Solsken

Hejhejhej bloggläsare!♥

Fy fan vad jag är dålig med bloggen nu förtiden. Men jag tror att det är en period. Men jag skriver lite då och då. Vilket iallafall är bra. Jag lever iallafall. Och befinner mig just nu i Lund hemma hos Ponne och Sari. Ingen är hemma så jag är här själv med katterna. De är himla söta om jag får säga det själv. Vi har en katt hemma och den ska bort. Den springer och kissar på alla kläder, filtar och skiter på mattan.. Där går gränsen!
Och jag som egentligen inte tycker om katter smällte när jag träffade Ponnes katter. Gud så kära dem är.

Har iallafall sovit här inatt, trevligt! Haley är ju fortfarande hos mormor och ska vara där en dag till enligt mormor. Hon är kär i Haley. Jag börjar iallafall tro det nu när inte ens jag som är Haleys mamma får vara med min dotter! Visst det är faktiskt skönt att bara få vara med sig själv om dagarna, det klagar jag inte över. Men ibland är det skönt med en gnällig bebis också. Nu har jag haft så mycket med att skriva in saker, dels massa domstolspapper som jag ska skicka in till hennes advokat och till tingsrätten, har hållt på med det nu i 2dagar. Sen ska jag själv skicka in mina papper till den skolan jag ska söka in på. Sökte in innan, men betygen skulle med på en gång så det blir att jag får göra om det. Sen så letar jag jobb för fulla muggar. Sen är det körkort. Det är så hemskt mycket just nu, därför blir bloggen lidande. Men jag tror nog att ni förstår mig! Eller?
Annars så händer det väl inte så mycket mer i mitt liv just nu. Förutom stress!

Påtal om annat så har jag tittat på solsidan, Ponne gjorde en spellista till mig på de serier från säsong 2 innan han stack! Rart av honom.. Sen så har jag varit lite med Sari(Ponnes mamma) och vi har varit nere och fikat på EspressoHouse, hon bjöd mig på en fika där. Tack Sari♥
En väligt snäll, söt och underbar person. En utav de bästa personerna/mammorna jag träffat i hela mitt liv! Och jag menar det verkligen!

Och sen tillbaka på det jag gjort idag, har precis dammsugat här och plockat undan lite inne på Ponnes rum. Eller egentligen inte så mycket, torkat av hans skrivbord, lagt saker i ordning. Hoppas han inte blir arg!(a)
Ponne skicka innan och fråga om vi skulle grilla idag, och det blir nog så med tanken på det fina vädret!:)

Nej nu ska jag inte babbla mer, nu ska jag göra något annat. Puss & Kram


har ingen bild på mig just nu, så ni får en utav de nyaste bilderna sålänge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0