siste oktober 2010

Förlåt för en icke alls bra uppdatering denna dagen..! Förlåt mig!

Jag har haft en typ slappe dag som bestått av att hämta nya grejor hemma hos hampus föräldrar. De ha bytt ut en hel del och vi har fått en hel del också, och sen har Hampus bytt ut högtalarna mot deras gamla så ska Lina få Hampus gamla. Nu har vi fått skrivbord också, så nu ska datorn stå här tillsammans med den nya skrivaren. Super!:thumbup:

Jag bjöd upp Lina, Felica(hampus kusin) och Kim på middag, blev hemlagad pizza. Sen så kom Jannika och Robban också, som fortfarande är kvar. Så jag bloggar lite snabbt.
Imorgon blir det bättre uppdatering. Sen så har Jannika tagit sjukt fina bilder på lilltjejen. Som ni självklart också ska få se. Men nu tänker jag inte skriva mer. Utan nu ska jag vara social. Vi hörs mer senare!
Men ni kan få provsmak på en fin bild jannika tagit sålänge!♥


visst var den fin?


Halloween

Har helt glömt bort att det har varit Halloween helg nu ju. Attans! Märks det att jag typ aldrig firar Halloween eller ens bryr mig om den?
Men jag tycker dock att det är väldigt mysigt med alla pumpor och sånt. Sjukt skoj att gräva i pumpor, fast det har vi inte gjort i år. Men kanske inte så konstigt med tanken på att jag typ inte ens kom ihåg att det var denna helgen halloween var. Dock vet jag att det är mycket maskerad och saker nu, men vem hinner att tänka?

Ialla fall så kom jag på det för typ en stund sedan och då tyckte jag inte att det var för sent att klä ut sig. Så när Hampus gick ut med teddy, så sprang jag in på toa och kletade ner hela huvudet med skit! Asså inte bajs, utan sminkt, men det såg typ ut som ja, skit! Hampus kom upp och jag gick ut för toan lite sexigt och sa glad halloween!
Gissa om han blev chockad av synen? Han visste inte riktigt vad han skulle göra. Först gick han, sen vände han sig om och stanna och titta och sa att jag var störd! Sen sa han jag måste fota!
Trots att jag såg ut som ett spöke och va störd ville han ändå ha ett foto. Jag menar, det är aldrig försent att klä ut sig, och sen i och med han inte själv gör det så varför ska då inte jag göra det?

Bild på hur jag såg ut får ni imorgon när mobilerna är laddade. Ni kommer att tycka att jag är störd och knäpp! Men fan, halloween är en gång om året, är det inte meningen att man då ska se så sexig ut som möjligt? Jag tycker ialla fall att man ska vara så snygg som man kan bli. Och lite sexig om man lyckas med det!(;
Gissa om Hampus blev tänd på mig nu? Haha!
Han ville nog bara att jag skulle typ försvinna ifrån honom?:p
Han sa att det var avtändande så att det inte kunde bli mer avtändande!;) Men är inte det skoj att höra?
Nästa gång kanske jag får köra med att klä ut mig till en kille, göra en penisoperation och träna så jag får muskler. Kanske blir han mer tänd! Jag lyckades inte göra honom tänd detta året, men jag går på det igen nästa år. Och lyckas jag inte då, så får jag helt enkelt ta det näst nästa år! Då kanske han blir tänd på min fina sminkning och alla operationer som jag måste göra! ;o

Haha, nej nu är klockan mycket. Haley sover och det ska vi med. Så ni som inte sover ännu, sov gott och dröm fina drömmar! Och ni som sover hoppas att ni sover sött! Vi hörs senare idag, puss och kram!♥




jag såg typ ut sådär, fast ännu läskigare!
då kanske ni kan tänka er hur jävla hemsk jag såg ut? ;)


Förresten glad Halloween på er!


Dagens fråga



Hej jag älskar verkligen din blogg :D så söt din lilla flicka är oxå. Jag tycker du har så bra svar till de mesta så jag undra om du vet vad man ska göra, om ens killkompis vill ha sex med en och sen ma säger nej och han säger snacka aldrig med mig. Det sårar mig för jag vill verkligen vi ska va kompisar. För jag har redan en kille som jag älskar vet inte va jag ska göra :( Massa kramar


-Hejsan! Tack så mycket, gud vad kul att höra. Det gör mig så glad och jag blir så pepp på att blogga när jag hör sånt!(: Tycker det är bra att du tycker att jag har "bra" svar till det mesta, jag är fortfarande ung och tänker inte alls så som vuxna, men jag skriver det jag anser är rätt och fel.

Det är svårt att svara på hur du ska göra med din killkompis. Det kan ju inte vara lätt för dig..
Men har du berättat för honom att du endast bara vill vara kompis med honom? och vet han om att du har en kille? en kille du älskar? För om han vet det och ändå gör sådär mot dig så tycker inte jag att han är någon bra kompis. Du kanske tycker helt tvärtom, men i mina ögon så gör man inte så om man vet att ens kompis har ett förhållande?! När han gör så, så vill han ju bara förstöra för dig. Och en äkta vän vill aldrig något ont, en äkta vän vill alltid sin kompis bästa! Och att han säger att du inte ska snacka med honom mer bara för att du säger nej är faktiskt löjligt. Jag tycker (det är bara vad jag tycker!) att du borde skita i den kompisen. Det kanske är svårt. Och han kanske betyder enormt mycket för dig, men ta tillbaka honom den dag han accepterat att du har ett förhållande och inte vill något med honom mer än att vara vänner! Förstår att det är jobbigt för dig, men håll huvudet högt! Massa kramar!♥


unga föräldrar

Jag måste bara ta upp det här med att vara unga föräldrar och många som vill ha barn i min ålder och i min omvgivning.

Jag har själv barn och jag är ung, väldigt ung om jag får lov att säga det själv.
Och jag vet att är man i min ålder så vill man gärna ha barn, man älskar barn fram tills man själv en dag och står där och ser graviditetstestet. Jag säger inte att man inte blir glad, för det blir man. Men samtidigt så blir man ledsen, sårad och frustrerad. Man vet inte var man ska vända sig, man vet inte vad man ska göra för minn, man vet inte var man ska vända blicken, man vet helt enkelt ingenting!

Jag vet hur det är, jag blev så när jag visste att jag var gravid.
Jag var rädd, så jävla rädd! Men det var ingenting som inte gjorde mig glad, för jag var glad, överlycklig dessutom! Men det som jag fick upp i huvudet var; - hur fan ska jag kunna stå där framför min mamma och berätta detta? hur ska jag berätta det? kommer mamma att döda mig, kommer hon att hata mig och aldrig mer ha med mig att göra? vad kommer hon att göra?!

Det var det som var i mitt huvud dygnet runt, det var de som fick mig att bli så sårad. Jag ville inte skada någon som inte gjort mig något och jag ville inte förlora min enda mor, den enda i hela världen som älskar mig på riktigt och som förstår hur jag verkligen mår!
Jag visste ingenting, jag kände mig stum och bortblåst! Jag önska att jag kunde läsa tankar just den sekunden, så att jag kunde veta vad min mamma skulle säga.. Men det kunde jag inte, istället fick jag chansa, min enda chans. Det var min sista chans och min sista utväg. För min mamma förtjänade ialla fall att få veta det.

Jag var rädd så jävla rädd innan jag skulle öppna truten och berätta det. Min vän Anna var där och Hampus med. Men vad skulle det hjälpa? Anna sa till mig att berätta det så det kunde lätta lite på hjärtat. Jag försökte finna mod i mig själv, jag försökte stå på mina två ben och säga det här; - mamma jag är gravid!

Men gick det? - Nej!
Jag stod där länge och gick fram och tillbaka, mamma misstänkte att det var något. Men när jag skulle berätta det fick jag inte fram ett pip. Jag var så rädd, jag skakade av rädsla. Fan, jag trodde inte att det skulle vara så jävla farligt. Men när man vl sitter i knipan så är det fan så mycket värre än vad man tror.

Att jag berättar allt detta är för att jag ska komma till en sak som jag vill att ni som vill ha barn eller vill skaffa barn i ung ålder vet att innan man kommer till denna fasen som jag är i just nu "ung mamma" så krävs det en hel del. Mest mod och jobbiga nätter med tankar som flyger runt och inte ger en svar..!
Innan man kommer hit och är mamma/pappa så kräver allt tålamod. Och vissa har gott om tålamod, medans andra inte har det alls!
Man får räkna med sig tårar, blod och svett helt enkelt.

Hur som helst det var inte det jag skulle berätta. Utan det jag vill komma till är att visst är det underbart att vara mamma, det är det. Men om man är ung så har man mycket att se fram imot, man vill festa, vara med vänner, resa och allt vad det innebär att vara ungdom!
Blir mamma mamma som tonåring så får man helt enkelt offra allt det där. Och för min del så bryr jag mig inte. Men ni som vill ha barn som ungdom, tänkt igenom noga. Gör inga för hastiga beslut. Ni har flera år på er att skaffa barn. Vill ni leva livet, go for it! Barn kan vänta, gör det när ni tröttnat på allt vad det innebär att vara ungdom. Det är ingenting jag säger till er bara för att jag själv ångrar mig. ABSOLUT inte, jag ser många idag som är i min ålder som vill ha barn, framför allt tjejer. Tjejer är alltid mer barn älskare, men jag menar inte att killarna inte är det. Men när en tjej vill ha barn i min ålder så vill killen oftast inte. Och då ska man inte tvinga dem. Barn är inte bara nånting man gör och får. Barn är så mycket mer än så. Det är ett helt nytt liv, ett liv ni kommer att ta hand om förresten av eran liv. Trots att barn blir vuxna, men det är ert kött och blod. Ni ska kunna ge dem kärlek och kunna ge dem stöd! Kom ihåg barn bad inte om att få komma till, NI gjorde dem/den!

Så ni som vill ha barn men era killar inte vill. Låt dem ta sin lilla tid, låt de tänka, låt de mogna sig vid tanken. Barn kommer ni inte bara att få när ni är ungdom, även fast det händer. Ni kan få barn i 25-30 års åldern också. Stressa inte killarna, killarna mognar senare än tjejer.!
Det innebär mycket att vara unga föräldrar, tro det eller ej!
Jag som alltid älskat barn och kommit bra överens med barn blev själv chockad när jag fick reda på det. Så vad tror ni killarna blir? De blir ju vettskrämmda. Tänk på de här stackars killarna också. För man är alltid två om att göra barn! Vänta tills ni gjort det ni vill, sen kan ni skaffa barn.

Jag hade inte själv skaffat barn i denna åldern om jag inte hade varit i 18e veckan. Men när man är i 18e veckan så har man gått över halva tiden. Vill man då ta död på någon oskyldig liten varelse?
Nej, inte i mitt liv. Jag har inte mage till att göra något sånt.! Jag har knappt mage till att låta henne skrika. Det skär i mig!
Så ni som är unga och vill ha barn, tänk igenom allting noga! Men ingenting säger att det inte är underbart med barn som ungdom. Det är fantastiskt!



hon är min räddare.
hon är min skatt.
hon är mitt ljus och min mörker.
hon är mina andetag och mina hjärtslag.

jag älskar henne otroligt mycket- för dig kan jag göra det tusen gånger om!


glass med älsklingen*

Nu har vi kommit hem igen. Lämnade katten igen som vi hämtade tidigare idag. Men vi ska få en ny katt imorgon. Hampus vill så gärna ha en kisse, jag vill mindre ha en kisse för jag vill ha en vovve. Men men, vad ska man göra? En katt kostar inte lika mycket och nu får vi typ den "gratis" också. Så det är ju inte direkt mycket kostnader med en kisse. Jag tycker om djur, jag älskar djur. Men en katt och jag går inte ihopa. Mina ögon rinner och näsan blir täpp, väldigt täpp. Men vill Hampus ha en kisse så självklart ska han få det, jag kommer självklart att kela med den och så. Men jag kommer ju inte kamma den och låta den ligga med mig en längre tid.! Men jag tycker katter är söta, otroligt söta! Men ibland så är man inte alltid tålig till allt. Men men, sitter hur som helst och käkar glass med älsklingen. Det blev inte att Jannika och Robban kom ikväll. Jag försökte få tag på de hela dagen, men Jannika hade glömt sin mobil hemma och Robban hade mitt gammla nummer, haha så kan det vara:P

Hur som helst så stack vi på släkt kalas istället. Så ringde Jannika så antingen hade vi fått stresse eller så fick vi ta det imorgon så vi valde imorgon istället. Så det blir bra.

Haley är på bra humör nu, tack och lov! Hon pratar med sin pappa(: , väldigt roligt faktiskt.
Nej, nu ska jag käka upp glassen. Puss♥




30e oktober 2010

Hejsan allihopa .

Dagen börja sjukt stressigt. Vaknade lite över 11, och då skulle Hampus varit på verkstaden med bilen och bytt däck. Och innan det så skulle vi ha hämtat Haley. Men hade vi det? NEJ!
Han fick ringa in och boka en ny tid och det fick han, så nu har han ialla fall nya däck. Vinterdäck och det är så mjukt att åka nu. Sen har vi varit och stor handlat enormt mycket. Så nu har vi så vi klarar oss ialla fall.
Ialla fall tills nästa lön och så. Så nu slipper vi att tänka på typ mat. Nu håller jag på med lunch, det blir crepes. Eller hur det stavas. Gott det ska bli, andra gången i mitt liv jag äter det.(:

Sen ikväll blir det hemmagjord pizza, med Jannika och Robban. Ska bli roligt och trevligt väl.
Haley sover nu och så snäll hon varit. och jag är äckligt förkyld, ge mig tummen upp!

vi hörs sen mina crepes är klara nu!♥


Kan fan inte sova*

Här ligger jag i sängen och har inte som helst några tankar på att sova..! Kan inte sova! Vill inte sova och halsen låter mig inte sova!! Fan jag älskar detta.. Huvudet sprängd!!

chill kväll

Mathilda och Cornelia har precis åkt hem. Eller ja, för en stund sedan faktiskt. Så här sitter jag och bloggar och känner tomheten, Haley är ju hos sin mormor och jag saknar henne. Även fast det är lite skönt med avlastande så är saknaden ändå enorm..! Men imorgon hämtar vi henne tidigt, Hampus ska byta däck på sin bil också vid 11 så vi får väl hämta henne vid 10 tiden. Och så ska ju mamma på bröllop också så därför kan vi inte hämta henne efter att Hampus bytt däck. Hur som helst så måste vi handla imorgon och PANTA! Fy fan vad mycket pant vi har asså..;o
Sen på kvällen kommer ju Jannika och Robban hit och käkar middag med oss, trevligt. Aldrig varit sådär själv med dem, men det ska bli skoj.

Nu blir det väl typ sova snart. Jag har ont i mitt huvud, riktigt ont. Jag har ju ont i min hals, känns som halsflus, har typ alltid det om vintrarna och så..!"/
Eller om man kan säga såhär att jag har det typ flera gånger per år.
Aja, sen så rinner min näsa på som bara den. Typ härligt eller vad?

Nej, nu ska jag in och kika lite bloggar sedan sova väl. Hörs vi inte sen så gör vi det imorgon. ♥


en bild sen förra veckan!


Haley till mormor nu*

Nu ska vi strax köra till Eslöv för att lämna Haley hos mormor. Sen så ska vi kanske in till Hörby också och handla och hämta upp corre och mathilda. Ja, vi får väl se om de vill åka med oss eller inte..(:
Men nu ska vi dra ialla fall och så ska jag hämta ut mitt paket. Hörs sen♥


jeansen



fick en fråga var jeansen är köpta och hur mycket dem kosta.

- jeansen köpte jag på Carlings och de kosta 1399kr.
kanske ett högt pris, men det är dem verkligen värda.
jag tycker att de är skit snygga och sen så är det ett par jeans som verkligen sitter bra på mig och som passar mig. trots att de är lite långa så ser de ändå inte fult ut, ialla fall inte på mig.

och jag som har så svårt för att hitta jeans som verkligen passar mig och som är snygga så tyckte jag inte att det var så farligt.

Jeansen är från märket miss sixty.


29e oktober 2010

Tjabbatjena!♥

Hoppas att allt är bra med er. Uppdateringen har varit lite vågit nu de senaste dagarna. Men jag hoppas att ni förstår att ibland kan inte ens bloggen hjälpa mig att må bra.! Ibland behöver man bara vara ifrån allt tekniskt.. Tråkigt kanske, men sant!

Jag börjar bli dålig igen! Igår när vi skulle till Hörby och hämta lite sprit så märker jag att det svider som fan när jag sväljer mitt eget saliv. Och bara för det var jag tvungen att göra det tusen gånger om..!
Och när vi skulle lägga oss känner jag hur et svider, hur det riktigt tar imot när jag ska svälja mitt saliv. FAN!
Och sen när jag vakna imorse så märker jag att jag typ inte kan andas med ena näsborren! Amen gud vad bra det är.. Kan inte andas men lever ändå, typ!

Nu har jag ont i huvudet och är allmänt slö..!
Gjort vidare på dop korten, snart är typ alla 50 klara. Fy fan vad najs! Skrivaren är också klar, men vi glömde papper till skrivaren ju! Ännu bättre. Och idag när jag skulle ner och kika om tvättmaskinen var ledig så hade Hampus farmor tagit in posten till oss och mitt nagelpaket har kommit nu, men vet inte vilket av dem!
Blev som sagt två stycken startpaket som blev beställde för den ena sida klödda som fan och vi hade inte ens skrivit in skiten men ändå så är det beställt, gissa om jag var glad? Sjukt glad, jag menar!
Och sen har jag ju ett set där jag beställt glitter och annat skit. Ska bli spännande och öppna det sen.!

ialla fall, så ska mamma ta Haley idag. Haley ska få vara hos sin mormor tills imorgon. Det var mamma som fråga om hon fick passa henne, vi ska ju inte göra något speciellt så tyckte egentligen att det var onödigt, men visst då kan man vila sig själv också lite. Och sen så kan det vara bra för både mamma och haley att lära känna varandra bättre. Och sen är det bra att Haley blir hos någon annan så hon kan vänja sig vid det lite mer, så hon inte alltid ska vara hos mig och Hampus. Hade kanske inte varit så underbart alltid! Fast vi älskar att ha henne vid oss, men ibland behöver vi vila också.. tro det eller ej.

och förresten färgningen igår blev ju helt jävla piss gult!!! varför håller jag på att drabba mitt hår på detta viset? stackars hår som trillar av nu.. fan! det var ren blekningsmedel igår, helvete vad håret trillar nu. och så blev det äckligt pissgult och fult! faaan!

aja, nu ska ni få bilder som jag precis tog med camen, på mig och sötnosen!♥


ni ser hur äckligt fult mitt hår är på bilden, njut av synen för snart
så försvinner den färgen!


världens sötaste unge! jag älskar dig♥


rörlig bebis..


hemma efter en lång dag*

Nu är vi hemma igen efter en lång dag..
Kom hem för typ lite mer än en timme sedan, men har packat upp, prövat mina nya byxor och mitt linne som jag köpte idag. Och jag är kär i mina jenas. Andra paret som jag verkligen trivs med och är riktigt nöjd över.. Hade egentligen bestämmt att inte köpa denna månaden med tanken på att räkningarna blev rätt höga, men kunde inte låta bli. Hampus fick nya vinterskor idag och ännu en ny tröja..! Nu är det slut shoppat för oss. Måste spara pengar till thailands resan!! Förresten köpte vi ett Måste idag, en skrivare. Nu jävlar ska det printas ut bilder på lillan!!!

