RIKTIG HÖST VÄDER!

Idag är det riktig höst väder ute. Fy fan!
Blåsigt och regnigt är det + att det är väldigt väldigt grått ute! GUD I HIMMLEN ASSÅ!
Så idag blir det vinterjacka, vet ännu inte om det blir den lite tunnare och korta eller den långa! Får helt enkelt se. Sen blir det fram med stövlarna och på med strumporna och säga HEJ till hösten. Gud, jag välkomnar den verkligen!!

Ska ialla fall snart bege mig, har packat färdigt allt och lillan har nu vaknat. Hon somna när jag sjöng Lips, kanske för att det lät så förjävligt? Ja, kan ha varit så. Men hon uppskattar nog sin mamma ändå. Dessutom är jag faktiskt en snäll morsa för jag tog fram en åkpåse till henne idag. Så fryser hon inte när hon ligger i vagnen. Synd att hon ska behöva göra det ju;(
Jag tror nog fan jag tar på mig den tjocka och långa vinterjackan, för nu när jag tittar ut vill jag helst bara gömma mig under täcket!! FAN INTE REDAN!
Har tagit en bild också med camen. Men jag måste verkligen bara påpeka att det är världens sämsta cam vi har i datorn! Fiffan asså, aldrig varit med om en sån dålig kvalite på cambilder asså. Jag menar allvar. De flesta har också en inbyggd cam i datorn och deras är ialla fall helt okey, men vår är inte ens OK. Den är inte ens dålig utan urkass! Man ser knappt vad som är på bilden ju!! OMG!
Nu måste jag avsluta för att förberedda mig för att gå till bussen! Puss♥


ser ni mig? eller vi leker hitta May i mörkret? ;o


Kommentarer
Postat av: yasmine modell fru och mamma

tack..

var med i min tävling kraaam

2010-09-20 @ 20:10:20
URL: http://yasminegill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0