13e februari 2011

Hello Sweden!

Allt bra med er? Med oss är det toppen. Dock tycker Haley att det är lite jobbigt med värmen nu. Men nu ligger hon i air condition och sover. Stackars tös som inte är van vid denna värmen.
Vi ska snart iväg till ett köpcenter och titta runt lite. Har varit vaken väldigt länge idag. Vaknade vid 7 tiden imorse och skulle ge mat till munkarna som kom förbi här.
Det var roligt att se hur de i thailand gör varje söndag.
Faktiskt lite ovanligt. Vi brukar ju inte göra något speciellt på söndagar i sverige. Utan söndagar är ju mer en slappedag.. Vilket är skönt! Men också roligt att få variera sig lite.
Hur som helst så ska jag fakiskt upp och dushca nu. Så att jag kan känna mig lite fräsch. Och sen så ska jag göra vid mig för att åka iväg. Så vi hörs antagligen senare eller en annan dag! För ikväll åker vi till pak kret, där min låtsas mormor bor. Ska vara där tills imorgon! Sen så blir det min morbror i pachi!
Så vi hörs någon gång de närmaste dagarna. Men sköt om er!♥

en kalldusch

Snart ska jag ta en kalldusch, jag är så fruktansvärt svettig och helt klibbig så det är äckligt. Men jag klargar inte.
Sen ska vi lägga oss tidigt ikväll, imorgon bitti ska vi upp och ge munkar mat och blommor och få med oss lite tur. Sen bär det av till pak kret, där min låtsas mormor bor. Just nu är vi hos min halv morbror. Sen på måndag bär det nog av till min kära morbror i Pachi igen. Där är det allt för trevligt!
Får se om vi hinner in om något köp center imorgon. Hampus vill ju så gärna!
Sen så ska vi iväg någon dag/helg också förhoppningsvis!;)
Det är trevligt i Thailand. Trevligare får man leta efter. Och jag har nog redan gått upp 100kg, då jag ätit rent för mycket gotte saker som inte finns i sverige!:)
Men det får man lov när man är på semester!(; Eller vad säger ni?
dessa munkar har varit min kärlek de senaste dagarna!

massa god&annorlunda mat. de svarta äggen är inlagt ägg!


12e februari 2011

Hejsan Sverige!♥
Bloggar direkt från thailand. Sitter hemma hos min morbror och bloggar. Han är den enda i hela släkten här nere som har trådlöst internet.
Hur som helst har vi det bra. Kom precis hem från något ställe där vi tittat på akvariefiskar. Stort akvarie, och det var fina fiskar där. Sen titta vi lite på krokodiler, inte så jätte ifna djur det där. Men rätt fascinerande djur faktiskt.
Dagarna här nere har varit bra! Varit här i fyra dagar nu oh det har varit bra hittills. Fast saknar dock min bror och mamma. Men de ringer typ varje dag ändå. Vi ska åka vidare på äventyr lite senare. Första veckan är det släkten som gäller. Sen får vi se vart vi hamnar.
Haley har varit duktig på alla sätt. Inte gnällig och tidsändringen har inte varit ett problem för henne.
Nu ska vi äta vattenmelon så vi hörs sen!♥
Bilder från idag!






Haley 6 månader♥

Kära dotter.. Min fina fina dotter har en speciell dag. Det är hennes månadsdag, men inte vilken månad som helst! Idag blir hon 6 månader. Ett halvår! Min älskade lilla flicka har varit med oss i 6 månader, det känns inte som det. Tiden går rent för fort. Det kändes som det var typ 2 månader sen jag låg i en sjukhus säng och krysta för kung och fosterland! Men nej, idga är hon 6 hela månader. Hon är en stark och vacket bebis. Och jag är så tacksam över att vi fått henne. Att vi var den som fick denna fina gåvan. Hon är den bästa och det absolut vackraste bebisen i världen!♥
Hon är så stark och så frisk, jag är så stolt över henne!
Och på hennes 6 månadersdag ska hon få flyga. Hon ska resa för första gången i hennes liv och den första resan är till Thailand. Min fina tös, mamma älskar dig!♥
första dagen. endast några timmar gammal.
en månad eller något. underbart vacker♥
1-1½ månad, världens finaste sovsätt;)
vackra unge .

