thaimat

Nu är mamma påväg hem och då ska hon ställa sig och laga thaimat. Vi åt ju thaimat igår också, men det var ju inte mammas egna.. Men idag blir det mammas egna, och gud så gott det ska bli. JAG ÄLSKAR MAMMAS MAT!
Ja, jag gör faktiskt det. Jag älskar den snuskigt mycket. Om ni bara visste vilken kock min mamma är så.
Och Hampus lär komma vilken minut som helst. Jag saknar honom så!
Och sen så snöar det ute igeen! Fan vad äckligt asså. Jag vill ju inte ha mer snö. Och jag vet att det finns andra som inte heller vill ha mer. Men men, skitsamma vi åker snart till THAAAAILAND!
Vi löste problemet med biljetterna idag. Bokade helt nya, så nu har vi direktflyg både fram och tillbaka för lite mer pengar. Men det är det värt. De snackar thailändska också, för det är thailändskat bolag;)
Ja, jag längtar!

videoblogg - 31a januari 2011


videoblogg - DANS

Här kommer den efterlängtade videon på när vi tre dansar. Alltså jag, corre och Mathilda.
På filmen så är det corre längst ut till vänster, sen mathilda och sist jag!

Skratta med oss nu!;)




gårdagens bilder

jag på Viking . Jag älskar att tramsa mig!
snygga och rosa är vi..
mathilda är snygg eller?
Ingen bild på corre då hon inte blev fotad igår. Eller jo, det blev hon. Men hon tog nog bort bilderna igen.



VÄRDELÖS!

Asså kommer ni ihåg att jag skrev för nån vecka sen att jag skulle bli mer aktiv och slänga upp fler dagens outfit bilder. Men vet ni vad? Jag är fan värdelös på det!
Jag blev ju bättre i typ 2 dagar något, sen så sket det sig igen. Jag försökte verkligen. Men sen när Hampus börja jobba och jag sov långa dagar och inte hade något "speciellt" på mig, så kändes det bara helt värdelöst att ta en "dagens outfit" bild liksom.
Visst att jag kan ta lite roliga bilder då och då. Men man hinner inte tänka på det så mycket när man mest umgås med en liten bebis.
Och ibland orkar jag inte lägga in bilderna på datorn direkt. Så även det är orsaken till det hela. Varför mina inlägg bara är så jävla tråkiga.
Och ibland är jag så jävla duktig med videoinläggen, men ibland så orkar jag bara inte att gå in där, spela in och inte veta vad jag ska snacka om överhuvudtaget.. Ja, ni fattar nog vad jag menar. Eller?
Men jag lovar er att jag ska bättra mig. Och fortsätta med det. Ända fram tills vi ska åka till Thailand.

hos mamma

Är hos mamma i Eslöv. Vi ska faktiskt sova här inatt. Mysigt!
Vi har haft lite söndags mys gemom att äta på en Thairestaurang. Maten var god, eller det första jag beställde var väl inget vidare då det bara smaka typ grädde.. Men sen beställde jag in fisk och dte var gott. Väldigt gott!
Sen efter det så körde vi till Löberöd, och jag övningkörde hem. Vi skule bara snabbt hämta lite grejer. Och nu ska vi mysa. Imorgon jobbar alla, så det är bara jag och Haley hemma. Lite trist men så är det.

Har ni annars haft enbra dag?:)


30e januari 2011

Hejhopp!
Allt bra med er? Jag mår fint.
Nu ska vi faktiskt köra iväg och hämta Haley. Kommer antagligen att bli där också till ikväll om inget annat.
Sugen på att dra dit barnvagnen och gå ut en runda. Haley behöver luft och jag behöver en promenad. Två flugor i en smäll, PANG!
Somnade typ inte förens efter 6 imorse, men vakna ovanligt tidigt iallafall.
Åhh, jag längtar efter Haley. Och jag längtar efter Thailand. Får svar nu i veckan förhoppningsvis.
Men hur som helst kommer vi ändå att åka de datum det är planerat. Om inget annat bokar vi nya biljetter.
Jaha, något mer att säga? Nej, faktiskt inte. Så ni får en bild på mig så länge.

A cinderella story

Har precis suttit och tittat på A cinderella story. Den gick ju igår kväll(lördag) och Hampus spelade in filmen till mig. Inte hela dock i och med vi satte på tven när den redan hade börjat.
Men där jag sett det ifrån så är jag kär i filmen. Första gången jag sett den. Jag vet att den är gammal nu, men så är det. Ibland är man inte först ut.
Sen skådespelarna i filmen är fantastiska! De kunde inte valt bättre till huvudrollen.
Jag börja gråta i slutet av filmen. Den var så bra! Och ännu en film som påminner mig om så mycket.
Den hära Sam som är prinsessan sliter och slavar för sin styvmamma och sina syvsystrar, och ger inte sig själv någon som alls egentid, men en dag står hon där och läser en text på väggen och ändrar sig totalt. Misstolka mig rätt, hon ändrade sig på ett bra sätt! Hon blev stark och stod upp för sig själv. Hon vågade visa vem hon "egentligen" var. Och försökte inte dölja det. Hon försökte hela tiden dölja den riktiga personen i henne för att hon inte kände sig tillräcklig. Vilket var helt fel. Prinsessan jag snackar om är Hilary Duff och Prinsen är Chad Micheal Murray.
De är verkligen ett fantastiskt par i filmen, nästan så man önska att de var ihopa på riktigt.
När jag såg denna filmen så väckte det att verkligen måste vara stark för att klara allt, och att allting löser sig!
Man ska stå för vem man är, även fast man inte känner sig tillräcklig. Man ska inte vara någon annan än den man är. Och de som trampat ner på en och gett en skit, kommer en dag att få tillbaka. Fast dubbelt upp!
Sen klickade mig att man klarar allt bara man vill.
Sen så var det en sak till jag kände mig så träffad av och det var första kärleken.
Jag levde mig verkligen in i det. Speciellt när de stod där och pussades i regnet. Så vacker♥
Jag kan ärligt säga att jag inte kommer ihåg känslan av att vara kär, av att bli sårad/lämnad, eller första kyssen längre. Det var så länge sen. Men jag vet att det är något vacker och underbart. Att det pirrar i hela kroppen av lycka. Jag kommer ihåg det, men kommer inte ihåg känslan.
Men när jag såg filmen fick jag på något sätt tillbaka den känslan. Men ändå inte.
Aja, nu ska jag inte sitta och skriva mer. Ska sova, vilket jag inte gjort ännu.
Men se filmen om ni aldrig sett den!
Hilary Duff & Chad Micheal Murray♥

GOD NATT

Nu ska jag lägga mig. Kvällen blev räddad då Mathilda och Corre kom hit och gjorde oss sällskap. Trevligt trevligt. Vi sjöng och hade allmänt roligt. Sen körde vi ett spel mot slutet.
Och imorgon kommer det upp en rolig film på oss, så kika in lite då och då ;) Ni kommer inte att ångra er.
Sov gott!♥

SÅ JÄVLA TRÅKIGT

Jag har så jävla tråkigt. Jag håller på att döö asså!
För er som inte visste så måste jag hitta på något varje dag. Måste alltid ha något att göra, annars så blir jag butter.. Och idag har vi inte gjort ett skit. Och kommer förmodligen inte att göra heller.
Fan, jag saknar Haley också. Jag vill ha hem henne nu! Även fast vi är hemma när hon är hemma så har jag ändå något att göra. Jag måste ju alltid ge henne tid vilket innebär att jag har något att sysselsätta mig med! Men nu kan jag inte det. Och städa det gjorde jag igår. Även fast här ser ut som skit idag igen. Men har bett Hampus plocka undan, men inte för att han har någon som helst eld i röven.. Så jävla surt att man ska behöva säga till en människa 10 gånger och dessutom behöva bli sur för att något ska hända.
Och sen när man är sur tycker inte han om det. Nej, det förstår jag med. Vem fan tycker om det liksom?! Inte jag iallafall.

Så jag funderar på att åka till mamma. Här hemma är så jävla mörk och jag får ont i ögonen av att vara här. Och här är tyst och jävligt tråkigt ..
FAAAAAAAN!
Hampus bara ligger där i soffan och bara gör absolut ingenting. Nej, jag åker till mamma!
Vi hörs under kvällen.

min kropp .

Jag saknar min kropp. Riktigt mycket faktiskt!
Sen jag genom gick förlossningen så har min kropp blivit annorlunda. Den är inte detsamma längre.
Ingenting på min kropp är detsamma längre.
Jag var nöjd med min kropp innan jag blev gravid, jag var nöjd med min kropp när jag var gravid. Men jag var inte nöjd med min kropp efter förlossningen då jag fick massor med stora bristningar som var knallröda!
Jag smörjer in dem för det mesta, men fy vad det är svårt att komma ihåg det. Dem syns nästan lika mycket idag, men man märker att de blivit ljusare.
Men jag får skylla mig själv då jag är slarvig med krämen.
Men inte visste jag förr att kroppen skulle förändras så mycket efter en förlossning..
För 3 veckor sen satte jag på mig ett par tighta jeans som jag hade innan jag blev gravid. De var väldigt väldigt tighta men de var mina favvisar så jag tvingade mig på med dom.. Vet ni vad resultatet blev?
Bristningar vi låren! Ja, min kropp har förändrats på alla sätt och vis.

tankar

Det flyger runt en massa tankar i mitt huvud just nu. För varje dag som går så får jag panik av tankarna jag har. Det är tankar om skola, vilken skola och vilken linje jag ska läsa. Om jag ska läsa distans eller vanligt. Vad jag ska prioritera först, körkort eller nagel utbildning. Om jag kanske ska starta en webbshop under sommaren? Att hitta ett jobb jag verkligen trivs med. Om jag ska åka till Magaluf eller Ayia napa i sommar. Mamma betalar då  det är min 18 års present. Istället för brösten!
Brösten får jag vänta med eller spara pengar till själv.
Men vill jag och kan jag verkligen lämna Haley en vecka!?
Ja, det är bara så jävla svårt. Det är så komplicerat allt ihopa.
Men det ska väl gå tillslut antar jag.
såhär ser jag ut idag. ganska snygg eller vad säger ni?

