur är läget med er? - Jag mår toppen idag.
Sitter i köket och tittar på thaifilmer, och precis fått i mig lite frukost.
Idag fick det bli knäckebröd och frukt te, gott det med. Mackorna var slut hemma,
får väl ut och handla lite sen i detta trista vädret.
Det är ju verkligen itne fin väder ute idag, igår var det sol och värme.
Idag är det regn, snö och massa grått och tråkigt. Men det är ju trots allt söndag,
och alla söndagar brukar alltid vara trista och tråkiga.
Bror är inte hemma han har åkt iväg med sin pappa igen, men kommer senare ikväll.
Hampus åker snart hem också. Så det blir jag och mamma kvar i huset.
Idag händer väl inte för mycket, ta det lugnt med min lilla söta familj och så.
Det är nog det mysigaste jag vet. Att bara sitta hemma och ta det lugnt med det bästa
man har i sitt liv. Snacka och skratta tillsammans, ja, det blir inte bättre än så.
Nu ska jag plocka undan frukosten och sätta mig i sängen istället.
Ha det bra så länge! Kramar♥

härlig dag

Dagen har varit hur bra som helst, trots att ingenting har hänt så har dagen varit härlig.
Ibland behövs det inte mycket för att en dag ska bli bra.
Har precis ätit middag som mamma gjorde innan idag, potatis och file i någon sås tillsammans.
Väldigt gott, mammas egna recept, och den är hur god som helst.
Jag älskar mammas mat!

Hur som helst, så har mammas kompis varit här en stund idag,
precis stuckit hem igen.
Och min bror har kommit hem nu och ligger och kollar på tv.
Vet inte vad jag ska göra riktigt ikväll, men kanske kan jag få mamma ut på en promenad
och kanske få henne upp på en runda till hennes kompis och Felicia.
Så har vi ialla fall något roligt att göra, jag kan ju leka med Felicia lite då.
Jag älskar småbarn, speciellt de söta trollet:).
Ni minns väl Felicia? Hon som jag lagt in en bild på? Hon som jag brukar passa?
Ja, den lilla bebisen tycker jag verkligen om.
Aja, får väl se vad som händer ikväll. Vad ska ni läsare hitta på ikväll då?
Det finns ju inte så mycket för mig som är gravid att göra. Men jag klarar mig.
Kram på er så länge!♥


barnvagnar

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra.
Och det slog mig i huvudet att jag skulle börja titta på barnvagnar,
det är ju inte så många månader kvar trots allt. Det är snart dags, trots
att det låter som det är jätte länge kvar, men tiden springer verkligen iväg.
Det märker ni kanske själva också? Eller är det bara jag som gör det?
Men jag kommer inte in på hemsidan jag vill in på, så jag får väl försöka leta mig fram
någon annanstans.
Tänk att snart så är det dags! Så spännande allting blev helt plötsligt.
Och jag hade tänkt köpa pärlor och göra lite smycken och kanske kunna sälja lite också.
Jag höll på med det förr, men har inte gjort det på ett bra tag.
Men att bara vara hemma är tråkigt så jag får hitta på något roligt att göra under tiden jag är hemma.
Nu ska jag kila iväg(:

Thaidans

Jag satt precis inne och kollade runt på FB, och då märkte jag att jag hade missat en hel del bilder
som blivit tagna när jag skulle ha dansat Thaidans.
Som de flesta vet så är jag ju från Thailand, min mamma är ju där ifrån och i Eslöv har de
typ ett buddhism tempel. Och förr dansade jag ofta Thaidans där, men efter allt som hänt har jag inte dansat på ett år, och gruppen jag dansa med dansar inte så mycket längre.
Jag är väldigt sugen på att dansa igen, men jag klarar nog inte av att stå och dansa med ett bowlingklot.
Så det får helt enkelt vänta tills jag är redo och allt är på plats igen.
Det är jo trots allt aldrig försent för att dansa Thaidans, för det är nog dem mest lugnaste danserna jag varit med om. Visst finns det snabba låtar också, men flest långsama tråkiga låtar.
Jag väljer alltid att dansa till en snabb och tempo låt, för annars klara jag inte av att hålla takten.
Så kan det vara, jag ska visa er bilderna jag hittade, saknar dock att se ut som förr måste jag säga.
Nu är jag bara allmänt tjock och mullig. Men aja, det går över.
Och jag funderar på att ta av mitt löshår och färga håret blondt igen. Vad tycker ni?:)


