saknad kanske?

Jag vet inte vart jag ska börja riktigt, men jag kan väl börja med att jag vill vara smal och känna lycka när jag ser mig själv i speglen. Jag vill se min egen spegelbild och känna mig lycklig och kunna säga till mig själv hur jävla vacker jag är, vilket jag inte kan idag! Hampus säger att jag är vacker som jag är, att jag ser bra ut, men han tror nog att jag blivit blind pga graviditeten, vilket man tydligen kan eller ja, synen försämras. Min syn har visserligen blivit skit dålig, men fan har jag inte blivit blind och jag ser helt rätt när jag ser mig själv i speglen. Det är inte den jag vill vara, det är inte så jag vill se ut och det är inte så jag vill känna och tycka om mig själv så fort jag ser min egen spegelbild..

Jag vet inte om det är saknad eller ren ångest?! Och jag tror inte att jag kan finna svaret på det heller. Jag ångrar inte att jag valde att behålla mitt barn, vara gravid och bli tjock. Men nu i slutet växer jag som aldrig förr! Jag hinner inte med att tänka så fort jag växer på bredden och det skrämmer mig. Jag tycker det är underbart att vara gravid, jag tycker det är fantastiskt, men jag vill känna mig lycklig när jag ser mig själv. Och jag vet att jag en dag efter förlossningen kommer att få känna på den lyckan. Efter den dagen att jag kan se mig själv i speglen och känna stoltheten och lyckan sprida genom hela min kropp ska jag aldrig mer gnälla på mig själv, hur jag ser ut eller hur ful och tjock jag är! Jag ska aldrig någonsin se ner på mig själv igen. Och jag kommer att lyckas med det, det vet jag om!


bara för att..

..ändra på något så har jag ändrat textstilen. Kan inte ändra headern eller göra om den nu, för har ju en ny dator och vi har inte riktigt fört över allt som behövs för en ny header. Och sen så trivs jag med min blogg som den är nu. Kommer nog att se ut tills lillen kommer till världen!


hiss eller diss?



.. för Iphone 4g?



Jag kan säga att för min del är det hiss! Jag var imot Iphone innan, jag tyckte bara att de såg stora och klumpiga ut. Till och med fula om jag inte har helt fel för mig. Men nu, nu tycker jag att de är snygga och bra. För de har allt, det är ju som en liten dator och jag tycker till och med att den är snygg nu!! Vad har hänt med mig?
Hur kan man ändra sig så snabbt egentligen? Jo, det ska jag ta och förklara för er nu. Om man har sett den nya Iphone 4Gn så kan man inget annat än att vilja ha en Iphone själv, och man kan inget annat än att tycka att dem är snygga för fifan säger jag bara, jag blir käärrr!!! Nu vill jag själv ha en Iphone trots att det är touch och jag hatar egentligen touch för det blir aldrig som jag vill! Men nu kan jag faktiskt tänka mig att ge det ett försök bara för att den nya Iphonen är så snygg! Ja, jag har blivit helt desperat nu av den nya Iphonen.. Kanske fler än jag som är det och som känner likadant? Eller? Så vad tycker ni om Iphone 4G?


varför så trött?

Varför är jag jämt så jäkla trött? Trots att jag fick vakna lite senare idag så sitter jag här framför datorn i köket och slumrar till lite med ögonen då och då! Drygt och jag förstår inte varför?! Vaknade lite i 9 imorse, då vaknade alla.. La och mös med Teddy en stund kivades med Hampus också lite, och Hampus och min bror retades med varandra lite också som vanligt vad annars:o? Sen så somna jag om på Hampus arm, och vaknade igen vid 11 av att jag var så jävla kissig och gick och kissa medans de andra sov. Sen så la jag kvar en stund, så vafan är jag så jävla trött nu förr?? Och jag kan inte skicka sms med min mobil vet inte varför.. Har fått några meddelande som jag inte kunnat svara på och det är drygt. Så ni som skickat till mig och inte får något svar tro inte att jag inte vill svara er eller är sur!
Aja, hur som helst så var middagen Hampus gjorde toppen! Nu väntar jag på att han en dag ska göra "egen" middag, vilket innebär att han själv tillagat den. Med egna kryddor och står vid spisen och steker eller kokar den av sig själv och inte bara sätter in den i ugnen och väntar! Men man får ta en sak i taget, men han var ialla fall duktig som laga mat:). Imorgon har vi blivit bort bjudna till hans föräldrar och äta kräfter. Får se hur det blir med kräfter, de är inte mina bästa vänner direkt! Men får se har bestämt med Andy egentligen. Men kanske hinner jag ner en sväng om(: Ja, vi får helt enkelt se!
Nu ska jag käka glass och in på FB. Ha det bra!♥


min sötnos♥
han har blivit super duper stor den senaste tiden!


middag pågång..

Idag så är det Hampus som lagar maten, vi låg och snacka i sängen innan för en stund sedan och höll på att tramsa oss och vi kom fram till att det var hans tur att laga mat idag för jag gör det varje dag annars. Sen allt hushålls arbete brukar jag göra men det är för att han jobbar så det kan jag ställa upp med, men nu när han ändå har semester så kan han faktiskt laga middag en dag! Inte direkt någon svår middag om jag får säga det själv, det är bara revben och potatisbullar som ska in och stå i ugnen så det klarar vilken människa som helst.. Hoppas jag ialla fall:s! Senare ska han köra sin kusin och andra till Askerödsfesten också, ja det är verkligen mycket man missar denna sommaren men det är det värt. Sen är jag ingen drickar människa så det kvittar nästan. Visst saaknar jag att dricka och festa lite och så, men det är inget som stör mig direkt! Hur som helst det blev inte monster truckar idag i och med vi inte hitta tid och kostnad och var.. Så det får bli en annan gång. Eller så hittar vi på med något annat nån gång nu i veckan i och med Hampus har semester en vecka till.  Får se helt enekelt. Nu ska jag se så att maten inte bränt upp, för just nu så springer Hampus och min bror och leker med var sitt täcke och försöker att få Teddy med sig, men han trivs bättre hos mig:p, haha! Hörs sen!♥


en charmig bild får ni på mig sen vi var nere i rövarkulan:)


näst intill klart..

