29e april 2011

Hejsan bloggen!

Shit vad jag är sliten. Trött som ett jävla gnu! Haley är därimot tvärtom. Pigg och gla. Leker och leker min unga dam.
Hon är verkligen ett liv nu, för så var det inte så mycket liv man fick av henne. Men idag så är det grejer som välts och saker som dras ner och går i sönder. Inte hennes fel, vi får skylla oss själva som inte tagit undan det. Men det har väl helt enkelt gått rent för snabbt.
Trodde ju inte ens att hon skulle lära sig krypa, utan börja gå direkt. Men så var inte fallet. Efter att hon lärt sig ställa sig upp så lärde hon sig strax att man kunde krypa..
Hon är begåvad mitt lilla troll barn! Hon är en av anledningarna till att jag orkar vakna upp varje morgon!
Att vakna upp och höra henne säga "hej" är något underbart! Jag älskar henne otroligt mycket!♥
Nej, nu ska vi mysa vidare, sen får jag se vad kvällen har att erbjuda!

massa tankar..

Jag har en massa tankar som snurrar runt i mitt huvud.
Jag har mycket att tänka på just nu.
Sen att jag bråkat med mamma gör ju inte saken mycket bättre. Rätt irriterande!
Men ibland behövs även det. Det jobbiga med min mamma är att hon ska vara den enda som ska säga något, sen lyssnar hon inte på vad den andra har att säga! Det är drygt!
Så ska vara ifrån henne ett tag nu. Vi är nog för mycket in till på varandra. Trots att vi inte bor ihopa längre.
Sen så ringde jag upp till skolan jag skulle söka till och be om en blankett hemskickad. Men nej, jag måste få hjälp av en grundskola eller ett annat gymnasium med att söka in på "nytt".
Så ska ta och ringa in till Frosta skolan imorgon. Har inte gjort det ännu.
Och sen fick jag reda på att de öppnat ett nytt gymnasium, vilket innebär att det är nya linjer också. Så jag tror att jag ska gå Ekonomi nu.
Sen så ska jag leta jobb som ett jävla sär. Måste ha jobb! Måste jobba!
Sen så ska vi leta en ny lägenhet, och det är nuuuuu! Och sen så måste allting börja om från början igen. Och Haley fyller snart 1 år, vilket innebär dagis och sånt..
Och jag fyller 18 om en månad, och körkort måste fixas!

Ost&Skink Paj

Hejsan bloggläsare!♥
Har precis suttit och ätit ost och skinkpaj som ni säkert såg på rubriken.
Gott var det, jag och Hampus har blivit väldigt lata med att laga mat den senaste veckan. Dels för att det är fint väder och vi blir utmattade av det. Och när det är varmt har jag svårt för att äta. Eller har mer eller mindre ingen aptit till mat. Så vi har helt enkelt ta vad det finns att äta.
Men imorgon ska jag laga mat, blir nog fläskfilé med potatis om det går som jag vill och tänkt mig.
Annars idag har jag haft sällskap av Miche och Anna hela dagen. De kom tidigt imorse och vi har umgåts, tittat på Eva&Adam och haft det allmänt roligt..
Sen kom Hampus hem, och imorgon är det Fredag redan. Och tror Ponne kommer hit då. Hoppas på det iallafall. Alltid roligt att ha honom här. Saknar dock Corre och Mathilda lite. Länge sen man träffa dom ju♥
Hur som helst så ska jag titta lite på tv nu, och sen ska jag faktiskt titta på lite parfymer inne på internet. Kanske jag hittar något. Hittat en billig sida nu ju. Alltid skoj att bläddra igenom då.
Nu ska jag gå till tven så vi hörs sen igen!♥
jag i söndags, då jag hade gjort vid mig för thaidans!

LUND

Nu är jag hemma igen efter en heldag med Jane och Haley. Roligt.
Vi var och fikade på aniks hörna. Och sen så svängde vi upp mot Anna en stund, där var också Miche och Marie(annas mamma). Trevligt var det!
Nu ska vi in mot Lund, för Hampus ska fixa bilen. Trevligt. Och så länge leker jag med Lina och Jane tillsammans med Haley. Det kommer nog bli en toppen kväll!
Senare blir det också BB. Ska bli spännande!

26e april 2011

God middag bloggen♥
Fint väder har vi idag också. Väldigt skönt, men dock för varmt för att låta Haley vara ute och sitta i solen och mysa. Hon har fått solexem och jag vill inte att det blir fler. Hon är så röd och torr. Det är synd om henne, väldigt synd faktiskt. Men men, vi kan iallafall leka ändå.
Jane kommer nog snart så att vi kan gå ut och fika och ta med Haley i barnvagnen så hon kan få mysa med oss!
Känner mig väldigt pigg idag faktiskt. Brukar annars känna mig rätt trött och sliten. Men men, idag känns det bra!
En sak jag känner är dock hur allting börjar spårar ur. Hur en person följer efter mig och bara försöker trampa ner mig, jag tänker fan inte ge mig! Jag har inte gjort något fel. Och har jag det så kan jag fan ta mig stå för det också! Men denna gången hoppar jag över..
Jaja, nu ska vi faktiskt in till Hörby, jag måste in på frosta skolan för att söka in till gymnasie. och ingen har sagt något tidigare. man blir förbannad ibland!

Sov gott..

Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Har sett BB och Katta verkar ju mest blåst. Nu tittar jag på Monster till svärmor. En rätt bra film, tror det är Jessica Alba som är med i den. Och hon är typ världens snyggaste!
Jag är faktiskt riktigt trött ikväll. Eller har varit det hela helgen då jag inte haft någon tid att få vila ut..
Och sen inatt fick jag dela säng med två pågar. Vilket var Ponne & Hampus. Min bror var också här men ville inte ligga uppe i sängen med mig, haha!
Har ni någon gång insett hur irriterad en okänd människa kan göra en? Hur lack man blir på en människa som inte ens står med fötterna på jorden? Jag är fruktansvärt irriterad och kommer att vara det länge till. Men samtidigt skrattar jag åt denna lilla skit till människa!
Ibland undrar jag hur vissa människor orkar? Helt jävla seriöst?!