29e Januari 2011

Hejsan allihopa!♥
Jag ber om ursäkt för gårdagens dåliga uppdatering! Men jag var arg och riktigt förbannad så jag valde att hålla mig borta från datorn.
Vi vet ännu inte hur det blir. Men vi har skickat in ett mail i och med att det inte går att nå dem via telefon. Så hoppas att det hör av sig någon gång i nästa vecka så vi vet. Annars får vi helt enkelt boka en ny. För åka ska vi!

Sitter här och äter pasta sallad och bloggar. Steg upp för inte så länge sen. Vi ha en helg fri helg nu. Haley är hos sin mormor och ska vara där hela helgen och jag och hampus ska ta det lugnt och umgås och snacka skit! Sånt som vi inte hunnit göra på väldigt länge.
Jag märkte redan igår att stämningen var rätt bra mellan oss. Jag var irriterad för biljetterna. Men jag skrattade och vi skojade med varandra utan att någon blev sur på riktigt!
Lina och Mela gjorde också oss sällskap. Men de körde hem sen vi 1.
Nu ska jag käka upp min sallad och planera något vi kan göra idag. Puss på gumpen!♥

JÄVLA SKIT

Igår kväll när jag och Hampus kom hem satte vi oss och skulle skriva ut biljetterna nu till Thailand. Då ser vi att där står på vår boknings sida att följande är avbokat! Fattar ni vilken panik vi fick?
Och än idag sitter jag här med världens panik och ångest! FAAAAN!
Tänk nu om vi inte kan åka? Tänk om vi måste boka om allting och tänk om något hänt? FAN. Och det är helt jävla omöjligt att nå dem också! Världens längsta kö och sen när man börjar närma sig så avbryts hela jävla samtalet. Och sen så när man skickar mail så skickas det tillbaks till mig. Asså det jag skickat. Jag vill inte ha några jävla KOPIOR!
Nej, jag måste få tag på dem annars kommer jag att få ANFALL!
Och tänk om vi inte får tag på dem, hur fan ska vi då göra?
Var fan ska vi då ringa? FFAAAAAAAAN!

sova sova sova

nu måste jag tyvärr sova. förlåt för en väldigt låg uppdatering. Men har inte varit hemma på hela dagen och vi kom hem så sent. så det blir inte mer idag. men imorgon lovar jag en bättre uppdatering. Puss på er och sov gott!♥

bilder .

världens snyggaste brudar .
världens finaste cornelia .

videblogg


27e januari 2011

Godmorgon på er♥
Sovit gott alla? Jag har iallafall. Jag bloggar tidigt idag, men det är väl inte helt märkvärdigt eller? JO, kanske lite då. Var kanske tusen år sen jag vaknade såhär tidigt och bloggade vid den här tiden.
Men har precis kommit hem från BVC med Haley. Hon var gnällig, för trött var hon. Hon brukar ju sova vid den här tiden. Men idag vaknade hon extra tidigt för att hon ville leka. Så det blev ju så att hon blev trött och gnällig. Samarbetsvillig var hon iallafall inte för 5 öre! Och där kämpar jag för liv och död för att få henne tyst. Så hela läkarkontrollen fick göras med Haley på mig! Ja, där stod jag och bara stod ivägen, medans Haley inte ville annat än att bli buren av mig.
Jaja, hur som helst. Hampus ligger och latar sig för hela slanten. Snart ska vi dra in till Lund för Hampus ska ta sin sista Twinrix spruta. Undra om han kommer att gråta. Vad tror ni? Haha, nej han är duktig när det gäller nålar.
Nej, nu ska jag faktiskt ta något att dricka. Och kanske äta. Känner att jag behöver det!
Många dagar jag inte ätit nånting på hela dagen, mer än kvällsmiddagen. Vilket inte är bra!
För man går ju inte ner i vikt på det där sättet. Slutar man äta och sen börjar äta igen, ja då går man dubbelt upp asså! Så nej, bästa sättet är väl egentligen att äta ordentlig frukost (viktigaste måltiden på hela dagen!) så man klarar sig i några timmar, sen lite lunch (kanske någon sallad?), sen om man nu behöver typ fika? Ja, då får man väl ta en frukt eller något. Sen får man vänta till kvällsmiddagen, som lär bestå av massa onyttigt. Men man kan göra det nyttigt om man vill. Och man ska ju inte bara tänka på att äta nyttigt, utan dricka med. Som alkohol och läsk är väl kanske inte det nyttigaste eller?
Okej, lyssna inte på mig. Läs inte ens det jag precis skrev. Jag kan fan ingenting om mat och diet! Jag kan bara äta det jag vill äta. Men jag kanske borde börja tänka på min kropp!! Ja, fyfan vad det där lät bra..
Nej, nu FRUKOST!


såhär ser jag ut denna morgon.




DRÖM..

Jag har haft samma dröm nu tre nätter i rad. Jag älskar drömmer precis lika mycket som jag hatar den!
Jag önska att den kunde bli sann, samtidigt som jag önska att den inte blev det.
Jag vet inte hur jag ska förklara drömmer riktigt. Men det handlar om en fd bästavän!
En vän som jag skrivit om på bloggen, en som jag förlorade för att jag valde fel umgänge osv.

Ni som följer min blogg varje dag har nog inte missat inlägget. Eller ja, jag har skrivit mer än ett inlägg om det. Men för inte så länge sedan skrev jag om det här på bloggen.
Grejen är den att jag älskar drömmen. För då får jag umgås med denna person, jag pratar med personen och allt känns så jävla enkelt! Jag älskar drömmen för att jag får vara med personen, och för att vi får vara med varandra. Vi kan snacka, umgås och ha kul med varandra precis som ingenting hade hänt.
Men vissa nätter drömmer jag lite mer hemska saker. Att personen inte vill snacka med mig, då blir jag sjukt sårad och vill helst bara dö.
Och lite så känns det i verkligheten. Jag vill ha tillbaka min vän. Personen som jag verkligen litade hundra på!
Jag älskar denna dröm, för då slipper jag hur det är i verkligheten. Och oavsett hur allting är i drömmen så känns allt ändå så himla bra!
Men samtidigt hatar jag denna dröm, för att jag vet att den aldrig kommer att bli sann.
Men sen samtidigt så känns det lite mysko att jag har drömt om samma person nu 3 dagar i rad!?
Jag vet inte, men för mig låter det ialla fall sjukt mysko.
Jag kan väl säga så mycket att jag önskar att det jag drömmer blir sann en dag!
Det är den enda pusselbiten som saknas i mitt liv.

26e januari 2011


hemma efter en kväll i malmö.


SVAR

Älskar du Hampus?(anonym)


-Ja, det var väl ändå en riktigt dum fråga om jag får säga det själv.
Hade jag inte älskat honom hade jag inte varit tillsammans med honom, jag hade inte bott ihopa med honom och jag hade inte haft barn med honom då!
Trots att vi kan bråka och ha jobbiga dagar så finns det ingenting som säger att jag inte älskar honom. Ibland tvekar jag på om jag verkligen älskar honom. Och svaret får jag när jag är ifrån honom. Jag hade inte klarat en dag utan honom. Han är den människan som är allt och ingenting! En sådan människa bör man älska!
När jag behöver honom finns han där alltid, och när vi skojar och leker så är han ingenting! Då är vi mer som lek kompisar(: Vilket man måste ha!

Så du som ställt denna frågan, tänk igenom lite innan!



25e januari 2011


film kväll

Vi har typ filmkväll nu. Precis tittat på megamind och nu väntar vi på I rymden finns inga känslor.
Många har sagt att den filmen är bra, men jag har inte sett den så tänkte se den nu. Den verkade iallafall bra när man tittar på ett sånt där litet klipp. Har någon av er sett den? Vad tyckte ni om den?



film kväll

Vi har typ filmkväll nu. Precis tittat på megamind och nu väntar vi på I rymden finns inga känslor.
Många har sagt att den filmen är bra, men jag har inte sett den så tänkte se den nu. Den verkade iallafall bra när man tittar på ett sånt där litet klipp. Har någon av er sett den? Vad tyckte ni om den?



kvällsmiddag CHECK!

Jag har stått och lagat mat och det blir spagetti och köttfärssås! Den stå lagom beredd på att bli upp äten, men jag väntar på min man som inte kommit hem ännu. Jag hatar att han jobbar. Jag hatar att han jobbar nu efter att varit ledig så länge. Jag vill bara kräkas. Dels så är det så tyst och tråkigt hemma, och sen har jag ingen att prata med. Vet ni hur jävla tråkigt det är? Jag tror inte att ni förstår riktigt!
Nej, nu ska jag läsa bloggar och snurra fram klockan så jag har något att se fram imot!

jag saknar dig .

