Kenza & Tyra show

Har precis varit inne på Kenzas blogg och tittat på kvällens avsnitt av Kenza & Tyra show, det var ju premiär ikväll. Och måste säga att det var riktigt bra, väldigt roligt och underhållande. Det har dom gjort skit bra! Och sen det bästa var ju att DARIN var med. Han har varit min Idol sen han var med IDOL. Han är ju grymt bra och så söt också. Snygg tyckte jag att han var innan, men nu är han helt hårig ju? Men han är bra för det!

Nej, kvällens program var skit bra!(:


TYRA&KENZA


sällskap

Jaha, kvällen har varit helt okey. Varit lite IDOL tittande och sedan kom Andreas och Stollen (Andys kusin) hit och gjorde mig och Haley lite sällskap. Vi satt och titta lite på Robert Gustavsson, heter han så? De skrattade och jag fatta inte ens vad det roliga va;) Haha, dålig humor och så! Jag tillhör de med torr humor! Tyvärr är det så! Men jag trivs med min torra humor. Haley vaknade då upp när de kom och var faktiskt väldigt snäll, hon titta på mig som om att jag typ hade gjort henne något, bitch blicken ni vet? Så fråga jag henne vad hon titta på och vet ni vad? Då ger hon mig ett fint leende. Eller vänta! Alla leende jag får av henne är fina!
Så blir Andy typ helt galen, han har aldrig sett henne le, och visste inte att hon kunde det ännu. Så där fick han se en ny syn av henne (: Härligt!

Nu tittar jag på MTV som visar X-effect just nu. Och väntar på att Hampus ska typ komma hem. Han kommer hem nån gång inatt. Så det blir spännande om jag hör det eller märker det. Men skulle knappt tro det. Aja, nu ska jag lägga Haley så hon kan sova lite. Vi där mot hörs senare!♥


jaha?

jaha? nu då?

Haley har fått mat, jag har ätit. Eller ja, det jag åt innan, är typ fortdfarande propp mätt. Såja, här sitter jag och vet inte vad jag ska göra(?!) Vet inte om vi ska ta och gå ut en runda. Men det är inte så jäkla roligt, hon bara sover i vagnen och jag bara går där och pratar med mig själv och folk tror typ att jag är dum i huvudet! För er som inte visste så älskar jag att prata med mig själv. Har pratat med mig själv som liten. Därför har jag inte varit dryg som barn. För jag kunde alltid roa mig själv, genom att fråga och svara på min egna frågor;)! Knäppt men det är sjukt bra att roa sig själv. Än idag snackar jag med mig själv, jag får bäst svar då;) , haha!

Aja, vill ni  veta en sak? På lördag ska vi ha chill krök här hemma, för första gången på typ snart 1 år så ska jag få dricka för första gången. Okey, inte riktigt ett år, men typ såhär 10 månader + 1 månad till. Så ja typ ett år.
Mamma har erbjudit sig ta hand om Haley, så Haley ska vara hos sin mormor fram till söndag då vi ska hämta henne och åka till Hampus mormor och morfar för att de fyller år?! Om jag minns rätt!
Jag ska ta för mig av kvällen, jag ska supa så jag inte kan stå upp! Fy fan vad jag har saknat att dricka med vänner och ha skoj. Men jag vill faktiskt inte lämna bort Haley, men jag tänker inte ha henne här hemma när alla är berusade. Icke en chans! Och mamma tyckte att jag förtjänade att få ha kul en kväll och släppa taget. TACK MAMMA!♥ Min mamma är nog den bästa i hela världen.

Och vissa som läser min blogg nu tycker säkert att jag är oansvarig och är helt störd som redan ska börja dricka efter 2 månader. Ja, faktiskt! Jag förtjänar det och det tror jag Haley förstår också! Och sen bara för att jag dricker och festar och har kul nu så betyder det inte att jag skiter i min dotter. Ingenting säger att jag ska lämna bort henne varje helg! För det tänker jag absolut inte. Men mina vänner, min mamma och även jag tycker att jag förtjänar det och det gör jag! Sen får ni se det från vilken vinkel ni vill. Jag ser det från min vinkel!
Jag ville bara ha det sagt :)

Sen imorgon ska jag söka jobb också på en Thai restaurang som mamma också börjat jobba på. Ska jobba kvällar tänkte jag, mamma har erbjudit sig att passa Haley efter att hon slutat. Så att jag kan jobba och tjäna lite pengar. Det behövs alltid! Får se hur det blir. För jag vill kunna tillbringa lite tid med Haley också. Jobba kan jag lite då och då. Men kanske inte varje dag, varje vecka! Utan ibland!
Men vi får se helt enkelt!


en bild jag gjorde om i min iphone. Laddat ner en skit bra app
som man kan redigera bilder skit enkelt med! tummen upp för den!


my super sweet 16

Har precis lagt Haley, så nu sover hon är bredvid mig. Var tvungen att smita iväg för jag höll på att kissa på mig:P
Men nu är det lugnt, har kissat nu. Sitter och tittar på MTV, my super sweet 16. Bortskämnda ungar det finns asså! Man blir lite knäpp när man sitter och tittar på det. För tänk så många som är fattiga och knappt har råd med mat, som inte har råd att bo någonstans så är det vissa som är sten rika som inte ens delar med sig utan kastar bort pengar på typ ingenting! Jag är verkligen inte avundsjuk på dom, ingen anledning att vara det. Det kan inte vara så roligt att kunna köpa exakt vad man vill när man vill. Lite roligare att köpa något när man har sparat ihopa och får vänta och liksom känna sig förtjänt av det! Eller vad säger ni?

Kanske låter det som att jag är svartsjuk, men det är jag inte det minsta lilla. Tycker bara att de som är så rika kunde tänka på de som inte har mat eller boende. Visst kan väl de inte hjälpa att det finns fattiga, men om man nu är så rik och kan slösa med pengar och sånt så kan man ju lika gärna skänka lite till fattiga barn eller så..

Jag tycker faktiskt att my super sweet 16 är fruktansvärt pinsamt program. Hur de som ska ha festerna beter sig, hur de bara tänker på sig själva. Så jäkla pinsamt!
De är inte glada med vad de får, och blir minsta lilla fel så får de fri spel och typ "hatar" sinaföräldrar och vill inte ha fest längre! Vafan är det liksom? Bortskämda ungjävlar rent ut sagt! De bestämmer saker och ska ha det allra dyraste jämnt och säga att det inte finns någon gräns på budgeten. Utan att ens fråga sina föräldrar först! Slöseri, men som sagt inte mina pengar så bryr mig inte. Men istället för sånt skit så kunde de ju tänkt ett steg längre, att det faktiskt finns fattiga människor!


Ni som sett programmet, vad tycker ni om det?


THAIMAT

Har varit ute och gått en runda med vagnen och påvägen hem gick jag till Thaivagnen för att beställa mat(: Det fick bli det gamla vanliga, friterad bläckfisk med ris och söt/sur - stark sås och en stor läsk. Men vet ni en sak? Jag slapp betala det. Jag tyckte inte att det kändes så bra så jag ville betala men hon i vagnen ville inte ta imot det.. Så ja, jag fick en gratis måltid. Men problemet är att jag fick extra mycket! Räcker till två måltider nu, men tyvärr är jag för hungrig. Tro det eller ej;). Nu sla jag äta min goda varma mat!



Visst ser det fruktansvärt gott ut?
& jag vill lova att det är det också!



30e september 2010

Jaha, månadens sista dag! Det går fort, snart är det julafton(:

Iallafall såhär började min morgon;
Haley väckte mig strav över 8 och ville ha lite mat och det fick hon. Efter det somnade hon om alldeles själv efter att ha legat och lekt och snackat lite med mig. Där efter somnade jag också.. Och vaknade typ lite över 11 och somnade om igen. Försökte väcka Haley flera gånger för att vi skulle stiga upp och bada lite. Men icke. De ville hon inte. Men tillslut kunde hon vakna och det började med att hon gav mig ett leende. Åhh min dag börjar bra varje dag nu mera:)! Jag älskar att vakna upp och få ett sött leende av min dotter. Finns nog inget bättre.
Vi la kvar och snackade lite i sängen, sen så tappade jag upp vatten till henne så hon kunde bada. Och hon älskade det faktiskt riktigt mycket. Första gången hon inte pipper alls faktiskt, tro det eller ej! Så hon fick bada en stund för hon la där fint och bara prata(:
Skönt när dagen börjar så bra. Sen efter det tog jag på henne och så hoppade jag själv in i duschen och Haley fick sitta i babysittern bredvid och där la hon och snacka och titta runt lite(: Helt perfekt morgon!:thumbup:

Ja, så började ialla fall min morgon. Hur började eran?(:
Nu tänkte jag lägga Haley i vagnen och sen gå ut en runda, sol idag igen ju;).
Och sen kanske sticka in om thaivagnen och beställa mat(: men vi får se!
Vi hörs senare!♥


tv-listan slut

Nu har jag sett färdigt alla programmen som stod med på tv-listan:).
Tro det eller ej, det var faktiskt underbart allt ihopa. Fast mest Tylösand. Dock tyckte jag att det var lite sådär när Jockiboi var otrogen. Men egentligen han förtjänade det? Eller gjorde han det?!
Hans tjej var ju kanska så konstig mot honom ju. Han ringde för att han mådde dåligt och hon skratta åt honom och sånt? Lite respekt borde man väl ändå ha för sin partner? Eller är jag helt ute och cyklar?

Aja, nu ska jag bädda ner mig och lilla tösen!
Vi hörs imorgon babes!♥


bjuder på en omgjord bild med iphonen (;


Kungarna av Tylösand

Sitter just nu och tittar på Kungarna av Tylösand, fast det är paus för tillfället.
Asså jag dör när jag tittar på programmet. Asså jag garvar så jag inte vet var jag ska ta vägen. Visste det är ett skit patetiskt program det är pinsamt hur de beter sig i serien. Men det är fan så jävla underhållande och roligt! Har man typ en dålig dag som jag verka ha alltid så är det här programmet perfekt!

Även fast jag tycker att programmet är patetiskt så har fan underhållandet tagit över det helt. Jag tycker att det är skit bra program! Just för att det får mig att skratta något så fruktansvärt mycket;).

Nu börjar det igen, vi hörs senare!♥


THAILAND

Gud, sitter och läser Fokis blogg och kollade på när hon och hennes kille var i Thailand i vintras. Samtidigt som vi var där faktiskt. Och jag kan inte förstå hur mycket jag saknar det! Jag längtar så mycket tills nästa gång vi åker ner där. Förhoppningsvis så åker vi redan i början av 2011. Jag och Hampus sparar för fullt till det, för båda vill ner där så mycket. Men sen så är det ännu ett problem. Mamma och min bror kanske inte kan åka med då. Mamma var inte säker på om hon hade pengar att lägga ner på det just nu i och med hon precis flyttat och vill göra i ordning och måste köpa nya grejer. Jag förstår henne faktiskt. Men jag vill att hon ska med.



Jag kan erkänna, jag tycker att det är skit läskigt i Thailand. För man får höra så mycket saker som händer där med barn, ungdomar bland annat vad som kan hända tjejer. Det skrämmer mig, vilket gör att jag klistrar fast mig med mamma. Med henne känner jag trygghet, och jag vet att om något skulle hända skulle hon stå där och skydda mig. Och sen är det väl så att jag aldrig varit utomlands själv riktigt så är väl rädd för att inte hitta och gå vilse. Det är väl det också. Men egentligen borde jag inte vara rädd för det. Jag kan ju för fan prata flytande Thailändska, så jag kan ju snacka med dem där nere. Och sen vet jag att min morbror skulle hjälpa mig med allt och så. Så kanske åker vi ner dit trots att mamma och bror inte hänger med. Det är dags att släppa taget om mammsen ibland;)


Visst lockar det er också?



kvällens tv lista

På kvällens tv-lista står det;
-Idol på kanal 4 kl 20.00
-Skånefruar på kanal 5 kl 21.00
-Kungarna av Tylösand på kanal 5 kl 22.00



Det blir en hel bra kväll framför tven tillsammans med min lilla dotter♥

Förresten så står jag typ och lagar krögarpytt just nu, svin hungrig och det fanns i frysen så det var lika bra att röja fram med det så slipper jag gå och små äta godis och glass hela tiden.

Ialla fall, ni fick lite tips på tv program nu och så hoppas jag att ni njuter av kvällens tv programer lika mycket som jag och Haley kommer att göra;)!

Kramar♥

Haleys nya napp

Idag så tog jag tag i att koka alla nappar igen. För att bakterierna ska bort och så. Det är väldigt viktigt att vara noggrann med allt sånt när man har en liten bebis. Egentligen viktigt oavsett ålder.

Ialla fall så passade jag på att koka upp upp de nya napparna också som Haley fick i helgen av Hampus farmor och farfar. Vi var ju där nere och firade deras födelsedagar och då gav Hampus farmor Haley napparna. I för sig jag som fick dom, men ändå.
Ialla fall väldigt söta nappar. Så Haley fick inviga den ena idag. Hon har ju bara använt sin rosa napp som jag och Hampus köpt, den vita som vi gav henne från början ville hon inte ha. Hon hade väl då inte fattat vad napp var till, men några dagar efter det förstod hon nog det, för hon börja suga på den rosa nappen ialla fall.

Idag fick hon en blå napp med söta apor eller chuchillor eller hur det stavas eller vad det heter eller vad det är. Väldigt söt napp!


Här är Haley med sin nya fina blåa napp (:


Haley Anna Cartoon Hawbring del 3

fortsättningen kommer..... NU!


mor och dotter
Haley 11 dagar.


Haley 12 dagar. Där ser ni också hur liten hon är,
kläderna hon har på sig har vi fått vika upp och så är bodyn helt pösig:)


12 dagar.
Otroligt hur liten och smal hon var där.
Eller säger man smal till bebisar? Men jag menar iaf att hon fått mer kött nu(:


Haley 20 dagar. I bilen påväg till mormor(:
(tyvärr så är bilderna från när hon var 2 veckor och fram till dessa 20 dagar borta.
Kommer ni ihåg att jag skulle sälja min Ericsson och skulle rensa minnes kortet?
Då förlossnings filmen blev raderad? Så blev vissa bilder också"/)


Haley 21 dagar och är sur och gnällig! (;


Haley senare på dagen. 21 dagar gammal och sitter i bilen och njuter av
pappas brum brum ljud(;


21 dagar, släppt nappen från bilden ovan:)

Nu är del tre också slut. Del fyra fortsätter nästa gång!
Njut av dessa söta bilder sålänge ;)

& en sak till bara! Det finns massor med fler bilder på Haley sen typ sjukhuset, när hon precis kom ut och efter det också. Men de ligger på Hampus kamera och tyvärr vet ingen av oss var sladden är. Men det fixar vi snart. Och sen går inte hans minneskort in i datorn, för den passar inte!


alltid så osäker

Jag tappar kontrollen över mitt liv. Jag vet inte vad som håller på att hända, jag vet inte vart mitt liv är påväg längre;s.
Jag är så osäker, osäker på allting! Trots att jag vet att jag är osäker så vet jag fortfarande inte vad jag är osäker på. Jag vet att det är typ allt, men vad är allt?

Jag vet att jag kommit in i en bubbla som får mig deprimerad och sur hela tiden. Jag vet, jag vet!
Men måste man vara osäker bara för det? Måste man inte veta vad man vill för det? Måste man sitta och tänka så huvudet knakar? Och typ ändå inte komma fram till svaret?(!) - ja tydligen!

Asch, skitsamma. Ingen mening att jag sitter och ens försöker att förklara det, för ni kommer änåd aldrig att förstå. För om inte jag förstår hur ska ni kunna göra det? Så rätt hade jag med det ialla fall.
Skitsamma nu ska jag glo på The Hills och äta glass, nyttiga stunden är inne!! NOT*


Glass & the hills / the city nu kan nog inte bli mycket bättre!




vila middag nu

Nu ska jag ta och leka och gosa lite med Haley. Sen så ska jag försöka få henne att sova lite till. Hon somnade ju i mitt knä innan, men hon sov ytterst lite. Så hon är ltie gnällig nu, så ska försöka få henne att sova lite till(:
Men vi hörs senare här på bloggen!
Ha de så bra sålänge, puss och kram♥


favorit bild i repris :*

förresten jag tror inte ens att Haley vill sova, för ni ligger hon och snackar och leker med sig själv och ler med världens största gap!;) Sötnosen då!♥



det kommer aldrig att gå!

Jag känner att det aldrig kommer att gå. Jag kommer inte kunna leva utan onyttigheter, jag kommer inte att klara av att vara nyttig. Jag kommer där imot klara av att ta tag i min träning. Men det får ju inte mig att sluta med godis och skit mat! Jag vet att man kan om man vill, men jag vill inte leva utan godis! Det är det enda som får mig på bra humör, det enda jag kan äta när jag som helst vill spy! Hur fan ska jag klara mig utan godis? DET KOMMER ALDRIG ATT GÅ!

Jag kan faktiskt göra såhär att jag bara äter godis på fredagar och lördagar. Samma gäller läsk och chips. Kanske kommer jag att klara av det då. Men om jag ska klippa bort godiset helt så kommer jag att DÖÖ!
När Hampus kommer hem ska jag fråga om vi kan sätta igång med träningen. Blir väl Eslöv eller Hörby. Men om vi tränar i Eslöv kan mamma ta hand om Haley under tiden. Så det blir nog Eslöv, enklast så.