SOV GOTT

nu ska jag gå och lägga mig. jane och linus ska köra nu. så det blir sängen bumms! PANG!
Blir upp tidigt ska sticka till polisen och snacka ut. behöver göra det. och någon jävel måste ju kunna hjälpa oss? annars vet jag inte vad jag kommer att göra. men men, vi får se.
och sen ska vi antagligen sticka till nova och kolla på när idolerna kommer. roligt!
och sen så blir det kalas för hampus mamma, sen kommer corre och antagligen mathilda hit.
ska bli skönt att få snacka ut och bara umgås!
Nu ska jag sova iallafall. Sov gott♥

arg&ledsen

Nu har jag precis fått mina naglar påbyggda och sen har jag byggt på janes och pias. Blev snygga!
Tog tyvärr inga bilder. :/ men ska nog ta och göra det..
Känner mig fortfarande arg och ledsen och jag kommer nog aldrig komma över det förens jag verkligen vet hur det blir. Och när jag vet hur det blir och får reda på det tråkiga svaret så kommer jag bli besviken och så jävla förbannad. Ja, men det är nog inte så konstigt!
Men får vi åka blir jag glad och då blir det enklare. Men jag tror ju dock inte att turen är på min/vår sida.
Inte när jag gått igenom allt som jag fick gå igenom idag..
Det är nog första gången på länge som jag verkligen känner mig så svag som att jag ska falla vilken sekund som helst.. Och jag känner mig så nere och vill inget annat än att bara skrika och slå ihjäl någon..
Jag kan helt enkelt inte förklara mina känslor. Det är förvirrande och för många olika slags känslor. Jag känner hat&ilska. Samtidigt som jag är ledsen och sårad!
Ja, jag tror att ni förstår när jag säger de små orden..
Finns ingen människa jag faktiskt hatar på riktigt även fast jag själv sagt det. Men denna människan som är min brors far bokstavligt talat HATAR jag över hela mitt häjrta...
Han har verkligen fått mig att falla. Enda människan hittills!
Nej, jag vill inte skriva mer. Jag bara gnäller känns det som.. Hörs imorgon♥

Macbook

är på mediamarket och bloggar från en fin Mackbook air. smalare dator får man leta efter..
jaha, varit hos polisen också. det blir nog ingen thailand. vi får inte tillbaka min brors pass, så det innebär ingen semester, haley får alltså inte åka på sin 6 månadesdag.. :/
jag vill typ döda någon just nu.. eller ta självmord. men jag vet inte vad jag sak göra?!
nej nu ska jag inte blogga mer, hörs sen när jag har kommit hem .. ;)

2e februari 2011

God morgon mina kära läsare♥
Det var nästan lyx idag. Haley vakna för 10 minuter sedan kanske. Så skööönt! Jag låg faktiskt vaken en stund innan hon vaknade och undra om hon aldrig skulle vakna. Jag ville ringa mamma, men så lat som jag är så ville jag inte lyfta mig någonstans. Så fick vänta tills nu. Vill ju inte väcka henne.
Nu ligger hon här bredvid mig och tittar på skärmen. Och jag ligger här och är orolig över det där med min brorssas pass. Idag är ju sista dagen vi kan få det innan thailand, annars kan vi inte åka, tyvärr!
Och min bror är väl den som lider mest, då det är han som blir drabbad för något hans äckliga far gjort! Att hans far sjunker så lågt och inte låter sin son åka på semester är helt jävla sjukt.. Nej, synd att det finns såna människor som honom!!
Jaja, nu ska jag mysa med en glad och nyvaken Haley! :) Hörs sen!♥


Svensk maffia & nu sängen

Suttit och tittat på svensk maffia på datorn. Bra program det där. Och så orättvist livet kan vara ibland.
Man blir nästan lite rädd när man ser det. Tyvärr missade jag kvällens program då jag glömde bort det. Men får se det på internet när det kommit ut. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Imorgon så ska det ringas och fixas!!!!

bilder..


