Korv m. kokta grönsaker

Nu ska jag ställa mig i köket och steka korv och koka grönsaker till det.. Hampus verkar inte så pepp på mitt fina schema men han ändrar sig säkert!
Så nu ska jag ut i köket och ställa mig och laga mat! Fattar ni hur jäkla vrål hungrig jag är asså?
Jag är helt slut i kroppen efter en dag jag inte fått äta som jag velat, äta det jag velat osv..
Hapus tycker inte jag ska gå på denna jävla dieten. Det tycker inte jag heller egentligen.. Men jag måste ge allt för en fin kropp!
Han tyckte det var hemskt att komma hem och se mig typ halv död! Jag håller med honom.. Faktiskt!
Men vem tror inte att jag kommer att klara detta?



bilder från thailand 2011

haley & morbrors fru
när vi skulle titta på akvariefiskar.
inne bland fiskarna.
fina fiskar .
haley vilar middag!
leker i bilen
haley i sin fina bikin. hennes första dessutom.

31a mars 2011

Hejhejhejhejhej och hej!
Allt bra med er ellor? Jag mår typ bra! Förutom att jag mår lite illa. Idag startar jag mitt träningschema och en nyttig diet som jag ska följa nu tills jag märker att det händer något!
Satsar på att gå ner 10kg. Då blir jag rätt så nöjd. Men helst vill jag väga 43-45kg. Så som jag vägde innan jag blev gravid! Men jag börjar med 10 hela kilon istället. Och sen om jag orkar och har lust så kan jag ju alltid gå ner lite till.
Jag väger 57kg nu. Vilket innebär att jag gått ner 12kg efter förlossningen. Egentligen gick jag ner alla kilona, men när jag kom in i en deprissions bubbla åt jag mycket godis vilket lede till ökad vikt!
Jag har sagt förr att jag inte vill gå på någon diet.. Diet är inte min grej, men jag ger det en chans även fast jag redan håller på att kräkas av det! Jag mår illa för att jag inte får äta det jag brukar göra. Dricka jucie som är det bästa jag vet. Men svårast av allt är nog colan. Jag är beroende!
Och sen så går jag ju inte bara på diet. Jag ska ju såklart röra på mig också. Ska ut och springa en runda ikväll med Hampus. Sen så ska jag försöka skaffa ett gymkort så jag kan börja gymma också. Men jag börjar sakta men säkert. Men redan nu  känner jag att jag inte pallar med någon jävla diet. Men jag försöker! Får väl se om Hampus också är intresserad annars får jag göra olika rätter till middag.
Men det gör ingenting, jag tycker faktiskt om att laga mat! Iallafall när jag får planera själv.
Hur som helst så kommer det upp lite bilder idag. Ni får hålla utkik!
jag och min pojk i thailand. det är havet bakom oss. ser det knappt då bilden togs 2 på natten!

30e mars 2011

.. året har verkligen gått fort! Snart är det redan april. Och snart fyller jag 18!
Och Haley blir om några månader 1år. Så det har verkligen gått fort!
Verkligheten närmar sig för varje dag som går!


Är dålig på att uppdatera men min vän andy har varit här så därför. Vill ju vara lite social mot mina besökare!! Hur som helst så ska jag skärpa mig med bloggen! Ni ska få resten av bilderna från Thailand också! Jag lovar att bättra på mig. Nu tittar jag på bb så måste fortsätta med det!:) puss

kyckling.

Nu har vi precis ätit mat, eller ja, för ett litet tag sedan. Det blev 3 olika sorters kyckling, hot wings, vanliga kycklingklubor och chicken bits med ris, sås och kokade grönsaker. Det var väldigt gott! Men jag kunde som vanligt inte äta så mycket, trots att jag inte ätit något på hela dagen.
Nu väntar jag på att börja baka, Lina och Mela ska hit, så Lina ska hjälpa mig att baka antar jag! Blir muffins, cupcakes idag igen! Får se om jag kan slå till med något extra men det tror jag inte då jag inte orkar tror jag.. Ni fick aldrig se bilderna på mina cupcakes jag gjorde i söndags, men där är några få kvar som jag kan visa er, och så kan jag ta en ny bild på de nya cupcakesen!
Sen tänkte jag också visa er bilder på dagens outfit! Men det får bli senare.
För just nu skriker Haley och hampus stack precis iväg för att lämna tvätten till pia som så snällt hjälper oss med det. Det har vi henne att tacka för!
På tal om annat så är det fotboll ikväll och det ska jag se på! Sverige mot Moldavien!
Jag är taggad och har paxat tven. Hampus tycker mindre om det, men han får acceptera att han har en tjej som tycker om fotboll och får ge med sig ibland..(:
Aja, nu ska jag inte sitta här. Ska fixa disken nu. Så vi hörs sen!
måste bara säga att jag saknar dessa underbara munkarna!