Här får ni två söta bilder! Den andra bilden är nog bäst om jag får säga det själv.
För den första är ingen beredd.

soligt

Idag är det verkligen soligt ute, fint härligt vår väder är det.
Ska nog gå ut och gå en runda senare också, ska se om jag kan få med mamma också.
Blir ju roligare om man är flera stycken.
Jag hade gärna velat äta glass idag, men jag ska inte äta för mycket skit!
Idag åt jag faktiskt en ganska bra frukost, en macka, ägg och varmchoklad till dricka.
Gick ner lätt och bra, men dock blev jag väldigt mätt.
Mamma har lagat kvälls mat till oss redan, vet inte om hon ska någonstans,
men man vet aldrig med henne. Ibland får hon bara för sig att sticka ut till någon,
eller så ringer hennes kompisar och så ska de ut.
Typiskt henne som inte kan vara hemma.
Bror har precis stuckit och snackar just nu med sin far.
Fast jag vet inte var de körde,
men antar att de kommer igen snart. För bror ville inte till sin far idag.
Så kan det också vara ibland, varför ska alltid vuxna få bestämma och
bete sig som dem vill?
Varför är det aldrig barnen som får bestämma och vilja något?!
Jag tycker det är dåligt att man aldrig låter sina barn bestämma något,
utan istället bestämmer man själv saker och får sina barn att må dåligt. DUMT!
Aja, nu ska jag titta på lite film, sen ut!
Ni får ha en toppen bra dag sålänge, vi hörs senare. Kram!♥

3:e april 2010

Nu är det inte lång fredag längre, nu är det Lördag istället vilket betyder påskafton va?
Jag har jätte dålig koll på sånt, men jag gissar mig fram och tror att jag har rätt. Haha!
Sitter uppe ännu, klockan är bara 20 över 12, men mamma har gått och lagt sig nu.
Och jag tror snart jag också ska det så jag inte sover allt för länge imorgon.
Vill ju faktiskt inte missa en massa dagar för att jag sover bort dem.
Nu när Hampus ska börja jobba så ska jag vara uppe 8-9 tiden.
Så jag är uppe när min bror går till skolan, och så jag kan göra lite nytta.
Jag måste förberedda mig inför att vakna när en liten bebis ligger i skriker om nätterna,
och om dagarna. Jag måste sluta att vara lat nu asså, och börja göra någon nytta.
Jag måste skärpa mig när det gäller att sova bort dagarna asså, för det kan jag inte göra
länge till, för snart är det dags. Och då kan jag verkligen inte sova länge.
Aja, nu ska jag snart peta mig ner i sängen tillsammans med min älskling en näst sista natt.
För på söndag åker han hem, och sedan ska han vila ut riktigt mycket på måndag,
för på Tisdag så ska han börja jobba och då börjar han med natt, usch tungt att börja så.
Men en bra start så han kan komma in i det!
Nu ska jag peta i sängen, sov gott och dröm fina drömmar.
Puss&Kram♥


Jag tycker om denna bilden jätte mycket.
Trots att den är från 2009.

Kvällsvila..

Ja, det är skönt det med. Jag har sovit från halv 9 och vaknade mu precis
och klockan är snart 11. Usch ja, men det har varit väldigt skönt.
Men nu undrar jag när jag ska lägga mig igen?
Det är trots allt natt snart och det är då man ska sova, men jag kunde inte låta
bli att vila lite för jag har varit i gång hela dagen idag.
Visst vaknade jag sent men har stått och lagat mat och sådant sedan imorse,
och sedan varit ute och gått i det fina vädret också. Och sen har jag inte vilat alls idag.
Så jag kunde inte låta bli nu när mina ögon ville slockna, så jag tog en vilapaus!

Nu är jag vaken och pigg igen, och tittar på thaifilmer igen.
Och ska nog titta på film resten av kvällen tills jag går och lägger mig igen.
Men jag lär ju inte sova på ett bra tag, men det finns säkert massa saker jag kan
underhålla mig med;)!

DAGENS FRÅGA


Vad är det bästa med påsken?


-Det jag tycker är bäst med påsken är nog påskägget, och alla små söta påskkärringar
som är ute och går och knackar på olika dörrar för att få sitt påskgodis. Det är mysigt.
Jag själv går inte påskkärring, så jag tycker påskägget är det bästa med påsken(;


Vad mitt påskägg bestod av i år(:

Lång fredag!

