FINT VÄDER.

Tjenare bloggen♥
Fint väder ute idag ju. Ska nog gå och byta om och sätta mig ute på balkongen med Haley. Ska se om jag kan få lite färg kanske.
Men sen samtidigt så är jag så sugen på att titta på One tree hill. Men känner att man måste passa på att vara i solen nu när det äntligen är fint väder.
Men först ska jag äta upp min mat, mammas thaimat som jag fick med mig hem. Sen så ska jag byta om. Borsta håret och ta bort mitt smink. Sen är jag lite redo för solsken.

Haley Anna Cartoon Hawbring

ren spegel Haley har ställt till med va?;)
-jag älskar min vackra flicka.
Du är verkligen det bästa som har hänt mig.
du är den absolut viktigaste delen i mitt liv!♥



DAGENS OUTFIT.

Tröja från Gina Tricot
Leggins från Gina Tricot(tjocka verisonerna)
Skor från Stadium(Converse)
Klocka från Jet Set(ur&penn)
Örhänge från Glitter



maysumaleehawbring.blogg.se

hampus visar rumpan!


MIN MAMMA.

Nu ska vi hem till min kära mamma. Vi ska äta där nu. Hampus har kommit hem från jobbet och har precis duschat. Hinner inte skriva så mycket mer, men skriver sen när vi kommit hem igen. Och sen så ska ni få "dagens outfit" också. Det var någon som undra om inte jag kunde visa det som förr. Och det är klart att jag kan. Men jag är så dålig på det, så det är bra att ni frågar efter det. Då tar jag mig mer i kragen.
Hoppas ni får en fortsatt bra kväll nu, för det kommer jag att få med min underbara familj. Familjen är det absolut viktigaste kom ihåg det♥


min fina skatt♥



30e maj 2011

Tjenare bloggen♥
Allt bra med er eller? Jag mår som en prinsessa, eller ja, typ iallafall.
Sitter och äter makaroner och kötbullar och lite falukorv. Är så jäkla hungrig. Haley där imot är mindre hungrig så hon har fått käka ballerina kex och ser ut som skit i hela huvudet. Så kladdig som hon är så kan man nästan misstolka vad hon ätit.
Hur som helst så sitter jag och kollar på One tree hill, medans Haley leker runt och kladdar ner allt, förresten så är hon en jäkel på att stå utan stöd nu! En grym tjej det där.
Väntar på att Hampus ska komma hem, han ringde för 20 minuter sen och sa att de skulle sluta om ungefär en timmes tid. Så typ 18 eller 18.30 är de väl hemma igen.
Direkt när han kommer hem så ska vi faktiskt in till Eslöv, mamma bjuder på mat idag.
Thaimat blir det, varför tröttnar man aldrig på mammas thaimat?
Nu ska jag torka upp efter min unge och sen ska jag titta vidare på film. Vi hörs, puss♥
sådär ljust är mitt hår nu. pissgult och typ orange.

Saker att fixa..

Nu när jag är myndig så har jag mycket som jag måste fixa.
Typ banken, måste skaffa vanligt VISA kort, sen dosa till internet bank också. Sen måste jag fixa körkort, och sen fixa ett jobb. Måste skriva in Haley på dagis.
Men först av allt det som jag skrivit ner så är det banken och körkortet som är ett MÅSTE.
Allt det som jag skrev behöver man ju faktiskt inte vara myndig till. Men det är ju rätt bra om man är det!
Om ni frågar mig så känner jag mig inte sådär äldre, men det känns så jäkla bra! Fråga mig inte varför, men det gör det. Nu lever man ett friare liv. Tycker inte ni som också är 18 eller över det?
Eller det är bara jag som är glyttig?
På tal om annat så är jag riktigt kinkig idag. Eller nej, det är jag egentligen inte.
Utan jag har sjukt ont i ögat, på ögonlocken. Är svullen som in i helvete. Det är så ömt och gör så jäkla ont. Och sen har jag munsår i hela huvudet, och sen innan vi stack till mamma fick jag sjukt ont i magen och sen svanskotan och ryggraden så jag kröp ihopa i fosterställning och försökte bearbeta bort smärtan. Men inte ville den bort. Så bad hampus tappa upp vatten i badkaret till mig sen var det ner i det extremt varma vattnet och det hjälpte. Men jag frös och frös. Och ännu har det inte gått över, så jag spänner mig när jag går. Och hampus lyckas alltid smälla till mig på rumpan. Trots att jag säger att det gör ont! Men men, är man senil så är man:)
Nej, nu ska jag och Hampus spela Black Ops zombie, innan vi ska lägga oss för en skön natts sömn!
Imorgon ska hampus bege sig till jobbet igen efter 3 dagars hemma förra veckan. Och denna veckan jobbar han också bara 3 dagar(: Ledig torsdag & fredag! Gött!

gårdagens outfit

Tröja från H&M
Byxor från Vero Moda
Skor från Stadium(Converse)
Klocka från Jet Set
Blå Ring från Glitter


byxorna är assnygga.
gav endast 329kr för dem. Högmidja med dragkedja bakom.
de jag hade på mig igår, det var de jag köpte i fredags, plus lite andra tröjor.


MORSDAG♥

Hejsan söndag!♥
Fy vad jag är dålig på att blogga, det är ju skandal. Men det har varit en helg med massa roligheter så har inte haft tid att blogga direkt, och sen har det ju också varit min första helg som 18år. Vilket gjort allt mer spännande.
I fredags ville jag ut men det blev en lugn kväll istället med familjen. Var på Nova hela dagen, och det har jag ju berättat om. I Lördags skulle mamma ha Haley, för de skulle till Eslövs marknaden. Så då passade vi på att planera att vi skulle sticka ut någonstans. Väl planerat och gjort vid oss sitter vi och väntar på några stycken som sen bara hoppar av! Vilket gjorde mig fett irriterad då vi hade suttit och väntat på de i flera timmar och vi väntade på dem för att de sa att det skulle komma inom en timme. Ja, vilket förtroende man har. Men så är det när man umgås med vänner som håller på med skit, och föredrar det istället för att ha skoj. De tycker att det dem håller på med är "skoj" så vad ska man säga?
Hur som helst så satt vi här hemma, jag, corre och Lina. Ja, hampus med förstås.
Vi skulle till Breez, men corre är ju inte 18, så hon kunde inte komma in. Vi skulle först dra till helsingör, men som sagt så satt vi och vänta på helt onödiga människor!
Så vi bestämde oss så sent som att ta det nästa helg, då vi kanske kunde försöka få in corre och åka till Lund igår och bara ta det lugnt hemma hos Ponne. Var först på gräddhyllan och tog min första riktiga drink ute:) Det kändes nästan lite bra. Om jag får lov att säga det!
Idag fyller min älskade mamma år, 45 hela år blev hon idag. Och sen är det ju morsdag också.
Så hon fick en blomma av oss som morsdag present, sen så ska hon få en spahelg i Ystad med mig. Bara jag och mamma! Gud, jag älskar min mamma!♥
Så till alla mammor, GRATTIS PÅ MORSDAG!♥
denna tången fick jag av Hampus & Haley♥
en glad födelsedags tjej:D
en haley som leker i mormors vask.
min extremt fina tårta som mamma gjorde♥

27e maj 2011

God kväll bloggen♥

Allt bra med er? med mig är det bra.
Varit igång hela dagen. Köpt present och sånt till mig själv för de pengar jag fick. Ska fota allt imorgon. Och även lägga in bilder sen igår.
Jag blev mycket nöjd. meningen var att jag skulle få en dator men den var inte bra och slut på lager. Så jag väntar med att köpa en dator tills där kommer en bra:)
Min mamma och min bror har också varit med. & påvägen hem så hände en mycket tråkig sak, hampus fick böter för fortkörning! SÅ ÄCKLIGA POLISER!
Aja, han skulle ha det. Man säger till honom gång på gång, men aldrig lyssnar han. Men denna bötern kanske gav honom en ljusare blick!
Nu sitter vi hemma och glor. Lina är här med, prövat mina kläder! asssnyyyygga!♥

26e maj 2011

Hejsan bloggen!♥
Hoppas att ni förstår varför jag inte bloggat idag. Jag har bara njutit av min dag. Har inte fått något sådär speciellt, men det jag fick är jag så glad över! Fick en våffeltång av Hampus&Haley, sen så ska han+ andra(om jag vill) lägga ihop till en dator till mig. Men endast om jag vill. Och jag är inte säker ännu.
Sen så har jag fått en hel påse med nuddlar av min käre bror, jag älskar mina nuddlar!
Och av mamma återstår fortfarande, det skulle jag få senare! Så jag är ännu nyfiken och vill helst bara veta vad det är! Men men, det får vänta!
& sen har jag fått massvis med gratulationer! TACK, ni är bäst♥
Imorse när jag snackade med mamma så bestämmde vi oss för att äta hos mamma istället. Mamma lagade maten till oss och jag fick bestämma maten, och såklart valde jag skinkfrestelse! Så jäkla gott!;)
Sen hade mamma gjort en superduper fin tårta till mig! Kommer visa bild sen.
Corre var också med, och det var super mysigt.
Sen stack vi hem men först in om coop för att köpa hårfärg till mig. Nu är det krig!
Mitt hår är kaos! ORANGE OCH FULT!
Så just nu sitter jag med ett gäng hårfärg i håret.. Och jag vinner nock inte denna gången heller. Har nog köpt hårfärg för typ 500kr snart!! Inte bra om det inte blir bra asså.
Nu måste jag titta vidare på BB, det är roligt nu(:
Hörs senare♥

18ÅR!!!!!!!