29e mars 2011

varför blir stillbilden från videon alltid så snygg?

videoblogg


28e mars 2011

Hejsan bloggen!♥
Förlåt för att jag inte hört av mig på hela helgen. Men har haft mycket för mig. Varit hos syrran i malmö och haft en underbar helg där. Varit ute och promenerat i det fina vädret tillsammans med hundarna och barnvagnen. Mysigt!
Skönt att det äntligen börjar bli varmt!
Haley har precis somnat och nu ska jag ut och ställa min tallrik, sätta upp mitt hår ordentligen, inte sminka mig tror jag, titta på hell´s kitchen och sen kanske blossa!(:
Men vi kan väl höras av senare? Puss♥

24e mars 2011

Orkar inte skriva något långt just nu. Så här kommer upp en videoblogg istället. Känns bäst så!
Men hur är det annars med er? -Med mig är det bra!
Är faktiskt på rätt bra humör idag. Natten blev lite lång, jag tror att jag måste köpa BB Live asså!
Annars så ligger jag där hela natten och undrar vad som händer sen, och sånt skit! Fattar inte ens varför jag blivit så beroende. Men så är det ju faktiskt!
Nu har jag precis ätit upp. Så ni får se videon nu istället!

BB

Nu är det BB som gäller. Har börjat fastna lite vid det nu. Kanske ska skaffa dygnet runt istället så jag kan vara vaken hela tiden?:) Låter inte sådär jätte smart kanske.
Har precis kommit hem från mamma iallafall, trevlig kväll. Varit på netto och shoppat loss också. Så nu har jag fått med mig en ny kompis också, ett våffeljärn! Jag har velat ha det länge nu!
Haley är super trött nu, hon skulle egentligen somnat för 2 timmar sedan. Men så är det när man är borta.
Nej, nu måste jag avsluta ska titta på bb som börjar nu! SÅ vi hörs kanske sen!

outfit - THAILAND 2011.

När man är i thailand behöver man ju inte klä upp sig direkt.
Man drar ju verkligen inte på sig ett par tighta jeans och en tjocktröja.
Utan jag drog på mig vad som helst, tunikor med shorts under. Det räckte gott och väl för mig!
Men när vi var i Hua Hin, bara jag och Hampus så kändes det äntligen rätt att fixa sig lite mer.
I och med jag hade fixat till håret så kändes det lite bättre också!
Så ni får en liten bild på en av mina outfits i thailand.

23e mars 2011 - videoblogg


jag är lycklig .

Denna bilden gör mig så jäkla lycklig! Jag älskar denna bilden.
Den är tagen idag, och jag upptäckte att hon log när Hampus bläddrade genom bilderna.
Vilken underbar känsla det är. Hon ler och är super glad!
Vet ni vad? -Jag älskar att vara mamma! Jag älskar det jag har, jag älskar det jag gör. Det är min hobby.
Att få veta att det faktiskt finns en människa som är i stort behov av mig är något underbart. Att få veta att hon behöver mig mest hela tiden är fantastiskt. Att veta att hon är min gör mig lycklig!
Inte visste jag att det skulle finnas en sådan här känsla. Fan asså! Jag känner lycka mest hela tiden!
Speciellt när jag tittar på bilden! Hon är fucking amazing!
Hon är fin, vacker, underbar, söt, snygg, sexig, ja fan vet allt!
Men det bästa av allt är att hon är min!
jag älskar min prinsessa mest av allt!♥

Never say never

..jag längtar tills den släpps!
Det var förhandsvisning igår i stockholm för de där "kända" människorna. Orättvist!
Så nu längtar jag efter den. Det ska bli spännande att se hur bra den är. Eller om den ens är bra!
Det får vi se!
Justin Bieber är en talangfull kille, verkligen. Han blev känd för inte så länge sedan och har släppt en massa bra och sköna låtar och nu släpps det en film. Han är inte så gammal men väldigt duktigt den där bieber!
Och visst är han söt? (a)

saknad.