Jaha, nu sitter jag här och äter godis snören som man köper på marknader(; , oops!


candy candy candy candy

- jag älskar goooooodis! ♥


solsken idag

Kan man tänka sig, det är solsken ute idag? Helt otroligt asså!;)
Har dock inte varit ute så kan inte svara på om det är varmt eller inte. Men lite kul att solen kunde titta tillbaka igen ialla fall(:

Haley har ialla fall somnat i mitt knä nu, och vitlöksbrödet är upp äten. Sjukt gott var det!
Men nu är det slut med det onyttiga. Hm, om jag skulle gå och köpa kladdekaka kanske? Är det onyttigt eller vad säger ni? Haha, nej fan jag ska bara äta havre och fiber nu!! Dricka typ soyamjölk eller vad fan det är?!
Aja, nu ska jag nog titta vidare på thaifilmer. Vi hörs babes! ♥


en bild sen igår .


en bild sen i somras på min coola bror ;)



29e september 2010

Tja tja! ♥

Hoppas att ni sovit bra och mår bra! Jag har sovit super bra, det var länge sen jag sov såhär bra och fick sova så länge utan att bli väckt av Haleys konstiga ljud. Haley somna väldigt lätt igår kväll, hon vaknade upp när vi gick in till sängen men när jag släckte lampan och höll om henne somna hon och vaknade inte förens 09.40 imorse! Förstår ni vilken lycka det är? Jag har det ändå rätt lyxigt, trots att jag har ett litet spädbarn som egentligen borde vakna flera gånger. Och vet ni vad det bästa är? Hon vaknade upp och gav mig världens största leende!! Gissa om jag blev lycklig direkt och kände att denna dagen kommer bli hur bra som helst, sen får hon skrika hur mycket hon vill. För hon har redan gjort mig på bra humör:).

Hur som hur som helst så har jag stoppat in vitlöksbröd i ugnen nu. Jag vet jag skulle sluta äta onyttigt, men vafan vi har ingenting hemma. Jag menar inte lönt att ha hela frysen och kylskåpet fullt när inte Hampus är hemma. För jag lagar ändå inte mat själv när inte han är hemma. Så jag lever på typ nuddlar och flingor. Det duger det med. Men idag kunde jag inte motstå vitlöksbrödet jag hitta i frysen igår. Vet det är skit onyttigt, men vem kan motstå det? Jag ska ändå börja träna så får njuta en sista gång väl? Det tycker jag att jag är värd ialla fall;)

Nu ska jag käka mitt vitlöksbröd!
Kram♥


I sängen nu;*

Programmet slutade typ precis, så nu ligger jag i sängen. Haley somnade under programmet men är vaken nu för lite mat:) beeättar mer om programmet imorgon då jag är rätt trött nu:/ sov gott sötisar, puss och kram ;*

Måste hålla koll!

Jag hade lagt Haley i soffan på magen så hon kunde leka och så lite. Jag vänder mig om och ska ta filten snabbt så hon inte frös. När jag vänder mig tillbaka har hon vänt sig till rygg och huvudet hängde utanför soffkanten. Måste hålla koll på henne hela tiden hädanefter. Det kunde ju blivit värre, hon hade kunnat trilla ner helt och hållet. Med tanken på att hon rör sig hela tiden så måste jag hålla ögonen extra öppna nu!

Nu är det ialla fall paus men det börjar strax igen(:


Thailandsturister i trubbel

Sitter och tittar på Thailandsturister i trubbel just nu på kanal 4.
Usch, hade inte en aning om att det faktiskt fanns så många turister i Thailand som faktiskt åker i trubbel när de är där och får sitta i fängelse där också.

Vissa turister tror att Thailand inte har några lag eller är stränga med grejer. Men det är helt fel!
Thailand har blivit mycket strängare nu, speciellt när det gäller droger!
De är sten hårda med de som håller på med droger och de som säljer det.
Men turister tror väl att det inte är så strängt i Thailand bara för att man "får" köra motorcyckel utan hjälm. Får, får man inte. Men de gör det ändå. Och sen att man får sitta hur många som helst på en motorcyckel så länge det går att sitta på den. Man får åka jeepar, bilar med flak och sitta på själva flaket. Det är rätt mycket man får, men också väldigt mycket man inte får!
Programmet har precis börjat och det är ganska intressant så måste avsluta nu(:


IDOL röstning

Sitter förtillfället och glor på Idol röstningen. Hatar att det är så jävla sent, med tanken på att jag och Haley egentligen ska sova vid 23. Vi brukar lägga oss då, men jag vill ju så gärna se röstningen, vem som går vidare och så. Men fan att det ska vara typ såhär en evighet efter att de har sjungt!
Aja, bara att acceptera det antar jag. Men om jag en dag blir typ tv producent och typ ska hålla i några program så ska kag tänka på att inte göra samma misstag, jag lovar!(:

Nu är det typ något prgram om nåpgot trubbel för thailands turisterna. Så nu har jag ännu en anledning till att fortsätta att vara uppe. Men jag ska försöka få Haley att sova nu. Men först mjölk till henne så jag slipper att bli störd hela natten;)

Vi hörs sen igen ♥


en dålig bild på mig som togs idag .



typ uttråkad?

Jag är typ såååhhhäääär megaa uttråkad och typ är så jävla sugen på en stor jävla portion med god mat! Dock vet jag inte riktigt vad jag vill äta, men vill ha något gott att käka. Men jag ska dra ner på det onyttiga nu och verkligen ta tag i träningen. Måste gå ner i vikt, komma i form och trivas med mig själv.

Nu när Hampus börjar jobba som vanligt i Sverige igen så ska jag fråga om han vill hänga med och typ gyma eller så att vi gåt ut på en promenad varje dag efter middagen. Det är ju också bra!
Jag menar inte att vi alltid måste träna hård tränig eller gyma så vi spyr eller springa löpning så vi dör! Utan att vi bara rör oss ialla fall någon dag i veckan så vi liksom kan komma i form och äta onyttigt och känna att vi förtjänar det! Dock så menar jag inte heller att vi ska få äta onyttig mat efter varje träning, men typ varannan vecka eller typ 2-3 gånger i månaden. Förstår ni mig?

Vi båda måste ut och röra på oss och komma i form. Vi måste ju vara snygga föräldrar inte sant?;)
Okej skämt å sido!
Ialla fall jag ställde mig på vågen idag och insåg att jag gått upp i vikt igen! Efter att gått ner 14kg efter graviditeten så har jag nu gått upp 2,5 kg. Det är mycket, för mycket! Det ska inte ens behöva vara så. Jag ska ju först gå ner alla mina kilo som jag gick upp. Så detta var inga kilon jag behövde just nu!!
Jag vet varför jag gått upp och har bara mig själv att skylla på..
Jag har tröst ätit rätt mycket nu när Hampus jobbat i Danmark. Ibland för att jag är så jävla uttråkad, ibland för att jag saknar att ha någon här. Och sen ibland äter jag inte alls och sen när jag väl äter, så äter jag skit mycket skit och annat sånt. Skit dumt av mig jag vet!
Sen så har jag mått dåligt nu pga depression så jag har tröst ätit rätt mycket, trots att jag inte ska det.
Så nu när Hampus kommer hem och ska jobba i sverige hädanefter så ska vi ta tag i situationen och klara det tillsammans. Jag kommer att dö av träningsvärk, men fan jag klarar det!!

Aja inlägget skulle inte ens handla om det. Men snackade ialla fall precis med Hampus, han skulle lägga sig. Imorgon jobbar de natt och på torsdag med. Så de kommer hem tidigt på fredag istället:). Sköönt!
Nu ska jag ta hand om min dotter , vi hörs!♥


Dagens fråga



hur gör du dina design så så himla fina may?
(vet inte om det är direkt en dagens fråga, men det är ialla fall en fråga som dykt upp idag
så det fick bli "dagens fråga")

-Det gäller att ha fantasi. Vilket inte jag ha så jag använder mig av att läsa andras bloggar söka upp de jag även inte läser och ser hur de gjort deras design. Tittar på min personlighet och frågar mig själv vad det är jag egentligen söker. Typ om jag vill ha en komplicerad eller en enkel design. Vilken färg som passar både mig och årstiden! Om headern ska vara "enkel" eller lite mer "komplicerad" eller om den ska vara mer "rörig".
Man vill ju gärna att allting ska matcha.
Som jag vill liksom inte ha en allt för rörig design, vill inte att bloggen ska vara för rörig och mönstrig.
Så ibland gör jag en "enkel"-header och lite mer rörigt runt om. Som denna gången gjorde jag en ganska så "enkel"-header och delade upp det runt om lite mer.
Det gäller att fråga sig själv vad det är man söker och hur man vill ha det. Sen är det fantasi, tips och sånt som gäller. Och jag använder mig av Photoshop när jag gör något. Och sen tar jag hjälp av design sidor som visar hur man gör sin design på blogg.se från grunden.

HAHA, JAG DÖR!

Kolla på filmen och skratta ihjäl er! Jag dog när jag såg den på hans blogg.
Han är så jävla härlig den killen. Känner inte honom och har aldrig träffat honom på riktigt. Men jag kan tala om att när jag läser hans blogg och ser videoklipp på honom så känns det som att jag känner han!
Han är så jävla skön, härlig, cool, snygg och så jävla rolig på en och samma gång.
Och han är nog fan den första människan jag sett kan bjuda på sig själv så jävla mycket!!
Jag älskar honom, trots vad fan han håller på med. Säg mig någon som håller på som honom?;)


Ja, vad tyckte ni om den? Killen kan bjuda på sig själv eller hur?
Jag dog ialla fall rak av när jag såg den, haha!




veckans sötaste

Nu kör vi veckans sötaste igen. Och veckans sötaste går till Hampus, min älskade pojkvän!


Här får ni en bild på en söt Hampus utan kläder(:♥

btw, han kommer att döda mig nu. Men det är ju trots allt inget fel på bilden eller hur?:)


ny design

Som ni ser har jag en ny design nu. Det är den gamla egentligen, fast jag har lagt till lite mer så att den inte ser allt för tråkig ut. Dock är den inte klar ännu!
Att jag fick denna ideén är ju för att jag läser olika bloggar och alla har sina egna snygga/fina design. Så har fått lite insperation ifrån lite bloggar som jag varit inne och besökt.
Så då har jag satt ihopa det jag tyckt varit snyggt med hjälp av min gamla design som såg typ nästan likadan ut, bara det att jag delat upp styckena mer på denna designen. Men känner mig inte helt nöjd. Ska ändra någonting mer och göra en ny header. Och har ni några förslag vad jag kan ha för färg som bakgrund? Om det ska vara mönster eller inte? Hjälp tack!:)


Haley Anna Cartoon Hawbring del 2

Nu fortsätter vi att hänga med på Haleys resa här på jorden, annars hinner vi ju inte i kapp henne.


Haley 6 dagar, och någon har laget över henens snuttefilt på huvudet,
så hon ser ut som en typ ja, ni vet:)


Haley 6 dagar, efter att hon vaknat från den bilden ovanför så
badade hon för första gången. Och sedan satte Hampus på henne
kläder och satte hennes strumpor väldigt sexigt ;)


Haley 6 dagar, på kvällen när det var dags att sova(:


Haley en vecka. Tiden gick väldigt fort de första veckorna.
Men även idag går det fort.. För fort ibland!


gääässp .
Haley en vecka.


Morbror och syster-dotter, heter det så?
Haley en vecka och en dag (8 dagar).

Nu är del två slut, det får räcka här sålänge.
Del tre får ni nästa gång, så då fortsätter vi att följa Haleys resa här på jorden.


smink gör det roligare..

Typ för en stund sedan fick jag ett fnitt och fnatt och gick rakt in till toan för att kladda på mig smink. Ibalnd är smink det enda som kan göra allting bättre och roligare. Ja, där ställde jag mig framför speglen, borsta mitt hår till fågelholck och satte på mig lite snyggare kläder än liksom Hampus stora t-shirt utan bopp hållare och satte på mig lack leggins istället för små äckliga mjukis:).
Jag kände redan mig snygg bara jag hade satt på mig andra kläder. Ialla fall sminkade jag mig inte allt för mycket, sket i pudret och gjorde det bästa av saken. Det blev bra det med, och sen håret är mitt största problem... Tror jag sak raka av allt asså. Jag vill typ färga mitt hår ljusare, fast inte blont. Typ ljusbrunt med slingor, ljusa blonda slingor då! Sen vill jag typ ha långt hår, inte så långt som jag hade då jag hade löshår, men långt. Och sen vill jag ha rakt men ändå inte.. Jag vill förändra på något och det är håret den här gången!! Men jag vet ju inte hur, så det bästa blir väl om jag rakar mig!;)

Ialla fall, nu är det The Hills:) Cyaa♥


jag är sneee...


sådär seriös igen:)


min fot ville också visa sig;)


Flipp på NOVA

Ska ladda upp några bilder sen förra veckan då jag var på Nova med Haley, mamma och bror. Jag och min bror flippade ut totalt;)
Och vem säger att man inte kan ha roligt bara för att man är mamma och har barn? Jag kan fan ha skit roligt vissa stunder, när det väl säger smack så är allt roligt och jag kan vara hur knäpp som helst:P.
Så de som säger att man sitter fast och blir tråkig när man är mamma, ni har helt fel! Man kan ha hur jävla skoj som helst, trots att barnen/barnet är med ;)
På Nova kändes det som om att jag inte var mamma som om jag fortfarande var mammas lilla flicka och inte hade något att tänka på, trots att jag tänkte på att jag hade Haley hela tiden. Men vissa gånger så försvinner man in i en annan värld och blir helt enkelt knäpp. Och det blev jag på NOVA!;)


det började inne på H&M,
när jag hitta en mössa som likna en jag hade när jag var liten;)
Fast den jag hade var dock hel hårig, inte som den jag pröva på H&M.
Den hade bara lite päls på huvudet.


och det forsatte inne på H&Ms herr avdelning.
Bud på att köpa de glasögonen asså;)


den "seriösa" blicken eller vad heter det?


snygge-bror!


och det fortsatte inne på KICKS!


jag älskar skrikiga färger på läppstift. Och den färgen jag har på bilden
den ska jag snart kamma hem! Fy fan vad snygg den va;o


pittögd, sne puss mun! :thumbup:



28e september 2010

God middag .

Läget och så? Jag mår typ bra, är baar lite irriterad. Vet inte varför?! Kan det kanske bero på att Haley skrikit hela morgonen och ingenting har hjälpt. Men nu ligger hon i sin sitter tyst och snällt. Håller på att somna. Ja, tro fan att hon är trött efter all skrikande. Jag gjorde mig en god lunch, satte in potatisbullar och fiskpinnar i ugnen och sitter och käkar det nu. Sjukt gott! För er som inte vet så älskar jag potatisbullar, speciellt skolans med strimlad skinka över. Sjukt gott och jag kan äta hur mycket som helst av det.

Aja, sitter och läsar Jockis blogg nu igen, tror det kommer bli min nya favorit;).

Vi hörs sen! ♥


läggdags!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig tillsammans med lillen. 23 på kvällen är vår tid att sova, har blivit det de senaste nätterna. Kollade Idol innan, och när det var typ "paus" till röst resultaten roade jag mig med att titta på Debatt där Nemo och Jockiboi från Tylösand var med och även bloggaren Paow. Jag kan säga att Debatt var ju rätt spänt, Jockeboi sa ialla fall precis som han vill, trots att det kanske lät lite kaxigt i andras ögon så tyckte jag att han hade rätt! Och jag tyckte även att Jackie Farm hade rätt, man kan ju inte bli arg på pågarna, de är ju trots allt inte de som gjort programmet!  De är ju bara med, och tyckte att det var något roligt. Kanske kommer de att ångra sig men fan det är deras liv. Som man bäddat får man ligga, eller heter det inte så?

Jag förstod dock vad de psykologerna menade med alkholismen, men säg mig några ungdomar som inte dricker överdrivet vid den åldern? Typ alla ungdomar dricker, även fast de inte är 18. Till och med jag dricker, till och med 12 åringar dricker. Ja, ni hör vafan sprit är vanligt för ungdomar och så är det. Trots att det inte alls är bra eller så på något sätt så skiter ungdomar i det. De dricker och har kul, så är det. Ung och dum?!
Man får helt enkelt lära sig av sina misstag. Och man lever trots allt bara en gång!
Hade jag inte haft Haley vid det här laget så hade jag säkert också druckit, supit mig stupfull, spytt, gjort dumma saker som jag sedan hade ångrat, bråkat och spytt ännu mer. Vem vet kanske hade jag också haft fyllesex.. Asså inte för att jag håller på med sånt. Men vem fan säger att man alltid är perfekt, vem fan säger att det aldrig skulle hända. Det kan änven hända den mest ordningsamaste människan på jorden. Det kan hända vad fan som helst när man har sprit i kroppen. Ni som är äldre och "vuxna" har säkert också gjort dumma saker när ni varit unga. Jag tror ju ingen är ung och inte gör en enda dum grej när man har sprit i kroppen.