Nu är allting näst intill klart. Baby kläderna är tvättade, vikta och ligger i olika högar, nu väntar de bara på att komma ner i byrån också. Spjälsängen är hämtad, ihop skruvad och står i sovrummet bäddad och beredd för en liten bebis. Skötbordet är också fixad, och står och väntar på att en liten skitunge ska kissa och bajsa så att mamma och pappa kan känna den goda lukten! Vagnen är klar för rätt länge sedan, vällingflaskorna är köpta och diskade och napparna är kokta. Ja, allting är näst intill klart! Nu väntar vi bara på lilla prinsessan som ska dyka fram och så är det enstaka hudvårds produkter som ska köpas, sen är det klart!! Känns faktiskt riktigt skönt nu, men innnan det blev skönt så var det stressigt och paniken slog mig i pannan dygnet runt.. Hemsk känsla men sant! Ska ta bilder sen så ni kan få se hur det ser ut lite, alltid roligt att möblera om och fixa och dona med saker och sen bara se fram imot att använda det. Nu- tven!


sista juli tvåtusentio

GODDAG BLOGGEN!

Läget och så med er idag då? Med mig är det toppen, förutom att jag är lite svettig, men det finns faktiskt en anledning till att jag är det. Har precis dammsugat och moppat klart hela lägenheten vilket är jobbigt, men när mann väl är klar så känner man en stor lättnad.. Precis vad jag gör just nu. Försöker leta upp monster truckarnas tid och kostnad men det går fanimaj inte att hitta!! Aja, får väl försöka att leta vidare helt enekelt. Tänkte köra en runda Lips snart med min bror, vi äger på det asså;). Sen så har jag laddat vårt mobilabredband med en veckas surf idag också, pengarna jag fick av mamma för att jag byggde på hennes naglar fick gå till det. För internet är viktigt och sen så kostar det inte all min förmögenhet heller så jag erbjöd mig själv att betala det, för Hampus betalar allt annat. Aja, ikväll om det blir av så ska killarna titta på monster truckar och själv ska jag nog bara gå runt lite i Lund med Teddy min bebis, sedan blir det grilla och mys! Vad ska ni hitta på idag då?:) Nu ska jag bläddra runder lite, sedan så ska jag göra vid mig tror jag! Ha det bra sålänge!♥


magbild nr10, v38(37+6)

Lägger ändå upp en magbild nu trots att jag tänkte vänta tills imorgon. Men jag tycker inte att ni förtjnar att vänta mera, titta tillbaka på mitt sista magbilds inlägg och då var jag i vecka 32!! Shit, det var ett tag sedan. Jag har varit väldigt elak mot er tycker jag, och det är jag ledsen för. Men har man inte tillgång till internet och har mycket att göra och förbereda så har man, jag är ledsen för det men hoppas att ni förstår mig ändå..
Hur som helst magbilden togs i tisdags då jag var inne i vecka 38, nu är jag ju inne i vecka 39, men det är ingen skillnad på magen, men den växer så det syns ialla fall och jag har fått bristningar på magen nu också! Det gör mig deprimerad men det är det värt!

Hur som helst här får ni den senaste magbilden!

det är skillnad på storleken sen förra magbilden som ni ser.


ett snabbt inlägg..

..hinner jag faktiskt med! Har precis duschat färdigt och sitter i sängen med datorn på nattduksbordet och tänkte dela med mig lite kvälls känslor nu, haha! Aja, jag känner mig ialla fall fräsch och allting känns skönt nu. Så är det alltid när man är ny duschad och har ny tvättat hår:). Ska snart lägga mig är trött faktiskt, och min bror också. Men först hade vi tänkt nörda lite på YOUTUBE, finns ingenting som är roligare än det trots allt. Glömde också att jag skulle lägga upp magbild från den senaste veckan, så jag tänkte göra ett snabbt inlägg om det också men det får bli imorgon om det är okey för er att vänta några timmar? Har ni klarat er hittills så klarar ni nog att hålla er några få timmar till;). Eller har jag fel för mig?
Nu ska jag inte sitta och babbla mer, nu är det youtube som gäller, sen kudden! Godnatt sötnosar!♥


SUPER CHIPSEN

Sitter fortfarande kvar i köket och äter de nya chipsen som heter "SUPER CHIPS", man kan väl säga att de är rätt super! Smakar bra, dock samma smaker som i de vanliga OLWS chipspåsar, men dessa är stora, knapriga och väldigt goda! Ofta man egentligen kan smaka skillnad på chips som är av samma saker och av samma märke eller företag, men det kan man faktiskt. Tro det eller ej! Surfat runt lite på internet och det känns så underbart att kunna sitta och göra det hemma hos sig själv och bara njuta av stunden! Ja, ni kanske hör på mitt talande hur mycket jag verkligen saknat internet! Det är nånting man inte klarar sig utan när man lever i nutiden asså.. Eller är det bara jag som är allmänt knäpp??;s Ja, vem vet!
Läst lite bloggar och är just nu väldigt trött, kanske ska jag gå och lägga mig snart. Sedan Hampus fick semester har det varit tidiga morgnar för min del, för han stiger gärna upp innan 10 och då kan inte jag somna om. Inte när jag vet att han stiger upp och är hemma. Det är en annan sak om han stiger upp för att dra iväg till jobbet, men så är det ju inte nu. Men lika bra att vänja sig, för snart måste jag upp tidigt och ta hand om en skrikande bebis! Så en övning får jag nu ialla fall. Men sen kommer det bli mycket tidigare morgnar än 9-10. Så om jag sen får sova till halv 7 kommer jag att smällta av lycka!! Asch, nu ska jag in med datorn till Hampus, den behöver laddas och sen kanske han ville spela lite. Så mer uppdatering kommer imorgon efter vi laddat kontantkortet till modemet. Sov så gott, och dröm fina drömmar om vi inte hörs mer ikväll! Kramar och pussar till er sötnosar!♥





en lugn kväll..

