varmt varmt varmt

Det är verkligen så jäkla varmt idag, både ute och inne. Jag tror att jag kokar snart helt ärligt, men jag får helt enkelt hålla ut och sluta klaga. Men det är varmt vill jag lova!! Det var 28,5 grader varmt i skuggan innan idag och nu har det gått ner till 25 grader, bättre men fortfarande för jävla!

Hur som helst så kom Hampus för en stund sedan, direkt från jobbet dock, och han luktar bara asfalt och svett, mums! Gud, så gott det där lät asså.
Aja, ska ialla fall strax sticka mot Löberöd, Jane ska komma förbi en runda sen så är väl bäst att vi är hemma då. Och sen så följer Teddy med oss hem idag för min bror ska sova borta och sen vill jag ändå ha lite sällskap av någon och Teddy blir perfekt för det. Jag är irriterad och varm just nu. Min ena knapp på mitt tangentbord har lossnat och går inte på igen. Först så var det två stycken, den ena hade min brors kompis råkat få loss och så skulle jag vara "duktig" och försöka laga den, men nu går den andra inte på och Hampus sa att jag hade knäckt den! SKIT BRA:thumbup:! Aja, inget att gnälla över. Nu ska jag iallla fall börja göra mig i ordning för att åka från mamma. Men kommer hit imorgon igen eller träffar henne ialla fall på något vänster i och med det är Hörbymarknad imorgon och så ska jag lämna Teddy lilla också. Så antingen hörs vi imorgon eller senare i helgen. Ha det bra så länge ialla fall!

Puss & Kram♥


vecka 33 (försenad!)

Nu är du 33 veckor gången (eller gravid i 34:e veckan, om du föredrar att räkna så). Nu ligger din bebis formodligen med huvudet neråt i din livmoder — men det är inte säkert att den intagit sin slutgiltiga position riktigt ännu — och skallbenen är fortfarande flexibla så att huvudet kan födas fram. En del bebisar stannar i sätesbjudning och då gör man oftast (om inte vändningsförsök lyckas) ett planerat kejsarsnitt. Lättare, oregelbundna sammandragningar, s k Braxton-Hicks kontraktioner (övningssammandragningar), kan bli mer märkbara ju längre tiden går. Denna vecka vill barnmorskan träffa dig så att hon kan ta blod- och eventuellt urinprov.

Mina tankar;
Allting blir mer spännande nu och allt känns mer verkligt. Bebisen där inne sparkar på bra, och det känns som det är någon slags match, danstävling eller andra konster där inne. Det hoppar och rör sig från sida till sida. Underbart, men obehagligt vissa gånger.
Men allitng känns annars helt fantastiskt.

Om min kille;
Han finns, han stöttar och han hjälper mig med allt. Ger mig ord som kan få mig att bli irriterad men glad samtidigt. Känns väldigt bra att ha honom nära hela tiden, så han själv kan få följa graviditeten genom att känna och se!

Såhär ser det ut i magen just nu;


Nu väger bebisen ungefär 2 kg och är cirka 44 cm lång. Nu bör bebisen (åtminstone för dig som är förstföderska) göra sig redo inför födelsen genom att vända sig upp-och-ner, så att huvudet pekar nedåt i bäckenet.

Under de kommande veckorna håller din barnmorska ett öga på bebisens postition – vissa bebisar får för sig att de ska vända sig uppåt igen.
Din bebis kranium är fortfarande lite mjukt, eftersom benen inte riktigt sitter ihop ännu – delvis för att förlossningen ska bli lättare. Människor föder barn med ovanligt stort huvud i förhållande till mammans bäcken och detta möjliggörs av att huvudet kan tryckas ihop lite under förlossningen. Övriga delar av bebisens skelett hårdnar däremot nu och huden håller på att bli mindre röd och skrynklig.

Om du är förstföderska, kanske bebisen vänder sig nedåt denna vecka och placerar huvudet mot livmoderhalsen. (Detta händer i ungefär hälften av alla förstagångsgraviditeter.) Om du är omföderska, är det vanligt att detta inte sker förrän sista veckan innan bebisen föds – och i vissa fall inte förrän förlossningen börjar. Vill du föda utan medicinsk smärtlindring? Här kan du läsa om icke-medicinska ("naturliga") metoder.

Får du svullna fötter och vrister mot dagens slut? Vätskebindning i kroppen, s k ödem, är ofta värre senare på dagen eller om det är varmt. Märkligt nog kan detta förvärras av vätskebrist. Din kropp – i synnerhet dina njurar – och bebisen behöver mycket vatten. Om dina händer eller ditt ansikte plötsligt sväller upp, är det viktigt att du kontaktar läkare – det kan vara ett tecken på havandeskapsförgiftning.


29e juni 2010

Hejsan bloggen!

Det var verkligen ett bra tag sedan jag blogga. Tyvärr så är det för att jag har flyttat och vi har int fixat internet ännu. Eller jo, nu ljuger jag. Vi har fixat internet nu, men har tyvärr inte fått det ännu. Men så snart så möjligt har vi det i vår lägenhet. Så ni får hålla ut helt enkelt!

Men ja hoppas att ni mår bra och haft ett fint lov hittills. Jag mår bra och har haft det bra under den senaste tiden. Har precis kommit hem till min mamma och min bror, mamma är dock inte hemma hon jobbar, men sitter här med min bror och hans kompis. Självklart är lille Teddy också med, och så glad både han och jag var när vi såg varandra. Han gör en på så bra humör:)! Har ialla fall varit hos barnmorskan och gjort min andra sockerbelastning och det gick bra, men måste få i mig lite mer järn. Sedan så har vi snackat om förlossningen och smärtlindringar, Hampus skulle också varit med idag men tyvärr kom han ut med det lite sent att han skulle vara ledig så det fick han hoppa. Men jag får ta och berätta det för honom senare ikväll när han slutat. Han ska hit och hämta mig sen efter att han slutat jobba, annars kommer jag inte hem och det är väl lite trist. Hur som helst så gick allting väldigt bra, och ni har missat väldigt mycket av mitt liv nu den senaste tiden, men det är mitt fel. Men jag ska gott göra er sen när jag väl fått internet i lägenheten. Har inte lagt in två av mina graviditets veckor heller, men det ska jag göra sen så att ni får fortsätta att följa min graviditet och få läsa mer av det jag går igenom. Vissa tycker att det är kul och intressant, medans andra inte bryr sig alls. Men jag gör det för min egen skull, för att jag ska minnas vad jag gått igenom och allt det dära. Hur som helst så ska jag strax gå och vila lite, vakna vid kvart i  imorse och sov väldigt dåligt inatt med tanken på att det är så jäkla varmt och jag får inte ro till att sova då. Jag blir arg på mig själv när jag inte kan sova, det är verkligen skit jobbigt att vara gravid när det är sommar!! Ja, ni som är gravida nu och inte har långt kvar håller säkert med mig. Men jag skriver mer senare, för nu är jag trött och ska låna ut min dator till min brors kompis nu. Ha det bra sålänge, hörs sen!♥


min söta lilla Diddi♥


21e juni 2010

Godmiddag! Hur mår ni? Jag mår faktiskt bra idag, men kan erkänna att jag är rätt trött. Vaknade imorse flera gånger, dels för att Hampus skulle till jobbet sen för att jag var kissig, och sen när jag väl somna om så skulle jag upp för ett barnmorskebesök. Gick upp och Lina vaknade strax efter. Hampus syster sov nämligen hos oss inatt, vilket var trevligt, spelade lite sällskapsspel på kvällen, hann inte mer allt för mycket med tanken på att vi kom hem från Simrishamn rätt sent, men det var trevligt där. Och mycket fint var det också!
Ialla fall hämta Jane upp mig, vi körde direkt till Höör, var dä en halv timme för tidigt, men det gick. Sålänge satt vi och snackade om lite allt möjligt, trevligt och tack för skjutsen:).
Det gick hur bra som helst där, allting var som det skulle. Skönt att höra.
Sen körde Jane till Hörby och lämna mig hos min mamma och bror, min bror hade dock precis stigit upp så var helt ute och cyklade. Han öppnade ialla fall dörren och tack och lov för det! Jag gav Teddy mat genast, sedan när jag väl skulle leka med honom såg jag hur svullen han var på halva nosen/överläppen upp mot ögat. Jag blev livrädd och ringde mamma direkt. Vi vet dock inte vad det är ännu, och veterinären har inte öppet heller. Hans svullnad har inte minskat ännu, och jag tycker att det är både hemskt och läskigt! Det gör så ont att se honom så, och sen så kan han inte säga att han har ont eller något heller. Jag försöker öppna hans mun för att se, men icke vill han det. Han vill bara bitas när jag håller på med mina händer där, alltså gör det ont på honom! Jag vill bara att det ska gå över, så jag slipper oroa mig över det. Men förhoppningsvis går det över under dagen/kvällen. Min bror och Teddy ska ju vara hos mig och Hampus hela veckan och det ska bli kul. Hampus hämtar oss allihopa sen ikväll. Så det kommer bli en vecka med sällskap och det gillar jag. Och på fredag är det middsommar, vet inte vad vi ska göra ännu, men vi lär väl märka det med.

Fick en fråga om jag inte kunde lägga ut lite bilder på vad jag köpt i Ullared och sätta lite priser på det.
Jovisst kan jag det, men barngrejerna kanske inte är så intressanta, eller jag vet inte?!


Jag köpte med mig hem en exakt likadan adidas tröja som på bilden för endast 499:-
Dock kanske inte så billigt, men billigare än att köpa i vanliga affärer.




20e juni 2010

Hejsan bloggen!

Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra. Är dock lite trött efter gårdagen då vi gick inne på ULLARED hela dagen, och den långa bilresan dit och tillbaka. Men det var det värt. Det blev mycket handlande igår, men inget onödigt faktiskt. Det blev mycket barn saker, och vi hitta faktiskt en billig och bra bilbarnstol också, så den fick följa med oss hem. Sedan hitta vi vars en jacka som är riktigt skön faktiskt.
Jag hittade dock inte alls kläder, mer än en stickad kortärmad kofta, och en Adidas tröja i den färgen jag velat ha länge. Sedan blev det bara typ massa heminrednings grejer, och Hampus hitta några fina plagg på herravdelningen som han tog med sig hem. Sedan så hittade vi några fina skor utanför Ullared som vi kidnappade med hem också. Så gårdagen blev faktiskt väldigt lyckad! Mamma och min bror följde ju också med, och det var en väldigt bra stämning i bilen. De höll på i full rulle i baksätet. De dansade och sjöng, väldigt trevligt!
Så tack för en bra gårdag, fler såna färdar får vi köra:).
När vi väl kom in till Skåne så körde vi först hem till vår lägenheten och lämnade av grejerna och packade upp och sånt. Mamma och min bror följde då med upp och kikade i lägenheten och satt där medans jag och Hampus stod och packade upp. Sedan så körde vi till Hörby för att lämna av mammas grejer, alla gick upp och de packade upp deras hundra miljoner saker som det hade köpt, men packade aldrig klart innan vi stack. Min bror släppte vi sedan hos hans kompis, för att de idag skulle till Tosselilla och bada (rätt dåligt väder så vet inte om de är där och badar eller itne.). Sedan körde vi ut till Ludvigsborg där Teddy varit hela dagen hos mammas kompis, skulle släppa av mamma där, men medans vi satt och väntade på Andy och Vicky gick vi in om och åt också. Sedan körde vi in till Hörby och hämtade Andy och Vicky och for till Löberöd, tittade på filmer och lite sånt. Trevligt var det, efter det körde vi de hem igen och så hitta vi några folk mitt imot Valvet så snacka med dem en stund, sedan körde vi hem och la oss.

Idag
Sitter just nu hemma hos Hampus föräldrar inne på Linas rum, och bloggar från hennes dator. Vi ska till Simrishamn till Hasse och Carin (Hampus morfar) och fira Hasse för han fyller 65år. Grattis!
SÅ jag ahr gjort vid mig lite och är redo för att åka. Hampus är dock inte redo, för han tvättar och städar bilen. Förlåt för en väldigt dålig uppdatering, men vi har flyttat och har det rörigt och har inte fixat internet ännu. Men det ska fixas snart, lovar!! Ikväll åker jag till Höbry och sover hos mamma för att imorgon ska jag till barnmorskan och undersöka mig själv. Haha! Sen hela veckan kommer min bror och Teddy vara hos oss, och det ska väl bli trevligt:)! Nu ska jag fixa det sista, ha det så bra sålänge!♥


18e juni 2010

Hejsan kära blogg!
Det blev inte mer bloggande igår för min del. Vi hämtade soffan, köpte ett soffbord Hampus hitta när han var inne och betalade soffan, sedan så köpte vi ett matbord av hans mammas kompis. Väldigt snyggt! Flytta och höll på i lägenheten igår, och det mesta är nu uppflyttat dit. Är endast små saker kvar, som typ några kläder, och annat skit. Sov i lägenheten inatt och det var mysigt, dock så kändes det konstigt i och med att jag inte är van att sova där. Sängen står i vardagsrummet för sovrummet är inte målat ännu, men det fixar de nog i veckan eller något. Idag har jag varit hemma och packat upp lite grejer och så. Sedan när Hampus kom hem gjorde han vid sig och sedan bar det av mot Lund, in på City Cross och sedan ÖB för att handla hem lite saker. Nu har vi så det räcker för 1 månad åtminstone. Sen körde vi om MC och åt och sen till Hörby, så här sitter jag hos mamma och har internet och dator:D! GLAD MAY! Imorgon bär det av till Ullared tidigt på morgonen. Så ska lägga oss i god tid idag. Nu ska jag på toa och sedan ut och snacka lite med mamma. Hon gjorde en jätte god fruktsallad till mig som stod och väntade nä jag kom hit. Tack mammsen!♥
Teddy blev också glad, och jag med för den delen! Kul att träffa honom.
Skriver mer ikväll. Hoppas ni haft det bra.♥


JÄVLA SMINK!!!!!

JAG HATAR SMINK!!!

Har suttit och sminkat mig nu i typ en timme om inte mer. Allting blev skit bra från hela första början, men sen när jag inte kan låta bli att sluta ta mascara så blir allt åt helvete!! Varför lär jag mig aldrig att låta mitt smink vara som det är?! Vad är det för fel påmig egentligen?
Fick ta bort all mascara och ögonskugga på mitt vänstra öga, och börja om från början. Och nu går det inte att ta kajal och varför vet jag fan inte! Jag blir så jävla förbannad. Tur att Hampus inte kommit ännu, för annars hade jag fått DAMP I NÄSAN! Vilket jag redan har, men jag menar i båda näsrborrarna!
Han kommer väl antagligen snart, de slutade redan lite innan 15 idag, inte så sent som tänkt, bra det ändå. Så vi ska snart iväg till Sjöbo för att hämta soffan, sedan in och fixa internet och annat skit antar jag. Gud, nej nu måste jag kissa och pröva ta kajal igen! Ja, jag ger fan aldrig upp! Men ha det bra, vi hörs nog inte förens ikväll någon gång! Puss och kram♥


andra ultraljudet

Som sagt så var jag på mitt andra ultraljudsbesök igår. Och allting gick väldigt bra.
Min "barnmorska" var 20-25 minuter försenad, precis som förra gången. Men hon förklarade att bebisarna inte ville sammarbeta med henne riktigt. Men denna gången hade jag en annan, det var inte samma "barnmorska" jag hade. Hur som helst så kollade hon bebisen och mäte huvudet, benet, magen och allt annat, vad jag forstod. Hon frågade mig om jag visste vilket kön det var, och då sa jag att hon förra som kolla mig sa att det var en tjej, och det höll denna barnmorskan också med om. Efter det så var jag tvungen att avbryta allt! Jag trodde jag skulle svimma av, allting blev suddigt och jag mådde så illa. Så fick lägga mig på sidan och så fick hon ändra på sängen lite, det blev bättre, men jag kände fortfarande att jag inte orkade mer. Efter ett tag gick det över, och då var vi klara. Fick torka mig och välja bilder. Vi tog dock alla 4 bilderna, men fick bara betala för 2 av dem, för hon sa att vi skulle handla glass för de andra pengarna! Så extremt söta "barnmorskor" jag fått bägge gångerna asså.
Hon sa att min bebis var den bästa bebisen hon hade haft för dagen, för den låg stilla och lät henne göra vad hon ville. Dock så räckte den tunga och öppnade munnen. Ett tag låg den och pussa på navelsträngen också. Fruktansvärt söt, och jag blev så jäkla glad över att få se henne igen!
Allting såg ialla fall bra ut, och bebisen vägde 1800gram, och växte precis som den skulle!
Trots att jag inte dricker mjölkt eller skött kosterna så som jag borde så var det helt perfekt. Och jag är i samma vecka och är beräknad runt den 10 augusti. Alltså 7 veckor kvar nu!!! JAG LÄNGTAR!!