NU, DET ÄR NU DET ÄR ÖS!
Jag är 18 nu, och det känns så stekigt! Äntligen kan jag följa med alla andra ut, äntligen är jag myndig till mig själv, äntligen är jag ett steg nämre vuxenvärlden. Okey, det sistnämnda är jag iför sig redan. Men det känns så sjukligt bra faktiskt! Jag har längtat så, och 17 är nock det segaste och mest tråkigaste året någonsin!
Så nu är jag på det igen, jag ska fira detta med en natt i sängen med corre och hampus & haley. Mysigt!
Och på fb öser det in gratulationer. TACK SÅ HEMSKT MYCKET♥
Jag ser fram imot dagen!♥
en bild från när jag var gravid!
en bild från tiden jag var small.
ha en bra dag alla, för det ska jag ha♥

2 timmar & 45 minuter

Nu är det inte långt kvar! Snart så blir jag 18 hela år!
Gissa om jag är glad och helt överspeedad.
Idag var vi på Nova och handlade lite till mig. Presenter och sånt.
Hampe sa att han såg en dator för 3000kr, som var bra för att ha som bloggdator, så han ville lägga ihopa en sådan till mig med andra. Men jag vet inte riktigt! Men han tycker det är bra pris för en sådan dator. Vet ni varför han envisas? Jo, för att han ska ha denna datorn för sig själv! Haha.
Han är allt smart iallafall. Men jag vet inte, jag vill hellre spara pengarna jag får till typ en resa, kläder, tattuering, kanske kanske en dator eller körkortet.
Corre sov här inatt och hon ska göra det inatt igen. KUL att få vara med mina babes när tolvslaget slår!
Och jag älskar när vi sover 3 i sängen, då är det så mysigt!♥
Nu glor vi BB, och röker vattenpipa. & äter choklad!
Ska nock färga mitt hår också, har gjort de en omgång, men det blev rött!? Inget jag vill visa.
Ni får se resultatet imorgon istället.
Förresten så köpte jag ett par leggins, en mjukisdräckt, hårfärg, eyelinerpenna, en bh, och haley fick ett par skit fräcka skor som jag ska visa imorgon :)
Nu ska vi glo vidare!♥

24e maj 2011

Hejhejhejhej&hej!♥
Hampus hemkommen nu, tur. För idag är det kulturkalaset och dit ska vi. Linda Bentzing kommer dit och någon från melodifestivalen, ni vet han som sjöng Oh my god? The moniker heter han nock!
Så ska göra vid mig nu och sen köra iväg. Haleys första kulturkalas! Tråkigt bara att det regnar så in i bomben, men ska väl gå ändå.
Tittat på One tree hill hela dagen idag, och de senaste avsnitten är bra. Jag förstår inte hur man kan bli så tagen av en serie. Men denna serien har tagit mig med storm. Jag har plötsligt drömmar, drömmar som jag aldrig tänkt på förr. Jag vill ha ett eget företag, något som är mitt eget. Något som jag kan styra och ta hand om.
Jag vill ha ett företag som ung, jag vill vara framgångsrik redan i ung ålder. Men jag vill samtidigt lära mig att jobba! Hur det är att slita och komma på benen.
Nej, nu ska jag göra i ordning och så ska vi sticka!♥

3 DAGAR KVAR!

Hejhopp bloggläsare!♥
Jag vet att jag suger på att blogga, men det får man väl vara ibland? Huvudsaken är ju att jag lever & uppdaterar lite då och då! Eller?
Hur som helst har vi varit på vägarna idag hämtat tv till min bror, sängar till mamma och haft en sån jävla otur! Otroligt. Nycklen till släpet knäcktes, nycklarna till mammas lägenhet innelåsta! Hemskt!
Men det löste sig tillslut, och påvägen hem hämtade vi upp Lina och hon gick alldeles precis! Trevligt med sällskap faktiskt. Vet ni vad? Om 3 dagar blir jag 18. Myndig och stor tjej! Okej, inte större än vad jag redan är. Men det ska kännas så bra att kunna skriva under sina egna papper och inte bara Haleys! HAHA(:
Imorgon är det kulturkalaset, vilket innebär att vi ska stå där och glo på artister och andra talanger som är duktiga. Haleys första kulturkalaset! Ska bli se hur hon reagerar!;)
Hon älskar ju att dansa till musik!
Ska bli roligt, så ska ta med kameran imorgon så det blir bildbomb här på min blogg!
Nu ska jag alldeles strax lägga mig. Så ni får sova gott när det blir er tur!♥
bild från thailands tivoli♥ jag saknar det.
min skatt♥

SÖNDAG

Hejhejhej! Fy vad jag är dålig på att uppdatera. Ska bättra mig! Har iallafall inte hänt så mycket! Mest tagit det lugnt. Umgåts med vänner i fredags:) sen idag har vi lagat mat & tittat på massa film! Lina & Mela har gjort oss sällskap! Och sover här gör det också;) Hörs mer sen!<3

Drömmar

Alla har vi visst drömmar, men alla har vi olika drömmar. Och det är ju så det ska vara, hade alla gått runt med samma drömmar hade alla slutat på samma ställe.
Jag har också drömmar, flera om jag ska vara ärlig.
Jag drömmer varje dag, om att bland annat få bra jobb, ha ett fint hus med en underbar familj, en varm men kär familj, det är liksom det jag vill leva med!
Sen har jag andra drömmar, om att tex. resa till olika länder, njuta av livet och framförallt få se världen med egna ögon. Sen har jag även drömmar om att få flytta tillbaka till mitt hemland, där jag har alla mina nära och kära. Där jag liksom har de som betyder allra mest för mig. Jag har levt i Sverige länge tills dess att jag kanske flyttar ner, därför vill jag också tillbringa tid där nere. Jag vill dela mitt liv, jag vill inte ångra något när ajg är gamal. Jag vill göra det jag vill, och ingenting ska få hindra mig!
Känner inte ni också att ni vill nå era drömmar, och att ni aldrig kommer att låta något hindra er till det?
Vill ni inte också se världen med egna ögon, inte bilder och höra det andra berättar. Utan se det själv?
Jag vet dock inte hur många av mina drömmer jag kommer att få uppfylla eller nå. Men jag ska oavsett vad som händer flytta ner till Thailand, när jag har sparat ihop pengar och allt har fallit på plats.
Det är liksom där jag hör hemma. Jag är stolt över att jag är från just Thailand, det är ett vackert och fint land. Ett land med glada miner, ett land som ger mig frihet, ett land där jag har människor som bryr sig om mig och verkligen vill mig väl! Så oavsett motgångarna kommer jag att kämpa för att kunna nå dit!♥

Vad har ni för drömmar? Kul att dela med sig ibland!


jag & min lilla tös i thailand-11

absolut den bästa släkt man kan ha!
Finaste människorna i världen.
Jag älskar er♥



trevlig kväll

Lina och Felicia kom upp i eftermiddags och gjorde mig sällskap. Trevligt!
Och nu har vi precis ätit mat, kyckling och ris, äggröra och bacontärninger, och lite sås och sådant!
Vi åt med fint sällskap. Haley fick också äta vår mat, som vi delade fint, men hon tyckte dock inte om falukorven som hon fick. Men äggröran tyckte hon om(:
Nu sitter vi här och är lite lite döda.. Är propp mätta.
Vad gör ni bloggläsare då? Vi funderar på att ut och gå en runda, men alla är typ döda.
Här sitter vi nu. Och snackar med Mela och försöker övertala honom om att komma hit.
Men det gick tydligen inte så bra. Men vi får se! Kanske lyckades vi eller kanske inte!
Nu ska vi ta det lugnt, shit vad jag vill äta jordgubbar. Men det ska vi inte äta.
Ska baka kladdkaka sen;)
såhär har jag pyntat min fina mobil♥

