11E MAJ 2011

Fint väder idag igen! Hur underbart som helst!
Jaja, idag vaknade vi ganska tidigt, men la kvar i sängen ganska länge och bara mös och jag slumrade till då och då. Vet inte vad det är med mig nu för tiden, är så slut alltid!
Jag hade lätt kunnat sova hela dagen. Och jag ljuger inte!
Hade lätt bara kunnat hoppa över att äta och bara sova. Men det låter väl inte så jätte bra, men det låter lockande!
Ja, det är väl bara en period jag har nu. Där jag jämt och ständigt är trött.
Hur som helst, när vi steg upp så fick jag för mig att göra våffler och det gjorde jag för en liten stund sen. Så till lunch idag fick vi våffler i oss. Men vi saknade såklart pappa, han älskar ju våffler. Och där blev så många över! Om det går så kanske han kan äta dem när han kommer hem. Eller så får vi helt enkelt slänga dem.
Egentligen vill jag sitta ute och läsa en bok, men i och med att Haley inte vill sova middag så får vi vara lite ut och lite inne. Inte köpt någon solkräm till henne ännu. Och då ska de helst inte vara för mycket i solen. Då när solen precis hade börjat titta ut för nån vecka sen, så satt vi ute på balkongen och det slutade ju inte så bra då hon fick feber och fick solecxem. Och det vill jag inte igen!
Förresten imorse när vi skulle stiga upp så tramsa jag mig lite med Haley. Jag låtsades skjuta henne och gjorde ljud som när man skjuter och då vrålar hon av skratt. Ett nytt sätt att få henne att vara glad! Får köra det ofta nu, tills hon tröttnar helt enkelt.
Och jag tog otroligt fina bilder på henne, som jag ska lägga in sen.
Så länge kan ni få en utav bilderna.
jag har aldrig sett något vackrare!♥




Kommentarer
Postat av: emma

Har din dotter NAGELLACK? hon är ju inte ens ett år.. förskräckligt!!

2011-05-11 @ 20:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0