Svar från frågestunden

vad vill du få ut av bloggen?
- jadu! det var en bra fråga. jag vill väl egentligen ingenting, jag vill skriva av mig och dela med mig av det till er. även om inte det hade varit någon som läst så hade jag ändå fått ventilera mig lite genom att skriva i bloggen.
vad är din dröm?
- alla har väl drömmar både stora och overkliga, till små som kan bli verkliga.
mina drömmar är väl att gå ut skolan, skaffa mig ett jobb, spara ihopa pengar och köpa ett fint hus och bo där med min familj. Och även resa runt i världen. Typ USA ska jag åka till innan jag dör iallafall(:
tycker du att du är snygg?
tycker du att du är snygg?
- ibland kan jag göra det ja! när jag har duschat, sminkat mig, tagit på mig riktigt snygga kläder. Då kan jag känna mig som en människa igen! Eller när man ska på fest och klär upp sig då känner jag att jag är lite fin iallafall:)
är du alltid glad? ser alltid glad ut iallafall:)
- Nej det är jag verkligen inte. Men ibland är jag bra på att dölja det, ibland inte.
Jag försöker inte att visa för Haley att jag mår dåligt. Då hon lär och förstår rätt mycket nu. Men jag är inte alltid glad, verkligen inte.
vad är fördelen med att vara ung mamma?och nackdelen?
- det har jag faktiskt skrivit förr men kan ta det lite kort nu. fördelen är att man växer upp fort, man inser och förstår varför ens föräldrar varit stränga och varför man aldrig fått som man vill. De är rädda om en. Sen är fördelen att jag har något som verkligen är mitt. Någon som jag älskar och kan ge allt för.
Nackdelen är att du inte får växa upp som en tonåring, du får inte chansen att göra det du vill göra. Utan är fast vid att du har ett barn. Barnen går alltid först!
har du några planer vad du ska göra i år?
-planer och planer. mina planer är väl att jag ska få åka till Thailand. skaffa körkort. söka in på en skola, skaffa jobb!
kommer haley få ett syskon?
- ja, i framtiden kanske. Men just nu satsar jag på skolan, jobb och Haley!
jag är inte redo för ett till, inte Hampus heller.
vilka är dina favorit bloggar?
vilka brukar du läsa varje dag, och vilka är de sämsta bloggar du läst?
Kenza, paow, hugo rosas, dessie, och kissies(ibland) , de är dem jag brukar läsa. Och sen brukar det hända när jag kommer på att mina vänner också bloggar. Men min favorit bland dessa är väl Paow, det har blivit hennes mycket nu den sista tiden. Jag älskar den människan!
Kissies kan väl vara den mest värdelösa bloggen ibland, men ibland kan jag tycka att den är underhållande.
är du nervös nu pga passat som ni kanske inte får tillbaka tills ni åker. ?
- ja, jag är faktiskt skit nervös. jag hatar detta. haft många sömnlösa nätter nu faktiskt! varför ställer folk alltid till? det kunde varit enklare än det är nu?!
hur är det att vara mamma?
vad fick du offra?
är det mycket som förändrats?
känner du att du hade kunnat göra något annorlunda?:)
- Det är underbart att vara ung mamma, samtidigt som det ibland kan vara tufft och jobbigt. Men det är jag som valt det! Jag fick offra rätt mycket, min ungdom, min skola och det där jag drömde om. Att typ jobba ihop pengar och sen flytta utomlands. Visst kan jag fortfarande flytta men det är svårt med ett barn.
Nästan allt har förändrats. Eller det är nog allt, vänner, skolan, fritiden, ungomen, familjen, förhållandet, ja för det mesta allt har förändrats. Jag känner väl nu idag att hade jag kunnat hade jag väntat med barn, det är väl det enda jag hade gjort annorlunda. Men i och med jag inte fick veta det förens det var ganska sent så tog jag läget som det kom och idag vill jag inte göra något annrolunda. :)



Tack för era frågor!♥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0