Påtal om annat så fyller jag snart år. Längtar faktiskt lite så jag kan skriva in mig på körskolan och skaffa körkort snart. Jag satsar på intensiv körkort. Enklast så faktiskt..
Det jag ser mest fram imot är faktiskt att skaffa körkort. Att få ta sig fram när man vill och vart man vill..
Det ska bli otroligt skönt, en fruktansvärt härlig känsla faktiskt!
Nej, det ser jag fram imot. Och så hoppas jag på att mamma ger mig en riktig fet bil i present!;)
Man kan ju alltid önska sig!
Nej, slutsnackat, nu sängen!♥

blandade bilder..

lilla haley i sin barnvagn. andra gången Haley var på templet.
mitt fina hår. mamma som är stylisten..
hampus sitter och äter thaimat.
lina käkar.
jarin leker?:o
suraste?
och självklart en glad bild också.
dansgruppen!
jag, lina och lilla haley efter att jag dansat!

25e april 2011

Hejsan!
Ville bara börja detta inlägget med att säga att det finns en ful gubbe, en väldigt gammal sådan som sitter och kommenterar mina inlägg och tror att jag bryr mig. Detta är för helvete min blogg, tror du jag bryr mig om dina ord som inte ens kliar mig i ryggen? Inte ens i rövhålet vill säga! Jag skrattar mest åt dig.
Du tror att du vet något. Men grejen är att du vet ingenting. Du vet inte ens hur mitt och Hampus förhållande är, så käften eller något? Men jag förstår dig, du har ju ingen fru i den åldern och jag tycker synd om dig, men jag förstår också varför.. Ska bli otroligt skönt att flytta här ifrån, men fy fan vad jag kommer att sakna dig! Ditt fula ansikte! Puss på dig sötnos!

Aja nog snackat om det.. Helgen har varit fullspäckad. Och rolig såklart.
Igår dansade jag Thaidans, vilket var rätt roligt. Men lite jobbigt att tiderna aldrig hålls.
Senare på kvällen kom Ponne. Nu har han och Hampus bytat bilar. Jag saknar GALANTEN sjukt jävla mycket!
Jag älskade den bilen, den gav ett ljud som fick mig att känna en enorma känsla. Helt underbart!
Och idag har vi varit i malmö hela dagen, hampus har nu fått köpa sin efterlängtade basslåda och allt vad de nu är.
Nu är han väldigt kär i sin Audi. Juste idag fick Haley sina första solglasögon! Skit coola!
Nu ska jag inte skriva så mycket mer. Kommer bilder snart. Nu ska jag kolla BB, men under pausen tar jag och lägger upp lite bilder.. Puss♥

Godnatt

Nu säger jag faktiskt godnatt till alla fina läsare!
Hoppas ni får en skön natt i sängen själv eller med någon!
Själv kommer jag att ligga bredvid min prins. Så mysigt! Och även min bror som sover här, men han ligger på madrassen. Men alltid skönt att sova med många nära sig. Tycker inte ni det?
Dock saknas Haley. Men mamma ville ha henne en sista natt. Mamma får ju inte möjligheten att träffa eller ta hand om Haley då hon jobbar på vardagar. Därför passar mamma alltid på när hon har semester eller är ledig. Som typ helgen. Då brukar hon ha Haley en dag på helgerna. Men ibland blir det inte alls någon dag.
Hur som helst så lovar jag er mer och bättre uppdatering under dagen. Kommer slänga upp en massa bilder också! Ska be hampus fota när jag dansar. Sen kommer där upp andra bilder också.
Har glömt fota de saker jag köpt från Thailand men slänger upp det efter hand!:)
Nej, nu ska jag nanna!♥
Ni får sova så gott! Så hörs vi senare idag.
Slänger upp några bilder på mig just nu också!;)
Ser ni något annorlunda? Mitt hår är platt, och det tackar jag Lina för som plattade mitt äckligt slitna och tjocka hår idag! Och dessutom borstade ut håret till mig efter morgonfrillan. Att hon orka!
Sen har jag mammas klänning  på mig som jag fick med mig hem idag. Super fin!
Ni får en bättre bild på det imorgon då jag faktiskt ska ha den på mig(:

21 april 2011

Hejsan bloggen♥
Hur är allt med er? jag är skit seg med bloggen och det är jag ledsen över. Men jag har inte haft någon lust och sen har vi börjat hitta på en massa saker nu när det varit fint väder och allt. Men imorgon lovar jag bättre uppdatering och bilder. Ska nämligen dansa på templet imorgon. Ska bli kul. Otroligt roligt! Det var länge sedan jag gjorde det, det var innan jag blev gravid!
På tal om gravid, det är en ful jävel som kommenterat något om min graviditet när jag var 16! Skit du i det, du verkar ju inte ens mognat. Så antar att du är 12 som kommenterat!;) Haha!
Nej nu ska jag vara social mot folk!♥