17e juni 2010

Tja! Har precis vaknat faktiskt, klockan är snart halv två, men jag har vaknat lite då och då. Men nu vakna jag helt, så jävla skönt att få sova ut trots att man hör att det är ljud runt omkring. Brukar aldrig kunna somna med ljud runt omkring mig, men idag gick det riktigt bra. Tror det var för att jag steg upp så tidigt igår och var helt utmattad efter en lång dag. Men nu känner jag mig redo för att forsätta med allt fix som vi ska göra idag. Hampus ringde innan vid 12 tror jag det var (sov fortfarande så va inte riktigt med i svängarna!) och sa att de nästan var färdiga i Trelleborg och skulle flytta till Veberöd, så de skulle inte sluta allt för sent idag. Så vi får väl se, efter det så skulle han direkt hoppa in i bilen för att hämta upp mig så vi kan köra in till Sjöbo och hämta soffan. Antagligen ska väl måla i lägenheten idag också, så jag för packa upp det sista och så. Vet inte hur det blir om vi sover där eller inte. Får väl helt enkelt se.

Nu har jag hur sim helst precis ätit upp min baguett som jag köpte igår på mormors, gott är det! Snart ska jag gå och tvätta mitt ansikte och sminka mig lite lätt, orkar inte sminka mig alldeles för mycket. Men ni får har det så bra så länge, hörs sen! Puss♥


glömde lägga in en bild på Andreas tårta igår.
Men såhär fin var den, och god också!
Men han var så söt och sa åt att vi inte fick äta bilden så vi fick skära runt om bilden!
Så tillslut skar vi av bilden och la den vid sidan om. Haha!



Såhär har min dag varit;

..lite små stressig morgon blev det tillslut efter att jag legat och degat i sängen i typ 2 timmar efter att jag hade vaknat. Det blev allt på en gång mot slutet då vi skulle ge oss av mot Lund, men vi hann och kom i tid till ultraljudet. Dock var min "barnmorska" 20-25 minuter försenad, precis som sist. Men hon berättade att bebisarna inte ville sammarbeta med henne riktigt idag (berättar mer om ultraljudsbesöket i ett annat inlägg!). Efter det så körde vi ut till Gastelyckan för att jag ville ha en baguett på mormorsbageri, så jäkla gott! Sen efter det körde vi ut mot Nova Lund och köpte present och annat skit på ÖB. Sedan bar det av mot Löberöd, där Hampus skulle till banken och skriva under papper. Efter det upp om lägenheten snabbt sen vidare. Kom hem rätt sent på eftermiddagen, och jag var helt trött så vila en stund. Hur som helst så begav vi oss ut mot Ringsjöstrand en stund innan vi skulle iväg för att bara vara ute, Teddy och min bror följde med och det var roligt. Träffade även Hanne som var där. Teddy skulle dock göra allt som alla andra gjorde hela tiden!!
Efter det blev klockan mycket lämnade av Teddy hemma, min bror hos sin kompis och sedan körde jag och älsklingen till Andy för att fira honom där. Mysigt var det och väldigt trevligt också. Vi blev inte så många men det var trevligt ändå. Hampus fick visat upp sin nya bil också, och det tyckte killarna om! Efter det begav vi oss hit för att hämta mina sista grejor, meningen var att jag redan idag skulle flytta härifrån men kom tillbaka efter en timme för Hampus fick reda på att de jobba långt borta imorgon så jag orkade inte bara sitta där och uggla. Nu är jag en aning trött så ska lägga mig strax. Men först några bilder på från dagen. Hoppas att ni haft en bra dag!♥


teddy imorse när han la och mös med Hampus!

ser ut som han har en ciggar i munnen;)

en söt deckad teddy!

en väldigt trött Teddy.

ringsjöstrand, härligt bild!

mina tre pågar♥

en konstig bild på mig för avsluta! (har fler bilder, men orkar inte lägga upp alla nu.)

Nu-sova! Trött som ett svin! godnatt, sov gott! Kram♥


16e juni 2010

Morgon allihopa!:)

Sovit gott? Det har jag ialla fall gjort bredvid min älskling. Vaknade vid 7 för Teddy sprang och hoppade på brorsans kompis i huvudet. Jävla störig hund har vi ialla fall hittat:thumbup:! Så har varit vaken sedan dess, alarmet står egentligen på 9, men det kvittar ju nu. Ska ialla fall snart upp och göra vid oss. Sen bär det av till ultraljudet, så spännande och roligt. En härlig känsla! Blir antagligen frukost inne i stan också.
Sen efter att vi varit där inne så ska vi väl kolla present snabbt sedan köra mot Löberöd för Hampus ska in om banken och skriva på papper, sedan fortsätter vi med lägenheten. Så det blir en ren fix dag idag. Senare ikväll så blir det lite kalas, min bror ska också på fest ikväll. Vet inte om jag sover hemma eller hos Hampus inatt, får se helt enkelt. Nu ska vi röra oss uppåt. Hörs sen när jag har tillgång till internet. Kramar♥


fixat lite..

..i lägenheten nu ikväll.

Vi hann med att fixa lite uppe i lägenheten ikväll. Hampus kom och hämta mig rätt sent, och efter det var vi inne och handlade snabbt på ICA, var tvungen att köpa medel och sådant, så att inte lägenheten skulle lukta skit. Sedan köpte vi läsk, blommor och toapapper också för att vi ska ha något och torka med. Hur som helst så hämtade Hampus IKEA påsarna hemma hos honom och vi började packa upp allt som tillhörde köket, diska och satte in allt i skåp. Lina och Felicia (Hampus & Linas kusin) kom också upp och hjälpte till. Det mesta i köket är nu färdigt, och badrummet med. Nu är det typ bara vardagsrummet kvar, sedan är det bara att fylla alla skåp. Vi har verkligen många skåp som kan fyllas ut och som vi säkerligen kommer att fylla ut under tiden vi bor där. Nu ska vi snart lägga oss, upp tidigt imorgon för ett besök på ultrljud. Ska bli spännande att höra och se bebisen igen. Bloggar nog inte mer ikväll, ska kissa nu och sedan lägga mig ner bredvid min pojkvän som sover här inatt. Puss & kram.♥


så sköönt!

Just nu mår jag så jävla bra, jag har en skön och härlig känsla inom mig vilket jag är nöjd över. Nu börjar allting verkligen hamna på plats. Vi börjar flytta in i lägenheten idag, sakta men säkert. I slutet av veckan så har vi antagligen också sovit där för första gången i lägenenheten, och förhoppningsvis så är allt i ordning tills nästan vecka. Alla saker är självklart inte fixade ännu, men det får man fixa efter hand. Lite i taget, sakta men säkert ni vet? Det känns så bra att veta att man har något eget men ändå tillsammans med någon. Att allting är förberett innan bebisen hunnit dyka upp osv. Bil lyckades Hampus också fixa, helt tajmat till flytten. Trodde inte att Hampus skulle skaffa sig bil nu direkt tills vi flytta, men det lyckades han med. Så nu behöver jag, "vi" inte oroa oss ifall vattnet skulle gå. Eller om något annat skulle komma ivägen. Nej, allting känns så jävla skönt just nu.

Hampus ringde för en stund sedan och berättade att han var och hämtade bilen och att de höll på med betalningen. Men nu precis ringde han och sa att han var tvungen att köra hem först för att föra över resten av pengarna till Ponne för att det inte gick att ta ut allt. Så han kommer väl hit om typ en timme eller lite till. Får se om han håller hastigheten nu när han har något att gasa med. Antagligen kommer han inte att hålla hastigheten, det är omöjligt. Hur som helst så tog jag några bilder precis så de lägger jag upp, blir ego bilder idag!


såhär ser jag ut idag, anstränger mig för fullt för att se "normal" ut.

det här är den vanliga jag!


thaifilm

Jag sitter och tittar på thaifilm just nu, en bra en faktiskt. Ska snart diska och göra vid mig lite så att jag är redo för att hjälpa till med flytten sen när Hampus kommer och hämtar mig. Men nu ska jag ialla fall titta vidare.♥


Han fick bilen!!

Hampus ringde för en stund sedan och var helt förvirrad och glad. Han fick bilen, eller rättare sagt lånet till bilen. Så bilen blir hans idag, så jag kan tänka mig hur glad han är nu. Springer runt på jobbet och är säkert helt ivrig. Nu ska jag titta på film!♥

sveriges mest köpta bilar

Just nu sitter jag och äter Sveriges mest köpta bilar. Sjukt gott!
Har duschat och borstat mitt otroligt slitiga hår, ätit frukost. Det fick bli en lingongrov mackar med köttbullar på, och till det thailändsk mjölk som vi köpte i helgen när vi var och handlade thaimat. Väldigt gott, men precis efter att jag ätit så fick jag skit ont i mina revben så jag gick raka vägen in och la mi i sängen och satte på datorn. Har precis försökt få tillbaka min gamla design men orkade inte hålla på och klödda så sket i det. Nu åska det precis och blixtra också, så här ligger vi samlade i sängen och vågar inte röra oss ur fläcken:P.
Hur som helst ska vi äta lite bilar nu.♥


15e juni 2010

Hejsan sötnosar!♥

Hur är det med er idag? Och har ni fått en skön natt med sömn? Jag mår som en prinsessa idag (förutom att jag måste duscha och göra vid mig först!!!) , och jag har sovit ut ordentligt. Dock somnade jag inte direkt inatt när jag la huvudet på kudden, var väl mycket tankar och nervös var jag väl också. Undra om Hampus får bilen senare idag var nog det enda som flög i huvudet på mig!
Förhoppningsvis har han fått den turen och får köra hem sin första bil idag. Men jag tror allt kommer att lösa sig, det kommer inte att vara någon fara. Igår var det Hampus som var så nervös och nu är det jag! Ja, tur vi delar på saker och ting ialla fall. Vaknade för en stund sedan, och ska nu hoppa in i duschen innan jag börjar göra något annat. Vi hörs sen!♥


Dagen idag

Dagen idag har bestått av packning och ren slapp. Idag har jag sovit middag faktsitk, första gången på väldigt länge om jag ska vara helt ärlig. Annars så vaknar jag ju så sent att jag knappt behöver att vila middag, men idag vaknade jag vid 8 och var vaken till typ 9, sedan somna jag om någon gång där. Sedan vaknade jag emellan åt för att min bror skulle komma. Men vaknade inte helt förens halv 11, då jag steg upp och liksom kände mig redo för att fixa lite. Packningen idag blev jag i princip klar med, har bara kläderna kvar som jag bara slänger ner i påsen imorgon. Tar med det sista här ifrån imorgon och ställer upp det i lägenheten, samma sak med sakerna hemma hos Hampus. Vi ska försöka få upp så mycket så möjligt imorgon och börja packa upp lite smått. Dock sover vi inte där imorgon, åker hit och sover för på onsdag så ska vi på ultraljud då Hampus tagit ledigt hela dagen. Så efter ultrljudet bär det väl av till lägenheten igen för att packa upp och fixa vidare, sedan på kvällen blir det lite kalas. Sen så åker jag med Hampus hem och blir där några dagar för att vi ska få i ordning lägenheten, antagligen blir det väl så att vi flyttar upp på torsdag till lägenheten. Så jag åker väl rättare sagt hem till "oss". Låter konstigt men jag vänjer väl mig antar jag. Nej, allting verkar hamna på plats nu och det känns så skönt. Slippa all stress och oro, slippa känna att man inte hinner med något osv. Imorgon får Hampus reda på om han blir beviljad lånet eller inte. Men det ska nog gå bra, han har ju trots allt fast jobb och har bra lön så det ska nog inte vara någon fara, men i såna fall följer bilen med honom hem imorgon. Kul för honom att han får köra sin första egna bil! Glad för hans skull, och sen så självklart för vår egena skull också, så vi kan ta oss vart vi vill när vi vill. Alltid jobbigt att bo långt ute och inte kunna ta sig hur man vill, utan måste passa bussarnas tider. Ja, ni som bor i en stor stad kanske inte förstår hur det är, men vi som bor i en liten by vet hur det känns! Nu ska jag ialla fall bläddra vidare på lite bloggar, men jag laddar upp två bilder som ni kan nöja er med sålänge!♥


Sådär blev maten jag tillagade tidigare ikväll.
Ser kanske inte så gott ut, men det var de bannemaj!

(Hampus bild som han skickade!)
Fondväggen efter ett lager. Nu efter att de målat de andra lagret så är
det mörkare och finare sa Hampus. Men visst blev det snyggt med en
röd fondvägg?;)


lägenheten

Tänkte lägga upp bilderna på lägenheten som jag tog igår när vi var och kollad och mäte där. Hampus och hans pappa har varit där uppe och målat idag, fondväggen är nu klar, skit fint faktiskt. Hampus fotade och skickade en bild till mig, eller två faktiskt. Sovrummet har de inte börjat med för att det var något med tapeterna. Så de får målas senare. Men enligt Hampus kunde vi ändå flytta in imorgon och sova i vardagsrummet så länge. Så imorgon när han köpt bilen så hämtar han väl upp mig så börjar vi flytta in då. Ska bli spännande!


trappan upp från hallen, och ovan våningens "hall".
lite mer av ovan våningens "hall".

Halva delen av vardagsrummet, där fondväggen är och där tv ska stå.

andra delen av vardasrummet, balkong dörren är också med.

en liten bit av köket.

mitten av köket, där matbordet ska stå har vi tänkt oss.

andra delen av köket.

sovrummet, (ser inte mycket, men inget mer att se!).

toaletten/badrummet.

andra delen av badrummet, badkaret på bild.


lagar mat

Står i köket och lagar mat för tillfället. Har datorn med mig in bara för att jag ska kunna roa mig under tiden då jag inte behöver stå och röra om eller vända i stekpannan. Det blev klyftpotatis (igen, jag vet) och köttbullar. Till det tänkte jag steka champinjoner och ha grönpepparsås. Jag vill inte ha brunsås eller gräddsås till för att grönpepparsås smakar likadant, fast är dessutom lite godare. Dock älskar jag brunsås, men till kokt potatis och sådant gott:). Nu ska jag kolla köttbullarna igen, så skriver nog efter vi ätit. Puss♥


(google bild!)
Men ungefär såhär ska det se ut, fast med champinjoner istället och lite sås!


vecka 32

Nu är du 32 veckor gången (eller gravid i 33:e veckan, om du föredrar att räkna så). Inte undra på att du känner dig jättestor — det är trångt därinne nu! Det ökade trycket på din blåsa kan göra att du måste stiga upp och gå på toaletten flera gånger på natten, vilket kan vara tröttande. Förmodligen ökar du nu i vikt med ungefär ett halvt kilo i veckan och hälften av det är bebisen, som under de kommande sju veckorna kommer att lägga på sig en tredjedel till hälften av sin födelsevikt. Eftersom bebisen nu lägger på sig fett börjar huden fyllas ut och bli slät och fin.