19e maj 2011

Goddagens!♥
Exakt en vecka tills jag fyller år idag. Känns lagom skönt och känns så bra! Då är jag myndig, myndig på riktigt!
För vet ni hur sjukt det känns när jag kan öpnna bankkonton till Haley, skriva under viktiga papper till henne, men när det är mina egna så måste min mamma vara med:) Haha, jag börjar skratta lite inombords när jag tänker på det! Men så är det, bara för att man har barn i tidig ålder betyder ju inte det att man blir myndig för livet:)
Hur som helst, så har jag kört en snabbrunda med dammsugaren. Jag gör nog der var eller varannan dag! Men fan skiten hinner ikapp mig, den vinner! Jag får ju aldrig något slut med denna jävla dammsugaren!
Och min lilla tös kröp snabbt in i sovrummet och satte sig vid dörren och såg helt förtvivlad ut. Hon är rädd för dammsugaren, tydligen mycket räddare än jag trodde.
Men nu kör hon race med sin gå stol! Jäklar, hon är grym! Inte bara på att racea med gåstolen utan att stå upp själv utan stöd! Din jävel, hon är riktigt grym! Och jag skojar inte. Jag och Hampus har gjort ett bra jobb asså;)
En stolt morsa har vi här iallafall!♥

Nej, nu ska jag titta vidare på oth!♥

ny header

ser ni min nya header? Jag är super dålig med designen, för att jag inte är speciellt bra på det. Och sist lyckades jag ändå röra ihop något någorlunda och jag är nöjd med den. Så jag använder mig utav den och gör om headerna och ändrar färg på bloggen när jag känner att det är dags. Varför ska man alltid ändra design? Kan man inte och haft tur en gång så kan man lika bra leva med det och ändra själva headern som beskriver hela bloggen!
Jaha, så vad tycker ni om min nya header då?(:
Är den inte rätt stilren och snygg?
Ändå rätt snygg eller?:)
Eller ni tyckte att den andra var finare? Och vad tycker ni om vitt?:)

Tjockat färdigt nu!

Vi var en sväng i Hörby och umgicks med Anna & Robin. Trevligt!
Vi var uppe på Assars och åt glass, den som njöt mest var nog Haley sen Anna!;)
Jag åt bara lite glass då jag valde en sjukt äcklig glass, eller är det bara jag som är kräsen idag!
Påvägen hem så stannade vi vid Thaivagnen och köpte med oss läsk, redbull(stor), monster, chips, och chease balls!
Så har suttit och tjockat mig framför BB nu och nu är jag klar. Propp mätt!
Nog om det, öppnade precis ett brev som jag fick hem. Det var typ "reklam" där man kunde beställa pyssel grejer. Till oss föräldrar som vill minnas klart om våra barn när de var mindre, typ fotoalbum där man dekorerar och pysslar själv. Som startpaketet får man fotoalbum och sen massa dekorations grejer. Om deras första år typ.
Och det var det jag ville göra, skulle handlat det men köpte pärlor istället. Ångrar mig dock lite då jag inte håller på så mycket med pärlor längre. Men jag har såna perioder, från och till om ni förstår vad jag menar!
Så ska väl fundera på detta "paket" och kanske beställa hem det.
Hur som helst tittar på Dr.90210 eller vad det heter. Skönhetsoperationer, tycker det är intressant trots att jag blivit väldigt känslig mot sånt"/. Men det är spännande, det är det verkligen!
Förresten, finns det något ni vill att jag ska skriva mer om?(: Så släng en kommentar isåna fall!
snygg man kan vara;)

18e maj 2011

Tjoohoo bloggen♥
Allt väl med er? Med mig är det ganska så fint. Har varit lite yr från och till hela dagen idag. Inte så najs!
Men det är bra nu. Är lite rastlös bara. Inget att böla över kanske?!:(
Annars har jag inte gjort något speciellt denna dag, gjort en korvgryta som blev otroligt god faktiskt.
Sen har jag inte gjort mer. Bara tittat på One tree hill med lillfisen!♥
Hon är nog den mest underbaraste människan jag stött på i hela mitt liv!
Nu ska vi köra ivåäg en runda! Till Anna och Robin tror jag att det blir!♥

mina "maj-naglar"

Visar bild på mina nya naglar, mina "maj-nagalr" kallar jag det! För jag gjorde ju dem i maj, och det ser ut som maj naglar också ju. Ljusa och glammiga!;) SO MAJ!
Ljusrosa blandat med ljuslila glitter, fadat eller sotat.
och på ringfingret på vänster hand har jag penslat lite. rätt snyggt!
visst blev det snyggt?
Jag blev super nöjd med dessa naglarna! De bästa jag gjort på mig själv. Får tacka hampus också som häjlpte mig att fila högerhanden som blev svårare!



skit iphone

Min Iphone har klöddat sen igår kväll, och nu hjälpte Hampus mig äntligen. Och jag har fått återställa hela mobilen och börjat om på nytt. Min clubwolrd kommer inte att vara kvar nu säkert. Och nu måste jag lägga in allting på nytt! FAAAAAAAN! JÄVLA IPHONE JÄVEL!
Me snart är den klar, men då har jag fortfarande ingen musik. Får fixa det imorgon! Orkar inte göra det nu, klockan slår ett snart! Så ska faktiskt lägga mig så fort apparna är över på mobilen. Hoppas att det blir snart! Annars får jag krampar. Hampus gick precis och la sig. Han är trötter nu när klockan är så mö..
Han har all rätt att vara det min lilla älskling!♥
Han sliter varje dag för att få oss samlade till en familj! & ibland får jag skuldkänslor för att jag itne bidrar med något. Men en dag kommer jag också att kunna häjlpa till och det ska bli skönt då.
Nog snackat, ska se om mobilen är klar snart så att jag kan krypa ner bredvid min björn♥
Godnatt mina älskade läsare!♥


en bild på min från förra veckan.
& förresten min hårförlängning är av nu!
Mitt hår är kortare, men absolut inte mycket kortare. (:



oplanerat men inte oönskad!

Ni som följt min blogg länge vet hur min graviditet gick till.
Jag visste inte om att jag var gravid förens i vecka 17-18. Jag hade inte en enda aning och tänkte inte på det för fem öre. Vilket betyder att det inte var en planerad graviditet. Men trots det så står jag här idag och har en lite underbar och varm familj. Jag har fått massa kommentarer innan som jag inte velat ta upp här på bloggen, för jag vill inte snacka om det ens. Kommentarerna har typ varit såhär; "älskar du din dotter mindre nu när du inte planerade henne?", "tycker du om din dotter trots att du inte planerade henne?" "kommer du att älska din dotter som inte var planerad lika mycket sen om du får ett barn till som du planerar?".
Hör ni själva hur det låter? Hör ni hur dumt det låter och hur ont det gör i mig när jag läser det?!
Hur kan ens människor skriva något sådant? (JAG VET ATT DET ÄR FOLK JAG KÄNNER ELLER HAR KÄNNT SOM SLÄNGT UT DEM KOMMENTARERNA! IALLAFALL EN HEL DEL!)

Jag vet inte hur jag ska förklara det för er, jag vet inte vad jag ska skriva eller svara. Men jag kan säga så mycket som att Haley var inte planerad, och det kan jag erkänna för henne när hon blir äldre, men jag kommer också att förklara för henne och övertyga henne om att hon inte var oönskad bara för det!
Så fort jag fick reda på att jag var gravid så slutade jag röka, sluta dricka, slutade vara ute sent, och började planera, började växa upp och mogna. Jag började se mig själv som en mamma.
Haley må vara oplanerad, men inte oönskad för oss!
Inte för någon av oss, vi var redo för att ta imot henne. Vi ville välkomna henne på bästa sätt, och idag är hon bedårande! Hon får oss att känna lycka varje dag!
Jag är helt säker på att hampus föräldrar är glada över att hon finns, och jag VET att min mamma älskar henne mer än något annat. Och jag är säker på att Haleys moster/morbror/faster älskar henne och är glada att de är vad de är till henne!
Jag vet inte hur jag ska svara på frågorna jag fick, men jag kan försöka svara på dem alla här och nu!
-Jag älskar min dotter, och jag hade aldrig kunnat få det bättre. Jag fick världens finaste tös och hon betyder mer än världen för mig! & jag kommer alltid att älska henne lika mycket. Jag tänker inte en sekunde på att hon inte var planerad, att min graviditet var ett misstag men att det blev som det blev. ALDRIG, jag har aldrig tänkt den tanken. Jag har öpnnat mig för henne och välkomnat henne till mig och det har Hampus också!
Hon kommer aldrig vara ett misstag som vi fick ta hand om för mig, hon kommer att vara det absolut bästa jag fått! Det är det bästa oplanerad grej jag gjort och fått!♥
Hon är vårat liv och jag kommer aldrig någonsin att älska henne mindre! Inte ens om hon får ett syskon som är väl planerat, Haley kommer vara lika mycket älskad och värd!

