8e april 2011

Hejsan bloggen!

Allt bra med er ellor? Igår uppdatera jag mig inte alls här vad jag kommer ihåg. Men jag har efter alla om och men skaffat en ny blogg. Som jag förhoppningsvis kommer att behålla. Jag prövar att blogga där nu. Går det så går det. Men går det inte så skiter jag i det och fortsätter att blogga här. Ni som vill fortsätta att hänga med mig och mitt liv, besök då den andra bloggen här. Jag kommer ge deet några dagar för att se om det går eller inte.
Men annars så hörs vi via denna bloggen igen..

Och anledning till varför jag vill testa på den andra bloggen är för att detta är min första och min riktiga blogg. Den blogg som är en del utav mitt liv. Den blogg som jag lagt ner så mycket tid och energi på för att den ska vara bra och för att den ska vara fin! Alla gånger jag dampat för att jag inte kunde fixa headern/designen alla de gånger, jag minns det än idag. Jag fick be någon annan fixa det åt mig för att jag la ner att blogga. Tillslut ville jag inte be någon annan göra mitt jobb. Så jag gav det en enda chans till och det gick. Och idag är jag grym på det!
Och här på blogg.se kan man ändra så mycket mer än vad man kan göra inne på nattstad vilket jag inte tycker är lite roligt då tyvärr.. Men vi får se!


såhär ser jag ut idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0