saknad.

Jag känner en saknad, jag känner en längtan, jag känner en sorg.
Jag saknar thailand, min släkt. Min morbror och hans familj framför allt.
Jag vet att det finns en som saknar Haley, en som är ledsen och sörjer där nere på andra sidan. Min fina morbror. Mamma ringde precis och berätta att hon pratat med honom idag och att han mår så dåligt. Han saknar Haley!
Jag mår så dåligt att jag tagit henne från honom. Men jag gör det inte med mening. Jag hade kunnat ge honom den lyckan, men jag hade själv varit ledsen då.
Men jag har sagt det, att inom de närmaste åren så ska jag spara massa pengar, flytta ner till Thailand och leva där nere. Det är där jag tillhör, det är där jag trivs och hör hemma.
Jag sitter och tänker tillbaka, och det var exakt en vecka sedan vi kom tillbaka till sverige. Jag kommer ihåg när vi skulle lämna dem, jag hade en klump, jag hade ångest för att jag slet ifrån dem Haley.
Haley har varit deras lycka! Min med! Jag var lycklig av att få se dem lyckliga.
När vi kom dit första dagen sa min morbror till hans fru "egentligen lurar Cartoon bara oss, hon kommer hit gör oss lycklig och sen så kommer hon lämna oss"! Och så var det ju. Vi kom dit men vi skulle ju inte stanna för gott!
Min morbror har alltid älska tjejer. Han älskade/älskar mig också något så fruktansvärt mycket! Han finns, ställer upp och står vid min sida!
Han frågade mamma när jag var mindre om han kunde få behålla mig, men det fick han inte. Och samma fråga ställde han mig denna gången. Jag hade egentligen kunnat ge honom allt, men HALEY kunde jag inte.. Jag hade kunnat för hans skull. Men jag hade mått så dåligt!
Men jag kommer aldrig att slita Haley ifrån honom. ALDRIG!
Han trivdes så bra med henne. Och hon trivdes så bra med honom. Hon var med honom varje dag, han gav henne mat, tog ut henne på äventyrer. Hon älskade honom!
Hon grät när vi inte var hos honom, hon tyckte verkligen om att vara i hans närhet. Och därför mår jag så dåligt för det! Hon tänker säkert ingenting just nu. För hon förstår ju inte. Men hade vi åkt tillbaka nu så hade hon blivit så glad! Det kan jag se framför mig!
Jag hatar att det är så dyrt och så långt mellan oss. Annars hade jag åkt dit varje månad asså.
Men jag ska nå mitt mål! För hans skull! Jag älskar min morbror! Han har varit som en pappa för mig!
min morbror och Haley.
efter att han inte träffat henne på en helg, kom han tidigt tidigt på måndag morgon för att hämta henne!
ja, de trivdes verkligen tillsammans.
och haley gjorde honom så lycklig♥

Kommentarer
Postat av: Elin la Fleur

Gud vad söt hon är :)

2011-03-23 @ 14:38:54
URL: http://elin1998lafleur.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0