21 april 2011

Hejsan bloggen♥
Hur är allt med er? jag är skit seg med bloggen och det är jag ledsen över. Men jag har inte haft någon lust och sen har vi börjat hitta på en massa saker nu när det varit fint väder och allt. Men imorgon lovar jag bättre uppdatering och bilder. Ska nämligen dansa på templet imorgon. Ska bli kul. Otroligt roligt! Det var länge sedan jag gjorde det, det var innan jag blev gravid!
På tal om gravid, det är en ful jävel som kommenterat något om min graviditet när jag var 16! Skit du i det, du verkar ju inte ens mognat. Så antar att du är 12 som kommenterat!;) Haha!
Nej nu ska jag vara social mot folk!♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är du tolv? Vilket fjortis prat.Mognat??? Jag får iallafall köpa cigg och sprit själv,jag ångrar så att jag gav Hampus en blåsning,de är synd om han folk säger att han har ett helvete med dej.DU skriver att jag är ouppfostrad bara för jag säger till dej att du ska plocka upp fimpar och skit du slänger runt om kring dej. vem fan har fostrat dej? Vem fan tror du att du är? En vacker dag dag tar Hampus sej i kragen och slänger ut dej, Lund verkar va ett bra ställe tyckte du ju.Åk det är mer än jag blir glad. Springa runt och kackla som en kokainladdad schimpans gör ingen nytta du skrämmer inte ens en katt...Du är skydig mej runt niohundra för snö skottning och gräsklippning som ni fick trehundra i hyressänkning om ni skötte.Ger mej fan på att du styrar bort Hampus från det. Folk säger att han är rent för snäll. Slutligen innan jag slutar trycka på det här fanskapet så vill jag förklara för dej,du är nog nått alldeles underbart i din fantasivärld men i min är du inte värld en fästing på en hundröv...Thomas

2011-04-25 @ 15:47:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0