Nu fick ni svar på det och jag hoppas att ni förstår och att det inte blir mer av det nu!
Det är skillnad på oplanerad och oönskad!

det är min skatt!

den bästa oplanerad grej som någonsin hänt mig♥

titta, vilken underbar flicka jag har♥

älskar att sova hos pappa!

där har ni sett lite av henne, säg mig; finns där något att klaga på hos denna tös?
Hon är ju perfekt precis som hon är!♥

kyckling klubbor med ris

Mätt som en plätt är jag. Och min mobil är fortfarande cp. Men skit i den. Hatar Iphone, ska kanske skaffa mig en 3210a istället! Känns som det är där jag hör hemma typ.
Hur som helst, blev kyckling klubbor och ris, mums!
Och jag gjorde gräddsås till! Ännu godare.
Sitter och tänker på vad jag vill göra till helgen, och jag vill nog festa för sista gången som en 17åring! Men jag känner att jag inte vill det ändå, för då måste jag lämna bort Haley och det vill jag inte då det är snack om att jorden ska gå under på lördag, och jag är skraj:( Jag vill ju inte att jorden ska gå under. Jag har inte ens fylla 18år då, fyller ju år nästa torsdag! Och Haley har inte ens hunnit leva 1år, det är inte rättvist!
Får iallafall hålla tummarna på att det inte är sant. Inte många som tror på det, därför känns det som att det ska ske.
Aja, ska ut och blossa nu. Haley sover och har ännu inte ätit. Så när hon har vaknat ska hon också få kyckling med ris!(:
Nu har jag inte mer att säga, men vi kan väl höras sen!♥

17e maj 2011 - videoblogg


jag minns..

Innan jag blev gravid var jag som vilken tonåring som helst, jag hade drömmar, jag hade många vänner, jag älskade mina vänner, jag sket i att lyssna på mina föräldrar, jag hade problem, jag skapade mina egna problem, jag insåg aldrig att jag gjorde fel, jag sket i skolan osv osv. Idag är jag fortfarande en tonåring, fast inte densamma längre.
Jag har fortfarande drömmar, men kanske har svårare att nå upp till dem. Jag lyssnar idag på min mamma. Jag har problem men har insett att man ska lösa det. Att det inte löser av sig själv.
Idag är de flesta problemen över, nu är det bara mina vänner. Jag förlorade många vänner, jag fick offra den delen av mitt liv när jag valde att behålla Haley. Och jag ångrar det inte en sekund. Det jag menar är bara att jag önskar att jag kunde fått behålla det. Jag minns alla gånger vi var på torget allihopa, alla var med alla, alla snacka med alla och vi var som en stor familj. Jag kunde snacka med många och jag älskade många av dem jag umgicks med då. Men idag är det bara få personer jag håller kontakten med. Och det är synd tycker jag! För de som jag umgicks med betyde verkligen något för mig! Jag önska att jag fick det tillbaka. Och att jag träffa de människor jag tycker om och vill umgås med ofta! Men när man har barn så kan man inte vara med och göra det som "vanliga" ungdomar gör. Och det förstår jag. Men ibland önska jag bara att jag fick umågs med dem och vara med dem en dag. Och bara få känna på det igen! Mina drömmar kan jag göra även fast jag har Haley, men kanske inte lika lätt. Men det stör inte mig, jag kan göra det även fast jag har henne eller inte. Alla drömmar går att nå oavsett vad! Ska jag behöva hålla Haley i armarna för att nå min dröm med en arm så gör jag det! Bra, då får jag uppleva min dröm gå upp i uppfyllelse med henne vid min sida♥
Jag ville egentligen inte få ut något speciellt med detta inlägget. Utan jag ville mer att ni som läser min blogg ska förstå att även fast vi är unga mammor och ni klagar så satans mycket på oss för att vi är unga mammor, jag vill bara att ni också ska veta att vi har drömmar, vi har också offrat mycket, men vi bryr oss inte lika mycket! Vi har fått något mycket bättre♥. Vi kämpar också för varje sak vi vill ha, vi har det 10 gånger jobbigare än er vanliga tonåringar, men vi klagar inte. Vi tar en dag i taget, medans ni planerar framåt och blir besvikna på att det inte blir som ni vill! Vi unga mammor offrar allt och vi gör det med glädje! Klaga inte på oss då. Vi är minst lika bra som vanliga mammor!

mammas smörgårstårta♥

Varit hemma hos mamma ikväll och käkat middag med henne och min bror. Och idag bjöd mamma på sin egen hemmagjorda smårgårstårta som smakar bättre än de man beställer! Jag är kär och sitter och äter den biten jag fick, medans hampus ska ha sin och lyxa med på jobbet imorgon.
Har missat BB, men hört vad de sagt och så. Har byggt på mina egna naglar, fy fan vilket jobb det är. Föredrar att dra till en riktigt nästa gång, men fy så nöjd jag blev med dessa.. Ni får en bild imorgon.
Ska äta upp nu, sen ska jag lägga mig efter jag tittat lite på tv.
Ni får lite bilder sen jag & Lina fotades!♥
jag börjar inse verkligheten och måste gå ner i vikt för mina ben och armar är feta!
fina lina(:
fina lina och haley♥
jag med tjocka ben!
fina familjen Hawbring♥
finns fler bilder. Men ni får inte se alla än! Ni får se några i taget. sen ska jag redigera vissa också. Och sen ska jag fixa en ny header också. som kommer att komma upp inom snarast!♥



16e maj 2011

Hejdär bloggläsare!♥
Kul att jag bloggar såhär sent, men jag har suttit och tittat på One tree hill och bara umgåts med Haley.
Och nu har jag sprungit runt och plockat undan och dammat av överallt, deussutom vattnat blommorna samtidigt som jag gnällt över att ingen hjälper till här hemma. Kanske lite svårt när vi är 2 som bor här och den ena inte ens förstår något och inte kan hjälpa till. Och den andra jobbar och jag stressar ihjäl mig totalt.
Jag måste skicka in mitt antagningssökan till eslöv idag, det är ett måste!
Sen vill jag ha ett jobb så snart som möjligt. Sen så måste jag verkligen skaffa körkort snart. Hampus tog fram böckerna till mig. Och jag ville inte ens öppna en enda bok. Fan så mycket man måste läsa! Och jag som aldrig i mitt liv läst klart en enda bok. Detta är en utamning, verkligen!
Måste även söka in Haley till ett dagis, och det är fan snart! Jag blir så stressad av tanken och vill helst stoppa tiden här och nu. Men saker måste göras och det är så verkligheten är!
Hur som helst, ska iväg till mamma sen så fort Hampus slutat. Är bjudna på mat idag. Alltid trevligt!
Men nu ska jag faktiskt fixa mina naglar, så vi får höras senare!♥
såhär beskriver jag mitt allt.