Jag känner en saknad, jag känner en längtan, jag känner en sorg.
Jag saknar thailand, min släkt. Min morbror och hans familj framför allt.
Jag vet att det finns en som saknar Haley, en som är ledsen och sörjer där nere på andra sidan. Min fina morbror. Mamma ringde precis och berätta att hon pratat med honom idag och att han mår så dåligt. Han saknar Haley!
Jag mår så dåligt att jag tagit henne från honom. Men jag gör det inte med mening. Jag hade kunnat ge honom den lyckan, men jag hade själv varit ledsen då.
Men jag har sagt det, att inom de närmaste åren så ska jag spara massa pengar, flytta ner till Thailand och leva där nere. Det är där jag tillhör, det är där jag trivs och hör hemma.
Jag sitter och tänker tillbaka, och det var exakt en vecka sedan vi kom tillbaka till sverige. Jag kommer ihåg när vi skulle lämna dem, jag hade en klump, jag hade ångest för att jag slet ifrån dem Haley.
Haley har varit deras lycka! Min med! Jag var lycklig av att få se dem lyckliga.
När vi kom dit första dagen sa min morbror till hans fru "egentligen lurar Cartoon bara oss, hon kommer hit gör oss lycklig och sen så kommer hon lämna oss"! Och så var det ju. Vi kom dit men vi skulle ju inte stanna för gott!
Min morbror har alltid älska tjejer. Han älskade/älskar mig också något så fruktansvärt mycket! Han finns, ställer upp och står vid min sida!
Han frågade mamma när jag var mindre om han kunde få behålla mig, men det fick han inte. Och samma fråga ställde han mig denna gången. Jag hade egentligen kunnat ge honom allt, men HALEY kunde jag inte.. Jag hade kunnat för hans skull. Men jag hade mått så dåligt!
Men jag kommer aldrig att slita Haley ifrån honom. ALDRIG!
Han trivdes så bra med henne. Och hon trivdes så bra med honom. Hon var med honom varje dag, han gav henne mat, tog ut henne på äventyrer. Hon älskade honom!
Hon grät när vi inte var hos honom, hon tyckte verkligen om att vara i hans närhet. Och därför mår jag så dåligt för det! Hon tänker säkert ingenting just nu. För hon förstår ju inte. Men hade vi åkt tillbaka nu så hade hon blivit så glad! Det kan jag se framför mig!
Jag hatar att det är så dyrt och så långt mellan oss. Annars hade jag åkt dit varje månad asså.
Men jag ska nå mitt mål! För hans skull! Jag älskar min morbror! Han har varit som en pappa för mig!
min morbror och Haley.
efter att han inte träffat henne på en helg, kom han tidigt tidigt på måndag morgon för att hämta henne!
ja, de trivdes verkligen tillsammans.
och haley gjorde honom så lycklig♥

videoblogg


22a mars 2011

Godmiddag på er!♥
Jag har inte precis vaknat. Vaknade imorse när Hampus stack till årsmötet men somna om till nästan 10. Haley med förstås. Jag var så trött och hade så ont i hela skallen imorse asså. Ville inte att Hampus skulle lämna Haley med mig asså. Men det gjorde han, inte hans fel! Som tur var så somnade lillan om, skönt!
Hon vaknade med bra humör, vilket gjorde att jag också blev på bra humör. Det är ju så det ska vara, eller hur?
Vi gick upp, men Haley ville inte krypa efter mig. Utan hon ville vara i sovrummet lite till och leka med sina gosedjur och det fick hon, så jag fick göra klart allt jag skulle inne på toan. Rätt skönt faktiskt.
Men sen kröp hon ut till mig och vi gick in till köket, jag kokade upp vatten fixade gröt åt henne, sen när hon var klar tog jag tag i disken och plockade undan i vardagsrummet och sen så fixade jag en halv tacos åt mig själv. Blev över sen igår, Hampus och Andy åt ju det. Gott var det, men det tog mig fan mer än en timma att äta upp det! Det är inte lika lätt att äta nu när Haley kan krypa och speciellt inte när hon vet vad som är mat och inte!
Hon vill ha allt jag stoppar in i min mun asså.. Rätt jobbigt! Och jag som tyckte att det var jobbigt att 'ta när hon var mindre. Jag ångrar mig!
Men nu har jag ätit upp, borstat mitt hår, sminkat mig lite, och sitter och äter vindruvor nu.
Jag har gått ner 3kg, rätt så chockad är jag! Kan nog bero på att jag börjat bajsa.. Bajsa inte när jag var i Thailand. Hur konstigt det än låter, men jag kan inte bajsa när jag är där nere, dels för deras toaletter och att det sprutar sig med vatten när det skiter. Jag kan inte sånt! Så därför kan jag inte skita heller. Och folk säger men man måste bajsa, det går inte att hålla sig! Jo, det går att hålla sig och man behöver inte bajsa! Om ingen annan kan hålla sig så länge som mig så är det ju fan coolt för jag kan!
Hur som helst, nu ska jag faktiskt ta och städa toaletten lite. Så vi hörs sen!♥

THAILAND 2011 .

när vi hade landat på flygplatsen i thailand.
haley första dagen i thailand.
min lilla kusin.
min andra pojk kusin. han är storebror till han andra.
min morbror och hans fru och lilla haley såklart! :)
min gamla mormor.