Svar från frågestunden

vad vill du få ut av bloggen?
- jadu! det var en bra fråga. jag vill väl egentligen ingenting, jag vill skriva av mig och dela med mig av det till er. även om inte det hade varit någon som läst så hade jag ändå fått ventilera mig lite genom att skriva i bloggen.
vad är din dröm?
- alla har väl drömmar både stora och overkliga, till små som kan bli verkliga.
mina drömmar är väl att gå ut skolan, skaffa mig ett jobb, spara ihopa pengar och köpa ett fint hus och bo där med min familj. Och även resa runt i världen. Typ USA ska jag åka till innan jag dör iallafall(:
tycker du att du är snygg?
tycker du att du är snygg?
- ibland kan jag göra det ja! när jag har duschat, sminkat mig, tagit på mig riktigt snygga kläder. Då kan jag känna mig som en människa igen! Eller när man ska på fest och klär upp sig då känner jag att jag är lite fin iallafall:)
är du alltid glad? ser alltid glad ut iallafall:)
- Nej det är jag verkligen inte. Men ibland är jag bra på att dölja det, ibland inte.
Jag försöker inte att visa för Haley att jag mår dåligt. Då hon lär och förstår rätt mycket nu. Men jag är inte alltid glad, verkligen inte.
vad är fördelen med att vara ung mamma?och nackdelen?
- det har jag faktiskt skrivit förr men kan ta det lite kort nu. fördelen är att man växer upp fort, man inser och förstår varför ens föräldrar varit stränga och varför man aldrig fått som man vill. De är rädda om en. Sen är fördelen att jag har något som verkligen är mitt. Någon som jag älskar och kan ge allt för.
Nackdelen är att du inte får växa upp som en tonåring, du får inte chansen att göra det du vill göra. Utan är fast vid att du har ett barn. Barnen går alltid först!
har du några planer vad du ska göra i år?
-planer och planer. mina planer är väl att jag ska få åka till Thailand. skaffa körkort. söka in på en skola, skaffa jobb!
kommer haley få ett syskon?
- ja, i framtiden kanske. Men just nu satsar jag på skolan, jobb och Haley!
jag är inte redo för ett till, inte Hampus heller.
vilka är dina favorit bloggar?
vilka brukar du läsa varje dag, och vilka är de sämsta bloggar du läst?
Kenza, paow, hugo rosas, dessie, och kissies(ibland) , de är dem jag brukar läsa. Och sen brukar det hända när jag kommer på att mina vänner också bloggar. Men min favorit bland dessa är väl Paow, det har blivit hennes mycket nu den sista tiden. Jag älskar den människan!
Kissies kan väl vara den mest värdelösa bloggen ibland, men ibland kan jag tycka att den är underhållande.
är du nervös nu pga passat som ni kanske inte får tillbaka tills ni åker. ?
- ja, jag är faktiskt skit nervös. jag hatar detta. haft många sömnlösa nätter nu faktiskt! varför ställer folk alltid till? det kunde varit enklare än det är nu?!
hur är det att vara mamma?
vad fick du offra?
är det mycket som förändrats?
känner du att du hade kunnat göra något annorlunda?:)
- Det är underbart att vara ung mamma, samtidigt som det ibland kan vara tufft och jobbigt. Men det är jag som valt det! Jag fick offra rätt mycket, min ungdom, min skola och det där jag drömde om. Att typ jobba ihop pengar och sen flytta utomlands. Visst kan jag fortfarande flytta men det är svårt med ett barn.
Nästan allt har förändrats. Eller det är nog allt, vänner, skolan, fritiden, ungomen, familjen, förhållandet, ja för det mesta allt har förändrats. Jag känner väl nu idag att hade jag kunnat hade jag väntat med barn, det är väl det enda jag hade gjort annorlunda. Men i och med jag inte fick veta det förens det var ganska sent så tog jag läget som det kom och idag vill jag inte göra något annrolunda. :)



Tack för era frågor!♥






videoblogg igen


Lyxfällan Vanita

Är hon normal? Har hon hjärnceller nog? Vad är det för fel på den människan?
Jag har ännu fler frågor. Jag fattar inte. Jag förstår inte. Hur kan man ens tänka tanken av att ha typ 4 olika banker och handla en massa saker för kredit pengarna (LÅNADE PENGAR) och sen det att man inte har ett jobb?
Hon hade ingen inkomst, men bodde själv och betalade räkningarna på lånade pengar. Hur tänker man då?
Och handla en massa märkes grejor när man inte ha inkomst är väl lite stört eller? Är det bara jag som tycker det.
24 bast nu, en söt och väldigt glad tjej. Men hur tänkte hon?
Att skulderna aldrig skulle betalas tillbaka eller?
Gud, när jag såg programmet precis tappa jag hakan. Visste inte om jag tyckte synd om henne eller om jag tyckte hon var helt jälva körd. Jag kommer tillbaka med ett svar när jag vet...
Och hennes drömma är stora! Det var sälja stora båtar, och bli filmstjärna i Los Angeles. Ja, det är bra med drömmar. Men man kanske ska börja någonstans?
Inte började Micheal Jacksson sjunga och blev känd direkt. Eller?
Nej, vi ungdomar har har stora drömmar och vill mycket. Men livet är inte sådär lätt!