Hur som helst fixat naglar på mamma, sen så håller jag på att färga mitt hår just nu. Hoppas att det blir bra. Nu ska ni få bilder på mina käraste jeans! Och skorna som jag köpte igår. Använt dem hela dagen idag och det känns!


mina easytone!:thumbup:


rätt bra faktiskt..


jag älskar dom!♥

som ni kanske vet sen innan så har jag jävligt svårt att hitta jeans som verkligen passar mig och som jag verkligen trivs med. Jag har stora höfter, för stora så det är svårt att hitta de "perfekta"
jeansen. Och när de väl är bra i höften så är benen rent för långa, riktigt långa. Men dessa såg bra ut överallt!


visst är de snygga? dragkedja nere på benen och sen en dragkedja
vid låret under fickan också. Sjukt snyggt!


jag är kär och de sitter perfekt överallt!♥


när vi ändå är igång, visar jag väskan jag köpte förra veckan!

nu ska jag tvätta av mitt hår!
hörs imorgon!sov gott och dröm fina drömmar♥


28e oktober 2010

Hejsan .

Idag mår jag lite bättre. Sovit gott och blev väckt vid 4 på natten, och då steg jag upp med glödje, faktiskt!
Lillan har sovit i sin egen säng inatt vilket var rätt skönt för mig och Hampus, så slapp vi trängas på en 80 säng. Haley sover ju gärna i en egen säng, som är rent för stor för henne. Men det är mest för att hon inte ska trilla ner också. Hur som helst, Hampus är påväg hem nu igen, ska till Eslöv på BUP. Där jag ska snacka med en psykolog och de ville att hela familjen skulle vara med första gången. Så Hampus missar jobbet igen, men han har jobbar fram tills nu. De senaste tiden har han inte jobbat så mycket, dels när han var sjuk i en vecka, sen veckan efter jobba han 3 dagar, de 2 andra var vi tvungna att ta hand om Haley och sjukhuset. Och sen denna veckan har varit många möten hit och dit. Sen efter detta är det inget mer. Skönt, så han får jobba lite också.
Idag ska jag pröva att gå med mina easyTone, kanske får jag lite mer värkar om jag går med dem en hel dag. Eller kanske märker jag lite skillnad också om jag använder dem..!

Ni fick inte bild på dem igår, så det ska ni få idag.
Plus lite andra roliga bilder på mig och Haley. (:
Vi hörs sen, ha en bra dag♥


haley igår när hon satt på Teddy. Sötaste!


haley imorse.


jag och haöey för en stund sedan<3

måste gå nu.. hörs senare!


HEMMA NU*

Nu är vi hemma igen. Shit, känns som det var flera veckor sedan. Men det var ju trots allt bara i förr igår vi var här. Har packat upp altt som vi handlat, både från Ikea och thaiaffären. Sen det vi har haft med oss har också fått följa med hem ju, men inte gett mig på det ännu. Nu har vi det mysigt!
Lagt upp allt godis som vi köpt på Ikea och massa lukte gott ljus har jag tänkt i hela lägenheten nu. Och sen sitter jag här med bloggen..! Det känns lite bättre nu, men jag vet att det bara är för stunden.

Hur som helst så märkte jag verkligen av att skorna är lite speciella. Fick ganska så snabbt ont i mina vader. Jaha, nu hoppas jag att man ser lite skillnad eller märker av det iallafall.. Nästa sak som står på inköpslistan är en skrivare så vi kan skriva ut lite bilder på Haley och saker till dopet..!
Nu vill jag ha lite bilder på vårt lilla underverk. Kan ju inte beställa foton så jag får de hemskickade i fotoformat så får ju skriva ut egna med fotopapper då ju. Man löser det alltid! Antingen själv eller med någon annan.

Förresten så köpte Hampus nya jeans och nya tröjor idag. Tyckte jag att han var värd med tanken på att han växt ifrån alla sina byxor. Och de flesta byxorna har han haft sen vi blev tillsammans vilket var för typ 2 år sedan. Och han har fortfarande de kvar och använder dem lika flitigt som förr.. Så nytt i sin gaderob behöver den killen verkligen! Nu ska han ha ett par ordentliga skor också. Det är viktigt att även unna sig själv något gott ibland. För han jobbar trots allt för sina pengar och han har all rätt att köpa och göra vad han vill för de(:

Nu ska jag beställa klart nagelgrejorna! Hörs senare, då får ni bild på mina nya älsklingar!♥


Nu blir det Löberöd

Nu har vi precis kommit hem från Malmö. Har precis lämnat av mamma så nu blir det löberöd:) sköönt att sova hemma i natt. Hur som helst så fick jag tröst handla lite.. Så nu har jag ett nytt sällskap med mig hem. Tänk er jag valde träningsskor från reebook EasyTone istället för ett par stövlar och ett par klackar.. Jag hade fått två par för nästan samma pris till och med billigare men valde träningsskor..?! Tänk er?! Jag tycker att det är dags med att komma iform nu.! Jag behöver detta. Jag tror att blir jag till samma form som förr om inte bättre så kommer jag att trivas med mig själv mer och då må bättre.! Nu jävlar ska de ut och gås.! Köra lite powerwalk också, och sen ska jag sluta med skräpmat... Jag ska klara detta.! Köpte förresten de nya EasyTone, kommit in ny modell nu.. Snygga de med, men jag tycker attde första modellen är snyggare. Mer rosa i dem.. Haha! Finns i olika färger så jag valde rosa/svart!:) snygga iallafall! Dessa var typ hundra kronor dyrare än de andra modellern. men bara det gör nytta är jag NÖJD;)! Hur som helst lillan har fått nya kläder och ännu en ny mössa.. Hon har fått väldigt mycket kläder de senaste dagarna/veckorna. Men det är hon värd och sen växer hon ju för varje dag som går..:) tro Det eller ej! Nu är vi snart hemma hörs då!:) Puss<3

vi drar till Malmö

Hampus är här nu, eller ja vilken sekund som helst.
Vi drar till Malmö trots allt, de slutade efter att vi hade lagt på och så. Eller han fick sluta för att de bara skulle lägga ett litet hål.. Så han ringde och frågade ifall jag fortfarande ville med till Malmö. Så nu när han kommer så ska vi dra direkt. Mamma är redan där och väntar på oss. Köpa nya skor till Hampus och så. Och sen så ska vi väl hitta annat också! Nu kommer han , puss!♥

min dag

Min dag har bestått av att sitta vid datorn och kela lite med Haley.
Haley har varit världens snällaste unge idag. Och tror ni inte att jag älskar henne extra mycket då?
Nej, jag skoja. Jag kan inte älska henne mer än vad jag redan gör. Jag älskar alltid henne lika mycket, fast kanske lite lite mindre när hon skriker;).

Hur som helst, Hampus ringer precis och säger att de inte slutat än, fast han sa till mig att han skulle sluta vid 15 eller 15.30 och som vanligt tar jag för givet och har höga förhoppningar på det..! BULL!
Han ringde och sa att de inte slutat ännu, att de satt och väntade från typ 14-16 för att det regnade för mycket!! Men kunde han inte ringt och sagt det då så jag kunde ta tåget till Malmö och varit där vid det här laget?! Nej, för det kunde han inte.. Och sa bara förlåt och förlåt. Men vad fan hjälper det nu??

Och som vanligt började vi bråka i telefonen. Och jag är så jävla trött på det.!
Jag är trött på att alltid bråka och aldrig kunna prata normalt med varandra. Jag har själv har väldigt lätt till att tända till. Jag är snabb på det och jag tycker inte alls om det. Men det blir inte bättre när någon gjort mig irriterad.. Jag hatar folk som säger en ska och inte håller det.! Jag får damp, riktig jävla damp!!

Skitsamma, denna dagen har varit en hemsk dag för mig. Jag har lyssnat på hög musik och försökt koppla bort tankarna. Men det har inte gått riktigt bra. Men jag kämpar!

Nu ska jag bjuda på lite bilder på mig som jag tog med camen innan idag!







jag kan alltid dra över en mask..
så jag behöver inte alltid visa hur min insida ser ut..!


veckans blogg

Nu kör jag igång med veckans blogg igen. Jag körde det ju förut, men la ner det och varför vet jag inte så det kan jag tyvärr inte svara på. Men nu kör vi igen. Jag kommer att hitta en "veckans blogg" som jag tycker är bra. Jag väljer en blogg för att jag tycker att den är bra och så. Kommer att sammanfatta lite kort om varför jag valt just dne bloggen som veckans blogg.

Veckans blogg kommer inte bara att innehålla storbloggare. Utan vill just du bli veckans blogg så länka en länk till din blogg i kommentarsfälltet.
Sedan kommer jag att gå in där och läsa och sedan så kommer jag att välja en veckans blogg. Så man behöver inte vara känd för att jag ska ha er med som veckans blogg..! (:

Så nu kör vi första "veckans blogg", första på väldigt länge!





Veckans blogg denna veckan går till JockiBoi från Kungarna av Tylösand.

Jag har fått en känsla av att han är en sjukt snäll och rolig kille. Eller jag har märkt att han är rolig.
Han är helt enkelt en kille som är skön, med en härlig stil.. Visst har han också dåliga sidor som när han la upp det där inlägget om Paow och Hugo. Men skitsamma, han är en skön person. Bjuder på sig själv och är ärlig så därför blir han veckans blogg! ;)


Han är även med i programmet Kungarna av Tylösand!


Haley Anna Cartoon Hawbring del 6

nu fortsätter del 6..!


1 månad och 1 dag. söt stil när hon sover, visst?


1 månad och 2 dagar. hon hade en period då hon alltid skulle ligga
och sova på mig.!


1 månad och 2 dagar. det var också under den perioden jag verkligen
förstod att jag var mamma. Mamma till fina Haley.


1 månad och 2 dagar. ligger och leker i soffan(:


världens sötaste bebis som är 1 månad och 2 dagar gammal.


1 månad och 3 dagar. en trött bebis kanske?


1 månad och 4 dagar. var på kalas hos Hampus kusin, och haley
var fin klädd och sitter i Janes knä och trivs bra där.


1 månad och 5 dagar. Haley sover. en sömntuta!


fortfarande trött?!


1 månad och 6 dagar (:


1 månad och 6 dagar. kvällen kom och pyjamasen är på(:

nu är del 6 slut. nästa gång blir det del 7.
men njut av dessa söta bilder. ♥


haleys outfit igår*



hennes nya body som jag beställde hem från H&M för någon vecka sedan.
Den passar redan, vilken chock jag fick. Stl 68(!?) hon är inte ens 3 månader.!
aja, I ♥ DAD, tröja fick det vara igår.


och det blev likadana strumpor till det.

fick hem mitt andra paket från h&m iförr igår nämligen, och i det la två par strumpor till Haley, en mamma och en pappa strumpor. Och sen kom mina andra toppar. Sött!

Sådär nu har ni fått Haleys "dagens outfit" , fast det var igår hon hade kläderna! (:


när allt spricker!"/

Säger jag att jag mår bra, så ljuger jag. Säger jag att jag mår skit dåligt så överdriver jag. Så jag kan väl säga att jag är lite knäckt istället.!

Jag och Hampus har haft det knackigt i vårt förhållande, det har hållt på länge. Väldigt länge! Redan i början av vårt förhållande så blev det lite sprickor här och där. Men vi har kämpat, och försökt att klara av det tillsammans. Vissa gånger har det gått bra, vissa gånger mindre bra. Men vi har ialla fall försökt och kämpat tillsammans.
Men när vi kommer till nu läget så känns allt så hopplöst! Det verkar inte gå att lösa det, inte på samma sätt.

Det går inte en dag då vi inte bråkar eller tjafsar. Alla dagar består av minst ett litet tjafs, det minsta vi kan komma med. Och det mesta är en jäkla massa bråk med saker som flyger runt i lägenheten..
Det är inte bra för oss, men det drabbar Haley värst. Jag vill att hon ska ha båda sina föräldrar vid sin sida när hon växer upp. Jag vill att hon ska få uppleva det som inte jag fick. Jag vill att hon ska veta vem hennes båda föräldrar är, och jag vill att hon ska kunna umgås med dem samtidgt.

Det som är svårt med att vara unga föräldrar, det är ju att försöka få det att funka. Verken jag eller Hampus vet ju om vi kommer att hålla ihopa om typ 2 år?! Det är liksom ingenting som vi vet i förväg, men vi försöker att göra det bästa av saken och situationerna som dyker upp. Men som det ser ut nu så verkar vi inte få det till att funka! Allting är komplicerat, mycket mer än vad det egentligen borde var.. Kärleken är vacker, men när den har motgångar så svider det i hjärtat.

Igår kväll blev allt så stort och jag kunde inte hålla mig från att gråta. Jag är känslig, det är jag verkligen! Men jag försökte visa att jag var starkare än så igår kväll, men istället så visade jag min svaga sida. Jag låste in mig på toaletten och grät. Jag har nog aldrig kännt mig så hopplös förut. Och det hjälpte ju inte att jag fick höra ett och annat. Visst jag är fan inte så jävla bra själv, jag är inte helt oskyldig. Jag kan till och med vara den värsta fitta av oss två. Men igår så blev jag en svag liten fitta!

Idag är jag helt slut, jag kan inte få fram ett enda leende. Jag är så krossad, fast än det är jag själv som är minst lika skyldig till det. Men jag har inte den orken jag borde ha.. Jag är i vanliga fall inte såhär. Jag brukar inte gå och älta på saker så som jag gör idag..! Jag minns inte när jag senast var såhär ledsen och krossad(!?)
Det kan nog ha varit 2 år sedan, innan jag träffade Hampus.
Jag kan ärligt säga att jag mått bra med Hampus under denna tid vi varit tillsammans, därför kändes det så bra att han skulle vara pappan till mitt barn! Men idag så känns det lite konstigt. Idag fattar jag inte ens att det är han som verkligen är pappan..! Jag tappar förtroendet och hoppet när det är såhär krassligt! Men ändå så har vi världens vackraste dotter♥

Ja, hur som helst. Jag ska försöka hitta på nånting som kan få mig på andra tankar.
Vi hörs senare, ha det bra!♥












allting var mycket enklare förr..
allting gick att lösa mycket enklare.
det fanns bråk och tjafs, men inte några krossade personer.

idag är jag både krossad och osäker!"/


27e oktober 2010



Med denna tös säger jag god morgon!
Jag bloggade inte mer igår för att allt blev krisigt. Jag och hampus flög på varandra av någon anlednig. Han hade gått och retat upp mig hela dagen igår nämligen och gett mig spydiga kommentarer..! Så igår kväll när vi hade kommit hem från Malmö så skulle jag sitta och beställa mina nagel grejer som jag sa till er, då ger han mig en kommentar inte direkt något såhär allvarligt egentligen, men jag tände till direkt..! Jag är en tjej med ett väldigt hett temprament, så jag kan gå och störa mig och hålla käften, men sen när det väl är droppen då flyger helvetet till himmlen asså.
Ja, så efter den kommentaren jag fick av honom så stängde jag ner allt som jag skulle beställa och sen slängde jag datorn! Han blev lite chockad, för han "fatta" inte vad han hade gjort..! Gjorde han men låtsades som om han inte visste..

Med detta säger jag inte att allting är hans fel, det är bådas fel lika mycket.! Jag vet också hur jag kan vara, jag kan vara en bitterfitta, jag kan vara en gnällade kärring, jag kan bete mig som en idiot, jag kan vara en bitch, jag kan vara ledsen, jag kan vara glad och även lycklig! Jag kan ha många sidor, många humörsvängningar. Men det är inte så konstigt, jag är en människa och född med känslor..

Jag är fortfarande deprimerad, ganska så mycket egentligen. Men jag trodde att det skulle lugna sig lite efter att Hampus kommit hem från Danmark. Jag trodde jag skulle må bättre då! Men jag vet inte om jag riktigt gör det?!
Det är så svårt för mig att bete mig som Hampus vill. Jag vet liksom inte hur han vill att jag ska bete, jag vet inte hur han vill att jag ska vara! Ibland så känner jag mig världelös och oavsett vad jag gör så känns det inte som att han uppskattar det riktigt utan tänker "kunde hon inte gjort det bättre?"
Och ibland är det så käsnligt att höra från sin egen pojkvän att man är tjock och att man borde vara smalare än så. Att man ibland ser ut som ett spöke eller ser ut som bajs i huvudet, därför man använder smink.. Jag kan ju inte säga att jag är så peppad på såna kommentarer.. Men det kallas väl att man både få ge och ta? Right?
Nu ska jag ialla fall beställa nagelgrejer i lugn och ro. Hampus är inte hemma, han jobbar så då passar jag på innan jag får spydiga kommentarer igen.. !

hörs senare♥



26e oktober 2010

Hejsan bloggen fina! ♥

Atans också, idag har jag inte heller haft direkt tid. Var och skrev på faderskaps pappret idag med Hampus. Sedan stack vi till center syd, för att Hampus inte behövde sticka tillbaka till jobbet för att de skulle sluta ganska så strax där efter.. Så jag fick bärselen till min nya fina rosa väska och sedan fick Haley 3 nya bodysar och sen så blev det lite dekoration saker till dop korten.. :) Sen blev det en fika på det, sen drog vi till Löberöd och jag gick till BVC med Haley och allting gick bra. Sen tillbaka till Eslöv, köpte en säng till mamma som överraskning, så när vi kom hem och plingade på dörren så ställde vi sängen precis vid dörren och gömde oss bakom sängen och mamma fick inte fram ett ljud! Haha, ganska så roligt!

Sen så bar det av till malmö för att handla thaimat och sen drog vi till IKEA, och där fyndar man alltid massa roligheter. Så jäkla skoj, men tyvärr kom vi när de var nära att stänga så det blev lite stress, tycker inte om att stressa när jag går där inne. "/ Jobbigt, för man vill ju se sig runt lite.
Aja, nu ska jag beställa nya nagel saker, spännande! (:

Hörs om en stund!♥


is te och mars choklad(;

Sitter hemma hos mamma och äter Mars choklad och dricker en fruktansvärt kall is te just nu..! Så najs!
Snart ska vi sova, vi sover hos mamma inatt.. Ska bli skönt. Jag och mamma har suttit och snackat om allt och ingenting sen vi kom hit och sen har vi lagt upp lista på vad som ska vara med på thai buffen till dopet. Skönt att det är klart nu så nu är det bara att köpa alla grejer.(:

Imorgon ska vi skriva på faderskaps papprena och sen på BVC besök. Kul kul!
Mitt hår har torkat nu och denna gången blev det typ orange och lite pissgult, men skit i det..
Det kommer att bli bra tillslut, då mitt hår är sönder slitet, men fan orka bry sig. Håret växer ut igen så det är bara till att klippa det. Right?
Ska beställa hem lite nagel grejer nu. Så vi hörs imorgon istället. Puss, och sov gott sötnosar!♥



ps. skulle egentligen publicerats redan igår kväll!! men ngot har hänt!