Mina tankar;
Tankarna flyter på bra. Jag kan inte tänka mig att det är mindre än två månader nu som bebisen är beräknat till. Det har gott så otroligt fort, och allting känns mer och mer verkligt för varje dag som går, och jag längtar mer och mer efter att få se henne. Jag har mått och mår ibland fortfarande dåligt, men när jag tänker efter är det verkligen värt det. Jag hade kunnat gå såhär några månader till bara för att känna hur det rör sig där inne, och verkligen förstå att det lever någon inne i mig. För hälften av delen som jag gått och varit gravid har jag inte insett det själv och inte trott på det förens nu när det närmar sig slutet. Det hela är underbart!

Om min kille;
Han är den han borde vara. Han finns där och stöttar mig i alla lägen. Han ser fram imot att få träffa sin dotter precis som mig, om inte mer. Han tycker att det är så spännande och roligt. Vilket gör det mer roligt för mig att bära på vårt barn.

Såhär ser det ut i magen just nu;

Nu väger bebisen ungefär 1,7 kg och är cirka 42 cm lång från topp till tå. Lungorna kommer inte att vara fullt utvecklade förrän närmare förlossningen, men bebisen tränar redan andning genom att "andas" fostervatten.

En del bebisar har redan fullt av hår på huvudet, medan andra bara har små fjun. Att ha tjockt hår vid födseln garanterar inte att man kommer att ha tjockt hår senare i livet, men det har visat sig att barn som har tunt hår oftast har tunnare hår också som vuxna.

Om bebisen är en pojke, brukar testiklarna nu vandra ner i pungen från bukhålan. Det händer emellertid att den ena eller båda testiklarna ligger kvar tills efter födseln. Två tredjedelar av alla fall då testiklarna inte vandrat ner i pungen vid födseln har rättat till sig av sig själva vid ettårsdagen.

Du lägger förmodligen på dig ungefär 450 gram i veckan nu, framför allt därför att bebisen lägger på sig nästan halva sin födelsevikt under en fullgången graviditets sista sju veckor. Se till att du äter bra den sista tiden.



nästan färdigt

Nu har jag nästan packat färdigt allt som ska med mig till lägenheten. Det enda som är kvar är typ mina kläder, och de hade jag tänkt att slänga i en resväska bara för att. Har vilat lite också, innan jag började packa. Mådde illa och så efter att jag ätit pizzan så det var bara att slå sig ner och blunda. Min bror och Teddy somna dock också. Utslagen som min bror hade var svinkoppor. Så nu får han salva för det, och sprider det sig och blir värre så måste han till vårdcentralen för att få pencillin mot svinkopporna. Dock har han bara två svinkoppor än så länge, och det är ju ganska konstigt kan jag tycka, och det tyckte läkarna också. Men bättre två än fler ialla fall. Tänkte att jag skulle börja laga mat snart, får bli IKEAS goda köttbullar med potatis, dock vet jag inte vad för potatis men det löser sig nog. Hampus och hans pappa är och målar lägenheten nu, Hampus ville att jag skulle med, men det känns inte lönt att vara där när jag ändå inte ska göra något. Känns meningslöst helt enkelt. Hur som helst så börjar allt gå galant nu, imorgon får Hampus reda på om han får ta lånet eller hur det blir, och han är så nervös för det. Kan jag tänka mig egentligen. Men det ska nog gå bra! Nu ska jag titta lite på tv. Kram♥


piggelin

Min bror kom hem för en timme sedan nu, och vi har snackat lite om vad han gjort i helgen. Sedan så försökte jag få i mig en bit pizza som var över sedan igår, då jag inte orkade att äta upp på pizzerian. Men varje liten tugga jag tog så var det bara illamående och kräkreflexer jag fann. Så jag tog mig en piggelin glass med min bror och det gick ner hyfsat men ändå inte allt för bra. Nu ska vi ialla fall börja plocka undan i köket och sedan ska jag packa smått men säkert. Barnmorskan är inställd nu, blir på torsdag istället kvar över 3. Får verkligen försöka att fixa mig dit på något sätt då. Det ska nog gå bra! Men hur som helst så ska jag och bror börja städa undan lite. Hörs sen!♥


14e juni 2010

Good morning!♥

Mår ni bra och sovit gott? Jag mår prima och har sovit helt okey. Eller kanske ska jag säga rätt bra med tanken på att jag somna rätt så direkt inatt efter att jag lagt huvudet på kudden. Vaknade av att mamma låste dörren och stack till bussen. Min bror skulle ha kommit hem för 25 minter sedan men ringde och sa att han skulle till vårdcentralen först för han fått några utslag, visste inte vad det var för något. Konstigt det bara dyker upp när han är hos sin far, jag menar han har varit hur frisk och pigg som helst när han varit här. Skitsamma, hoppas att det löser sig och vet vad det är för något. Idag ska jag egentligen till barnmosrakn i Höör, men i och med att jag inte vet hur man tar sig dit med bussen eller kan komma dit på något övrigt sätt så måste jag boka in tiden. Men hoppas få en ny tid snart, för jag vill höra bebisens hjärta och höra att allt är bra. Fast höra hjärtljudet får jag göra på onsdag också, för då ska jag på mitt andra ultrljuds kontroll. Det ska bli så jäkla kul och spännande samtidigt. Gud, jag längtar efter det! Det är snart 13 veckor sedan jag såg bebisen, så det ska bli kul och se om allt är som det ska, och om den växer som den borde. Hoppas det! Och undra om den är stor:)? Hoho, jag är så nyfiken. Men jag tror att den är stor, med tanken på att jag är rätt stor nu. Kanske inte så stor som vanliga gravida är men jag är ju rätt liten också. Hur som helst så ska jag ta och vila mig lite till, sedan ska jag rensa och packa ner grejer. Hörs senare!♥


Sov gott♥

Nu säger jag sov gott, är trött faktiskt. Jag har trots allt sovit i princip hela dagen, men det är vad söndagar är till för. Sedan sov jag ju inte allt för många timmar inatt så jag var värd vila-pauserna idag. Hampus sov också en del idag. Men vi vakna rätt tidigt också. Har suttit och bläddrat igenom bloggar, och hittat lite roligt att läsa. Hampus har nu hittat en bil som han ska köpa. Det blir Ponnes bil, tycker den är skitsnygg faktiskt. Så på tisdag anatagligen blir den Hampus, och jag tror nog han längtar rejält med tanken på att det är hans första egna bil. Så han kommer väl köra en hel del med den, men det får han väl göra så länge han vill det. Hur som helst bilderna på lägenheten kommer senare idag, nu ska jag fan sova. Min bror kommer tidigt "idag" (imorgon bitti) också, så jag får gå upp och låsa upp dörren åt honom då. Men hur som helst sov så gott, hörs senare!♥


gårdagens bilder

Nu lägger jag upp gårdagens bilder som jag tog när de fulla var igång.


Kim & Lina sjunger singstar.

Anton i soffan och klickar med mobilen.

Hampus onykter!

en trött Anton & en onykter Ponne(:

hemma i Hörby igen.

Nu är jag hemma i Hörby igen, Hampus stack för en stund sedan. Vi kom upp och bestämmde färgerna och sedan så packa vi ner en massa saker vi fått av mamma. Som startpacket i tallrikar, skålar, muggar och annat. Så det tackar vi för! Så allt fick vi lasta in i bilen för att vi ska ha det förberett inför flytten i veckan. För sen så är det inte alls för mycket kvar hemma hos mamma som jag ska ha med mig. Typ kläder, madrass, täcke, och små smaker. Var uppe i lägenheten tidigare ikväll för att mäta hur mycket som skulle målas så Hampus mamma köper rätt mängder färg. Där var fint städat och nu gick man igenom sakerna noggranare. Toalett sitsen fick vi byta ut mot en ny också, så den är fräsch och fin(:
Nej, men lägenheten är verkligen skit fin, och stor plats också. Så det ska nog bli bra. Känner att allting börjar hamna på plats nu så det känns lite bättre, och sen så vet jag att jag kommer att träffa min bror, mamma och Teddy så ofta jag bara kan. Så det är också skönt, och har lättat på mitt oroande mycket.
Tog lite bilder på hur lägenheten ser ut också, lägger in de senare.
Hur som helst så tackar jag alla för en fin och bra helg, Ponne och Anton stack vid halv 4, efter att vi käkat pizza på stek huset, faktiskt gott. Men jag blev mätt efter en fjärdedel så inte så mycket att skryta om kanske. Men tack ialla fall för en bra helg! Jag lägger upp bilderna från igår senare eller så imorgon. Samma bilderna på lägenheten. Hoppas att ni haft en lika bra helg som jag!♥


13e juni 2010

Hejsan allesammans:)

Sovit gott? Det har jag nästan gjort, fast somna dock inte förens vid halv 5 elle något och vakna igen vid 9 imorse. Hade så satans ont i magen då.
Hur som helst så blev det ett stort köp på Ikea igår. Det blev allt från köks saker till onöddiga saker. Fler än jag som känner igen mig där? När man är på Ikea är allting så jäkla billigt så man plockar med sig såna saker som man inte ens behöver. Men det är väl alltid bra att ha. Aja, sen efter Ikea och efter vi handlat Thaimat, körde vi till Lund och hämta upp mammas kompis sen körde vi hem och tog upp sakerna snabbt och sen stack mamma med Teddy och hennes kompisar. Jag och Hampus satt sedan och packa upp den ena påsen för att se vad vi hade köpt. Ja, det mesta var typ till köket. Sen kom Ponne och hämta oss, sedan körde vi mot Löberöd.
Det blev en liten chillkväll med lite kompisar, Ponne hade med sig en kompis Anton, och Lina hade en kompis som heter Kim och det blev en trevlig kväll. Men alla blev rätt fulla, dock var jag den enda som var nykter. Och Anton också, sen var det nog inte fler nyktra. Hampus blev riktigt full, så jag fick gå upp och lägga honom vid lite i 2 eller över kommer inte ihåg. Sedan satt jag och vakta honom hela natten. Så det var dels därför jag somna så sent. Dock så fick jag somnat om när Hampus hade satt på "Alice i underlandet". Dock blev jag så jäkla varm! Vaknade upp när Ponne kom in i rummet, och då var filmen redan slut. Hampus sprang ner och gjorde mackor åt mig, jag var knappt vaken men fick vakna till tillslut. Nu sitter de och spelar och jag sitter här och bloggar. Blev ett långt inlägg, men det får ni för att jag inte skrev igår. Ikväll åker jag hem, eller senare idag ialla fall. Nu ska jag lägga mig ner! Kram♥


en gammal bild på Hampus dator. Bjuder på den!


12e juni 2010

Godmorgon bloggen!♥

Hur är läget med er idag? Med mig är det bra. Ska strax dra till malmö, för att åka till Ikea. Men nu ut med hunden. Ses sen!


kvällen

Denna kvällen spenderades på Thaimassagen en stund tillsammans med Teddy och Hampus. Mamma fick massage så spenderade inte direkt mycket tid med henne. Efter ett tag så stack jag och Hampus till Valentino för att äta middag. Och idag bestämmde vi oss för att inte äta pizza, utan äta någon mer ordentlig mat tillsammans. Så det blev två goda rätter och vi blev mätt efter halva portionen. Jag orkade knappt halva, men krängde i mig för att deras egen gjorda vitlökssås var så god. Det tog en tid innan vi fick maten, men det var det värt.
Nu ska vi ialla fall sova, imorgon ska Hampus få massage, sen efter det drar vi till Ikea trots allt och förbereder oss inför nästa vecka. Vi har flyttat flytten som sagt. Hampus mamma köper färgerna vi ska ha på måndag, sedan så börjar Hampus och hans far antagligen att måla då, och på tisdagen kan vi sakta börja att flytta in. Jag vet fortfarande inte om jag ska flytta in helt eller hur jag gör. Men jag ska med till Ikea imorgon ialla fall. Nu är det bädda ner sig bredvid älsklinge. Sov gott allesammans, hörs senare idag!♥


min förrätt, och jag kan lova att såsen var så stark som den hette!

Hampus mat, laxplanka! ¨Mosen hade fått formerna som en fisk.

min mat, otroligt gott!


Justin Bieber - Never say never

Hittade en ny låt med Justin Bieber, eller ja ny vet jag inte riktigt om den är. Men jag hörde den för första gången idag ialla fall. Och jag tyckte att den var bra! Vad tycker ni?
justin bieber



Blir inte av!

Hampus när han kom hem för en stund sedan och frågade hur vi skulle göra. Han var inne på att låna andras bilar, men det tyckte inte jag. Jag menar man kan inte låna andras bilar för att man inte själv kan fixa det. Så flytten i helgen blir helt enkelt inte av. Så jag bor kvar hos mamma ett tag till ialla fall, får se när jag är redo för flytten. För just nu så verkar det så jävla rörigt alltihopa. Vi måste först och främst ha en bil i och med vi inte har tillgång till att låna någon bil. Så jag antar att jag bor hos mamma ett bra tag till, för jag orkar inte med massa klödd och sånt. Det blir rent för bökigt. Kanske flyttar Hampus in i veckan eller nästa helg istället, kanske hjälper jag till då eller så skiter jag i det. Han har ju inte direkt mycket saker som ska flyttas in så det tror jag han och hans föräldrar klarar själva. Så idag blir det hitta på något med mamma istället. Hampus kommer inte heller tror jag, vi behöver nog vara ifrån varandra lite. Jag känner inte att jag direkt vill träffa honom och så. Eller jag har inget behov till det ialla fall. Sen imorgon skulle Ponne komma till Löberöd, men det vet jag inte hur det blir nu i och med allt klödd. Ja, det är som vanligt alltid klödd i sista minuten! Så jävla trött på det. Nästa gång ska jag fan inte planera något, för det blir aldrig av och man blir lika irriterad varje gång. Men men, Hampus får ta och snacka med Ponne själv, jag sa det till honon när jag ringde honom för en stund sedan. Aja, ska nog snart gå och möta mamma. Hon ska på massage och så ska vi hitta på något efter det. Förresten så slängde jag precis i mig panpizzan, och gott var det. Men det har dock varit godare. Man har ätit det så mycket att man tröttnat på det lite. Hur som helst, nu bär det av till vardagsrummet igen.♥


vad tycker ni om pan pizza?