Big brother

Just nu i skrivande stund sitter jag i vardagsrummet med min kära iphone och bloggar! Det är nog världens bästa mobil. Inte bara för att man kan blogga. Utan för att man kan göra allt! Toppen mobil! Jag har dessutom pyntat den lite idag också. Ni ska få bild på det sen!:) nu ska jag titta vidare på bb! Syns<3

15e maj 2011

Det närmar sig med stormseg! Om mindre än två veckor fyller jag 18! Det känns ju ganska bra. Och jag har lite planer. Fyller år på en torsdag så det är ju inte direkt något att hurra för, men sen är det fredag dagen efter, och då är det party all night!
Det kommer ändå att kännas rätt bra. Att fylla 18 även fast det inte är något speciellt. Men jag blir ändå självstädnig på riktigt. Jag har varit det i över 1år nu, men det är nu det faktiskt gäller.
Nog snackat om det, vaknade rätt sent idag, men gud vad jag var död efter det ändå. Inte alls nice kanske. Haley kom in och klättrade på mig och började med ma-ma. Hon är för kär!
Sen kommer Hampus in och ska gossa och Haley har en tendens att bli lite arg och kanske svartsjuk. Så fort jag och Hampus kramas så skriker hon och kommer snabbt fram till oss och ska börja slå bort en av oss. Hon slår visserligen inte hårt eller så, men typ viftar då! Och släpper vi inte då blir hon riktigt ilsken på oss. Men hon är rätt söt när hon är ilsken. Nu sover lillfisen och hampus och min bror sitter och spelar.
Jag tittar på One tree hill och älskar det!
Så nu ska jag glo vidare, så vi hörs sen!♥

ESC 2011

Förlåt för dålig update. Ibland är jag bara så dålig!
Hoppas allt är bra med er iallafall. Jag mår bra!
Igår var det pepp på det hela, min första kväll ute med vänner utan Hampus. Och Hampus var hemma med Haley för första gången mer än 2 timmar. Och det gick bra!
Jag hade en toppen kväll igår, trots att det slutade skit, men det var underbart. Underbart att träffa de människor jag alltid umgicks med förr och som jag inte träffat alls sen jag blev gravid!
Det var unikt! Kan inte säga mer än så.
Åkte dit med Corre och allt var toppen! Grattis Rasmus!♥
Ja, vi kom hem. Sov, vaknade och idag var vi på hampus kusins konformation. Trevligt!
God mat och så också.
Haley uppförde sig fint i kyrkan, sjöng och dansade gjorde hon! Bättre det än att hon skriker.
Nu har vi sett ESC och Sverige la 1a väldigt väldigt länge, men sen van azerbajan eller vad de heter. Men ERIC vann för mig. Han är underbar och han hade bäst låt. Fel låt vann helt klart. Sovtime låt, typ.
Eric kom 3a, vilket är underbart! Han har gjort sverige en stor tjänst nu!
Han har gjort så att Sverige slipper kvala nästa år, och han uppträde sverige fantastiskt. Kan inte säga mer än så!
En unik kille! Söt och snygg, tjejernas dröm!♥
Hur som helst sitter jag och tittar lite One tree hill, Lina och Mela är också här. Men jag är lite osocial men det gör kanske inget, då alla glor på någon skit film och lina trycker pormaskar.
Ska lägga upp bilderna jag tog med lina häromdagen också.
fin kille



One tree hill

Gick och la mig precis, men insåg att jag inte ville sova. Så Hampus tog in datorn till mig så jag ska titta på One tree hill nu. Jag älskar den serien. Men jag älskar inte att Brooke och Lucas inte blir ihopa på riktigt. Att de två inte hör ihopa. Det är nog den enda tabben de gjort med den serien! Men annars är allt underbart. Jag bara älskar den och blir inspererad, tro det eller ej!
Så vi hörs imorgon!♥

12e maj 2011

Godmiddag kära bloggläsare!♥
Idag känner jag mig frisk och fräsch. Inte ofta man gör det när man bara går hemma.
Men idag var jag ovanligt pigg och glad. Har till och med sminkat mig och ska ta bilder sen till den nya headern. Vill ändra det lite nu. Och i och med jag laddat ner nya penslar känns det mycket roligare. Men jag vet inte hur jag vill ha min nya header. Men det ska jag väl komma på så snart som möjligt.
Min bror är här så vi har faktiskt ätit frukost ihopa. Första gången jag ätit frukost nu på typ 2 veckor. Känns väl bra!
Måste säga att Haley är ju en jäkel på att äta mackor. Det går verkligen undan.
Sen innan imorse när jag skuelle duka fram frukosten så hade jag gett Teddy ballerina kex, men vet ni vad? Då har Teddy gått och delat med sig till Haley. Så när min bror ska ta Haley in till köket hoppar han av oro och trodde att det var bajs! Och det trodde jag med. SHIIT hör jag bara hon skrika. Sen när jag luktade var det ren ballerina. Och då hade han varit snäll och delat med sig till Haley. Kära bebisar!
Ni ska få en bild sen, men inte ännu. Då jag inte ens fört över bilderna.
Så tills dess ska jag titta på One tree hill, och sen ska ni få bilderna!♥

Haley Anna Cartoon Hawbring

Haley är nu 9 månader. 3 månader tills hon blir 1 år.
Det har verkligen gått super fort. Det kändes som igår allting hände. Men så är det inte!
Haley är en väldigt begåvad flicka. Hon har lärt sig snabbt och utvecklats snabbt på alla möjliga sätt.
Hon är frisk och pigg och det är jag så tacksam över!
Hon är nog världens snällaste och raraste unge.
Första veckan var hon vaken om nätterna, men det var ett band som höll på att stärkas upp då.
Det var skönt att veta att hon behövde mig, att det var jag som var hennes trygghet! Och det känns fortfarande så skönt idag när hon vaknar till lite nätt för att veta om vi är där. Det känns bra.
Efter att Haley blev 2 veckor gammal har hon sovit hela nätter, inte vaknat en enda gång efter det!
Och vem har sån lyx? Min bebis och gett mig absolut det bästa. Hon sover hela nätter, låter mig vara utvilad för att sedan göra hennes dag där på. Att få sova är guldvärt. Jag tänker på de stackars mammor som får sitta i timmar om nätterna för att deras barn sover om dagarna, det är synd! Men samtidigt är det en närhet.
Jag saknar det lite faktiskt. Även fast jag steg upp som ett vrak på nätterna de två första veckorna. Men idag när man får sova i lugn och ro så saknar man det. Men jag klagar absolut inte. Änglarna har sänt ner en dotter till mig, och det är jag tacksam över. Jag vet inte hur jag ska kunna gottgöra allt för henne. Alla gånger hon bara legat där och tittat på mig för att jag inte vaknat, men ändå inte sagt ett ljud, alla nätter jag fått sova ut ordentligt, alla gånger hon sagt "mamma" och fått mig att nästan falla!
Ja, hon är underbar. Hon skriker sällan och är oftast glad. Till och med när hon är sjuk är hon lugn! Hon skriker inte och är inte gnällig. Känns som jag fått ett barn från min beställning!
Jag älskar att ha spädbarn nu förtiden, Haley har fått mig att ändra tankarna helt. I början var jag osäker på om jag skulle klara av spädbarns perioden för att jag var rädd att de skrek jämt och ständigt. Men så är det ju faktiskt inte, eller Haley var/är iallafall inte sån.
Så nu hade jag kunnat skaffa yttligare 10 barn till. Haha, nej men ni förstår vad jag menar.
Nu ska jag avsluta detta inlägget för att lägga mig!
Men jag ger er nytagna bilder på min ängel!♥
lillan äter majsbågar.

onsdag snart slut..

Dagen idag har varit bra! Vi har inte gjort mycket, men vi har haft det mysigt tillsammans jag och min lilla Haley.
När Hampus kom hem så stack vi nästan direkt till eslöv för att storhandla, och sen hälsa på mamma också en stund! Min bror har varit hemma från skolan då han varit dålig. Och skulle vara hemma imorgon så jag och Hampe frågade honom om han ville vara här istället då jag är hemma själv. Alltid roligt med sällskap.
Så nu är han här, tillsammans med Teddy. Och jag har precis tittat på BB. Och nu sitter jag här och ska fixa en header till Anna. Jag undrar hur jag ska göra. Men jag löser det nock!
Förresten Haley har nr 5 i blöjor nu. Hon växer mitt lilla liv. Känns så konstigt att blöjorna bara är så stora när det kändes som att det var igår hon hade de där mini mini små blöjorna. Man hänger väl inte med helt enkelt!
Såg nu precis när jag loggat in på bloggen att någon hade skrivit ;"har din dotter nackellack, hon är inte ens ett år?"
Att människor aldrig kan ta hand om sitt eget istället. Jag vet att det kanske inte är bra med nackellack när det är så små. Men herregud, jorden går inte under. BVC sköterskan har sett Haley med nagellack förr och då sa hon ingenting. Hon sa dessutom att det var fint!
Hade det varit farligt så hade hon väl ändå sagt till mig?!
Haley har haft nagellack förr, så varför gapa nu?
Sen det är mitt barn, så länge jag tar hand om henne väl och bryr mig om henne så skadar väl inte lite nagellack. Och Haley är i den åldern hon är nyfiken på allt. Kvittar vad jag gör, hon ska vara där och se och titta jämt och ständigt. Därför målade jag hennes med. Och tro mig hon tog inte skada av det!
Som sagt hade det varit allvarligt hade BVC sköterskan sagt något till mig och då hade jag inte gjort det, såklart!
Nog snackat, jag ska fixa headern nu. Hörs sen!♥