Det är såhär att jag hade en väldigt underbar och fin vän en gång i tiden.
Jag har skrivit om denna vän förr i bloggen, men jag är tvungen att göra det igen då jag sitter med tårar i ögonen och gråten i halsen.
Satt precis och läste gamla meddelanden som vi satt och skickade till varandra på Kamrat.com.
En sida där vi var inne ofta och snacka med varandra.
Alla meddelanden är kvar, och jag kan inte sluta att tänka tillbaka.
Vad fan hände egentligen? Varför blev det som det blev?
Jag kan ärligt säga att denna människan jag snackar om just nu, det är den människan jag verkligen saknar!
En människa jag VERKLIGEN saknar av hela mitt hjärta!
Jag vet inte vad som hände egentligen, och jag har svårt för att ta reda på det också.
Jag hade kunnat skicka iväg ett PM på Fb, men så feg är jag! Jag är så jävla feg när det gäller det. Men annars så kan jag vara så jävla stor i käften och sånt! FAN! Jag hatar mig själv för det här!
Vad ska jag säga mer än att jag drömmer många nätter i veckan om en och samma person. Vissa drömmar får mig att böla, andra får mig att le lite. Och jag önskade att de bra drömmarna träffa in. Men inte!
Du kommer nog inte ens ihåg mig. Du tänker nog inte ens på mig längre. Du bryr dig säker inte om mig för fem ören. Du kör ditt race, vilket är kanon. Men jag undrar om du ibland tänker tillbaka på det som var?!
Här sitter jag och tänker på dig nästan varje dag, och önskade att några av mina drömmar kunde slå in. Här sitter jag och tänker på hur du mår och hur du har det. Här sitter jag och ångrar allt och bara vill gråta.
Jag vet inte hur jag ska göra. Jag mår bara dåligt av att sitta och undra & ångra. Men jag vågar heller inte ta första steget! Det är fan inte så lätt.
Och sen så tror jag att du glömt mig med tanken på att du själv inte heller hör av dig.
Det är nog 3 år sedan nu vi sluta snacka. Och vet du vad? Jag känner mig så jävla värdelös utan dig!
Du var den som stötta mig när jag mådde skit och höll på med skit!
Du sa till mig att istället för att skada mig själv, skulle jag krama om en kudde hårt och gråta och skrika in i den!
Och jag lyssnade på dig, för att övertyga att det funkade. Och ja, det funkade!
För varje gång jag kramade om kudden och grät så tänkte jag på dig! För du var/är så underbar!
Jag känner inte den nya dig, men jag vet att du på ett eller annat sätt är den mest underbaraste personen i hela världen! Jag önska bara att jag kunde skicka till dig. Men jag är för feg tyvärr.
Jag hoppas att du läser detta och förstår att det är dig jag menar!


-jag saknar dig min fina vän!♥



mitt lilla liv ♥

Hon må vara jobbig, skrikig, trotsig. Men hon är den bästa människan på hela jorden.
Hon är den människan jag kan döda för och ge allt till.
Hon är den enda människan i hela världen jag skulle vilja ha om jag skulle få välja.
Och hon är den enda i världen jag älskar så oerhört mycket!♥
Jag må inte ha gjort henne själv, men jag gjorde halva och killen i mitt liv halva. Hans grodyngel och mitt ägg, tillsammans blev det en Haley! Vår fina Haley!
Jag tror inte att ni förstår glädjen i det hela. Jag är så jälva lycklig, trots att jag ibland är stressad och tycker att läget är jobbigt. Men jag biter ihopa och älskar mitt liv!
Bara jag ser henne blir jag glad och lycklig i hela kroppen. Jag är nästan kär i henne ju!
Och hon är nog den mysigaste personen att puss! Åhh gud, jag älskar henne!♥


Mitt lilla liv, mitt allt!♥
(en av de nya bilderna jag tagit på Haley)



första kyssen .

Jag har länge suttit och tänkt på det här med första kyssen. För alla är första kyssen något speciellt, sen efter det så är alla kyssar likadana. Det betyder inte något speciellt inte lika mycket som den första kyssen.
Varför är det så?

Första gången jag och Hampus pussades var dagen innan han åkte till Österrike och då var vi inte tillsammans.
Men det var en sån fantastisk känsla. Jag känner ju inte den känslan idag. Ibland kan jag göra det. Men det är enstaka gånger. Nu tycker jag mest att alla pussar är likadana. Bara den första som har skilt sig från de här "andra"! Det låter lite knäppt, men det är faktiskt så det är.
Alla pussar är likadana, förutom den första!

Jag vet inte vad ni har att säga om den saken. Ni kanske tycker att jag är helt sjuk? men säg då vad ni tror eller tycker och tänker!








24e januari 2011

God natt typ?!

Detta är mitt första inlägg för idag. Det är ju måndag nu! Hoho.
Bloggade inget igår då jag jobbade en hel dag på Assars. Kan bara säga att jag var helt död efter.
Somnade direkt när vi kom hem, hann knappt komma innanför dörren innan jag längtade till sängen.
Somna när vi skulle titta på film och vakna nu?! Jag menar varför vakna nu? Hampus och Haley sover, Hampus ska ju upp snart och börja jobba. FAN, jag vill ju sova nu och ligga och hålla om honom.
Men istället glor jag film, bloggar, äter naturgodis och dricker redbull!
Ja, ni hörde helt rätt. Och nu börjar verkligheten igen. Jag ska upp tidigt, diska, plocka undan, leka med Haley, ge haley mat, städa och laga mat. För nu är inte Hampus hemma och hjälper mig mer. Men det ska nog gå bra.
Tur vi ska åka på semester om typ 2 veckor, mindre kanske?
Nej, nu ska jag sluta tjabba. Sov gott♥

Videoblogg


Esay A

Inatt ville jag inte sova, då jag inte var trött. Så Hampus laddade ner Esay A till mig.
Och ja, den var bra! Så ser typ ett tonårsliv ut. Man drar sig in i trubbel och försöker sedan lösa det, ibland går det ibland inte. Men den var bra. Enligt mig super bra!
Ni som inte sett den, borde se den!

Tack för fina kommentarer!

Nu på mindre än 30 minuter har jag fått 8-9 kommentarer. Jag blev helt paff!
Ni brukar ju inte kommentera såhär mycket på så kort tid. Men jag klagar inte, tycker bara att det är roligt:)
Och gud vad många fina kommentarer jag fått!♥ TACK!
Och jag kan bara säga detsamma till er. Ni som lämnat en blogg adress har jag kikat in hos. Ni är väldigt söta allihopa! Och det var faktiskt en blogg jag fastnade för lite. Tror tjejen hette nikkie eller något liknande.
Kanske är det hon som blir veckans blogg nästa vecka. Hon skrev om allt möjligt, men ändå var det något speciellt. Och hon var så söööt!♥
Men ni andra som lämnat bloggadress hade också bra bloggar och snygga bloggar för den delen. Jag kommer nog att fortsätta läsa de flesta av er hittills. Många bra bloggar som man typ knappt känner igen. Lite synd!



videoblogg


shoppingen igår .

Nytt; magtröjan - H&M , Legginsen - Gina Tricot
Gammalt ; Skorna - Din sko , Klocka - Ur&Penn
Köpte ju också ett par andra helt vanliga svarta leggins och ett par stövlar och en foundation.
Skorna och de andra helt vanliga legginsen får ni se senare ikväll. Har nämligen det som outfit idag!



22a Januari 2011

Hejsan bloggen♥
Har ni haft en bra dag hittills?
Jag är skit sen när det gäller att blogga på helger osv. Men jag bloggar ialla fall.
Jag sov ganska länge idag också. Och det var skönt.
Sen måste jag börja gå upp när Haley vaknar, för Hampus börjar jobba igen på måndag. Dock är det på deras verkstad eller vad det är.
Jag har gjort vid mig och sen vid 18 tiden ska vi till Hörby. Ska till Anna och Robin och käka med dem ikväll.
Snack om annat så hade jag det skoj igår med både denise först och sen med mathilda och corre.
Det var verkligen super roligt. Alla bilder vi tog, ja de kommer upp på bloggen. Men corre är lite petig när det gäller det och ville inte att jag skulle lägga upp bilder på henne för att hon inte blev bra. Vilket inte alls stämmer för hon blev super söt!
Men men, ni ska få se några bilder. Och hoppas att ni tycker de är lika fina som jag!
sötaste mathilda .
en väldigt seriös jag .
finaste mathilda .
en somrig may .

SVAR

Hej jag heter Elin & vi bodde grannar när du bodde i skurup , när vi var små.
Vi "lekte" alltid när vi var små.
både din & min pappa hette anders.
Du kanske inte kommer ihåg mej , men jag kommer ihåg dig.
Kramar elin:)


- Hej Elin! Jag kommer ihåg dig. Det gör jag mer än väl. Kan till och med ditt efternamn, men vet dock inte hur man stavar till det. Hehe!
Jag kommer ihåg att din pappa hette Anders, och din mamma Tina? Eller har jag helt fel för mig.
Vi lekte med Tove och Tilda också. Om jag har rätt för mig?
Kul att du hitta till min blogg!
Kram !



dålig stil av mig!

Jag vet att det är dålig stil av mig att inte blogga. Men varje helg så sjunker uppdateringen och jag har helt plöstligt väldigt mycket att göra. Idag har jag varit på Nova med Denise och jag fyndade lite smått. Mina stövlar som jag hade typ 2009/2010 , men de gick i sönder nu i slutet av 2010. Och jag älskade dom, och idag såg jag dem på rea. Var dock inte i stl 36, men i stl 37 så jag tog dem ändå. Och Denise tog också ett par. Sedan köpte vi likadana leggins, skit coola! Och sen köpte jag en magtröja, rätt fin. Men hade jag haft en finare mage så hade den varit ännu snyggare. Men men, jag ska inte klaga. Sen så köpte jag foundation. Det var billigt för att vara så mycket. Men fyndar man rätt så gör man det.
Visst hade jag kunnat spara dessa pengar till Thailand, men jag kunde inte låta bli. Det kliade i fingrarna. Och sen var det ett tag sedan jag köpta något till mig själv. Alltså bara till mig själv!
Sen påvägen hem blev det Kinamat, och mitt kort funka inte. Efter alla affärer som jag dragit mitt kort slutade att fungera. Och jag vet att jag har pengar på det. För jag fick mina pengar igår och jag kan liksom fan inte handlat för allt. För jag handlade inte ens för 500kr.
Så står där på automaten att kortet hade typ avmagnitiserats. Men kul ju!!!!
Sen körde jag hem från Lund också. Väldigt roligt, men också läskigt.
Men nu ska vi sova, berättar mer imorgon och visar er saker också! PUSS♥

21a januari 2011


solsidan & nu sängen.