25e oktober 2010

Hejsan bloggen .

bloggen har legat nera nu i helgen och fram förallt igår och idag. Förlåt!
Jag har inte haft tid och igår var min chilldag, la i sängen och slappa hela dagen och kelade med Haley. Mysigt!♥
Och idag har jag haft besök hela dagen. Först Anna och hennes mamma och sen Mathilda och Cornelia. Väldigt kul och trevligt. Mathilda och cornela åt även här med oss, sen så färgade mathilda mitt hår. Blir ljusare och ljusare. Men idag blev det lite piss gult också. Men det är en bra början!;)

Snart ska vi bege oss till mamma min. Så vi hörs senare.♥


hemma nu efter en kväll hos Davve!

Nu är jag hemma igen efter att varit hos Davve typ halva kvällen. Och det har varit väldigt trevligt och träffa folk jag inte träffat på typ väldigt länge. Och jag tackar Jannika och Robban och självklart Michaela för en väldigt trevligt kväll. Haley var med och stod i centrum hela kvällen. Och nu är jag hemma och Tobbe och Jenni är här med. Trevligt! Nu när jag skulle sätta mig i sol stolen gick mina favorit jeans i sönder..! FAN!
Helvete också, dock så gick bara remmen där man sätter i skärpet sönder, men det blev ett litet hål där efter också. Så nu är jag ledsen i mitt öga.! Aja, har ont i magen också för den delen, men hoppas att det snart går över.
Nu ska jag titta på film med de andra. Hörs♥


23e oktober 2010

Hejsan solstrålar♥

är det bra med er denna lördags förmiddagen? jag mår ialla fall bra, och vaknade upp på hyfsat bra humör. bättre än alla andra dagar jag stigit upp ialla fall..! sen har jag ätit två typ "nyttiga" knäckebröd. Sjukt gott! Och nyttigt!
Så därför gick jag och gjorde två nya nu precis.

Idag blir det att hjälpa mammas kompis som är här just nu och flytta. Och sen så ska jag in till Hörby och lämna lite saker till Andy och Davve. Och sen så skulle väl Hampus kompisar komma.!

Vad ska ni annars hitta på idag då? (:

nu ska jag äta, vi hörs sen! KRAM♥


dags att sova nu*

nu är det nog dags att lägga sig innan jag börjar böla.. Jag var precis inne på Hugo Rosas blogg och läst inlägget han skrev dagen efter att han fått reda på otroheten.."/
jag kan inget annat än att säga att jag lider med honom. jag sa att jag inte skulle skriva mer om det, men jag kan inte sluta! Tänk om jag hade varit i hans skor eller hampus? Jag hade inte släppt det då och tror inte många av mina närmaste hade kunnat göra det heller..

alla ord han skrev i inlägget gav mitt hjärta sprickor. det måste vara svårt, jävligt svårt för honom egentligen. han älskade verkligen henne, hon var verkligen hans äkta kärlek, hon var verkligen luften som han andades. men tillsut fick han sitt hjärta krossat! det är synd om honom, det är taskigt det hon gjort mot honom. han förtjänar bättre, men alla gör vi misstag?! alla förtjänar en andra chans?!

Nej, alla de ord han skrev som jag precis läste fick mig att fälla tårar. jag är så känslig numera, men jag tycker att det är rätt synd om honom faktiskt och jag lider verkligen med honom därför blir jag så känslig.
jag hade inte velat vara i hans skor asså!;(

så nu ska jag sova, så jag slipper att tänka på det. förresten berätta jag att jag drömde om Paow och Hugo inatt, jag drömde att de skulle lösa det.. så imorse gick jag in och lästa deras bloggar för att se om det var sant, men icke.
kanske en annan dag blir det sant?(: jag håller tummarna för dem ialla fall. jag tycker synd om dem båda och alla förtjänar en andra chans!♥

godnatt sötnosar och vi hörs imorgon!♥


och jag saknar Ponne!♥


Dagens fråga




tydligare text;
jag har förstått att du är rätt beroende av bloggen och vad som händer i bloggvärlden. Det är jag med och det är väl inget fel på.. men jag undrar vad du ser i bloggarna, vad du tycker om dem olika storbloggarna? kan du berätta lite kort om vad du tycker, hur du ser dem eller sådär. ja du förstår nog. jag vill veta vad du tycker om typ , paow, hugo, kenza, kissie, jockiboi, nemo, gaybloggen osv.
hade varit kul att veta:)

från malin svensson

-ja, jag är rätt besatt om man kan säga så.. och jag vet att jag inte är ensam om det så det känns skönt!;)
jag ska berätta lite kort om vad jag tycker om de storbloggarna, tar de en och en.
börjar med;


Paow - jag älskar hennes blogg, speciellt under den tiden då hon var tillsammans med Hugo. Jag har väl mer eller mindre följt hennes blogg sen dem blev tillsammans. Läste den innan dem blev tillsammans också, men följde den inte direkt så intensivt.. Men nu följer jag den varje dag och går in där flera gånger om dagen. Paow verkar vara en väldigt snäll tjej och en rolig och charmig tjej. Det som hänt mellan henne och Hugo nu och det hon gjort är ju inte direkt så charmigt och snällt kanske.. Men vad ska man begära av en 16/17årig tjej. Världen är som en ny värld för oss tjejer i den åldern. Jag är lika gammal som henne, men aldrig gjort något sånt som hon. Men det är för att jag varit tvungen att växa upp snabbare än vanligt..! Inte många växer upp så snabbt som jag gjort. men det är inte heller många i min ålder som är mamma vid denna åldern. Så det hon gjort är kanske inte förlåtligt, men inte heller oförlåtligt. Alla gör vi misstag och hon gjorde sitt nu.. Och har nog lärt sig! Men jagg älskar hennes blogg och hon är en sjukt söt tjej! Eller snygg är hon faktiskt!

Hugo - hans blogg är rolig och han är sjukt snygg! Ska jag säga mer än så?
Han är äldre än vad jag faktiskt trodde. Trodde typ han var 17-18, men nej han är väl 89:a?
Han har ialla fall fortfarande ett sinne som en 17/18 åring.
Jag tycker verkligen om Hugo, han verkar vara en väldigt charmig och en bra person.
Och han har ju verkligen visat att han är en bra pojkvän.. En sådan kille som honom borde det faktiskt finnas fler av.. Nej, jag tycker om denna killen, så finns väl inte mer att säga?

Kenza - En fruktamsvärt snygg tjej. En tjej som har utstrålning och snyggheten med sig överallt! Shit asså!
Avundsjuk på henne alltså.. Älskar hennes blogg och har nog följt den mer eller mindre typ sen jag började blogga ordentligt.. Man får mycket insperation av hennes blogg. Och man känner sig alltid lika glad efter att man läst hennes blogg.. (: En söt och härlig tjej är min känsla när jag hör namnet "KENZA!"


Kissie - jag vill inte ens skriva om henne, men gör det ändå för att ni ska veta vad jag tycker om henne.. men fråga är tycker jag ens något om henne? Hon är inte äkta ialla fall!? Finns det ens nånting på hennes kropp som inte smällter när man typ värmer det? Finns det någonting på hennes lilla kropp som är äkta?? Jag vet inte.. Jag läser hennes blogg, det gör jag! Men jag gör det endast för att förstå hur dum hon är och hur elak hon är mot alla.. Hon ser sig själv som den enda i världen och den som är bäst! Alla andra är skit i hennes ögon, tråkigt att hon resonerar så. Finns ju faktiskt folk som är snällare än vad hon tror. Och finns ju folk som är ältare än vad hon någonsin kommer att bli..!

Jockiboi - jag älskar hans blogg, jag älskar den killen.. Han har humor och han är helt jävla galen! Och det är det som gör att jag älskar honom.. På något sätt så känns det som att jag har något gemensamt med honom, men aldrig skulle jag liksom lägga ut någon bild på mina bröst eller ja, mitt kön på det viset som han gör! Men han är sig själv vilket är kanon. Dock blev man lite ledsen när han avvslöjade det om Paow och Nemo..! Visst han fick henne att erkänna det för Hugo. Men kanske på fel sätt..! Aja, han är härlig och hans blogg är suuper!

Gaybloggen - läser inte den så ofta, men när jag väl läser är det spännande.. Han är en fin gay, en söt sådan om man säger så. Och han verkar väldigt charmig, men det är väl typ alla bögar?(:
Hans blogg är intressant och han skriver inte illa om folk. Inte vad jag läst så det är en tumme upp för honom.. Mer kan jag väl inte säga då jag inte följer hans blogg så intensivt..!

Nemo - läser hans blogg till och från.. och jag kan väl inte säga att jag direkt gillar honom, med tanken på vad som hänt och så mellan han och Paow. Hennes fel också, självklart! Men hur gammal är han och hur gammal är hon? Borde inte han förstå bättre? Skitsamma, bloggen är väl helt okey. Läser inte så hemskt noga, mest för att jag tycker att han är rätt vidrig nu!! Har inget mer att säga.


Hoppas att du fick det svaret du ville ha.. Har väl inte mer att skriva om dem olika nu.
Kram!♥





Bless the Broken Road



En seg men trevlig fredags kväll. Mamma lagade god thaimat och annan svensk enkel mat. Vi fick välja själva vad vi ville äta, det som är bra när mamma lagar. Antingen svensk eller thaimat, alltid något!(:
Sitter och lyssnar på en sjutk bra låt och en som väcker minnen. Sebastian Krantz sjöng den när han var på auditon.. Det var den låten som fick honom att gå vidare..! Men sen åkte han ut. Haha, det där lät lite elakt. Men det var inte så jag mena. Sebbe är grym och dessutom så satans snygg!;)

Hur som helst det var inte ens det jag skulle skriva om nu. Jag vet inte ens vad det var jag skulle skriva nu, jag tänkte liksom bara skriva lite..
Typ att jag inte kan släppa det här med Paow och Hugo, jag tänkte att jag inte skulle skriva mer om det, jag tänkte att jag skulle skita i det. Men jag kan inte, jag lider med dem. Speciellt med Hugo. Men jag hade verkligen inte velat vara i Paows skor just nu..!

Idag är en sådan fredag då jag bara känner mig deppig, helt utan anledning. Jag satt och snackade lite allmänt med mamma innan när vi åt middag och det var skönt..! Riktigt skönt!
Men jag känner mig ändå deppig, varför vet jag inte. Men det är väl som vanligt, så är jag alltid.. Jag kan alltid känna mig så less även fast jag egentligen är glad. Hur glad som helst, men det är nånting i hjärta som inte stämmer. Och grejen är den att jag inte vet vad som inte stämmer. Men skit samma nu ska min bror få sin dator och så ska jag ta vår egen dator istället.♥


plattat mitt hår nu*



Nu har jag plattat mitt totalt förstörda hår efter allt färgande. Stackars huvud och hår asså.
Jag blev nöjd med färgningen trots att det inte blev den färg jag skulle ha det, men det är en väldigt bra start till att få det ljusare, så ljust som jag vill ha det.

Men visst blev mitt platta hår fint? Jag älskar att ha platt hår, men jag plattar inte det så ofta med tanken på att det sliter på håret rätt mycket. Och sen så tar det en jävla massa tid om man har så tjockt hår som jag har..!
Hur som helst, jag tog lite hårspray idag också. Har inte gjort det på typ 1 år. Men idag vill jag ju har mitt hår platt och ha lite volym i det så det fick gå för idag. Lite fredags-fin kanske?:)

Nu ska vi snart till Löberöd och hämta lite grejen, sover här inatt i och med jag ska hjälpa mammas kompis med flyttning imorgon. Härliga lätt förtjänta pengar!=)
Extra pengar skadar faktiskt inte, det är alltid något även fast det inte är miljoner eller tusen kroner. Men det är alltid något, och man kanske kan köpa sig något litet att äta den dagen man ligger krisigt till.. Fy fan vad smart jag lät där!:p Haha!

Nej , nu ska jag plocka undan lite åt mamma. Hörs sen babes!♥




22a oktober 2010

Idag är det den 22a oktober, tiden går verkligen för fort. Tänka sig att om 2 dagar då är det exakt 2 månader kvar till julafton. Shit! Idag har Haley varit snäll, snällare än vanligt. Hon lät mig sova, medans hon la där bredvid mig och lekte med sig själv. Hon är en pratglad flicka den här tösen!
Hon har precis somnat här i vaggen bredvid mig. Och idag har hon fått på sig sin nya body som jag köpte till henne igår. Sjukt söt är hon i den.
Igår kväll när vi skulle lägga oss, så la jag där och babbla på som ett sär! Ett riktigt sär! Jag babblade liksom inte om vad som helst, jag babblade om väskor och skor. Och Hampus bara -"du läser för mycket bloggar, du bloggar för mycket och du är helt beroende av skor och väskor! Du har ju redan en jävla massa väskor och skor. Och du använder dem inte ens!!"
Och jag bara tittade och blev helt förstummad! Jag fick inte fram ett knyft. Men efter en liten liten stund så fick jag för mig att jag skulle babbla vidare, så det gjorde jag. och då sa jag att jag inte alls hade många väskor och berättade vilka jag hade och vart jag fått dem ifrån. Och att jag inte köpt så många väskor själv och sånt. Sen skor, skor har jag köpt många av, men jag använder vart enda jävla par. Jag blev helt jävla paff när han sa att jag läste för mycket bloggar alltså, och jag asgarvade när han sa det..!x)

Sen berättade jag för honom att nu när vi ska ner till Thailand så ska jag köpa så jävla många väskor jag bara kan ta med mig hem. Sjukt billiga märkes väskor i Thailand. Vissa äkta vissa inte äkta. Satsar på att köpa några äkta och några andra som inte är märkes eller märkes fast fake så jag kan variera lite. Ångra mig som fan förra gången jag var i Thailand och inte köpta många väskor utan tvekade hela tiden när jag skulle köpa. Samma så med skor!

Hampus tycker att jag ska lägga pengarna på något annat istället, men det tycker inte jag. Jag menar inte lönt att köpa för mycket kläder i Thailand, för det är tunna kläder och jag menar det är rätt så kallt i sverige. Så om man köpa kläder där nere så är det i såna fall för sommarsäsongen här i sverige! Och jag orkar inte vänta så länge. Så jag kör på skor och väskor istället..!;)

Och förresten mitt hår fick visst det färg igår, syntes bara inte när det var blött. Men idag så jävlar syns det. Snyggt, men tror jag ska köra en omgång till så att det blir blonadre;).

Nu får ni bild på hur jag ser ut just nu, sen ska jag platta håret. Ha en toppen bra dag♥


det blev inte "blont blont" men det blev ljusare,
vilket är en bra start till att få det blont!(;


lillan sover så sött!♥


jag älskar väskor♥


Skor är min dröm. Jag önska att jag var en sko, ett par snygga skor♥


färgen fastna knappt!

Har precis tvättat av hårfärgen och jag kan väl inte säga att färgen fastnade riktigt.. Det blev färg, klart det blev. Men fan inte mycket! Inte med tanken på hur länge jag lät det sitta i och hur jag lät mitt hår torteras av färgen..! Aja, får försöka igen en annan dag. Mathilda skulle hjälpa mig på Söndag så då kanske det blir mer färg. Jag ska försöka att få det blont igen, så som jag hade det förra året. Eller ja, förra sommaren. Eller ja, jag hade nästan blont hår i ett år. Och jag storm trivdes med det..! Men att jag valde att färga det brunt nu i höstas var för att inte tortera mitt hår mera, tyckte så jäkla synd om mitt hår! Men jag saknar det för mycket för att låta bli.. Så jag ger mig på det igen, och hoppas på att mitt hår blir lika tuggummiaktigt som förra gången ;)

Nu ska jag sova. Och förhoppningsvis ska vi in till Center syd och fixa med väskan. Jag hade ju inte fått med bärselen till den?! SUCK*

God natt gott folk!♥


jag ska försöka att få det såhär blont igen..
Även fast jag vet att det kommer att bli slitet och risigt..
Men jag får tyvärr ta den smällen om jag vill bli blond!
Men visst är det också snyggt?
Jag trivdes iallafall som fan med blont hår!(:



ibland gör det ont utan anledning..!

Jag vet inte vad det är som är fel ibland. Ibland gör det ont helt utan anledning, ibland känner jag mig sårad trots att ingen gjort mig något. Ibland känner jag bara för att gömma mig, trots att jag vet att jag vill se världen..! Men ibland känns allt så jävla svårt och komplicerat. Även fast det inte är det..! Men hur många känner inte så ibland? Och de som säger att de aldrig kännt så, det är ren lögn! Jag vet inte exakt, men jag vet att någon dag så känner man att allting är så jävla värdelöst och hopplöst! Trots att inget hänt.. Så de som säger att de aldrig känner sig så, då är det ju ett under och vilken jävla tur ni har då!!

Just nu sitter jag bara och grubblar och grubblar på det här mellan Hugo och Paow. Jag tycker synd om båda två, men mest Hugo! Han verkar vara en så sjukt snäll kille, en bra kille, en underbar kille och en kille som kan göra sin tjej glad och verkligen ställer upp för henne i alla lägen, som backar när någon går på henne och som skyddar henne och väljer att själv bli drabbad..! Synd att han inte fick samma sak tillbaka, jag hade inte velat vara i hans skor just nu, det måste vara ett rent helvete egentligen!! Men sen samtidigt tycker jag så fruktansvärt synd om Paow som gjort så mot Hugo och valt att gå bakom ryggen på honom om det.. Synd att hon valde att gå en omväg istället för att gå raka vägen så kanske allt hade slutat lite bättre(!?)
Jag vet inte, men antagligen hade Hugo kanske kunnat förlåta henne och kanske kunnat ta den tid han behövt för att bygga upp tilliten igen. Ja, jag vet inte. Jag vet inte vad han känner, vad han tänker eller hur sårbar han är just nu! Jag vet bara att jag tycker så satans synd om Hugo,men egentligen båda två. Det är tråkigt att det blev som det blev. För de var verkligen ett vackert par.
Jag hoppas att Hugo kan smällta detta någon gång och så kanske han kan ge Paow en andra chans! Och Paow borde nog be om ursäkt ordentligt till Hugo, vilket hon säkert redan gjort. Men som sagt "som man bäddat får man ligga!"