11E MAJ 2011

Fint väder idag igen! Hur underbart som helst!
Jaja, idag vaknade vi ganska tidigt, men la kvar i sängen ganska länge och bara mös och jag slumrade till då och då. Vet inte vad det är med mig nu för tiden, är så slut alltid!
Jag hade lätt kunnat sova hela dagen. Och jag ljuger inte!
Hade lätt bara kunnat hoppa över att äta och bara sova. Men det låter väl inte så jätte bra, men det låter lockande!
Ja, det är väl bara en period jag har nu. Där jag jämt och ständigt är trött.
Hur som helst, när vi steg upp så fick jag för mig att göra våffler och det gjorde jag för en liten stund sen. Så till lunch idag fick vi våffler i oss. Men vi saknade såklart pappa, han älskar ju våffler. Och där blev så många över! Om det går så kanske han kan äta dem när han kommer hem. Eller så får vi helt enkelt slänga dem.
Egentligen vill jag sitta ute och läsa en bok, men i och med att Haley inte vill sova middag så får vi vara lite ut och lite inne. Inte köpt någon solkräm till henne ännu. Och då ska de helst inte vara för mycket i solen. Då när solen precis hade börjat titta ut för nån vecka sen, så satt vi ute på balkongen och det slutade ju inte så bra då hon fick feber och fick solecxem. Och det vill jag inte igen!
Förresten imorse när vi skulle stiga upp så tramsa jag mig lite med Haley. Jag låtsades skjuta henne och gjorde ljud som när man skjuter och då vrålar hon av skratt. Ett nytt sätt att få henne att vara glad! Får köra det ofta nu, tills hon tröttnar helt enkelt.
Och jag tog otroligt fina bilder på henne, som jag ska lägga in sen.
Så länge kan ni få en utav bilderna.
jag har aldrig sett något vackrare!♥




GODNATT♥

Nu ska jag faktiskt lägga mig. Är svin trött idag. Vet inte vad det är med mig då jag inte gjort ett snyft!
Men så kan det väl vara när man inte gör något.
BB var faktiskt rätt bra idag. Blev så glad när jag såg Rodney där inne. Men han stannade ju inte kvar. Tråkigt!
Tråkigt över huvudtaget att han åkte ut. Men alla vet vi också varför.
Aja, nu ska jag lägga mig bredvid min björn och sen ska jag ligga där bredvid Haleys säng och vakna upp till hennes "mamma" imorgon!♥

må bra kväll♥

Ikväll har jag varit på "må bra kväll" hos Pia, Hampus mamma. Hon hade ett alovera party. Och kvällens kategori var "må bra". Det är ju faktiskt väldigt viktigt att ta hand om sig själv. Vi fick smeta in en massa krämer i huvudet, så nu är mitt huvud lent och mjukt igen. Sen så fick vi hand massage och axel/nack massage. Hur underbart som helst! Sen har vi fikat och snackat. Jag köpte inget då Alovera inte är min grej, visst hade jag kunnat testa det. men det var så mycket nytt så jag ville inte chansa.
Det jag var mest inne på var smink, men jag har ju redan allt, och är nöjd med det jag använder. Sen krämer brukar jag inte använda. Jag gjorde det mycket förr, men min hud är rätt lätt att ta hand om. Behöver bara lite då och då. Sen är jag rätt slarvig med alla jäkla krämer. Så jag fick nöja mig med att vara där och nöja mig med allt jag fick veta och uppleva ikväll. Men jag gick ju inte hem helt handlös, utan vi fick ett läppsyl som tack. Och det var typ det enda jag var inne på att jag skulle ha, men i och med att vi fick vars ett så behövdes ju inte det.
Aja, nu är det BB och sen ska jag sova. Trött som ett svin idag! Men vi lär nog höras av med♥

10e maj 2011

Goddagens!♥
Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det toppen. Jag ser hur jag tappat läsare nu. Är jag så dålig på att blogga eller vad är felet?! Jag vet att jag verkligen slarvat med bloggen, och det är jag ledsen för. Ska verkligen skärpa mig nu.. Aja, man kan inte vara bra i alla lägen?(:

videoblogg- mina smycken


Haleys rädsla

Min lilla tös må vara stor, stabil, grym, kaxig, trotsig och allt vad man kan tänka sig. Men även hon har en rädsla! Och det är dammsugaren! Hon är jätte rädd för dammsugaren, och skriker så fort jag börjar att dammsuga, och ibörjan fattade jag ingenting. Men efter ett tag fattade jag vad det var. Hon försökte alltid fly ifrån mig när jag hade dammsugaren i närheten av mig.
Denna rädsla har faktiskt vår hund Teddy också. Lite lika är de allt!
Men förmodligen kommer detta att försvinna från Haley med åldern. När hon blir större ska där nog inte vara några större problem. Hon kommer bli en riktigt cooling då!(;
Eller kanske inte. Inte vet jag!
Hade ni några rädslor när ni var mindre eller har ni barn som är rädda för något speciellt?
Sådan här dammsugaren skulle vi haft, då hade man ju inte
kunnat vara rädd för den;*

Tjockar mig framför BB♥

Jag älskar att det är BB varje kväll. Jag kommer verkligen att sakna det när det är över!
Nu varje kväll när jag sitter framför tven så måste jag ladda bordet med läsk och chips, eller annat gojjs! Och det är ju vardagslyx. Och jag vill bara fortsätta med det, men jag vet att det inte alls är bra.
Kan säga att efter BB är över så kommer jag inte att äta chips och godis varje dag. Eller dricka läsk varenda dag. Det måste ta slut! Endast helger kommer det att bli då. Måste lära Haley i tid att det inte är ok att äta godis varje dag. Att det endast är helg-lyx!
Aja, Lina och Mela har varit här uppe. Kört spel och sånt. Skoj!
Och sen gjorde jag våffler också, sjukt gott!♥
Älskar att lyxa till det lite då och då. Och speciellt nu när det är så fint väder och ljust ute, då vill man mysa till det extra. Även fast det lägger på sig mycket mycket extra på kroppen.(;
Aja, imorgon händer ingenting vad jag vet. Eller jo, ska till svärmoren och vara där på någon Alovera grej, man skulle kleta ansiktsmask, och såna grejer. En ren avslappning! Sköööönt!
Vill faktiskt åka på typ en spaweekend, hade varit skönt. Kanske kan önska mig det i födelsedagspresent.
Fyller ju faktiskt snart år, 2 veckor kvar. Ska bli skönt att fylla 18, även fast det inte är något speciellt. Det enda jag kan göra är köpa cigg själv, skaffa körkort. Och det måste jag verkligen! Det är mitt mål.
Och förresten på tal om cigg, jag ska sluta röka nu. Det är faktiskt dags!
Jag vill ha ett frisk och bra liv. Så ciggaretterna klarar jag mig utan. De förstör bara för mig, och jag har fått en ganska bra bekräftelse på vad ciggaretter gör med en. Min morfar dog av det, och jag vill inte att det ska sluta så för mig! Har rökt idag, men har inte rört en cigg nu på 3½ timme, vilket faktiskt är sjukt bra tycker jag. Inget WOW direkt, men jag brukar röka ganska tätt annars. Så just nu i skrivande stund är ju super röksugen, men äter chips istället. Jag kommer garanterat gå upp i vikt nu, det gjorde jag sist jag försökte sluta röka också. Bara för att jag hela tiden går och äter och äter. Men det är värt det, man kan alltid träna!
Jaja, hur som helst nu så ska jag titta vidare på BB. Hörs!♥
Kex choklad blir bara en större och större familj. Blåbär har funnits nu ett tag,
men hallon & banan fann jag i affären. Banan är inte riktigt min grej.
Men hampus tyckte den var god, och hallon smakade inte så mycket hallon.
Men gick att äta!(:
idag när jag och haley badade tillsammans.
Förresten så är det första gången hon badar i badkaret.
Och hon fixade det galant♥

9e maj 2011

Tjena bloggen♥
Varför gick det inte att blogga igår? Jag hade skrivit en jäkla massa och publicerade det, men icke fanns där något ändå.. Usch, blir irriterad på sånt.
Inte gjort så mycket. Har plockat undan och sånt och sen så har jag och Haley badat en runda tillsammans, inte så lyckat kanske, då Haley först kissade i vattnet och sen bajsa, så vi fick börja om 2 gånger. Intr för att kisset gjorde något men det var ändå precis när jag hade tappat upp vattnet.
Nu är Lina här och snart kommer Hampus hem.
Blir att äta köttfärslimpa sen.(:
haley älskar att steka♥

