barnkläderna

Kommer ni ihåg att jag och min mamma satt och beställde hem barnkläder för någon veckan sedan? Jag och mamma trodde att det ahde blivit något fel på beställningen i och med det tagit så lång tid, men nu, nu jävlar har de kommit:D. Jag är så nyfiken, jag menar jag brukar ju inte direkt köpa minikläder, och brukar inte se mamma köpa det heller. Men nu så måste vi ju köpa i och med det kommer en ny mini snart. Jag hoppas att mamma springer upp och hämtar paketet idag så jag får se de små dockkläderna.

Jag har kommit på att denna veckan går jag in i vecka 32, vilket innebär att jag bara har 8 veckor kvar!! SHIT! Måste börja köpa kläder, eller barnsaker överhuvudtaget! Tiden bara rinner iväg, och när man som minst anar det så är bebisen påväg. Så nu måste vi sätta glöd i kolen.
Men just nu vet jag knappt vad som behövs och inte behövs i och med vi ska få saker av andra också. Som mamma har en kompis som har en lite pojke och de hade tydligen jätte mycket saker de inte hann använda till honom, som babysit och sånt. Så vi ska väl hämta det + min bror spjälsäng som är hos mammas kompis någon dag så vi kan se vad som behövs och inte behövs. Gud, det är så mycket man måste tänka på nu förtiden. Det är ju inte direkt en eller två saker utan hundra saker i och med vi snart ska flytta också. Men jag tror det kommer att bli bra, vi får ju så mycket hjälp av alla så det löser sig nog ska vi se.
Nu vill jag bara att mamma ska komma hem och ha med sig paketet från Ellos. Tänk så nyfiken man kan vara över små bebis kläder, tänka er kläder som inte ens är till sig själv kan göra så att man längtar så mycket. Ja, det hade jag aldrig trott! Nu måste jag kissa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0