Om Jocki och Nemo kommer att ångra det sen så är det deras problem och om de inte gör det så är det också deras problem. Och sen om de blir beroende av sprit så är det också deras egna fel och självklart kanal 5 chefen. Men sedan så visste Jocke och Nemo också vad de gav sig in i. Och de gjorde det ändå så egentligen det är deras egna fel, men också deras egna beslut. Ingen kan styra över dem, de är räknade som "vuxna".
Och jag tycker fortfarande att programmet Kungarna av Tylösand är ett skämt, ett rent SKÄMT. Och helt jävla patetiskt, men som Kanal5 chefen sa så är det jävligt underhållande, och jag vet ju hur jag inte ska bete mig när jag dricker nästa gång. Men som sagt ingen vet vad som händer, inte ens jag. Jag kanske försöker att undvika saker så att de inte händer, men tänk om det gör det ändå?!
Aja skitsamma. Läste Jockibois blogg och där dog jag! Omg, den killen är störtskön!!! En riktig skön kille det asså. Jag är helt säker på att inte många killar hade vågat vara som honom. Jag menar vem laddar upp en "snopp"-bild på bloggen. Speciellt när man har så många läsare. Visst att han visa sin snopp i tv programmet, men ändå. Sen berättar han verkligen allt. Älskar människor som vågar stå för det de gör och våga vara sig själva. Kan säga att jag och Jocki har en sak gemensamt och det är fisar, jag älskar att fisa och fiser oftast höga och njuter av det. Men dock luktar mina, vilket inte inte hans gjorde påstod han ju ;)

Aja, nu ska jag fan sova. Vi hörs imorgon. Sov gott♥


Hon är så duktig(;

Jag fattar det bara inte. Jag förstår inte hur fort hon utvecklas asså. Jag trodde små bebisar inte kunde utvecklas så snabbt, trodde att de mellan 0-4 månader bara åt, skrek, prata lite gojs och log, men det är ju så mycket mer än bara det. Som idag vänder Haley sig från mage till rygg alldeles själv. Det upptäckte både jag och barnmorskan på BVC imorse, hon är ju så duktig. Gissa om jag blev glad? Jag blev chockad också, för hon höll på att slå huvudet i skötbords kanten. Men det gjorde hon inte, som tur va. Sen nu så la jag henne i soffan på mage och flera gånger vänder hon sig till ryggen, hon tycker nog det är mysigt att vända sig om sådär ofta. Men nu kan iv inte lämna henne själv längre, för en dag kanske hon trillar av sängen eller soffan. Så måste hålla ögonen öppna nu.
Hon är duktig min lilla tös, jag är så stolt över henne och så glad för att hon finns i mitt liv.
Trots att jag fått offra väldigt mycket så är det verkligen värt det. Första leendet gav tillbaka allt som jag offrat. Typ sömnlösa nätter, blöjbyten, fixa flaskan i tid, ja allt! Och jag kan tala om för er att får jag dessa leendena varje gång kan jag vara uppe flera nätter i rad, nyta blöja hela hela tiden trots om de är fulla av bajs, jag kan göra allt för jag dör när hon ler åt mig!! JAG BOKSTAVLIGT TALAT DÖÖÖÖÖR!

Jag älskar verkligen min flicka, hon får mig att stå för vem jag är, hon får mig att älska det jag ser, hon får mig att kämpa, trots att jag är trött och helst vill SOVA. Hon får mig att gå igenom varenda dag och se det underbart! Tack till min fina!♥

Just nu sover hon, så ska göra nuddlar nu. Sen är det ju IDOL. Puss♥


såhär ligger hon just nu bredvid mig i soffan(:
Min fina tös♥





16 and pregnant - life after labor

Just nu sitter jag och tittar på 16 and pregnant life after labor. Eller vad det nu heter.
Nu är alla mammor samlade från en säsong och sitter och snackar i en studio, en efter en. De berättar hur det är nu ett tag efteråt, de berättar deras känslor och hur deras liv förändrats nu när det blivit unga mammor/ förälder. Vissa berättar hur deras relation till deras pojkvänner/ barnets pappa är. Mellan vissa är det bra, vissa som vanligt. Så som det var i programet!




Nu ska jag fortsätta att titta på programet, vi hörs sen!♥


är det bara jag?

Är det bara jag eller det är flera?
Jag har blivit en sån jävla sur kärring, en riktig KÄRRING. Bokstavera det ordentligt okey?
Vad fan är det egentligen som har hänt med mig?! Är jag helt jävla störd eller är jag bara efterbliven??

Jag vet att man blir knäpp efter att man fött barn (vissa blir ialla fall det!!), man går i en slags period som får en till en jävla surkärring. Eller hur låter det hur kärt som helst?
Förstår ni nu varför min dotter älskar min så mycket och förstår ni nu varför Hampus inte kan hata mig? Båda två älskar mig så mycket så det spricker, kan ni förstå det? FÖR DET GÖR INTE JAG!
Och ta inte det bokstavligt att de älskar mig så mycket som jag precis beskrev. Hampus vill väl typ mest döda mig för mitt humör, Haley skrattar och ler precis som om allting är helt underbart! Det kanske det är för henne och det är hon värd också, hon ska ha det bäst. Och hon förtjänar inte en kärring till mamma! Jag är sur hela hela tiden, trots att jag försöker vara glad så är jag deprimerad och sur.
Jag kan inte klaga på gamla tanter som går och är sura när man råkar röra vid dom, för jag är fan så mycket värre! Förstår ni då hur jag är?
Jag tycker synd om dom i min närhet asså. Det är inte alls snällt av mig, men just nu bryr jag mig fan inte! Jag tycker att jag är snäll, trevlig osv osv.
Och de som tycker att jag är en sur, tråkig kärring har fel, helt fel! Ni kan själva vara det, för jag är helt normal, jag är snäll, jag är underbar och kär på alla sätt och vis.. Förstår ni?
Ta inte det där jag skrev precis bokstavligt, jag skulle bara se om det skulle kännas bättre och det gör det inte!!! FAAAAAAAN .

Vad fan har hänt mig mig? Jag är ju inte en sån här tråkig människa i vanliga fall, jag brukar ju inte vara en sån sur kärring, torts att jag brukar vara en kärring. Men inte såhär illa brukar jag vara.
Jag har humor i vanliga fall. Trots att de kanske är torra skämt jag kommer med så har jag ändå humor! Men just nu ligger den på botten, inte vilken botten som helst utan i havsbottnet.

Jag behöver lyckopiller eller typ spola fram tiden lite så jag kommer ut denna bubblan. Min dotter och mi npojkvän förtjänar bättre än det de får av mig!
Jag måste ju vara glad, för min dotter och pojkväns skull! De behöver ju mig.
På fredag ska jag snacka med några som kommer från Eslöv en är barnmorska och en är någon slags av pedagog som ska snacka med mig. För barnmorskan på BVC som jag går med Haley till var orolig för mig. Hon berättade att man blir deprimerad och mår dåligt psykiskt. Och då klinga det till i min lilla ärta att det kanske var det som gjort mig nere och deprimerad. Det var då jag förstod varför jag var en sur kärring. Jo, för att jag gått in i en fälla som vill ta död på mig.

Och nu tycker ni att jag är så jävla tråkig, men vet ni vad? det skiter jag i, för jag är tråkig, jag är en tråkig människa. Ha, sug på den ni!



Haley Anna Cartoon Hawbring del 1

Tänkte börja med att lägga upp bilder på lilla Haley. Bilder hur hon startade sitt liv här på jorden och fortsättningen på det. Tänkte att ni skulle få följa med mig och henne och se hur hon utvecklas och växer.
Kommer lägga upp bilder och en lite text under, så ni kan följa med på Haleys resa.
Dock tänker jag inte lägga upp alla bilder på henne, utan de bilder som jag tycker om eller de som jag minns något med eller som betyder lite mer för mig. Alla bilder på Haley betyder något för mig, men vissa betyder lite mer än andra, men bara ytterst lite!


Haley i magen .


Jag & Haley .
Haley är några få minuter gammal bara.


Haley typ en timme .


Haley några timmar, var på patienthotell.


Haleys första bilresa och påväg hem för allra första gången.
Lite mer än en dag gammal.


Haley håller faskan själv, 3 dagar gammal.


Haley 5 dagar.


nästa gång får ni en del två på Haley Anna Cartoon Hawbring.


27e september 2010

God morgon solstrålar ♥

Har ni sovit gott och drömt fina drömmar? Jag har sovit ganska bra och det har Haley också. Hon är allt för kär min tös. Vaknade imorse vid 8, fick panik om en timme skulle jag vara på BVC. Rusa in i toaletten och kissa, tog på mig, tog på Haley och hon bara la där och snacka med sig själv, titta runt, snacka lite med mig och log och log! OMG, jag dör varje gång hon ler åt mig!! Det är guldvärt!
Hur som helst så blev det en snabb sminking och så packa snabbt som fan, sen for vi iväg till BVC. Det gick bra där. Hon hade gått upp rätt mycket och växt en del. Sen kom en läkare och titta på henne och gud vad min lilla tös kan le och snacka med alla. Litet charmtroll är vad hon är♥
Sen efter BVC stack vi till ICA, skulle köpa vichy(stavas?) vatten åt Haley som man kan ta på hennes tunga för hon har fått belagning. Men det fanns inte så jag köpte kakor istället blev två cross-nånitng, vet inte vad de heter men goda är dem ialla fall. De är typ del och choklad i, sjukt goda. Sen köpte jag en NU- tidning och en läsk. Helt perfekt, för att få en bra start på dagen. Nu sover Haley och jag ska läsa bloggar och käka mina goda kakor! :)

Vi hörs senare ♥


asså camen är helt störd på datorn. den är skit seg och dum i huvudet!
kvittar ju vilken grimas jag gör, så blir det ju en helt annan, när bilden är tagen!
för att den är seg och jag hinner röra mig och göra annat innan den är klar!!!

men skitsamma ni får vara nöjda för ni får ialla fall en bild:)


26e september 2010

SORRRY!

Men hej ialla fall .
Jag suger på att blogga nu förtiden, men så är det väl när man är mamma och har fullt upp hela tiden? Ja, jag tänkte väl det! Annars mår ni bra och så? Jag gör det, trots att jag är lite trött.
Har varit på Eslövmarknad idag, ganska skoj faktiskt. Större än vad vi trodde. Min bror vann även ett gosedjur till mig från en sån där maskin. En dalmatin hund som heter Amigo blev det:). TACK kära bror!♥
Jag ville så gärna ha en chihuahua med en söt tröja på , men fan det gick inte! Maskinen funkade inte först, hade den gjort det hade jag garanterat fått min älskade mini hund. Men nejdå! Men sen när vi kom tillbaka va hunden borta och maskinen funkade, gissa om jag blev sur? ;o

Aja, käkade Langos, vilket jag egentligen inte ska! Ska ju börja gymma snart och måste nog ta tag i lite babysim också. Hampus kusin tipsade om det igår och det lät rätt intressant så ska ni kolla upp lite sånt. Sen så måste jag ringa min barnmorska på återbesök!!! FAN, jag glömmer alltid de viktiga sakerna.. Vafan är det med mig egentligen?! Skitsamma, var ialla fall hemma hos mamma och käkade. Hon hade sina kompisar där som bor i Skurup, trevligt och träffa dom också. Blev både svensk och thailändsk mat, jag älsssskar mammas mat!
Jaha, något mer jag har att berätta? Nej, har jag inte.
Jo, Hampus har åkt igen och det är sista veckan han är där. SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT!
Trots att Haley inte är jobbig av sig så är det jobbigt och inte alls lätt för mig att ta hand om henne själv. Men tack och lov har jag fått bo hos mamma lite och tack å lov så har mamma hjälpt mig.

Skitsamma nu ska jag äta munkar och glo på tv. Köpte förresten munkar idag på marknaden, opps! Lillan sover nu och så vaknar hon när jag ska sova, min underbara tös!♥


far och dotter!♥
bilden är tagen nu ikväll innan Hampus stack .

Vi hörs sen♥



Shopping på NOVA & INTERNET

Nu ska jag visa er vad jag köpte på NOVA och vad som kom med paketet från H&M. Hampus kofta är inte med på bild, men han hade den på sig idag så lägger upp en bild på honom med den. Snygg var den iallafall ;)


Ldb Lotion, Maybeline foundation, 3 depend nagelack


Haleys nya overall, björnig! + en gul body fick hon.


och i H&M paketet fanns 3 bodys till lillan. Söta va?


och så kom min stickade kofta/tunika?
och mina coola leggins med skin lappar på:)
hel nöjd faktiskt!


far&dotter♥
där har ni Hampus kofta på bild också.

Sen så kommer nästa paket nästa månad eller ja i början. Allr fanns tyvärr inte på lager. Men så är det!


THE LAST SONG

Nu har vi sett "THE LAST SONG" , faktiskt en väldigt bra film om ni frågar mig.
Sorlig var den men bra. Tycker om lite sorliga filmer, vet inte varför. Men det är alltid mycket kärlek och känslor i dem. Fick faktiskt hålla mig från att gråta flera gånger. Blev tårögd, men det tillhör väl när man tittar på såna filmer? Ni som inte sett den borde se den. Ialla fall ni som tycker om lite dram och så.
Miley Cyrus var med i filmen, ni vet Hannah Montana?:) En så gudomligt söt och vacker människa asså.



Ni som sett filmen, vad tyckte ni om den?


25e september 2010

Heeeeejsan!♥

Fan vad länge sen det va. Förlåt för en mycket dålig uppdatering denna veckan, men varit hos mamma och de har inget internet så har levt på min mobil.  Och har märkt att jag lagt upp väldigt kosntiga inlägg, haha! Så är det med touch mobiler;)
Kom hem igår ialla fall. Skönt! Och idag har vi gjort typ ingenting. Vid 14 så stack vi ner en våning på lite kalas hos Hampus farmor och farfar. Mysigt och väldigt god mat och tårta bjöd de på. Typ precis kommit upp igen. Skulle egentligen också på Eslöv marknad, men det får bli imorgon. Ska lägga upp sakerna som jag köpte från Nova tidigare i veckan och paketet som kom från H&M som Hampus hämtade ut igår innan han körde in till Eslöv för att hämta mig och Haley.
Hyrt lite filmer som vi ska titta på nu. Så jag bloggar mer efter filmen. Vi hörs då. Och jag lovar er en bra uppdatering hela dagen idag och imorgon!

NU- The last song! ♥


en bild tagen tidigare i veckan innan jag satck till Nova .


Lite mammig redan?!

Ligger i brorsans rum med Haley, försökt få henne att somna i flera tinnar nu. Men tror ni jag lyckats? NEEJ!! Hon har inte sovit ordentligt på hela dagen, för när hon väl somnat har Teddy väckt henne eller så har det ringt på dörren eller något annat.. Och den hära lilla tösen har nog blivit lite mammig av sig också!! Jag måste bära henne hela tiden, för lägger jag henne ner så skriker hon och slutar inte förrens jag burit upp henne! Hela natten måste hon sova på mig, annars vaknar hon och gapar;/ ja, ni hör. Hon har redan blivit lite mammig av sig! Kan ju knappt lägga ner henne för att gå på toa för då får hon frispel på mig?! Jaha, vad ska man säga? Skämmer man bort henne för mycket genom att bära henne så fort hon bölar så blir det väl såhär I guess.. Nu ska jag kalla fall försöka få skit ungen till att sova. Vi hörs imorgon då ni får vanliga i h roligare inlägg också;)<3

23e september 2010

Hejsan bloggen;) Allt bra? Ja, jag tänkte väl det. Mitt liv är iallafall bra(y)! Bra va?;) Snart är det Idol som gäller, spännande ju! Min favorit är Sebastian Krantz! Undra varför?;) han är ju hot;):$ haha, jag är störd.. Imorgon kommer Hampus hem, och nästa vecka är den sista veckan han är bort. Sköönt! Och på måndag blir det BVC med lilla Haley:) nej, nu ska jag avsluta för Idol börjar snart:) vi hörs sen<3

Under 2 dagar?!

Shiit! Jag har inte varit inne och läst bloggar på 2 dagar! 2 dagar!! Och det har ju verkligen hänt mycket under dessa 2 dagar. Kissie och Paow i bråk?;/ bilder på paow och Peter , kissies bror.. Hugo och Paow i bråk ang. Bilderna på Peter och Paow! Ja, ni hör en ren jävla kaos. Under bara 2 dagar.. Dramatik finns det gott om asså. Hugo som aldrig är deppig eller bryr sig i vanliga fall, får i alla fall visa den andra sidan av honom nu! Jaja, jag håller ändå på Paows sida. Och hoppas att hon och Hugo löser detta, de är ju för gulliga ihop(a)! Eller håller ni inte med mig?:) neeej, fan nu måste jag sova:). Hörs <3

Sorry!

Föörlååt för min frånvaro:(! Ledsen att uppdateringen inte är på topp men min mamma har inte internet ännu vilket gör att jag inte kan blogga från en dator. Vilket betyder att jag bloggar från min Iphone just nu och det måste jag göra ända tills jag kommer hem igen, vilket är fredag då jag har till gång till en dator och vanligt internet. Visst är det ibland smidigare att blogga från mobilen men jag har ännu inte hittat en rythm i det;) kanske om ett tag. Idag hade vi tid på BVC men hon har inte lämnat tid lappen i Haleys lilla bok så jag visste inte det. Och sen har hon ringt men nånting har hänt med min lur?! Jag kan svara "ibland" , vilket innebär knappt! Jag kan ringa upp typ då och då.. Typ den funkar som den själv vill.. Så jag har inte kunnat vara på barnmorskan när hon ringt. Men Hampus ringde och spela in ett meddelande innan. Men barnmorskan ringde Hampus mamma få att ge oss en ny tid och så. Hon kan ju inte få tag i Hampus så lätt i och med han är i Danmark och jobbar. Aja , hoppas min mobil slutar klura snart! Igår blev det ju Nova, blev lite små saker till mig själv och Haley fick en ny färgglad body och en fin nalleoverall;) jätte söt! Ni får vänta med bilderna tills jag kommer hem:) så länge får ni vanliga tråkiga inlägg, men det duger så länge va? Nu ska vi strax sova! Först få Haley att somna i alla fall. Vi hörs mer imorgon, sov gott!<3

Lund - nova

Hejsan . Hur är det med er? Jag mår bra idag, trots att natten inte riktigt varit på min sida. Är påväg till Lund nu. Blir Nova idag med familjen:) skoj! Vad ska ni hitta på då? Vi hörs senare:)<3

I sängen..