Sitter just nu inne i köket och bloggar från datorn med vårt nya mobilabredband. Funkar helt okej faktiskt. Lite slö uppladdning kanske men vad fan ska man begära sig av en lite plutt? Bebisen rör på sig som aldrig förr, och det kittlas inne i magen på mig, obehagligt men sant! Det blir bara en lugn fredags kväll idag, tanken var att killarna skulle titta på monstertruckar idag men inte med detta dåliga vädret. Så får se om dem har mer tur imorgon. Annars så blev det middag för en stund sedan, och just nu äter vi glass till efterrätt. Tänkte slänga upp en magbild åt er senare också i och med jag inte gjort det på ett bra tag. Glömt ta bilder på min mage och sen så har jag ändå inte haft någon möjlighet att ladda upp någon bild eller blogga så det har väl ändå kvittat eller!? Men men, vad hittar ni på en sådan här tråkig fredagskväll då?:) Känner att det är väldigt mycket klaganade från min sida idag, haha!! Nu ska jag läsa lite bloggar, ladda upp lite bilder och hitta något roligt att göra, som typ att titta på min bror när han putsar fönsterna? Haha, han fick bara för sig att han skulle göra det nu när han inte hade något annat att göra;). Pusspuss♥


Dagens utseende eller kvällens kanske det heter?
Visst har mitt huvud blivit rundare?


30e juli 2010

Hejhej tråkiga väder:(!

Jag börjar med att klaga direkt, men så är det. Det är faktiskt skit tråkigt väder idag, trots att det är bättre än en stekhet sol så är det trist att det ska regna och blåsa en hel dag!! Men det måste väl också göras, vattna naturen osv.. Men annars hur är det med er idag då? Sitter faktiskt uppe i lägenheten och bloggar från datorn för första gången, vi åkte alla in till Lund idag och skulle handla mat, sen bestämde jag och Hampus oss för ett mobilt internet så länge också i och med det vanliga internetet tar en jäkla tid att fixa.. Men vi valde ett kontant mobilt internet som man bara laddar på när man använder det. Faktiskt bra att ha när man kanske ska bort någon gång och vill ha datorn med sig, och än så länge är det den bästa utvägen för oss som inte har fast internet ännu. Hur som helst så var vi inne på media market också och där hitta Hampus det nya xboxet (faktiskt snygg!), jag brukar tycka att de är stora och fula, men denna modellen var riktigt snygg faktiskt! Sen så såg jag att det var kanon erbjudande på LIPS, och gissa vem som flög över dem?? Inte bara jag, utan Hampus också. Kanon pris, så här sitter två killar bredvid mig och sjunger och skriker nu till Tokio Hotels låt;). Jag har också varit igång sen vi kom hem, och har ont i halsen just nu, så därför sitter jag här och bloggar lite snabbt nu. Blir att börja med maten snart, men inte riktigt ännu. Det är fredag idag och då vill man äta middag lite senare, eller ja, jag vill det ialla fall. Idag kommer lite fler inlägg än vanligt i och med vi har tillgång till internet, när man köpte startpaketet så fick man en dag gratis surf med, så vi behövde inte tanka på det. Men imorgon får vi givitvis göra det för att ha internet. Aja, vi hörs senare igen gullegrisar!♥


bjuder er på en bild från ölandsdjurpark.
hampus & min bror!


Känns konstigt?

Det känns lite kosntigt att blogga nu när man inte gjort det på så länge.. Och sen att man bloggar från en helt annan dator känns också lite sådär annorlunda, men dte får gå helt enkelt. Nu sitter jag faktiskt inte inne i Hampus hus och bloggar, utan jag sitter ute och har Teddy näst intill mig. Han är en riktig mys hund den här! En söt sådan också, man kan inte få nog av honom. Eller jo ibland kan man faktiskt det!!
Hur som helst så håller Hampus och hans pappa fortfarande på, två riktigt jobb-glada killar:thumbup:! Deras granne håller också på för fullt hör jag. Ena hammrar, andra sågar helt okey melodi!
Snacka med mamma innan och hon berättade att naglarna jag hade byggt på till henne igår kväll fortfarande satt kvar, men att en var sne. Först trodde vi att den var sne för att hennes finger var det, men tydligen inte! Sen så berättade hon att många hade tyckt om det och också ville göra det, så kanske ska jag börja lite smått redan nu, men min tanke är att jag ska gå en utbildning nästa gång vi är i thailand. Två dagars kurs är det då, helt okej tid, det är två dagar jag måste offra av min semester men det är nog inget jag dör av heller. Vet inte riktigt när vi ska hem, men jag har redan planerat middagen, eller Hampus planerade den redan igår för att vara helt exakt! Blir falukorv med stuvade mackaroner. Det gillar han, mer än vad jag gillar det ialla fall. Hur som helst så vill jag mest äta potatisbullar med skinka, kanske fixar det till mig själv istället i och med korv inte går in i min smak så mycket.. Får se helt enkelt! Nu ska jag surfa vidare på internet. Ha de bra!♥



vecka 39

(Jag hoppar över att lägga upp vecka 37 och 38, känns inte så lönt. Nästan samma sak att skriva om de veckorna som jag har att skriva nu! Så ni får vecka 39 istället som är från denna veckan och inte försenat inlägg.)

Nu är du 39 veckor gången (eller gravid i 40:e veckan, om du föredrar att räkna så). Om du sitter vid din dator och läser detta, har du förmodligen inte fått din bebis ännu. Ingen överraskning, direkt — bara fem procent av alla bebisar föds på sitt 'förlossningsdatum'. De flesta gynekologer och barnmorskor anser inte att du gått över tiden förrän minst två veckor senare. För din skull kan vi förstås hoppas att du slipper vänta så länge. Tills dess kan du tillbringa tid med din partner eller dina andra barn, om du har några. Du kommer att vara glad att du gjorde det när bebisen väl kommer. Barnmorskan vill träffa dig och eventuellt ta ett urinprov denna vecka.

Mina tankar;
Nervös? Det är nästan det enda jag kan säga just nu.. För flera känslor och tankar hinner jag inte få fram just nu. Det är en ren spänning allt ihopa. Jag trodde faktiskt aldrig att det skulle bli såhär, men jag känner hur det verkligen känns nu när det snart är dags. Nu är det bara att vänta och vänta!!

Om min kille;
Märker tydligt hur han känner, han är minst lika nervös som mig. Och man märker hur glad han blir när bebisen rör sig när hon hör hans röst. Det är en stor lycka att se honom glad när hon rör sig eller vänder på sig så fort hon hör hans röst!

Såhär ser det ut i magen just nu;

En genomsnittlig bebis är lite över 50 cm lång och väger strax under 3,5 kg när den föds, men det är också vanligt och helt normalt att bebisen väger allt mellan 2,5 och 4 kg.