Denise åkte hem för kanske en timme sedan. Vi har suttit och tittat på solsidan som Denise tipsa om. Jag har aldrig lagt något märke till den serien förr. Men den är riktigt bra!:thumbup:
Eller jag ska nog aldrig säga att jag aldrig tittat på den serien förr, för nu när vi satt och titta på serierna så insåg jag att jag faktiskt hade sett den. Och det bevisade jag för Hampus genom att berätta vad som hände. Tror ni att han tyckte det var spännande då eller? Haha!
Han trodde ju först att jag hade drömt det, men ofta jag skulle drömma om exakt allt som hände i serien och dessutom kunde berätta exakt vad som hände!? Nej, skulle inte tro det va?

Nu ska jag flörta med Blund och sova så sjukt gott. För om bara några timmar igen ska vi upp och besiktia Hampus bil. Undrar hur det går? Nervös är nog Hampus allt. Jag med för hans skull.
Och sen så ska Haley ta spruta också, och efter det drar jag med Denise in till Lund för hon skulle handla kläder. Och sen så kommer Mathilda och Cornelia hit. KUL!

Nu säger jag god natt!♥



roa er så länge .

I och med min dåliga uppdatering idag får ni två bilder som ni kan roa er med så länge..
Tänkte videoblogga men det går ju fan inte. Så det får bli en annan dag istället, om det går bra för er?
Annars få ni helt enkelt videoblogga själva så får ni skicka det till mig:)
Denise är kvar här, hon valde halva vitt och havla glitter i silver. Skit snyggt.
Gjorde ju likadana igår på Tess som jag inte visat ännu. Men kommer bild på det med.
Men nu ska jag vara social. Vi hörs!♥

20e januari 2011

Hejhej och hej!
Jag har försökt att videblogga hela dagen typ. Men det går inte. På något sätt går inte videon att ladda upp. Aja, skitsamma. Så jag skriver istället.
Bloggen har legat nere för att jag vakna sent, och efter att jag hade vaknat hoppa jag in i duschen, skööönt!
Sen så fixa jag mig, klädde på Haley och sen så gick vi ut för att ta lite frisk luft för att sedan handla hem lite mat.
Det var skönt att äntligen få ut och gå lite. Och sen när vi kom hem ställde jag och Hampus oss tillsammans och började laga mat. Blev fiskgratäng med kokta potatis. GOTT!
Och ikväll händer inte mycket, mysa och ta det lugnt. Vi har vår månadsdag idag också. 25 månader. Shit, tiden har gått för fort! Haley har fått mat och ligger och leker med sig själv.
Men vi hörs sen! Nu ska vi spela. Puss♥

videoblogg


Libero Up&Go

Har ju inte visat er vad Haley fick i sitt Libero paket Up&Go. Så tänkte göra det nu.



Och de här fick hon i .

nu använder Haley byx-blöjor :)



videoblogg

Ja, som ni hörde hade jag precis sminkat mig. Vet att det är rätt knäppt att ställa sig och sminka sig klockan typ 8 på kvällen. Men har man inget bättre för sig, så varför inte liksom?(:

FIN LÅT- Sebastian Krantz & Michaela Osberg

Sebastian Krantz och Michaela Osberg


Hitta denna videon på Hugo Rosas blogg. Så lyssnade på den, och fy vad bra den är. Och vad fina de är.
Jag fastnade för den och därför tänkte jag själv lägga upp den här. Lyssna på den!
Sjukt fin låt, en av de bästa låtarna jag hört på länge!


19e januari 2011

Hejsan bloggen!♥
Nej, jag har verkligen inte precis vaknat. Men jag har inte haft tillgång till dator idag. Hampus har suttit och tittat på film hela dagen. Och jag vaknade så sent, men ändå rätt tidigt för att vara jag. Så jag bestämde mig för att ställa mig i köket och laga lite mat. Gjorde lite köttfärs av den sista köttfärsen som fanns kvar. Sen så koka jag kött till Haley som jag ska tillaga till henne sen tillsammans med ris. Hon tyckte verkligen om kyckling och ris med grönsaker. Så nu undrar jag om hon tycker om ris och kött med grönsaker. Hon tyckte ju inte om kalopsen som vi köpte till henne. Kanske för att den luktade så pass starkt?:/ Ja, vem vet?
Idag kommer en kund som ska fixa naglarna. Jag känner henne lite, men inte så att jag har umgåtts med henne. Men hon är lika gammal som mig. Och jag har festat med henne en gång. Det var förresten hon som gjorde naglarna här till nyår. Vilken ära jag fick! Och så var det den första kunden som jag fick göra exakt vad jag ville. Så det blev ju mörkt lila till ljus lila. Kommer ni ihåg?
Om inte ska jag visa ännu en bild:)
Sen så skulle Mathilda också komma hit. Men har inte hört något från henne ännu. Men hon dyker väl upp hoppas jag. Tänkte bara uppdatera mig så att ni visste att jag levde.
Ikväll kommer lite nya bilder. Både på mig och på Haley. Har planerat att ta lite nya bilder till bloggen. Men får se hur det går!
Men ha det så bra så länge, så hörs vi sen!♥

videoblogg


Filmtime i sängen

Nu har vi lagt oss i sängen. Men vi ska inte riktigt sova ännu. Utan vi ska titta på film nu. Vet ännu inte vilken, Hampus har laddat ner nya, men jag är inte riktigt sugen på det. Då det är zombie filmer och sådant trams.. Tittar verkligen inte på det nu heller när det är natt. ABSOLUT INTE!
Hur som helst så blir detta mitt sista inlägg för idag. Men jag tycker att jag uppdaterat bra ändå. Skrivit om lite blandat. Idag skrev jag ju om för-nackdelar med att vara unga föräldrar. Och hoppas att många unga där ute som vill ha barn tidigt läser och ser lite mer på allt runt omkring. Att det inte bara är mysigt. Jag tycker själv att det är mysigt och underbart. Men det är så mycket mer än bara det!
Sen har jag tagit lite nya bilder på Haley idag, fast naken bilder. Vet inte om jag kommer att lägga upp dem här. Då det finns mycket barnporr också. Men kanske en rumpa går bra. Vi får se helt enkelt.
Fina blev dom ialla fall♥
Men nej nu säger jag god natt och sov gott. Hörs imorgon! PUSS♥


hittade haley tidigare idag under tv bordet.
hon la och åla sig på golvet först, men sen skriker hon och då hittar jag inte henne först.
men sen ser jag ett viftande ben under bortde. Och där la hon.
vad hon gjorde där under vet jag inte, och hur hon kom under har jag inte en aning om!

och arg var hon när jag väl hitta henne.




kladkakan är klar!

Nu är kladkakan klar. Så nu ska vi sätta oss ner och äta den och spela lite Balck ops! Låter inte helt jävla dumt!;)
Så vi hörs sen!♥

videoblogg


dagens facelook .

dagens facelook är väl ganska så vanlig?
Inte gjort något med håret mer än borstat det.
Och en helt vanlig sminkning.

fördelar & nackdelar

Tänkte skriva ner lite fördelar och nackdelar med att vara ung mamma.
Många ser alltid det från den ljusa sidan, att det är fint, vackert, underbart osv. Men det finns många som glömmer att tänka på att det faktiskt också finns nackdelar.
FÖRDELAR;

- det är underbart att vara gravid, att se tjock ut. Och att veta att det finns något levande i dig.
- att se barnet för allra första gången.
- inreda barnrum, köpa kläder.
- att du har något du måste ta ansvar för.
- du har någon att älska för resten av ditt liv.
- du vet att människan bara är DIN!
- att vakna upp och se ditt barn, att gå och lägga sig och veta att du kommer att vakna upp och se det dagen efter.
- att hitta på massa roliga saker.
- att ha någon att prata med fast dem inte kan prata.
- att ha någon vid sidan av dig alltid!
- att det enda du bryr dig i hela världen är ditt barn.
NACKDELAR;
- får man barn som ung, så får man aldrig leva sitt liv som en tonåring! du måste offra allt!
- innan du ska göra något måste du fixa barnvakt, går det inte så får du stå utan!
- du kanske aldrig blir klar med din utbildning.
- svårare att få jobb.
- du kan aldrig unna dig själv något, utan du måste i första hand tänka på ditt barn.
- har verken du eller din kille jobb och studerar, får ni offra ännu mer.
- det är ett stort ansvar, så kan man inte ta hand om sig själv så kan man inte ta hand om någon annan.

Det finns väldigt många för-nackdelar med att vara en ung mamma/pappa. Man får offra mycket, men man får minst lika mycket tillbaka.
Jag älskar att vara mamma. Men hade jag fått välja så hade jag väntat ett par år till.
Men jag ångrar inte att jag har Haley idag. Jag älskar henne och hon älskar mig.
Jag försöker så gott jag kan. Och jag kämpar. Men det är svårt. Men jag och min pojkvän försöker få det att gå ihop iallafall.
Ni som vill ha barn som unga, tänk igenom innan. För när ni väl gjort ett beslut, kan ni inte ångra er!



Veckans sötaste - SÅ SÖT!

Visst är hon för söt? Och Justin är ju inte heller så dum. Tyckte det var så söt när han kom in där och kramade om den lilla flickan. Typ bror och syster. Men riktigt så är det ju inte. Men den sötaste videon jag sett på länge!

dagens outfit .

(ursäkta för en suddig bild! men satte det på självutlösaren och hajar inte riktigt hur man får bra bilder med den iställningen:/)
Jeansleggins - Gina Tricot , Tröja - Thailand , Pärlörhängen - Åhléns



nörda Black Ops!