Det blir ett inlägg till trots allt;) faaan asså jag börjar bli bra på det hära med att hinna blogga vid lillans mat stunder! Det äg ju då man får passa på och blogga:) tycker jag får till med många inlägg om dagen nu. Men dock så känner jag att bloggen är typ lite "tråkig". Känns som det är samma på alla inläggen.. Men så kanske det känns när man är hemma och är mamma! Jag vet ju inte så mycket. Det är ju rätt nytt för mig, trots allt bara varit mamma i 6 veckor. Finns liksom inte så mycket att skriva om nu när man går hemma med ett litet barn. blir ju typ samma sak varje dag, byta blöjor, göra flaska, leka och mysa:) typ det består de flesta av mina dagar. Inget speciellt intresant att skriva om kanske. Men vi får se vad jag hittar på med här på bloggen för att den ska bli roligare. vi hörs imorgon nu ha Haley hunnit somna:) puss och god natt!<3

Eslöv - mys<3

Sitter hos mamma nu och gjort det typ i 2 timmar. Gick liksom aldrig hem till mamma direkt, utan alla mötes upp i stan på Hemma kväll. Skulle lämna filmer och hyra nya:)och så blev det 5 nya filmer, sitter och tittar på sen första nu. Till kvällens mys blev det kebab tallrik för vår del. Var och handlade och så innan i stan. Så vi kom hem lite sent.. Så det fick bli lite enkel mat. Var inne och glodde lite på ÖB och Jysk! Trevlet väl:)! Sen växlade jag in värdechecken jag fick idag, Haleys barnbidrag:). Aja, har väl inget mer att berätta har jag?!:) skit samma ska lägga mig snart, lite trött faktiskt. Om inget annat hörs vi imorgon:) puss & kram <3

RIKTIG HÖST VÄDER!

Idag är det riktig höst väder ute. Fy fan!
Blåsigt och regnigt är det + att det är väldigt väldigt grått ute! GUD I HIMMLEN ASSÅ!
Så idag blir det vinterjacka, vet ännu inte om det blir den lite tunnare och korta eller den långa! Får helt enkelt se. Sen blir det fram med stövlarna och på med strumporna och säga HEJ till hösten. Gud, jag välkomnar den verkligen!!

Ska ialla fall snart bege mig, har packat färdigt allt och lillan har nu vaknat. Hon somna när jag sjöng Lips, kanske för att det lät så förjävligt? Ja, kan ha varit så. Men hon uppskattar nog sin mamma ändå. Dessutom är jag faktiskt en snäll morsa för jag tog fram en åkpåse till henne idag. Så fryser hon inte när hon ligger i vagnen. Synd att hon ska behöva göra det ju;(
Jag tror nog fan jag tar på mig den tjocka och långa vinterjackan, för nu när jag tittar ut vill jag helst bara gömma mig under täcket!! FAN INTE REDAN!
Har tagit en bild också med camen. Men jag måste verkligen bara påpeka att det är världens sämsta cam vi har i datorn! Fiffan asså, aldrig varit med om en sån dålig kvalite på cambilder asså. Jag menar allvar. De flesta har också en inbyggd cam i datorn och deras är ialla fall helt okey, men vår är inte ens OK. Den är inte ens dålig utan urkass! Man ser knappt vad som är på bilden ju!! OMG!
Nu måste jag avsluta för att förberedda mig för att gå till bussen! Puss♥


ser ni mig? eller vi leker hitta May i mörkret? ;o


20e september 2010

godmiddag allesammans ♥ .

sovit gott inatt och mår bra idag? Ja, jag har ju inte sovot direkt gott, det kan jag väl inte påstå för gör jag det så ljuger jag bara. Haley har fått fnatt och vaknar nu mitt i natten och typ gör ljud ifrån sig. Hon gråter inte eller skriker, men för med sig andra ljud istället. Kanske inte lika jobbigt som skrik ljudet, men jag tror ju att hon ska börja skrika när som helst så ligger där vaken och är beredd. Men icke hon bara vill att jag ska vakna och göra henne sällskap, för så fort jag öppnar ögonen blir hon tyst! Söta unge.
Men jag är pigg för det, för jag fick ju trots allt somna om. Åt faktiskt frukost/lunch idag som bestod av pasta sallad, fast hoppa över pastan dock. Blev skinka och ost till det! Sjukt gott ju:thumbup:! Måste börja göra det oftare och dessutom är det hyfsat nyttigt också förutom dressingen, men man behöver ju inte ta den fetaste dressingen!

Jaja.. Om en stund drar jag mig mot Eslöv, åker till mamma och blir där nog hela veckan ut skulle jag tro. Längesedan vi hade en liten familje stund ju.. Saknar det faktiskt!
Så idag får Haley träffa sin mormor vilket hon inte gjort på typ 2 veckor. Tror faktiskt hon saknar mormors röst lite, haha (; Nu ska jag packa klart, och det blir en tung packning, usch ja!
Hörs senare!♥


Musik+sängen=sova!

Ligger just nu i sängen, gett Haley en flaska och nu försöker jag få henne att sova men det går ju inget vidare med tanken på att hon sovit typ hela kvällen!! FAN! Varför lär jag mig aldrig att hon inte får sova längre sträckor efter 6?! Är jag som jävla dum i huvudet är nu min fråga till mig själv!! Jag vet ju mycket väl om att sover hon efter 6 en lång stund så är det adjö för sömn för min del!! Aja, nu ligge vi iallafall här i sängen och lyssnar på musik, just nu är det "cooler than me" som spelas! Så jävla skön;) jag ligger och sjunger och dansar till den och HAley pratar och ler åt mig:) finns inget bättre än när hon ler åt mig! Då älskar jag henne så jag spricker!! Men det gör jag alltid<3 nej nu ska jag återgå till min dotter:)<3 kram o puss

Sebastian Krantz - Idol 2010 - the broken roads



Jag tror jag dööööör!!!
Han är super bra, härlig röst, härlig blick, härlig charm när han sjunger, snygg och helt vacker!
Ja, jag säger som Laila; "jag blev såld! Riktigt såld!"
Lyssna och njut av Sebastian Krantz röst!


film, red bull, godis och en dotter♥

Hampus åkte för en stund sedan, vilket betyder att det bara är jag och Haley igen. Och det betyder att jag bloggar lite flitigare nu igen. Blir att jag tar paus från bloggen när Hampus kommer hem varje helg för att tillbringa lite mer tid med honom och Haley. Men denna helgen har jag ändå bloggat på, trots att jag inte lagt upp typ 6 inlägg om dagen så har jag uppdaterat ialla fall. Och att jag bloggar så mycket på vardagarna annars är ju för att jag är så jäkla uttråkad!

Hur som helst så blir det film, en stor redbull, godis och en dotter nu som gäller. Det är de som står på schemat nu ialla fall:) Jag vet inte vad som hänt med mig, men jag tror verkligen att jag saknat redbull under min graviditet. För nu dricker jag redbull varje dag. Jag tjatar om det jämt nu! Dels så dricker jag det för att jag inte längre ammar eller pumpar mjölk åt lillan. Tyväårr pumpade jag på så mycket att det tagit slut helt! Vilket är rätt dåligt. Jag vill ju att hon ska dricka min mjölk så mycket det går, det sparar mycket på pengarna och sen är det enklare också. Så nu när mjölken i brösten är slut så hänger mina tuttar! Inte extreeeemt mycket då, men ändå för mycket för att vara sant! Nu behöver jag en bröstförstoring! JA, ni läste rätt! Jag tänker allt mer på att operara mina bröst nu, mer och mer för varje dag som går. Det är ingenting som jag säger är Haleys fel eller min graviditets fel. Det är bara jag som påvärkats av dåligt självförtroende! Jag vill operara näsan också och inte har ju det alls med graviditeten att göra så inte bröstförstroringen heller. Eller jo, att mina bröst blivit slappa är ju för att jag varit gravid och brösten var enooorma då, men är nu mini igen.. Men så är det ju!
Aja, nu är det film som gäller! Ha det bra så länge, hörs nog en runda sen igen!♥


sista bilden som togs på min mage.
sen typ en vecka efter dök hon upp!

-jag saknar det lite!♥





FAAAN

FAAAN INTE REDAN!!!

JA, NU UNDRAR NI SÄKER VAD FAN ÄR HENNES PROBLEM OCH VAD ÄR DET SOM HÄNT! OCH DET SKA JAG TA OCH FÖRKLARA FÖR ER.

Jag har fått mens! Och det är fruktansvärt äckligt, trots att jag haft det förut, dock innan jag blev gravid. Vilket betyder att jag varit utan det i 9 månader + 1 månad extra efter förlossningen. Och inte trodde jag att det redan skulle komma tillbaka, vilket det gjort! Trodde att jag skulle få slippa det i alla fall minst 2-3 månader, men icke! Mensen är inte på min sida, inte för en minut! Jag är ledsen och besviken.
Och jag vet att ni som läser detta inlägget tycker att jag är extremt störd och äcklig som ens sitter här och skriver om att jag har fått min mens osv. Men fan det är naturligt, eller hur? Alla tjejer har väl mens? Förutom gamla tanter som typ är extremt rynkiga och typ knappt kan gå.. Okey, jag vet inte för jag har aldrig varit där! Så den dagen jag är där kan jag skriva hur det är och om jag har mens eller inte.. Lovar er!

Nu har vi precis kommit hem från att lämnat min bror, och om en pytte liten stund sticker Hampus igen. Känns typ sådär "som vanligt" kanske! Nu ska jag titta på Disney camp rock 2! Hörs senare♥


19e september 2010

hejsan svejsan .

Jaha, hur mår ni idag då? jag mår primadonna nästan. Bara legat i sängen och degat idag och haft en duell med Hampus i ett spel på Iphonen, det är ett sådant klurrigt spel man måste verkligen tänka! Och jag vann såklart. Hampus fick mycket bättre start men sen kom jag fan i kapp vilket inte han la märke till alls. Men sen när jag sa att jag var klar så sa han att jag fuska! Dålig förlorare eller?
Ikväll åker han igen, men först ska han lämna min bror och Teddy i eslöv. Men det ville han inte göra förens senare. Typ vid 18-18.30 och sen när han väl kommer tillbaka åker han igen.
Jaha, vad ska jag hitta på denna veckan då? Kanske åka till mamma för denna veckan har jag inga läkarbesök eller något liknande. Så det blir nog så. Åker nog redan imorgon, orkar fan inte sitta hemma. Nu ska jag ialla fall vila.
Vi hörs sen!♥


Film tajm över- sov dags!

Ja, nu är film tajmen över. Vilket betyder dags för sängen, läggdags alltså.. Jag har varit på dåligt humör vilket gjorde att jag sket i första filmen. Men jag tittade iallafall på Bruno. Haha, sjuk jävla film ju! Dock inte sett klart den men det gör jag imorgon istället så jag kan Nanna lilla Haley nu. Hon vill ju helst ligga på mig eller näst intill mig så jag får offra mig om kvällarna helt enkelt, någon behöver min närhet och min kärlek så det offrar jag. Just för henne bara!<3 Nu ska jag iallafall sova och njuta av att Hampus ska köra kl 3 och hämta Jannice och Martin!;) Sov gott<3

vill också vara 18!

Nu har vi kommit hem från att lämnat Jannice och Martin i Eslöv på förfest.
De ska vidare till Jägers ikväll som är för 18+ och ja, gud vad jag trivs med att jag är 18 och kan komma in. Jag riktigt njuter av tanken. Fy fan asså, varför är inte jag 18 och kan komma in och ha skoj? Varför skaffade mamma inte mig ett år tidigare kan man undra? Jag undrar ialla fall! Nu blir det film och mys, men jag är så in i helvetes irriterad. Hörs sen!♥


18e september 2010

Hejsan .

Känns som klockan är mer än vad den egentligen är. Dagen började med en stor frukost/lunch som bestod av bacon, ägg, mackor(tärnpotatisar för min del), sedan fil och mussli till det och Juice eller hur det stavas.
Sedan så bestämmde jag och Hampus att vi dammsugar imorgon istället, men att vi kunde köra tvätten och renbädda idag. Så det har vi gjort och maskinen är i full gång där nere nu. Att vi bestämmde oss för att ta dammsugningen imorgon är för att Teddy är här ju, och det spelar ingen roll hur  mycket vi kommer att städa så blir det lika dammigt igen. Så är det faktiskt att leva med en hund.

På tal om annat så var Jannice, Martin och Cornelia här uppe för ett tag sedan. De skulle komma upp och hälsa på Haley lite. Precis när de kom skulle vi hoppa in i duschen. Så det gjorde vi, Haley bada samtidigt som jag duschade, men Hampus badade henne såklart. Hon har inte lärt sig bada själv ännu och det är nog bäst så.
Sen bestämmdes det att Hampus ska vara fylletaxi ikväll. Jannice och Martin ska nämligen till jägers och släppa loss sig där. Guuuud, jag vill också ut! Jag vill också släppa loss och skaka arslet av mig;)! Jag längtar tills jag blir 18, då jävlar!!!!
Men nu så är jag bara 17 och ska väl njuta av det antar jag?! Kommer ändå inte bli 18 snabbare än såhär. Så lika bra att njuta av att man ännu är myndig.. Så är livet liksom, knäppt och orättvist!
Nu ska jag njuta av att läsa andra bloggar och njuta av att min dotter ligger på mina ben och sover gott + snarkar gott också;).
Sen så måste jag bara säga att jag uppskattar när Haley spyr en liter på sängen efter att vi renbäddat. Och sen en annan sak som jag måste tacka henne för är att hon spyr på mig och riktigt kletar ut det över allt på mig efter att jag duschat och tagit på mig rena kläder!! Tack gumman♥

Ni förstår det är inte ofta jag duschar längre, så när jag gör det så känner jag mig som världens vackraste människa! Och rena kläder har jag inte så ofta, mest när det är jul. Då brukar jag ha hunnit tvätta så jag har en outfit som är ren. Annars går jag med banan blad och kokosnötter. Haha, okey skämt o sido!
Nu ska jag ialla fall njuta vidare, vi hörs!♥


bild tagen i vårt fina sovrum och bakom mig ser ni lillans säng.
Det är alltså hennes egna hörna.



vill ha en fin kropp!

Lillan sover ännu inte, varit gnällig de senaste dagarna av någon konstig anledning! Jag som fick rätt på det med nätterna. Men såklart ska väl den planen också gå åt skogen. Får väl hitta en ny lösning och ha göra en plan som kanske kan hålla i lite längre. Åtminstone en månad kanske?!

Jaja, nu ligger hon i soffan och pratar och ler när hennes pappa snackar med henne. Det är så underbart när hon ler asså, det är en fantastisk känsla, tro det eller ej. Men ni kommer också att få uppleva det en dag:).

Hur som helst så var det inte alls om det här jag skulle snacka om. Utan jag skulle bara skriva att jag faktiskt vill ha en fin kropp igen. Efter min graviditet har mitt självförtroende skjunkit extreeemt mycket. Jag trivs inte längre med min kropp. Jag kan se på mig själv och bara vilja kräkas av synen.. Jag vet inte varför men det har bara blivit så! Jag vill ju ha en fin kropps form och ha en in kropp och kunna trivas med mig själv. Jag hade ändå hyfsat bra självförtroende innan, men jag vet inte vart den tagit vägen(?)
Men men, kanske en dag kommer den tillbaka. För just nu tänker jag bara på operationer, vilket Hampus inte riktigt uppskattar.. Vilket jag egentligen förstår. Men jag får väl helt enkelt arbeta tillbaka mitt självförtroende!:)

Nu ska jag ialla fall försöka få lillan att somna, sedan ska jag nog själv också gå och bädda ner mig tillsammans med min stora björn. Ni får ialla fall sova så gott och drömma fina drömmar. Vi hörs imorgon sötnosar!♥


mys hemma i Löberöd!

Vi är hemma i Löberöd igen allihopa nu, plus min bror och Teddy är också här:). Blev fin mat idag som vi handlade på Ica i Eslöv. God stek, potatis i ugn, rödvinsås, god sallad och vitlöksbröd. + härligt sällskap;)!
Nu har vi precis tittat på IDOL och myser med chpis, dippa, godis och en massa läsk, fast jag dricker den stora RED BULLEN, fick bli den största idag bara för att. Imorgon så blir det en god frukost har vi planerat, sen så städa, tvätta och sedan ta det lugnt! Helgen ska vara lugn, bara umgås och chilla:). Visst låter det bra?

Hur har eran fredag varit då? Och vad ska ni hitta på i helgen?
NU- fortsätta och mysa!♥


bjuder på en omgjord bild också!