Fostervattnet, som var klart från början, är nu mjölkaktigt från allt det som avsöndrats från bebisen under graviditeten, bl a hudceller som ömsats för att ge plats för den nya hud som växer underifrån.

På TV börjar förlossningen typiskt med att vattnet går – mitt i en folksamling, såklart – och fortsätter med ögonblickliga sammandragningar. Du behöver sannolikt inte vara särskilt orolig att detta ska hända dig. Fosterhinnorna brister i mindre än 15 % av fallen och även om det sker så brukar bebisens huvud fungera som propp (du kan däremot märka att det läcker om du ligger ner). Det bästa är att ta det lugnt om detta sker – det kan ta timmar innan värkarna börjar – och ringa BVC eller läkare. Din kropp kommer att fortsätta producera fostervatten tills bebisen är född, så du kanske får rådet att stanna hemma tills värkarna har satt igång, eller eventuellt igångsättning.

Vad gör du om veckan går och ingen bebis kommer? Inget att vara orolig för. Bara 5% av alla barn föds på sitt beräknade förlossningsdatum och man väntar i allmänhet minst två veckor innan man bedömer dig som överburen. Läs mer om vad du kan göra om du går över tiden.




29e juli 2010

Tjena bloggen!♥

Allt bra med er idag? Med mig är det helt okey, kunde ha varit bättre. Jag var lite små krasslig innan idag, men det verkar vara över nu! Hur som helst är vi nere hos Hampus föräldrar just nu kom ner för ett tag sedan för att Hampus ringde och fråga om jag och min bror ville komma ner och fika med dem, så vi kom ner medans Hampus ha varit här sen i förmiddags och hjälpt hans pappa med att snicka lite. Lite trist väder idag så jag och min bror sitter inne i deras kök med våra datorer. Skönt att man har tillgång till internet ibland ialla fall, förhoppningsvis så får vi väl internet själv där hemma snart, om det bara kan sluta att klydda någon gång!! Det känns som jag tappat världen utan internet asså.. Men men, annars så flyter allting på bra ialla fall och idag händer väl inte allt för mycket. Hampus ska nog på Thai-massage senare idag och jag ska försöka fixa mammas internet som inte heller funkar längre! Varför klyddar alltid internet? Och varför ska det vara så svårt att fixa det?? Aja, nu ska jag gå igenom mina tiotals mail och sedan in på bilddagboken en snabb runda, och sen sitta och virra runder lite på facebook. Så länge får ni ha det kanon. Kramar♥


Bjuder även på en ny tagen bild, som är lite halvdrogad!!


Naglarna..

Hejhej!(: klockan är rätt mycket nu, men strunt samma. Jag skulle egentligen lagt in ett inlägg tidigare idag när vi var hemma hos Hampus föräldrar och betalade räkningar, men jag råkade avbryta allting på mobilen så inlägget försvann"/! Hur som helst så får ni i alla fall ett inlägg nu och en bild också på hur mina hemma gjorda påbyggda naglar ser ut(: inte super snygga kanske och inte någon expert som gjort det syns, men helt okey för att vara första gången! Det måste jag faktiskt själv då säga. Enligt mig så blev det bra för att vara första gången, och för att vara ett enkelt nagelkit! Men vad tycker ni om resultatet?(:♥

28e juli 2010

God morgon världen!♥ Är allt som det ska?ligger i sängen och bloggar från mobilen i och med vi inte fått internet ännu.. Som det kan klydda och ta tid asså!"/ hur som helst så har vi förhoppningsvis snart internet, annars får vi köra med ett mobiltbredband tills det vill funka normalt för oss(: hur som helst så var jag hos barnmorskan igår, allt var bra förutom mitt järn, efter det körde jag och Hampus in till Entré i malmö för att Hampus skulle kolla efter ett par byxor och han hitta ett par riktigt snygga faktiskt! Sen hitta jag en snygg tröja åt honom och sen så köpte han med sig en ny parfym också som lucktar väldigt god.. Jag hitta ett par jeans jag ville ha men det är ingen mening för mig att ens ge mig in i sånt nu, för jag är för stor för alla kläder som jag vill ha på mig just nu"/.. Lite ledsen blir man, men nu är det inte långt kvar! Hur som helst köpte jag med mig ett nagelkit hem som man själv bygger på med gele. Gick väldigt bra, ni får se senare! Nu ska jag strax stiga upp! Pusspuss♥

vecka 36 (försenad)

Nu är du 36 veckor gången (eller gravid i 37:e veckan, om du föredrar att räkna så). I slutet av denna vecka passerar du en viktig gräns då din bebis sägs vara fullgången. Detta betyder att du, i teorin, kan föda nu. När din bebis gradvis sjunker ner i bäckenet kommer din mage och dina lungor äntligen att kunna expandera lite mer. Nackdelen är förstås att trycket på blåsan kan öka så att du måste gå på toaletten oftare.

Mina tankar;
Tankarna är väl desamma, hinner inte variera på en vecka. Men allting blir mer och mer spännande!

Om min kille;
det är väl samma där, han finns, han stöttar och tycker det är minst lika spännande!

Såhär ser det ut i magen just nu;

Bebisen lägger fortfarande på sig – ungefär 28 gram om dagen. Den väger kring 2,7 kg och är ungefär 47 cm lång. Vid den här tiden kan du eventuellt känna att bebisen rör sig nedåt och trycket i den nedre buken ökar. Detta gör att dina lungor och din magsäck får mer utrymme och det kan bli lite lättare att äta och andas.

Det kan däremot bli jobbigare att gå – för en del kan det kännas som om bebisen är på väg att ramla ut! Det fortsatta trycket på blåsan gör att du kan behöva gå på toa ofta. Fortsätt äta bra, både för din skull och bebisens. Läs vår kostguide om du vill ha inspiration.

I slutet av denna vecka anses du fullgången och bebisen kan i princip födas när som helst från denna tid. (Mellan 37 och 42 veckor räknas graviditeten som fullgången – innan 37 veckor anses bebisen underburen och efter 42 veckor överburen.)

Du kanske har märkt att brösten läcker lite. detta är helt normalt. Dina bröst har börjat producera den mjölk som kallas kolostrum eller råmjölk och som ger ditt barn en bra start. Om du känner att förlossningen börjar, kommer din barnmorska att undersöka livmoderhalsen. Hon kommer att se om den har börjat utplånas (bli tunnare) och dilateras (öppnas).