Har precis ätit en väldigt god thailändsk typ "förrätt". Eller ja, i thailand äter man det när som. Men om man ska kalla det för någon slags rätt är det mer som en förrätt. Jag fick bara för mig att jag skulle laga det. Inte till middag eller så, utan bara mer som snacks. Men Hampus hade tagit det helt fel och trodde att det var vår middag, för han åt sig riktigt mätt på det. Och det gjorde jag också, så jag ska inte säga något.
Så idag blir det ingen "ordentlig" middag, utan det fick bli vår middag.
Ska visa er en bild på det. Sjukt gott, men man får akta sig för det. För den innehåller rätt mycket fett!
Men att äta det lite då och då ska väl inte skada allt för mycket?
Visst ser det gott ut? Inte svårt att laga heller .
Nej, nu måste jag in och spela lite Black ops, vi hörs sen!

Spotify Premium - HELT GRATIS

Jag hitta en sida där man kunde få gratis Sotify premium genom att värva vänner. Vilket är super ju!
Så vill du också ha gratis spotify premium genom att bara värva vänner? Gå då in här.
Inget svårt alls. Bara till att följa instruktionerna och sätta igång.

videoblogg


18e januari 2011

Godmiddag läsare!

Mår ni fint eller? Jag gör ialla fall. Idag vaknade jag inte alls lika sent som jag brukar göra. Men ändå tillräckligt sent. Men hur som helst skulle jag ju åka och fika med Jane, men jag sov när hon ringde så det blev ju inte riktigt så. Men hon kanske skulle upp en runda sen. Men jag vet inte när. Får se också om Lina kommer. Orkar inte ha fullt hus idag. För jag snackade redan med Lina igår att hon ev skulle upp här.
Hampus är i full gång och städar lägenheten. Jag gör inte så mycket nytta direkt. Men han tycker om att göra det i sin egen takt. När jag gör något så är det alltid så stressigt. Allting ska gå snabbt, och det ska bli rent samtidigt.
Jag tänkte på det innan när jag stod och sminkade mig, att jag önksar att lägenheten var lika ren och fin som när vi precis hade flyttat in här. Men det lär ju knappast att gå. Med tanken på att vi har fler möbler nu än vi hade i början. Och sen är det alla Haleys grejer som hon fått.
Men men, så är det väl att ha småbarn antar jag.
Nej, nu ska jag leka med min bebis! Så vi hörs sen?:)

Kan inte sova!

Nu ligger jag ute i vardagsrummet igen, jag kunde inte somna. Vet inte varför. Men Hampus kunde och Haley kunde. Vi tramsade oss som fan när vi skulle somna. Haley vaknade ju när vi skulle lägga oss(såklart) så jag tänkte ju inte mer på det. Så jag bytade blöja och la henne i vår säng, snacka lite med henne och så.
Sen så bestämde jag mig för att berätta en lite saga för henne. Men istället så tramsar Hampus sig som fan. Och skrattar och retar mig saga. Och Haley la i min famn och höll nästan på att somna. Men inte, för Hampus höllt på. Och jag försöker säga till honom, men så övertrött som jag är så skrattade jag istället. Och sen så sa jag till Hampus att berätta en saga själv. Då berättar han en historia om mig. Väldigt moget ju!
Inte direkt intressant heller för den delen. Men men, sen blev Haley lite gnällig så hon fick en flaska i sin säng och åt upp den gjorde hon och snacka vidare sen och somna utan ett gnäll!
Och nu sover både hon och Hampus. Och vi märkte också att katten tagit Teddys plats, alltså under sängen!
Och förresten från det ena till det andra så har jag faktiskt suttit och gjort lite nytta nu i bloggen. Rensade min kategori "BLANDAT". Det är ju en gammal kategori, där jag hade typ outfits, tips, shopping och sånt. Men sen gjorde jag ju var och en kategori till de olika ämnena. Så visste jag inte hur man kunde sortera den andra kategorin så jag döpte den till BLANDAT.
Men nu så hitta jag det och fick rätt på det. Så nu ska jag ta bort den. Och allt har hamnat på sina platser. Ämne för ämne. KUL!
Nej nu ska jag försöka sova. Så vi hörs senare idag!♥

videoblogg - GOD NATT .


LÄGG DAGS .

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Är rätt trött. Och imorgon ska jag och Jane antagligen åka och fika någonstans. Så Hampus ska då ta Haley en stund.
Ska bli mysigt att bara vara två och snacka om allt som får en att må piss.
Ska bli skönt att snacka med en vän man litar på och som stöttar en genom eld och vatten. Jag har såklart andra vänner också som gör det. Men Jane det är hon som ställde upp varje dag när jag var gravid. Och hon vet så mycket om mig. Vilket gör att jag mår bra och att jag vet var jag har henne.
Ialla fall så måste jag sova nu om jag ska kunna komma upp i tid imorgon. Så god natt och sov gott♥

Haley i sin gåstol .

Visst har hon blivit en stor flicka nu?
Jag ser en så stor skillnad på henne. Från det att hon kom ut till nu.
När hon kom ut var hon visst vacker och söt, men där är alltid några drag som likna typ en alien, eller typ en apa.
Ja, ni kanske förstår vad jag menar. Men just i födande stund så tänker man ju inte : "fyfan vad hon/han ser ut! Liknar ju värsta apan!"
Jag tror iallafall inte att folk gör det när man ligger där och har nyss krystat färdigt. Eller ja, vad vet jag?
Hur som helst så skulle jag säga att nu när jag tittar på Haley så ser jag en fin, underbar, gudomligt söt, vacker flicka. Hon är min flicka, världens finaste sådan!
Finns inte en enda sekund jag tycker att hon är ful. Även fast jag kan slänga ur mig typ -"hej din fula flicka" med en söt röst! Men hon förstår det inte och tar ingen som helst skada av det. För varje gång jag säger det så ler hon. Och det är ingenting jag menar. Min dotter är den absolut finaste för mig. I mina ögon är hon den vackraste som någonsin vandrat på denna jord!
Hur som helst tillbaka till det jag skulle snacka om.
Nu när jag tittar på Haley, hur stor hon blivit allt hon lärt sig och kan, då kan jag inte låta bli att tänka tillbaka på den dagen hon kom ut till världen. Hon var så liten och såg så rädd ut. Hon var en ömtålig liten människa. Hon levde och hon var så fin. Tyst och snäll. Jag börjar nästan gråta när jag tänker på det.
Jag kan ärligt säga att jag saknar den stunden jag la inne på förlossningen, jag saknar det!
Jag saknar den känslan, upplevelsen och vad som hände där.
Jag menar jag kommer ju knappt ihåg någonting. Jag var ju hör av lustgasen.
Men jag kommer ihåg vart enda sekund sen hon kom ut.
Från att vara så liten, så är hon idag en stark tjej som kan mycket.
Hon kan skratta och förstår när folk skämtar med henne och ler. Hon grepar efter grejer och öppnar munnen när hon vet att jag matar henne. Hon tar sig fram efter skeden och stoppar den i munnen, kan vända sig och åla sig framåt. Kan gå i gåstolen och vi försöker nu lära henne att krypa och sitta helt själv.
Sitta helt själv har hon gjort vissa gånger, men det tror vi bara varit en sådan där "en gångs sak".
Men vi lär märka det.
Och nu kan hon till och med grimasera med oss. Hon tittar på oss och försöker göra likadant!
Hon är fin vår lilla tjej.
Och jag älskar henne något så fruktansvärt mycket!♥

facelook .

glömde ju visa bara en bild på mitt ansikte, ni vet "facelooken"? Haha, jag börjar bli larvig nu. Men jag ger allt nu. Eller kanske inte riktigt men nästan på.
Så vet ni vad jag gjort nu? -jo, jag har gjort en alldeles egen kategori till självaste "facelooken". Är det inte underbart?

Så nu in på hur jag såg ut idag. I ansiktet då!


en ganska enkel sminkning. till och med utan foundation, då den är slut ..

lite suddig bild som jag gjort om. men det var självutlösaren. och den har jag
inte blivit riktigt klok på.



videoblogg

Som vanligt sitter jag och snackar på om typ allt möjligt.
Jag är inte den som har en skvallerblogg, så därför skvallrar jag inte heller.
Om ni vill läsa om skvaller så läs typ gossip.se eller vad det är.

dagens outfit .

nu tänkte jag visa er min dagens outfit. första bilden på en outfit för i år. men jag lovar att vara mer noga med det hädanefter.


jeans - GINA TRICOT , stickadtröja/kofta - thailand , topp under - SISTERS ,
klocka - ur & penn .
förresten kanske ni ser att mitt hår har blivit lite ljusare, efter att jag la i lite mer ljusa slingor i det?!
Bilden är ju lite omgjord, men om ni ser på de andra bilderna jag lagt upp efter att jag slingat det, så ser ni skillnaden.

fler bilder .

snygga grabbar .
dansade gubbar .
fulla pojkar .
grabbar .

På tal om amma..

Läste på en blogg igår att hennes läsare klaga väldigt mycket om att hon inte amma.
Varför hon inte gjorde det osv..
Jag kan inget annat än att försvara henne i och med jag varit med om det. Jag har försökt amma, suttit där en lång tid för att få det att funka, och sen när det funkat så har jag suttit där och bitit mig på läppen för att det gjort så jävla ont och varit så jävla obehagligt.
Och sen när jag delat upp så att Haley både får flaska och bröst för att brösten är lite ömma och inte producerar lika mycket mjölk. Och sen när man ska gå tillbaka till brösten så vägrar hon att ta imot det. Utan föredrar flaskan istället för bröstet. Då blir man så känslig och vill bara gråta. Men man gör det inte, utan man fortsätter att kämpa. Men istället så skriker hon, och man vill bara ge upp. Men man får inte det. Man kämpar och tillslut tar hon lite och sedan släpper hon och sådär upprepas det varje gång man ska amma.
Och sen när man börjat få in tekniken så tar mjölken slut istället! Fattar ni hur lack man blir? SVAR NEJ!