6e maj 2011

Hejsan bloggvärlden!♥
Sitter i en bil ute i ingenstans och försöker blogga. Använder Iphone som ett mobilt bredband, hur nice är inte det?
Nej okey jag ska vara ärlig och säga att vi är i Helsingborg på någon bilträff?! Om jag har förstått det hela rätt.
Vi bestämde oss bums och sen körde vi iväg(hampus besdetäm).
Vi åt hemma hos mamma, vilket var kul och roligt. Hon är en kung på att laga mat!
Sen ville hon ha Haley i och med de inte träffats på nästan två veckor. Så idag fick de sin "mormor och barnbarn dag". Mamma uppskattar verkligen och tycker det är otroligt roligt att få vara med sitt barnbarn. Hon älskar Haley och gör verkligen allt för henne!
Vilket jag tycker är roligt. Jag trodde innan när jag var gravid att jag skulle behöva fråga och tjata mig till att mamma skulle passa henne lite då och då. Men nej så fel man kan ha.. Det är ju helt tvärtom här. Mamma gnäller att hon ALDRIG få ha Haley. Hon tjatar sig till det ibland. Och hon får det nästan jämt hon frågar.
Jag tycker det är roligt att hon vill vara med Haley, att veta att hon tycker om att vara med henne gör mig glad inombords och utåt också förstås.
Men idag när jag lämnade Haley för att åka iväg så gjorde det så ont i mammahjärtat, hon är så rolig nu vid denna åldern, hon är så fin och något så fruktansvärt underbart! Hon är glad och ger ett leende för kung och fosterland..
Varje gång hon ler dör jag en liten stund. Helst en lång, men hon ler igen och då måste jag vara levande för att se det. Hon är så jäkla fin!♥
Jaha, nog om det! Har precis bekräftat mina val. Sista dagen idag för att söka in i Torsås. Så nu känns det bra. Trots att jag tvekade innan och jag ska inte säga att jag inte gör det nu. Men nu är det över, nu ska jag bara vänta på svar. Och hoppas på att jag kommer in där!
Vilket jag hoppas med hela mitt hjärta!
Nu kör bilarna här för fullt. Och det är rätt spännande men jag blir så nojjig för tänk så händer något?! Jag är så rädd för sånt. Och jag har sån respekt för farten. Det har jag haft redan sen vi krocka med mopedbilen. Inget underbart minne! Men jag är glad att jag lever.
Nej, nu ska jag inte babbla mer. Vi hörs!

BB & CHIPS

Sitter här och tittar på BB. Men det är inte bra där. Chips gör sällskap också(: Riktigt mummsigt!
Lillan sover nu, har varit hos mamma en sväng, och det var trevligt även fast vi inte var där så jätte länge.
Hur som helst, dagen har varit typ seg och ubertråkig! GUUUUD!
Skitsamma, imorgon är det redan FREDAG! Jag ropar av glädje, äntligen. Veckorna går så snabbt. Och imorgon är det sista dagen för mig att bekräfta och söka in till gymnasiet i Torsås. Jag tror jag läser distans ändå. Även fast jag vill gå hantverk och vill hålla på med styling och allt det där så tror jag att distans är det bästa. Då kan jag jobba samtidigt som jag går läser.. & jag måste verkligen ha ett jobb, annars så kan vi inte flytta och då kommer vi få det jobbigare när jag väl inte får mamma pening och inte får pengar från mammas sida.. Om 21 dagar blir jag 18år och då är inte mamma skyldig mig de pengar jag fått nu i över 1år. Inte mycket pengar som saknas, men det är ändå det som fått oss att kunna röra oss så gott som vi velat.
Aja, nog snackat. Nu ska jag kolla BB!♥
JAG BARA ÄLSKAR DIG SÅ OERHÖRT MYCKET!♥



5e maj 2011

Tjatja bloggen♥
Allt bra med er? Själv så lever jag, dock blivit förkyld igen. Denna jävla förkylning asså! Tror det är något fel på mig seriöst. Varit förkyld tätt in tät nu sen vi kom hem från Thailand.
Hur som helst, inte gjort allt för mycket idag. Vaknade lekte med Haley lite, sen så började jag sortera tvätten som Pia tvättat åt oss. Så nu är det på sina platser. Haley fick på sig nya kläder, sen gick vi ut till köket och hon fick kräm. Sen plockade jag undan från vardagsrummet, köksbordet och sånt. Och försökt äta spaghettin sen igår.. Men jag kan inte äta. Vet inte varför. Idag är sådan dag jag är deppig, och är på dåligt humör. Så fort jag ser allt stökigt så gnäller jag och bölar. Det är så jävla bull. Vi har inte haft det riktigt rent sen vi kom hem från Thailand. Pia städade från tak till golv när vi var iväg och här var så fint och luktade så gott. Och vi ville föröska ha det så.. Men katten sket och kissa överallt och då palla jag inte trycket. Nu har vi iförsig inte katten. Men det är inte kul att städa när det ändå aldrig uppskattas! Så ja, men jag får väl ta tag i det för ingen annan gör ju det!

videoblogg


Jag älskar min bästa dotter♥

.. jag brukar inte skriva det så mycket. Anledning är för att jag inte tycker att det spelar någon roll. Att jag skriver det här på bloggen eller på Facebook om hur mycket jag älskar min dotter. Det viktigaste är att jag visar henne det och att hon vet om det! Men ibland känns det också så bra att skriva om mina känslor för henne. Så att jag kan återvända i framtiden och läsa om det.

Jag trodde aldrig att man kunde älska någon så mycket, men jag har fått det bekräftat att man kan älska någon mer än sig själv. Mamma har alltid sagt "-älska aldrig någon annan mer än du älskar dig själv". Det är ju sant, man älskar sig själv mer än man älskar någon annan. Trots att jag och Hampus är ihop och varit det länge, älskar jag ändå mig själv mer än jag älskar honom. Men med Haley är det inte alls detsamma. Hon har tagit över allt! Jag älskar henne med hela mitt hjärta, med hela min kropp och själ. Hon är den enda anledningen till att jag orkar med varje dag.
Varje natt jag går och lägger mig är för henne, varje morgon jag vaknar är för henne för att jag vet att jag väntar mig något fint när jag vaknar, varje andetag är för henne, allt jag gör, gör jag för henne. Jag vill vara en bra mamma åt henne, jag vill vara den hon vill att jag ska vara. Jag vill vara den mamma som jag själv inte fick.
Jag kommer göra allt för att vi ska komma överens, för att vi ska kunna umgås så mycket som möjligt, kommer ge allt för att vi ska ha en bra relation och kommer finnas där för henne i alla lägen för att hon ska veta att hon kan komma till mig oavsett vad. Jag kommer att vara den mamman som jag själv hade velat ha!
Jag kommer stötta henne i vått och torrt. Kommer ställa upp och finnas där för henne när hon ber om det eller när jag vet att hon behöver mig! Jag tänker kämpa för att hon ska må bra, för att hon ska få bra. Hon ska få det hon vill ha, inte när det gäller grejer.. Utan kärlek, trygghet, värme, ja allt det dära!
& den dagen hon får ett syskon kommer de att vara lika mycket värda. Haley kommer inte vara på andra plats aldrig! Jag kommer att älska henne lika mycket och kommer ge dem exakt lika mycket av precis allt!
Jag vet om att det finns föräldrar som är väldigt orättvisa. Och jag kommer aldrig att vara det!
Min mamma har fördelat allt jämt mellan oss 3 syskon, vi har alltid fått lika mycket. Ingen har fått mer än någon annan. Och det är en otroligt bra egenskap som jag fått efter min mamma. Därför blir jag förbannad på de föräldrar som ger ojämt till sina barn. HATAR DET BOKSTAVLIGT!
Det snackas alltid om åldern. Bara för att man är äldre ska man inte ha lika mycket, bara för att man har jobb ska man inte begära lika mycket!? Kom igen, det skiljer sig 4 år mellan mig och min syster, 6 år mellan mig och min bror, 10 år mellan min bror och min syster. Men mamma har aldrig gjort en big deal av åldern! Åldern är bara en siffra! Jag blir förbannad ofta när jag hör sånt jävla orättvisa. Jag blir riktigt lack. Och jag har en nära mig som behandlar sina ungar helt olika.. Och det är en sak jag aldrig kommer att få för mig. Det är skit dålig stil, och äckligt tycker jag. Håller mig mest borta från såna människor. Annars så kommer saker ut som inte borde egentligen!
Hur som helst, nu är jag klar med denna texten. Nu ska ni få bilder som lilla hjärtat ställde upp på nu precis!
världens sötaste flicka. Förresten så är det hennes favorit minn(:
glad mor & dotter.
en crazy dotter♥
hon älskar att äta upp mig när vi ska pussas♥
-jag älskar dig Haley♥

världens finaste..♥

lyckligare än någonsin? ser så ut!