TA ALDRIG SKIT

Jag har lärt mig en sak sedan jag var liten, och det är att aldrig ta skit!
Och jag tänker inte ta skit. Men jag är fruktansvärt trött på allt runt omkring mig just nu.
Trött på människor som klagar på andra och tror att dem är perfekta själv. Trött på att folk blandar sig i och tror att de vet något när de inte ens varit i närheten. Ja, helt enkelt trött!
Trodde faktiskt att vuxna skulle vägleda och visa vad som är rätt och fel för barn/ungdomar, men jag har visst trott fel hela tiden.
Fattar inte hur en gammal människa ens kan få för sig att ljuga?! Vad är det bra för? Herregud, det sista man vill när man är så gammal är väl ändå att ljuga? Man dör ju vilken sekund som helst. Eller så är människan bara senil!
Nej, jag är trött på att ta en jävla massa skit hela jävla tiden, och sen i slut ändan är det ändå jag som är den "onda"! Nej, glöm det. Jag skiter i detta stället, hittar ett nytt, sen kommer jag aldrig mer att vilja se ansiktet på dem som är idioter. Vill inte ha med såna att göra!
Sen att människor tar mitt hemland som ett skydd, det är äckligt fegt! Och väldigt patetiskt av en jävla människa som är över 50bast! Kom igen, vad fan har hänt med världen?
Har den jävla människan haft det svårt hemma? Eller kanske hans föräldrar uppfostrat honom helt jävla fel? Ja, vad fan vet jag! Men det är iallafall nånting som inte stämmer så mycket vet jag..
Egentligen vill jag inte ens slösa tid på att skriva ett inlägg om idioter, men jag är förbannad, ledsen och jävligt sårad! Och det blir ju inte bättre när en jävla idiot som inte vågar stå och säga saker försöker blanda sig i och tro sig veta allt. Nej, det är fan inte lätt! Om du nu vill säga något så kom och säg det till mig, inte till någon annan som ändå snackar med mig sen. Sätter vem i skiten? Du är den enda som sätter andra i skiten! Din fege jävel. Vänta bara tills vi träffas. Du kommer inte få det lätt gubben lilla! Jag ska ställa dig på plats, eller så ska du få fly här ifrån! DU ÄR ÄCKLIGT! & världens fulaste kille!

Sen så ska du veta att det spelar ingen roll hur gammal man är, man kan alltid ha sina föräldrar som hjälp. Man är inte feg eller kan "inte ta hand om sig själv" bara för att man ber sina föräldrar om hjälp. Men jag förstår hur du menar, du har ju inga föräldrar som vill hjälpa dig, med tanken på att de vet att du sätter dig i skiten själv. Och sen för att du är en misslyckad person! Och jag menar det verkligen! Du är en uberful kille.. Bara så du vet!
Nu är dettainlägget slut, orkar inte lägga ner mer energi på er! PUSS PÅ GUMPEN!

Tjejkväll

Idag har vi haft värsta tjejkvällen. Hampus är hos Ponne i Lund. De behövde också egen tid. Eller Hampe. Så jag fick min egen tid tillsammans med Lina och Jane, som gör mig sällskap inatt. Haley är också med oss. Hon sover dock nu. Och det ska vi också göra. Tog dessutom ner Haleys säng idag, jag och jane!
Pappa Hampus har inte haft tid att göra det.. Eller har inte orkat göra det heter det kanske.
Vi har iallafall haft riktigt mysigt. Tränade innan idag och Ponne passade Haley, underbara kille!
Haley klarade sig utmärkt. Ska träna imorgon också. Det är gutt, hoppas på att gå ner typ 20kg! Okej, jag skoja!
Men men, har tittat på Eva&Adam, skit bra filmer. Helt galant kväll alltså.
Hur har ni det, Ponne & Hampus? Lika bra som oss? Nej, skullte inte tro det!;) Vi har det underbart!
Haha, nej nu ska jag fan inte vara så elak.
Vill ni veta vad vi gör nu? Vi snackar om vikt och diet. Alla vill vi gå ner i vikt inför sommaren och alla vill vi vara snygga! Men det är lättare sagt än gjort. Någon som har några bra tips?
Inte bara träna då såklart. Utan när det gäller matvägar också?
Nu ska ni få några fina bilder, sen ska vi sova!♥


Hello Kitty champange. Köpte jag på ICA kvantum i Eslöv för 20kr.
Var tvungen att ha den med tanken på Kittyn.
Teddy & Kalvin lekte första gången tillsammans imorse.
Jag & Ponne i helgen. Det är vår uppgift att ta bilder när vi festar ihopa!

17e april 2011

Hejsan bloggen!♥
Allt bra med er? Jag mår bra och lever ännu. Men idag är inte min dag. Verkligen inte. Har bråkat lite med hampus släkt. en utav dem beter sig som en 12 åring. Verkligen super pinsamt. Vi ska flytta här ifrån och det är inom kort. Håller på och letar efter lite lägenheter nu i Lund. Ponne ville det och det vill vi med.
Bra att ha nära in till stan eller ja, nära till allt.
Men vi får se vart vi hamnar. Jag vill ialla fall bort. Jag trivs inte här och mår dåligt.
Både jag och Hampus bröt ihop idag. Vi klarar inte detta mer. Ingen är perfekt, inte vi heller. Och folk kan inte förvänta sig det. Och sen blir det alltid mycket snack om andra håll. Jag är inte svensk så därför blir jag alltid påhoppad mer än andra. Och jag skiter väl mest i vilket, de som snackar är oftast ingenting till mig. Men jag vill kunna trivas där jag bor. Sen i och med att vi faktiskt betalar hyra här och bor här till skillnad från en annan så borde den människan inte komma med något över huvudtaget. Men men, det är väl från person till person vad man tycker och tänker.
Från det ena till det andra, Ponne är fortfarande här. Sover här tills imorgon. Sen så åker han och Hampus hem till honom imorgon och jag och Jane blir här.
Jag och Lina ska träna imorgon också. Ska bli skoj att röra på sig!
Och idag var vi inne i Hörby och kolla på Lasse Stefans och Anna Hertzman. Roligt!
Nej nej nej. godnatt!♥

en blogg jag följer..

nu tänkte jag länka en blogg som jag följer dagligen. En blogg som är rolig att läsa och en blogg som får mig att tappa hakan ibland. Denna personen har rätt i alla ord hon skriver. Jag blir lika förvånad varje gång!
Den bloggen som jag tänkte tipsa er om är Sari´s blogg(ponnes mamma).
Den bloggen får mig att tänka igenom en hel del. Om jag läser lite längre bak.
Hon är ju en fantastisk mamma och jag vill ju också bli det. Så jag får ta mina chanser och lära mig hur hon gör:)hihi! klicka här för att komma till bloggen!


