SNYGGT FRÅN NELLY.COM

Det är inte så ofta jag kikar runt bland hemsidor med snygga kläder, skor osv.. Och ännu mer sällan brukar jag tipsa om snygga saker på bloggen inom "mode-kategorin". Men nu känner jag att jag faktiskt vill och kan göra det. Snart eller ja, "snart" kommer jag tillbaka till min vanliga kropp igen och då är det genast tio gånger roligare att titta på kläder/skor osv. 
Inte för att jag kanske tänker beställa något utav det just här och nu, men att sitta och titta och faktiskt vilja ha något kan leda till att man skärper till sig med träning osv.. 
Allting enklare att hämta inspiration från andra eller av andra. 
Så nu tänkte jag tipsa er om några saker jag hittat på Nelly.com som jag tycker är snyggt!

499 kr, finns i 3 olika färger.

599 kr, finns också i 3 färger.

549 kr för denna fina klänningen. 

699 kr för denna söta klänningen.
denna vill jag jätte gärna ha! så kanske något man ska satsa på? 


det blir inte bättre

Gått över tiden, känner mig stressad och irriterad. Jag vill inget hellre än att föda, men jag vill inte sätta igång min förlossning. Jag är för rädd, en mes med andra ord! 
Jag vill bara att det ska gå igång naturligt, men jag vet att naturligt inte alltid finns. Att det finns undantag, men jag kan inte låta bli ändå. Varför varför ska det behöva vara så svårt och komplicerat den här gången?! 

Jag lider av foglossning, inget jag är stolt över eller trivs med.. 
Jag har så ont vissa dagar att jag inte ens vill veta av mig själv. 
Inte nog så kan jag knappt gå längre, det känns som någon skickat upp en bomb i vaginan på mig! 
Jag går som jag skitit ner mig bokstavligt och kan inte resa mig upp ur sängen själv. Kan inte ens resa mig upp ur soffan själv, och när jag ska göra något så gäller det för mig att planera i god tid om ni förstår vad jag menar. 
Nej men helt allvarligt, igår kväll/natt så ville Hampus nästan köra in till sjukan, för det är inte meningen att man ska vara förlamad för att man är preggo. Inte för mig iallafall! 
I och med jag fick en dröm graviditet och förlossning förra gången så gäller väl andra puckar denna gången! 
Oavsett hur det blir så vet jag att varje sekund är värt det. Jag vet det så väl, och det är därför jag fortsätter att kämpa och inte gett upp ännu. 
Trots att jag många gånger vill ge upp och bara skrika för allt i världen så gör jag det inte.

Mina dagar nu mera handlar om att vänta, göra så gott jag kan, försöka städa och hålla mig till andra tankar, försöker att klara mig igenom mina dagar och verkligen planera inför en ny ställning. Att vända mig om är en process, tro det eller ej! Men jag behöver även hjälp till det, och inte nog så kan jag inte ens lägga mig i säng utan att behöva bli dragen i armar och ben. 
Och jag kan väl erkänna att mycket har berott på att jag och Haley föll i marken i helgen.. Jag är öm, med blåmärken och skrapsår lite här och vart. Och igår märkte jag att min högra axel fått ta rätt mycket stryk. Då jag valde att landa på den istället för att trilla rakt fram på magen. Det var det smartaste jag gjort under mina 9 månader. 

& jag kan väl säga att magen inte växer så mycket mer. Den står nu mera stilla. 
Lika bra så jag slipper bli handikappad på riktigt! 
Tiden står iallafall stilla för mig/oss.
/ längtan är enorm.


DÅLIG APP?

Är blogg.se:s app dålig eller? Jag kommer inte in på bloggen via mobilen, oavsett hur många gånger jag försökt. Och det är inte fel lösen eller något för det har jag redan testat.. Så är deras app såhär dålig eller det är bara just idag? För jag vill gärna kunna blogga från mobilen utan att behöva gå in på internet och massa sånt skit och trams.. 
Eller är det kanske bara jag som har problem med appen?! 
Snälla hjälp mig och svara på min fråga.. För ska det vara såhär kan jag inte blogga här.. 

Mobilen är alltid till hands och då behöver vi en fungerande app också, helst! 
Och vad vore bättre än en mobil och en fungerande app där man kan blogga ifrån snabbt och enkelt?! Jag behöver det när bebisen dykt upp. Det gör allting enklare och då har jag mer tid att uppdatera er också! 
Så säg mig, är appen såhär alltid, eller det är bara jag som har sån jävla otur? 

Vi har iallafall ätit glass, var nere vid golex och köpte vars en glass. Älskar glass, det är så kyligt!:) 
/ en bitter May här nu. 


L. Scott


Passion unattended is a flame that burns to its own destruction.

BACK


Hej & hå blogg.se!
Nu är jag tillbaka, skit bra va? Har ni saknat mig här på blogg.se eller?
Jag kan ävl erkänna att jag saknat att blogga här rätt mycket. Jag har varit på nattstad och gjort mitt där. Och toppat topp 10 där också, vilket gjort mig så otroligt glad. Att veta att det finns så många som följer mig.
Men nu undrar ni säkert vad jag då gör här på blogg.se om jag trivdes så bra på nattstad. Och jo, jag trivdes bra. Men det var här på denna bloggen som jag "startade upp" allt. Anledning till att jag har så många läsare och besökare varje dag är pga denna bloggen. Och det var här jag blev May, det var här jag blev "ung mamma" och det är såklart jag vill fortsätta här då. Jag har bloggat på nattstad då det varit enkelt med allt från design till att tjäna extra pengar.. Men nu vill jag inte ha den dära "enkla" designen. Utan jag trivs himla bra med en lite snyggare design som beskriver mig. Och det bästa är att slippa anpassa sig. Kodmallarna på nattstad gjorde mig galen. Nog för att jag älskar deras app, men det spelar ju ingen roll sålänge allt annat suger.
Nej, men nu tänkte jag ge blogg.se en chans. Tänkte blogga här fram över, men jag kanske kommer på om några dagar redan att jag inte trivs här, men då kommer jag självklart att flytta tillbaka och blogga på nattstad igen och då kommer jag även säga det här innan. Men som det är nu så kommer jag att vara här tills jag börjar få utbrott på appen. Vilket jag redan fått en gång idag!
Nåja, till något mycket roligare. Haley blev 2 år förra tisdagen, så otroligt snabbt tiden gått med den damen. Och jag skulle fött för 2 veckor sedan, men ännu är jag tjock och bara en barns morsa.
Jag börjar bli riktigt irriterad men kämpar på ändå. Det är jobbigt att gå över tiden, och det är jobbigt att vara handikappad. Jag kan inte röra mig och har svårt att sova om nätterna.
Nej, men allvarligt detta var bara ett "börja om" inlägg. I nästa inlägg skriver jag mer som ett normalt inlägg OK?;)
/ see youuuuu..

RSS 2.0