videoblogg


Har så tråkigt

Jag har verkligen super tråkigt. Jag hade velat ha sällskap just nu asså. Och Hampus kommer inte hem förens om 2 timmar. Vilket är rent för länge.
Haley vill inte leka med mig, hon vill hellre mysa själv på golvet.
Och jag har inget vettigt att göra. Har plockat undan och sådant och har inget annat att göra.
Förresten jag lyckades till och med att smälla ett glas imorse. LYCKAT! Tur att Haley inte var i närheten när alla tusen bitar flög omkull. Jag förstår inte hur jag lyckas med allting.
Det kan ha berott på att jag var så irriterad och stressad imorse.
Jag var liksom hungrig samtidigt som Haley var hungrig och ville ha gröt. Så fick göra gröt till henne samtidigt som mackisarna kokades på spisen.
Plocka undan då gröten var för varm, Haley körde runder i gåstolen, och insåg att jag är typ som en "hembiträde".
Folk äter, dricker och skiter i att plocka undan det. Ja, där står jag dagen efter plockar undan, ger bebis mat, bytar blöjor, diskar och dammsugar. Jag har aldrig känt mig så jävla utmattad förr.
Det var inte alls lika kul som jag trodde att flytta hemifrån!"/ Tvärtom! Det handlar om ansvar 24/7.
Ni som tror att det är skööönt att slippa föräldrarna och bara vill flytta hemifrån så snabbt det bara går. Tänk ett steg längre! NI SKÖTER ALLT SJÄLV!
Jaja, nu har jag inte mer att säga. Hörs sen♥
skitig spegel jag vet!







videoblogg


F?


3e februari 2011

God förmiddag kära läsare!
Jag fick anstränga mig för att stiga upp. Eller nej egentligen inte. Haley vakna inte förens nu så det är ganska lugnt. Hade ju inte bangat på att sova lite mer, men jag gnäller inte.
Skulle ringa dit vi hade bokat biljetterna och be dem om hjälp med passnummer och sådant, men fick ett mail att de hade satt in passuppgifterna och att vi kunde skriva ut biljetten bara. Älskar sådan service!
Så nu när jag inte behöver ringa några samtal ska jag rensa alla mina 1000 mail. Låter fint va?
Så länge om ni vill kan vi köra frågestund eller? Har ni ens några frågor?
Nej, nu börjar Haley bli gnällig. Vill ha uppmärksamhet! Så vi hörs sen, ha det bra♥

natti natti

nu ska jag gå och lägga mig. Känner verkligen att det är dags nu. Men först ska jag ut och blossa. Ja, ni läste rätt. Jag har börjat röka igen. Eller gjort det ett tag nu. Det kom samtidigt som stressen och alla tankar.. Och jag vet, det är inte bra. Inte för någon! Men det är trots allt mitt val. Ingen annans.
Men jag ska sluta. Nu när vi åker till Thailand ska jag sluta röka. Det var så jag slutade att röka förra året. Det var det som fick mig att vara ifrån cigaretterna när jag var gravid! För att jag inte rökade i Thailand.
Kommer förmodligen att få en massa kommentarer nu.. Men jag kan säga en sak!
Jag är ingen dålig mamma bara för att jag rökar. Jag rökar inte i närheten av henne. Och oftast så brukar jag tvätta händerna.. Man är ingen dålig mamma om man rökar! KOM IHÅG DET!
I såna fall är du en dålig mamma om du shoppar, för du slösar på pengar då också. Och skada dig kan du också göra, ifall du blir påkörd!?
Så klaga inte!!!
Men god natt ialla fall, sovgott! Puss&kram♥

ego bilder

jag är nog den blekaste i världen idag.
ser ni de fina märket på speglen? Haley som fixat dit det där(:
sista bilden . ni får fler imorgon .

sista pusselbiten på plats..