Det är ju lång fredag idag, och visst känns det som lång fredag?!
Jag vet inte varför men på något sätt känns det som det är lång fredag,
precis som om det ska stämma in på något sätt.
Men klockan är liksom snart halv 7 på kvällen, och dagen har gått så sakta.
Och solen lyser ännu och är hur fint väder som helst ute.
Åt påskmiddag innan idag med familjen och mammas kompis,
sedan efter det stack vi till mammas andra kompis och där åt vi också,
sedan satt vi och snacka och höll på. Efter ett tag bestämmde vi oss för att gå ut och gå en runda.
Blev en runda bakom Älvdalskolan och hus området där ovanför.
Det gick bra, men jag hade dock inte planerat att vi skulle ut och promenera så jag hade
klackarskor på mig. Kanske inte dem bästa skorna att gå i! Men det gick väldigt bra,
och mycket snack och trams blev det påvägen.
Jag hade strumpor på mig också, och det kanske inte är det snyggaste med klackarskor,
men jag frös ju annars om mina fötter. Haha!
Mammas kompis frågade mig om jag gick så i stan också.
- Nej det gör jag ju faktiskt inte, tur är väl det!;)
Nu sitter jag hemma med min bror & killen igen. Ska bara ta det lugnt nu och titta på thaifilm.
Och kanske ta en kvällsvila?!:)
Har inte mer att skriva just nu, så ni får bilder från idag så hörs vi senare!
Kram♥


Innan påskmiddag

Jag och min bror målade äggen!
Fantastiskt fina blev dom(:

Dagens bild på mig, suddig och oseriös bild
men ibland måste jag få bjuda på den rätta jag!

2:a april 2010

Goodmiddag sötisar!:)

Hur är läget med er idag? Har er dag börjat bra? Har ni haft en skön natt?
Jag mår toppen idag, och har fått en bra natt med sömn. Bättre än vad jag fick igår natt ialla fall.
Inatt hade jag inte värk i ryggen, inte farligt ialla fall. Men jag hade riktigt ont i svanskotan istället!
Jag trodde jag skulle gå under, men jag klarade mig. Men fy att ha såna här värkar asså.
Det är dessa värkarna som får mig att inte vilja vara gravid längre. Men jag klarar mig,
jag står ut. Gud vad det där lät positivt!:thumbup:
Senare idag så ska vi ha gäster och äta påskmiddag. Mumms!
Jag som aldrig tyckt om påskmat(julmat, middsommar mat?!) gör faktiskt det nu.
Eller jag gör det kanske inte, men jag är så sugen på det.
Speciellt sill, potatis och ägg. Det är väl det enda jag äter egentligen.
Dock äter jag bara en slags sill, och det är senap sillen. Tror nog de flesta tycker om senap sill
lite mer än de andra. Eller ialla fall äter senap sill.
Jag tycker inte om råa saker egentligen. Men i och med jag inte smakar att senap sillen
är rå så klarar jag av att äta det.
Nu har jag precis ätit klart min frukost som bestod av pizzamackor som jag gjort själv,
och cola. Inte nyttigt det sista kanske. Och jag vet om att jag ska dricka mjölk men jag tycker
verkligen inte om mjölk, men jag försöker få i mig lite varje dag. Vilket jag tycker är bra!
Nu ska jag skala potatis och förberedda allting inför senare idag så att det är gjort.
Vi hörs senare, ni få ha en toppen bra dag. Och glad påsk på er.
Kramar!♥

Tider..

Det finns alltid tider man aldrig glömmer, tider man minns extra mycket, tider som varit
och som aldrig mer kommer att komma tillbaka. Tider då allting kanske inte var som bäst,
men man minns ändå det som något perfekt.
Jag har massor med tider som jag minns, vissa mer än andra.
Minnen är det enda som lever kvar, tiderna är förbi och kommer inte tillbaka igen!
En del saker kommer jag aldrig att glömma, en del saker kommer jag alltid att minnas.
Trots att vissa saker är känsliga och sorliga så kommer jag att minnas det som något perfekt
och bra i mitt liv. Jag tänker aldrig se ner på det, jag tänker aldrig ta det som något hemskt i mitt liv.
Jag älskar det jag gått igenom, jag är glad över allt som hänt mig, trots hemska saker.
Men det är det som tagit mig ända hit. Det är allt det gamla som fått mig till den jag är idag.
Jag kommer aldrig att glömma något!