Aja, inte ens det jag ska snacka om egentligen. Idag är en sådan dag då jag helst vill skrika, skrika flera gånger om. Skrika mina känslor och skrika ut mina tankar. Jag vill helst bara slå til någon och sedan skratta. Jag vill typ sparka i sönder något och bara stå där och se hur söndrigt det blev.. Och skratta lite extra när jag ändå är igång..!
Jag vill hoppa, hoppa så högt jag bara kan och se hur jag faller.. Ja, såhär känner jag mig en torsdags kväll, med regn och blåsigt väder ute. Njuta av det och njut av det ni läser och lev er in i mig!!
TACK!



när ingenting blir som man tänkt sig, så blir allting tvärtom istället.
när livet väl leker med en, det är då man inte ens vill vara med i leken!
när man känner sig sommest sårbar, så står andra och sårar en lite extra..
när man inte kan få fram ett ord hur mycket man än försöker, då står andra där och snackar deras skit istället.
när livet är som hårdast, så tar alla andra det som något bra! Något jävligt bra!

-nu ska jag tvätta av hårfärgen och sen slagga mig ner i mammas bäddsoffa och sova så jävla gott!



mamam färgar mitt hår*

Idag fick vi köra fort som satan in till Eslöv. Mamma ringde och fråga om vi kunde köra in till Eslöv för att hämta min bror somhade slått i huvudet. Skolan hade ringt till mamma och sa att det behövdes sys. Och jag fick panik! Ren panik slog mig i huvudet, jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag bara sprang runder och skulle hita min förbaskade mobil. Tillslut hittade jag den och vi stack i väg så fort vi bara kunde. Väl i Eslöv hämtade vi upp honom i skolan och han såg så förtvivlad och ledsen ut när jag kom då gåendes. Han ville knappt gå mot mig. Han stod där och ville typ helst bara vända tillbaka till klassrummet. Vi körde upp till vårdcentralen och där fick vi vänta en stund! Härlig service må man ju säga! Eller inte! Det är väl som på alla andra ställen;o
Man får sitta och vänta i år och dag! Tyyyp.

Sen efter det så bestämde vi oss för Center Syd. Och där försvann alla mina pengar som jag fick igår..! Gud, det är tur att man inte går på shopping center varje dag!! Annars hade jag varit fattig för livet;)
Usch, hur som helst så köpte jag väl inte direkt så mycket. Jag gav min mamma 500kr. De som jag är skyldig henne. Och sen så köpte Hampus nya lampor till bilen och sen så köpte jag en ny body till lillan, sjukt fin rosa färg var det och så fick hon en ny stickad mössa med Hello Kitty på, jätte söt blev hon i den. Sen så köpte Hampus en ny lång kofta som var på rea, men den kostade vad den var värd ändå. Typ en stickad kofta var det. Sen så köpte jag hår färg som mamma precis kletat i håret på mig. Fick köpa två för att det skulle räcka men trots det så räckte det inte, men vi gjorde det bästa av situationen.;)
Sen så köpte jag en ny väska som var fruktansvärt fin, så jag kunde inte låta bli.. Den var också på rea, fast kostade ändå mycket.. Men det var det värt, dne är sjukt snygg. Ska lägga upp bilder när vi kommit hem igen. Hur som helst så tog jag aldrig någon bild idag på hur jag såg ut med linserna. Men ni får det imorgon istället. Och dessutom så ska ni få bilder på mitt nya hår. Min nya hårfärg! Ni får ännu inte veta vad det är för färg, men snart så får ni! Håll ut;D


21a oktober 2010

Hejsvejs♥

Hur är allt idag? Jag mår ganska bra, förutom att jag är rätt trött. Haley har varit lugn inatt, tack och lov. Hon mår ganska bra nu om man jämför med innan, förutom att febern fortfarande pendlar fram och tillbaka. Men hoppas att den snart gå över.
Nu ska jag snart till läkaren med henne igen och Hampus följer med. Hon ville att båda skulle vara där så vi kunde få information båda två. Så Hampus är hemma idag, sjukhuset ville helst det med tanken på att febern och maginfluensan kunde bli värre"/. Jag tycker inte om när hon är sjuk..!

Hur som helst så ska jag sova hos mamma inatt, lovade min bror det så.
Idag har jag typ fixat till mig lite mer än vanligt. Vet egentligen inte varför men har gjort det! Trevligt att se normal ut vissa dagar. Har dessutom satt i mina blå linser, sjukt längesedan jag hade linser. Men fy fan vilken tortyr det är att sätta in dom asså. Aja, vad har jag mer att säga? Att jag typ gick in snabbt som fan i morse och läste Hugos blogg. Och jag lider med honom. Det är synd om honom, men jag kan även tänka mig hur ledsen Paow är, men som sagt hon själv som sagt hon själv som gjort det, även fast hon kanske inte ville såra Hugo på det sättet. Aja, jag kommer väl hänga mig på det nu i några dagar och tjata om Hugo och Paow. Men de är så söta ihopa!

Hur som helst ska ta på lillen kläder nu, vi hörs senare!♥


deprimerad igen*

Nu sitter jag här och läst bloggar istället för att glo på film med min pojkvän.
Och det har gjort mig så deprimerad igen.
Var inne och läste på Jockibois blogg och då har han skrivit inlägg om Paows otrohet eller vad fan man kallar det!
Och jag ville inte tro min ögon, jag ville inte tro det jag läste och läste det två gånger bara för att se om det var säkert. Gick genast in på Nemos blogg som Paow varit otrogen med och han hade inte skrivit något. Och sen gick jag genast in på Paows och där skriver hon och berättar sanningen. Jag ville bara börja gråta. Jag ville inte tro på det, jag ville inte att det skulle vara sant. Men hon har erkännt det och det är sant! FAN!

Jag gick in och kolla Hugos blogg för att se om han hade skrivit något men icke.
Jag tycker så synd om Hugo! Det är han som blivit bedragen, men samtidigt tycker jag synd om Paow.
Hon och Hugo hade en svår period och hon var ledsen. Men ingenting betyder att det är rätt att vara otrogen, vekligen inte! Men hur kan Nemo som är så pass gammal gå på en 16/17 åring som var full? Hur kan man ens ha den tanken? Visst att man är två om att ah sex, men hur kan han ens vilja ha sex med en så ung tjej?
Jag förstår inte och vill helst inte förstå det!

Men Hugo, stackars honom. Han har inte haft en aning, antagligen. Och nu?! Vad händer nu? Gör de slut för gott och aldrig blir ett par igen? Kommer jag aldrig att få se de två lyckliga tillsammans igen? Kommer jag att vara lika ledsen och hoppas på att de ska bli tillsammans igen? Så som jag satt och hoppades förra gången det sprack mellan dem?
Jag vill inte ens tänka. Grejen är att ni säkert tycker att jag är störd just nu som ens lägger mig i och lägger ner en massa tid på folk jag inte känner. Men vill ni veta en sak? Sanningen bakom det hela, varför jag bryr mig och blir så deprimerad varje gång något händer mellan dem? Då ska jag berätta!

Att jag blir så upprörd och deprimerad över deras förhållande när det rasar är för att varje gång jag ser ett inlägg som Paow eller Hugo skrivit och ser en bild på dem får det mig att känna mig så stark! Jag blir stark över att jag ser hur bra de kan komma överens och lösa allt ihopa. Att de umgås varje dag och kan vara lyckliga varje dag tillsammans. Det får mig att känna samma känsla för Hampus. För jag vet att Hugo och Paow kan klara det, så varför skulle jag och min kille inte göra det? De är ett underbar par och det ser jag med mig och Hampus också då. Och visst ser jag det med mig och Hampus i vanliga fall med. Men ibland behöver jag någon som intygar att det går att lösa allt oavsett misstag eller något som är fel. Och det får Hugo och Paows förhållande mig att göra! Det intygar mig om så mycket och ger mig hopp när jag har mina sämsta dagar..! Jag är så lycklig när jag ser på Paow och Hugo och sen ser mig och Hampus. Och jag vill att hugo och paow ska vara tillsammans, för att de är otroligt söta och passar ihopa. Och det är vad som behövs ibland i ett förhållande, att någon intygar att man ser fina ut tillsammans! Då har man ett hopp! Och det har jag när jag ser på poaw och hugo.
Och även när jag ser andra par som jag känner. Jag vill att de jag känner som har en tjej/kille löser det på bästa sätt och om det inte går och det tar slut, blir jag minst lika deprimerad och ledsen. Dessutom i flera dagar. Det sitter i skallen hela tiden!! Nu förstår ni kanske varför jag blir som jag blir!!

Jag hoppas ialla fall att Hugo kan förlåta Paow, även fast det är svårt! Han kanske behöver en tid för sig själv nu och behöver bygga upp tilliten för Paow, men låt det ta sin tid. Men jag vill att han förlåter henne. Alla förtjänar en andra chans? Right?


jag har världens finaste kille♥


hemma i lilla Löberöd igen

Det var ju egentligen tänkt att vi skulle sova över hos mamma och min bror. Men sen så såg vi att Haleys mjölkersättning var slut! Alltså den var riktigt slut, typ 2 skopor kvar av allt. Så vi kom på att det aldrig skulle gå. Inte en chans att hon skulle klara av att sova från 23 till typ 07 imorgon bitt utan att få någon mat i sig! Och nu när hon är dålig och typ spyr efter varje måltid så behöver hon ju mindre men oftare mat. Så icke! Så vi sa till min bror som var vaken att vi skulle komma in imorgon och sova där med honom istället. Jag ville egentligen inte hem, med tanken på hur vädret är ute och hur Hampus däck är på bilen. Och sen var klockan också mycket så jag ville helst bara slå mig ner och få en blåtirra och somna.. Men skitsamma nu är vi hemma och vi överlevde, tacka fan för det! Hampus ska byta däck så fort han fått sin lön. Jag är livrädd när jag åker med honom nu när det är halt och kallt ute. Man vill ju helst slippa olyckor. Tyvärr sker olycker så jävla lätt och det är trist, verkligen jätte trist!;(

Men men, jag sitter ialla fall på dass just nu och typ ja, sk*ter! Skit lös i magen eller vänta! Jag är typ dålig i magen. Alla fisar jag släppt idag har luktat skit! Alltså jag menar riktigt skit.. Typ jag släppte en hos mamma nu och alla fick springa ifrån den. Och då kan ni ju gissa hur god den luktade?!
Ni skulle inte vilja vara där jag är just nu. Det kan jag lova er..! Hoppas bara inte jag får maginfluensa nu efter Haley. För då kan jag ju säga att det blir inte roligt! Hampus lär nog få ta hand om 2 bebisar då! Hatar att vara sjuk. Varje gång jag är sjuk, så tror jag typ att jag kommer att dö.. Jag säger alltid "jag kommer och dö! jag kommer aldrig att bli frisk! jag hatar mitt liv", ja typ sådär låter jag varje gång jag är sjuk!

förresten jag har glömt att berätta att igår när jag skulle möta upp Mathilda så när vi kom ner till hallen där vagnen står så är där en pappers påse där det står "det här är till lillan från farmor Gun" (alltså hampus farmor), och i påsen var det en stickad kofta och en stickad mössa som hon har stickat själv. Sjukt fin och jag blev så rörd. Även fast det inte var till mig. Sjukt fin är den och duktig är hampus farmor också. Ni ska få se det, jag fotade det imorse. Nu ska vi se Knigt and day. Hörs senare eller imorgon!♥


visst är det fint? och visst är hon duktig? ♥
snäll gammelfarmor har hon ialla fall!



dagens fråga


har bloggen förändrat dig på något sätt? eller vis?

- Nej, jag har inte förändrats. Eller jo, jag har blivit besatt av bloggen!! Det är väl det enda egentligen.(;
Jag menar, det första jag gör när jag vaknar är att ta hand om Haley så hon är nöjd, sen är det på med datorn och blogga och sen efter det läsa alla bloggar i tur och ordning! Så jag har inte förändrats, inte på något speciellt sätt ialla fall!;D


jag är den vanliga "jag", förutom att mitt utseende förändras för varje dag som går.



årets första snööööö!


bild lånad från google.



jag titta ut för fönstret för en pytte liten stund sedan och då ser jag att årets första snö har kommit. Tänka sig att det kom såhär tidigt(?!) Helt oväntat egentligen, men man blir väl inte direkt förvånad heller.
Jag blev faktiskt jäkligt glad, men samtidigt så känns det rent för tidigt. Och jag vill inte att det ska vara snö ännu, det ska typ snöa i december, precis innan jul! Men man kan ju inte själv bestämma så lika bra att hålla tyst! Eller vad säger ni?(:

Jaha, vad tycker ni då om att årets första snö har kommit? Bra eller icke bra?

Det kan faktiskt vara väldigt mysigt, förutom alla olyckor! Men är man försiktig så händer väl inget? Eller?
Aja, filmen är slut nu. Så nu ska de väl sätta i nästa. Men jag vill se Kungarna av Tylösand! Det är fan i mig mycket bättre och viktigare!;)
Och jag tror typ att vi sover här inatt i och med att Hampus däck på bilen inte har några mönster kvar, så det blir kanske lite farligt att köra hem nu när det snöar. Men vi få helt enkelt se.
Men aja, nu ska Hampus försöka leta upp kanal 5 till mig så jag kan titta på tylösand!
Vi hörs senare. Puss och kram♥



Toy story 3 + datorn & gamla bilder!

Toy story 3 är på nu, snart sett halva filmen eller är det bara jag som är snabb med tiden?;)
Men jag sitter vid datorn också, läst lite bloggar och gjort om några gamla bilder på mig och även på mig och Hampus. Så många fina bilder jag har på denna datorn alltså. Jag sitter alltså vid min brors dator, vilket innebär att det är min gamla dator. Och jag har typ över många bilder på denna datorn, bilder som jag verkligen älskar och tycker om. Men har inte fört över dem ännu till vår nya dator, men ska göra det någon dag. Känner att det är dags nu. Aja, ni ska få se några bilder sen också.
Men filmen är ialla fall bra! Har ni sett den ännu? Går ju på bio, eller gjorde det för ett tag sedan om den nu slutat gå där. Jag tycker den är bra ialla fall. Älskar tecknat!


Ni som sett den tyckte ni den var bra?

Sen tror jag att vi ska titta på Avatar the last airbender, som hade premiär i fredags. Min bror och Hampus skulle egentligen se på den nu i helgen, men nu kan de inte hålla sig så länge, så de ska se den hemma. Tråkmånsar!;)
Sen ska vi väl titta på knight and day. Eller vad den heter. Spännande!
Aja, nu får ni bilder. Hörs mer senare ikväll..♥


bilden är tagen nu i somras,då jag var gravid och tjock.
Men fin på bilder blev jag(a)


en bild sen hampus student och en annan bild på mig sen vintern 09.
så mycket man hinner förändras på så kort tid!
Och förresten nu när jag tittar på bilden sen hampus student,
så vill jag ha tillbaka mitt hår som den var. Så tror nog att jag ska färga det blont igen!
Mycket finare tycker jag!(; Vad tycker ni?


filmkväll med bästa familjen♥

Nu är vi hemma hos min mamma. Vet inte om vi blir här inatt eller inte. Hade varit rätt skönt om jag hade fått lite hjälp av mamma, men hon ska ju jobba imorgon så jag vill helst inte störa henne.
Har suttit på sjukhuset typ hela dagen. Efter att Hampus kom hem så stack vi typ en timme efter det. Och har varit där tills typ nu. Eller nej, vi stack där ifrån för typ en timme sedan. Och det har varit drygt att vänta sålänge. Så jäkla drygt. Speciellt när man inte får redan på om det är något eller inte. Då blir det extra jävla drygt!
Hur som helst så tyckte de att vi skulle bevaka lillan extra mycket. Och de tyckte att Hampus skulle vara hemma från jobbet om det fanns möjlighet till det och sen så ska vi in imorgon igen om det inte lagt sig. Alltså febern och maginfluensan. Jag trodde att maginfluensan hade lagt sig men icke. Hon fick en flaska när vi kom hem och sen spydde hon ner hela mig!!
Och det var fräscht! Riktigt fräscht!
Aja, nu ska vi titta på Toy Story 3, mammas kompis kille/man skickade cd skivor på filmer vi ville se som han laddat ner och bränt åt oss. Snällaste människan på hela jäkla jorden! Och jag menar det! Han har funnits där, eller dem har funnits där för hela vår familj i alla lägen och verkligen stöttat oss genom allt, trots att vi inte ens är släkt! Tänka sig!♥

Aja, vi hörs sen! Jag missar PH för att Hampus är så jävla larvig! Puss hejdå!♥


jag för typ ett år sen!


20e oktober 2010

Hejsan bloggen!♥

allt bra med er idag? Jag lever fortfarande, tro det eller ej. Haley har inte kräkt mer, men febern är fortfarande på toppen. Gud, när ska hon bli frisk!?
Jag vill inte se henne helt sliten och gnällig. Hon är ju en glad flicka annars.
Just nu ligger hon i babysittern och sover. Och Hampus har kommit hem, för de på vårdcentralen sa att det var bästa att han var hemma och var beredd på om vi skulle behöva åka in. Så han kom hem med högsta hugg.
Ska senare in till Eslöv och hämta väskor. Har fått snygga väskor av mammas kompis så måste skynda mig innan mamma tar hand om dem åt mig;).
Och idag fick vi våra mobilräkningar och våra andra räkningar och jag vill inte ens tänka på det! Shit, räkningarna denna månaden ligger högt i summan!! Men men, tur Hampus får en stor lön ialla fall. Faktiskt hans mobil räkning som kosta en förmögenhet! Och sen fick han ju p-böter när vi var i malmö, och med de pengarna kunde man ju gjort annat för. Men icke! Skitsamma, förr eller senare hade han fått böter. Och hellre p-böter än fortkörnings böter!:) Aja, nu ska jag typ fixa mig med det sista. Sen så ska vi typ kolla Haleys feber. Om inget annat åker vi in. Snart haft feber i en vecka. Vilket inte alls är bra!
Men vi hörs senare!♥

Nytagna ego bilder. NJUT!







visst tyckte ni om dem? för fina blev dem(;



Svar till frågestunden

Jag börjar med att svara på de första frågorna jag fått in. Men ni får jätte gärna fortsätta att fråga, hinner jag så svarar jag:)
Jag märker att ni faktiskt är duktigt på att ställa frågor och kommentera så fortsätt med det! Och det blev en hel del frågor om mitt liv som mamma. Kul kul!:thumbup:

hur känns det att vara mamma, kollar folk på dig extra mycket? krma

-jo, det känns faktiskt bra. otroligt bra dessutom! ja, man kan väl säga att jag får extra många blickar när jag är ute och går med Haley eller när jag ska till BVC. De tänker väl "är inte du lite ung?" eller "du kan inte vara gammal du!"

du verkar vara en sån glad och härlig tjej:) är du alltid det?

-Jaså?:) Det var något nytt, men tack antar jag? Nja, jag har väl ett ganska hett temprament, men när jag är glad och trevlig så är jag det. Men när jag är sur så brakar helvetet lös.  


glad och tramsig kanske?

hur har ditt liv förändrats nu när du fått barn? festar du fortfarande, kan du ha skoj även fast du har barn. jag beundrar dig som klarar av det(:

-hela mitt liv har väl förändrats mer eller mindre. jag har festat en gång nu efter att jag fått henne och det var väl kul, jag hade en trevlig kväll med min vänner, men Haley som var hos sin mormor hade jag med i tankarna typ hela tiden. klart jag kan ha skoj, jag har alltid skoj! så länge jag inte är sur då. Att vara med min dotter är skoj, roligare än något annat för den delen:) tack så mycket, det värmer! kram!

hur länge har du och hampus varit tillsammans? och hur känns det att vara tillsammans med honom nu när ni fått barn och allt? har det förändrats? har han gjort det eller du?