Glömt berätta för er att min sista pusselbit är på plats nu. Igår så hämtade jag nämligen min saknade och älskade klocka. När jag gick in där först och hon stod där bakom disken leta så såg jag sen att de inte hade gjort något med klockan alls! Jag blev så jävla förbannad och de bad min komma tillbaka om 30 minuter.
Jag var så förbannad av tanken. De sa att dem hade skickat in den och att det skulle ta bara en vecka?! Men nu hade jag väntat i 4 veckor. Lite mer!
Så kunde dem inte fixa klockan nu så skulle jag be om en ny! Och när jag kommer tillbaka(lite mer än 30min) fick jag tillbaka min klocka. Min älskade klocka. Den pusselbiten jag saknat!
Så nu är den hel och fin!
Nu är den sista pusselbiten på plats!
jag älskar min klocka♥



NY DESIGN!

Ser ni?
Jag har äntligen vågat testa något nytt.. Okey, hälften av den gamla designen är kvar, men jag har vågat mig på en ny FÄRG! Och så en snygg header. Tyckte det blev lite mycket. Men jag testar. Kanske om jag verkligen inte tycker om den bytar jag ut den imorgon.
Älskar att pilla i ps. Speciellt när man kan de dära smådetaljerna.
Hampus installerade ps till mig nu ikväll, och så laddade vi ner nya textstilar och penslar. Men inte allt för många. Jag satt och titta på "efterlyst" och bad Hampus ladda ner lite snygga och fina. Men som sagt att be killar göra något sådant är typ som att fixa det själv!

Men men, vad tycker ni nu om min blogg? Var lila fint? Om inte vad ska jag ha för färg då?:)

EFTERLYST .

Ikväll ska jag se efterlyst. Börjar i och försig om 5 minuter. Så det blir bara ett kort kort inlägg. Men efter det lovar jag er ett inlägg ni kan läsa och tycka är rolig. Eller kanske tycker ni den är skittråkig. Vad fan vet jag?
Jag har blivit skit tråkig här i bloggen, men jag försöker att bättra mig. Okey?
Ni ska få lite bilder sen också. Finns en bild på Haley som jag älskar. Den är så amazing! Men jag vet inte om jag vågar lägga ut den då man ser hennes lilla kiss, vet inte om det är farligt eller om någon gör något med den. Men jag hade velat lägga ut den då den är så underbaaaaaaaaaaar♥
Men vi får se. Nu ska jag knalla iväg till tv-rummet. Hörs sen♥

videoblogg


packa kanske?

Jag kanske inte skrivit det innan, men jag packade ju förra veckan eller något men vi måste ha en större väska. Därför ska vi ta mammas väska och hon vår. Haley måste ju ha blöjor, välling, våtservetter, välling flaskor, nappar, kläder mm. Det är väldigt mycket och jag vet inte vad jag ska packa ner med.
Tänkte typ ta 10 stycken bodysar, 4-5 pack byxor och kanske nån kofta/tröjor.
Men sen då? Vad mer behövs? Hur många paket blöjor ska med? Och hur ska allt få plats?
Ja, det är ju en rätt bra fråga..
Gud, jag är nervös och helt förvirrad.. Låter det bra eller? :o
Någon som vet vad mer man bör ha med sig. Alvedon och näsdroppar har jag redan.
Något annat kanske?


En sån här har vi packat i, men nu måste vi byta. (bild lånad från google)



2a februari 2011

Hejsan bloggen.
Idag mår jag rätt skit, men fick ta mig i kragen för att stiga upp och plocka undan lite, byta bajsblöja på Haley, diska, ge Haley lunch, torka av skåpen där det runnit massa kladdigt på, ta lite juice till mig själv och nu sitter jag här och mår allmänt dåligt..
Igår bloggade jag inte överhuvudtaget ju. Det enda jag kan säga var att dagen var sjukt stressig så jag orkade helt enkelt inte.
Som ni vet så åker vi ju snart till Thailand, och det är mycket kring det nu när man har en bebis. Man ska packa och allt ska med. Man måste ringa flygbolag hit och dit. Man ska kolla tider, man ska kolla allt helt enkelt.
Och det här med att flyga med en bebis är både nytt för mig, Hampus och Haley.
Vi har aldrig flygit med en bebis förr, Hampus har åkte flygplan en gång och det var förra året.. Så ja, allt är helt nytt! Mamma hjälper oss med så mycket hon bara kan, men hon kan fortfarande inte planera allt som vi måste ha med oss. Det var längesedan min bror var så liten att hon behövde hela hemmet med sig som packning.
Men det löser sig säkert. Det gör det alltid!
Men ni får räkna med er att bloggen kommer att ligga nere lite mer nu.
Men jag hoppas att ni förstår.
Nu ska jag leka med Haley. Puss♥

RSS 2.0