17e september 2010

Hallåhallå!♥

Läget? Jag mår illa och jag vet inte varför! Någon som kan förklara för mig kanske varför jag mår illa? Vore snällt(a)! Är hemma hos syrran och David själv. David är i Ystad och gör något, och min syrra jobbar så är hemma med Haley och deras hund Sonic själv. Lite ensamt men det går. Senare kommer Hampus hem från Danmark och kommer hit och hämtar mig och Haley. Kul att han kommer hem igen, men synd att han åker på söndag igen. Aja, nu måte jag kissa. Lillan skriker lite också så ska ligga med henne lite. Vi hörs senare då jag har mer tid att blogga. Ville mest bara säga att jag lever ännu med ett inlägg!:)♥


fika

Har precis fikat med David (min syrras kille). Vi var ute och gick innan så gick vi in om affären för att jag skulle köpa mer mjölkersättning åt lillan. Så då passa vi på att köpa fika. Blev bullar, ostkringla(typ som ostbullar, fast i en kringla istället!) och sen köpte jag äppelmunkar eller vad de heter. Det är som en munk fast inget hål i mitten istället är den täckt och inuti är där istället äppelmos, eller vaniljkräm i. Skit gott!:thumbup:!
Sen köpte jag en Red Bull också, en mellan burk. Ville ha den stora men jag ska inte börja dricka så mycket Red Bull som jag gjorde förr då innan jag blev gravid.. Lillan har precis fått banan och ligger här bredvid mig och pratar med sig själv, så sött:).
David är nu uppe om affären igen och ska möta min syrra samtidigt, hon hade nämligen redan slutat av någon anledning! Skönt ialla fall(:
Imorgon kommer Hampus hem, så han hämtar mig och Haley här i Malmö. orkar inte klödda med buss jävlen asså. Skit drygt!
Jaha, nu har jag väl inte mer att berätta. Skriver senare! Ha det bra♥


Dagens utseende! Eller just nu utseendet! ;)


16e september 2010

God middag!:) Hur är det idag? Jag mår suuper duper;) precis ätit frukost/lunch som bestod av thailändsk ridskola(y) sjukt gott! Och så tackar jag David som var snäll och lagade det åt mig:)! Lillan har sovit bra, eller ja hyfsat bra. Hon Kände väl inte igen sig här så somnade väldigt svårt. Klockan hann bli mycket innan hon somnade! Men hon var iallafall snäll när hon vaknade:) nu är hon trött igen men vill inte sova? Min härliga unge asså (a) nu ska jag försöka få henne att sova. Hörs sen<3

Hos syrran

Nu nattbloggar jag bara för att Haley inte vill sova.. Hon har varit vaken riktigt länge faktiskt. Hon har varit vaken sen 18:20 och klockan är nu 00:48, förstår ni hur länge det är för en liten bebis?! Jaja, är iallafall hos syrran. Dagen har varit bra. Vi hörs imorgon istället är skit trött! Natti<3

jag vill så mycket..

Det är svårt att förklara men det är så mycket jag vill just nu!
Jag är så uttråkad så det är sjukt om dagarna. Ja, kvällarna också nu förtiden i och med att Hampus inte är här då heller."/ Varje dag sitter jag och tänker på vad jag vill göra och sånt. Jag kommer inte direkt fram till något svar men jag tror ändå jag vet vad det är jag vill. Jag vill typ göra allt, men om jag ska vara exakt vill jag typ åka utomlands eller åka till en annan stad och bara umgås och njuta av stunden tillsammans.. Det hade varit så underbart om man kunde njuta av en stund tillsammans någon stans förutom här hemma.. Ibland behöver man en tid utanför huset också och vara borta kanske en dag eller två. Sen vill jag typ göra någonting när jag sitter hemma, men vad ska jag göra?! Finns typ ingenting att göra.. Aja, kanske en dag kommer jag på vad jag kan göra! Vi får vänta och se helt enkelt!

Nu snack om annat, så har jag packat klart vad jag ska ha med mig både till mig och Haley till min syster. Sen har jag ätit också, blev sprödbakad fisk i ugnen med mos. Gott!
Sen har Haley fått flaskan också och har vilat en liten stund men är nu vaken igen, men ser ut att hålla på och slockna igen. Om en timme ska jag dra ner till bussen och hoppas på att det är en låg buss! Aja, blir det en hög buss så får jag helt enkelt be någon hjälpa mig;). Nu ska jag faktiskt ta på mig en tröja, och jag undrar om jag ska sätta på min stövlar eller inte. Idag är det ändå sol så kanske tar mina vanliga skor istället!
Men vi hörs senare!♥


15e september 2010

Hola amigos!♥
Ja, lite spanska minns jag ju;). Har faktiskt läst spanska i typ 4 år. Men när jag kom till gymnasiet valde jag bort det. Synd, men lika bra det. För jag fatta ändå ingenting;o!

Sovit gott annars då? Jag har, fast har väl sovit bättre måste jag säga. Idag vad händer idag? Jo, jag ska faktiskt in till min syrra i Malmö. Antagligen blir jag där tills imorgon kväll eller på fredag. Vet inte riktigt. Med tanken på att bussarna går som de går. Skit drygt ju!
Och äntligen får jag komma ifrån denna hålan och ut i staden och inte längre vara uttråkad:thumbup:! Jag längtar redan tills klockan blir 16.10 då går bussarna här ifrån igen;). David (min syrras kille) möter upp mig i Hurva för att hjälpa mig med barnvagnen. Det är den som är det allra jobbigaste tycker jag nu när man ska någonstans. Den är stor och klumig. + att den är mega tung med Haley i! Nej fan, nu ska jag faktiskt byta blöja på min bebis och sedan så ska jag jag börja klä på både mig och henne. Och sen återstår bara packningen! NU- byta blöja!


Iphone 4 skal

Sökte på skal till Iphone 4 och jag är riktigt nöjd med vad jag har hittat! Snygga och billiga skal, verkligen värt priset! Så nu har jag berättat det för Hampus som ringde precis för att säga "god natt" så i helgen ska vi titta tillsammans och eventuellt beställa nån också. Det är väldigt få Iphone 4 skal ute i affärerna, de säger att de som gör Iphone skalen varit sega med att göra skal till Iphone 4, men att de kommer men det tar lite tid. Ja, det är typ bara 2 färgade skal av hårt plast ute och så två olika färger av silikon ute och så i en affär vi såg på Entré fanns många skal av gummi, snygga de med. Men jag vill helst inte ha gummi utan hårt plast! Ja, det är så mycket snyggare tycker jag. Ska visa några skal jag hittat som jag möjligtvis ska beställa sen till helgen.


Samma mönster, fast olika färger.
Priset på dessa ligger på 189:-


Riktigt snygga skal. Skillnaden mellan dessa och de första är att detta är glittriga och annat material.
Priset på dessa ligger på 259:-


Dessa skal kallas Diamond, förstår varför! Jag ska jävlar i det ha en sån här, garanterat!
Men vilken bara? Hade jag fått hade jag beställt alla.. :$
Priset på dessa ligger på 249:- (billigt)



Bänkad framför tven(y)

Nu sitter jag bänkad framför tven (som vanligt!).
Tittar just nu på Jerry Springer. Fler än jag som gör det varje kväll? Sen efter Jerry Springer är det ju IDOL som gäller. Missade ju det i Torsdags, har dåligt minne. Hade det inte varit för att någon skrev det på FB så hade jag inte ens haft en tanke om det. Så jag sitter bänkad framför tven ikväll. Lillan har precis vaknat upp från min famn och fått i sig mossad banan och nu dricker hon en flaska modersmjölk ersättning! Ett matvrak är vad hon är.

Jaja, vad ska ni göra ikväll? Nu har jag ialla fall inte tid att skriva mer, Jerry börjar nu!;) Bye♥


Uppdateringen är på topp!

Jag tycker faktiskt att jag bloggar på bra nu förtiden. Ialla fall de närmaste dagarna har jag bloggat på bra. Eller ja, uppdateringen började som bäst igår. Vet inte hur många inlägg jag slängde ihopa asså, men det var lagom många tyckter jag ialla fall. Kanske har jag hittat en rätt metod nu när det gäller att ta hand om en bebis och blogga samtidigt? Ja, jag tror det. Haley ligger ju oftast i sin babysitter nu mera, och där storm trivs hon verkligen. Trots lite gnäll då och då så älskar hon sin baby sitter. Att hon gnäller är nog för att jag blir tyst en längre stund och då tror hon väl att jag dött eller något.
Hur som helst så ska jag försöka hålla i med att ha "uppdateringen på topp" hela tiden. Men på helgerna kommer jag självklart inte att blogga lika mycket med tanken på att jag vill tillbringa tid med Hampus och Haley då. I och med att Hampus är och jobbar i Danmark och inte kommer hem på vanliga vecko-dagar. Så på helgerna tillbringar vi tiden tillsammans och är en familj. Hoppas att ni förstår det, men så fort Hampus inte jobbar i Danmark längre och allt är som vanligt så kommer jag att blogga lika duktigt på helgerna som på vardagarna;)
Men ni får hålla ut helt enkelt.

Nu ska jag faktiskt ta och käka glass, precis ätit min middag som blev krögar pytt;).
Så gott:thumbup:! Lillan sussar gott i sin babysitter nu efter att ha fått mjölk i sig!
NU- glass!


klar med beställningen


Beställningen är nu klar och har skickats iväg. Och i beställningen fanns även den tröjan här ovanför.
Ganska nöjd blev jag med hela beställningen, men beställde inte så mycket för jag vill ut och kolla i affärer också och kunna pröva kläderna. Men ibland är det faktiskt skönare att beställa via internet, man slipper all röra, köer och pröva kläderna på plats.

Sen beställde jag 3 bodys med skit snygga tryck till Haley. Har sett de i affären men som vanligt så finns det folk som älskar att bryta förpackningarna och förstöra. Istället för att låta förpackningarna va som de är från början så ska de öppna förpackningarna och byta innehållet. Hatar såna människor asså!
Så istället beställde jag bodysarna här och hoppas att ingen bryter förpackningen via posten;).


Haley kommer vara så söt i dessa bodysar;) Speciellt i den som där står I♥mum(a).




Internet shopping

Sitter just nu och beställer lite kläder från H&M. Har ju inget att göra och så måste jag ändå köpa nya kläder så passa på att beställa genom internet istället. Dock beställer jag inte bara kläder till mig själv, utan även till Hampus och Haley. Vi alla behöver faktiskt nya kläder. Speciellt Hampus och Haley som växt ifrån sina nuvarnade kläder. Egentligen borde jag förstå att Haley växer ifrån sina kläder snabbt, men Hampus? Har han inte växt klart än han heller? Eller han växer samtidigt som Haley för att göra henne sällskap?;)
Måste fråga honom sen när han kommer hem. Men ialla fall så har jag beställt lite kläder. Hitta dock inget direkt till Hampus, för han är rätt kräsen när det gäller H&M. Är alla killar så?
Aja, nu ska jag försätta att internet shoppa:)!

Vi hörs senare!♥


Dagens fråga

Nu kör vi en dagens fråga. Har inte gjort det på ett väldigt bra tag kan jag ju tala om för er. Kanske ni märkt själva också! Men nu kör vi igång igen.

Vad tycker ni om det nya programmet Tylösand?



- Jag kan ju bara säga mitt.
Men programmet är väl typ.. annorlunda?
Det påminner väl rätt mycket om Big Brother, inte för att jag titta på Big brother direkt.
Men nån avsnitt har jag väl bläddrat förbi. Men jag tog mig faktiskt tid och titta på Tylösand och jag kan ju inte påstå att jag inte fick mig några omgångar skratt anfall, för det fick jag faktiskt!
Ibland skratta jag för att det var roligt..? Ibland för hur de betedde sig och hur knäppa de såg ut!

Jag vet inte direkt vad jag ska säga om programmet, det är ju typ annorlunda men sjukt roande ändå.
Även fast jag tycker det är väldigt patetiskt att de ens sänder ett sådant program där de sätter ett gäng ungdomar sådär och låter de dricka så de spyr, har sex så man får se det, massa fylle fester med massa spyor och sånt. Men trots att det är patetiskt så har det vunnit mitt roande! Men jag kan ju inte säga att det finns något bra alls med det programet! Mer än att det är roande då:).

Vad tycker ni om det programmet?


14e september 2010

Regn, grått, kallt och ännu mer regn!

Jaja, har er natt varit bra? Min har varit sådär. Har ju självklart fått sova, men inte en lång sträck, utan en massa små stärcker. Vad är nu det här? Hon sov ju hela nätter hela förra veckan och hela helgen, varför vaknar hon nu typ mitt i natten och skriker!? Eller skriker gör hon itne riktigt hon typ gnäller och det är ännu värren än när hon skriker! Men men, så är det bara att leva med det.
Aja, skulle på BVC besök med lillan imorse men tror ni att jag kommer ihåg det? Icke! Jag måste nog ha lappar överallt för att komma ihåg saker nu mera. Allting är så stressigt nu, jag hinner knappt med att duscha själv. Jag har inte ens ringt min egen barnmorska för besök. Ja, det är stressigt och jag kommer inte ihåg något längre! Får väl rnga och boka om tiden till lillan. Vi skulle bara snacka om ammningen egentligen. Men för mig är det viktigt, kanske inte för lilla Haley för hon tycker flaskan är bättre! Men det ska bli ändring på det!!

Jaja, mer än jag som uppskattar vädret idag? Skulle nog inte tro det.
Jaha, vad händer idag då? Typ göra mjölk, byta blöja, mysa, göra mjölk, byta blöja och så börjar vi om på samma visa igen! Nu ska jag vidare och läsa lite bloggar! Hörs ♥


Nu är det höst! Vilket innebär, gråa dagar, regniga morgnar & kvällar!
Fallande gula/bruna löv. Blsåiga eftermiddagar! Och så mycket mer!


Sova!!(00:00)

Egentligen är det väl meningen att jag ska sova.en jag ligger här i sängen och bredvid mig ligger Haley på min arm och rör sig hela tiden och vill inte sova! Hon är en typ av natt bebis! När hon låg i min mage så var det alltid på nätterna hon rörde sig och började föra liv. Ja, så ni förstår väl då varför inte jag sover eller kan sova. För jag måste ju göra henne sällskap som ni kanske förstår! Aja, skit samma. Klockan blir vad den blir;/ hörs imorgon ska försöka få henne att sova nu!:)<3

Sur puppa

Jag har nog en sur puppa till bebis asså! Shit, hon somna i min famn så la jag ner henne försiktigt i sittstolen här precis bredvid mig, så vaknade hon till då såklart. Vad tror ni? Hon ger mig värsta bitch blicken en stund, sen tittar hon lite snet sådär på mig och med den blicken frågar hon mig "vem tror du att du är egentligen" typ nåt sånt. Hon tittade sida från sida typ flera gånger och sedan tog hon ut och in tungan 3-4 gånger och sen vände hon huvudet åt tven. Säg inte att jag fått ett barn som är en bitch redan som bebis! Anej, säg inte att hon fått min attityd asså! Då vet jag vad jag ahr att vänta mig sen när hon är typ sådär 11-12 år och framåt tills hon själv typ skaffat barn och så! Nej, hon får gärna ha mer av Hampus attityd. Den lugna men ändå hårda typen, det blir liksom en bra kombination. Jag menar en sådan söt bebis som Haley hade väl ändå inte passat som en bitchig diva? Hade hon det? Nej, hon är ju alldeles för söt för det och luktar så underbart gör hon också!

Min lilla söta och god luktande bebis!♥

Har ni tänkt på hur gott bebisar luktar egentligen? Det är en doft som inte går att beskriva. Men om jag skulle få försöka att beskriva den så skulle jag typ säga; en mjuk, skön och härlig doft! Typ bebis doft, haha!

Nej, nu ska jag och lillan nog snart gå till sängen. Hon får i sig en flaska nu som hon äter av själv. Men hon spottade precis ut flaskan så nu käcker det lite mjölk. Men det torka jag bort nu, istället för att suga på flaskan sover hon nu! Min tjocka bebis asså! Gud, förresten sån skillnad det är på henne idag och på när hon kom ut till världen asså. Visste verkligen inte att barn växte så snabbt. Men det känns som det var igår hon kom. Jag blir alltid lika rörd när jag blickar tillbaka. Nej, nu ska jag inte skriva mer och inte snacka om det för då börjar jag lipa! Jag är så känslig av mig nu förtiden. Nu ska jag sova, eller försöka!

Vi hörs imorgon, sov gott och dröm fina drömmar! Puss & Kram♥


På bilden ligger hon i soffan och krälar. Otroligt hur snabbt hon växer
& hur snabbt hon lär sig något! Varje dag får jag uppleva en ny grimas
eller höra nya ljud eller möta nya blickar! Det är helt otroligt!
Att vara mamma är också ett jobb, fast man får inte betalt för det.
Men det gör absolut ingenting, jag skulle alltid vela jobba som mamma
och inte få betalt för det! Jag älskar mitt jobb som mamma.
Och på tal om mamma-jobb så kommer jag alltid att jobba som mamma.
Kommer aldrig bli av med mamma jobbet! Inte så länge Haley behöver mig.
Jag älskar min flicka mest av allt annat och älskar att ta hand om henne varje dag!♥








MÅSTE SLUTA!

Kommer ni ihåg att jag skrev förra veckan att jag skulle sluta ät godis och sluta att dricka läsk? Istället skulle jag ju ut och springa eller gå. Börja träna helt enkelt! Och det skulle jag börjat med nu i helgen då Hampus var hemma så han kunde ta hand om Haley den stunden jag är ute och rör på mitt fläsk. Men trodde ni det skulle hända eller? Icke, inte slut med godis eller läsken! Inte börjat med träningen, nej icke ännu! FAN, May skärpning nu!
I helgen ska jag fan ut, jag måste! Om jag ska ner i vikt för att komma laga i form till vinterkläderna så måste jag börja nu! Okey, det där lät knäppt! Man brukar säga att man ska gå ner i vikt lagom till bikini säsongen, men den är väl över nu? Jag hade ju en bula i ugnen där det var den säsongen?! Eller har jag helt fel för mig(?) Aja, istället får jag komma i form till vintersäsongen. Så att jag inte ser ut som ett fetto när jag har den tjocka vinterjackan på mig, eller vad säger ni?:) Nej, jag måste ialla fall ut. Och går jag inte ut och rör mig får jag bli straffad och inte hitta på något kul, låter inte det bra?;)
Nej, jag kommer att klara detta! Eller hur May?;)
-Ohja, klart jag kommer det!


Så snygga man kan vara asså;o!
Snart är mitt huvud mindre runt, dubbelhakan blir en enkel haka, armarna blir normala, bröstan sjunker förhoppningsvis. För mjölk finns inte tillräckligt i dem så den kan vara så svullna! Detta kommer gå kanon:thumbup:!


RASTLÖS

Rubriken säger ALLT!