typiskt

Hampus ringde precis och berättade att han inte kunde yra bilen för det skulle gå på  1000 spänn för ett dygn. Och på bilen så stod det 400. Så vi får försöka fixa det här på ett annat sätt helt enkelt. Meningen var ju att vi skulle få det enklare om vi hade en egen bil eller ja om vi hyrde en bil så vi slapp låna någon annans. För det är svårt att låna andras bilar, för när man väl gör något så är det alltid en tid man ska ha tillbaka den osv. Och det är så jäkla synd att Hampus inte har en egen bil. Så flytten i helgen kanske inte blir av som vi tänkt oss heller. För jag tänker inte flytta in någonstans där det inte finns något att äta med eller ur. Och sedan så vill jag gärna att allting kommer i ordning så fort så möjligt, hatar att leva i en rörig miljö. Så vi får se hur det blir, Hampus skulle ringa när han kom hem ialla fall. Så kanske blir det en helg hemma med massa lugnheter och sånt. Vi får se helt enkelt. Nu tänkte jag ta och käka en panpizza, den som Hampus köpte för 2 dagar sedan och inte åt. Så den kan jag lika bra passa på att äta nu när jag ändå inte har något annat vettigt att äta.
Typiskt att allt alltid ska gå snett!"/


det är hemskt

Det är så jävla hemskt att en människa som man älskat och tyckt om så mycket sedan blir en helt annan människa. Och gör så känslorna för den förändras på ett sådant vis.
Min brors far är nämligen inte den där personen han var.
Igår förklarade min bror som sagt hur jobbigt han tyckte att allt detta var, hur mycket han bara ville hoppa över allt det hära som han får gå igenom. Han förklarade klart att han inte ville till sin far i helgen för en personlig skäl som vi inte behöver ta här. Han sa det till sin far idag när hans far skulle hämta honom, men lyssnar hans far? Nej, inte för fem öre. Nu när jag ringde min bror för att fråga var han var så grät han i telefonen samtidigt som han pratade, och bara det gjorde att jag visste vart han befann sig, vart han var och hur jävlig hans far är som inte kan acceptera att sin son inte vill dit! Tyvärr så kan verken jag eller mamma göra något. Och inte min bror heller för den delen, han försökte säga till. Min brors far har funnits med i mitt liv sedan jag flyttade till sverige, alltså sedan jag var 2-3år gammal, han har varit som en "pappa" för mig och under hela min uppväxt har jag kallat honom för "pappa", men idag undrar jag hur fan jag kunnat göra det? Visst var han inte en sån människa innan, men det äcklar mig att jag kallat honom för "pappa". Han är inte ens värd att höra ordet "pappa" hur elakt och stört det än låter så är han en dålig pappa, en människa som honom borde aldrig få skaffa barn, eller stoppa sin pille i en tjej. Han har fantastiska barn, två härliga söner. Hade jag varit honom hade jag tänkt på dem före jag tänkte på mig själv och min lycka. Men som sagt vissa borde inte bli föräldrar. Jag tycker att det är hemskt att han förändrats på ett sådant sätt, för jag älskade verkligen honom innan, men nu så har han sjunkit i mina ögon. Nu mera finns det bara hat kvar inom mig till honom. Och jag tycker synd om min bror som har en sådan far. Han är värd en så mycket bättre! Han är en helt underbar och vacker människa, på både utsidan och insidan, synd bara att han måste gå igenom allt detta. Jag beundrar min bror för allt han gör, för att han är en sådan stark och otroligt vacker människa! Jag hoppas att han aldrig förändrar sig själv på något vis, för han är verkligen BÄST!


min bror & min mini Teddy!♥


11e juni 2010

Jahapp, då satt man uppe en tidig morgon för att man blir väckt av att mamma snackar i telefon, ovanligt eller?:o
Hur som helst så kunde jag inte somna igår när jag hade fört undan datorn, så jag låg här i sängen och spelade på mobilen, ögonen sved och det rann från dom, men när jag väl la undan mobilen så var jag minst sagt lika pigg igen, så jag tog fram den och höll på sådär i en timme. Och det gjorde de inte bättre när Teddy hoppa upp i till mig och tog över min säng så jag fick vända mig på bredsidan för att få plats! Men jag somnade tillslut vid typ halv 3-3 någon gång. Och vaknde nu för en timme sedan. Har ätit frukost, och diskat. Min bror har stuckit till skolavslutningen, min mor har stuckit till jobbet, och här sitter jag hemma tillsammans med Teddy. Funderar ut på hur vi ska göra idag för att på bästa sätt få allt så organiserat så möjligt. Har dock inte mycket saker från mamma som ska med, men det är liksom ändå grejer och jag vet inte vart jag ska börja riktigt. Så ja, vi får helt enkelt se. Det ska bli spännande och kul att få flytta in tillsammans med Hampus, men samtidigt så känns det så jävla sorligt. Allting har liksom gått så fort på den senaste tiden, och det har varit snabba beslut hit och dit. Men jag tror aldrig att jag kommer att ångra dem ändå. Eller jag vet att jag aldrig kommer att ångra mina beslut! Men det känns hemskt att lämna sin familj, från att varit 3 + Teddy så blir dem nu 2 + Teddy. Och jag har fäst mig så mycket vid Teddy i och med jag och han går hemma tillsammans om dagarna. Men aja, det ska nog gå skit bra det här. Och som sagt ska jag hälsa på de så mycket jag bara kan! Men men, nu är jag trött, riktigt trött faktiskt. Kanske ska jag sova en runda tills min bror kommer hem igen vid 10. JA, jag chansar på att jag sover tills dess, om jag inte blir väckt 145102 gånger av mamma som vanligt! Men hoppas att ni haft en bra natt, och sovit gott! Vi hörs sen igen när jag vaknat till!♥


MÅSTE SOVA!

Jag skulle sova, men som ni märker så sitter jag fortfarande uppe och yrar runder. SKulle lagt mig för typ sådar en halv timme sedan, men lyckades inte slå ifrån datorn. Och verkar inte lyckas nu heller, då jag fastnat framför datorn och bloggen. Hur kan man egentligen tycka att det är så jälva roligt att blogga? Man sitter ju bara och skriver och skriver(!?) Jag menar så jälva skoj tycker vi inte att det är i skolan. Är det för att vi inte får skriva om vad vi vill? Men det har väl ingen betydelse det är knappar vi trycker på ändå!! Aja, jag får väl ta och lista ut varför det är så roligt att blogga, men inte skriva läxuppgifter som också är på datorn. Det kan jag ta och tänka ut tills imorgon, om jag lyckas såklart.
Jag har fan inte ens varit på toa kom jag på nu, och jag var skit kissig redan innan, och nu håller jag på att kissa på mig. Så jag tror att jag kommer ifrån datorn en minut nu ialla fall. Nej, men ärligt jag ska slå ifrån datorn och ställa undan den nu och bädda ner mig! Kyss på er!♥


jag är en såkallad "datornörd"


00.30

Nu tänkte jag att jag skulle lägga mig ner och sova lite. Blir väl att vakna vid 7 tiden imorgon igen, min bror ska ju som sagt på sin skolavslutning. Jag är dock lite osäker om jag ska dit eller inte, med tanken på att de slutar redan 10. Det känns inte så lönt, men jag vet inte. Annars så väntar jag på honom här hemma och grattar honom för att han varit så duktig i skolan trots de jobbiga året som varit.
Han började gråta innan ikväll när jag och mamma snacka med honom om allt det som hänt mellan hans föräldrar alltså min mamma och hans pappa. Han började stor böla rent ut sagt och förklarade för en gång skull att han tyckte att detta var så jälva jobbigt! Han skrek nästan ut att han tyckte att det var så himla jobbigt, att han inte ville ha det så. Men att han minns varenda lite detalj som hände när de var på semester! Han grät och grät, tycker så synd om honom. Han är 10 år fyller 11, och får gå igenom sånt som inte ens barn borde få gå igenom. Han är verkligen den starkaste 10åringen jag känner! Och jag måste säga att jag är stolt över att ha en sådan stark bror!♥
Hemskt att se honom ledsen tyvärr, men så är det när människor inte tänker på andra"/.

Hur som helst så ska jag sova nu, först kissa dock. Lägger upp några bilder till från Hampus kamera.
Men sov så gott och dröm fina drömmar! God natt♥


jag och min sötnos!

Hampus och en söt Felicia(:

jannices student förra veckan!

ursäkta bilden, jag ser hemskt drogad ut!
Men jag var helt slut i mina fötter! Påväg från Jannices student till
Tobias, och påvägen dog mina fötter:(


sedär!

Kommer verkligen inte på någon vettig jävla rubrik, så det fick bli något från andra sidan vägen.

Hur som helst har jag kommit hem, och de hade inte varit hos vetrinären med Teddy vilket gjorde mig jävligt irriterad! Jag menar det kan väl för fan gå upp dit med honom utan mig(!?) Men nej, tydligen inte. Okey, mamma hade precis kommit hem när jag kom hem så det var lite svårt för henne att gå upp med honom då. Så jag får väl helt enkelt ta och boka en ny tid. Sen innan vi körde hem till mig så stannade vi upp och handla lite glass och bilar för att äta, vi var sugna på det (ialla fall jag!). Hur som helst när vi kom hem till mig så ringde Hampus hans farmor och farfar för att kolla läget med lägenheten om hur det gick för henne som bodde där och när man kunde flytta in där. Och då säger hans farfar; när som helst! Det blev nog en liten chock för Hampus, men tydligen så hade hon flyttat ut för längesen och vi kunde nu alltså flytta in när vi ville. Så då sa Hampus att vi skulle kolla färg och kunde börja reda i helgen. Ja, det kan väl vara roligt att redan få flytta nu. Men sen samtidigt känns det trist i och med att min bror har sommarlov från och med på måndag, och då hinner jag inte tillbringa tid eller något med honom alls. Och då får han vara hemma själv varje dag och det är inte så roligt, visst kan han säkert komma och bo hos oss någon dag, men Teddy får inte vara där i och med de inte vill ha hundar där. Så antagligen kommer jag att vara mycket hos mamma ändå. För jag vill tillbringa tid med min bror nu när han har sommarlov och så. För sen när bebisen kommit ut så kommer jag inte kunna träffa honom lika mycket. För sen när bebisen kommit så har han också börjat skolan och kommer inte ha så mycket tid över till mig. Så jag kommer nog för det mesta vara hos min mor, men kanske kommer jag och hälsar på Hampus vissa helger eller något. För sen har jag barnmorskan som jag måste till också och det är i Höör och det är lite svårt att ta sig från Löberöd till Höör faktiskt, så jag kommer nog för det mesta vara hos min mor. Men så står läget ialla fall till, så antagligen flyttar "vi" in redan nu i helgen. Vi börjar måla imorgon redan, fast först ska vi välja färg, sen på lördagen så flyttar vi in, fast innan det så ska vi in till malmö och handla saker först. Så det kommer bli en rätt tuff helg, men säkert rolig också. Nu ska jag in och kika lite bloggar, sedan sova väl.

Förresten så gick bankbesöket jätte bra! Så nu har vi båda lite mer koll på ekonomin också.


Snart banken

Snart så ska vi dra mot banken. Hampus kom hem för en timme sedan nu, och vi har ätit ris med korvstroganoff och suttit och varit sociala med hans föräldrar och hans moster som kommit ner till skåne från Stockholm. Hon är skit fräck tycker jag, och nu har hon skaffat sig en sjukt cool frisyr också. Tänk om jag hade haft en lika cool moster. Aja, min moster är dock typ 35 bast så det skulle nog inte passa henne ändå.
Men hur som helst så ska vi snart dra, sedan ska Hampus få köra mig hem till Hörby igen så att jag kan få träffa min söta lilla Teddy och resten av familjen. Nu så ska vi strax dra, ha det bra! Vi hörs senare!♥


en bild som är tagen i början av året, fast som precis kommit till min
datorn från Hampus kamera!


vad händer?!

Vad händer med alla kändisar?

Har suttit och läst skvallertidningar nu ett tag, och man blir så chockad av det man läser och ser. Kändisar skiljer sig, är otrogna, drogar och dricker mängder, bråk och massa skit!
Varför är det alltid så att kändisar i slutet tappar kontrollen och börjar med skit?! Jag har inte fattat poängen med det hela, i början av deras karriär så tror man inte att de ska bli som de i slutet blir. Man tror ialla fall inte det om vissa, men det visar sig att nästan alla hollywood kändisar tappar kontrollen och hittar inte tillbaka in på spåret, vilket är jävligt synd! Som Mischa Barton hon blev känd när hon var med serien "THE OC", men idag sägs det att hon var på ett akut psyke för att drogat och inte vet var hon har sig själv. Går upp och nr i vikt hela tiden, vilket man kan göra om man håller på med droger. Det är så synd, för hon var verkligen en förebild för unga tjejer förr, hon var den där "lilla söta rara" som aldrig gjorde något fel. Men vad har hänt? Nej, det är verkligen så synd!


Mischa Barton






10e juni 2010

Hejhej bloggen!♥ (finns det verkligen inga andra repliker att börja med?)

Vaknade för typ en timme sedan av att Hampus mamma skulle komma åt datorn, men jag var ändå redan halvt vaken så det gjorde inte så mycket. Hon skulle nämligen träna, någon som är aktiv jämfört med mig, men någon dag ska väl jag också ta och träna bort mitt fett och känna mig duktigt, men fråga är bara när. Aja, har ätit frukost, sminkat mig, bytt om och hunnit snacka med Jane i telefon snabbt. Hon ska börja jobba idag, så jag önskar henne lycka till! Idag ska vi som sagt upp till banken och snacka med dem, så det ska väl bli spännande. Sen om jag hinner så ska jag hem så fort mötet på banken är klar och följa med till vetrinären och vaccinera Teddy. Nu är han hemma själv (idag igen:(). Tycker så synd om honom, för jag lämnar alltid honom. Men ska hem och mysa extra mycket med honom, för dte förtjänar min lille påg. Förresten så har jag suttit och fört över några bilder från Hampus kamera, skit gamla bilder dock, eller ja vissa av dem är gamla och vissa är nya. Från typ förra helgen då vi var hos syrran. Så ska lägga upp några bilder ni kan njuta av så länge. Ha de bra så länge!♥


malmö city!
Sitter och äter kinabox, bror, syrran & hennes kille David på bild!

jag ser helt ner drogad ut, och det kändes nästan som det!
det var så jäkla varmt att jag inte kunde äta eller tänka!

älsklingen ser ialla fall inte så varm ut!

hilton hotellet

3 syskon!
lillasyster, storasyster & lillebror!♥

ni får nöja er med dem sålänge!



mys med älskling;*

Nu tänker jag lägga ifrån mig datorn och lägga mig under täcket och mysa med min älskling. Inte så ofta vi sover med varandra på vardagar, så när man väl får chansen att sova med varandra så får man utnyttja det också. Imorgon väntar ett besök på banken tillsammans med älsklingen. Sen så far jag hem efter det, för Teddy ska ju vaccineras, och då vill jag vara där (om jag hinner vill säga!). Men jag ska hem i vilket fall som helst, för på fredag så är det brorsans skolavslutning och jag vill vara där när han kommer hem och se honom nöjd och själv vara nöjd för att han en utav de starkaste människorna jag känner! Trots att han är så liten och har fått gå igenom massor de senaste åren så har han aldrig gett upp och aldrig skitit i saker och ting. Han har kämpat trots att han mått skit, och det gör att jag är så stolt över honom! Det är inte många som skulle klarat av det i hans ålder, så han är och förblir min idol! Nej, nu ska jag kissa sen krypa ner bredvid min pojkvän. SOV GOTT!♥


den absolut bästa och vackra människan i mitt liv.
mitt ljus i natten, och mina andetag!
min bror, min idol, mitt allt!♥
JAG ÄLSKAR DIG!


Befinner mig i Löberöd

Nu befinner jag mig i Löberöd. Har nog varit här i typ snart 2 timmar, men inte bloggat förän nu. Har suttit inne och snackat med Lina (hampus syster) och hennes kompis Kim. Sen har jag och älsklingen sorterat barnkläderna nu också, och packat ner de saker vi har som ska med till BB. Men under tiden vi packade insåg jag att det avr mycket som saknades trots allt. Men det fixar vi så snart så möjligt. Det är ju trots allt inte många veckor kvar nu, och jag känner mig så nervös men så taggad ändå. Det ska bli så kul.
Men nu ska jag ta och snacka med Ponne som säkert tycker att jag är den mesta knasigaste och drygaste människan på denna jorden;). Haha, men det får han tycka, för jag vet att han älskar mig ändå!
Trots att han inte vill erkänna det! Jag kan läsa hans tankar;). Så Ponne om du läser detta så är det inte lönt att du försöker dölja något för jag kan läsa dina tankar! PUSS PÅ DIG(a)!


mot Löberöd

Nu ska vi strax ge oss av mot Löberöd. Har duschat och gjort vid mig lite. Inte sminkat mig dock men jag har gjort mig fräsch. Så nu ska jag packa så att Jane kan köra oss. Men skriver mer när jag kommer hem till Hampus. Ha de bra så länge!♥


Hänger med älskling..