Ni som inte har ammat, ni har absolut ingenting att komma med. Ni ska bara hålla tyst!
Och om man ska amma, det bestämmer man själv. Det är upp till var och en.
Men visst är det bra att amma, det är gratis, det är nyttigt för barnet, det är enklare men också så mycket svårare. Det tar tid innan man får in tekniken! Men känner man verkligen att det inte går och att man tycker det tar alldeles för lång tid innan man får rätt på det så ska man inte amma för att någon annan tycker det!
Jag ammade i 1 månad. Efter bara en vecka får jag feber och mår skit! Jag köpte en pump och började pumpa istället, det gick bra enda tills bröstmjölken tog slut. Jag blev skit arg. Jag hade suttit och kämpat med hon från BVC med att Haley skulle ta mitt bröst, men Haley vägrade. Mina bröst är konstiga och Haley har inte velat suga på mina bröst sen hon kom ut. Men det blev ännu värre när hon fick dela på flaskan och brösten. Hon vägrade ta brösten efter flaskan.
Så ni som klagat på denna tjej, var tyst innan ni verkligen vet hur det fungerar! Det är inte så lätt som ni tror att det är!
Jag trodde också först att det bara var till att ta ut pattarna och stoppa den i munnen på ungen och sen var det bra där. Men det är långt ifrån så lätt!

videoblogg

Har tagit mig lite tid för att göra en bra videoblogg. Fick börja om två gånger innan det blev bra.
Men det var inte speciellt jobbigt eller så.
I och med ni får videblogg nu så får ni bilder lite senare. Låter det bra? :)

17e januari 2011

Hej kära bloggläsare♥
Allt bra med er? Jag mår toppen idag, förutom att jag fortfarande är rätt förkyld. Men det lär väl gå över snart hoppas jag. Har gjort vid mig nu, för vi ska snart in till Eslöv för att hämta Haleys paket som hon fått från Libero, och sen för att äta middag med mamma och min bror. Ska bli trevligt!
Det var längesedan vi alla satt och åt tillsammans, tror det var julafton sist.
Sen så kommer här upp lite bilder under dagen också.
Har varit flitig med bilderna idag.
Vad gör ni andra idag då? Går i skolan? Eller ni kanske redan har slutat?
Sen när vi kommer hem så ska vi antagligen börja packa lite smått inför vår resa.
Jag lännnngtar!
Men nu ska jag fixa klart allt, sen ska vi åka. Hörs sen! Puss♥

GOD NATT!

Har precis tittat på en film som heter Down to earth. En väldigt rolig film, så den kan jag rekommendera till er som är komedi älskare. Jag tyckte ialla fall att den var toppen:thumbup:!
Nu sitter jag i sängen och bloggar. Jag tänkte berätta för er att det kommer att bli lite ändring i bloggen. Designen får vänta dock! Ialla fall tills hampus installerat ps till mig igen.
Men vad jag menar med förändring det är att jag ska vara mer aktiv här. Blogga om allt möjligt, inte bara sådär vad som hänt om dagarna och så. Utan kommer lägga upp fler outfits, veckans blogg ska vara varje vecka, kanske kör lite hiss och diss då och då, ladda upp minst en videoblogg om dagen, alltså både när jag snackar om allt möjligt, men också när jag ska berätta saker, eller när jag ska visa hur Haley gjort framgångar sen hon kom till världen. Ja, sådär allt möjligt. Ni förstår säker vad jag menar. Och förresten tänkte jag visa er en rundtur i vår lägenhet. Har ju inte visat er bilder eller något sen vi flytta in här. Visa ju bara bilder då vi höll på att flytta in. Så tänkte visa er en rundtur, genom att filma. Hade det varit något? Men först ska jag städa!
Och så ska jag visa massvis med bilder. Det tycker ni väl om?
På tal om annat så sover Lina och Mela här inatt. Lina ska till skolan imorgon så de lär sticka tidigt.
Men vi sover vidare. Sen ska vi förmodligen städa, sen in till Eslöv och hämta Haleys paket som hon fått från Libero.
Tror det är up&go. Men vi får väl helt enkelt se! NYFIKEN!
Nu ska vi sova, så med detta inlägget säger jag GOD NATT!
Och så ska ni få bilder som ni kan roa er med. Blir lite bilder från helgen och så.
Men sov gott! Puss&kram , M♥
när jarin och lina färgade mitt hår i veckan .
när vi hade lite chillkrök hemma i fredags .
Sötaste Jane, jag och världens bästa Ponne!♥ BIG LOVE PÅ ER!
Jane och Slisk .
ni får fler bilder imorgon, för nu ska jag sova!

bloggar ändå

Jag kom på att bloggen är en del av mig, jag kan liksom inte bara skita i den hur som helst. I såna fall måste jag be om lov först. Och sen kom jag på att bloggen är det enda stället på hela jorden där jag kan skriva exakt vad jag tycker och tänker. I hela jorden så är bloggen det enda stället som verkligen förstår mig och tar imot allt det där jag har att säga. Därför så tänker jag blogga. Kanske inte blogger lika mycket och kanske inte är så intressant att läsa. Men kom ihåg, det är min blogg. Och det är här jag skriver ner allt det jag har att säga!
allting har blivit så fel mellan oss.
ibland kan både du och jag vara idioter .
men jag tycker inte att det ska hindra oss från att vara ihopa.
men ibland blir det för mycket.
men du är världens finaste pappa! bara så du vet om det.



PAUS

Jag pausar att blogga i några dagar. jag behöver bara tänka och vila mig.
jag hoppas att ni alla förstår det val jag gör.
behöver bara lite tid .
<3

duschen CHECK!

Har typ precis stigit ut ur duschen, sköönt!
Nu känner jag mig så fräsch igen. Länge sedan den känslan föll mig på smaken.
Har ju som sagt legat sjuk hela veckan, och är man sjuk för man vara lite nasty! Det är tillåtet, faktiskt.
Nu har jag satt på mig nya rena kläder som luktar skunk. Okey, jag skämtade. Det luktar så underbart!
På tal om annat så ligger Haley och sussar gott i våran säng. Nanna henne innan jag slängde mig i duschen. Hon brukar aldrig vilja sticka upp vid 10 i vanliga fall fast gjort det hela veckan. Så hon är trött efter bara 1-2 timmar efter det att hon stigit upp.
Vet ni en sak som jag kom att tänka på nu?
Haley har fan i maj sovit hela nätter sedan hon var 2 veckor gammal. FATTAR NI?
Sedan dess har hon sovit från kväll till morgon utan ett ljud. I vanliga fall brukar det alltid vara från period till period. Det brukar alltid ändras. När man väl fått klick på det, så ändrar dom sina vanor. Men Haley har inte ändrat ett smack! Fan vad sköönt!
Jag tror att hon gjort mig för bekväm. Att jag till och med tycker att 10 är tidigt:o!
Men jag vet ju själv om att det inte är så tidigt som jag tror att det är när jag är nyvaken.
Hur som helst, ska sminka mig nu. Vilket jag inte gjort på hela veckan heller. Ska bli skönt att komma in i sina vardagskläder igen.
Hörs om en stund, kyss!♥
sån pappa gris .
men även lite mamma gris .

14e januari 2011

Godmorgon mina kära läsare♥
Första dagen på hela veckan som jag faktiskt är uppe i "normal" tid. Jag har ju ingen som helst någon tidsuppfattning längre. Men idag sov jag i sängen och Hampus på soffan då vi hade lite tjafs igår, så lika bra att vara ifrån.
Så jag tog Haley imorse. Eller ja, vid 10 tiden. Hon fick flaskan och jag trodde hon ville somna om, men icke!
Så jag steg upp med ett leende och byta blöja, kläder och började diska. Leta efter mitt skal till mobilen också, men hitta ett annat som jag inte leta efter. Men det rosa jag leta efter hitta jag inte. Jag var så säker på att jag la den på hyllan i min klädkammare. Får väl leta vidare sen.
Tänkte att jag skulle hoppa in i duschen också, och sedan ta på mig. Det hade ju inte varit helt fel.
Haley går just nu i gåstolen och tycker det är super!:thumbup:
Ska möta upp Ponne sen också, och så ska vi hämta min kära bror som jag inte träffat på en hel vecka nu.
Men nu ska jag kela lite med bebisen, sen så ska jag duscha. Så vi hörs sen♥

spela lite till..

har spelat några rundor call of duty. första rundan med Jane. gick skit bra. dödade 237 st. REKORD FÖR MIG!
Ja, så nu måste jag spela lite till för att försäkra mig om att jag är bra nog.
så kommer inte att blogga mer ikväll. hörs imorgon istället!♥

13e januari 2011

Hola hola!♥

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering!
Men det får man väl lov att ha när man är sjuk?
Jag och Hampus sitter iallafall och letar efter en lägenhet.
Även fast denna vi bor i nu är stor och fin så saknas det ändå mycket.
Vi ha tex. ingen torktumlare, vilket gör att det tar evigheter för oss att tvätta, och när vi väl tvättar går det med 2 maskiner om dagen. Så innan vi är klara med en tvättkorg har vi fyllt en ny.
Sen så funkar inte fläkten som den ska.
Och sen så bor vi ju med Hampus farmor och farfar som är våran hyresvärd. De är släkt. Men samtidigt så tycker jag att de ska behandla oss som en hyresgäst också.
Som innan idag kom Hampus farbror eller något och början vara spydig mot Hampus. Bad Hampus flytta bilen, och sa att han inte kunde ställa den rakt vid ingången av parkeringen. Och avsluta med "fattar du?"
Hampus kom upp och vart förbannad och började tycka att det inte längre är så roligt att bo här.
Han som sa till Hampus bor verken här eller under oss. Han är son till hampus farmor och farfar, men han bor inte här så tycker ju inte att han har den rätten att vara så kaxig då.
Vi betalar faktiskt för att bo här.
Så Hampus och jag snackar om att flytta nu. Även fast vi får mindre yta för samma pris så är det nog värt det.
Men vi kommer inte att bo kvar i Löberöd då. Utan Eslöv eller Lund. HELLRE DET!
Eller så funderar vi på Malmö. Jag har åtminstone min syster där.
Men vi får se. I och med det bara är han som jobbar så blir det lite svårt. Men efter att vi kommit hem från Thailand så ska jag fixa jobb jag med (:
Sen så ska jag söka in på distans nu snart. LÄNGTAR!
Hur som helst, äta lite glass och spela lite tv spel nu kanske?:)

Sammanfattning av 2010

Har inte gjort en sammanfattning av förra året så tänkte göra det nu lite snabbt.