När du besöker barnmorskan kommer hon att kontrollera hur bebisen ligger. Denna information skrivs in i din journal så att de vet din historia när du kommer till sjukhuset för att föda.


22a juli 2010

Hejsan bloggen!♥
Alllt bra? Idag är jag på bättre humör och mår alltså bra:). Sitter nere hos Hampus föräldrar därför kan jag blogga för här är tillgång till internet. De är fortfarande inte hemma så vi är själva här, Lina hans syster och hennes kompisar stack för en stund sedan, så vi är alltså helt själva. Hampus och min bror badar just nu, tänkte att jag också skulle ta och göra det men en badkruka som jag så vet man aldrig om det händer, haha;). Hur som helst så ska vi nog vara här en stund, sen ska vi väl hem och börja laga middag så vi kan få något att äta ikväll. Hampus ska även klippa sig senare, äntligen har han fått tid så nu slipper man hans långa fluffiga hår. Har även städat lägenheten idag och nu är det roligt att vara där. Ser ut som ett hem nu åtminstone, sen har Hampus klippt gräset också. Så under tiden som de badar så kan jag blogga lite, tänkte lägga upp några inlägg om graviditets veckorna som gått också, igår gick jag ju som sagt in i vecka 38, nu är det verkligen inte långt kvar. Spännande!!
Hur som helst så ska jag in och läsa lite andra bloggar nu som jag inte gjort på år och dar känns det som. Hörs senare!♥


21 juli 2010

Hejhej bloggen!

Läget och så med er en sådan här varm sommar dag? Jag mår fint och svettas lagom mycket kan jag säga. Det är verkligen inte skönt att gå och vara höggravid i denna värmen vill jag säga er. Sitter hos mamma nu, fast mamma är inte hemma hon är i Danmark och jobbar fortfarande kommer hem på fredag tror jag hon sa. Min bror och Teddy håller mig sällskap, Hampus släppte oss här innan. Behöver komma ifrån honom lite känner jag, så ska vara här nu några dagar. Eller så kanske jag flyttar hem för ett tag, känner att vi är för mycket på varandra och jag klarar inte av det riktigt. Man tröttnar på varandra och det blir för mycket inpå varandra om dagarna. Hur som helst så avslutas ju Kiviksmarknad idag och jag har inte varit där än sen det började i måndags, meningen var att vi skulle dit idag men Hampus var trött efter att han hade jobbat så jag fick hoppa över det, men konstigt nog kunde han köra till Hörby, och nu köra till Löberöd och är hos en kompis. Ja, skitsamma. Jag kan säga så mycket som att sen jag flytta till Löberöd har jag varit uttråkade hela tiden, och bara velat bort där ifrån. Visst är det mysigt att bara ta det lugnt och bo någonstans där det är lugnt, men det är fan inte kul att sitta hemma hela dagarna och sen när det väl händer något så orkar inte den andra att åka dit. Men sen kan vara uppe hela nätterna och spela.. Ja, jag klagar men jag blir fan också trött tro det eller ej!!
Nu ska jag ialla fall in och kolla lite andra sidor och sedan ge min bror datorn.
Ha det bra, puss och kram!


vecka 35 (försenad)

Nu är du 35 veckor gången (eller gravid i 36:e veckan, om du föredrar att räkna så). Nu har din bebis inte mycket rörelseutrymme. Det är så trångt därinne, att den kanske inte rör sig lika mycket längre. Bli inte förvånad om du ser konturen av en arm, armbåge eller ett knä under huden på din mage när bebisen sträcker på sig! Eventuellt har bebisen nu lagt sig med huvudet nere i ditt bäcken redo för förlossningen — men vissa bebisar, särskilt om du fött förut, fixeras inte i bäckenet förrän förlossningsarbetet börjar. Barnmorskan vill träffa dig denna vecka.

Mina tankar;
Allting känns mer verkligt nu, och spänningen höjer med jämna mellanrum. Börjar också bli mer och mer nervös nu från att inte varit det innan. Tankarna kring allting blir fler och fler. Och jag undrar ofta hur det kommer att bli och hur det kommer att gå med förlossningen. Spänningen är på topp ialla fall!
Jag ser fram imot det lika mycket som jag är rädd.

Om min kille;
Tror han känner en aning spänning han med, tror han är lika nervös som mig om inte mer.
Han känner nog en del oro också om hur allting kommer att gå och vad som kommer att hända efter förlossningen.

Såhär ser det ut i magen just nu;

Nu väger bebisen ungefär 2,4 kg och är cirka 46 cm lång. Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm.

Denna vecka kan bebisen stoltsera med fingernaglar och ett par fullt fungerande njurar. Levern kan nu också bryta ner en del avfallsprodukter.

Nu är det mycket mindre fostervatten och du har förmodligen lagt på dig mellan elva och 14 kg. Din navel har också sträckts och sticker förmodligen ut. Eventuellt känner du dig andfådd nu när livmodern har växt så att dess ovandel sticker upp i bröstkorgen. Du kan också ha fått matsmältningsproblem av samma orsak.

Pröva att stå på alla fyra för att avlasta ryggen och titta i vårt fotogalleri hur man lindrar värk och spänning i slutet av graviditeten.

Fortsätt dricka mycket vatten även om du behöver kissa så ofta att du lika gärna skulle kunna flytta in på toa – bebisen behöver denna vätska. Däremot kan det vara klokt att dra ner på urindrivande drycker som té och kaffe.




19e juli 2010

Hallå allihopa!♥

Det var ett tag sedan jag bloggade, internet har fortfarande inte hittat hem till oss men den kommer nog snart. Beställningen är gjord och är klar så nu väntar vi bara på att internetet ska nå hem till oss, vilket jag hoppas är snart. Sitter ialla fall hemma hos Hampus föräldrar som är i Finland och bloggar för första gången från vår nya dator. Känns lite konstigt men det är härligt, bara att vänja sig vid knapparna först annars så funkar dator skit bra och jag är nöjd med den hittills! Hur som helst så har mycket hänt nu under de senaste dagarna, kom hem från Öland igår efter att varit där sen i fredags. Det var väldigt trevligt där faktiskt, var på djurparken, handla lite smått, gick på någon gå-gata i Borgholm och det var ytterst mysigt. Sedan satt vi och åt på en fin restaurang och åt gott och snacka! Sånt som kan behövas ibland, lite snack och mys. Nej, det har verkligen varit en toppen helg, en sådan helg som jag garanterat hade kunnat göra om igen. Hampus skulle egntligen haft semester denna veckan men han jobbar extra istället så han kan ta ut dagar sen när bebisen kommit. Nu är det inte länge kvar, nu har jag nästan nåt ända fram! Spännande! Har missat att lägga upp många graviditests veckor nu, men jag kan lägga upp dem nu som förseningar istället så ni åtminstone kan få läsa och följa med mig och min tjocka mage. Hur som helst så ska jag in och läsa lite andra bloggar, och in och kolla mina mail lite. Hörs senare kanske! Puss puss♥


bjuder även på en knäpp men söt bild på mig och älskling!