Solsken

Hejhejhej bloggläsare!♥

Fy fan vad jag är dålig med bloggen nu förtiden. Men jag tror att det är en period. Men jag skriver lite då och då. Vilket iallafall är bra. Jag lever iallafall. Och befinner mig just nu i Lund hemma hos Ponne och Sari. Ingen är hemma så jag är här själv med katterna. De är himla söta om jag får säga det själv. Vi har en katt hemma och den ska bort. Den springer och kissar på alla kläder, filtar och skiter på mattan.. Där går gränsen!
Och jag som egentligen inte tycker om katter smällte när jag träffade Ponnes katter. Gud så kära dem är.

Har iallafall sovit här inatt, trevligt! Haley är ju fortfarande hos mormor och ska vara där en dag till enligt mormor. Hon är kär i Haley. Jag börjar iallafall tro det nu när inte ens jag som är Haleys mamma får vara med min dotter! Visst det är faktiskt skönt att bara få vara med sig själv om dagarna, det klagar jag inte över. Men ibland är det skönt med en gnällig bebis också. Nu har jag haft så mycket med att skriva in saker, dels massa domstolspapper som jag ska skicka in till hennes advokat och till tingsrätten, har hållt på med det nu i 2dagar. Sen ska jag själv skicka in mina papper till den skolan jag ska söka in på. Sökte in innan, men betygen skulle med på en gång så det blir att jag får göra om det. Sen så letar jag jobb för fulla muggar. Sen är det körkort. Det är så hemskt mycket just nu, därför blir bloggen lidande. Men jag tror nog att ni förstår mig! Eller?
Annars så händer det väl inte så mycket mer i mitt liv just nu. Förutom stress!

Påtal om annat så har jag tittat på solsidan, Ponne gjorde en spellista till mig på de serier från säsong 2 innan han stack! Rart av honom.. Sen så har jag varit lite med Sari(Ponnes mamma) och vi har varit nere och fikat på EspressoHouse, hon bjöd mig på en fika där. Tack Sari♥
En väligt snäll, söt och underbar person. En utav de bästa personerna/mammorna jag träffat i hela mitt liv! Och jag menar det verkligen!

Och sen tillbaka på det jag gjort idag, har precis dammsugat här och plockat undan lite inne på Ponnes rum. Eller egentligen inte så mycket, torkat av hans skrivbord, lagt saker i ordning. Hoppas han inte blir arg!(a)
Ponne skicka innan och fråga om vi skulle grilla idag, och det blir nog så med tanken på det fina vädret!:)

Nej nu ska jag inte babbla mer, nu ska jag göra något annat. Puss & Kram


har ingen bild på mig just nu, så ni får en utav de nyaste bilderna sålänge!


13e april 2011

Tjenare alla läsare!♥
Känns faktiskt som jag kommit tillbaka till denna bloggen mer och mer. Tror nog att jag kommer ha denna bloggen som min ända. Jag älskar denna bloggen och den är MIN. Hur som helst, sitter och käkar knäckebröd just nu. Inget jag brukar göra men lite nyttig får jag vara nu.
Påtal om nyttig! Vet ni vad jag gjorde i 1 timme och 15 minuter igår kväll? -Jo, jag tränade! Gymmade med Hampe, Lina & Mela. Gym och gym, ett litet sådant iallafall.
Det var ytterst trevligt och extremt jobbigt! Jag ville kräkas men jag klara mig!
Okey, helt ärligt! Jag höll inte igång i 1 timme och 15 minuter, men jag var där nere så länge.
Det enda jag gjorde var spina 15 minuter, han 5-6km inte så mycket. Men tillräckligt för att vara mig. Sen gick jag på löparbandet i 16 minuter, joggade lite mot slutet. Sen vilade jag typ i 15 minuter sammanlagt. Om inte mer!
Sen körde jag några situps och sen tränade jag benen och sen bröstmusklerna!
Och idag mår jag nästan PRIMA!
Förutom att jag har ont lite här och var och sov som en stock så mår jag toppen!
Idag kör jag kanske ett pass tilL tillsammans med Lina. Roligare när man är fler.
För er som inte vet, så var det 3-4 år sedan jag tränade ordentligt! Alltså 3-4 år sedan jag tränade intensivt, förr tränade jag basket, sprang ofta, och spelade match. Men jag tränade ute på träningsverkstaden där jag bodde ett tag också, men det var bara några få pass jag verkligen orkade med. Fyfan vilket tempo de har!
Igår körde jag mitt eget tempo. Men jag saknar att träna bland folk, i grupp så man kan peppa varandra. Och sen att någon är på en hela hela tiden. Det är drygt, men en sån underbar känsla!
Jaja, nog snackat om det! Jag ska in mot Eslöv sen vid 14. Sen ska vi in till Lund. Hämta mina pengar. Köpte guldkortlekar från Kombodja som jag sålt och har nu fått ihop lite pengar. De pengarna har jag bestämmt mig för att ge till Haley. Antingen så sparar jag dom eller så får hon leksaker eller kläder. Eller hälften hälften!
Haley får mycket grejer. Men det är fortfarande grejer som verken jag eller Hampus köper. Utan hennes mormor, mormors kompisar, farmor & farfar osv.
Nej, men ni får ha en toppen dag! Puss♥

12e april 2011

Jävla skit väder..