videoblogg

testade att spela in på camen istället och sedan ladda upp det på videofy. och det verkade att fungera. Lite jobbigt att man måste spela in först, sen ladda upp den och sen vänta. men så är det! Hampus kanske kan kirra felet sen när han har tid. Men här har ni en videoblogg iallafall!(:

lunch

Nu har vi vaknat upp igen, vilade i knappt en timme. Men lillfisen tycker inte om att sova på dagarna. Hon la på min arm så det blev svettigt, kanske därför också hon vakna så snabbt. Nu har hon ätit en till Dino yoghurt och ska senare få lite gröt. Och jag äter potatisgratängen som blev över sen igår, men lite skinka och tzatziki sås. Och gjort ägg i mikron också. GOTT!
Nu ska jag äta och titta på tv, medans haley leker. Hörs sen!

21a mars 2011

Godmorgon bloggen!♥
Ni tycker säkert att det är konstigt att jag är uppe nu och bloggar. Men så är det faktiskt. Jag har kommit tillbaka till verkligeheten och Hampus med. Hampus har stuckit till en kurs nu som han kommer att gå på hela dagen. Så idag är jag hemma med lillan. Lite tråkigt men sant!
Anledningen till att vi vaknar så tidigt är för att Haley äntligen har förstått vad rutiner innebär.
Hon lägger sig tidigt så att vi får lite tid själv på kvällen, hon sover hela natten sen vaknar hon vid 7 på morgonen och vill inget mer än att leka. Så vi stiger upp då och hon får lite gröt, men idag fick hon lite DINO yoghurt och banan också. Nu måste jag tyvärr redan avsluta. Haley börjar bli lite gnällig nu, tror hon är trött redan. Höllt på att somna i min famn precis. Men jag skriver mer idag! Puss♥

19e mars 2011

Hejsan bloggen!
Precis kommit hem från hampus föräldrar, de bjöd på mat idag. Gott var det, men med vår förkylning kunde man ju inte äta direkt mycket. Men mat fick vi i oss iallafall.
Nu var det menat att sova, men Hampus är alltid lika pigg när han kommer hem. Och det går inte att videoblogga heller för annars skulle ni fått ett videoinlägg nu. Det är något program som inte fungerar. Hampus får fixa det imorgon. Haley sova så gott. Har hon gjort sen vi var nere hos anders och pia. Hon har inte vaknat när vi klätt på henne eller tagit av henne och lagt henne i sängen, då är vår tös trött!
Nej, nu ska jag lägga mig eller göra något vettigt. För nu sitter hampus och glor på film. Imorgon bloggar jag mer, och videobloggar också om hampus lyckas lösa problemet.
Men men, sov gott!♥

Hemma igen!

Hejsan bloggen♥
Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det hyfsat. Åkte på en rejäl förkylning och feber samma dag som vi kom hem. Riktigt tråkigt! Men jag överlever. Men jag hade gärna åkt till thailand i en månad till. För här är ju så himla kallt! Hur som helst hade jag det underbart i thailand. Trots att mamma och min bror inte åkte med i år så var det toppen. Vi tog det lugnt, gick på marknader, var i kombodja och hälsade på min morbrors fru som jobbar på kasino där, och sen hälsade jag på min nya söta kusin! Denna gången handla vi inte så otroligt mycket. Men väskor blev det, och massa små saker. Men mamma har köpt de flesta kläderna från mig! Hon plocka allt hon hitta i min resväska, men skitsamma jag köper nya kläder här i sverige då. Fick ju pengar för det:)
Förresten så är hela familjen förkyld Haley med! Men hon är pigg ändå.
Hon har blivit en stor flicka nu och kröp för första gången igår när vi var hos anna! Hon har börjat ta tag i saker och ställa sig upp, pratar mycket och kan säga mamma, mormor och morfar på thailändska! Hon är duktig min tös! Börjar säga pappa nu också:thumbup:
Ni ska få se massvis med bilder också, men det kommer efter hand. Jag är för trött och har för mycket att göra just nu. Låt mig landa först, sen ska bloggen bli bra igen!
Har en del kommentarer som jag också ska svara på. Det kommer jag lovar!
På tal om annat så kommer mathilda och corre och hälsar på idag. Lina & Mela kanske också skulle komma, vet inte ännu. Får se!
Snart ska jag sätta igång med tacosgratänen också. Gott! Det enda jag saknat i sverige är nog godiset, familjen, min säng, min toalett, och en del av maten! Och vad jag saknar i Thailand nu är min släkt, den trygghet jag hade när jag var där nere, värmen, och friheten!
Mitt mål är att flytta tillbaka en vacker dag!
de som gjorde i princip hela semestern. de som jag faktiskt saknar mest!
min morbror & min kusin.
jag på bild, åkte till stranden de sista dagarna vi hade kvar.

RSS 2.0