-den 20e december har vi varit tillsammans i 2 år. Att vara tillsammans med honom nu känns väl som vanligt egentligen, bara det att vi har en liten som får all uppmärksamhet. Förr var det ju bara vi två. Visst har det blivit annorlunda nu, men det är som vanligt än då. Vi börja vänja oss innan hon kom. Båda två har väl förändrats, till mer vuxet kanske. Jag vet faktiskt inte:)


jag och älsklingen♥

jag antar att du inte går i skolan just nu och om jag har rätt för mig så hoppade du av den?! men jag undrar nu vad du ska göra sen efter att du varit mamma ledig? ska du börja om i skolan eller ska du börja jobba? :) kramar

-du har helt rätt jag går inte i skolan just nu i och med att jag är mammaledig fram tills nästa år. Men jag funderar på att läsa på distans redan nu i början av nästa år. Jag har också sökt jobb på en typ "take away" men inte kommit överens om tider ännu. Ska helst jobba på kvällar och vissa helger. Men inte för mycket så att jag kan ta hand om Haley. Kram

är du samma person som förr? tycker du om ditt liv?
vissa blir djupt deprimerade efter att de fött barn så därför undrar jag om du fortfarande är som förr och tycker om ditt liv.

men jag tycker att du är en fin mamma! :)

-nja, jag är väl typ samma person. Eller jag är ju samma person men kanske inte har samma personlighet som förr. Allting förändras ju. Jag älskar mitt liv, oavsett hur det än ser ut. Jag är deprimerad och det är visst vanligt. Så jag försöker ta det som det är. Men vissa dagar vill jag bara gräva ner mig, men jag gör det inte. Och tack så hemskt mycket! Det känns bra att få höra såna fina saker ibland! :)

jag och min fina dotter! ♥

har väntat på att du ska ha en frågestund ett tag nu. jag vet ju att jag kunnat ställa frågor men velat vänta till en frågestund kom. och äntligen kom den.

min första fråga är vad du gör varje dag då du sitter hemma med din dotter? och den andra, vad tycker du om föräldrar livet nu? och den sista, varför bloggar du? vad tycker du om den? det blev två frågor, men ja du förstår!:D

-jag tar hand om min dotter, bytar blöja, gör flaskor till henne, umgås med henne, sen bytar jag blöja igen och så är det ännu en gång samma visa. Och såklart bloggar jag när jag kan och dammsugar när hon leker med sig själv. jag älskar föräldrar livet, trots att det kan vara lite segt vissa dagar. Men det beror ju helt på mitt humör också, ingenting med Haley att göra.
Jag bloggar för min egen skull, för att jag ska kunna gå tillbaka till arkivet om några år och läsa vad som just hände då. Och sen så är bloggen en plats där jag kan uttrycka och beskriva mina känslor på. JAG ÄLSKAR MIN BLOGG! Det var många frågor på en och samma gång! Men det var kul att svara på dina frågor:)

Tack för dessa frågorna. Vill ni veta mer så ställ frågor! Jag älskar att svara på frågor!
Speciellt såna frågor ni inte ställt förr!
Nu ska jag faktiskt krypa ner bredvid min älskling och min dotter! Vi hörs imorgon.
Sov så gott!♥




såhär ser mitt liv ut!



Finns några stycken som är ny läsare här på min blogg och som undrar hur mitt liv ser ut och hur allting har gått till. Om mitt liv alltid varit så bra osv osv. Så nu tänker jag sammanfatta lite saker i detta inlägget.

Mitt liv har inte alltid varit bra. Långt ifrån perfekt om man kan säga så.
Under 2008-2009 hade jag värsta problemet med mina föräldrar. Problem som fick mig att flytta där ifrån och problem som fick mig att må psykiskt dåligt. Trots att det blev bättre med tiden så kom jag aldrig tillbaka till min vanliga familj. För att mina föräldrar skiljde sig. Dock var han som min mamma var gift med inte min riktigt pappa! Men under hela min uppväxt har han varit den enda manliga förebilden för mig. Han har funnits där för mig och jag blev väldigt sårad när jag fick reda på att de hade skiljt sig! Jag grät, många nätter och kvällar! Och ville inte tro att det var sant. Jag ville inte att min mamma skulle vara ledsen, trots att jag under 2009 inte hade kontakt med henne, med tanken på att jag hade flyttat ut där ifrån och bodde i foster hem!
Men jag tänkte på henne och led med henne varje dag. Men tillslut fick vi kontakten. Jag ringde henne och vi snacka och löste det. Och trots att "pappan i mitt liv" var en idiot som lämnade både min mamma och bror och betede sig som en idiot mot mig, så ville jag inte att han skulle försvinna ut ur bilden! Men så fick det gå.
Mitt liv har varit en ren berg och dalbana, flera gånger och under flera perioder. 2008 träffade jag som sagt Hampus, som jag är tillsammans med idag. Han tog mig till de ljusa vägarna och försökte ställa allt på plats! Han var ett stort stöd under den svåra tiden med mina föräldrar! Men även vi har haft det väldigt svajigt. Men det är väl så i alla förhållanden. När tiden blev bättre så kom det ännu ett bekymer. I slutet av 2009 visade sig att jag var gravid(jag hade ingen aning då!). När jag fick reda på det så var det ett nytt år. Jag var i vecka 18 och fick reda på att jag bar min killes barn och självklart mitt eget barn. Alltså Haley! Det var inget vi planerade men när vi väl fick reda på det så visade sig att jag inte kunde göra någon illa som inte gjort mig illa. Vi bestämmde för att behålla Haley och det är jag tacksam över idag. Trots att jag har sömnlösa nätter. Ialla fall när hon är sjuk. Ialla fall så blev 2010 ett år för mig. Ett år som jag ville leva och kunde se fram imot. Ett år som inte gett mig motvind utan medvind hela tiden. Jag är glad över att jag får vara med om ett år då inga problem uppstår! Så nöjd! Jag vet att ingenting är perfekt längre! Jag vet om att det är svåra tider då och då. Men jag vet också att kämpar man så får man det man kämpat för! Så nej, mitt liv har inte varit perfekt. Mitt liv är precis som alla andras! Såhär har ni en lite kort historia om mitt liv de senaste åren.

Men trots alla motvindar så mår jag super bra idag! Jag är nöjd över vad jag kämpade för och nöjd över mina val jag gjort i mitt liv. Så ge aldrig upp! Men kom ihåg inget liv är perfekt!


så jävla gott!

Förlåt för att jag svär alldeles för mycket. Men fyfan vad gott det var med hemgjorda kanelbullar! GODARE ÄN VANLIGT!

Jag är stolt över oss, att vi lyckades att baka perfekta kanelbullar första gången vi bakar! SÅ JÄVLA NÖJD!
Mathilda har åkt hem nu, gjorde det typ precis. Och Haley mår skit! Och skriker mest hela tiden. Stackare! Tänkte fota kanelbullarna innan, men jag gjorde aldrig det. Glömde det och sen så vill jag inte visa de biga bullarna. Får ju inte plats på bild för helvete;)
Skit samma. Jag tycker bloggen börjar bli lite seg nu! Några förslag på vad vi kan göra för kul?
Kanske en frågestund? Ställ frågor, vilka som helst så försöker jag svara på de jag kan svara på!:)

Vi hörs sen♥


snyggast.se kanske?

kan man bli fulare? kan man se stördare ut? kan man få till en fulare grimas?
kan någon vara så snygg som jag ens? ;)


STORA KANELBULLAR

Shit, vad stora kanelbullarna blev! Jag skojar asså inte! De är över stora och feta också för den delen. Men skit i det, ju störe ju godare. Inte sant?

Men de varar kanske inte lika länge, men skit i det! Då har vi en anledning till att baka igen nästa gång vi gör det(; Haha! Nu är det PH på tv och gud vad det är bra. Nej, nu tar jag allt i för mycket. Men det är bra iallafall, men inte bättre än TYLÖSAND! DET ÄR FAN BÄST! Och Jockiboi är nog världens skönaste snubbe. Ärligt han är så jävla skön den killen asså!
Men skit i det, nu ska jag glo på mina kanelbullar. Ha det bra. Sen så ska vi dess utom käka dom! mumms!♥


Kanelbullar!

Just nu håller vi på att baka kanelbullar. Fy fan vad gott det ska bli!
Härligt sällskap har jag också idag. Trots att jag är som en död zombie så är jag nöjd över mitt fina sällskap, som är min fina vän mathilda och såklart min fina pojkvän och min snygga dotter(:

Och sen efter bakningen så blir det lite Paradis Hotel. Gud! Och ikväll så ska jag dessutom kolla på Thailandsturister i trubbel. Det är ett sjukt bra program om ni ville veta det.


bild lånad från google!

Ialla fall så har Haley fått i sig en rätt stor mängd mat och verkar nöjd över det. Än sålänge så har hon fått behålla det och jag hoppas på att hon får behålla allt också. Vill inte att hon ska gå ner i vikt mer. Hon vägde sig idag och har gått ner ett par gram. Och det är inte alls det jag vill att hon ska! Hon ska vara en tjockis ju! Hon är ju sötast då(a). Aja, nu ska jag ut i köket och se om degen har jäst. Och sen ska jag och mathilda köra bakningen så det liknar kanelbullar!;)
Vi hörs om en stund!♥


Låt ingen trycka ner dig!

Det finns en sak som jag lärt mig! Och det är att ingen, verkligen ingen ska trycka ner mig!
Hur mycket folk än försöker att göra det eller försöker att få mig att må dåligt så håller jag numera huvudet högt och gör det jag ska göra.
Mamma har lärt mig att inte ta imot skit! Och det är nånting jag inte gör! Vissa gånger har jag gjort det, och det har bara visat mig hur osäker jag är!
Men den senaste tiden har jag inte låtit någon trycka ner mig. Jag har inte mått dåligt över något som hänt om inte jag själv gjort fel! Jag skiter i alla runt omkring mig som inte bryr sig om mig. Jag har lärt mig vem mina vänner är! Mina "äkta" vänner! Efter allt jag gått igenom de senaste åren så har jag lärt mig att se skillnad på rätt och fel. Jag har växt upp och jag vet att äkta vänner aldrig lämnar en! Jag har lärt mig vem som är äkta och inte äkta! Vilket fått mig ännu mer säker!

Visst har jag aldrig haft så bra självförtroende, men nu när jag tänker igenom så är mitt självförtroende på topp! Jag bryr mig inte vad folk säger till mig, jag bryr mig inte om jag ser ut som ett lik, för jag har fler sömnlösa nätter än andra som går upp tidigt till skolan. Jag bryr mig inte om mitt hår ser ut som ett ruffs, jag bryr mig inte om jag har olika färger på strumporna eller om ena ögat har ögonskugga och den andra inte! Jag vet att så är det att vara småbarnsmamma. Och man kan inte hinna med allt. Så numera skiter jag i folk, vad som säger till mig eller om de tittar snet på mig! Jag låter ingen trycka ner mig! Jag går och håller huvudet högt! Och det tycker jag att alla ska göra! Låt aldrig någon trycka ner er! ALDRIG!

Nu ska jag gå och möta upp mathilda. Vi hörs sen!♥


EN DÖD ZOMBIE!

Har precis vaknat upp efter en middagsvila med Haley. Shit, innan jag kunde somna höll skitungen på att skrika och skrika! Och jag var typ död? Jag kände mig ialla fall hyfsat död! Ögonen ville bara slå igen och Haley ville bara att dom skulle vara upp! Känner mig som en död zombie nu, inte en död katt längre. Fy fan!

Det är nog många sömnlösa nätter som jag borde ta igen. Om man lägger ihopa allt från början då hon kom tills nu så är det kanske en hel månads sömn utan att vakna! Låter för jävla skönt om jag ska vara ärlig. Typ sitter här och dreglar lite smått för mig själv.

Aja, Mathilda kommer nog snart! Skönt med lite sällskap. Men synd om henne som måste umgås med en zombie. Jag hade varit rädd, men Mathilda verkar inte det minsta lilla rädd. Kanske är jag en söt sådan då?(: Ja, vem vet?
Nu ska jag ta bort flaskan från Haley! Vi hörs senare då jag vaknat till lite!♥


jag och syrran!
vi är nog snyggast i sverige? tror ni inte det?
Tror ni att vi hade haft en chans att vinna en skönhetstävling?
Det tror jag! ;)

bilden är tagen när vi var hemma hos dem förra veckan!


Sällskap av Mathilda

Senare kommer Mathilda. Ett fint sällskap vill jag ju lova! Men just nu känner jag bara för att däcka! SÅ JÄVLA TRÖTT! Ögonen vill inte alls som jag vill. Tittar jag på dator skärmen tittar den typ på tangenterna, tittar jag på tangenterna så tittar den bort så jag typ inte ser något! Mina ögon går i kors..Haley sover tack och lov! Dags för mig att vila också kanske. Vi hörs sen!♥


19e oktober 2010

Hejsan underbara ni! ♥

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår ganska så bra, förutom att jag känner mig som en död katt! Jag är sååå trött!
Hela natten har bestått av att nanna Haley. Hon är sjuk så därför är hon vaken om nätterna och vill typ helst bara skrika! Jag förstår henne, men hon förstår nog inte mig! Jag höllt på att dö kändes det som när jag var vaken i natt. Jag är trött så är det bara.

Igår blev det inte mer bloggande för min del för efter att vi kom hem från mamma var klockan 22 och Hampus var trött och jag med. Vi ville helst bara lägga Haley, men hon sov inte så värst bra för det!
Har precis kommit hem fårn BVC nu. Haley har varit hos läkaren och hon har nog trots allt maginfluensa! Stackarn!;( Hampus kom hem innan och lämnade barnvagnen. De hade inte ens börjat jobba då för att de inte ville ut i regnet. Latmaskar kan man väl tycka? (; Och så säger han att jag bara sitter hemma och passar Haley. Om han bara visste vilket jobb det är! HAN HADE DÖTT, haha!

Nej, vad sägs om lite citrus dryck från kiviks och chips och dippa? Jo det låter för jäkla bra!! Jag vet jag skulle träna. Men vi ska sätta igång så fort vi fått pengar och kan köpas oss nya skor! Vi hörs senare!♥


GLITTER

Nu ska ni få se bilderna på de första glitter naglarna jag gjorde!
Blev fruktansvärt nöjd faktiskt!
Ni får helt enkelt kommentera vad ni tycker?


Jag valde att ha vit och rosa glitter på mina naglar.


Och Lina och Kim valde att ha vitt glitter. Som blev väldigt snyggt och stilrent!


MTV, SKRIKIG HALEY, OCH MAT PÅ SPISEN!

Sitter just nu och tittar på MTV i och med att Hampus inte kommit ännu så står maten fortfarande på spisen och väntar. Vet inte om vi ska in till mamma eller inte.. Klockan är rätt mycket så vi skiter nog i det! Annars blir det så jäkla stressigt och sånt! Och det vill jag inte att det ska vara. Hemskt med stress!
Haley skriker och skriker. Jag får inte tyst på henne! Jag skulle mest vilja ha en fjärkontroll där man kunde pausa och playa själv just nu. Men det är inte så lätt i livet. Men jag tycker om det ändå. Har förresten glömt att visa naglarna jag gjort den senaste tiden. Så ska lägga upp de sen under kvällen så håll utkik då! Nu ska jag gå och värma maten och ringa och höra var Hampus är.

Kram♥


Gräddstuvad pytt i panna!

Idag blir det gräddstuvad pytt i panna till middag. Hampus har ännu inte kommit hem, han sa att de skulle sluta vid 18, men han har ännu inte ringt så antagligen har de inte slutat ännu. Eller så har han slutat men skitit i att ringa. Men hur som helst så har jag förberett maten, så den står på spisen och väntar på att bli upp äten. Det ser faktiskt riktigt gott ut om jag ska vara ärlig! Aldrig ätit det förr så det blir spännande faktiskt. Så fort vi ätit och Hampus duschat och sånt så ska vi till Eslöv. Vi ska till mamma idag igen, mycket roligare där än att sitta hemma i lilla Löberöd! Träffa min bror också, han har ju varit hos sin pappa hela helgen så inte träffat honom då ju.
Sen om vi hinner ikväll när vi kommer hem så ska vi baka. Men jag tror det blir lite sent med tanken på att Hampus inte slutat ännu. Vi får se, hålla tummarna helt enkelt!

Nu ska jag kela lite med Haley som är en gnällfia idag! Hon mår inte bra så hon får lov att vara gnällig då!
Vi hörs senare, puss!♥


Far&dotter!♥
bild från när vi var och fikade i tisdags.
Haley var väldigt glad när Hampus höll henne och prata med henne!



Haley Anna Cartoon Hawbring del 5

Nu tänkte jag fortsätta med del 5 av Haley Anna Cartoon Hawbring.
Så det inte blir lika lång väntan som sist.

nu kör vi!


25 dagar. och jag fick världens klockrenaste bilde!!


27 dagar. Och försöker gömma sig!


28 dagar. har nog inte sett någon sötare när den sover!


28 dagar. Och sover bredvid pappa sin♥


29 dagar. världens sötaste bebis!


Haley en månad! Den första månaden gick snabbt!


stora filckan en hel månad!♥


mor och dotter! 1 månad och 1 dag.
gud jag älskar dig!♥


sötnos! 1 månad och 1 dag.


nu är del 5 slut! Nästa gång fortsätter jag med del 6.



LIPS

Nu ska jag sjunga lite LIPS! Sjutk kul nu när man faktiskt har laddat ner nya låtar. Har många bra nya låtar ny. Så nu ska jag sjunga och leka kändis ;)!
Haha, nej skoja! Sjunger mest för att Haley tycker att det är roligt också. Hon har lärt sig fånga in blicken väldigt bra nu, nu följer hon allt som lyser och blinkar!! Duktiga tjej!

Vi hörs sen!♥





18e oktober 2010

Förlåt mig så hemskt mycket för min dåliga uppdatering! Men bloggen får bli drabbad lite nu när Haley är dålig. Hon kommer först och det hoppas jag att ni förstår! Men ingenting säger att ni måste sluta att kommentera.
Jag vet inte vad det är som är fel på Haley mer än att hon kräks och har feber! Kan det vara maginfluensa som Hampus hade? Men det kommer liksom ingenting ur rumpan, så kan det verkligen vara det?
Jag vet inte. Men blir det inte bättre så ska jag till läkaren med henne!