16e juli 2010

Hejsan!♥ allt bra? Jag mår fint i alla fall! Som ni kanske ser på bilden har vi en ny familjemedlem nu. Hämtade henne igår efter att Hampus hade slutat. Både jag och Hampus blev nykära men nog mest Hampus! Kan bero på att han är som ett litet barn när han får något med teknik saker att göra;) och sen har han inte öppnat en ny låda med en dator i på länge, det gjorde jag ju senast i oktober och sen är jag mer för mobiler:p. Hur som helt funkar hon super bra och vi är nöjda med henne! Håller på att skriva hela graviditeten nu med ord, från hela början. Den ska läggas upp på bloggen sen så fort vi fått internet! Förresten är den också beställd nu:) hörs senare. Puss och kram♥

14e juli 2010

Godmorgon solstrålar♥! Hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en bra natt med sömn(: jag mår väl helt okey, ligger i sängen fortfarande för att jag tvingat mig själv till att sova. Natten har varit dryg för mig, sovit väldigt lite och inte sovit djupt om ni förstår vad jag menar.. Det tog verkligen kol på mig tidigt imorse när jag insåg att jag fortfarande var halvt vaken!! Sen när jag väl somna lite så ringde Hampus alarm och jag trodde att jag skulle döda någon.. Ja, så illa har min natt varit! Vet dock inte riktigt vad det har berott på, kanske nervös för idag ska vi nämligen in och hämta datorn som vi var och titta på igår. Dock blev det inte den vi planerade utan en bättre och lite dyrare men det är det värt. Tur det är mamma som betalar, men i och med vi valt en lite dyrare får vi också hjälpa till och betala. Typ två glassar mindre;)! Nej, jag är nöjd med vårt val, Hampus också det vet jag. Nu blir det frukost vi hörs sen! Puss & kram♥

I badet

Som ni ser på bilden så ligger jag i badet. Bestämde mig för att ta ett bad och bara slappna av. Men snart måste jag upp igen för att påbörja maten så den är klar tills Hampus kommer hem, men först ska jag låta hårinpackningen värka lite till(:! Har också rensat mina naglar, tagit bort den gamla färgen och ska måla på den ny färg sen när jag kommit upp. Hade ingen nagellack borttagning så fick måla på massa färg och sedan dra bort det med papper, Haha xD. Men det gick bra i alla fall. Idag blir det fiskpinnar och potatismos;). Nu ska jag göra mig i ordning för att stiga upp. Hörs senare!;) puss<3

13e juli 2010

God dag läsare! Hur är det med er idag? Med mig är det som det ska, vilket innebär att jag är varm, trött och mår illa lite då och då. Låter det inte hur underbart som helst(:? Jag har faktiskt varit ovanligt aktiv och duktig idag och kört två maskiner tvätt, sen hängt upp två maskiner en sen vi tvättade sist alltså i helgen, glömt bort helt att vi hade tvättat och trodde att det skulle lukta skit nu men det gjorde det faktiskt inte, så lite tur hade jag vid min sida idag:p. Hampus ringde innan vid lunch och sa att de kanske sluta sent idag för de hade mycket kvar att lägga. Sånt som händer, man kan tyvärr inte välja när man ska sluta jobba när man har ett sånt jobb, men det är inget som stör mig, jag vet ju att han kommer hem så(:! Om vi hinner ikväll så ska vi åka in och köpa en dator som vi såg på annons igår, vi körde nämligen in till hörby igår efter att vi hade sett datorn i tidningen och det blev att fjäska lite för mamma, och hon gick med på det tillslut. Men för de får hon min gamla dator eller Ja, min bror får den. Jag och Hampus känner inte riktigt att vi behöver vars en dator nu när vi snart inte längre kommer att ha tid. Så vi kommer att ha datorn tillsammans. Och han ska försöka sälja sin gamla dator också, bättre det än att den ligger och tar plats bara. Datorn vi hittade eller som jag hittade först är en Laptop men sen hitta Hampus en annan stationär för samma pris, men jag känner inte att jag vill ha tven som skärm trots att den är stor. Jag tycker att den är lite väl för stor att använda som datorskärm. Men Ja, vi får väl se om jag ångrar mig;) i början så var det ju tänkt med en stationär men nu vet jag inte"/. Förresten så är min bror och teddy här nu och ska vara här till fredag då vi drar till öland. Men nu ska jag vila lite hörs sen. Och sa får ni min nya favorit bild längst ner också. Pusspuss<3

12e juli 2010

Tjena bloggen!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår prima själv, fast har lite ont men det ska ja integnälla över. Men en annan sak som jag faktiskt tänker gnälla över är värmen. Shit i helvete vad varmt det är varenda jävla dag nu asså. Visst ä det väl bra, men kanske inte när man är höggravid!! Aja, ni som kan njuta av att sola och bada det är väl kul för er, njut av det! För jag njuter verkligen inte av att vara tjock och sitta och svettas massa liter när jag är ute, inne eller framför fläckten. Men snart är det över, tacka fan för det. Hur som helst så är jag hos mamma just nu, ska hämta min bror och Teddy. Mamma åker till danmark nu i en hel vecka och vi ska passa de under den tiden. På fredag efter Hampus slutat jobba drar vi till Öland. Nu har jag 4 veckor kvar sen är det fan dags, jag är nervös och spänd inför det. Men jag kan säga att jag längtar otroligt mycket till det också. Ska inte blogga mera nu för nu ska vi planera lite inför Öland så allt är klart. Men jag kanske skriver några rader sen innan vi sticker hem igen. Puss & Kram på er sötisar där ute♥


