Halloween

Har helt glömt bort att det har varit Halloween helg nu ju. Attans! Märks det att jag typ aldrig firar Halloween eller ens bryr mig om den?
Men jag tycker dock att det är väldigt mysigt med alla pumpor och sånt. Sjukt skoj att gräva i pumpor, fast det har vi inte gjort i år. Men kanske inte så konstigt med tanken på att jag typ inte ens kom ihåg att det var denna helgen halloween var. Dock vet jag att det är mycket maskerad och saker nu, men vem hinner att tänka?

Ialla fall så kom jag på det för typ en stund sedan och då tyckte jag inte att det var för sent att klä ut sig. Så när Hampus gick ut med teddy, så sprang jag in på toa och kletade ner hela huvudet med skit! Asså inte bajs, utan sminkt, men det såg typ ut som ja, skit! Hampus kom upp och jag gick ut för toan lite sexigt och sa glad halloween!
Gissa om han blev chockad av synen? Han visste inte riktigt vad han skulle göra. Först gick han, sen vände han sig om och stanna och titta och sa att jag var störd! Sen sa han jag måste fota!
Trots att jag såg ut som ett spöke och va störd ville han ändå ha ett foto. Jag menar, det är aldrig försent att klä ut sig, och sen i och med han inte själv gör det så varför ska då inte jag göra det?

Bild på hur jag såg ut får ni imorgon när mobilerna är laddade. Ni kommer att tycka att jag är störd och knäpp! Men fan, halloween är en gång om året, är det inte meningen att man då ska se så sexig ut som möjligt? Jag tycker ialla fall att man ska vara så snygg som man kan bli. Och lite sexig om man lyckas med det!(;
Gissa om Hampus blev tänd på mig nu? Haha!
Han ville nog bara att jag skulle typ försvinna ifrån honom?:p
Han sa att det var avtändande så att det inte kunde bli mer avtändande!;) Men är inte det skoj att höra?
Nästa gång kanske jag får köra med att klä ut mig till en kille, göra en penisoperation och träna så jag får muskler. Kanske blir han mer tänd! Jag lyckades inte göra honom tänd detta året, men jag går på det igen nästa år. Och lyckas jag inte då, så får jag helt enkelt ta det näst nästa år! Då kanske han blir tänd på min fina sminkning och alla operationer som jag måste göra! ;o

Haha, nej nu är klockan mycket. Haley sover och det ska vi med. Så ni som inte sover ännu, sov gott och dröm fina drömmar! Och ni som sover hoppas att ni sover sött! Vi hörs senare idag, puss och kram!♥




jag såg typ ut sådär, fast ännu läskigare!
då kanske ni kan tänka er hur jävla hemsk jag såg ut? ;)


Förresten glad Halloween på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0