..hem senare ikväll!

I och med vi ska till banken och snacka om ekonomi uppdelining sen när vi flyttat så följer jag med honom hem ikväll istället och blir där tills imorgon efter att vi varit på banken. Därefter åker jag hem och myser med min mysiga familj:). Visst låter det skoj?
Alltså betyder det att Teddy är hemma ensam imorgon, men det är inte farligt många timmar, så det klarar han. Han är så stor nu min lilla gubbe. Förhoppningsvis så hinner jag hem innan han tar sin vaccin imorgon, vill vara där när han behöver det. Det gör ju ont ju. Eller är det jag som är känslig?
Aja, hur som helst ska jag hoppa in i duschen nu. Ha de bra!♥


stamkund

Har precis varit nere i affären och handlat. Min bror skulle ha godis till imorgon då de ska se film, så jag hängde med ner och Hampus också känns som vi är stamkunder där nere, Teddy stanna hemma för han är helt slut efter att ha varit ute och lekt med alla barnen. Hampus kom hit för en timme sedan nu, och nu ska han och min bror äta. Jag åt innan och är inte hungrig för tillfället. Ja, vi köpte massa skit och tjockig grejer. Jag köpte också ne glass. De hade inte BIG PACK så jag köpte en cornetto jordgubb, strutglass. Funka det med, men jag vill ha vanlig glass med frukter!! Men det får jag väl ta och fixa en annan dag. Jag känner mig för tillfället helt död, och jag vet inte varför. Det finns dock en till i huset som är helt död, nämligen Teddy! Han verkar vara helt slut. Aja, nu ska jag sitta sällskap med dem, så bloggar mer senare!♥


härlig låt


en sjukt skön låt!



SUGEN PÅ GLASS

Jag är så jälva sugen på glass just nu! Jag vet inte var det kom ifrån, men shit vad jag vill ha glass! Men jag vill inte ha en vanlig pinnglass, utan jag vill ha kulglass, eller GBs BIG PACK med frukter till, både färska och icke färska. Jag vill äta glass och jag vill äta det nu!! Men jag hittar inte en nära affär med kulglass och en BIG PACK! Jag orkar inte röra mig bort till ICA eller konsum. Det är rent för långt så ända dit tänker jag inte ta mig. Så de så!
Men jag ska äta glass ändå!
Okey, detta inlägget lät stört! Ja, jag får nog ta mig ut och köpa glass, men först ska jag sortera min handväska, och plånboken. Ha de!♥


GE MIG LITE GLASS!!


magbild nr9, v32(31+0)

Nu var det ett tag sedan jag la upp magbilder. Kan bero på att jag inta tagit några nya magbilder, jag är verkligen sämst på att ta magbilder. Jag menar det behöver ju inte vara varje vecka, men när jag går in i en ny jämn vecka eller något så är det ju alltid trevligt och ha en magbild, men jag kommer inte ihåg sånt. Så sist jag tog en magbild var när jag var i vecka 28 och nu är jag i vecka 32. Jag går in i vecka 32 idag, alltså gått 31 fulla veckor och har nu 8 veckor kvar till beräknad förlossning (om det stämmer vill säga!). Kan ju hända nu nästa vecka när jag ska på ultraljud att de säger att jag bara är i vecka 25 eller något sånt! Och då kommer jag att få panik, jag kommer att gråta. Nej, jag kommer att stor böla! JA, det kommer jag att göra!
Men hur som helst nu ska ni få nya magbilder, tog dem i natt när jag gick in i nya veckan.


inte så farligt stor! Eller är jag det?

magen har växt rejält.

en bild upp ifrån



Klyft potatis, kyckling & rödvinsås

mmm, hur gott låter inte det? Jo, det låter faktiskt rätt gott, och det är gott också. Kollade vad vi hade i frysen och så såg jag en påse med klyftpotatisar så den tog jag ut, satte på plattan på med järnet och olja där i, sen hällde jag ner allt som var i påsen. Tänkte att min bror kanske också ville ha nu när han snart kommer hem, man är väl alltid hungrig efter en lång skoldag? Eller har jag fel? Sedan så tog jag fram kycklingen som mamma köpt, sån helgrillad färdig kyckling. Asså det är en sån lyx egentligen, man behöver knappt göra någonting själv längre, allting finns färdigt typ. Jag menar denna helgrillade kycklingen kosta 40kr! 40 ruttna spänn(!?) Jag menar hur billigt är inte det? Det är billigare än att gå och äta pizza ialla fall, och de räcker till mer än en person. Skit bra när man inte orkar laga mat, som jag och mamma typ! Mamma slutar så sent och är hemma sent om kvällarna nu förtiden så hon orkar ju inte stå och laga mat, och jag orkar men jag vet inte vad jag ska laga i och med min bror är så kräsen!!! Så det är fan inte roligt att stå och laga mat, när man ändå får höra; uwe vad äckligt det är!
Jag menar hur trevligt är det att höra? Eller är det jag som har fel igen?:s
Ja, jag tycker ialla fall inte det är så hemskt trevligt och jag vet att det är fler än jag som inte tycker det. Men hur som helst så ska jag ut och ta mer. Får se om det blir något över till min bror, haha! Men skriver mer sen! Puss♥


vaken!!

Nu har jag vaknat upp efter att ha sovit någon timme. Dock inte allt för många timmar, somnade ju faktiskt kring 9 havl 10, sen ringde mamma vid lite över 10, sen så skickade Hampus en massa sms, sen ringde han för typ rn timme sedan nu och jag sov då men svarade, och då så sa han att han skulle ringa ikväll. Ja, sa jag nog. Skit trött, men nu är jag sygen på mat! Så kanske dags för lite mat? Ja, jag tror det!
Puss så länge!♥


Lägger mig igen!

Nu tar jag och lägger mig ner igen för några timmar sömn, låter det inte hur bra som helst? Med andra ord så vaknar jag upp nån gång i eftermiddag. Toppen!
Antagligen kommer jag bli väckt 1565474 gånger under tiden jag sover, för jag laddade ju mammas kort imorse. Och vad betyder det? Jo, hon kan ringa hur mycket hon så jävla gärna vill nu och jag kommer bli väckt hur många gånger som jag inte vill, kill me typ?
Aja, fick fan tummarna loss ur röven nu och ringde vetrinären så Teddy kan ta sin spruta fan. Eller nej, jag fick inte tummarna loss ur röven idag, utan för väldigt många veckor sedan. Men de har konstiga tider och så har det varit en sån jävla telefonkö, så det kan bara dö. Men idag ÄNTLIGEN svarade de mig, och jag är nog nöjdast i stan nu. Imorgon klockan halv 7 på kvällen tar han sitt vaccin som borde tagits för länge sedan. Men det är bättre sent än aldrig. Nu ska jag fan sova, så godmorgon(!?)


skorpor och saft

Nu sitter jag här i utkanten av sängen och äter min frukost som består av minimackor som smakar som skorpor, eller ja det är skorpor fast i minimackor och så dricker jag svartvinbärsaft från BOB! Bob har godast saft, dte insåg jag förra sommaren. De har mixade smaker och har även en smakade safter som smakar väldigt gott. Och sen behöver man inte ta mycket saft för att det ska bli en stark smak, utan det behövs faktiskt bara ytterst lite. Skit bra! Aja, nu ska jag inte sitta här och babbla om saft mer, ska äta upp och sova vidare. Mamma har dragit nu, ganska skönt! Hon snackar alltid i telefon, till och med när hon stack snacka hon i telefon och hann knappt snacka med oss innan, hon är förvirrad!

Nu- äta upp sen sova!

 


9e juni 2010

Amen godmorgon!♥

Ännu tidigare inlägg idag. Vad fan har hänt med mig? Jo, min mamma har börjat senare pass som jag sa igår, och hon springer runt här och snackar i telefon så lite svårt att sova kanske?!
Aja, somnar om när hon stuckit igen. Tack och lov att de valet finns!!
Jag är skit trött fortfarande, har typ sovit 3 timmar, knappt. Somna vid 4 imorse, lyckat.
Hur som helst så hoppas jag att ni sovit bättre än mig och sovit längre än mig. Jag tar igen timmarna senare tro mig;). Fan vad min morgon börjar med fart, har precis laddat min mors mobil och är klar. Ska snart fixa något att äta och dricka, för fiffan vad min mage har kurrat inatt/imorse:o. Så nej, nu ska jag peta min feta röv och mage upp och käka. Puss så länge!♥


sovdax kanske?

Kanske skulle jag ta och lägga mig eller har jag kanske fel(!?)
Klockan har verkligen tickat på ordentligt idag, har knappt hunnit med något asså. Kanske beror det på att jag sovit bort halva dagen som gått, men jag var ju trots allt uppe rätt tidigt imorse ändå. Vilket jag är nöjd över. Men jag ska nog allt ta och lägga mig snart. Känner att ögonen vill lite, men jag måste först dra mig loss från datorn och hur ska jag lyckas med det?! Jo, genom att gå och kissa, haha! Jag är sämst. Men jag ska ialla fall försöka smita ifrån datorn och sova nu. Sov gott allesammans, och dröm fina drömmar (om mig om ni kan!), vi hörs imorgon!♥


hiss & diss

Det var länge sedan jag körde hiss och diss, så nu tänkte jag göra det!




Folk som vågar ge och ta! Det finns nog inget bättre än personer som både vågar ge och ta. När man träffar såna människor så får man själv en känsla av att våga pröva ge och ta, det är hur härligt som helst. Och man inser också att man själv kan ge och ta precis lika mycket av båda.

♥ Starka och självsäkra människor! Jag beundrar verkligen de människor som är starka i sig själva och har en självsäker attityd. Det kan kanske både vara en både bra och icke bra. Men just nu i detta läget tycker jag det är bra, och hur många är egentligen stark och självsäker i sig själv? INTE MÅNGA!

♥ Fanta Lemon, sjukt härlig smak! Jag känner sommaren runt mig när jag dricker den drickan. Härlig och ganska naturlig smak! LOOOVVVE!

 








♦ mina små fjuttiga fötter! Jag hittar inte ett enda par skor som passar mig ju! Det är mycket DISS till det..

♦ Svartsjuka! Det är något hemskt. Vissa folk är så svartsjuka att de måste lägga sig i och förstöra andras liv. Undra om de kan sova gott om nätterna?

♦ Falska förhoppningar! Varför finns ens det? Jag är en utav många som sitter och förväntar mig saker, och har så höga förhoppningar om vissa saker, men sedan så inser jag bara att det är falska förhoppningar! & det sårar mig lika mycket varje gång..

Svartsjuka!!


Jag älskar min blogg♥

Jag måste bara säga att jag älskar min blogg!

Nu känns det verkligen som att bloggen är min! När jag går in på min blogg och ser hur den ser ut så känner jag att det verkligen är jag. Jag behöver inte bara läsa texterna för att känna att det är jag, utan jag känner känslan bara jag ser min header. Jag älskar min blogg! Jag är så nöjd med hur den ser ut nu, och jag tror verkligen jag har hittat "mig själv" i bloggvärlden.
Jag är så nöjd med utseendet, headern osv. Ja, ni förstår vad jag menar. Jag vet inte vad ni tycker, men jag älskar min blogg!♥


SOMMAR HEADERN!!!

Nu har jag fixat "sommar headern" och jag blev faktiskt riktigt nöjd!
Första gången jag faktiskt blir riktigt nöjd med en header som jag gjort:D. Nu känner jag hur nöjd jag är, det sprider sig genom hela kroppen! I feel it, äntligen!

Som ni kanske förstår så ska detta bli sommar headern, och inte fan ska det ändras mer under sommaren. Kanske några få bakgrundsändringar, textstilar osv. Men headern ska vara detsamma tills sommaren är slut! Så är det bara! Eller ja, vi får väl se hur länge jag håller mig till det. Men detta ska ialla fall "vara" sommar headern, det är ialla fall meningen med det. Vad tycker ni om den?
JAG ÄLSKAR DEN!!!



erkänn den är snygg?


NY HEADER

Som ni ser så har jag ändrat min header. Så nu är det en ny header med lite färg på. Dock är den lika enkel och inte så rörig, men jag trivs med enkla header nu förtiden. Har börjat göra det väldigt mycket faktiskt! Jag vet inte vad ni tycker om det, men jag tycker att enkla headers är rätt snygga! Vad tycker ni?
Ska nog göra en ny header senare om jag orkar, för att jag vill ha en lite mer somrig header.
Har ni några förslag på hur min header kan se ut så SKRIV!


*den gamla*

*den nya*


MIN LÄPP!!!!

Nu ska jag visa bild på hur min läpp svullnade upp inatt när jag försökte sova.
Och jag skojar inte om att det svullnade upp riktigt! Jag låg där och spelade mobilspel, sen när jag la ifrån mig telefonen så märkte jag att ena sidan av underläppen var skit tung, och då märkte jag att jag hade fått sillikon på halva underläppen! Jag gick till toan för att kolla ordentligt så att det inte var som att jag var trött och såg fel på moilfotot, men det var hur sant som helst! JAG HADE FÅTT KISSIS LÄPP PÅ HALVA MIN UNDERLÄPP!!!! Ingenting att vara stolt över, för jag kunde inte somna. Trodde det avr något som var fel, men det hade lagt sig imorse när jag steg upp! Shit, jag var så jäkla rädd. Så nu vet jag hur det känns att ha såna läppar som Kissie, och det var inte något jag var stolt över!
Så nu ska ni få se hur min underläpp såg ut inatt, och ni får tycka exakt vad ni vill om läppen!



Visst passar jag inte i sillikon läppar?


min söta vän!

Min kära vän Andreas stack ju innan, men han kom tillbaka efter typ en timme, och då var jag ensam hemma själv så det var trevligt med sällskap. Inte ens Teddy var hemma med mig, så det var lite trist. Men sen kom min söta vän och gjorde det hela lite trevligare och roligare. Han fixa spotify till mig också, och det tackar jag mycket för! Och jag måste säga en sak att även bästa vänner kan ha så olika smak. För jag har märkt att vi har helt olika smak på saker och ting. Eller ja, framför allt musik smaken ialla fall. Allt annat är väl ganska så "okey" om man säger så, men musiken är på helt andra vägar, men vi går ihopa hur bra som helst för det.

Hur som helst så kom min bror, hans kompis och Teddy hem för en stund sedan och Teddy hade badat i ån och var blöt, och han var helt slut och gick upp och la sig hos Andreas, så söt! Och Andy bara satt där och klappa honom. Ja, gud så söt Teddy är. Andy har gett sig av till sin träning nu och så säger jag då, lycka till! Och min bror äter med sin kompis, och Teddy har precis fått mat. Mamma kommer nog hem när som helst skulle jag gissa på. Min bror gjorde precis en ost macka till mig, men den var inte god så gav den till Teddy precis. Gud, jag är så kräsen så det är skrämmande!! Det finns inte mycket jag tycker är gott längre. Men det går väl över sen förhoppningsvis. Nu ska jag läsa lite bloggar och se glad ut. Ha de bra så länge!♥


Såhär var Teddy efter att ha varit ute med sin storebror och hans kompis!
Andreas & Teddy på bild!


fint väder

Nu har jag  vaknat upp från drömmarna igen. Känns skönt, vaknade typ för en timme sedan, och när jag steg upp så fick jag ett sms av min kära vän Andreas. Han undrade om jag var hemma och om han kunde komma upp en runda, så han kom upp och hade köpt med sig en cola till mig, tur att han alltid vet vad jag är sugen på:). TACK!
Vi satt och snacka om allt och lite till, nu har han gått och efter det kom min bror. Han och hans kompis är ute och leker lite med Teddy. Och jag sitter här och äter chips och dricker colan. Ja, låter som en riktigt tjockis! Men det är jag också!!
Väderet är verkligen toppen idag, det är visserligen molnigt men det är varmt och skönt ändå. Skönt det!
Nu ska jag in och läsa bloggar i och med jag inte gjort det på hela dagen.♥


8e juni 2010

Godmorgon allesammans!