4e maj 2011


2a maj 2011

Hejsan bloggläsare♥
Nu är vi två dagar in på maj månad. Otroligt vad tiden går snabbt!
Idag har vi inte gjort allt för mycket. Hampus har varit hemma och mått skit. Toaletten är hans bästavän idag. Och jag kommer på andra plats.
Ponne sov här inatt och är fortfarande kvar. Andy kom också hit på besök i eftermiddags och vi har spelat kort och haft allmänt trevligt. Jag lagade kycklingtacos idag(ponnes idé), och det var gott. Ponne hjälpte faktiskt till i köket idag, blev väldigt förvånad. Men han kan verkligen om han vill..
Haley fick också smaka tacosen, och hon gillade det nog. Men brödet var mer intressant för henne. Och majsen då förstås. Imorgon kör jag nog på köttfärsås och spaghetti.
Om vi nu ens äter hemma. Får se! Ska till mamma en runda också, så kanske blir det käk där. Får iför sig se först då vi ska lämna Ponne och storhandla.. Och sen beror allt på hur Hampus mår. Just nu är han borta från kräkandet, men det kommer lite till och från. Vet inte om han tänkt att jobba imorgon eller inte. Men jag skulle nog inte jobba om jag var i hans skick. Men ja, han är den enda som kan avgöra detta.
Nu har iallafall Haley gått och lagt sig och kommer sova för natten. Och Ponne och Hampus gör något tror jag. Andy stack precis för han skulle hem. Och jag väntar på BB.
Just nu tittar jag på En unge i minuten, handlar om förlossningar, super skön känlsa får jag av det. Blir helt gråtfärdig. Jag längtar tillbaka, det var en underbar tid att föda. Jag saknar det!♥
Jag längtar redan efter mitt nästa barn, redan efter min andra förlossning, redan efter att få ligga där och ha ont men att jag ligger där och håller ut! Längtar efter att få uppleva den sköna och den maktfulla känlsan igen, att man får något så fruktansvärt fint och vackert!♥
Haley kommer alltid att vara vacker för mig, oavsett vad! Jag kommer alltid att finnas för henne.
Även fast jag kommer få ett barn till så kommer Haley betyde exakt lika mycket för mig. Hon kommer alltid ha sin plats kvar! Det är mitt älskade barn.
Det är den bästa oplanerade grej som hänt mig! Jag hade aldrig kunnat få det bättre.
Jag hade aldrig velat göra något annorlunda! ALDRIG!
Nej, nu ska jag titta klart och sen vänta in BB!
en gammal bild..



Livet är för kort, ta hand om varandra♥

..inatt gick en som Hampus kände bort. Även Ponne kände honom.
Han var endast 17år(94:a). Han var med en bilolycka eller vad man ska säga, epatraktor eller vad det var.
Hur som helst så känner inte jag den människan, men jag lider med hans familj, nära och kära. Och jag lider med Hampus och Ponne. Jag vet att de mår dåligt. Vi var vid olycksplatsen innan vi körde hem. Ponne gick ut lite osäkert. Han kommer tillbaka inom 5minuter öppnar dörren där jag sitter och sa att det var hemskt, och började grubbla för sig själv. Jag såg de där döljande tårarna och det gjorde så jävla ont. Ponne är Hampus barndomsvän, jag lärde känna Ponne för kanske 1½ år sedan, men jag och han har verkligen kommit överens och funkar bra ihopa. Han är en underbar människa, så det gjorde så jäkla ont att se honom stå där och påpeka alla delar av bilen som la där. Rutan han såg som var helt krossad och blodet där på. Han stod och bara stirra. Jag grät inombords!
Jag hatar att se någon som står mig nära ledsen, jag hatar att en människa som jag älskar mår dåligt!

Jag ville säga något, men jag visste inte vad. Tyckte det var bättre att hålla munnen annars kanske jag sa något fel.
Det enda jag sa var bara; "-förstår du nu varför jag säger till er att köra försiktigt, att man inte ska ta några som helst risker. Och speciellt inte när man druckit."
Man ska ha respekt för farten, man ska fan se det som ett hot! Vad som helst kan hända.
Anledningen till att jag inte klev ur bilen ikväll är för att jag inte klarar av sånt. Inte en plats där det hänt en olycka och någon gått bort. Det känns inte bra. Samma förra gången Lina och Hampus kompis gick bort i en bilolycka. Jag klev inte ut. Jag är rädd, jag blir så jäkla rädd och ledsen även fast jag inte känner personer som avlidit. Jag hatar att livet är orättvist och att man inte kan få någonting tillbaka.
Det är så många som gått bort nu den senaste tiden, speciellt ungdomar i 17-20 års ålder. Jag har läst mycket, och jag hatar det! Tänk, deras liv har inte ens börjat. Och de får inte ens chansen att pröva leva sitt liv. De får inte ens en enda chans! Det är orättvist.
Och folk som går och säger att de vill dö och sånt, det är dumt. För tänk på de som verkligen dör! De väljer inte det själva. Utan det bara händer!

Livet är för kort, så ta hand om varandra istället. Visa kärlek, ge varandra närhet och värme!
Jag lider med alla som känner denna killen! Jag beklagar verkligen! Jag lider med hans föräldrar. Tänk om detta hade hänt Haley, jag hade gått under jorden. Jag hade nog inte ens klarat trycket!
Ta vara på tiden ni får tillsammans..
Jag förstår inte hur alla känner nu som kände honom. Men jag kan säga en sak, hade det varit någon som jag kände eller är kompis med så hade det blivit kaos med mig. Jag hade nog gått på händer!
Allt jag ville var bara att säga att ta hand om varandra!♥




videoblogg

här är mitt lovande videoinlägg.

Haleys första tand/tänder!

Som sagt så har jag varit lite till och från bloggen. Och har nog missat att berätta den stora nyheten om Haley. Haley har fått sin första tand/tänder, jag trodde ju att man bara fick en tand först. Men hon har fått 4 tänder under samma period. Vilket är lite konstigt tycker jag! Eller det kanske är fullt normalt. Ja, vad vet jag?!
Detta är första gången för mig. Så jag har väl inte så mycket att komma med kanske..
Men hur som helst, hon har fått två tänder upp och två tänder nere. Och hon dreglar och biter överallt. Och hon råkade bita mig på mitt finger när jag gav henne mat. JÄVVVVVLAR, det känns som in i helvete!
Jag ville bara strypa någon. Men jag överlevde.
Men iallafall hennes tänder är mycket fina och stora. Ser lite konstigt ut nu. Inte vanligt att se henne emd tänder. Så det är en annorlunda syn. Men det är roligt, otrorligt roligt faktiskt.
Hade jag haft en bild att visa hade jag velat visa. Men jag har inte fått någon bild ännu. Hon vill inte ens öppna munnen för mig. Hon vägrar och trotsar imot för kung och fosterland. Men jag ska smygfota när hon sover så att ni får se. Hon är ubersöt i tänder..
Mitt lilla hjärta bara växer och växer!
-jag älskar dig gumman min♥

1a maj 2011

Shit vad seg man är idag! Inte för att man är bakfull, utan för att man hållt igång hela helgen. Sen fredags morse!
Jag har faktiskt inte druckit alls mycket för att vi har haft Haley hemma. Eller ja, ingen har väl druckit sådär "jätte" mycket egentligen. Vi har druckit med måtta, grillat, snackat, kört spel, dansat och bara umgåts! Hur mysigt som helst. Det behöver inte bli vildare än så..
Valborg spenderades här uppe med fina vänner!♥
Det var hur mysigt som helst, även fast det slutade mindre mysigt! Men så kan det gå..
Hur som helst så ska dagen idag vara en lugn dag, kanske hitta på något eller kanske ut och käka med min lilla familj! Kanske kan vi städa? -Ja, vi får helt enkelt se!
En sak som jag sett mycket i kommentarsfälten är att jag inte videobloggat på länge! Och jag håller med er. Det är sant. Jag har inte videobloggat på super länge, så jag kommer att videoblogga under dagen, håll utkik.
Imorgon är det en ny vecka igen, gud vad dagarna går snabbt. Var tar dom vägen?!
Hur som helst ska jag iallafall ringa några samtal imorgon, ang. skola så att de kan hjälpa mig att söka in! Försökt ringa hur många gånger som helst, men nejdå! Ingen kan fan hjälpa mig och jag spasma på det. Sista dagen är den 6e maj. Och jag måste fan hinna! Annars är det kört!
JAJA, nu ska jag umgås med min fina dotter♥ & vara social mot Ponne som precis vaknat!
PUSS♥
min fina dotter♥
en bild på mig från förra veckan..

RSS 2.0