En bild från 2009, saknar mitt hår, mitt gamla utseende.
Mina gamla stunder. Men minnena lever kvar.
Man märker aldrig hur mycket en människa förändras,
men jag har insett det nu att en människa förändras
mer än man tror.

Vecka 22

(Såg att jag inte hade fått något vecko brev från den hemsidan jag är medlem i när det gäller graviditet.
Varje vecka ska jag få ett vecko brev där det står om min gravditets vecka. Men inte fått något denna veckan. Men jag läste lite kort om min vecka, som nu är 22. Så lägger in det jag vet!)


Nu ser bebisen ut som en miniatyr av en nyfödd. Läpparna håller på att formas,
ögonen har utvecklats (fastän regnbågshinnan ännu saknar pigment)
och ögonbryn och ögonlock finns på plats. Bukspottkörteln, som producerar viktiga hormon,
utvecklas nu i stadig takt och början till mjölktänder finns i tandköttet. Innan du vet av,
kommer bebisen att le mot dig!

Mina tankar;
Jag har haft väldigt många tankar nu under den senaste veckan.
Dels känner jag hur spännande det hela börjar att bli, hur annorlunda allting kommer bli.
Och det är inte förens nu jag har börjat inse att det verkligen är sant.
Sant att jag ska bli mamma, sant att jag ska få något alldeles eget som jag gjort tillsammans
med min kärlek.
Jag tycker det är väldigt spännande nu och kommer nog att vara det framöver också.
Dock tycker jag att smärtorna i min rygg och svanskota kan försvinna.
Det gör bara så jäkla ont. Jag kommer inte till ro när jag ska sova om nätterna!
Men det går väl över. Dock är jag fortfarande nervös för förlossningen!
Undra om det kommer att göra ont, undra hur det kommer att kännas.
Men det är nog sånt alla som ska bli mammor tänker och funderar över.
Allting känns så bra just nu och kommer nog att göra det hela tiden.

Om min kille;
Han kommer närmre och närmre bebisen.
Snackar med bebisen varje morgon & kväll.
Han har känt få sparkar som jag känner, han känner hur det rör sig om nätterna.
Han hjälper mig med det mesta, speciellt med att ge mig massage nu när jag fått rejäla värkar.
Tur man har en sådan bra pojkvän som jag har.
Han är underbar.

Såhär ser det ut i magen;

Nu väger bebisen nästan ett halvt kilo, cirka 430 gram, är drygt 27 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu. Innan detta sker, ser huden lite skrynklig ut, men bebisen lägger på sig lite varje dag nu. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln utvecklas stadigt.

PÅSKÄGG

Nu är det ju påsk, eller ialla fall en början.
Skärtorsdag idag, och om jag förstår det rätt så är det då alla
påskkärringar är ute och knackar på dörrarna.
Jag själv vill klä ut mig, men känner att jag inte har åldern inne för det,
visst att det inte har någon åldersgräns.
Men jag vet inte om jag orkar gå ut och vandra runder när jag går och är gravid
och har världens ryggvärk. Så jag tror jag sitter hemma och ber om godis istället. Haha!
Det enda jag längtat efter nu när det är påsk är ju såklart det populära PÅSKÄGGET!
Och idag när jag kom hem till mamma igen så hade hon köpt 3 påskägg till mig, Hampus & bror.
En sådan kär mor jag har, sån borde alla ha.
Så jag tog fram dem och vi gömde vars ett. Dock letade jag efter Hampus som hade gömt det på
det värsta stället, det tog en stund för mig. Men jag hittade det i mammas väska!;) Haha!
Sedan så letade de efter vars ett ägg, enklare för dem dock.
Men vem har sagt att jag är bra på att hitta saker?!
Och sedan fick jag och bror pengar av mammas kompis också. TACK!
Imorgon är det påskmiddag med lite folk. Trevligt ska det bli.
Nu sitter jag här och tittar på thaifilm och äter ur mitt påskägg och självklart har jag cola bredvid mig också,
Hampus och bror var precis nere och köpte det! Mamma lämnade oss sen innan,
men kommer hem senare ikväll.

Mitt extremt fina påskägg!