Idag blir det ett tidigt inlägg. Sovit gott alla? Jag har sovit helt okej, förutom att jag måste upp och kissa 100 gånger!! Aja, får väl börja kissa i sängen istället. Vaknade sen kvart i 7 imorse, min bror ville upp så tidigt idag så jag väckte honom då och gick själv upp. Mamma var hemma när vi steg upp, hon har börjat med senare tider nu. Så hon börjar sent och slutar sent, så som det ska vara. Hon vill tillbringa tid med oss nu på morgnarna och kunna hjälpa till med Teddy och så. Så det är bra tycker jag, speciellt nu när jag snart ska flytta så behöver nog min bror rätt mycket hjälp med Teddy också. Jag tror inte min bror är sugen på att stiga upp tidigt om morgnarna när han har sommarlov, så istället tar ju mamma det skiftet. Hur som helst ska jag plocka undan lite här, och sedan vila en stund. Så vi hörs väl senare antar jag. Puss & Kram♥


snackar telefon

Just nu sitter jag och snackar i telefon med Hampus. Han ska väl snart lägga sig, ska ju upp tidigt imorgon. Och jag hade också tänkt lägga mig snart. Så detta blir det sista inlägget. Ska lägga ifrån mig datorn nu och ligga och snacka med Hampus tills han är klar och ska sova. Så godnatt sötnosar!♥


man får aldrig nog..

Varför får man aldrig nog av gotte saker?

Var precis nere om affären och handla pringels, kexchoklad medans min bror köpte knäckemacka som är så mycket nyttigare än det jag köpte. Visst att en knäckemacka med fyllning kanske inte är så jävla nyttigt, men fan är det nyttigare än godis och chips ialla fall! Aja, får skylla på bebisen helt enkelt.
Satt och titta på mobiler innan inne på Halebop, och min mobil hade sjunkit i pris nu och alla andra telefoner med, och jag får damp. Varför kunde jag inte bara vänta 1-2 månad och köpt en iphone istället som jag var inne på från hela första början. Nu kostar iphonen lika mycket som jag betalar för min mobil varje månad. JAG FÅR SÅ DAMP PÅ MIG SJÄLV IBLAND. Det är alltid så med mig, kan inte hålla ut eller vänta med något, och jag gör samma misstag varje gång och ångrar mig gång på gång, men ändå lär jag mig aldrig. Men skitsamma jag får skylla mig själv. Nu vill jag ialla fall äta mina tjockis saker som står och väntar på mig.♥


lite bilder

Nu ska jag lägga upp lite bilder, det blir på barnkläderna och så på mina nya örhängen jag fått idag.
Gjorde mig några skorpor med räkost på, inte vanliga skorpor som liknar korvbröd utan dessa ser typ ut som små rostebröd! Ja, ni fattar. Hur som helst är ni redo?


trosor som jag fick av mammas kompis, köpta i Thailand

3 tröjor i olika färger och mönster, av mammas kompis.
Också köpt i Thailand.

2 andra tröjor, visst är dom söta? också av mammas kompis
och köpt i thailand dom med.

2 par söta byxor, (av mammas kompis & köpta i thailand!)

filtarna/handdukarna jag snacka om.
(också av mammas kompis & köpta i thailand, kanske ni ser!)

startpaketet mamma köpte till mig

vita bodysarna, mamma som köpt dem också!

Presentpaketet jag fick av mamma.
Ligger allt som behövs i den + en liten nalle också.

örhängena jag fick av mammas kompis!

TACK FÖR ALLA SAKER!♥


lugn kväll

Nu har vi ätit, blev wokade grejer idag. Gott!
Länge sedan man kunde vara nyttig och äta något gott samtidigt. Mamma är duktig på att laga mat hon, jag kommer att svälta sen när jag flyttat! Hur som helst så ser kvällen rätt lugn ut, ska nog bara sitta och lata mig framför datorn. Snacka med mamma lite, fick 3 par örhängen av mammas kompis också hon som precis varit i Thailand och hon som jag fick barnkläder av. Hon är för söt hon. Hon ger mig alltid pengar och saker när jag träffar henne. Riktigt snäll och dessutom trevlig mot allt och alla! Aja, hur som helst så ska jag bläddra vidare på internet och se om jag kan hitta något intressant. Teddy bet förresten i sönder mitt linne innan när vi lekte, och nu bet han precis i sönder min scarf som han fått ha på sig, dock mammas fel!! Men jag ska hitta den blåa och ta på honom den! Så vi hörs sen, jag ska ta bilder på kläderna också. Kram


små & söta

Mamma kom hem för ett tag sedan och hade med sig paketet hem. Och där låg små söta barnkläder. De var ovanligt söta och små. Liknar dockkläder faktiskt. Mamma hade beställt helt vita bodysar och gud vad söta de var, trots att de inte var några mönster eller så på. Sedan så hade mamma med sig kläder som hennes kompis hade köpt nu när hon var nere i Thailand. Alla hennes kompisar är så snälla mot mig så det är sjukt, man blir så rörd. Hon hade köpt med sig typ bebis trosor, tröjor och byxor i lite tunnare tyg i och med det är sommar när bebisen kommer och sen är det ju varmt i thailand så de säljer ju inte vinter kläder där nere direkt. Sedan hade hon köpt med sig såna här filtar som man har när man ammar eller ger flaska om man skulle spilla eller om det skulle bli kladdigt så kan man använda den och torka med. Jag vet inte exakt vad de kallas här i sverige, kan bara det på thailändska. Men hur som helst så var alla startpaketen från Ellos otroligt söta, och packade så jäkla fint i de här plastpåsarna. Fast ett startpaket kom i tygpåse och med de fick man en söt nalle också. Gud, nu känns det hela verkligare och nu känner jag längtan! Ja, usch! Ska ta bilder på de jag fått senare, orkar inte nu. Ska strax äta, men vet inte vad. Men jag tar nog några bilder senare och visar er. Puss och kram så länge!♥


barnkläderna

Kommer ni ihåg att jag och min mamma satt och beställde hem barnkläder för någon veckan sedan? Jag och mamma trodde att det ahde blivit något fel på beställningen i och med det tagit så lång tid, men nu, nu jävlar har de kommit:D. Jag är så nyfiken, jag menar jag brukar ju inte direkt köpa minikläder, och brukar inte se mamma köpa det heller. Men nu så måste vi ju köpa i och med det kommer en ny mini snart. Jag hoppas att mamma springer upp och hämtar paketet idag så jag får se de små dockkläderna.

Jag har kommit på att denna veckan går jag in i vecka 32, vilket innebär att jag bara har 8 veckor kvar!! SHIT! Måste börja köpa kläder, eller barnsaker överhuvudtaget! Tiden bara rinner iväg, och när man som minst anar det så är bebisen påväg. Så nu måste vi sätta glöd i kolen.
Men just nu vet jag knappt vad som behövs och inte behövs i och med vi ska få saker av andra också. Som mamma har en kompis som har en lite pojke och de hade tydligen jätte mycket saker de inte hann använda till honom, som babysit och sånt. Så vi ska väl hämta det + min bror spjälsäng som är hos mammas kompis någon dag så vi kan se vad som behövs och inte behövs. Gud, det är så mycket man måste tänka på nu förtiden. Det är ju inte direkt en eller två saker utan hundra saker i och med vi snart ska flytta också. Men jag tror det kommer att bli bra, vi får ju så mycket hjälp av alla så det löser sig nog ska vi se.
Nu vill jag bara att mamma ska komma hem och ha med sig paketet från Ellos. Tänk så nyfiken man kan vara över små bebis kläder, tänka er kläder som inte ens är till sig själv kan göra så att man längtar så mycket. Ja, det hade jag aldrig trott! Nu måste jag kissa!


trist dag

Dagen är verkligen jätte trist, det kan nog inte bli tristare!
Min bror kom hem för en timme sedan och la sig direkt i badet, jag satte på vattnet till honom i och med han frös som en jude. De har varit ute och gått skåneleden hela dagen i detta hemska vädret!! Herregud, lärarna borde ju ändå inse att man inte kan vara ute och gå när det pissar ner regn.. Men tydligen har de inte förstått det ännu. Hur som helst så har jag strykt kläder och nu precis blev jag klar med mina naglar. Har målat dem vita denna gång, måste köpa nya färger!! Använde min apa som jag fick av syrran i helgen. Den apan använder man efter att man målat naglarna, den blåser så då torkar det snabbare;). Så praktiskt och smart uppfinning. Sen fick jag faktiskt också en badanka som man har i badet, med radio och termometer, sjukt coolt:thumbup:! Perfekt när vi ska ha en liten bebis snart. Och sen igår när jag kom hem så väntade ett packet mig från mammas kompis, det var en väggklocka gjort av glas med rosa mönster. Precis en sådan jag önska mig! Dock så glömde jag ta en bild på den, och nu är det försent, för nu är den hos Hampus i och med vi snart ska flytta. Men det är ju inte helt försent, när vi flyttat in så kan jag ta en bild på den och visa er den. Men tack så mycket för presenterna!♥

Nu ska jag äta kexchoklad som min bror gav mig, söt är han!


7e juni 2010

Hejhej:)

Allt bra med er? Med mig är det toppen. Vaknade för en stund sedan, ringde upp mamma som hade ringt mig och snacka lite med henne. Hon bad mig dammsuga henne sovrum i och med vi hitta en mega stor fästing på honom igår vid hans öra som släppte innan vi han att dra loss den, så mamma var rädd att den skulle ha lagt ägg så jag fick ta ut dammsugaren en snabb runda. Fästingen som satt på Teddy hitta vi självklart och har dödat den för er som inte förstod det hela. Ialla fall så har jag hunnit diska upp disken som stod där också, och sköljt av några jordgubbar och ätit det med socker på, och just nu sitter jag här och ska dricka min is te och äta choklad. Nyttig frukost jag menar?! Nej, jag ska faktiskt gå och ta något vettigt att äta innan. Idag skulle jag egentligen iväg, men vet inte om jag vill gå ut i detta vädret asså. Hela helgen har det varit skit fint väder, men nu så är det piss väder igen. Men man ska väl inte klaga, tack och lov att helgen blev fin ialla fall. Aja, nu ska jag inte sitta här och babbla mera, nu ska jag läsa bloggar, fixa lite saker och sedan stryka om jag inte åker iväg. Puss och kram på er såläng!♥


nu sover jag

Nu ska jag sova bannemaj!
Är faktiskt skit trött så fattar inte vad jag gör uppe innu faktiskt. Men fastnar man vid datorn så gör man inget att göra åt helt enkelt! Men nu ska jag ta mig loss ialla fall!
Godnatt och sov gott sötnosar!♥


vecka 31

Nu är du 31 veckor gången (eller gravid i 32:e veckan, om du föredrar att räkna så). Bli inte orolig om din bebis rör sig mindre ofta nu. Den har mindre utrymme och kan inte vara fullt så akrobatisk längre. Så länge du fortfarande kan känna bebisen röra sig då och då, är det OK. Det kan vara ganska ordentliga sparkar nu! Vid det här laget har de flesta bebisar vänt sig nedåt inför födseln. Vissa tar lite längre tid på sig och en del bebisar sitter envist på rumpan, men det finns fortfarande tid att vända på sig. Denna vecka är det dags för förstföderskor att träffa sin barnmorska igen.

Mina tankar;
Nu vill jag att bebisen ska ut!! Min mage blir större och större för varje dag som går, och tankarna kring detta får mig bara att känna ångest. Jag får inte ångest att jag valt att behålla mitt barn eller så, utan jag får ångest när jag ser på mig själv och märker att jag är rund, tjock och kan inte röra mig på ett "normalt" sätt! Men jag antar att det är nu när mina hurmoner ändrats och jag ser mig själv som ett tjockt objekt vilket jag är, men jag ser bara inte det charmiga i det vilket det faktiskt också är. Hur som helst känner jag hur bebisen rör sig där inne, hur ont jag har överallt för att den rör sig, sparkar mig hårt på vissa ställen, och sen har jag ju ont för att jag är så tung och stor nu. Det är trots allt inte många veckor kvar, sen är det en ny tjej i världen! JAG LÄNGTAR!

Om min kille;
Han gör för det mesta allt för mig just nu. Han märker hur oduglig jag är när jag ska göra något så han tar hellre tag i det själv, istället för att begära att jag ska göra det och vänta en evighet innan det är fixat. Han masserar mig och tycker att jag är världens sötaste och snyggaste i min kropp, vilket är ren lögn! Det vet jag! Jag är gravid, men visserligen är jag inte blind själv. Men han tror tydligen det, men visst han försöker muntra upp mig, men det går inte alltid så bra. Men han är duktig ändå.

Såhär ser det ut i magen just nu;

Bebisens kropp, armar och ben fortsätter att rundas av i takt med att underhudsfett tillkommer – och de ser äntligen ut att vara i proportion till huvudets storlek. Den väger ungefär 1,5 kg nu, ser mer och mer ut som en nyfödd bebis ”ska” göra och är drygt 40 cm lång.

På grund av trängseln därinne, har du kanske märkt att bebisen inte längre rör sig lika livligt. Så länge den fortsätter vrida på sig lite, så vet du att allt står väl till. Det kan vara svårt att tro, men bebisen har fortfarande en hel del växande kvar innan den föds – ungefär 900 gram!

Bebisens inre organ fortsätter att utvecklas och mogna och den kissar nu vatten, vilket är bra träning inför livet utanför. Snart kan du vara förvissad om att ditt barn börjar få ett rikt inre liv – undersökningar har visat, att bebisar i magen har perioder av drömsömn redan kring åttonde månaden.

Du har förmodligen gått upp 1,3-1,8 kg denna månad. Ett knappt halvkilo (450 g) per vecka är helt normalt under sista trimestern, eftersom bebisen går igenom en sista växtspurt inför födseln.




Vill vara!!!

Det är faktiskt inte som jag klagar, utan det är ren ångest. Inte ångest att jag valt att behålla mitt barn eller på något sådant sätt. Men jag får ångest när jag ser bilder då jag var smal, hade jeans, tighta tröjor/linnen, när jag kunde färga mitt hår och när jag var ute och hade skoj med mina vänner. Det är inte som jag klagar på att jag är tjock och inte vill vara gravid längre! Utan jag är stolt över hur snygg jag är i denna tjocka kroppen och jag är stolt över att jag är gravid och ska få världens vackraste barn tillsammans med min pojkvän, men samtidigt så vill jag ändå inte vara gravid längre. Jag tycker att det kan räcka nu och att bebisen kan komma ut så att jag kan börja springa bort mitt fett och amma bort min mjölk. Faktiskt min egna hemmagjorda mjölk, låter det inte gott?
Hur som helst så längtar jag tills jag kan börja ut och röra på mig och känna att kilona faller bort bit för bit. Jag menar jag kan ju inte direkt ut och springa nu och svettas för det gör ingen nytta när jag ändå äter som ett vrak när jag väl kommit in igen. Och sen att springa nu är nog inte så jävla lockande heller, med tanken på att jag knappt kan röra mig upp ur sängen själv. Eller orkar gå ner och upp för våra trappor, så springa vill jag gärna vänta med. Men jag tror ni fattar poängen med det hela egentligen. Jag vill och ska bli som förr efter min förlossning (när jag väl hämtat upp mig då!).


en bild på Lina (hampus syster) & mig förra året när hampus tog studenten!
Sådär vill jag se ut igen!