Jag är så jäkla rastlös just nu, vet inte vad jag ska göra. Jag sitter och tänker och tänker, men vet inte ens vad det är jag tänker på. Jag tänker på om jag sak köpa det jävla nagelkitet så jag kan börja bygga på naglar, men jag vill ändå vänta tills jag gått utbildningen i vinter. Jag ska gå en nagelkurs så jag kan lära mig att bygga på naglar ordentligt och då få lära mig allt som är viktigt om naglarna. Så jag vet inte om jag ska vänta eller köpa det och pröva mig fram sålänge. Men jag vill helst spara pengar nu så jag kan köpa lite nya kläder, både till mig och Haley. Sen typ köpa inrednings grejer till lägenheten, saknas ju fortfarande en hel del. Men ja, jag orkar inte tänka just nu, för kommer ändå inte på en lösning till det för jag är RASTLÖS!


här får ni en bild på Jane och Haley sen i Lördags när vi var på kalas hos Hampus kusin!
Otroligt söta! Och där ser ni lite av Haleys nya kläder också.
Glömde dock ta en bra bild när hon bar kläderna, kom på det efter att jag tagit av henne det!


mys kväll med min flicka♥

Vi har båda ätit mat nu, hon fick en flaska och lite mossad banan. Nu tänker många av er säkert är hon dum i huvudet som ger sin en månads bebis mossad banan redan. Ja, ni får tycka vad fan ni vill. Hon mår bra av det ialla fall. Inte visat några tecken alls att hon får ont av det eller något. Tvärtom hon blir extra mätt av det och äter det med nöje. Tro det eller ej! Hon sover hela nätter istället och är inte alls gnällig om dagarna, haa slå det!

Hur som helst, jag uppfostrar min dotter precis hur jag vill. Jag bhehöver inte lyssna på någon eller göra som någon säger. Tyck ni att jag är dum i huvudet bara för att jag ger min dotter banan, jag skiter väl i era åsikter?! Tur det är jag som tar hand om min dotter och inte ni!;)
Ja, än så länge har ingen kläckt ur sig något. Men jag bara sa det så slipper ni kanske dra upp hur dum jag är. Jag tycker jag är snäll ialla fall.

Hur som helst, min pastasallad mättade inte riktigt så jag fick gå och steka lite pytt. Dock blev jag för mätt. Men skit i det. Sen efter maten så matade jag Haley, sen fick hon en ny blöja på sig. Jag kan lova att hon slått rekordet om tyngsta blöjan någonsin i Löberöd asså!! Shiit.. Och att hon inte gnällt över det är ett under:o! Annars kan hon gnälla över det minsta lilla när det gäller blöjbyte.. Hur som helst så fick hon på sig pyjamas också och nu ligger hon här bredvid mig och sussar gott i sittstolen igen(: Tutte då!♥

Var förresten nere och öppnade dörren innan för det ringde på dörren det var fiskförsäljare. Och då mötte jag Hampus farmor också, och hon bjöd ner oss den 25e på middag. Trevligt, och sen sa hon att Hampus kusin skulle komma på torsdag? Och hon har också ett litet barn som kom i år fast innan Haley kom då. Så vi kanske kunde träffas och låta våra bebisar leka. HAHA, nej lite tidigt för det ännu. Men kan ju vara kul och träffa någon som också har en bebis, jag menar annars så känner jag ju ingen så som har en bebis eller så. Inte för att jag känner Hampus kusin nu, men kan ju vara trevlig att åtminstone träffas till en börja med:).
Nu ska jag mysa med min flicka, men hon verkar helst vilja sova!:P
Jaja, då får jag titta på Jerry Springer själv, och förresten är det IDOL ikväll?
Vad ska ni göra denna mörka kväll? Och visst har vädret varit fint idag?♥


min goda pasta!


och min snygga dotter!♥



veckans sötaste


Men tutte då!♥




Pastasallad & RedBull

Var uppe om affären innan och har typ precis kommit hem igen. Haley sover fortfarande, trots att jag bar ner henne och la henne i vagnen och dunkade henne ner för trappan med vagnen så vaknade hon inte. Inne i affären snussade hon gott. Även hem vägen var helt otrolig för henne. Verkligen jätte trött! Dunka upp henne i vagnen upp för trapporna där ute, inte gav hon ett ljud. Lever hon började jag undra! Ja, det gjorde hon. För när jag bar upp henne ur vagnen så började honkurva ihopa sig till en lite boll. Som hon alltid gör när hon sover och någon bär henne. Nu ligger hon i sitter och sover. Jag köpte lite mat med mig hem, alltså lite pytt i panna och fiskfilé. Men idag bestämmde jag mig för en färdig pastasallad som innehåller ost och skinka, sedan en redbull som jag inte druckit på typ en evighet något?(!) Orka inte stå inne i affären och lista ut vad jag egentligen skulle handla. Jag menar affären här är inte så stor. Vilket gör att jag bara står där och vet ingenting.. Och mat, ja det är inte det bästa jag vet just nu. Orkar inte stå och laga mat till mig själv nu när Hampus inte är hemma och äter tillsammans med mig.
Nej, nu ska jag äta min sallad innan min flicka vaknar. Hörs sen!♥


helt otroligt

Det finns en sak som jag inte förstår egentligen. Och det är hur min blogg växer. Asså växer inte som en kändbloggare, inte så jag menar! Utan min blogg växer för varje dag i mina egna ögon, i mitt hjärta har min blogg tagit en stor plats, i mitt liv tillhör bloggen också och allt det dära. Det är helt otroligt hur bloggen kan växa för mig, hur de kan få mig att se och må! För varje dag när jag startar datorn, loggar in och öppnar upp internet och går in på bloggen så får de genast mig att må så mycket bättre! Jag får en känsla av kärlek och gladhet varje gång jag ser min blogg och går igenom det. Kanske för att jag gjort otroligt många inlägg som får mig att minnas tillbaka på hur just den tiden var eller hur jag kämpade för varje dag! Ja, allt det dära. Jag älskar min blogg så är det bara, punk slut!

Och sen på tal om bloggen så ökar mina läsare för varje dag, och tror ni inte det får mig glad eller? Det för mig överlycklig. Att det faktiskt finns folk som lägger ner kanske 5-10 minuter varje dag för att läsa min blogg och kanske lämna en snäll kommentar. Ja, ni förstår inte känslan bara! Jag förstår nu när de storbloggarna säger att de älskar sina läsare och de älskar när de får fina kommentarer. Trots att jag inte ens kan jämnföra mig med dem eller med deras bloggar så vet jag också hur det känns när man ser statistiken öka dag för dag, när man får fina eller snälla kommentarer. Ja, gud jag tror detta kallas bloggberoende?! Eller vad säger ni?
Jag älskar inte bara min egen blogg, utan jag älskar Kenzas, Fokis, Poaws, Hugos, Katrins, Carolina Gynnings, Nicolinasmorsas, Kissies, Dessis, och så många mer! Jag kan nog fan inte förklara detta med ord. Jag är knäpp, men blev man inte som man skulle så blev man inte;).

Nej, nog snackat om mitt beroende nu när det gäller bloggen, eller hur mycket jag uppskattar och älskar min blogg. Nu måste jag iväg till affären, verkligen måste nu! Hörs sen när jag kommer tillbaka!♥


måste till affären!

Jag har ännu inte kommit ut. Jag skulle till affären för att handla hem lite mat. Men nej, ännu har jag inte fått tag i nånting som kan få mig att gå här ifrån. Och uppfatta inte det fel att jag älskar att vara hemma! Det gör jag långt ifrån. Det är härligt att vara hemma då och då, absolut! Men när jag sitter hemma 5 dagar i veckan redan så är det långt ifrån härligt att vara hemma när man väl kan gå ut. Jag kan komma med hur många anledningar som helst bara för att få komma ut. Fråga Hampus, han vet!

Okej, det var inte ens det jag skulle snacka om. Men Haley sover, och jag vill inte väcka henne. Hon väckte ju aldrig mig när jag sov imorse. Så låter henne sova lite till, sen så får vi ändå gå till affären. Och jag är ledsen om jag då måste behöva väcka henne..

Aja, som ni kanske sett så har jag ändrat textstilen både på själva inlägget och rubriken. Får se om jag vill ha det så. Kanske ändrar jag det igen! Och sen så kanske ni sett att jag lagt upp en "dagens outfit", vilket jag inte gjort på evigheter! Jag är så rastlös just nu, jag vill typ bygga på mina naglar, men det kan jag ju inte! Vill inte riva Haley, vilket jag kan göra. Jag har ju ett sånt it som jag kan bygga på naglar själv. Blir ju inte lika bra som att göra det hos en riktig men bara för att ha något att göra så blir det rätt så awesome!
Aja, jag får väl hitta på något annat.. Kanske rensa min egen gaderob?! Nej, allting ligger så fint i en hög inne i klädkammaren så det vill jag inte förstöra!


Där ser ni! Jag ljuger inte, allting ligger så fint så!
(vet inte varför bilden blev rosa, men den blev det bara!)

Jaha, vad fan ska jag hitta på då? Kanske dra till affären och köpa hårfärg eller sitta och kolla runt på internet och beställa lite kläder. För det behöver jag verkligen. Jag ska rensa högen men inte ännu! Känner inte att jag har något behov av att göra det när jag ändå inte har hyllor och lägga mina kläder på.. Så det får vänta tills jag och Hampus köpt hyllor. Men kläder kan man ju alltid beställa(a). Okej, nej jag är riktigt rastlös just nu. Måste göra något! Hör av mig sen!
Ha de så bra, kram♥



Dagens outfit


Tröja från Gina Tricot
Jeans från Gina Tricot
(har ett turkost linne under som är från H&M!)

På bilden ser ni också min nya fina Iphone 4 och hon har fått en fint rosa skal på också;)!
Jag älskar min mobil och jag älskar min dotter♥


13e september 2010

Halloj!

Shit vad månaden har gått fort. Snart är den första halvan av september slut och så börjar Oktober. Tycker ni inte det går otroligt fort?
Eller det kanske bara är jag som tycker det i och med jag är hemma och typ gör ingenting om dagarna, utan bara låter dagarna rinna iväg utan att få ett skit gjort! Kan vara så också, men ni kan ju ta och förklara för mig hur det egentligen är..
Jaha, annars då? Ni mår bra och så? Jag mår prima donna! Asså jag har egentligen inte tid att sitta här och blogga just nu, lillan sover och då måste jag passa på att klä på mig och göra mig i ordning. Ska ta en sväng om affären
och hanla hem lite mat. Skulle gjort det igår men vi kom aldrig så långt. Hur som helst så vaknade jag rött sent idag, var riktigt trött. Och lillan lät mig sova, hon la och lekte med sig själv:) Sötnosen!
Hur som helst så har jag faktiskt nästan precis rensat lillans lådor. Och det var en del bodys som var för små. Ja, nu har jag inte tid. Hon har hunnit vakna nu och jag måste springa och klä på mig! Hörs sen!♥


kläder(!)

Kan inte sova, så sitter och bläddrar runt litet på nätet. Kollar runt lite på jeans, ska ju som sagt köpa nya jeans och än så länge har jag blivit förälskade i ett par G-star och lite mindre förälskad i ett par inne på Gina. Jag bryr mig faktiskt inte om priset denna gången, jag har ett ENDA par jeans jag verkligen är nöjd över och som jag tycker är snygga. Resten sitter som skit på mig, antingen är de som påsar eller så korvskin! Ja, ni förstår vad jag menar. Sen behöver jag verkligen nya tröjor, linnen, leggins och bh:ar! BH:AR ÄR NÖD!!!! Riktigt illa faktiskt, och jag överdriver inte en sekund när jag säger att det är nöd. Men var hittar jag bra och bekväma bh:ar? Bryr mig inte mer hur de ser ut, de ska vara bra och kunna hålla mina hängiga bröst uppe!

Sen på tal om kläder så måste jag rensa gaderoben och få i ordning där. Hampus lova mig att nästan månad skulle vi till Ikea och fixa hyllor till mig, tack och lov! Allting ligger i klädhammaren på golvet en hel jävla hög. Ja, ni läste rätt. Om jag har tid och kommer ihåg imorgon ska jag ta en bild så ska ni få se kriget här på Storgatan! Det är en hemsk syn, jag vill helst bara glömma vad jag precis drog upp för er. Men hur som helst nya kläder behövs, och rensa mina graviditets kläder behövs också.

Nu när vi ändå är inne på att rensa kläder så måste jag rensa lillans kläder imorgon. Sen ska jag få försöka få tag i en jag känner som också ska ha barn snart, nästa månad är det väl beräknat? Hon är ett år äldre än mig och vi har träffats rätt mycket, men inte direkt att vi umgåtts eller så. Men i och med hon också ska få en liten och dessutom av samma kön så tänkte jag då fråga om hon ville ha Haleys kläder. Jag menar visst är de använda men inte direkt utslitna eller gamla. Hon har använt typ häflten av hennes 50/56 storlekars kläder kanske typ 2 gånger max. Häflten av dem är oanvända. Man hinner inte med helt enkelt. Ha ni några förslag på en bra sida med snygga jeans, eller kanske en affär med bra jenas och bra priser. Skriv för det uppskattar jag:).

Puss♥


känns konstigt

Jag ska erkänna en sak för er och det är att det känns sjukt konstigt när inte Hampus är här!
Ja, jag vet när vi är tillsammans och han väl är hemma så bråkar och tjafsar vi. Men det gör väl alla, alla par gör väl så nån gång?(!) Eller är det bara jag som är helt fel på det(?)

Jag kan erkänna att jag inte tycker om det här pendlandet. Trots att jag vet att det är hans jobb, han jobbar det är därför han sticker iväg sådär varje söndag och är borta mer eller mindre 5 dagar. Jag vet att han måste göra det för det är ett jobb och han måste jobba för att kunna försörja oss, mig och Haley! Det är jag tacksam över, att han sliter häcken av sig för att tjäna ihopa pengar så både jag, han och Haley kan få mat, få tak över huvudet, ut och göra en massa nöjen, men framförallt vara en familj!
Det är liksom inte så att jag vill bråka med honom när han väl kommer hem om helgerna. Men det är väl så för att jag själv går runt och är stressad 24/7, och så är det väl när man har barn. Inget jag kan ge honom skit för! Men det gör väl att jag blir lättare irriterad och uppretad om ni förstår mig?:s Kanske är det bara jag som är över känslig, vad fan vet jag! Men det är ju inte så lätt för mig heller att liksom sitta och ta hand om ett litet spädbarn själv. Men sen samtidigt så vet jag att han jobbar otroligt hårt för oss. Därför kämpar jag, men ibland tar mina krafter också slut! Ibland tar ju batteriet slut och då måste det bytas eller hur?

Ja, nu när han väl är i Danmark igen så saknar jag honom.. Ja, faktiskt! På något sätt så vill jag bara ha hem honom. Jag är så less på detta pendlandet. Jag tycker inte om det alls! Han kommer hem typ fredagar på förmiddagen sen åker han söndag klockan 20. Han sover med mig och Haley 2 nätter, är med oss typ 2½ dag (knappt!). Han håller om mig två nätter, han ger mig värme, godnatt pussar, godmorgon pussar och massa härliga kramar! Men endast två nätter och morgnar per vecka. Det är faktiskt inte så härligt!:(
Men snart hoppas jag att detta pendlandet är över, riktigt över!

Nog snackar om det så har jag varit ute och kokt vatten så jag överlever natten med Haley. Hon sover just nu, somna strax innan hennes pappa stack. Tråkmåns är hon verkligen.. Men hon behövde nog det. Tycker faktiskt synd om henne, hon vakna innan för en stund sedan och såg sig omkring, precis som att hon letade efter Hampus. Hon brukar ju få höra hans röst, men helt plötsligt är den helt borta. Hon la och titta för sig själv en stund sen somna hon om igen"/. Gör mig lite ledsen faktiskt!
Aja, glömde berätta att hon fick en ny grå dress idag, en mjukis dress! Och en ny body med krage, faktiskt rätt söt:). Men min prinsessa är redan tillräckligt söt, så hon passar i vad som helst♥
Nu ska jag faktiskt nog också sova. Vi hörs imorgon! Natti kramar♥


Såhär vill jag alltid ha det! (en bild sen förra sommaren!)
Min prins!♥


dåligt av mig!