Hur som helst, diskat undan allt nu! Tagit undan lite, bäddat sängen (första gången på typ ett år?) och sen har jag diskat Haleys flaskor och ska koka napparna så fort jag ätit upp min moussaka. Äter det idag igen, sjukt gott! Jag bara älskar potatis och gratänger!!! Tänkte ta en snabb runda med dammsugaren också sen när jag är klar.. Och kanske moppa golven lite också!! Det behövs! Vaknade imorse och ser att Hampus bara stuckit utan att göra nånting.. Asså plocka undan efter sig då! Gud, jag ville genast bara gå och krypa under täcket och inte komma ut!!! JAG HATAR NÄR DET ÄR STÖKIGT! JAG VILL INTE BO NÅGONSTANS DÄR DET ÄR STÖKIGT!!!!

aja, nu ska jag äta min mat innan den blir rent för kall!!!


17e oktober 2010

Tjabba tjena hålla!♥

Allt bra? - med mig är det fint, tack för att ni frågar!(;
Precis ätit moussakan från igår, sjukt gott! Jag älskar allt som har emd potatis och gratänger att göra. Fler än jag som gör det kanske?
Hur som helst, imorse tog Hampus hand om Haley. Hon är dålig ännu så hon vill inte sova riktigt, får inte riktigt ro när hon ska sova så. Och jag vad som en död katt imorse! Shitt, var uppe till havl 3 på natten för att vi satt och glodde på PH. Sjukt bra och när man väl kommit in i det så kan man inte slita sig där ifrån!! När jag vakna imorse tog jag en dusch direkt, annars gör jag inte det mer än på typ julafton! Tar bara parfym och sätter på mig rena kläder, najs va?;) Haha!
Snart ska vi iväg. Ska nämligen öva thaidans idag också. Ja, egentligen vill jag inte, men skit samma får ju göra det om jag ska vara med och dansa!!(:

Haley sitter här bredvid mig fint och tittar runt! Stackars min bebis som är sjuk ännu en gång.. :/

Nu ska vi börja dra oss iväg!! Hörs senare idag!♥


jag ser inte riktigt ut så idag, men tröjan på bilden är den nya från New Yorker
och den sitter på mig idag också! (; sjukt snygg!!


bilder från bakningen!

snabb är jag! Nu blir det bilder från bakningen! njut av doften och av bilden ni får.
tro mig det smakar lika gott som det ser ut! ;)


bakning vid andra sidan av köket (;


bakning vid den andra sidan av köket:)


första plåten!


första plåten, fast nu fått bär på.


första plåten efter att den kommit ut från ugnen! (;


första och andra plåten klar! de två första blev bra, men den sista blev inte riktigt runda och fina med tanken på att jag tryckt ihopa allihopa bara för att de skulle få plats på en och samma plåt. men det är smaken som spelar någon roll;)


alla plåtar klara nu. Som ni ser så är vissa lite kantiga och helt ihop tryckta.
det var sista plåten som fick bli så. men skit samma smakar gott ändå!!


och vi börja med denna plåten. i och med alla är helt kantiga och kletiga!
och som ni ser har vi kladdat med glassur!;)

vi hörs sen! vi ska äta nu och glo på dansfeber! ♥




bakat!

Nu har vi bakat klart. Jannice och martin kom inte idag. De var på kalas och klockan är rätt mycket så bakningen fick börja. De får komma en annan dag :)

Tre plåtar fylld med muffis! Sjukt gott! Har gått ner med 8 muffins till hampus farmor och farfar. Nöjd! FÖRSTA GÅNGEN JAG KLARAR AV ATT BAKA UTAN MINDRE FEL!!!! JAG ÄR NÖJD! :D

Haha, nej men fy fan. SIsta plåten är ute nu, så nu väntar vi på att de ska kallna lite så blir det lite glasur och hjärtströssel på. det blev vanlij muffins med bär i och vanliga choklad muffins, som jag blandade ihop med vanilj smeten och vissa vanilj muffins blev blandad med choklad smeten. Ni ska få se bilderna sen, får nu är jag nöjd med mig själv! Och maten blev sjukt god också! FAN, dagen är bra :thumbup:!

Vi hörs sen så ska ni få bilder också!♥


matlagning och städning

Har satt in moussakan i ugnen nu, så nu står den där inne och gräddar! Luktar för jäkla gott gör det också(;
Och medans den har stått i ugnen har jag hunnit med att göra en god fin sallad och dammsugat. Sköönt!
Sen har jag hunnit att tända alla ljus i hela lägenheten också:) Sjukt mysigt!
Jag älskar när det är fint och luktar gott! Det blir genast mycket hem trevligare..

Sen kommer Jannice och Martin hit och så ska vi baka och ha det allmänt mysigt!! Det blir en toppen lördag:thumbup:!
Vad gör ni en sådan här fin lördag då?

Haley ligger och sover på skötbordet just nu. Där sover hon bra. Hon är fortfarande inte helt kry ännu. Stackare!

Nu ska jag se vad Teddy gör och så ska jag kolla maten. Teddy är här i helgen förresten.

Hörs senare♥


16e oktober 2010

Hejhej bloggen♥

Idag är uppdateringen lite sen som vanligt. Men Haley är halvkass idag. Har feber som går upp och ner och än en gång sitter jag och är orolig. Ja, pappa frisk, dotter sjuk! Nästa gång så blir det väl jag?
Hatar att hon är sjuk! Inte för att hon är jobbig, men det gör ont att se henne ligga där och vara helt slut och ögonen rinner på henne och hon vill ingenting! Det är fan hemskt att se!

Ikväll blir det en helt vanlig familje kväll. Ska göra mosakka eller hur det stavas(!?) Sen så ska vi baka lite också. Men ska först åka och handla. Så fort Haley lugnat ner sig lite.

Så nu ska jag se vad som behövs köpas och inte. Så hörs vi senare igen. kram♥


bara för att..!

Namn: May Sumalee Hawbring
Piercingar: Öronen, navlen och haft i läppen!
Tatueringar: Ja, en på ryggen/axlen.
Längd: 1.53
Skostorlek: allt från 34,35 och ibland 36.

Hårfärg: svart/brun och ljusa slingor..
Är du kär i någon: yes.
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja, gör jag!
Tänker du på att ta självmord: inte nu när jag har en sån här fin dotter.♥

Dricker du alkohol: ibland men det är inte ofta nu med tanken på att jag har Haley.
Röker du
: tyvärr så har jag börjat med det lite nu när jag lever i en deprission bubbla..:/
Vilket shampoo använder du
: SUNSILK!
Vilken parfym använder du
: Britney Spears eller armani.
Vad är du rädd för
: Mörkret, ormar!!! Och att förlora något värdefullt! ;(
Gillar du att tvätta: När jag väl är igång så ;)
Gillar du Berg-och-Dalbana
: Absolut! Det bästa jag vet!;)

Senaste:

Film du hyrde: Remember me! + 2 andra som hampus valde.
Film du köpte: ingen aning?!
Låten du lyssnade på: mohombi ft. nelly - miss me

Personen du ringde: Mamma♥
Tv program du tittade på: idol
Personen du tänkte på: Haley! Hon sover så fint bredvid mig. (a)

ANTAL..

Gånger du varit kär: 3 gånger! Men 2 gånger riktigt riktigt kär..
Gånger ditt hjärta brustit: typ många? nej men typ 2.
Hjärtan brustit på grund av dig: Jag vet faktisikt inte..
Gånger ditt namn varit med i tidningen: ingen aning. vet inte ens om jag stått med i tidning. jo har jag men vet inte om mitt namn stått där.
Ärr du har på kroppen: typ...! 100st? efter alla myggbet från thailand, där jag blivit biten, 2 ärr vid var sida av underläppen där jag haft pirecingarna.

SENASTE..

Personen du fick mail av: travelpartner?
Personen du fick brev av: ingen aning? typ h&m?!
Personen du fick sms av: mathilda.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: typ vet inte.. förra veckan? helgen kanske?

Saken du köpte: läsk, godis och mat.
Vad har du gjort idag: varit med mathilda, corre och julia. varit hos syrran träffat mamma och dansat thaidans.
Var det kul: Ja klart! alltid kul.
Hur tidigt stiger du upp: typ aldrig?
Gillar du att slåss: nej, men om det är ett måste så måste det... !
Vad ska du göra idag: sova och sova och sova!
Är du seriös: typ när jag är det så är jag riktigt seriös, men när jag är oseriös då går det inte att få mig tillbaka på spåret:P
Vad är du allergisk mot: orättvisa och falska människor!!!

Var har du ont: min bröstkorg! fick det helt plötsligt imorse när jag vakna.. :s
Använder du hårspray: Nej, använder ingenting.. därför att jag vill ha mitt hår fint igen!!!!!!

 

 

 


Haley Anna Cartoon Hawbring del 4

Nu fortsätter jag med Haley Anna Cartoon Hawbring del 4. Meningen att jag skulle gjort det för länge sen, men inte orkat och inte haft den tiden!


Haley 21 dagar.
På bild tillsammans med mormor!


23 dagar, och fått ett nytt gosedjur!(:


Haley ser typ halv trött ut på bilden, men söt ändå!
24 hela dagar och beredd för att sova.


24 dagar. och jag blev helt lost!
Jag blev lost på riktigt..
Hon var så fin och är så fin!


25 dagar.
Och för varje dag som gick så smälltes jag för mer och mer..!


25 dagar och söt som tusan!


25 hela dagar och första bilden med ett leende! (a)
jag dog!


nu för det räcka med Haley Anna Cartoon Hawbring för den här gången. Och nästa gång får ni del 5. Och jag lovar att det inte ska dröja så länge! Vi hörs!♥




15e oktober 2010

Jaha, ännu en dag med dålig uppdatering!
Men idag stack vi hem från syrran och jag åkte in till Eslöv för att öva thaidans för det är snart dags för en thaifest på templet så där ska vi dansa. Ska bli kul, länge sedan jag dansa i och med jag varit gravid ju(:

Sen till Hörby hämta mathilda, corre och julia. Trevligt! De har precis åkt hem. Och idag så mår Hapus hyfsat bra, håller väl på att gå över. Tur det för nu har han varit hemma typ hela veckan och det har varit rätt jobbigt för honom. Och nu ikväll lyckades en resa bokas men det är nog något fel på det. Vi tog på del betalning, men ändå så kom det upp att vi skulle betala direkt. Vi får se om det blivit fel och de ringer. Annars kommer väl en faktura i brevlådan och då blir det ett helvete! För vi valde delbetalning! Men vi får se! Bloggningen kommer nog att flyta på som vanligt nu. Hampus är kry och då kan han hjälpa mig.

Nu ska jag läsa bloggar och sen sova! Ha de bra, och sov gott!♥


vann ett pris

Nu är simpsons filmen slut! Och Haley ligger och sover på mig, men jag kan blogga ändå. För jag har lagt henne väldigt smart (;

Var inne på FB innan och såg att min kompis hade typ vunnit ett pris på någon hemsida. Eller ja olika såna klubbar på FB, och då blev jag helt ivrig och var tvungen att testa och jag fick ju chansen att testa i och med jag är vän med honom på FB. Så jag klickade in där och wooups så hade jag vunnit ett pris!!
Inte något stort, typ 100kr stayhard.se och en nyckelknippa med typ mitt namn eller vafan det va. Liksom inte mycket, men glad blev jag! Brukar ju aldrig vinna något så detta gjorde min dag!;)

Aja, ska typ lägga Haley nu, vi hörs senare kanske. Eller imorgon!
Ha det bra♥



Och förresten! Imorgon kommer Mathilda hem till oss. Får hoppas på att Hampus mår bättre då, då va!
Och bara för det så bjuder jag på en bild på oss, för tyyyyp lite mer än ett år sedan! Njut av synen! Njut av mitt fjortisliv på bild! Njut av min snygga posening, och njut av mitt snygga ansikte! ;) BARA NJUT!


Simpsons snart!

Ikväll verkar det vara många som ska se på Simpsons filmen som går nu snart, 21.00 på kanal 6.
Vi ska se det, som alla andra antar jag.
Och jag lät lite sur på det förra inlägget med svar.
Men vissa människor tror att bara för att man får barn som ung så kan man noll om ungar! De tror att man är helt störd och galen!
Men ingen passar barn på samma sätt! Ingen gör likadant och det hoppas jag ni förstår!
Vissa barn är starkare än andra, vissa är större, vissa mindre. Vissa lär sig gå fort, andra senare! Så är det!
Och bara för att jag börjat ge henne lite fast föda så betyder det inte att jag skadar henne..
Hon har fått fastföda ett tag, och inget har visat att hon blivit sjuk ont i magen eller något annat överhuvudtaget!
Men jag uppskattar tips, tack! Men när jag får som "du borde gå" så blir jag lite irriterad. Vafan tror folk inte att man gör det innan eller!? VAD FAN ÄR FELET?
Och det är mitt barn, och jag skulle inte utsätta henne för något som visa att hon mådde dåligt av!!!

Aja, nu ska jag ta min bebis. Hon vill inte vara hos pappa!:(


pappa och dotter♥



SVAR

Från Anna Lena -Hade jag varit du hade jag först pratat med BVC först innan jag hade gett henne äpplemos. Det finns syra i äpple som kan vara stark för hennes mage. Det finns ju en anledning till att de inte ska äta sådant förän dem är 4 mån.. Hoppas hon inte blir sjuk, inte skoj när de är så små. Försök att få i henne mycket vätska nu, behöver hon om hon inte ätit en hel dag.

-BVC vet om att jag börjat ge henne lite fastföda. Och hon som jag går hos har sagt att det egentligen inte spelar någon stor roll, så länge det inte är klumpar så hon sätter i halsen.
Tror väl inte heller att jag skulle ge henne något som jag inte först tagit reda på??
Jag är ju inte helt efter. Min mamma har sagt och hjälpt mig en hel del..
Och äppelmos är syror i, det vet jag. Men det finns faktiskt äppelmos med olika styrkor.
Finn även ekologist och icke. Jag har frågat BVC och så länge jag inte ger en stor mängd så skulle inget hända.. Men där imot om hon får i sig en rejäl mängd så klart hon får ont i magen. Det får även vi som är STORA!
Och att hon inte ätit på hela dagen är för att hon har sovit! Hon har åkt vagn och hållt sig sysselsatt hela dagen. Och vätska har jag gett henne. Det ger jag flera gånger om dagen!
Trots att jag är en ung mamma och inte haft barn sen innan, så har jag läst om barn. Jag har passat min bror som också varit en bebis. Tror ingen skaffar barn utan att läsa om barn och vad som bör och inte bör göras!!
Men tack för tipset! Men jag har tagit reda på om det går att ge lite burkmat och lite mer fastföda..
Och hon har sagt så länge jag inte ger en stor mängd eller inte märker av att hon har ont i magen så är det OK! Så hoppas det är det för dig med.. (:


14e oktober 2010

Hejhej bloggen♥

Uppdateringen dessa dagarna har inte varit den bästa, jag vet!
Och den kommer inte att bli så bra nu de närmaste dagarna. Har lite fullt upp, med allt och ingenting!
Jag har mycket i huvudet och känner inte riktigt att jag har något att skriva om..
Blir liksom inte så kul för er och läsa massa inlägg med klagomål och sånt.. Bara tråkigt att läsa hur jag ser ner på allt! Eller vad säger ni?

Är ialla fall hos min syster fortfarande.. Och hampus mår ganska så skit. Så medans vi idag har varit ute och gjort lite roliga saker som handlat thaimat på möllan och gått till havet så har han legat och typ varit halv död.
Ialla fall så hoppas jag att det snart blir bra. Så han kan jobba igen!
Och Haley har också sovit hela dagen, trodde hon var död ett tag! Shit, hon åt imorse när hon vakna en gång, sen har hon sovit fram tills typ nu när vi kom hem för en stund sedan. Och min syster eller hennes moster köpte en matburk med äppelmos till henne idag. Hon får inte äta det ännu, men i och med hon fått banan och sånt så ska väl inte det skada att hon får lite äppelmos till efterrätt(!?)

Nu ska jag ta hand om min bebis! vi hörs sen!♥


Hos syrran!

Nu sitter jag hemma hos syrran:) varit hos Lena och Paul också ikväll. Trevlig dag! Hampus är också här men mår rätt så skit igen! Varför är det så att man blir sämre på kvällarna?:/ han skulle egentligen till jobb imorgon men nu vet jag inte.. Det här men maginfluensa är knäppt och sjukt drygt.. Hoppas bara på att Haley inte får det..:/ det skulle vara ett helvete!! Ja det blir ett helvete!;o Aja vi får se hur det blir med honom. Men han ville iväg till jobbet nu ialla fall. Lite trist att vara hemma faktiskt.. Ialla fall Haley sover nu! Godnatt på Sötnosen.. :) nu ska vi leta vidare på biljetter och förhoppningsvis boka också. Vi hörs sen<33

Rosa smarties och klödd med bokning!

Sitter och äter min rosa smarties som jag köpte igår. En nyhet nu inför jul tydligen;)
Goda är dom ialla fall!
Smakar typ likadant, men lite extra goda. Om man nu kan säga så..!
Haley sover just nu, lite sur är hon idag och jag vet inte riktigt varför. Men bebisar är väl så?!
Lite sura och lite glada(:

Aja, bokningen klöddar just nu. Men vi ska försöka fixa det.
Det är fan inte lätt att hitta biljetter för bra priser och som inte tar typ 30 timmar ;o!!!
Vissa flygbolag kan ta upp mot 30 timmar, bara för att åka ner till Thailand! Helt stört asså ...!
Men det är väl sånt man får ta om man inte själv äger ett plan och inte kan flyga!
Eller de som verkligen vill ner till Thailand men som inte har allt för mycket pengar får väl ta det.
Jag hade också kunnat ta det, men jag har ett litet spädbarn som jag måste tänka på! Det är inte lätt för små barn att flyga det är en sak som är säkert, belive me! Min bror åkte flygplan första gången när han var typ 7-8 månader och det var ett helvete för honom.. Och nu när vi ska åka är Haley inte mer än 5 månader! Knappt!
Men vi får göra det bästa av situationen!
Ska snart dra mig hemåt så att jag kan packa så vi kan fara in till syrran..

Vi hörs senare igen!♥


jag älskar denna bilden!



13e oktober 2010

Hejsan kära läsare!♥

Jag vet att ni typ hatar mig nu för att jag suger på att blogga! Jag uppdatera som en jävla kratta och borde inte ha en blogg kanske. Men fan det har varit mycket den senaste tiden!

Ialla fall, jag mår bra! Ialla fall bättre! Hampus mår också bättre och är piggare. Tur är det!
Biljetterna till Thailand är också strax bokade! Fy satan vad det ska bli roligt. Fy fan vad skoj vi ska ha det! JAG LÄNGTAAAAR!:D

Hur som helst så ska jag snart hem och packa ner saker som jag ska ha med till in syrra idag. Alla ska dit där idag, eller ja, jag, Hampus och Haley! Vi ska nog bli där till fredag eller imorgon. Ingen aning faktiskt!
Så det kommer inte att bli mycket uppdatering de närmaste dagarna. Ialla fall inte om jag inte har tid! Men förhoppningsvis så kommer jag att få lite tid. Min syster är nämligen ledig och kommer väl hjälpa till med passningen.