Trodde seriöst våren var påväg när vi fick så fint väder i helgen, men jag hade tydligen helt jävla fel! Trist..
Idag vaknade vi hyfsat tidigt. Min dag började med att byta en fylld bajsblöja! Haley hade kletat ut allt bajs på benen så det var bara att tvätta av det och se jävligt nöjd ut!
Sen mös vi en stund i sängen, gud Haley börjar verkligen förstå allting. När man gör en grimas åt henne så gör hon exakt likadant tillbaka. När man gör något ljud försöker hon genast göra likadant! Hon är duktig min lilla tös!
Förresten så har jag nog inte berättat att hon håller på att få sin första tand! Den är snart ute. Den syns lite lite nu, men inte helt hundra ännu. Men lägger man märke till den så ser man den!
Hon börjar bli stor! Bra men sorligt! Hon har ju inte varit lite tillräckligt länge ju:(
Men sen när hon är inne i trotsåldern så kommer hon säkerligen att vara det så jäkla länge!
På tal om annat så har jag precis gett Haley lite mellanmål, en banan och en safari yoghurt. Nu klarar hon sig fram tills kvällsmiddagen. Hampus skicka precis och sa att han hade slutat. Stackars de som står ute och jobbar i skit väder.. Jag hade aldrig klarat av det!
Förresten igår så ringde jag till min gamla skola, där jag gick 7-9an. De hade skickat hem mina betyg till mig. Så nu ska jag skriva ut de andra papprena och skicka iväg dem. Och hoppas på att jag kommer in så snart så möjligt! Sen så har jag letat jobb för ett helt ishockylag. Men jag trivs!
Sen nu håller jag på att hitta en nagelkurs. Jag har bestämmt mig! Jag vill hålla på med naglar, jag vill hålla på med glitter, fina stenar, fina målningar och naglar som fräschar upp en person!
Jag vill bygga på naglar, det är det jag vill hålla på med! Och mamma stöttar mig vid det. Mamma ska hjälpa mig med kostnaden för kursen. Och det är jag tacksam för!
Jag har haft problem med det här med att "veta" vad jag vill hålla på med.
När jag var mindre drömde jag om att jag skulle sälja kläder, stå i kassan och det vill jag ännu!
Jag älskar det där knappandet och jag älskar alla kvitton eller allt med papper att göra!
Och jag var tveksam från början då mamma bad mig gå nagelkurs, jag var inte säker på om jag ville lägga ner massa pengar på något jag inte ens visste jag ville hålla på med det. Men idag vet jag!
Jag vill hålla på med naglar, med gele, färger, glitter!
Låter kanske helt jävla stört, men varje gång jag ser bilder på naglar som är påbyggda blir jag kär och blir så uppspelt och tar genast fram mina egna saker och vill börja designa lite. Men oftast så är Haley vaken eller så råkar jag väcka henne.."/
Kanske kommer jag att jobba i en klädaffär också, vad vet jag?
Men just nu vill jag gå denna nagelkurs och börja jobba.. Även fast jag inte har en egen salong så kan man alltid hyra in sig eller göra hemma först.
Jag gör hemma nu också, men de geler som jag har är inte så bra har jag märkt. Jag vill ha något som är bättre något som är bra! Mycket bra! Som håller i vått och torrt! Och jag kan inte hitta de geler om jag inte går en utbildning och kan köpa det där ifrån eller beställa ifrån dem.
Jag har alldels för många tankar just nu, så nu ska jag skriva ut lite bilder på lillan. Vi hörs i ett bättre inlägg!

11e april 2011

Hejsan bloggen!♥
Var ett tag sedan, men jag känner att jag inte bara kan överge denna bloggen. Så jag kommer att blogga minst en gång om dagen här på denna bloggen. Den är trots allt MIN!
Hur som helst så är allt bra med oss. Och idag har jag varit med haley, mamma, nick inne i lund hela dagen. Super roligt att komma ut! Blev Nova där mamma köpte en massa nya kläder till lilla hjärtat. Mamma hade lovat Haley att köpa nya kläder till henne efter att hon kommit hem från danmark och det gjorde hon. En massa fina kläder blev det. Jag visar er imorgon! Nu ska jag faktiskt sova! puss på er och godnatt!♥

videoblogg




8e april 2011

Hejsan bloggen!

Allt bra med er ellor? Igår uppdatera jag mig inte alls här vad jag kommer ihåg. Men jag har efter alla om och men skaffat en ny blogg. Som jag förhoppningsvis kommer att behålla. Jag prövar att blogga där nu. Går det så går det. Men går det inte så skiter jag i det och fortsätter att blogga här. Ni som vill fortsätta att hänga med mig och mitt liv, besök då den andra bloggen här. Jag kommer ge deet några dagar för att se om det går eller inte.
Men annars så hörs vi via denna bloggen igen..

Och anledning till varför jag vill testa på den andra bloggen är för att detta är min första och min riktiga blogg. Den blogg som är en del utav mitt liv. Den blogg som jag lagt ner så mycket tid och energi på för att den ska vara bra och för att den ska vara fin! Alla gånger jag dampat för att jag inte kunde fixa headern/designen alla de gånger, jag minns det än idag. Jag fick be någon annan fixa det åt mig för att jag la ner att blogga. Tillslut ville jag inte be någon annan göra mitt jobb. Så jag gav det en enda chans till och det gick. Och idag är jag grym på det!
Och här på blogg.se kan man ändra så mycket mer än vad man kan göra inne på nattstad vilket jag inte tycker är lite roligt då tyvärr.. Men vi får se!


såhär ser jag ut idag!