Hejsan bloggen!♥

Hoppas att allt är bra med er. Med mig funkar det!
Jag vet och jag skäms över hur dålig uppdateringen varit..:s
Jag ska aldrig mer göra om det jag lovar! Ialla fall inte om jag inte har en tillräckligt bra anledning till varför uppdateringen varit dålig!
Jag kan säga så mycket som att i fredags när Hampus kom hem så var det bra, men när vi stack till NOVA och skulle köpa presentkort började det flippa ut totalt, så jag, Haley och min bror åkte där ifrån utan honom. För han körde där ifrån själv. Och hela den kvällen så var vi för oss själva, jag var tillsammans med min mamma och bror. Ja, självklart var Haley också med mig! Men sen vid typ 22 ringer Hampus och frågar var jag är. Jag svarar men är fortfarande sjukt lack! Jag menar han lät mig gå i regn och i det jävla skit vädret utan jacka!!! Och sin dotter som ligger där med en tjocktröja. Kanske var det varmt i vagnen men bebisarna har känsligare hy. Men icke ville han förstå det eller så förstod han inte det bara. Aja, det löste sig men började igen igår! Och där tog mitt tålamod slut, verkligen! Och jag ville inte ens följa med honom till hans kusins kalas. Men jag stack dit för att visa att jag är mognare än så, och sen för att hon faktiskt fyllde 15 och det var ju inte hon som gjort mig något! Var ialla fall inne på NOVA en sväng igår också innan vi stack till kalaset, som vanligt började grälet där. Men hur som helst hann jag ialla fall köpa kläder till lilltjejen innan.. Blev strumpbyxor, en brun sidenklänning (skitsöt!) och sen en lilla kofta till det. Hon har kläder hemma, men måste bara säga att ingenting av det passar längre! Hon växer hon asså! Så om de säger till er att inte köpa för mycker barnkläder till era barn när de är små, lyssna på dem för de har rätt. Ni slänger bara bort pengarna på något ni typ kan använda er av 2 gånger?:o
Idag har jag varit på Entré och jag köpte en ny tjocktröja och en väst, liknar typ en cowboyväst, men jag tyckte att den var snygg;D. Sen när jag får mina pengar ska jag köpa ett par nya jeans också. Hitta ett par skitsnygga på Gina, men dock för långa! Då överdriver jag inte, de var riktigt långa! Längre än de jag köpt där förr! Så jag ska nog satsa på ett par G-star jeans, dyra men värt det! Snygga och passar mig i både midjan och längden! Nu har Hampus ialla fall åkt igen. Jag tror nog jag ska dra till Eslöv denna veckan, orkar inte sitta ensam hemma längre asså. Skit bull ju! Det är faktiskt sant.."/
Nu ska jag kolla vidare, hörs!♥




mackor & pojkvän

Sitter i köket just nu och käkar mackor med min pojkvän. Han äter i och för sig inte mer, men han har gjort. Han kom hem typ vid 10 tiden? Eller något. Inte hade jag en aning om det.. Haha! La och mös alla tre i sängen sen så har jag och Hampus hoppat in i duschen och duschat så nu känner vi oss fräscha. Lillan sover ännu, bra det så man kan äta utan att stressa. Tror jag har varit rätt stressig på senaste tid, känner hur magen börja klödda nu mera. Efter vi är klara ska vi nog dra in till Lund och köpa present till Hampus kusin som fyllde 15 i onsdags. Ska nämligen på kalas hos henne imorgon. Sen ska vi köpa lite mat också så vi överlever. Sen vet jag inte vad som händer riktigt, men vi lär väl se:) Nu ska jag sminka mig sedan ska jag försöka att ta på något åt Haley. Hörs!♥


Mobilblogg-10e september 2010

Ligger i sängen fortfarande, vaknade för typ 30 minuter sedan för att Haley ville ha mat!! Hon har varit underbar inatt. Vaknade inte en enda gång förena kvart i 6 imorse och då somna vi ändå vid kvart i elva igår kväll! Hyfsat tidigt för att vara oss:) och hon är verkligen på topp humör idag, vilket jag också är:)! Hon har legat och pratat och lekt med sig själv sen 6 då hon vakna. Somnat till i mellan åt men inte stört mig alls:) snäll bebis har jag! Nu ligger hon här bredvid mig och typ ler och försöker bajsa samtidigt! Hennes leende är guld värt(à) jag älskar det! Men nej nu ska jag mysa med henne. Men vi hörs sen!<3

cooler than me

Sitter och lyssnar på en ny låt? Tror den är rätt ny, jag har ialla fall precis hört den.. Eller ja precis och precis för typ en vecka sedan, går på MTV rätt ofta och det är ju den enda kanalen jag tittar på och har på hela dagarna;). Låten är ialla fall skit bra!


Mike Posner - Cooler than me


Hur som helst så ska jag nog snart börja göra mig i ordning för sängen. Blir en tidig kväll idag orkar inte sitta uppe och Haley bara gnäller hela tiden så jag blir tokig snart! Och sen innan vi kommer i säng så är klockan ändå rätt mycket, måste ta in blöjer, blanda ny mjölk åt henne så hon kan få i sig det innan hon ska sova sen måste jag ta in kokt vatten som är varmt in till rummet så lillan får mjölk under natten eller ja då när hon vaknar! Sen måste jag ta in min mobil och släcka alla lampor och sist men inte minst ta in lillan:)
Det är inte lätt det där med att förberedda sig för att klara sig under hela natten. Men det går bra, ialla flal hittills. Lite drygt att man måste flytta ut och in på allting, borde ha kopior av allt;) Eller är det bara jag som är knäpp?? Sen måste jag dra igång med träningen också. Ska börja ut och promenera eller springa nu till helgen, sluta med skit snacks och skitmat. Eller maten är ingen fara, äter inte mat nu ändå när inte Hampus är hemma. Så i helgen när Hampus ändå kommer hem två dagar så ska han få passa Haley en eller två timme så ska jag fan ge mig ut och bli va med fläsket!;) Nu jävlar, nu är det allvar! Sen om jag har tid ska jag också ta en ny profil bild, den bilden jag har nu har jag haft sen i början av våren ju. Och så ska det ju inte vara! Men först ska jag ta tag i mitt fläsk, nej nu skriker lillen så måste kila! Ha det bra!♥


ny färg och header

Trots att jag tidigare idag sa att jag inte skulle göra om bloggen ännu för att jag inte visste hur jag ville ha det, så har jag fan varit igång och ändrat det ändå!;)

Jag tog mig i kragen och ladda ner nya penslar till ps och det gick bra. Ladda inte ner allt för många för det blir bara rörigt och så använder man inte ens hälften av dem. Så jag ladda bara ner de jag tänkte använda och det gick riktigt bra! Jag är annars helt galen och måste ladda hem alla som är fina och ser bra ut! Men denna gången var jag tvungen at prioritera lite och det gick mycket bra:thumbup:!

Hur som helst så blev det ändå hyfsat bra. Men jag är inte riktigt säker om det ska vara den headern ännu, men tog den sålänge. Gjorde två nästan likadana så har inte bestämmt mig ännu. Ni får avgöra helt enkelt:).
Men valde att ha en helt enfärgad bakgrund denna gången, hade rätt ofta mönstrig bakgrund innan jag gjorde min förra design som också hade en mönstrig bakgrund. Så nu ville jag variera lite. Och valde också en fin men ändå mörsk färg. Börjar ju bli höst nu så får man ju hänga med lite då. Jag blev ganska nöjd! Vad tyckte ni om den?
Och vilken header ska jag ha? Gjorde 3 olika, men 2 som ser nästan likadana ut. Och bilden på headern valde jag för att jag ville ha den och påminna mig om hur det var innan och hur det är nu. Den väcker minnen och så tycker jag att den är väldigt fin!
1.

2.

3.


Vilken tycker ni att jag ska ha? (inte mycket skillnad mellan dem men ändå!)

Och så har jag gjort en ny signatur också(:!


min skatt♥







förändring?

Jag känner för en förändring, fast inte på bloggen riktigt ännu. Kommer att göra en ny design när jag vet hur det är jag vill ha den exakt. Just nu har jag inte kommit på något nytt eller bra. Men det kommer håll ut! Och på tal om design så är denna designen jag har nu nog den längsta jag haft;)

Men jag vill göra en förändring fast på mig själv just nu. Typ färga håret, köpa nya kläder kanske till och med börja med en ny stil? Vad vet jag?:s
Jag försökte ju färga håret för någon vecka sedan, och då satsa jag på att få det blont. Men nu vet jag inte, jag tycker att jag passar bra i blont men det bli alldeles för slitsamt för mitt hår! Sen tycker jag att jag passar i brunt med, att det är snyggt men ändå vet jag inte riktigt..:/ Kanske satsa på att färga det ljusare brunt och sen slänga i massa ljusa slingor? Eller vad säger ni?


Blont med svart under hår & brunt med några ljusa slingor (inte alls många!)!

Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det.. Har ni några förslag eller vad tycker ni jag passa bäst i. Behöver er hjälp nu!:)


9e september 2010

Hej!

Inte orkat blogga på hela dagen, så är det vissa dagar. Natten var rätt lugn, Haley vaknade en gång vid halv 5 sen så vaknade hon vid 8 nångång väl om jag minns rätt?
Sen så försökte jag få henne att somna om igen för hon var rätt gnällig. Och det gjorde hon, men en ytterst liten stund dock! Vi låg kvar i sängen till typ 10 i 12, då insåg jag att hon hade bajsat så det var ut och byta blöjan och sedan göra mat till henne. Försökte amma först i sängen, det gick bra ett tag men sen så började hon skrika något så fruktansvärt mycket! Min mjölk räcker inte till längre"/! Men så är det när man har en jätte-bebis:)

Hur som helst, idag mår jag lite bättre men det känns ändå inte helt bra. Då menar jag inte fysiskt utan på min insida! Men det går väl över i think?:s
Just nu sitter jag och glor på One tree hill och ska fortsätta att göra det , hörs!♥


deppig

Alla dagar är som sagt inte alltid lika bra, så är det ju bara!
Och även en lycklig mamma som har allt det hon behöver kan falla och minnas.
Jag är kanske lycklig för det mesta, men även jag kan må dåligt och vara deppig.
Och det är absolut ingenting jag skäms över. Det är naturligt tycker jag! Jag behöver inte alltid leka lycklig eller glad, jag behöver inte alltid visa att jag mår bra, vilket vissa gör! Jag skäms inte ett dugg över att jag har det jag vill ha här i livet men ändå kan känna mig deprimerad. Det är naturligt, det är faktiskt normalt!
Som idag mår jag bra, men ändå så har jag en känsla som får mig deppig. Och jag vet inte riktigt vad det är för fel, men vissa dagar är man bara så! Säkert inte bara jag som känner så ibland..
Så jag tänker skriva av mig här på bloggen lite, och det betyder inte att någon av er som läser måste läsa det.. Utan detta är en blogg som jag skriver om allt mellan himmel och jord. Och det var därför denna bloggen skappades för att jag ville skriva av mig mina känslor och tankar. Men som med tiden utvecklats och blivit lite mer öppen om allting i mitt liv. Men bloggen har jag för att jag ska kunna skriva av mig.. Men ni behöver absolut inte läsa det!

Allting har gått så himla fort de senaste året. Ibland undrar jag om det ens bara gått ett år. Det känns som det gått flera år sedan jag var ungdom, var ute och rende varje kväll, var ute sent om kvällarna med vännerna, hitta på en massa skit, var otrevlig och jävlig mot alla i min väg, festa varje helg, shoppa och bara tänkte på mig själv och ingen annan! Det känns som det var typ 3-4 år sedan jag stod där och höll på som jag gjorde och tänkte så som jag gjorde då. Men sanningen är den att det bara gått endast ett år. Jag kan inte förstå det eller få in det i huvudet! Jag menar för ett år sedan mådde jag skit! Jag var deprimerad, osäker på allting i mitt liv, livrädd för ensamhet och stod inte stabilt på mina fötter. Och det är ingenting som säger att jag står stabilt idag heller, men idag är jag självständig och gör det som är viktigast för mig. Alltså att ta hand om min dotter och ge henne all kärlek som hon kan få.. Ser till att hon har det bra och ger henne min närhet varje lite sekund. Och det är ingenting som stör mig eller nånting jag inte vill göra! Jag älskar min roll som mamma, speciellt min roll som mamma till henne! Just till henne! Och det finns ingenting som har med henne jag ångrar, absolut ingenting! Trots att beslutet var svårt i början, så ångrara jag inte en enda minut att jag behöll henne och får ha henne här bredvid mig varje liten minut.. Jag är tvärtom, jag är stolt över att ha henne bredvid mig hela tiden. Hon var kanske inte planerad, men egentligen spelar det någon roll?
Jag älskar henne, jag tar hand om henne och hon kommer först i alla lägen. Jag är precis som alla andra mammor eller förälder och det är Hampus med. Men skillanden är bara att de planerat sitt/sina barn, vilket inte vi gjorde. Men det finns ingenting som säger att vi inte älskar henne lika mycket som alla andra älskar sina ungar. ABSOLUT INTE!! Och att jag känner mig deppig lite då och då, beror inte på henne eller på hur hon har förändrat mitt liv.. Men ibland kan man minnas det man gått igenom och så kanske man tänker; "tänk om"

Jag kan ärligt säga att jag saknar att vara ute med vänner, saknar att liksom bara kunna ge mig min egen tid, saknar att bara behöva tänka på mig själv, saknar att festa och glida runt och känna mig som en riktig tonåring/ungdom. Det låter kanske helt jävla dumt och egoistiskt! Men jag är ärlig. Men förutom det så önskar jag också att min dotter var med mig hela hela tiden.. För jag älskar hennes närhet och vill ha henne nära mig varje minut! Men trots det så kan jag ibland tänka och säga till mig själv; "jag borde ha väntat, ialla fall några år till!"
Men ingenting av det är hennes fel! Hon valde aldrig att finnas, hon valde aldrig detta! Och det är inte hennes fel, det var mitt och Hampus. För vi båda visste vad som kunde hända under ett samlag! Men vi har aldrig lagt skulden på oss ändå, för detta var något av det bästa som hänt oss bägge. Hon var den absolut bästa oplanderade grej vi gjort i hela våran liv. Ialla fall för mig! Men ibland kan jag ändå sitta och minnas och tänka tillbaka på den gamla goda tiden, då man bara hade sig själv och vännerna. Man var bara allmänt busig och olydig. Men så är det ju. Och jag saknar hur det har varit och hur det kunde vatt.. Men jag vill ändå att min dotter ska vara med mig hela tiden, trots om det hade blivit som förr!
Att jag är deppig är för att jag aldrig hunnit tänka igenom saker, för att jag inte vågar berätta för någon hur jag verkligen känner, för att jag har så många dåliga men ändå bra minnen som jag minns och tänker på ofta. Det är de som gör mig deppig och less ibland! Jag tror ialla fall att det är det.
För ingenting av min deppighet eller osäkerhet har med min familj att göra, och speciellt inte med min dotter att göra och mina val med henne.. Trots att det förändrat mitt liv en hel del..














Jerry Springer

Jag vet att uppdateringen varit dålig idag, men vissa dagar är sämre än andra, right?
Hur som helst så har dagen varit lugn och bra. Först kom Lina upp en snabb runda, sedan så kom Jane och gjorde mig sällskap och stack för typ 40 minuter sedan. Varit trevligt och vi har haft mycket att snacka om. Som alltid, men så är det när man inte träffas varje dag! Jag och Jane var även ute och gick en liten runda med barnvagnen och Jane var väldigt duktig på att ta på kläder till lilla Haley och så:). Roligt att se faktiskt! Nu sover Haley och jag sitter alltså själv, har tven igång med Jerry Springer, men nu är det reklam så passar på att skriva lite då.


Sen ikväll blir det IDOL och premiär för Skånefruar och de ska jag titta på. Det får man ju inte miss;). Hur som helst så har dagen annars varit bra. Lite tankar och så dyker upp allt mer i huvudet för tillfälligt. Men det är väl så vissa dagar, alla dagar är inte alltid lika bra! Och vissa dagar är inte alltid lika dålig! Thats it!
Nu ska jag göra mjölk åt lillan och sedan titta vidare! Ha det bra♥




8e september 2010

Tjenixxen;)

Sovit gott? Det har jag ialla fall, trots att jag kanske inte fått sova alla timmar i sträck så fick jag ialla fall sova länge idag. Men det tog tid, men det var det värt:).
Annars vad händer idag? Inte ett skit. Jane kanske skulle komma en runda sen kanske, så då får jag lite sällskap ialla fall(:
Men nu ska jag ialla fall fixa lite saker, och sedan ska jag nog börja ta tag i träningen lite också. Ska ut och gå varje dag nu, i raskt takt, sen typ lite situps och armhävningar. Måste verkligen bli av med alla kilon nu som jag gick upp när jag var gravid, sen så måste jag få bort det hängiga från magen! VILL INTE HA DET SÅ!
Och får att det ska underlätta lite måste jag sluta käka godis, chips och dricka en massa läsk! JA, DET DÄR LÄT SMART!:thumbup:

Nu- fixx!


Tjejsnack*

Dagen började bra och slutade bra, heter det så?:)
Så har är det ialla fall! Middagen var god, och tiden nere hos Hampus mamma och syster var trevlig. Vid kvart i 8 så gick jag hem, tillsammans hade jag Lina med mig. Hon ville följa med hit, så det fick hon. Vi satte på IDOL så fort vi kom hem. Ja, IDOL började väl bra. Tjej som kom in och tramsade sig visade sig ha talang och gick hem med en guldbiljett! Härligt, nästa gång kanske hon gör det på allvar direkt?:thumbup:
Efter det bläddrade jag igenom kanalerna för att se om fotbollen gick på fler än viasat kanalerna som Hampus sa att vi inte hade, och vad tror ni jag hittar? Jo, kanal viasat eller kanal 10 den nya kanalen som sände EM, alltså fotboll. Och då var det halvlek så jag hade missat halva matchen. Men Sverige ledde ganska stort redan då så det var väl redan uteslutet vem som hade vunnit. Men Sverige gjorde fler mål under andra halvan så de vann helt klart! Jag älskar nog fotboll, men ännu mer snygga fotbollsspelare;) Ett riktigt charmtroll är jag ju också idag(a)

Hur som helst satt jag och Lina och snacka en massa, mycket tjejsnack och hur det faktiskt kan vara här i livet. Tankar och åsikter helt enkelt, allt mellan himmel och jord snacka vi om! Alltså inte bara killar, utan familjerelation, vänner, bråk, minnen, smärta och allt annat skoj! Ja, är man tjej så finns det väldigt mycket att snacka om tro mig! Men nu ska jag och min lilla prinsessa sova, så ni får sova gott och drömma fina drömmar! Puss & kram♥



Hos farmor och faster

Just nu sitter vi nere hos Haleys farmor och faster:) har ätit en god soppa och nu precis åt vi pannkakor;) mumms! Måste tacka Haleys farmor för en god middag och efterrätt. Nästa gång får väl jag slå till med något gott;D! ska väl snart dra hem, fotboll ikväll fast det missar jag i och med att vi inte har viasat kanalerna hemma:/ suck! Men då glor jag på Idol istället:) men vi hörs sen, lite svårt att skriva när Haley ligger och sover i min famn. Kram<3

tjejigt ;)

Om en liten stund ska jag dra ner till Hampus mamma och hans syster på middag. Pia ringde nämligen mig och skulle egentligen låna Haley en runda idag, men Haley ville hellre sova så det gjorde hon. Så istället frågade Pia om jag skulle göra något ikväll (vilket jag inte ska), så hon bjöd ner mig på middag. Eller ja, frågade om jag ville äta tillsammans med henne och Lina. Ja, det tackar jag inte nej till.. Är det någon som behöver sällskap just nu så är det jag!! Men jag har klarat mig två nätter och två dagar, gratta mig för det kanske?