Som ni kanske har sett har jag lagt in dagens outfit bild också på inlägget under.
Måste säga att det var ett bra tag sedan jag gjorde det.
Men som jag har sagt förr så är det inte lönt att lägga in en massa dagens outfit bilder när man
bara går hemma och ser likadan ut varje dag. Men visst får ni bilder på mig ändå!
Men nu kanske ni får dagens outfit bilder lite oftare. Vem vet?;)
Innan idag tog jag och Hampus också en massa bilder som jag ska visa er här på bloggen.
Har just förtillfället inte mer att skriva. Så vi hörs sen.♥


Ja mitt hår ser rätt ut, men det är ljuset.

Hampus försöker fixa håret så det blir rätt.

Man kan inte alltid vara snygg!

Jag och min söta pojkvän!

Dagens outfit

Det var ett bra tag sedan jag la in en dagens outfit,
så jag tänkte att jag skulle göra det idag.
Dels för att det är första april och man borde vara
snälla mot varandra och för att det är påsk.
Och sedan för att jag är så snäll som jag är.


(URSÄKTA MIN BILDKVALITE, MEN DET ÄR FRÅN MOBILEN
& SEDAN SÅ ÄR DET LJUST I BAKGRUNDEN!)


T-shirt-H&M
Stickad tröja-Lovell
Jeansleggins-Gina Tricot
Strumpor-H&M
Örhänge-Åhléns

Sminkning;
Valde att ha en enkel vardags sminking idag.
Vilket då betyder för mig, inte för skarpa färger, inte för mycket detaljer.
Utan ljusare färger och inte skarpa kanter.
-Foundation(stavas?)
-Solpuder- dock bara lite nätt med en borste!
-Lite rouge- en ganska mörk färg för att jag inte vill ha för rosa färg.
-Vit ögonskugga från Make up store. Pensla lite tunnt.
-Lätt mascara.
-Glitter kajal på ögonlocken.
-Läppglans, hudfärgad för att det inte ska bli för skarpa färger.
-KLART!


Shopping?!

Jag måste bara påpeka att jag är så sugen på att shoppa just nu.
Jag behöver nytt i gaderoben! (egentligen inte, men jag vill ha nytt i gaderoben!)
Egentligen behöver jag inte nytt med tanken på att jag fick massor av kläder förra helgen,
men jag vill ha nya vår/sommarskor, keps, väska och en massa onödig smink.
Jag är bäst på att vara onödigast ibland:thumbup:!
Men det är trots allt så det ska vara när man är född till tjej.
Men nya skor behöver jag faktiskt, och nytt smink också.
Mitt gamla smink börjar gå mot sitt slut nu, de har gjort sitt jobb. Så dags för nytt!
Får vänta ett litet tag till, sen så ska jag inför skaffa mig nya saker.

Är det fler än jag som älskar att vara onödiga när det gäller shopping?;)


1:a April 2010

Helluu gullungar!:D

Hur är det med er idag? Har ni sovit gott och haft en bra natt?
Jag mår bra idag, det är ju trots allt första april idag. Men natten har varit mer seg.
Ryggont går inte över, och det känns verkligen som om att jag ska gå i sönder, jag kommer inte till ro
någongång när jag ska sova. Vrider och vänder mig fram och tillbaka! Uschja, menjag överlever ännu.
Idag måste man ju akta sig för alla luringar som är i gång. Jag har redan blivit lurad, min kära mor ringde
mig vid halv 11 och sa att hon var på sjukhuset. Jag som precis vaknat av att telefonen ringde hann ju inte tänka,
jag blev genast chockad, frågade vad som hade hänt. Då berättar hon att hon trillat ner för trappan och brytit benet.
Aja, jag blev ju lite lugnare efter det, för det var ju inte något jätte allvarligt. Men så säger hon;
- LURAD!
Ja, inte tänkte jag väl på att det var första april idag, jag hinner inte tänka när jag blir väckt.
Men jag överlever ännu, och jag har inte blivit lurad mer nu. Har ni fått er en luring idag?
Igår blev det inte mer bloggande för mig, Hampus och min bror lånade min dator och spela,
så jag kunde inte blogga. Försökte dock logga in från mobilen, men inte gick det heller!
Så jag sket i att blogga. Så idag får ni extra många inlägg istället! Bra va?:thumbup:
Ska även lägga in ett inlägg om graviditeten idag, som jag egentligen skulle gjort sedan igår.
Men ni får det idag, och hoppas att det går lika bra. Nu ska jag inte skriva mer, har inget vettigt att skriva mer.
Ha en toppen bra dag så länge, vi hörs senare! Kram♥


RSS 2.0