9e juli 2010

Tjena! Läget med er idag då? Jag lever faktiskt, men fy fan vad varmt det är ute:o! Är hemma hos Hampus föräldrar och badar. Dock badar inte jag men Hampus och min bror gör plus andra också. Men jag sitter och snackar med hans mamma om lite allt möjligt, trevligt faktiskt:). Ikväll blir det äta tacos, gott och mysigt! Imorgon är det exakt en månad kvar till beräknat datum till förlossningen, spännande som fan!! Nu ska jag vara lite social med de andra så vi hörs sen:)! Puss puss

8e juli 2010

Godmiddag bloggen:D hur är det med er en sån här fin dag? Allting är faktiskt bra med mig, förutom att jag känner mig lite konstig i magen och resten av delen i kroppen"/ antar att det är nu den sista tiden av graviditeten det är så.. Det är visserligen rätt jobbigt men allt det här är värt det jag kommer att få sen. Har ätit frukost blev flingor, mjölk och oBoy:thumbup:! Funderar på vad jag ska laga för mat idag, det är skit svårt att hitta på något man kan laga, och samtidigt tycka är gott. Men jag kommer väl på något under dagens gång. Hur som helst bloggar jag från mobilen, får göra det lite då och då så länge vi inte har internet:). Ni får nöja er med det så länge. Ligger och tittar på disney xd med min bror, faktiskt väldigt roligt;) blir bara att ta det lugnt idag! Vad ska ni hitta på en sån här solig dag då? Ha det bra så länge, hörs senare! Kram kram<3

6e juli 2010

Helloo! Sitter hemma hos mamma just nu, min bror skulle hit för han ska till sin pappa. Men vet inte hur det blir. Sitter inne på mammas rum och hon flätar både mig och Hampus. Jag har fått en fin fläta längs hela luggen, och Hampus har fått längs med hela huvudet i mitten, han ska få sin andra nu. Min bror ska också ha sen när vi är klara. Flätfamiljen här! Hampus föräldrar kom upp och lämnade en matta och förstarkare innan till oss, så satt de och snacka lite med oss och kela med Teddy också. Teddy tyckte verkligen om det. Sen bjöd vi de på kaffe också. Vi ska väl snart bege oss hemåt, Teddy följer antagligen med också i och med min bror ska till sin far. Men vi vet ännu inte. Har hunnit måla naglarna också, mamma hade köpt nya nagellack så jag lånade två av henne, vita på tårna och blåa på fingrarna, snyggt:)!
Ni får fortsätta med att hålla ut med uppdateringen, den kommer snart att bli bättre så fort vi fått internet och så. HÅLL UT BARA!!




5e juli 2010

Hejsan sötnosar! Bloggar från mobilen så det blir ett kort inlägg. Men hoppas att ni mår bra, för det gör jag(: just nu är vi utomhus och leker. Jag leker kanske inte direkt, för annars hade jag ju inte bloggat. Men Hampus, min bror och teddy leker. Jag har svullnat upp så mycket att jag inte orkar göra något så det hade nog bara sett konstigt ut om jag hade kunnat springa runt och leka. Aja, hemma hela dagen idag har jag och min bror tittat på tv, sen har jag sorterat barnkläder som ska tvättar. För inom kort är det dags! Jag känner det i hela kroppen, och mamma känner det på sig. Nu är jag nervös och rädd, men förhoppningsvis går det över.. Vi får se. Men nu ska vi nog fortsätta och gå. Sen så blir det jordgubbar med glass och lite tv :). Men vi hörs senare kanske. Puss puss!<3

4e juli 2010

Tjena bloggen:D
Hur är läget med er idag? Med mig är det toppen. Förutom att mina fötter ser ut som vattenballonger och mina fingrar ser helt fetma ut, annars är mitt liv toppen:thumbup:!
Bloggade inte igår, orkade inte och sen hade jag inte tid heller. Åkte vid lite innan 12 till Hörby för att hämta upp mamma och bror, sedan begav vi oss in till Malmö, handlade lite kött och sånt skit. Sen körde vi vidare till Skurup för att hälsa på mammas vänner och sen för att vi ska hämta lite barnsaker också. Så jag orkade inte blogga helt enkelt, ville hellre vara lite social. Och jag lyckades bra ända tills allting på mig svullna och jag trodde att jag skulle sprängas men aja. Inte meningen egentligen att vi skulle sova här, men det blev att vi gjorde det tillslut ändå. Har ialla fall sovit gott och legat i en skön säng med en mini fläckt som hjälpte bra. Snart ska vi iväg och hämta barngrejorna hos mammas andra kompis sen beger vi väl oss hemåt. Men vi hörs nog mer senare idag eller senare i veckan. Ha de bra så länge!♥
Kram


ny frisyr!

Nu är allt löshår borta och även en bit av mitt riktiga hår. Så skönt:thumbup:!
Härligt med en förändring, färgningen kommer sen efter att lillen dykit ut, så länge får jag nöja mig med min nya frisyr med en enorm utväxt, men det stör inte mig så mycket. Kommer verkligen att sakna mitt löshår dock, men om det blir att vi åker till Thailand nästa år så ska jag göra det igen, men dock inte lika tjockt. Blir bara jobbigt när det är för tjockt. Hur som helst så har jag sparat de löshåret vi klippt av, sjukt bra kvalite måste jag säga. Inte ett dugg slitet nästan, hade jag bara skött det mer noggrant så hade det varit hur fint som helst. Men nu vet jag det tills nästa gång. Efter att löshåret var av så syntes det inte så mycket. Det blev nästan ingen skillnad alls, men sen bestämmde jag och min syster oss för att klippa det också, det blev ungefär 10cm som åkte, nu är det lite lite längre än axel långt, skönt med kort hår. Och som sagt det växer ut igen!
Hur som helst så blev jag väldigt nöjd och tack till syster som gjorde ett bra jobb med en tyggsax. Hon lockade mitt hår lite också efter att hon klippt det. Tack så mycket älskade syster. Nu sak vi strax bege oss hem så vi hörs imorgon. Men innan får ni en bild. Sov gott allesammans. Puss & Kram♥


Vad tycker ni?


läsar fråga

Fråga från Sarah;

Hej!
Jag undrar varför du valde att behålla barnet? Hur reagerade din mamma när du berättade för henne?
Hoppas inte att du tar illa upp, jag är bara nyfiken. Tycker att du är modig som vågar göra det här. :)
Lycka till med allt!