7e april 2011

Tjenare bloggen!♥
fan allt känns bara rörigt. Jag har typ hundra saker jag måste fixa innan jag kan börja med plugget.
Känner mig typ halvt död! Men jag kämpar.
planerar lite på hur min 18års fest ska se ut. Vill ha det så roligt så möjligt. Och tror att jag kommer hyra en lokal där jag kommer ha både vänner, och familjen och hampus släkt! Sen får man gå när man vill. Men det blir typ mat och tårta som vanligt. Sen så blir det party hela natten lång! Men Haley är mitt största problem just nu. Vet inte vem som ska passa henne. Men får väl snällt snacka med mamma. Tror nock hon förstår mig!
Det känns bra att vara mamma, men även få hjälp och stöd när man behöver det. Och att man får släppa loss när de är dags! Det är det som behåller min ålder.. Även fast jag är 17 fortfarande så känner jag mig som 30+ men när jag är själv och Haley blir passad så känner jag igen mig själv igen!
Det är inte alldeles lätt det där att gå från 17 till mamma. Det är nog det svåraste jag gjort! Men också det bästa!
Jaja, ser att någon kommenterat att det kan vara svårt att få jobb på WILLYS! Ja, det kanske det är! Men också bra att jag har självdiciplin nog och kan söka jobb utan att någon behöver säga åt mig.. Och att jag kan ta ett ansvar.
Sen om jag får jobb eller inte, det är ju upp till dem. Men jag letar vidare. Jag slutar inte att leta jobb här! :)
Så är det!
Nu ska jag leka med haley!♥

läggdax

Nu ska jag lägga mig och sova. Är förkyld igen och febern är kvar.
Men bara lite.. Hoppas att det snart går över.
Idag har dagen varit rätt bra. Mamma åker och jobbar i danmark imorgon, vilket innebär att jag ska vara i eslöv och hålla öga på min bror. Det kommer säkert att gå bra! Han är inte så busig. Han är rätt lugn för att vara i den åldern(12år).
Jarin har varit här upp, jag har hjälp honom med sitt CV, och jag har sökt jobb idag. De ska ju öppna Willys i Eslöv så har varit där och lämnat ett CV jag med! Känns sjukt bra. Hoppas bara på att det blir något. Men det kan ju bli svårt då jag inte är 18, sen att jag är "ung mamma" gör saken mycket svårare. Och sen att jag inte har körkort. Men det ska jag fixa så fort jag fyllt 18!
En månad kvar, sen får vi se!
Idag har jag mått hyfsat. Tankarna har vandrat lite här och där. Men tiden läker alla sår!
Nu försöker jag bara att resa mig upp, det är lite trögt. Men det kommer tillslut!
Nu ska jag sova, så sov gott allesammans!♥

det här är jag..

..jag tror inte att jag någonsin har förklarat vilken människa jag är. Hur jag är som person. Visst att ni kanske listat ut en hel del, men ni vet inte hur jag fungerar utanför bloggen. Ni vet ju inte hur jag egentligen är som "person".
Klart att jag är mig själv i bloggen, men någonstans på vägen är det ändå en skillnad.
Så nu tänkte jag berätta för er. Jag tänker inte ljuga i min blogg och tänker inte heller hålla något hemligt.
Och sen så skriver jag detta för att få det av mig också!

Jag är född -93 i Thailand. Min mamma är thailändsk och pappa japansk.
Jag bodde mina första 3 år i thailand. Jag levde där tillsammans med min familj/släkt!
Men aldrig har jag levt tillsammans med min riktiga pappa. Jag har aldrig i hela mitt liv träffat min pappa. Inget som stört mig eller stör mig idag kanske. Men ibland undrar jag hur det hade varit om jag hade träffat honom. Om jag hade kallat honom för "pappa". Jag har egentligen många frågor och tankar om just min pappa, men ingenting jag bara sådär drar upp eller snackar om eller tänker på. Men ibland kan jag få upp tanken. Men det är sällan.
Hur som helst så flyttade jag till sverige stax innan jag skulle fylla 4år. Jag kommer inte ihåg så mycker där ifrån. Men sen jag flytta hit har jag varit glad, sprattlig och pigg! Jag har inte haft så mycket problem. Men de dök senare med åren upp. Men inte förens vid tonåren. Jag var rätt lugn tills dess.
Men när jag var 15 och allt börja rasa så ville jag inte längre vara den där lugna May. Jag blev helt enkelt istället uppkäftig, börja bli allt mer aggresiv och trodde att våld löste allt!
Jag trodde att jag kunde gå runt och vara en bitterfitta hela tiden, för att det var så de såg mig som.
Jag trodde att om jag var uppkäftig så skulle det lösa allt som hade rasat. Men allt rasa ännu mer, och jag blev bara mer jävlig. Flyttade till min fosterfamilj sommaren 2009 och det blev bättre. Men jag mådde fortfarande dåligt, alla spår satt fortfarande kvar i mitt hjärta!
Efter den sommaren så förändrades allting snabbt. Efter vi kommit hem från thailand strax efter nyår till 2010 så fick jag reda på att jag skulle bli mamma. Det tog i mig så jävla hårt. Men det var nånting som fick mig att stå på benen igen. För så småningom visste jag att det skulle komma någon som behövde mig mer än förr. Någon som jag skulle vaka över 24/7. Det fick mig på rätt spår igen.
Men även idag så är jag krossbar och sårbar. Jag kan falla lika lätt igen.
Men jag försöker att stå upp sålänge jag bara kan.
Även idag tror jag att våld löser mina problem. Och tror att om jag skriker och slår i saker att det blir bättre. Men det har visat sig tvärtom.
Men det är svårt att veta var man är, när man inte vet vem man är..
Allting har förändrat mig!
Men jag försöker stå upp. Men härom dagen så föll jag igen!
Nu letar jag en stege för att ta mig upp!
Alla är vi olika. Men det är bra! Man ska inte vara som alla andra.

