31a mars 2011

Hejhejhejhejhej och hej!
Allt bra med er ellor? Jag mår typ bra! Förutom att jag mår lite illa. Idag startar jag mitt träningschema och en nyttig diet som jag ska följa nu tills jag märker att det händer något!
Satsar på att gå ner 10kg. Då blir jag rätt så nöjd. Men helst vill jag väga 43-45kg. Så som jag vägde innan jag blev gravid! Men jag börjar med 10 hela kilon istället. Och sen om jag orkar och har lust så kan jag ju alltid gå ner lite till.
Jag väger 57kg nu. Vilket innebär att jag gått ner 12kg efter förlossningen. Egentligen gick jag ner alla kilona, men när jag kom in i en deprissions bubbla åt jag mycket godis vilket lede till ökad vikt!
Jag har sagt förr att jag inte vill gå på någon diet.. Diet är inte min grej, men jag ger det en chans även fast jag redan håller på att kräkas av det! Jag mår illa för att jag inte får äta det jag brukar göra. Dricka jucie som är det bästa jag vet. Men svårast av allt är nog colan. Jag är beroende!
Och sen så går jag ju inte bara på diet. Jag ska ju såklart röra på mig också. Ska ut och springa en runda ikväll med Hampus. Sen så ska jag försöka skaffa ett gymkort så jag kan börja gymma också. Men jag börjar sakta men säkert. Men redan nu  känner jag att jag inte pallar med någon jävla diet. Men jag försöker! Får väl se om Hampus också är intresserad annars får jag göra olika rätter till middag.
Men det gör ingenting, jag tycker faktiskt om att laga mat! Iallafall när jag får planera själv.
Hur som helst så kommer det upp lite bilder idag. Ni får hålla utkik!
jag och min pojk i thailand. det är havet bakom oss. ser det knappt då bilden togs 2 på natten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0