Nyåren till 2010 friades i thailand med släkt och vänner. ROLIGT!
När vi kom tillbaka till sverige så flyttade jag in hos mamma på riktigt igen.
Vi blev en familj, en liten men varm familj.
Jag fick reda på att jag var gravid i mitten av Februari. Och jag hade ställt in mig på att göra abort.
Ända tills jag visste att jag var i vecka 18 och insåg att jag inte kunde ta liv på någon som redan hade börjat bli en "människa". Jag och Hampus bestämde oss för att behålla det och göra det bästa av saken.
Jag förlorade mina "närmsta" vänner, men insåg vilka som var mina äkta.
Jag kämpade mig förbi en svår period. Jag ville inte förlora vänner pga min graviditet, vilket jag gjorde.
Men jag insåg att jag klarade mig.
Jag och Hampus flyttade hit i början av Juni och vi började att förberedda inför den nya familje medlemmen som skulle dyka upp inom snarast. I början av Augusti var det dags att födda. Jag var rädd men var så glad att det äntligen var dags.
Sen den 7e Augusti var Haley ute i den vilda världen. Och allt gick bra.
Hon var frisk och fin!
Kom hem från sjukhuset dagen efter, då började den lilla familjen på allvar. Blöjbyten, mat, läggdags rutinerna, vakna halva nätter osv.
Sen bokade vi en resa till Thailand. Haleys första resa alltså.
Och Haleys första jul firades hemma, med mormor och morbror.
Nyår firades i Skurup med vänner. Vilket var trevligt.
Sådär såg mitt förra år typ ut. Snabbt och enkelt!
haley nyfödd. Några timmar gammal .
väl hemma från thailand .
innan jag fick reda på att jag var gravid .
första magbilden. runt v. 20
första ultraljudet. v 20
andy .

efter alla om & men .

Det blev kinamat idag trots allt. Men jag blev irriterad när Hampus beställde fel till mig. Jag skulle ha friterad kyckling, men han tog kyckling i currysås. Så jag vägrade att äta(jag vet löjlig).
Så det slutade med att det blev bråk och allt rasade. Vi höll på att mörda varandra nästan!(okey inte riktigt men nästan)
Men efter alla om och men så åt vi vår kalla kinamat tillslut. GOTT!
Och nu har vi spelat en runda call of duty och ska spela mer. Men han ändrar sina vapen och då tänkte jag bara passa på att slänga upp ett inlägg, + att jag sitter och äter friterad banan med glass. Mumms!
Nu ska vi fortsätta! Bye!♥

RESEFEBER .

Jag börjar få resefeber nu asså. Trots att det är typ 3 veckor kvar, så känns det ändå så nära.
Och trots att jag är sjuk så känner jag att jag snart kommer att bli frisk.
Och grejen är den att ju sjukare jag blir ju mer drömmer jag mig bort! Ovanligt eller vanligt?
Men som sagt så börjar jag få resefeber nu. Det beror mycket på att det är Haleys första resa, och sen så är det så att vi blir en mer i släkten. Jag får en kusin till! En pojke denna gången.
Så han kommer att vara jämngammal med Haley. Bra, då har hon någon att leka med. Och så har hon någon hon kan snacka med. Jag kommer att lära Haley thailändska, det är viktigt att kunna språk. Och i med jag är därifrån också så är det bra för henne att kunna det. Vi kommer antagligen att åka ner där flera gånger under hennes liv. Så lika bra att hon lär sig det.
Nu är frågan, ska vi käka kinamat eller?
Haley kan sova på alla sätt och vis! Bara hon får mat så är hon nöjd!

12e januari 2011


Hejsan sjuklingen som skriver här!
Hoppas att ni mår bättre än mig och gjort mer nytta än vad jag gjort idag.
Idag har jag inte rört ett enda finger. Hampus har sprungit som en slav för mig och Haley.
Okey, Haley har han inte behövt slava för. För hon mår som en prinsessa idag igen. Hon är visst lite snuvig men det hindrar inte henne från att ha det jäkligt bra. Hon har sovit kapp med mig hela dagen idag. Men även sprattlat, snackat och lekt. Har ätit två mackor på hela dagen. Känns bra eller?
Lönt att äta när man ändå inte kan smaka något?!
Är fett sugen på kinamat också. Men vet inte om det är något att ge sig in på nu när man är dålig.
På tal om dåligt, mitt huvud lär sprängas snart. FYFAN!
Varje gång jag hostar upp 3 liter slem, så dunkar huvudet, hjärnan hoppar typ upp och ner!!
Asså jag får sån ångest, att varje gång jag hostar så vill jag gråta. Okey, jag ska vara ärlig. Inatt när jag skulle sova, så hade jag ju självklart den värsta hostan. Och då böla jag! Ja, ni läste rätt. Jag bölade satan ta mig!
Jag tycker sådär lagom synd om mig själv. Och vill ha helkropps massage! Jag menar, det är väl inte för mycket begärt?

Nu ska jag ta min unge!♥

GOD NATT♥

Nu säger jag faktiskt got natt. Första kvällen på väldigt länge jag lägger mig såhär tidigt.
Men jag är rätt krasslig nu, och vill helst bara sova. Vill inte bli mer sjuk, så får hoppas på att det snart går över.
Det blir bara värre och värre för varje dag som går. Typiskt!
Och jag kommer inte ihåg pinkoden till min mobil. Jäkligt smart av mig asså!
Så får tänka som tusan imorgon.
Haley sover också nu och gjort det en stund. Hon mår dåligt hon med min lilla ängel.♥
Stackare!
Men hur som helst, vi hörs mer imorgon. Och håret verkade att ha blivit bra! TACCCCCK JARIN & LINA!- ni är guldvärda!♥
GOD NATT♥

Zac Efron & Vanessa Hugens

Såg i tidningen bildextra att paret från High school musical gjort slut.
Vilket ledde mig till att köpa tidningen. Där stod något om att Zac varit otrogen med Ashley Tidsel eller vad hon heter eller hur det stavas!
Bryr mig inte heller.
Och det gjorde iallafall att jag blev ännu mer nyfiken. Men jag läste om att det inte var någon otrohet i det hela. Alltså var inte otrohet den anledning de gjorde slut för.
Utan de hade nåt sitt slut. Jag är faktiskt hemskt ledsen. Jag trodde ändå att de paret inte skulle vara som många andra hollywood. Utan att de skulle klara sig med varandra, att det skulle gifta sig, skaffa barn och leva tillsammans. Trots att det självklart finns svackor.
Men tydligen inte. Att det gör mig så ledsen är för att jag bokstavligt älskade de paret! De var som gjorda för varandra. Och redan i första filmen av High school musical så tyckte jag att de var så perfekta för varandra!
Så lite ledsen är jag. Och det är säkert många andra som är de för deras skull. Finns många fans runt omkring som faktiskt tycker samma sak som mig!
De var fina tillsammans!
De var som gjorda för varandra.
Men vad gör man nu? Önskar de all lycka till?

Ja, jag önskar de båda all lycka till och jag hoppas att de hittar tillbaka till varandra!;) Haha!
Nej, men om de inte skulle bli tillsammans igen så hoppas jag att var och en av dem hittar den "rätta".



de senaste naglarna .

änkte bara visa de sista naglarna jag gjort. Både på mig själv och på andra.


Tezz naglar , börjar på en mörk lila färg som sedan tonar sig utåt med ljusare lila.
Blev väldigt nöjd med dem. Och det blev Tezz med.


Janes naglar. Vanliga vita tippar med vitt glitter.


mina naglar. Som jag hade på nyår. Har ni redan sett kanske i tidigare inlägg?



FÄRGAR HÅRET

Just nu sitter jag och håller på att få färg i mitt slitna hår. Jarin och Lina har hjälpts åt, och jag har typ halv sovit under tiden. Skit skönt ju. Fick ligga ner dessutom;)
Haley är väldigt dålig på tal om annat. Hennes ögon rinner konstant och hon är snuvig som bara den.
Men hon är super pigg. Hon har fått sitta i gå-stolen nu ikväll.
Vet inte om det är för tidigt för henne att gå i den. Men hon har ialla fall haft skoj med den och faktiskt lärt sig att röra sig fram och tillbaka med den. Hon gick till och med under matbordet och där stod hon. Ingen såg henne, men tillslut hörde vi ljud. Och jag sa till Hampus att dra ut henne ifall hon skulle slå i huvudet. Men kom på sen när jag tittade under att så lång och stor är hon ju faktiskt inte ännu!
Men nu måste jag kila för att ta av färgen. PUSSSS!♥

11e januari 2011

God eftermiddag mina kära♥
Jag är nog rätt förkyld idag. Verkar så ialla fall. Halsen gör så äckligt ont när jag ska svälja.
Och Haley ligger på pappas mage för att hon mår skit. Hon är sjuk och det gör det inte enklare när ögonen och näsan rinner på henne. Vet inte vem som smittat vem. För vi blev typ sjuka samtidigt om man säger så.
Ska ialla fall snart sticka till banken och ta ut våra sparade pengar. Sen ska vi växla pengar också, men det får bli en dag då det är mer värde på pengarna.
Hur som helst så vill jag bara bli frisk igen. Jag vet jag har inte ens åkt på en ordentlig sjukdom men jag vill inte vara sjuk. För jag vill kunna resa och vara på den säkra sidan.
Videobloggar går inte heller. De laddar inte upp. Fel på deras sida eller på vårt internet?
Men det kan ju inte vara fel på våran internet då faktiskt vi faktiskt kan gå in på alla andra sidor.
Och jag kan ju trots allt blogga och så.
Men men, vi lär märka under dagen om videoinlägget kommer att funka eller ej.!
Men nu ska jag fixa mig lite, sen ska vi dra till banken!
Vi hörs senare. Och så hoppas jag att ni mår bättre än mig och stumpan!
Puss&Kram♥



dags att lägga sig kanske?