6e juni 2010

Hejhej bloggen!♥

Dålig uppdatering denna helgen jag vet! Har ju varit hos min syster som sagt och har ju inte träffat henne på väldigt länge så har jag valt att inte sitta vid datorn, utan valt att tillbringa tid tillsammans med henne istället. Och sen är det första gången på 6 år som alla vi syskon är samlade och träffas allihopa så det ville vi utnyttja då.
Men helgen har varit väldigt bra, och idag så firade vi det lite extra med tacos. GUD, det var så länge sedan och det var skit gott. Men gud vad alla blev mätta, men det är väl meningen när man äter;).
Men än en gång tack för en toppen helg!♥

Ialla fall så hoppas jag att ni haft en lika bra helg som mig, för det är ni värda. Nu ska jag snabbt in och läsa lite bloggar, sedan så ska jag sova. Skriver nog ett inlägg till senare då jag lägger mig. Puss♥


nu blir det..

..tjockheter!!

Gud, vad jag älskar tjockheter, inte bara på helger utan varje dag. Men idag har jag ju som sagt också varit rätt nyttig och ätit färska frukter så tummen upp lite för mig ialla fall. Ätit upp hela min pizza nu, och nej jag känner mig inte ett dugg kränge, sedan har jag diskat åt min syster också, hon borde vara nöjd som har en syrra som mig;). Nu ska vi bara ta det lugnt och vänta på att de kommer hem snart. Men sålänge kör jag på en massa onyttiheter eller kanske tjockheter(!?) Ash, skitsamma det är samma sak ändå. Hur som helst så hoppas jag att ni får en toppen bra kväll, vi hörs kanske senare igen!
Så länge får ni en annan söt bild på mig som jag tog samtidigt som den i förra inlägget:).
Puss & Kram♥


Visst är jag söt? (a)



5e juni 2010

God kväll kära läsare!♥

Har varit väldigt låg uppdatering på bloggen i helgen, men jag är fortfarande hos min syster. Det var meningen att vi skulle hem idag, men både min bror och Hampus ville stanna kvar och visst gick det bra för mig. Vi har varit inne vid trianglen idag. Åkte dit där nån gång på förmiddagen för att vi skulle käka frukost där, det blev kinabox, och gud så varmt det var ute. Jag slängde mer än halva min box för att jag inte klarade av värmen. Synd, men sant! Sen gick vi in på trianglen för att Hampus skulle köpa en ny tröja på Jack & Jones, men det hade dom inte där inne. Nickolas hade spilt slush ice på hans tröja (inte med mening dock!). Men inne på trianglen hittade vi ialla fall en massa roliga affärer, men handlade dock ingetl. Vi gick i en gossedjur affär där man kan göra "egna gossedjur" och det var typ "rea" idag. Synd att man inte har pengar. Hade jag haft det hade jag fan gjort en, så mycket man kan göra nuförtiden. Där fanns ju även kläder, skor, smycken osv till dessa gossedjuren. Jag ska ialla fall göra en sen när min bebis kommit ut. Det kan faktiskt vara roligt att ha en. Sen så gick vi in om MC för att de skulle ha dricka så jag och Hampus köpte vars en glass, mumms! Efter det gick vi ut och satte oss typ där vid själv "torget" och åt glass och snacka. Sen så var där fruktmarknad så där hittade jag fina och färska jordgubbar och självklart köpte jag med mig två askar och sen ½ kg körsbär som vi sedan satt och åt ute här på gården. Det var sjukt gott! Så jäkla efterlängtat och gott:thumbup:!
Jordgubbarna var faktiskt skit goda, och körsbären var söta och helt fantastiska. Ja, nu låter jag jävligt löjlig. Hur som helst så är min syster och hennes kille på studentfest ikväll, så vi passar på att passa deras hund samtidigt. Så när som helst kommer min bror och Hampus upp med pizzor, det fick bli det idag. Orkade inte stå och laga något och sedan så har jag varit sugen på pizza skit länge men inte vågat säga något, haha(a).
Bilder från idag kommer senare efter att Hamåus fört över dem till datorn, men först måste han hitta sladden!! Nu ska jag ut och käka, de kom precis upp. PUSS & KRAM!♥

Här får ni en bild på hur jag ser ut just nu! Så nu har ni något att nöja er med!




Grillad bananer med choklad

Har precis ätit banan med choklad, skit gott faktiskt:thumbup:!
Min bror tyckte inte om det så jag åt hans också, skit mätt faktiskt. Precis visat min syster bilder på en äcklig bög. Ja, han är verkligen skit äcklig! Nu ska vi snart sätta på en film och sedan ska vi käka chips med dippa och dricka läsk och njuta av fredagen. Nästa fredag så är det skolavslutning för min bror och då är det sommarlov, och det tackar han nog fan för. Men han ska nog till sin far den helgen, vet inte riktigt hur det blir. Han vill inte dit eftersom där bor en människa han inte tycker om. Så vi får väl helt enkelt se. Nu ska jag ut till de andra. Puss & Kram, återkommer kanske senare!♥


Hos syster

Hejsan bloggläsare!

Nu sitter jag i malmö hos min syster och hennes kille David.
Vi kom hit strax innan 7 och har hunnit äta, varit ute med hundarna på rastplatsen och snackat och haft det jävligt skoj. Killarna har suttit och spelat medans jag och syrran varit ute med hundarna. Teddy hann bli jätte skitig när vi var ute på rastplatsen, så imorgon ska han duscha! Nu ska vi äta grillade bananer och choklad, så skriver kanke lite kort senare. Puss & Kram♥


Ballerina Kladdkaka

Sitter och väntar på att Hampus ska sluta och komma hem. Så under tiden jag väntar så sitter jag och äter Ballerina Kladdkaka, sjukt gott:thumbup:!
Min bror ringde mig innan också, jag hann inte ens ringa honom. Han kom hem ovanlgit snabbt idag, ojoj. Undra vad som flygit i honom? Han frågade när vi skulle åka och när jag kom hem. Så jag sa att så fort Hampe kom hem, ungefär 2 timmar. Men det har nu gått över 2 timmar nästan, eller ja inte riktigt. Vill komma iväg så vi kan vara ute med hundarna i det fina vädret, men jag svettas bara jag sitter inne så jag vet inte hur mycket jag kommer att svettas när jag är ute. Men det lär vi väl märka då antar jag.
Klockan är strax 16.00 och jag sitter inne och inte varit ute på hela dagen. Jag är verkligen ingen ute människa och det värsta jag vet är att ligga i solen helt stilla en längre tid. Jag klarar inte av det, jag får såna frispel. Ja, ni förstår och jag tycker inte det är direkt roligt att vara ute nu när jag svettas flera liter. Varje gång jag varit ute eller gjort något efter att jag duschat och svettas så känns det som att jag inte duschat, utan bara inbillat mig att jag stått i duschen. Jag känner mig så äcklig ibland asså.
Nu ska jag kissa, och sedan kleta på mig lite mascara, Hampus ringde precis och sa att de hade slutat. Va bra!
Så nu är det kissa, och sedan smink! Puss & kram♥


testa dom om ni inte redan gjort det, sjukt goda!


sliten

Jag känner mig totalt utsliten idag. Vet inte varför faktiskt. Men natten var lite små dryg, kunde inte somna och när jag väl somna så vaknade jag till av sjuka drömmar. Så med andra ord har jag inte hittat min ro till sovandet inatt. Så det är nog därför jag är trött också, och så har jag ont i mitt huvud vet inte vad det är för fel! Har inte ens varit ner och sagt "hej" till Hampus mamma så att hon vet att jag är vaken och lever. Men hon solade innan när jag var nere och åt så ville inte störa henne då. Men nu vet jag inte vad hon gör riktigt. Tänkte ta och vila lite, för mitt huvud slår så jäkla hårt just nu. Ska strax ringa min bror också, han slutar nu så ska ringa och se att han går ut med Teddy och fråga hur de mår. Puss♥


4e juni 2010

Hello sunshine!♥

Vill bara börja med att säga att det är vackert väder ute idag, men jag sitter inne vid datorn för någon sjuk anledning, tror inte ens att jag har en anledning men men..

Bloggade ju inte mer när vi kom hem igår med tanken på att det var rätt sent. Kom hem vid lite över halv 12 och Hampus skulle gå och lägga sig då. Elller nej, han satte igång tven och trodde att det var helt "okey" att börja titta då, men jag stängde av den annars så skulle han inte få i sig många timmars sömn. Han blev hög på mig, men lugnade sig faktiskt tillslut. Jag var också helt slut igår efter två studentfester. Det började bra hos Jannice och slutade bra hos Tobbe. Kanon! Och dem var så snygga i deras kläder. Dock aldrig sett Tobbe i kostym förr, så det var en annorlunda syn faktiskt, men han var stilig i den. Det bjöds på god mat hos Jannice, och god tårta hos Tobbe. Nej, kvällen blev väldigt bra. Men Hampus tog inte direkt många bilder, han tog bara när Jannice kom med bilen och så var det över! Han fick inte ens någon bild på Tobbe, men så är det..
Var nere och åt frukost för en stund sedan, nu sitter jag uppe i Hampus rum och har precis packat mina saker, gud så mycket saker jag har med mig. Hur som helst, så ska vi åka till malmö senare ikväll då Hampus slutat, ska hem om Hörby och hämta upp min bror och Teddy först, för de ska också med. Ska bli trevligt att träffa syrran igen, och jag tror att det blir extra roligt för henne och min bror att de ses igen efter snart 6-7 år som de inte sett varandra. Så är glad för deras skull att de får träffas igen. Nu ska jag ialla fall in och läsa lite bloggar, hörs sen!♥


STUDENTFEST

Nu ska vi strax dra iväg för studentfest, vi börjar hos Jannice sedan drar vi vidare till Tobias:).
Det ska bli roligt, det är alltid roligt med stundenter, se hur glada och lyckliga de är som gått ut skolan. Hur som helst så var vi uppe om ICA snabbt för att Hampus skulle köpa vax till håret, hittade inte den han ville ha, så jag passade på och kolla om där var jordgubbar och det fanns där inte. Så köpte Ballerina kladdkaka och digistive med choklad istället, och så köpte vi vars en glass. Jag har ätit så mycket twister att min lätt slitits upp. Hur som helst vi ska strax dra så måste avsluta nu. Vi hörs kanske senare ikväll efter att vi kommit hem. Puss & kram♥


Veckans blogg

Det var ett tag sedan jag hade veckans blogg, så jag hade tänkt köra veckans blogg nu.
Jag har bara haft tjejbloggare som veckans blogg, men denna gången tänkte jag köra med en kille istället. Inte någon gayblogg eller så utan en kille som bloggar. Han är väldigt underhållande och jävligt cool.
Jag vet inte om det är hans inlägg som är roliga eller vad, men jag har ialla fall skrattat till ett par inlägg som han skrivit. Han är inte en helt vanlig blogagre kanske, men han är inte en gayblogg heller utan han är
Challengeboy. Han är tillsammans med en utav de veckansblogg jag lagt upp tidigare, nämligen POAW, så ni kanske redan kan gissa ut vem han är. Om inte så är det Hugo Rosas. Han är faktiskt väldigt söt, och har en snygg mage så in och läs!!







3e juni 2010

Goddagens bloggen;)

Läget med er idag? Jag mår prima!
Vaknade tidigare idag än vad jag gjort alla andra dagar. Kanske beror det på att jag inte är hemma och sover inte i min egen säng. Ja, det kan nog stämma.
Hur som helst ringde jag vid 7 tiden imorse och väckte min kära bror, men han var redan vaken och sa att Teddy redan hade kissat. Senare ringer mamma, men inte hörde jag det för jag la ju och sov. Menen lvart senare såg jag att hon hade ringt. Så ringde upp henne och så snacka vi lite. Mamma berättade att Teddy hade varit sur inatt och inte sovit inne hos henne (han brukar ligga under hennes säng!), han hade väl anat att han skulle bli lämnad ensam hemma så han var lite sur. Och imorse så hade mamma ringt min bror också för att väcka honom och då berättar min bror att Teddy inte ville äta något. Stackars liten! Men någon gång måste han lära sig att vara själv.

Ialla fall så är Hampus och jobbar nu, så jag sitter hemma hos honom själv tillsammans med hans mamma. Satt och snacka lite vid matbordet. Snacka om allt och ingenting kändes det som. Men det var trevligt, åt en macka också. Ikväll är det hur som helst studentfest och det ska bli kul. Först ska vi till Hampus tjej kompis, sen till hans killkompis. Men innan det så ska jag duscha och göra vid mig. Kanske inte riktigt än dock, men innan vi sticker ialla fall. Nu ska jag in och läsalite bloggar och se glad ut. Ha en bra dag i det fina vädret!♥


saknar min familj ;(

Sitter nu i Hampus säng, försökte lägga oss för en stund sedan men som ni märker har vi inte lyckats. Jag var skit trött innan och höll på att somna, men Hampus var pigg då och zappade runt i tv världen. Så jag vaknade ändå till av ljuset från tven. Men nu är han trött och borde sova nu för han ska upp och jobba tidigt imorgon bitti. Får se hur länge jag kan sova imorgon, tror inte det är allt för länge. Jag ska ringa och väcka min bror för säkerhets skull, och sen kommer jag att sitta här i Löberöd och tänka på min stackars lilla Teddy som är ensam hemma och inte har någn att busa med. Jag blir så ledsen när jag tänker på att han ska vara hemma ensam nu dessa två dagar jag ska vara hos Hampus. Jag vet att min bror och mamma kommer hem och är med honom efter att de slutat men jag är så tramsig av mig. Kanske inte bara han som är mammig, jag tror det mest är jag som inte kan släppa taget om min älskade hund. Han är ju så söt, så man smälter ju när man tittar på honom. Nej, nu är jag så jävla larvig men jag kan fan inte hjälpa att jag tänker på honom konstant och är orolig för hur det ska gå för honom imorgon. Går dag ett bra, så tror jag dag två också gör det. Men bara han inte biter i sönder alla våra sladdar för då blir vi inte glada. Speciellt inte jag, det är farligt för honom och det är farligt för oss också. Men förhoppningsvis så roar han väl sig själv med sin stora elefant eller sina andra leksaker han har.
Nu ska jag ialla fall försöka att sova. Inte tänka så mycket, fast jag saknar min familj en hel del faktiskt. Men det är något jag får vänja mig vid nu. Snart så kommer jag ju inte bo tillsammans med dem längre, undra hur det ska gå för mig? Hoho, spännande!
Men god natt och sov gott allesammans. Hörs imorgon! Eller om några timmar, det är redan torsdag nu;)!