Aja, ska äta upp min sista Ben&Jerry´s nu, sedan byta bajsblöja på Haley och sen börja gå neråt! Vi hörs ikväll. Kommer antagligen att mobilblogga hemma från Hampus föräldrar. Men ha en bra kväll!♥


rätt cool")

mycket cool med Ben&Jerry´s ;)
såhär ser dagens utseende ut ialla fall! Vi hörs senare ! Kiss♥


1 månad

Tiden har verkligen gått super fort, idag är lilla Haley redan en månad gammal och är stor jämnfört med första gången vi träffades! Jag kan kanppt förstå att det redan gått en hel månad sedan jag fick henne, tänk en hel månad sedan jag såg henne för första gången. Jag kan knappt tro det!
Vid det här laget för en månad sedan hade jag precis kämpat mig igenom en jobbig natt, skrikit, låtit Hampus blivit halvt döv, satt och åt gjorde vi vid det här laget efter att vi kommit till patientsjukhuset efter att Haleys mormor och morbror kommit för att träffa henne för första gången.. Haley var då inte mer än några timmar gammal, men idag är hon en hel månad! Förstår ni? Jag förstår knappt det!

På tal om en månad så har jag fortfarande inte fattat att det har varit hon som legat i min mage i alla 9 månader. Jag får inte ihopa det. Jag menar det kunde varit vem som helst, hon kunde sett ut hur som helst, kanske hade hon inte ens sett ut som en Haley, så som min Haley gör! Det kunde varit vilken lite tjej som helst, men det var min alldeles egna lilla Haley som låg där inne i min mage och gruvade i hela 9 månader. Tänka sig! Sen en annan sak så har jag fortfarande inte greppat det med att jag faktiskt är mamma, att jag faktiskt har blivit en förälder som har ett ansvar för nån annans liv, jag förstår inte att jag faktiskt på sätt och vis äger henne. Men jag kan säga att hon är det mest värdefulla jag någonsin ägt och kommer att äga! Inte ens en diamant är mer värd än henne, hon är min skatt fast en skatt från ovan, och jag tackar änglarna för att de gett henne till mig!
Ni som läser detta tycker säkert att det låter helt knäppt, men så känns det att vara mamma. Och jag är helt deprimerad, eller nej, men jag bölar för minsta lilla! Jag kan böla bara jag tänker på henne eller ser henne. Så hemskt är det. Fler än jag som är så?

Men nu ska jag ialla fall gå och mysa med min bebis, ha det bra!♥


min skatt♥



A Lot Like Love

Nu är filmen slut. Och jag måste nog få tala för mig själv den här gången också. Men filmen var awesome(y)! Ni som aldrig sett den, ta er tid och leta upp filmen och sedan sätt er ner med typ en Ben&Jerry´s som jag gjorde och njut av filmen. Härliga stunder och massor med funderingar får ni tro mig. Sen så är den lite sorlig också kanske, eller är det nu bara jag som är grinig igen?! Ja, who knows?;)

Men hur som helst så har dagen varit toppen, fått sällskap av både min fina vän Andreas och Ben&Jerry´s. Så de får den stora äran att bli tackad för:) Mina räddare♥
Nej, nu ska jag snart lägga mig, men först ska jag få lillen att somna, och sedan packa in allt i rummet så vi klarar oss under nattens gång, sedan ställa klockan så vi kommer upp i tid imorgon då vi ska till BVC. Hennes 3 besök där, och ett besök hemma. Och förresten så blir min dotter 1 månad imorgon, tänka sig att för en månad sedan låg jag inne på sjukhuset och hade smärtor. GUD, tiden går för fort!
Nu ska jag slänga upp några bilder! Kramar!♥




min underbaring!

morbror & hans systerdotter!

mormor & barnbarn!


blev bra tillslut!

Trots att det började lite krassligt och oroligt imorse så löste det sig under dagen. Hampus ringde, och jag berättade hur situationen var. Han ringde sin mamma för han hörde hur upprörd jag var. Han fick tag på henne och hon kom hit och snacka med mig och skulle till apoteket för att se om hon kunde fixa någon medicin åt Haley efter hon slutat, men istället fick hon tid hos läkaren, eller ja, hon fixade en tid åt Haley så jag kunde gå dit med henne. Under tiden hann Andreas min vän komma hit och göra mig sällskap och få mig på lite bättre humör. Han möts av att jag går runt i lägenheten med spya som Haley precis fått ur sig på mig.. Haha!
Andreas följde sedan med mig till läkaren och det gick bra där. Hon hade bara en vanlig förkylning, men det var egentligen inte så bara. För innan jag fick reda på att det var en vanlig förkylning satt jag hemma och grät för mig själv och hatade mig själv för att ha smittat henne! Ja, så illa var det faktiskt!
Jag har inte insett det förr hur rädd jag är om henne, hur mycket jag hatar att se henne må dåligt, och hur mycket jag hatar mig själv för att jag inte kan hjälpa henne på något vis! Eller få det som lider henne över till mig istället. Från och med idag inser jag hur en mamma reagerar när ens barn inte mår bra. Nu vet jag hur en mamma känner och hur reaktionen är! För första gången i hela mitt liv gråter jag för att jag ser min andra halva må dåligt! Det var en hemsk syn tro mig:( Ni som är mamma till ett barn vet hur det känns. Och det är nog ni som förstår mig bäst, nu när jag berättat mina känslor!

Hur som helst kunde både jag och Andy lugna ner oss påvägen hem. Tack för ditt stöd, verkligen!♥
Han är en vän i vått och torrt, en vän som alltid finns där när det är något och en som alltid ställer upp! Tack för att jag har en sådan underbar och fin vän som dig!

Vi kom hem, satte oss och titta på One tree hill, satt vid datorn också! Sedan började unga mödrar och jag titta på det lite, sedan så ställde jag mig och börja laga mat åt oss! Blev fläskkottleter och potatisbullar, med brunsås och vitlöksbröd! Mummsigt, faktiskt! Andy gillade det ialla fall och vill öppna en resataurange åt mig nu (a). Man får väl lov att drömma, får man? Sedan efter det så har vi tagit det lugnt, tittar på Jerry Springer, ätit godis, Ben&Jerry får vi inte glömma, sedan har vi snackat, han har varit min räddning helt enkelt! Mer än så behöver jag inte skriva! Satt precis och bläddrade igenom jultidningar som hans kusin säljer, och köpte nog julklappar till typ halva familjen där! Ialla fall för typ 600 spänn, men nu slipper jag tänka på dessa jävla julklappar ialla fall:). Nu sitter jag och tittar på A lot like love på  kanal 9, sett fram imot att se den faktiskt. Den verkar skit bra. Men det lär vi väl märka om den är. Har precis börjat så nu ska jag se på den. Hörs senare!♥


Snuttan är sjuk!

Godmorgon alla glad och pigga!
Och god middag på mig och min dotter som är icke glada och icke pigga!
Nu vet jag varför hon inte ville sova inatt, jo för att hon fått feber. En rätt hög en och jag får panik och vet inte vad jag ska göra. Satt inne och läste på en sida hur man skulle göra om ett spädbarn fick feber, och är det över 38 grader ska man ringa en läkare. Och jag vet inte vilken läkare jag ska vända mig till ju:s!! Jag får panik och känner mig sim världes sämsta mamma just nu.. Kunde det inte bara vara jag som var sjuk och hade feber istället för att hon också ska ha det.. Hon är så liten och oskyldig och är dessutom världens bästadotter! Nej, gud jag har inte tid med detta. Men hennes feber har gått ner lite nu. Och hon försöker att sova, men verkar inte lyckas, stackarn:(! Om det inte blir bättre så ringer jag Pia (hampus mamma, Haleys farmor) och ber henne om hjälp. Den enda hjälp jag kan få direkt i och med hon också bor här ju. Men nu ska jag försöka att ta tempen på henne, och gosa med henne så hon blir bättre.
Bloggen får komma efter idag, tyvärr!


min fina dotter!♥

Sov Haley, sov!

..just nu är hon bara allmänt dryg!
I förra inlägget skrev jag att jag skulle sova, och att Haley hade somnat! Men det var en ren lögn! Hon vaknade så fort jag lagt upp inlägget!! Ja, det varade så länge. Och hon vill inte sova verkar det det som. Hon har fått mat, fått blöjan bytt 2 gånger nu, blivit vaggad, blivit buren osv osv. Men nej, sova kammar hon inte riktigt hem just nu verkar det som! Och jag har inte den absolut bästa tålamoden heller, jag är snorig, febrig och en rejäl rethosta:s Så det gör ju inte saken mycket bättre..
Just nu vill jag bara skrika sov Haley, sov nu med dig! Men just nu tror jag inte att det skulle funka. Och sen för det andra så förstår hon ändå inte mig ju.."/
Så antar att jag får ligga vaken med henne ett tag till, innan jag kan få lite sömn. Förresten så har jag nog också smittat henne lite med förkylningen, hon har hosta och är också täpp i näsan. Hör det när hon andas. Gud, jag känner mig som en hemsk mor! Jag känner mig hemsk som smittat henne:/. Men det är väl det som tillhör mamma-rollen. Hur som helst ska jag försöka få henne att sova nu, så jag lägger upp lite bilder som ni får nöja er med sålänge under tiden vi inte hörs här på bloggen;)

Puss och kram♥


jag i bilen med Hampus extremt "snygga" keps!


Haley när hon ligger på mina ben och ler samtidigt som hon sover!
Fick äntligen det med på bild(:
Min fina dotter♥


Min bror och mamma i fredags då han fyllde 11år.
Sitter och käkar thaimat!


GOD NATT

Nu säger jag faktiskt god natt till er bloggläsare. Lillan har somnat nu, tog lite tid. Men det var inte så konstigt, hon hade bajs i blöja ju. I och med jag åkt på en sån rejäl förkylning så luktade jag inte det och sen har hon inte visat något direkt tecken på att hon bajsat eller bajsat klart heller, vilket gjorde det ännu svårare för mig att förstå det.
i  vanliga fall brukar man kunna se på henne när hon bajsar, eller så brukar hon alltid skrika när hon är klar. Men denna gången låg hon bara där och var allmänt jobbig. Men nu sover hon, så jag ska också passa på att göra det nu. Hampus skicka för en timme sen och berättade att de var framme och att resan dit hade gått bra. Så nu ska jag sova och försöka få mig lite sömn. För nu sover jag ju själv i sängen med lilla Haley, annars brukar jag ju ligga med Hampus och en liten Haley.. Asch, skitsamma. Hampus är och jobbar och tjänar bra med pengar, vilket han är värd. För han är en duktig pappa och pojkvän, för han försörjer verkligen sin familj!
Men men, nu sova! Natti natti♥
(ni får några bilder också!)


(bild tagen i måndags innan jag stack till mamma)
Jeansen på, håret är på min sida, tröjan sitter helt okey, magen syns inte.
Sminket gick bra! Ja, allting kändes bra denna dagen;)


mitt hjärta♥


bara vi två..

Hejsan bloggen!
Hoppas verkligen att allting är bra med er. Jag överlever fast har åkt på en rejäl förkylning! Och jag menar en rejäl!! Att jag inte bloggat i helgen är för att jag hellre velat umgås med min familj. Hampus kom hem i fredags eftermiddag någon gång, och då började allt. Igår var vår enda "lugna" dag, typ.. Men på kvällen så gick vi till Hampus kompis Tobbe,  för att träffa han och hans tjej, som ännu inte sett vår lilla dotter. Men det fick dem göra igår. Aja, idag hjälpte vi mamma att flytta det sista, och sen så stack vi till Burlöv och köpte skal till våra snygga mobiler;) Hampus tog en grå aktig färg, ganska snygg. Sen valde jag såklart rosa, vad hade ni liksom förväntat er med mig?;) Jag älskar rosa!!♥
Aja, helgen har gått snabbt, Hampus har åkt igen"/. Och jag kan ju inte påstå att jag inte saknar honom när han är borta.. Han åkte för typ en timme sedan, och denna gången började jag böla efter att han hade stuckit. Efter att han stängt igen dörren och jag låst den och gick upp för trappan in till sovrummet och titta på när han bakade ut bilen så rann tårarna! Och jag stört böla, bokstavligt.. Vet inte varför?! Jag grät inte förra veckan han åkte, kanske var det för att han åkte tidigt på morgonen och då var jag knappt vaken?! Kanske berodde det på det. Men gud så ensam jag känner mig:(. Jag hatar att vara ensam, trots att jag inte är helt ensam med tanken på att Haley faktiskt också är här så känns det som jag är helt ensam.. Och jag vågar knappt röra mig, för jag är så jävla rädd. Jag vet inte för vad. Men jag är rädd!:s Kanske dyker det upp ett spöke eller något vad fan vet jag?

Nog snackat om det! Nu ska jag försöka att få lillen att sova. Sen ska jag äta min älskling.. Ja, jag är otrogen nu igen! Jag ska nämligen mysa med Ben & Jerry lite, så jag slipper vara så jävla rädd:thumbup:! En perfekt röddning, tro mig! Har en massa bilder som jag tagit, lägger upp några i taget! Men vi hörs sen!♥


dotter och far, mitt liv tillhör er!♥


min skatt♥


Thaimat

Hejsan bloggen;) hoppas allt är bra med er. Jag mår själv prima! Sitter just nu på en thailändsk restaurang i Eslöv och väntar på mat. Min bror fyller nämligen år idag så vi ville göra något lite roligt för honom. Och Hampus är påväg hem från Danmark nu, är väl snart hemma. Lillan skulle egentligen till BVC men vi missa tyvärr bussen och är nu fast i Eslöv vilket är lite tråkigt.:/ men så är det när bussarna inte går ofta till lilla löberöd. Nu ska vi snart äta, bye!:)

Pappa kommer hem snart!

Jag vet, jag vet! 2-3 inlägg om dagen var nog rena skitsnacket.. Men vafan ni får leva med det tills jag inte är ensamstående mer:). Imorgon kommer min andra halva hem, antagligen tidigt på dagen. Sen tar han bussen till Eslöv. För imorgon ska bi fira min brorsa;)! Han fyller nämligen år imorgon. Så imorgon blir jag inte ensamstående längre, men det dröjer inte länge tills jag blir det igen. På söndag åker han igen.. Men nu ska vi fokusera på att pappa snart är tillbaka, han kommer snart hem! Aja, inget speciellt ha gjorts idag. köpt nya snygga skor bara. Blir en massa bilder till helgen då jag ska föra över bilderna till datorn och blogga där ifrån;) kul va? Nu- sova!! Puss

Känslig?

Sitter i mammas nya lägenhet och de har precis blivit klara med att bära upp det första lastet. Dock så finns det mer kvar, trots att de hållt på sen tidigt imorse. Jag som knappt lyft nånting är så jävla trött!! Nej, så heter det inte! Jag är känslig. Jag kan börja böla när som helst.. För det första så är jag irriterad på mamma. Hon frågade Hanpus om att låna hans bil och det fick hon, men hon sa att hon skulle ställa tillbaka den vilket inte blev av till slut!! Hon är dålig på att hålla det hon sagt måste jag ju säga! sen så vill jag gråta för jag vill hem och känna mig utvilad vilket jag inte gör här eller kan Göra här. För de håller ju faktiskt på och flyttar! Så jag tänker åka hem imorgon och sen berätta för Hampus att hans bil är här och att han får hämta den här på fredag när han kommer hem från Danmark. Vilket han kommer vara sur över, för har man lånat något av någon så får man ju faktiskt lämna tillbaka det där man hämtade det också!! Men det förstår inte mamma! men Hon lär väl märka när ingen vill låna ut något till henne igen.. nu ska jag fan sova! god natt Bitches;)<33

Börjar bli tomt!

Hemma själv igen, de lör saker till den nya lägenheten, inne på andra rundan nu. Och här börjar bli tomt. Kommer att sakna det lite att inte denna lägenheten finns med i bilden. Jag har samlat ihopa så många bra och icke bra minnen här ifrån, trots att vi bara bott här i 8 månader. Åh shit, det lät ändå rätt länge!! ;o aja, nu kommer jag inte att vara i Hörby lika mycket längre. Men kommer väl dyka upp lite då och då:)! Hur som helst så ligger Haley i sin söta vagga och leker med sig själv, tur att hon kan göra det också ibland! Bra att hon lärt sig det iallafall ;) min dotter är duktig! Och förresten förlåt för extremt tråkiga inlägg, jag vill lägga in lite bilder men vet inte hur man gör det med iphone:s någon som kanske vet och kan berätta det för mig? Vore snällt:) nu ska jag se om jag kan göra lite nytta;D ha det bra, så hörs vi sen<33

Första september

Tjabbadabba doo!! Hoppas allt är bra. Med mig är det iallafall fall det. Sovit som en stock har jag också. Fast Haley låg på mig hela natten, hon vägrade att ligga själv i hennes fina vagga som hon har fått här hos hennes mormor(min mamma), hon vägrade! Så jag tog henne, la henne på bröstet och krama om henne sen måste vi somnat båda två;). Hur som helst ny månad igen, svit vad det går fort! Min bror fyller år om två dagar, de flyttar idag, Haley blir en månad exakt på tisdag:). Ja, förstår ni? Det går fort det här livet;)! Nu skriker hon, måste sluta, kram!

RSS 2.0