Men nu ska jag avsluta och in på FB. Och sen så ska jag försöka få röven iväg! Vi hörs senare! Ha en toppen bra dag, puss och kram♥


5 veckor i thailand?

Det kanske blir 5 veckor i Thailand istället! Fy för vad det ska bli härligt!
Vi brukar alltid vara där i 4 veckor, men i och med att Hampus är ledig hela vintern så ville han och självklart vill jag också bli där längre!
Det ska bli så jäkla härligt asså! Värme, sol, släkten, god mat, bra shopping, njutning, fina ställen, dricka och bara leva sitt liv! GUD, JAG LÄNGTAR!

Nu har programmet börjat igen så måste sluta! och detta blir nog det sista inlägget!Hörs imorgon.
Sov gott♥


dagens fråga


Varför rakar ni hennes hår? (från anonym!)

- Det är en fråga jag redan hade räknatmed mig att få svara på!
Och jag tänker svara på den nu lite snabbt och enkelt.

I thailand rakar man alla sina nyfödda barn! Eller ja, nyfödda som är runt 2-3månader.
Och Haley är lite mer än 2 månader nu och mamma tyckte att det kunde gå.
Och nu är hon rakad. Att man rakar nyfödda är också för att nästa hår som växer ut ska blir lika jämt och fint!
Och dessutom blir håret mycket mycket tjockare också!

Jag blev också rakad när jag var mindre och därför har jag sjukt tjockhår. Min bror blev också rakad och därför har han tjockt och väldigt fint hår idag! Tro det eller ej! Men ni lär få se HALEYS HÅR SEN!(;



boka resa och tv!

Just nu sitter Hampus och kollar upp resor. Vi ska förhoppningsvis boka ikväll redan! Fyfan vad jag är peppad nu! Känns riktigt jävla bra faktiskt!;) Jag ser fram i mot det! Det ska bli skönt att komma bort från allt och bara få njuta av värmen och bara umgås med familjen och släkten!(:

Och medans Hampus glor på resor så glor jag på tv. Thailandsturister i trubbel. Sjukt bra är det! Så ja, jag tycker om det! Trots att det är hemskt så är det sjukt intressant!
Så nu ska jag titta! Vi hörs sen!♥


gud, jag saknar hur jag såg ut förr!
på bilden var jag faktiskt också gravid, men inte tjock nog!



fortfarande hos mamma(:

Innan var vi ju hos mamma och sen stack vi till Hörby för att raka Haleys hår. Sen nu är vi tillbaka hos mamma igen. Blir här inatt! Ville egentligen vara hemma för jag mår inte helt hundra och vill helst bara vila. Men nej. Hampus skulle tvunget sova här så ja! Och han vet egentligen mycket väl om att jag ska till min syster imorgon och vara där några dagar. Så har rätt mycket att packa!
Men men, idag är jag bara allmänt nere och irriterad! Och Hampus har inte gjort det bättre heller..!
Men så är det väl antar jag.. Skitsamma ska hjälpa bror med läxan nu, vi hörs sen!♥






dagens sötaste!

Dagens sötaste går till Teddy! Gud så söt han var när han var liten.
Men han är fortfarande så underbart söt!♥



ser lite fundersam ut!(:



hos mamma i Eslöv

Just nu är vi hos min mamma i Eslöv för att snacka om resan till Thailand som är snart! Vi ska planera och boka biljetterna så snart så möjligt(:
Ska bli så spännande och jag ser fram imot det verkligen! Shiit, när allting är klart och bokat så kommer allt att kännas mycket bättre..

Var på BVC innan och snacka. Ingrid är verkligen en jätte bra och snäll distrikssöterska. Eller vad det heter.
Vi satt och snacka och jag fick lätta på mitt hjärta lite. Berättade även det som hände igår, för det fick mig att må sämre och fick mig att sova dåligt inatt.. Inte för att jag bryr mig så mycket, men det är jobbigt att stå och höra på. Speciellt när man inte får säga sitt utan att andra ska skrika och lägga sig i när det inte ens angår dem! Sjukt drygt och det förklararde jag för min kompis Anna igår som vi ska åka till idag. Vi ska sitta och snacka lite, så kanske Hampus får snacka med Robin hennes kille. För de kommer bra överens och kan snacka med varandra.
Men vi får se hur Hampus mår! Just nu är det helt okey, men det brukar bli värre på kvällarna.

Och idag körde jag bil igen. Och idag gick det skit bra! Jag börjar bli grym på detta nu!:thumbup:
Så får ut och köra oftare nu. Måste hålla i det hårt nu, annars så glömmer jag det ju.
Så nu ska jag köra lite.

Nu kom mamma hem, så nu ska jag prata lite med henne! Jag är helt slut efter vad som hände igår. Det var inte bara en som blev drabbad utan rätt många!
Skitsamma, inget att göra åt. Men inget jag tänker att lägga energi på längre. Jag har min familj, min mamma, min bror! Det är det enda som betyder något!♥


12e oktober 2010

God morgon/middag?! ♥

Hinner egentligen inte blogga just nu, men gör det snabbt ändå.
Min mage gör så fruktansvärt ont och jag vill helst bara krypa ner igen.
Hampus mår dåligt, kräks och lite sånt!
Något som är pågång kanske?

Aja, ska strax till BVC med Haley. Och låta Hampus vila lite.
Jag hade egentligen tid där imorse men mådde så dåligt att jag inte orkade gå just då.
Men nu ska vi gå. Vi hörs när jag kommer tillbaka!♥
Kram


god natt, dröm sött!

Nu ska vi in och lägga oss, tror nog knappast att det blir jobb för Hampus del. Han mår inte så bra. Efter allt som hänt och det verkar som att alla tycker att det är hans fel.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga! Jag vill inte lägga mig i, men det får mig att göra det ändå. Och Haley blir också drabbad. Jag skiter i detta nu, jag tänker stötta honom och finnas där för honom. I och med ingen annan vill det så tänker jag finnas där. Han behöver någon och jag kommer stå där nu beredd. Inte bara andra som mår dåligt. Han mår inte heller bra av sånt här!
Aja, jag blir bara allmänt deprimerad, mer än vanligt! Jag skiter i allt runt omkring mig nu och fokuserar på min familj och de som bryr sig om mig!

Imorgon fortsätter jag med Haley Anna Cartoon Hawbring del 4.
Nu ska vi lägga oss för imorgon ska jag till BVC tidigt. Ska snacka med henne, för hon är orolig över mig och hur jag mår. Tur det finns folk att snacka med! Så med detta inlägget säger jag godnatt!♥

Puss och kram!



jag älskar min familj! trots att det också finns stunder där det spricker!
men vi bygger ihopa det och jag vet att det kommer att gå bra!♥


11e oktober 2010

Hejsan bloggen!

Jag vet att jag suger på att uppdatera numera. Men det har varit så mycket den senaste tiden!


Hur som helst så sluta Hampus tidigare idag för att vi skulle till banken och fixa med att ta ut de sparade pengarna.
Sedan körde vi till Center syd och kolla lite och köpte lite nya kläder till Haley. Och även jag och Hampus fick lite nytt. Jag köpte en ny kavaj som jag kommer att visa sen och en annan fin tröja som Hampus valde. Lina köpte en likadan. Hampus köpte två tröjor som var skit fräcka!;)

Sen stack vi hem till mamma och hämta lite mat som hon hade lagat till mig och sedan Haleys vitaminer som vi glömt där. Sen hämtade vi också upp Kim, Linas kompis i Eslöv när vi ändå var där.
Sen bar det hem till Pia, Hampus mamma. Det var bra i början, men sen bracka helvetet loss!
Så vi som skulle äta där stack hem istället, det blev för mycket drama och jag som redan mår skit fick en sån jävla panik av att vara där och lyssna..

Hur som helst så byggde jag på Pias naglar igår, det blev naturella och så byggde jag på Kims och Linas som fick vita glitter tippar. Ska snart beställa hem Uvljus och sånt riktigt startpaket med nytt glitter. Och sånt! Ska bli så jäkla spännande. Och kul! Men då kommer jag inte att göra det gratis längre. För jag förlorar väldigt mycket på att göra naglar till folk gratis. Dock brukar jag alltid få pengar av mamma när jag gör på henne.
Så på tal om naglar så har jag gjort en ny kategori som heter naglar. Där kommer jag att lägga upp alla naglar jag gjort och sånt.

Nu ska jag visa bilder på dagens shopping! (;


Kofta och Jeansleggins till Haley!
Från H&M


Body och klänning till Haley också.
Från Lindex


startpaket som Haley fick av morbror Rasmus! (:


min nya tröja. tunika?
Från New Yorker


kvaj, skit snygg!
Från New Yorker


10e oktober 2010

Goddagens bloggen.
Blev det ens något bloggande igår?

Jag minns fan inte.
Men igår var vi hos mamma och åt tårta och thaimat. Min älsklings rätt dessutom!
Och tårtan var för jävla god!:thumbup:
Sen vid sex tiden stack vi hemåt, för att Mathilda och Corre skulle hit.
För jag skulle med dem på fest sen. Och ja festen var väl helt okey!
Om man kan säga så? Hampus kom och hämta oss rätt tidigt!

Sen väl hemma här så sjöng vi Lips och rökte vattenpipa och drack. Snackade en del gjorde vi också.
Ladda förresten ner nya låtar igår till Lips. Undertbart!

Idag blir det typ tvätta, Hampus har diskat. Det gjorde han medans jag sov. Han lät mig sova ut idag. Och det tackar jag för! Sen vet jag inte om Pia ska bygga på naglarna eller inte. Det var snack om det. Men vi lär väl märka antar jag. Sen så ska vi in till mamma igen. Jag lånade hennes plattång som hon måste ha! Mamma är helt fixerad i att se bra ut nu förtiden!;)

Aja, nu ska jag äta upp min kräm och läsa andra bloggar!
Ha en bra dag !♥


dem goda tårtan .

hur jag såg ut igår, efter att fixat till mig .
ingen bra bild men det får duga .


mathilda och Haley .
Haley trivdes väldigt bra där .


jag, mamma och haley.

(detta skulle upp igår. men gick inte!)


kört manuell bil för första gången

Nu har vi precis kommit in. Var och handlade lite mat och sånt. Mamma lagar thaimat åt oss idag, sen efter det blir det tårta. Inte för någon speciell anledning, men jag och mamma var sugna på prinsesstårta så det köpte jag. Måste ju dela kostnaden av allt. Så har vi alltid varit!
Sen när vi handlat klart så körde jag och Hampus upp till industrian och så fick jag köra där. Usch, nervöst som tusan! Men fy fanken vad det gick bra(: Jag är helnöjd med mig själv och mitt resultat. Blir att köra fler gånger i veckan. Det var skit skoj och inte så svårt som jag hade tänkt mig alls!(;

Jag kommer att klara en intensivare nästa år, då jag fyllt 18! Ja, fy fan vad jag ska klara det och fy fan vad jag längtar! Hur som helst så kollar vi på biljetter till thailand också. Ska bli så jäkla roligt! FAAAN, mitt liv är typ på topp, trots att jag lever i en bubbla! Ikväll blir det fest med Mathilda och Corre skulle nog med. Ska väl bli kul. Det var sjukt länge sedan vi festade ihopa. De kommer till mig lite senare ikväll.Vi hörs ialla fall senare ska kolla Haley och mamma nu!♥


mathilda och jag .


alla förtjänar en andra chans

Det är många som frågat mig saker det här ang. att jag löst och börjat träffa min gammla bästa vän. Vissa tycker att det är bra och andra tycker att det är mindre bra!
Vissa frågar mig hur jag kunnat förlåta henne och ta tillbaka henne. Jag förstår er och jag förstår varför ni frågar det! Jag vet också att ni är rädda om mig, ni som funnits där som mest för mig när jag behövt någon som mest. Jag förstår er fullt ut. Men sen så kan jag bara säga att Mathilda, hon var min bästa vän! Vi delade allt med varandra, vi snackade om allt mellan himmel och jord med varandra, vi litade på varandra och vi lät ingenting komma i mellan oss! Men tillslut så var det ändå nånting som kom emellan och det blev stort, så stort att vi inte snackademed varandra på mer än 9 månader. Det var när jag fick reda på min graviditet allting började! Och jag vet att det hon gjorde var väldigt dumt. När jag behövde henne som mest så försvann hon. Och vissa undrar hur jag då kunnat ta tillbaka henne nu?

Jo, jag kommer alltid att se henne som en bästa vän. Hon kommer alltid att vara min bästa vän! Hon har varit en bra vän i alla år vi kännt varandra och aldrig har hon svikit mig. Trots det som har hänt så måste jag komma ihåg de bra grejer och stunder vi gått igenom tillsammans också. Och Mathilda har inte bara gjort en massa elak saker mot mig. Hon har gjort massor av fina saker för mig! Hon har funnits där för mig när jag har behövt henne. Men nu när hon fick reda på min graviditet så hände något och jag vet inte vad. Men det kvittar väl? Haley är 2 månader och Mathilda har bett om ursäkt och hon har förklarat en del saker. Jag klandrar henne inte för något mer. Hon har bett om ursäkt och det är allt hon kan göra. Och jag tycker att alla förtjänar en andra chans, om dem tar det på allvar! Och det gör hon. Därför får hon en andra chans av mig, och även vår vänskap får en andra chans! Jag tycker att det är skönt att vi löst det och är vänner igen. Så får vi se om det går bättre den här gången.

Nu har ni ialla fall ett svar på varför jag tagit tillbaka henne och hur det gått till lite.
Vänskapen är klurig, precis som kärleken!
Men när det väl går bra, då jävlar!



jag och mathilda, bowling!


mathilda och jag!


jag och mathilda .

vi har så otroligt många bra minnen ihopa.
så det skulle kännas dumt och sorligt om vi inte gav det en chans till att funka.


multivitamin och folk

Nu sitter jag i tv rummet med typ hela huset. Alla är vakna och har nog sovit gott!
Jag sitter och dricker multivitamin och kollar på Startkit till naglarna, men fan de har gått upp i pris! Mer än 1000 kr.
När jag skulle köpa det så kostade det inte mer än 1094kr, men då ville jag vänta! Och ja nu har jag väntat och vad blev resultatet? Att de gick upp mer än 1000 spänn! FAAAAN!

Aja, får se om jag köper det ändå eller om jag bara väntar med det tills det gått ner igen. Men förmodligen så går det väl inte ner, utan bara upp!

Idag vill jag göra något, något som får mig att tänka på annat och får mig att må bra.
Men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag och mamam vill gå på IKEA, men vi har inte fått pengar ännu. De kommer ju inte förens i slutet av månaden, vilket är lite bull. Men det får väl gå antar jag.
Jaha, vad ska vi då hitta på? Vill ju inte bara sitta hemma och dega.För då sitter jag bara och tänker och tänker, vilket får mig så irriterad. Så vad ska vi hitta på?
Ja, vi får helt enkelt se. Kanske kommer vi på senare, har ju trots allt lite tid kvar tills klockan blir mer. Ingenting har ändå öppet nu så. Men vad ska ni hitta på då? Ska ni ut och skakaloss ikväll eller ni ska ta det lugnt?


jag saknar hur jag såg ut och jag saknar hur mitt hår va!


God tidig morgon!

Godmorgon bloggen!(; Det är en tidig morgon. Redan varit vaken en timme. Eller faktiskt mer.(; jag är en jävel på att vakna tidigt asså! Jaha?! Hampus ligger här bredvid och tafsar men icke sa Nicke.. Och Haley ligger här bredvid och har precis vaknat till liv;) så ska göra mat åt henne nu !;) vi hörs sen igen!<3

jag lever i en bubbla..

Jag lever i en bubbla, en bubbla jag vill ut ifrån.
Jag mår dåligt, jag mår inte alls bra. Jag kommer inte till ro och har svårt för att släppa saker.
Har svårt att sova för att jag har alldeles för mycket i huvudet. Jag lever i en dröm, men även en mardröm.
Jag vet inte utvägen, det enda jag vet är att jag vill ut.
Jag vill komma bort från denna bubbla och kunna må bra och ta hand om min dotter som behöver mig!
Jag vet om att jag kan ta hand om henne idag, men jag vill göra mer än så.

Jag vill alltid finnas vid hennes sida, vara på bra humör och inte låta saker gå ut över henne.
Jag vill inte bli irriterad på henne för att jag mår dåligt i huvudet!
Jag vet att jag kommer att må bra snart, men jag vill må bra nu!

Ja, ni förstår säkert inte ett piss, men jag ber er inte göra det heller.
Jag behövde bara skriva av mig!

Nu ska jag sova! - god natt och sov gott!


blir hos mamma inatt

Som ni kanske förstod på rubriken så är jag hos mamma just nu. Och jag tänkte bli här inatt, för jag mår bäst så. När jag är hos mamma så glömmer jag allt annat runt omkring mig, jag mår bättre men inte helt bra! Men ialla fall bättre. Vilket är huvudsaken!

Sitter vid min brorsas dator, eller ja min gammla dator!! Fy vad jag saknat den. Och jag hade nästan glömt hur skönt det var att blogga med denna. Knapparna är underbara! Det är en sak som jag alltid kollar på när jag ska köpa en dator eller har en stationär och ska ha tangentbord, det är knapparna. Är det inte sköna så köper jag dem inte. ALDRIG! Jag har hållt koll på knapparna väldigt mycket med tanken på att jag bloggar och då är det ju viktigt att ha sköna knappar. Jag menar, vem vill annars blogga om inte knapparna är sköna?

Hur som helst sitter och glor på film, eller jag sitter typ på dass och skiter(a) Charmigt av mig va?
Hampus sover också här inatt. Det blir nog bra. Missade IDOL också ikväll. Satt och snacka med Mathilda om det, men ändå lyckades jag glömma det helt. Aja, May i ett nötskal.
Nu är jag färdig, återkommer snart igen! Haley Anna Cartoon Hawbring del 4 kommer också snart. Har bara inte orkat och inte haft lust till det. Men det kommer.

Ha det bra så länge!♥


Haley i min mage! v 27+6(28)

det kändes som det var igår hon la där inne och fick mig att längta efter henne så fruktansvärt mycket. Men inte är det så. Hon är 2 månader och har varit med mig nu varje dag. Åhh gud, jag älskar att ha henne!
Men jag saknar faktiskt att vara gravid lite(a).


Burget king

Sitter i bilen just nu:) har precis kommit från Nova. Köpte tippar och strumpor till Hampus:) Just nu står Hampus inne på Burger King och beställer mat:) gott ska det bli!;) vi ska snart in en sväng till mamma också. hÖrs sen!<3

nu sticker vi

nu sticker vi ut lite. måste bli på bättre humör. ska lämna filmer vi hyrt och sen så ska jag in om mamma och lämna vin och cider. hon ville ha det, så det bjuder jag på (:

Lillan är trött och bara skriker och skriker. Stackars liten. måste ta henne nu vi hörs senare ikväll. ♥


lite nere

jag är lite nere. varit det mesta delen av dagen. och jag vet inte riktigt varför.
men som sagt jag är fortfarande inne i en bubbla som får mig att må dåligt!

jag slänger upp lite bilder istället.


jag och min fina!


jag älskar dig mitt hjärta!♥


orättvisa

Det finns en sak som min mamma lärt mig.
Och en sak som min mamma alltid hållt och följt!
Oavsett fast hon har betett sig som en idiot mot mig och jag mot henne så är det endå en sak hon aldrig sneat mig!
Hon har alltid följt det hon lärt mig och det som hon fick lära sig. Och det är rättvisa.