PUSS & KRAM♥


Min sötnos! Världens bästa & vackraste hund♥


I Löberöd

Nu sitter jag i Löberöd i Hampus säng, mysigt! Ville ha jordgubbar, men det hade dom fan inte på ICA i Löberöd heller. Var hittar jag ätbara jordgubbar(!?) Istället köpte jag två glassar blev TWISTER, och sedan en annan blå sport dricka. Sen köpte jag ju en massa winerbröd kakor innan, och de ska ätas ikväll. Det ska bli gott. Jag saknar faktiskt Teddy lite grann. Orolig hur det kommer att gå för honom imorgon när min bror drar till skolan. Han får ju vara hemma själv en hel skoldag och han kommer att vara så ledsen. Redan idag när jag och min bror stack ivög till affären och handla och lämna honom ensam hemma så blev han helt tokig. Han lät ända ut, trots att alla fönster var stängda och dörren. GUD, vilket liv det kommer vara imorgon då. Det gör så ont när jag vet att han ska vara hemma själv, när jag i vanliga fall brukar vara hemma med honom och leka och busa med honom. Men han måste lära sig att vara själv också, han är för mammig just nu och så kan det ju inte vara heller.
Och min bror!? Undra hur det kommer att gå för honom, men han kommer nog att klara det galant. Han har aldrig varit hemma ensam och aldrig vaknat upp utan någon men imorgon får han göra det. Men han får ju lite sällskap av Teddy så det kommer nog att gå bra.
Var precis inne hos Lina (Hampus syster) och snacka lite med henne, hennes kompis och hennes och Hampus kusin Felicia, men nu ska hon och hennes kompis till Eslöv tror jag att de sa. Imorgon ska vi som sagt på student och det ska bli kul:). Hur som helst ska jag läsa lite bloggar nu. Puss♥



lagar middag

Står just nu inne i köket och lagar middag, som sagt så blir det ju soppa idag. Hade jag vetat att min bror var sugen på kall sallad så hade jag fan lagat kycklingsallad istället för soppa! Men han sa inget förens jag hade börjat laga mat, jävla skit unge! Påvägen hem köpte vi vars en Daim glass och vars en dricka. Jag ska mumsa i mig det sen. Och sen ska jag fan köpa JORDGUBBAR idag, skulle köpt jordgubbar nu när vi var och handla men fan så är dom ruttna!!! JAG BLIR ARG!
Nu- maglagning!


mot matbutiken!

Nu ska jag strax bege mig mot affären och handla mat. Dock inte affären här nedanför utan vi ska gå till Lågpris, jag är för lat för att gå ända till ICA, men fan det är jag nog inte ensam om. Idag blir det Gulachsoppa. Det ska bli så jäkla gott, fast det är lite för varmt ute idag egentligen för att äta det men jag är så sugen på det. Ska sätta igång så fort jag kommit hem så middagen står på bordet när mamma är hemma. Så nu måste jag borsta mitt hår och sedan beger jag mit ut i det fina vädret. Vi hörs när jag kommit hem igen!♥





2a juni 2010

Tjaa!

Precis stigit upp, väldigt precis faktiskt. Klockan är kvar över ett och jag känner mig som en zombie fortfarande. Natten har varit dryg, inte somnat in riktigt så som jag borde. Har haft skit ont i mina revben och jag skojar inte att det gör ONT när jag vrider eller vänder mig om. Jag trodde att jag skulle dö ett tag asså. Mamma har ringt 100 gånger sammanlagt idag och halva dagen har precis gått. Ja, shit poäng till min morsa! Ska ta något att äta nu, är hungrig och seg. Sedan måste jag packa och göra vid mig för ikväll åker jag till Hampus. Hörs snart igen!♥


Torr bloggar

Detta inlägget kommer att bli så jävla torrt, kanske ni sedan hörde på självaste rubriken?! Jag ligger i sängen, har stängt av datorn, kelat och myst klart med teddy (han sover nu!), jag har spelat några runder på mobilen, läst sms, Ja allt helt enkelt! Men tror ni att jag kan sova? NEJ! Ni har helt rätt, jag kan inte somna. Jag är trött men kan FAN inte somna!! Jag blir galen på mig själv. Jag har så jävla ont i mina revben, strax under min vänstra tutte:o. Ja, förstår ni min känsla? Jag klagar och jag klagar men jag kan fan inte andas! Och så har jag tänkt på massa saker som typ tänk om jag dör imorgon när jag är hemma själv, tänk om jag slutar andas, tänk om jag föder, och Ja en massa jävla tänk om till!! Jag vill bara gömma mig nu. Nu ska jag kissa sen försöka somna. Och ni fick ett väldigt torrt inlägg som jag sa. Puss och kram. Hoppas ni mår bättre än mig!!

sängen kallar på mig!!

Nu kallar sängen på mig!! Lite panik av att klockan bara tickar iväg sådär. Det är ju hemskt vad tiden ska gå fort. Nu är det fan Onsdag och jag går in i vecka 31! Alltså gått 30 fulla veckor, ja det känns bra. Och jag känner hur allt närmar sig också. Ultraljudet är om 2 veckor och jag hoppas att allting är bra och så. Och så hoppas jag att det veckorna stämmer som de räknade ur förra gången, så att de typ inte säger; nej det är bara i vecka 25 liksom?! Då kommer jag nog att brinna av besvikenhet och kommer vara deppig tills ungen kommer ut! Ja, jag hoppas att veckorna som jag går igenom stämmer, för jag vill inte höra att jag inte gått längre än vecka 25 eller något, då får jag panik!! JA RIKTIG PANIK! Men nej, läkarna/barnmorskorna verkar bra och kunna deras grejer så jag litar på dem. Ja, det ska bli kul att gå på ultraljudet en andra gång och se hur lillflickan växt och om hon mår bra. Nu ska jag ialla fall sova, senare idag ska jag hem till Hampus och blir där tills på fredag, sen på fredagen så drar jag mig tillbaka till Hörby och hämtar upp min bror och Teddy för att åka och hälsa på min syster i malmö. Låter kanon! Syns senare idag, sov gott!♥


Han är nog den sötaste varelsen jag sett i hela mitt liv!
Han får mig att gå bland molnen, han är vacker!
Kommer bli tomt utan honom sen, utan hans sällskap och allt det dära.
Och nu när jag vet att han ska vara hemma själv både torsdag & fredag för att jag inte är hemma gör ont i mig. Visst att min bror kommer att se efter honom då och då under dagen, men jag är alltid med honom annars.
Så när Hampus är på jobbet och jag sitter hemma hos honom ensam så får jag väl sitta och tänka på Teddy som också är ensam och saknar sällskap. Mitt lilla hjärta!♥


Vakna med The Voice

Sitter och tittar på gamla avsnitt av "vakna med the voice" nu på youtube. Och fyfan vad Katrin kan ge mig gott skratt asså. Jag satt precis och titta på ett klipp och när hon berättade om hennes taxi tur påvägen till studion så kunde jag inte hålla mig från att gapflabba! Jag spolade tillbaka ett x antal gånger och skratta lika mycket varje gång, tillslut hoppa Teddy på mig för att be mig lägga av. Så jag lägger upp videon här, och titta på den, lyssna på henne bara hon är grym. Spola typ in till 5e minuten där börjar hennes otroligt roliga snack, om ni inte orkar se hela klippet då såklart. Men gud vad jag kan sitta och roa mig om kvällarna då alla sover;).





måste fixas!!

Har kanske inte berättat det för er idag, men idag är det exakt en månad kvar då vi får vår lägenhet. Kanske får vi den tidigare, men senaste är om en månad. Och det är så mycket som vi måste fixa innan och även efter också. Vi måste ha fixat lite köks grejer innan vi flyttar in, annars så får vi äta utan tallrik och bestick. Och det kanske inte är så jävla lockande direkt! Jag vill ju gärna äta med tallrik och bestick. Sen glas är kanske inte det viktigaste i början direkt, men självklart behövs det också inhandlas efter hand. Jag klarar av att dricka ur burkar eller flaskor en vecka minst ialla fall. Men glas är nog inte det stora problemet med tanken på att jag är förälskad i glas!!! Men hur som helst så är det en hel del som måste fixas innan vi flyttar in och även efter att vi flyttat in! Hur fan ska vi klara av allt detta?!


Såhär känner jag mig just nu!!



2 åring röker(!?)

Var inne och läste lite på aftonbladets hemsida innan idag och då hittade jag en video på en 2 åring som rökar! HÖR NI? 2 ÅRING SOM RÖKAR?
Jag tror att det låter minst lika sjukt i era öron som i mina. Jag menar vafan hans föräldrar, borde inte de få honom att sluta, eller är de dumma i huvudet bara?! Och att hans pappa inte ser vad problemet är att han har en son som rökar och är 2 år, och lät honom till och med pröva röka första gången när han var 1½år gammal, hur friska är man då på en skala? Något fel måste det vara i fadern. De erbjöd familjen till och med en bil om de fick deras son att sluta röka men icke! Pappan tyckte inte att det var ett problem. Nej, kanske för att han själv är ett problem och har problem med sitt tänkande.. Gud, jag blir rädd när jag ser sånt här! Jag menar 2 år rökar 40 ciggaretter om dagen, och får han inte sina ciggaretter så slår han huvudet mot väggen och säger att han känner sig "yr". Han får riktiga problem om han inte får röka. Gud, det är hemskt.
Ni kan se videon om honom här!


allt är på topp!

Ja, allting är på topp just nu känns det som. Jag sitter i min säng och är allmänt speedad;). Jag vet inte vad fan det är med mig, men jag känner mig helt störd. Asså har bråttom med att snacka och göra saker, är stressad för ingenting, är på bra humör och kan hoppa runder just nu men jag hoppar över det för ifall det skulle vara så att vattnet går och jag föder för tidigt så har vi inga bebis grejer överhuvudtaget mer än vagnen och den är väl inte så mycket att skryta över! Så jag får hoppa över att hoppa runder sålänge. Såg förresten något helt jävla sjukt på aftonbladets hemsida innan idag, lägger upp det senare. Men gud vad sjukt det är asså och jag vet att ni kommer att hålla med mig!!

Nu-forsätta att läsa bloggar!



bjuder på en gammal bild på mig & min pojkvän
som är tagen från förra sommare då det var
Hörbymarknad!♥


var med och bestäm!!

Nu så ska jag ändra bakgrunden, hur tycker ni att jag ska ha det?
Om jag bara ska ha en ren färg vilken färg ska det vara då?
Nu har ni chansen att hjälpa mig att bestämma!!
Och ni som vill att jag ska fortsätta med mönstriga bakgrunder kan välja mellan dessa här nedanför;
(tänker ha ljusa färger i och med det är sommar och så nu. Så har ni någon fin sommarfärg skriv det, så får jag se om jag hittar just det ni söker efter!)

(har redan ändrat till denna, men det är tills jag vet exakt vilken jag ska ha!)




Bara en massa rosa mönstrade bakgrunder!




Guld/bruna bakgrunder, dålig kvalite dock!
Men fler bakgrunder kommer om ni inte tycker att några av dessa är bra!


så sugen!

Just nu sitter jag här och dreglar och dreglar över saker jag vill äta. Jag vill ha färska jordgubbar, bakadpotatis med goda rörer till (min syster som fick mig att tänka på det redan igår kväll!!), soppa, pastaröra, ja och så mycket annat! Jag vill äta och äta, men fan det är dåligt jävla skit väder ute och jag sätter mig inte på cyklen till affären för att handla färska, ruttna jordgubbar. De säljer aldrig fina jordgubbar längre. Alla är helg äckliga.
Och det känns som att min dator ska brinna eller något, luktar skit skumt och är helt HOT! Låter sådär lockande:thumbup:! Hörs sen!♥




kontors jobb

Känns som jag sitter och jobbar på ett kontor, okey fast hem ifrån såklart. Så det blir väl att det känns som att jag jobbar med kontors jobb. Sitter och mailar massa mail till mamma. Ringer samtal och sådant. Sitter i luren dagarna ut och får ändå aldrig fatt i dem jag ska få fatt i. Mailen kommer och går, jag känner mig inte ett dugg ledig. Men det är väl tur att jag har något att göra. Vill egentligen sitta och pyssla mer pärlor och sånt, men det är så jäkla dyrt med pärlor. Visst fan att det är roligt och att sen när jag säljer dem till mamma eller hennes kompisar att jag får tillbaka pengarna men man måste ju ha pengar till att köpa start pärlorna med. Men men, kanske ska jag tigga lite av mamma. Hon brukar oftast ge mig en positiv sida när det gäller sånt.
Sen så har jag tänkt väldigt mycket på mina Converse skor som jag skulle ha när jag fyllde år fast sket i dom, nu ångrara jag mig. Men jag har sån tur att jag inte fått present av alla ännu, och fick önska mig vad jag ville så jag ska önska mig mina älskade skor! Ja, det känns väl bra att allting kan lösa sig ibland.

Mamma och min bror har slutat nu, men mamma komemer inte förens om typ en timme. Men min bror ska nog vara hemma snart. Teddy går mot dörren nu så kanske hör han sin storebror där ute någonstans. Teddy har precis varit väldigt busig så jag skällde på honom lite. Han hade nämligen hoppat upp och tagit min spettekaka bit som jag hade skurit upp innan, och låg och mumsade med den i min säng! Jag var inne på dass just då, och när jag väl kom ut såg jag att han njöt av kakan! Fick skäll fick han, och han gömde sig bakom mina kuddar i sängen. Och nu vågar han inte komma till mig för att han vet att han varit dum. Synd om honom, men man måste lära dom i tid vad rätt och fel är! Aja, nu ska jag ialla fall kalla på honom lite och vänta tills min bror kommer. Kram♥


en bild på Teddy från förra veckan när mamma dammsugade,
han är rädd för dammsugaren den lille stackarn.
Men ungefär såhär såg han ut nu precis när jag skällde på honom!

Ny design?

Jag är sugen på att göra en hlt ny design igen. Men jag känner att jag inte orkar och vill därför inte på börja något jag inte kommer att göra färdigt heller. Men jag vill förändra bloggen lite, men jag vet inte hur. Jag vet väl hur jag vill ha det på så sätt, men jag vet fan inte hur man fixar så att det blir så. Jag har trots allt precis lärt mig kodmallar, och sånt. Jag kan bara göra enklare saker, som avancerade grejer kan jag inte ännu. Har inte lärt mig det ännu, men jag får väl ta tag i det. Men jag tror faktiskt att jag ska ändra bakgrunden, vet inte om jag ska ha en ren färg eller om det ska fortsätta att vara mönstrigt. Vad tycker ni?
Det är trots allt ni som läser min blogg, och besöker den så ni får bestämma!


första juni tvåtusentio

Tjenare bloggen;)

Hur är läget idag egentligen? Jag mår kanon bra faktiskt, vet inte varför men jag verkar ha vaknat på rätt sida av sängen ialla fall:D. Vaknade för en stund sedan, eller ja 12.30 vaknade jag upp, efter att jag sovit som en stock rent ut sagt. Hade en massa missade samtal, bara till att ringa upp, massa obesvarade sms, bara att läsa och skicka tillbaka, sen klar gick jag upp och skulle då gå upp försiktigt för att inte väcka Teddy som låg under bordet och sov som en liten bebis, det första jag gör är att tappa data jävlen!! Ja, lyckat Teddy titta på mig som vafan är ditt jävla problem, jag väcker inte dig när du sover!! Ja, jag får väl hålla med honom att det var dålig stil av mig. Gick upp och tog mig en ostbulle som vi köpte igår, som min bror inte stängt påsen på! GUD, vad ska man göra med honom för att han ska lära sig?:s Skitsamma, jag är nöjd ändå! Bullen smaka gott, bara för att jag vart så jävla elak mot Teddy så var han också tvungen att ha en bit, visst lugnt för min del. Hampus ringde snabbt upp mig, och snacka lite kort de skulle tydligen förflytta sig till Skurup nu, ja lyckat väl. Då är de hemma sent idag antar jag. Ska ta på mig och ställa mig och ta disken sen så ska jag fan i maj inte göra något mer!! Måste ringa samtal imorgon! Ha de bra så länge, hörs snart igen!♥


RSS 2.0