6e april 2011


godnatt

sov gott allesammans. Min dag har varit helt okey. Varit med bror typ sen jag vaknade. följde med honom till tandläkaren och sen så har jag varit med min mamma och haley med såklart!
Nu har jag blivit dålig igen. Vi smittar varandra fram och tillbaka hela hela tiden.
Denna gången är det haley som smittat mig. Tror inte det finns någon annan faktiskt. Eller om det inte är Ponne! Han var den enda som drack ur mitt glas i lördags. Och det var han jag vaknade upp bredvid. Eller är det Corre. Hade en söt gris på var sida av mig. Så nu börjar jag undra. Vem av er är sjuka? Vem av er bär en hemsk och eländig sjukdom? berätta för mig! för i såna fall så ska jag porta er tills ni blir friska!:(
Vill inte göra så men jag vill ju inte heller vara sjuk!
Nu ligger febern näst in till mig. Och halsen smärtar rejält! Näsan är täppt och ögonen svider. jag tror jag kvider lite till va?
Hur som helst nu är det sängen! godnatt på er fina!♥
även om det är tungt att bära på smärtan så kämpar jag dag för dag.
jag försöker att glömma och låtsas som att allt är okey.
och jag lyckas kanske dölja det för vissa men inte för mamma, för hon ser!
allt är så jävla genomskinligt att hon inte ens vill säga något till mig.
hon sa-"jag säger inget, så har jag ingenting sagt"
Hon har rätt i allt min mor. Hon valde till och med att inte snacka om saken nu,
för hon visste att det skulle göra ännu mer ont för mig!
-Men sanningen gör ont!
Jag försöker le och leka glad, men när allting släcks och natten kommer blir jag ett jävla vrak.
Jag vill inte ha det såhär. Jag vill att allt ska vara som förr!
Jag önska att det aldrig hade hänt, att jag aldrig behövde falla sådär pladask.
Nu är det bara att kämpa som finns! Dag ut och dag in.



dagens outfit & utseende

kofta från Gina Tricot
Linne från Gina Tricot
Jeansleggins från Gina Tricot
Till det hade jag lite ringar, min jetset klocka och skor från Wildeflower.
Och min "on the peak" jacka fick sättas på idag, då det var äckligt väder ute!

5e april 2010

Godmorgon bloggen! Eller förmiddag kanske?

Natten blev en lång. Tårar som svämmde över och smärtan tog kontrollen över mig.
Känner inte att jag har något stöd här hemma överhuvudtaget. Känner mig mer lurad av den personen som stod mig närmst! Ville bara väcka Haley inatt och krama om henne. Ville att hon skulle finnas vid mig och säga mig att allt kommer att bli bra mamma. Men Haley sov. Och jag tyckte inte att hade någon rätt att väcka henne överhuvudtaget så därför blev jag ensam.
Snack om annat så är jag uppe såhär dags för att jag ska med bussen till Eslöv. Ska följa med brorsan min till tandläkaren. Snäll syster som jag är!
Sen får vi se vad som väntar. Men nu måste jag kila iväg. Ha det bra idag!♥

kämpar..

..ännu en natt där jag kämpar mig till sömns!
Men det går inte. Det är inte påväg någonstans. Jag kommer ingenstans. Och nu när allt är ner släckt, alla sover, så kommer bilderna fram i mitt huvud. Allt jag sett på en skärm ser jag i huvudet klart och tydligt!
Tråkigt nog så bryr sig inte ens människan som gjort mig illa och krossat mig överhuvudtaget!
Det kan ju vara lätt att säga; - lägg dig ner så sover vi!
Du har inte den smärtan i kroppen, du har inte ett krossat hjärta och du har inte lidit genom hela dagen, du har inte ansträngt dig för att finnas för en människa som verkligen behöver dig. En som sitter där på morgonen och tittar på en och när man öppnar ögonen så ler människan. Du ser inte det från någons sida, speciellt inte från min sida. Du vet inte hur jävla svårt det är för mig att se dig i ögonen. Men jag kämpar för att jag vägrar visa mig själv som svag!
Jag vet att jag har fallt pladask, men jag vägrar att inse det bara! Men jag vet mycket väl om det.. Men kanske en dag inser jag att även jag får falla!

Tankarna snurrar hejvilt i mitt huvud, mitt hjärtar bankar och bankar, min kropp skakar och jag tänker på hur mitt tillstånd igår var. Jag kan inte se det framför mig. Men jag vet att jag trilla ner rejält! Och all min tillit försvann.
Just nu behöver jag någon som kan hjälpa mig upp, alla förutom du!
Jag behöver någon som kan hålla om mig och berätta för mig "att allt kommer att bli bra".
Jag behöver någon som kan sitta där med mig ända tills jag gråtit klart.
Jag behöver känna en trygghet, den trygghet som inte längre finns vid mig.
Jag vill kunna känna mig säker och värdefull igen.

Det känns som att jag inte har någon mening med livet längre.
Kvittar vad jag än säger, jag får aldrig fram det jag verkligen vill! Kan säga att det gör så jävla ont bara!





inte idag, inte imorgon

..en dag kanske turen är på min sida.
en dag kanske jag kan förstå vad meningen med livet är igen.
en dag kanske jag kan se allting positvit och börja om!
men idag är jag krossad. idag är jag negativ.
och imorgon kommer inte att bli bättre.
det kommer ta en tid!
en jävlans tid!



KROSSAD.

Känner mig så sviken, sårad, krossad och lurad!

