24e april 2010

Heeejsan bloggen!

Hur är läget med er idag? Med mig är det super bra.
Jag har inte hunnit blogga idag alls förän nu som ni kanske märker. Vaknade vid 6 imorse av att Teddy skällde och var tvungen att hoppa upp i sängen. Han tycker inte om att Hampus ligger på hans plats så han hoppar gärna på Hampus om morgnarna och kvällar också om han får chansen till det. Hur som helst var vi vakna en stund både jag och Hampus. Torka upp kiss som han hade kissat ner(teddy då).  Sen vid 8 tiden tror jag att jag somnade om igen, jag kände att jag behövde sova lite till. Så vid halv 11 vaknar jag igen och mamma ringer och frågar om jag vill gå upp till henne där hon var hos en kompis. Självklart sa jag, men efter att jag hade gjort vid mig då. Så jag och Hampus satt och åt frukost och Teddy med, sen så for jag och tar på mig kläder och börjar genast sminka mig. Klar ganska snabbt, sen så packade jag för att jag ska vara hos Hampus till imorgon.
Hur som helst stack vi upp till mamma och hennes kompisar, även lilla Felicia var där. Hon var väldigt prat glad idag. Teddy lät mamma vara ute, men han skällde så jag släppte in honom igen. Sen id halv 2 kom Hampus föräldrar och hämtade oss för att vi skulle iväg och äta ute vid Rönås hans farmors syster bjöd på mat för att hon fyller år(vet inte när). Jag och Hampus delade på en Pizza, usch vad stora dom var måste jag säga. Riktigt stora! Jag var väldigt mätt och orkade inte äta mycket utav den, men Tobbe och Nenne(Hampus kusin och hans kusins pappa) delade på min bit så den blev upp äten ändå. Sen så bar det av till hans farmor och farfar efter det och då blev det tårta och kaffe.(läsk för min del) Och vi kollade även på lägenheten och den var verkligen super fin. Så Hampus skriver sig på den så flyttar vi in där i början av Juli. TOOOOPEN:thumbup:!
Nu sitter jag hemma hos Hampus tillsammans med Lina. Vi sitter och snackar massa skit som vanligt;). Haha! Ikväll är vi hemma själva, hans föräldrar har åkt iväg. Så ikväll blir det väl bara ren mys väl. Jag saknar Teddy faktiskt. Men ganska skönt att slippa vakna så tidigt imorgon. Ibland behöver jag också sova ut ordentligt.
Nu ska jag inte babbla på mer utan jag lägger in lite bilder sen. Kanske får ni en dagens outfit också!
Ha en sköön och braa lördag! Pusss & Kraaam♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0