jag minns..

Innan jag blev gravid var jag som vilken tonåring som helst, jag hade drömmar, jag hade många vänner, jag älskade mina vänner, jag sket i att lyssna på mina föräldrar, jag hade problem, jag skapade mina egna problem, jag insåg aldrig att jag gjorde fel, jag sket i skolan osv osv. Idag är jag fortfarande en tonåring, fast inte densamma längre.
Jag har fortfarande drömmar, men kanske har svårare att nå upp till dem. Jag lyssnar idag på min mamma. Jag har problem men har insett att man ska lösa det. Att det inte löser av sig själv.
Idag är de flesta problemen över, nu är det bara mina vänner. Jag förlorade många vänner, jag fick offra den delen av mitt liv när jag valde att behålla Haley. Och jag ångrar det inte en sekund. Det jag menar är bara att jag önskar att jag kunde fått behålla det. Jag minns alla gånger vi var på torget allihopa, alla var med alla, alla snacka med alla och vi var som en stor familj. Jag kunde snacka med många och jag älskade många av dem jag umgicks med då. Men idag är det bara få personer jag håller kontakten med. Och det är synd tycker jag! För de som jag umgicks med betyde verkligen något för mig! Jag önska att jag fick det tillbaka. Och att jag träffa de människor jag tycker om och vill umgås med ofta! Men när man har barn så kan man inte vara med och göra det som "vanliga" ungdomar gör. Och det förstår jag. Men ibland önska jag bara att jag fick umågs med dem och vara med dem en dag. Och bara få känna på det igen! Mina drömmar kan jag göra även fast jag har Haley, men kanske inte lika lätt. Men det stör inte mig, jag kan göra det även fast jag har henne eller inte. Alla drömmar går att nå oavsett vad! Ska jag behöva hålla Haley i armarna för att nå min dröm med en arm så gör jag det! Bra, då får jag uppleva min dröm gå upp i uppfyllelse med henne vid min sida♥
Jag ville egentligen inte få ut något speciellt med detta inlägget. Utan jag ville mer att ni som läser min blogg ska förstå att även fast vi är unga mammor och ni klagar så satans mycket på oss för att vi är unga mammor, jag vill bara att ni också ska veta att vi har drömmar, vi har också offrat mycket, men vi bryr oss inte lika mycket! Vi har fått något mycket bättre♥. Vi kämpar också för varje sak vi vill ha, vi har det 10 gånger jobbigare än er vanliga tonåringar, men vi klagar inte. Vi tar en dag i taget, medans ni planerar framåt och blir besvikna på att det inte blir som ni vill! Vi unga mammor offrar allt och vi gör det med glädje! Klaga inte på oss då. Vi är minst lika bra som vanliga mammor!

Kommentarer
Postat av: Emma Nordin :)

Rikigt bra text ! ((:

2011-05-17 @ 16:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0