Min mamma har alltid genom alla åren bevisat att man kommer mycket längre med rättvisa än orättvisa.
Det hon har gett mina syskon har jag fått! Det jag fått har mina syskon fått.
Även fast det är skillnad på ålder och kön så har hon fixat så alla fått vars en sak och av samma bekostnad!
Hon har gett både mig och mina syskon ett liv, vilket jag är nöjd med och älskar henne överallt annat för det! Utan henne hade jag aldrig suttit här idag. Men min mamma har inte bara gett mig ett liv, utan så mycket mer. Hon har varit dålig på att visa mig kärlek, och även min syster. Men jag förstår henne idag. Och har berättat för henne att hon ska visa min bror kärlek istället. För jag blir lycklig av att se honom få den kärleken jag aldrig fick uppleva av min mamma. Men trots att jag aldrig fick uppleva den kärleken av henne så vet jag att hon älskar mig!

Vad jag vill komma med rättvisa och orättvisa är att jag har folk i min omgivning som blir behandlade orättvisst! Både av vänner och föräldrar.. Och det gör mig fruktansvärt irriterad, arg och ledsen.

Jag menar jag har visst mått dåligt pga min mamma. Men en sak! Hon har aldrig behandlat mig som om jag är mindre värd än mina andra syskon! Hon har alltid varit rättvis med allt! Tro det eller ej! Och det är det som får mig att uppskatta min mamma så mycket när jag ser andra föräldrar behandlar deras ena barn mindre värd än den andra! JAG HATAR SÅNT!

Visst jag kanske inte vet hela bakdelen. Men ibland så kan jag ändå lista ut saker utan att jag behöver bli nervräkt om hur bakdelen är.. Men vissa tror man är dum i huvudet.
Aja, skitsamma inte det jag skulle säga. Men oavsett hur bakdelen är så jämnar det alltid ut sig. Och trots att den ena får mer än den andra bara för att den inte har jobb osv. så har det ingen som helst betydelse.
Jag menar, jag bor inte med min mamma. Men det min bror får, det får jag. Och inte bara jag Hampus med! Och det är inte ens hans mamma. Men min mamma är rättvis när det gäller allt!
Och hon tar Hampus som hennes son. Hon älskar honom och lyssnar på honom när han har något som får honom nere. Det är det som är så bra med mamma. Hon kan dela med sig av allt och även ge allt. Trots att hon inte har pengar kan hon ge mig och Hampus pengar för att vi ska köpa något gott eller vad som helst.
Och när jag då får se eller höra eller läser att vissa bara får och får utan att göra nånting eller betala det själv, medans den andra får det så får det mig irriterad. Även fast jag inte har med mig att göra för fem jävla öre. Men jag hatar att se folk som står mig nära ledsen. Eller orättvis behandlad. Visst kanske man gör något för att få det och det kanske det finns folk som gör. Men om föräldrar eller vänner tänker igenom. Har ni gett lika mycket till den andra?!

Jag kan bara säga mitt och låta de som tar åt sig göra det. För jag står för det jag skrivit nu!
Och jag kan bara säga en sak till.

Att jag tänker behandla Haley och hennes syskon (om hon får fler!) jämnlika.
Ingen kommer någonsin att få mer än den andra. INGEN!
Trots att Haley inte var planerad och hennes andra syskon är så kommer jag aldrig att älska Haley mindre eller ge henne mindre! Hon kommer alltid att få lika mycket och jag kommer alltid att älska henne! Oavsett hur planerna än va! Man kan inte komma med en bortförklaring som; - ja men hon var inte planerad!

Det ska fan inte spela någon roll! Vi visste vad som kunde hända och vi gjorde det ändå.
Och hon blev av och är nu ute i världen. Och hon förtjänar så mycket kärlek hon bara kan få!
Haley var inte planerad, men kommer föralltid att finnas och vara i mitt liv och jag kommer alltid alltid att älska henne för det. Och så kommer jag älska henne lite mer för att hon inte var planerad och ändå blev så fin och vacker!

Det var väl allt jag hade att säga!


8e oktober 2010

Hejsan kära bloggläsare! ♥

Hoppas allt är bra med er. Det är toppen med mig, dock vaknade jag och blev på dåligt humör för att Hampus hade spänt vällingflaskan så hårt att Haley fick ligga där och vänta på att jag skulle få upp den jävla korken! Hn skrek och jag skrek!!
Men jag fick upp den. Men det som fick mig på bra humör var att när jag loggar in här på bloggen så ser jag att jag fått en kommentar ang. det inlägget om att jag hoppades på att Paow och Hugo skulle bli tillsammans igen. Och så har en tjej skrivit att de har löst sig eller att de är tillsammans igen! Kommer inte ihåg exakt vad hon skrev. Men lycklig blev jag och sket i att blogga och gick in på deras bloggar direkt och läste! Jag är så glaaaad!

Jag fattar inte ens varför jag sitter och bryr mig om andras förhållanden. Bryr mig och hoppas om folk jag till och med inte känner och förmodligen aldrig kommer att lära känna. Men jag är störd, så är det bara!

Men skönt att de är tillsammans igen!
Hur som helst idag, vad händer? Typ ingenting. Jag tror att jag ska in till mamma lite. Snacka med henne igår när jag var där efter att vi hade handlat och det var skoj. Saknat henne faktiskt. Och min bror blev också glad. Fick förresten honom att sälja jultidningar. Jag har gjort det när jag var mindre och det tycker jag är en bra start. Hur man lär sig tjäna egna pengar och så. Så han ska också göra det och han hade ingen negativ inställning utan han tyckte bara det var skoj. Nu ska jag ta ne skrikande bebis! Hörs♥


min fina ring.


skrikig bebis

Kom hem för en stund sedan, gett Haley mat och diskat. Lagat mat åt Hampus så han kan äta sen. Kom på att vi måste handla för Haleys blöjor är snart slut och hennes ersättning måste inskaffas NU! Den är också påväg mot slutet. Dagen har varit helt okey. Lägger upp en bild på min fina ring som jag köpte. Just nu är Haley skrikig av sig. Trött? -Ja, det är hon verkligen. Men vill inte sova riktigt!
Men men, får ta henne. Just nu har hon lugnat ner sig lite. Ska kanske bygga på Pias naglar, men får se hur mycket vi hinner med. Måste handla och sånt först. Sen så hade jag lovat mamma att hälsa på dom. Inte träffat henne sedan fredag?! Och min bror träffade jag någon gång förra veckan..

Men men, vi hörs snart!♥


Snart hemma

Snart är vi hemma!:) Nova gick bra! Fick med mig en ring hem, ska Köpa fler så fort jag fått Pengar. Aha nu är vi snart framme. Hörs snart igen!:)

7e oktober 2010

Hejsan alla glada och ledsna! (:

Hur mår ni idag? Jag mår hyfsat bra. Idag blev Haley 2 månader, shit vad tiden går fort! Och vi har varit på BVC och vägt och mät henne. Hon blir tyngre och längre den lillen(: , stor tös!
Man hänger ju knappast med, kändes som det var typ 2 veckor sedan hon kom ut, men icke. Måste nog vakna till lite mer för att strax inse det själv.

Aja, väntar nu på att Pia ska messa så jag vet när hon är klar. Vi ska nämligen ta en tur till NOVA, Lina hänger väl också med. Tänkt så ju(:

Blir väl inte handla något sådär, men strumpor behöver både jag och Hampus, så det ska jag fixa. Sen så ska vi väl fika också?! Ja, det blir väl så när man är på NOVA. Sen ikväll blir det träffa mamma, lillan ska raka håret idag! Nu undrar ni säkert vafan ska hon det för! Jo, så är det i Thailand. Vissa gör det, vissa gör det inte. Men jag vill att hon ska göra det för att då kommer hennes hår växa ut fint och bli tjockt sen! Tro det eller ej, ni ska få se sen när det växer ut(;
Kolla mitt hår? Tjockare än sy tråd och det var faktiskt skit fint, ända tills jag färga det om och om igen!
Min brors hår är skit fint!!!

Skitsamma, nu ska jag läsa bloggar. nej ska jag inte alls pia ringde nu så haj!!!


smycke party

Nu är vi hemma igen från smycke partyt! Det var trevligt och väldigt fina smycken som stod på spel. Beställde en ring, ett armband och ett fint halsband som man kunde göra till både armband och halsband, skit snyggt! Och det var faktiskt inte alls dyrt, så det var extra roligt att titta då. Ibland kan vissa smycken gå på flera hundra, kanske upp mot tusen. Men det är bara de med äkta och lite mer krångel. Jag tycker mer om att han något enkelt så det fanns där också. Men även krångel som var snygga.

Och fikan var kanon. Sjukt gott och så!(;

Nu väntar jag på tylösand och det ska bli spännande. Ska nog varma några lussekatter som vi fick av Hampus mamma och göra te. Vi hörs snart igen!





min fina familj♥


jag sitter och hoppas hela tiden..

Det första jag gjorde när jag satte på datorn var att blogga och sedan in och läsa paow och hugos blogg. Och hoppades på bättre nyheter idag. Men icke, inte än ialla fall.

Vad gjorde mina föräldrar för fel egentligen?

Jag sitter och hoppas och hoppas på att det ska lösa sig mellan Paow och Hugo, att de ska bli ett par igen! Jag läser Paows blogg och inser hur dåligt hon mår. Och vet att Hugo också mår dåligt!
Asså jag känner inte ens dessa människor, men jag lider med dem. Speciellt med Paow. Vilken tjej har inte gjort något fel och ångrat det sen och verkligen fått sota för det? Jag har också gjort misstag, misstag jag ångrat och sedan fått sota för. Jag vet hur det känns att vara krossad, jag vet hur det känns med en känsla som får en att känna sig död. Jag vet hur smärtsamt det är att känna kärleken bara försvinna! Jag lider med Paow, trots att jag inte känner henne eller träffat henne. Men bara jag läser de meningar hon skrivit så bölar jag! Vad är det egentligen för fel på mig eller jag bara lever mig in i det rejält?

Jag får rysningar i hela kroppen när jag läste Paows senaste inlägg om hennes situation nu när hon och Hugo inte är tillsammans. Och jag förstår henne på något sätt!
Det måste kännas jätte tomt utan honom, jag menar de var alltid. De var ett! Nu är hon ensam, och förlorat sin ena halva.. Det är faktiskt hemskt!

Eller ja, jag tycker det ialla falll. Men jag hoppas att de löser det snart! För jag vill se de tillsammans igen!♥


6e oktober 2010

Hejsan bloggen!♥

Allt bra? Ja, det är bra med mig, tack för att ni fråga(;
Natten var bra, morgonen med. Vaknade inte förens för typ en timme sedan och trodde klockan var sju. Haha!
Haley har sovit efter att hon fått i sig flaskorna och det har gjort att jag också sovit. Dock steg jag upp för en timme sedan och dammsuga, diska, laga mat så Hampus har det till ikväll då jag ska på smyckeparty. Sen så gör jag lite mat åt lillan också som ska in i frysen sen. Nu sitter jag och äter kycklig, ris, sallad och brunsås. Sjukt gott!

Och Haley sitter och bajsar bredvid mig så får torka henne först! Vi hörs sen♥


naturgodis, läsk och tv!

.. det blir inte mycket bättre!

Ja, snart börjar ett bra program också, Thailandturister i trubbel. Gud jag ser fram i mot det riktigt mycket. Sist så slutade programmet rätt spänt, så det blir spännande denna gången! - håller tummarna!

Hampus ligger och sover här i soffan, trött som han är. Och Haley ligger också med honom, men är väldigt dryg mot honom. Men han vill ha henne bredvid sig ändå. Sött!
Jag sitter här och bara har ångest för Paow och Hugos skull.. Vafan är det för allvarliga fel på mig?
Ja, det vet jag fan inte själv! Men någon dag kanske jag får ett svar på den frågan, vem vet?(;

Nu ska jag lägga mig bredvid hampus och mysa med honom lite när han sover(: Haha!

Hörs senare igen sötnosar!♥


lite bilder

Tänkte lägga upp lite bilder från i lördags då det var lite fest här uppe. och några andra från idag och lite så!


min sallad från när jag och hampus var och fikade i fredags.


hampus ätit upp och knappar på iphonen.


rasmus , fest!


andy, lina och davve. fest


slisk på golvet? -ja tror det(:
robin och kim!


robin, nykter?


hampus i köket . vad han gör kan jag inte svara på(;


slisk på golvet(;


folk (:


bilden är till dig Lina(:


en dålig bild på hur jag ser ut just nu!
men njut av synen!


mina naglar, byggde på dem i lördags själv. bättre denna gången.
Men man lär sig ju mer man gör det ju(:


såhär ligger far och dotter just nu!♥


kommit hem igen

Nu har vi kommit hem igen. Det var trevligt med lite sällskap och så. God mat blev det också. Så det tackar vi för!
Just nu så är typ Hampus trött och ännu mer trött. Haley är också trött men vill inte sova. Sov typ en ytterst liten stund nu precis men vakna nu igen. Ikväll ska jag glo på Thailandsturister i trubbel. Spännande!
Och jag har fortfarande inte släppt det med Paow och Hugo. Kommer väl ligga och tänka på det hela natten, trots att jag inte får något utav att tänka på det. Men ibland är jag störd och det är jag nu gällande detta!
Skit samma, imorgon är det smyckeparty hemma hos Hampus föräldrar, så dit ska jag!
Blir väl trevligt! Nu ska jag typ äta naturgodis, sjukt gott! Ska börja äta det istället. Inte mycket nyttigare, men fan så mycket godare!;)

Vi hörs igen!♥


jag och snuttan♥
jag är helt osminkad och ful!



helt okey dag!

Dagen har varit helt okey ändå. Vaknade ganska sent idag, typ kvart i 14 gick jag och Haley upp, hon vaknade typ halv 8 och ville ha mat sov till 12, sen la vi och snacka lite och hon fick sig en flaska till och sen somna hon vilket jag också gjorde. Sen sov vi jävlar i det långt in på dagen, men sköönt var det! Haley vaknade ialla fall på bra humör och jag med. Upp ta på sig, diska undan, göra flaska åt Haley, käka själv och sen dator. Då jag läste de inläggen som fick mig helt gråtfärdig! Det jag skrev om i förra inlägget..

Vill fortfarande inte tro det!


Men skitsamma ikväll blev vi bort bjudna på middag hos hampus mamma. Trevligt! Hörs senare nu ska jag dansa med min dotter!♥


vad är det för fel på mig?

Asså vafan är det för fel på mig?

Som vanligt så sitter jag och läser bloggar så fort jag öppnat upp datorn och den har laddat klart och så. Sen så gick jag in på Paows blogg, jag älskar att läsa hennes och Hugos blogg för de är/var så söta tillsammans. Så är där ett inlägg om att de inte längre är tillsammans?;o Jag tänkte liksom shit, varför inte? Det ska ju vara dom!
Läser och läser och det svider fan i mitt hjärta, jag kunde läsa paows inlägg och känna hur Paulina egentligen känner sig just nu! Hon erkände ialla fall att hon gjort fel, och att är väl det bästa!

Sen in på Hugos blogg för att jag trodde att något inte stämmde, men han hade inte skrivit något speciellt, han ville inte snacka om det och han ville att hela paulina grejen skulle sluta snackas där!

Han är också sårad, men han skriver inte det. Men jag tror att han inte heller ville att det skulle bli så. Och det ville inte jag heller. Jag älskar dom tillsammans, de är sjukt söta och är ett!

Sen la Hugo upp några video från deras tid tillsammans, och när jag läste det så började tårarna rinna och när jag titta igenom videona så trodde jag knappast att det var sant! Jag ville helst bara tro att det var en dröm en mardröm dessutom!! Faaan, vad är det för fel  på mig?

Jag hoppas att de kan lösa det och att de blir tillsammans igen! För det är ju så det ska vara. Jag tycker Paow är sjukt söt och snygg och jag tycker Hugo är duktigt läcker, men trots det så är han inte värd någon snyggare för Paow är den snyggaste för honom. Han och Paow är ett!

Ialla fall, med detta inlägger ville jag bara säga att jag blev ledsen och förstår inte varför!? Jag vet att jag är störd, men inte såhär!? "/


Sötaste paret!


4e oktober 2010

Hejsan allihopa!♥

Förlåt för min extremt dåliga uppdatering! Ledsen, men helgen har varit full packad!


Men helgen har varit skit bra, fest i lördags var skit roligt och väldigt bra! Jag var verkligen peppad och hade kul. Blev kanske för mycket mot slutet men det fick man betala för dagen efter(;
Men fy fan vad det var skoj!
Igår var vi hos Hampus mormor och morfar och firade dem och så blev det god mat och sånt. Sen på kvällen stack vi till Anna och Robin så de fick träffa Haley. De bode väldigt fint!

Och nu så är min gammla kompis Mathilda på besök. Min gammla bästa kompis ni vet. Hon och jag snacka i lördags då jag hade fest, hon ringde och vi snackade lite och löste det och tänkte pröva på det igen. Så jag mötte upp henne vid halv 13 och sen dess har vi snackat och jag har byggt på hennes naglar och sen ätit oc lekt med Haley. Väldigt trevligt! Nu står maten i ugnen och Haley sover. Väntar på att Hampus ska komma hem. Sen så ska vi köra till Hörby för hampus ska sälja sitt xbox. Så det blir väl inte mycket mer.
Hoppas ialla fall ni har haft en bra helg och bra dag. Vi hörs senare ikväll, för nu ska jag umgås med Mathilda(:


1a oktober 2010

Hejsan:) allt bra? Jag överlever trots att jag inte sovit mer än 4 timmar. Hampus kom hem halv 4 imorse och jag la märke till att han kom så vaknade och sa hej till honom. Hade typ sovit i en halvtimme då, och sen kunde jag inte riktigt somna om för han skulle prata och pussa mig, ja och allt vad han nu skulle(: så vi somna inte förens typ imorse vid 7 då jag var helt väck så trött jag va;o men nu är jag i Eslöv och bloggen får lida idag:/ men nu ska vi fika, ha det bra!<3

Kan inte sova!

Gud jag hatar sånt här!! Hampus kommer om typ en timme och just därför kan jag inte sova.. Jag vet Inte, men det känns så spännande?! Är jag störd eller?;o Ja, typ. Veckan har ju gått sjukt snabbt så har inte hunnit sakna honom riktigt. Men just nu så känns de som att jag längtar efter honom väldigt mycket:s. Skumt! Aja ska försöka att sova nu!<3

RSS 2.0