19e januari 2011

Hejsan bloggen!♥
Nej, jag har verkligen inte precis vaknat. Men jag har inte haft tillgång till dator idag. Hampus har suttit och tittat på film hela dagen. Och jag vaknade så sent, men ändå rätt tidigt för att vara jag. Så jag bestämde mig för att ställa mig i köket och laga lite mat. Gjorde lite köttfärs av den sista köttfärsen som fanns kvar. Sen så koka jag kött till Haley som jag ska tillaga till henne sen tillsammans med ris. Hon tyckte verkligen om kyckling och ris med grönsaker. Så nu undrar jag om hon tycker om ris och kött med grönsaker. Hon tyckte ju inte om kalopsen som vi köpte till henne. Kanske för att den luktade så pass starkt?:/ Ja, vem vet?
Idag kommer en kund som ska fixa naglarna. Jag känner henne lite, men inte så att jag har umgåtts med henne. Men hon är lika gammal som mig. Och jag har festat med henne en gång. Det var förresten hon som gjorde naglarna här till nyår. Vilken ära jag fick! Och så var det den första kunden som jag fick göra exakt vad jag ville. Så det blev ju mörkt lila till ljus lila. Kommer ni ihåg?
Om inte ska jag visa ännu en bild:)
Sen så skulle Mathilda också komma hit. Men har inte hört något från henne ännu. Men hon dyker väl upp hoppas jag. Tänkte bara uppdatera mig så att ni visste att jag levde.
Ikväll kommer lite nya bilder. Både på mig och på Haley. Har planerat att ta lite nya bilder till bloggen. Men får se hur det går!
Men ha det så bra så länge, så hörs vi sen!♥

Kommentarer
Postat av: my palm

Riktigt snygga!

2011-01-19 @ 17:31:51
URL: http://mysanpalm.blogg.se/
Postat av: Kungen

Snygga naglar!

2011-01-22 @ 16:49:59
URL: http://kungen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0