Jag funderar på om det kanske är dags att lägga sig kanske?
För vi ska upp rätt tidigt imorgon och lämna Mela på kör skolan och sen ska vi göra absolut ingenting. Lina är också här nu. Efter alla om och men! Men hon smet sig ut och hoppade in i bilen trots vad hennes föräldrar sa. BUSIG lite Lina. Men hon ville prata. Hon har mått rätt dåligt idag.
Så hoppas att hon blir bättre.
Och min hals dödar snart mig. Inte riktigt ännu, men snart kommer jag att dö av smärtan! Och det hoppar jag helst över! Kanske ska lägga mig nu innan det är rent för sent.
Så vi hörs imorgon människor! Kommentera, så blir jag glad!♥
GOD NATT!♥


min prinsessa!




10e januari 2011

Hejsan bloggläsare!♥
Allt bra med er eller? Med mig är det bra, men jag har börjat få ont i halsen och blivit lite förkyld. Men bättre nu än senare. Vi ska ju snart åka så bäst att bli dålig nu i såna fall.
Har egentligen inte tid att skriva nu då vi ska ner till Hampus föräldrar. Vi ska snacka med Lina lite och så.
Mela ska också med. Han är väl påväg nu.
Men vi hörs av senare eller?
Puss och kram♥

bilder från helgen

såhär såg jag ut i fredags .
folket .
killarna . (mela saknas)
tjejorna! (min klädsel bytades timme efter timme. de kläderna ni ser
på bilden är de kläderna jag hade då jag var rätt dragen!)
snygga bruuuuudar .
jag gick loss tillslut .
snygga vi är . säger bara hot hot hot
snyggaste .

videoblogg


Tvspel är awesome!

Har suttit och spelat med Lina. Super kul!
Dock så är jag en dålig förlorare!;( Mindre kul kanske. Men vi körde mot botar. Vilket gjorde att jag inte blev lika arg. För vi vann ju  trots allt. Trots att de var 9 och vi 2! Haha, ägda!
Nu ska jag krypa ner bredvid min pojke och titta på film. Så vi hörs med ett senare inlägg.
Pussen!
så sexxigt liksssom!

videoblogg


Teddy & Haley♥


Sötnosar!

9e januari 2011

Godmiddag alla läsare!♥

Allt bra med er idag? Jag mår mycket bättre idag. Kanske för att jag mådde rätt så risigt igår!
Hur som helst så vaknade jag lagom sent idag, Hampus och Haley med faktiskt!
Men en sak också! Haley har blivit duktig på att gå och lägga sig i tid. På att faktiskt somna tidigt om kvällarna och sova hela natten och vakna typ 8 halv 9.
Trots att tidigt om kvällarna för mig är typ 10 halv 11 så känns det ändå bättre än typ 12 på natten elller senare än så. I början hade ju Haley inga som helst tidsuppfattningar, vilket gjorde att hon var vaken till typ 02 vissa nätter och ibland senare. Men de hade en förklaring sen. Haley var ju en nattbebis i min mage och så ville hon ju fortsätta. Hon var ju chefen! Och vi fick följa hennes tider!
Men idag möts vi på halva vägen! Hon har blivit så extremt duktig nu och lär sig nytt för varje dag som går.
Som förra veckan lärde hon sig tex. att pappas ljud var lite läskiga och började gråta till de ljuden varje gång. Lärt sig att sätta upp sina knä och lyfta på rumpan nu, men har inte riktigt fattat det där med hur händerna ska användas. Sen tror vi att hon har börjat förstå att hon heter "Haley" nu. För varje gång man ropar på henne så tittar hon, eller säger man hennes namn så reagerar hon, precis som att hon vet! Hon är så duktig mitt lilla liv!♥
Nu har jag faktiskt inte tid att sitta och skriva mer, detta var bara "första"-inlägget av det hela.
Men vi hörs sen efter att jag har duschat!;)
Puss och kram♥



bilder från nyår !

såhär såg jag ut på nyår!
mina matchande naglar!
prinsessan och min mamma!(haleys mormor!)
en söt Hampus .
fooolk .
så söta .
doang och  haley . söta!

kärlek & respekt?

Vad är kärlek och respekt för er?


För mig är kärlek och respekt något man bygger upp. Antingen med en vän, partner, eller med sin familj.
Det är något man försöker att bygga upp. Och försöker det att bli så bra och tryggt som möjligt!
Men många har tappat uppfattningen av orden kärlek och respekt!
INGEN är värd att bli behandlad som skit, ingen är heller värd att någon annan går bakom ryggen! Men en sak alla är värda är respekt och kärlek! Det är en sak som är säkert, oavsett vad!
Och finns det kärlek och respekt med i bilden, så ska inte falskhet och lögner vara med!
Har man respekt för en person så ska man inte gå bakom ryggen på den människan heller.
Jag vet egentligen inte vad jag vill få utav detta inlägget. Men jag vill bara berätta för er att vara rädda om de ni VERKLIGEN bryr er om, visa kärlek för de människor ni ÄLSKAR, behandla människorna ni verkligen bryr er om och älskar med RESPEKT!

Ingen människa kommer någonsin att få såra mig eller min familj!
De människorna som sårar min familj, kommer aldrig att kunna se mig i ögonen igen!
Min familj går först och jag älskar min familj vare sig jag borde eller inte!
JAG ÄLSKAR ER .

8e januari 2011

Hejsan allihopa!♥

Det var rätt så länge sedan jag bloggade ordentligt. Men nu är jag på det igen. Fast idag är jag rätt så bakfull!
Jag mår skit. Eller ja, jag mår som jag förtjänar heter det ju faktiskt! Men fy vad min mage inte vill som jag vill. Och jag har sovit kanske 4-5 timmar max! Sen vila jag lite nu också under dagen och det var välbehövligt! Eller vad det heter. Jag hoppas ialla fall att ni andra mått bra och haft det underbart under ert lov/semester!
På tal om semester så sticker vi om mindre en en månad! Igår var det exakt en månad kvar! Och Haley blev alltså 5 månader igår. Hon växer och växer så det är knappt sant!
Och för er som undrar så hade vi lite chillkrök här igår. Var inte allt för vilt utan det var lagom tempo och det var roligt!:thumbup: Vilket faktiskt är huvudsaken.
Och från och med nu ska jag börja blogga mer. Precis som det var förr. Kanske dyker det upp några videoblogg sen också, och bilder kommer absolut att komma idag! JAG LLOVAR!♥
Puss så länge!♥


3e januari 2011

Helllo snyggfisar!♥
Allt bra med er ellor?:) Med mig är det kanon.
Sitter med vänner och dricker, sjunger och har allmänt trevligt!♥
Idag är fortfarande inte en bloggdag, men jag kommer igång med det så fort jag hittat mig själv igen.
Jag har bara inte orkat med någonting. Jag vill helst bara vara ensam och ta det lugnt!
Men kommer att blogga mer senare ikväll. BARA SÅ NI VET!♥

2a januari 2011

Hello everybody!♥

Hur är det med er idag? Jag mår kanon bra, förutom att jag är trött!
Men jag har vilat lite så det är ganska lugnt!
Vi har precis ätit och det var gott! Och nu ska Hampus baka kladkaka!
Och sen ska vi ta det lugnt! Titta på tv och sen äta kladkaka och äta mango!
Lite nyttiga är vi allt.
Och Haley ligger och sover. Men hon har varit lite gnällig.
Jag kommer att ladda upp bilder senare, och datorn funkar nu som den ska. Hoppas jag!
Men nu ska jag plocka undan på bordet och sen ska jag inte göra mer. Hejdå!♥

1 januari 2011

Hejsan allihopa och gott nytt år!♥

Hoppas att alla fick en bra nyår. För det fick jag! Trots att jag är småbarns mamma så fick jag ändå det trevligt. Men jag hoppade över raketerna som alla andra åren.
Sitter fortfarande kvar i Skurup, då Hampus tagit i sönder vår dator. Vi förmodar att hårdisken kraschat! Och har den det så kommer jag att bli väldigt arg och ledsen! Då alla bilder jag tagit och alla bilder då Haley kom ut kommer att gå förlorade! Att vi inte har kvar dem på mobilen är för att jag hade min gamla mobil när jag födde Haley. Och sen fick jag ju min Iphone 4.
Hur som helst så kommer jag att bli besviken på de andra bilderna också, men jag kan ta nya bilder. Men förlossningsbilderna kommer jag aldrig att kunna ta om! Det är något speciellt!
Så jag hoppas att Doang, mammas kompis man kan hjälpa oss att rädda det! Det hade betytt så enormt mycket för mig! Han håller på med datorer och jobbar med de, och kan allt om datorer. Så han är min dator hjälte!
Nej, snart ska jag ner till de andra och käka efterrätt och sen ska vi bege oss hem, om datorn hinner att bli klar i tid. Annars får vi väl bli här till så sent det behövs!
Min dator ska gå igång så är det bara!

Men ni får ha en fortsatt bra dag!♥




RSS 2.0