Jag vet om att jag inte varit en ängel i alla lägen, men jag försöker alltid göra mitt bästa!
Jag försöker att rätta till saker även fast det är jobbigt, men även jag behöver tid. Även jag måste tänka igenom saker, prata och gråta! Jag är mänsklig, precis som alla andra. Jag behöver tid jag med, jag behöver fälla tårar för att inse. Jag behöver se saker från andra sidor för att förstå. Jag måste snacka innan jag kan se det på ett annorlunda sett. Jag behöver tid för att förändra mig!
Jag behöver begå misstag för att göra det rätt! Men det är så jävla svårt när man är ensam! Det är svårt när man inte får tala om sina känslor. Det är svårt när man inte vet vilken väg man ska ta. Det är svårt när man inte får stöd eller vågar att gråta för att man stämplas som svag!
Jag vill inte vara den dära tjejen som tappar kontrollen, men jag gör det och det är inget jag kan styra över. Men jag kan inte alltid vara på topp och trycka på "delete" så att jag glömmer så att såren läks. Jag måste ta min tid. Ta en dag i taget! Det är nånting jag MÅSTE!
Det jag ville komma till nu är att jag inte är på topp för fem öre. Jag känner mig ner trampad, sviken, sårad, krossad, lurad och så jävla meningslös!
Jag har aldrig kännt mig såhär värdelös förr. Detta är första gången och antagligen inte sista heller.
Jag kräks så mycket jag gråter, jag skakar så dåligt jag mår.
Jag längtar bort, bort där ingen annan är!
Jag vill vara för mig själv tills smärtan är över! det finns ett ordspråk som tyder såhär -"tiden läker alla sår"
Just nu kan jag bara säga dra åt helvete! Jag tänker inte inbilla mig att det gör det, även fast jag vet att det en dag kommer att bli så. Men jag är så jävla sårad! Jag har så ont!
Trodde aldrig att någon man älska så mycket kunde få en att falla pladask!
Känner mig värdelös och vill helst inte ens se dig i ögonen! Du får mig att må illa!

Det gör ont..

..efter regn kommer sol! - så när kommer soldkenet då?

1a april 2011

April april din feta fisk!
Hejhejhejhej&hej bloggen!
Det där ovanför vet jag inte ens varför jag skrev. Men tyckte väl att det blev snyggt där antar jag?!
Hur som helst så har dagen varit riktigt slapp. Inte gjort ett skit! Eller joho, jag fixade naglar till pia imorse. Sjukt roligt och längesen var det jag fixade på någon annan. Jag byggde ju på mina egna naglar för en vecka sen. Men ska jag vara ärlig? Jag slet av dem nu precis. Inte ens en minut sedan, vet ni varför?
Jo för att när jag vill påbyggda så får jag panik för att jag tycker det är jobbigt och göra på sig själv. Men sen när jag väl har påbyggda naglar så vill jag inte det längre. Dels för att det är irriterande med dem, man kan inte göra som man brukar. De är i vägen och tar bara en jävla massa plats. Sen så kan man inte skriva snabbt på tangenterna längre för att de tar imot! Ja, typ så är det!
Därför rycker jag loss naglarna, dels för att jag vet att det är jag själv som gjort dem och för att jag vet att jag kan göra det flera gånger om utan att det ska kosta mig typ 500kr.
Men förr när jag byggde på hos en riktig så lät jag dem vara tills de inte gick mer. Och det kändes hemskt! Det vill jag lova!
Hur som heslt, Hampus har inte kommit hem ännu. Hatar när de slutar sent på fredagar. Speciellt när man planerat saker. Ikväll kanske vi drar till jägers eller så tar vi det lugnt hemma. Men Haley ska till mormor i vilket fall. Mormor ville ha henne tills imorgon. Längesedan de två var för sig själva. Haley är lite små krasslig så vill egentligen inte lämna bort henne, men mamma kunde ta hand om henne.. Och ville det mer än gärna. Så ja visst varsågod. Jag tackar inte nej till egentid ibland!(:
Okej, nu ska jag lägga min dotter vi hörs!

LYCKA

.. ville mest säga att jag är lycklig just nu! att jag känner glädjen flöda genom hela kroppen!
jag har aldrig mått bättre! och jag gråter glädjetårar just nu!



kan inte sova..

..eller jo egentligen kan jag nog sova. Men jag och Hampus har precis grälat lite så jag ligger ute i soffan med täcket och min kudde och har datorn i knäet. Vilket ni kanske redan förstod!
Den sista tiden har mycket förändrats. Både han och jag! Inte hans fel och inte bara mitt fel. Så är det väl när man har barn. Ingenting är som förr. Men det finns en sak jag inte tål. Och det är när någon försöker styra över mig.
Att någon försöker leka "dominant" finns inte för mig! Jag själv bestämmer över mig själv och vad jag väljer och det dära ni vet. Aldrig har någon i hela mitt liv styrt över mig eller bestämt över mig! Inte ens min mamma!
Visst sa hon när jag var 15 bast att jag inte fick gå på den festen eller den.. Men sen om jag har gjort det ändå eller inte, det har jag avgjort helt själv.. Därför tål jag inte folk som försöker "bestämma". Jag stör mig till och med på sånt folk helt ärligt! Därför blev jag lite lack på Hampus nu när han försökte tvinga mig till att sova. Och sen när jag fick ut till datorn tar han datorn ifrån mig?! Då började jag helt seriöst undra asså. Jag tycker inte att man är mänsklig om man gör så!
Men jag kan ju ha helt fel, vad vet jag!

Hur som helst sitter inne på FB och snackar med Denise och en gammal vän från skurup. Så trevligt att folk man tror har glömt en fortfarande minns och kan höra av sig! Inte ens folk i närheten hör av sig för fan!
Aja, nu ska jag snacka vidare. Vi hörs!♥

RSS 2.0