Svar;

Hejsan Sarah!
Jag hade inte så mycket att välja mellan egentligen. Låter hemskt kanske, men det är hela sanningen. Jag var redan i vecka 18 när jag fick reda på att jag var gravid, då hade jag att välja mellan att skrapa bort mitt barn eller att behålla det. Jag ville behålla det från hela första början, men det som gjorde mig orsäker var vad min mamma skulle säga. Men jag valde att behålla det, för jag ansåg att jag inte kunde skada någon utan att den gjort mig något. Trots allt inte mitt barns fel att hon blev till. Jag stod för vad jag ville och berättade det för min mamma, och hon tog det som om hon visste det. Hon blev inte arg, ledsen eller besviken på mig. Jag trodde först att hon skulle flyga upp i taken, men nej tvärtom. Hon finns och stöttar mig för varje dag som går.
Självklart att jag inte tar illa upp, bara kul att du frågar mig det. Hoppas du fick det svaret du väntat på. Tack så hemskt mycket! Kram♥


vecka 34 (försenad!)

Nu är du 34 veckor gången (eller gravid i 35:e veckan, om du föredrar att räkna så). Nu börjar nedräkningen. Denna vecka är början på den sista månaden av din graviditet. Nu har din bebis fullt utvecklade lungor (bra att skrika med!) och det kan vara skönt att veta att bebisar som föds från vecka 35 har utmärkta förutsättningar att vara friska och starka. Det kanske snurrar till när du reser dig upp nu, så försök ta det lite lugnt när du reser dig och håll blodsockret uppe.

Mina tankar;
Allting känns verkligt nu. Nu är det verkligen inte långt kvar, snart har jag henne i famnen. En stor förändring, men en underbar en också. Det ska bli underbart, skönt, jobbigt och annorlunda på en och samma gång. Jag längtar, trots att jag vill vänta tills det verkligen är dags.

Om min kille;
Han finns där vid min sida hela tiden nu mera, dock för att vi har flyttat ihopa. Men nu känns allt lättare, och om det skulle vara så att det skulle hända något så vet jag var han finns. Känns skönt och det lättar på hjärtat väldigt mycket.

Såhär ser det ut i magen just nu;

Nu väger bebisen minst 2,2 kg och är lång minst 45 cm. Den fortsätter att lägga på sig underhudsfett, som sedan kommer att hjälpa den bibehålla sin kroppstemperatur.

Om du inte redan pratar med bebisen är det bra att börja nu – nästa vecka är hörseln fullt utvecklad. Det gör inget om du pratar bebisspråk – en del forskning pekar mot att nyföda föredrar ljusare röster.

Om du varit rädd att bebisen ska födas för tidigt, kan det vara lugnande att veta att 99 % av bebisar som föds i vecka 35 klarar sig bra och att de flesta inte får några allvarligare problem. Bebisens centrala nervsystem håller fortfarande på att mogna, men lungorna är nästan helt utvecklade nu.

Många kvinnor upplever att det pirrar eller domnar i bäckenet eller höfterna, bland annat när de är ute och går. Detta kan orsakas av att bäckenets ligament luckras upp inför förlossningen. Prata med din barnmorska om du besväras av det och läs om våra självhjälpsåtgärder.



2a juli 2010

Hejsan kära bloggläsare!

Bloggar lite snabbt från min syrras dator, får passa på när jag är här i och med att jag inte har internet hemma. Men förhoppningsvis så får vi det nu någon gång nästa vecka. Ni får helt enkelt hålla ut, uppdateringen kommer att bli bättre så fort vi fått internet i lägenheten, jag lovar!
Hur som helst kom vi hit för snart 3 timmar sedan väl, blev MC påvägen hit i och med vi inte visste vad vi annars skulle äta. Fick två blåa glas denna gången, fast blåa var förra veckan och lila denna veckan. Men vi fick lila förra och blåa denna. Men det var dock bara för att Hampus fråga om blåa för att vi har två av varje färg annars, men bara ett blått så för att det skulle jämna ut sig lite fick vi fråga om blåa glass denna gången med, så nu har vi tre blåa glas, men mamma ska få ett, bara för att jag är så snäll:).

Hur som helst har dagen idag varit lagom slö, Pia, Hampus mamma kom upp imorse vid 10 och väckte mig. Dock var jag inte så trött så det gjorde inget. Efter det gick jag upp och tog mig en macka, hade tagit två stycken tidigare efter att Hampus hade stuckit så jag var inte så värst hungrig. Efter det slöa jag lite med mobil spel, sedan var det bara att diska upp all skit och mög som vi inte diskat på flera dagar. Gick snabbt dock. Sedan blev det klä sig, sminka sig och sedan snacka jag lite med mamma och sedan lite med min kära bror. Han skulle egntligen åkt till sin far idag, men uppstod lite problem under kvällen. Samma jävla visa som sagt. Men men, skitsamma. Åker nog hem senare ikväll för att vi ska iväg till Skurup imorgon och hämta barnsaker och sådant. Träffa mammas vänner också och äta lite. Ska bli trevligt.
Men nu ska jag vara lite social mot min syster, David och Hampus är och handlar och har inte kommit hem ännu. Typ 1000år för dom att handla lite kol och tobak till vattenpipan men men. Hörs senare!
Puss & Kram♥


här får ni en ny tagen bild på mig.


1 juli 2010

Tja läsare!♥

Läget med er allihopa? Med mig är det bra. Sitter hemma hos mamma just nu för vi har varit på Hörbymarknad, har varit marknad sedan igår och idag var sista dagen. Dock lite tråkigt att de stänger ner så tidigt men det kommer fler marknader som sagt. Det har ialla fall varit trevligt att gå där, lite smått och gott har det blivit. Igår köpte vi inte alls något mer än mat, körsbär och filmer. Det var väldigt gott med körsbär vill jag lova och filmen var bra också:Thumbup:! Idag så hann vi typ bara springa igenom marknaden och köpa lite gottis och Hampus köpte spel och keps, medans jag köpte ett halsband och en skyddsängel som pengarna gick till cancerfonden! Sen köpte vi med oss tacostallrikar hem och åt, mumms vad gott! Vi ska väl snart hem, imorgon är det fredag och då åker vi till syster i malmö. Trevligt ska det väl bli. Vi hörs mer till helgen. Håll ut vi får snart internet hemma:).
Puss & Kram♥


RSS 2.0