1 januari 2011

Hejsan allihopa och gott nytt år!♥

Hoppas att alla fick en bra nyår. För det fick jag! Trots att jag är småbarns mamma så fick jag ändå det trevligt. Men jag hoppade över raketerna som alla andra åren.
Sitter fortfarande kvar i Skurup, då Hampus tagit i sönder vår dator. Vi förmodar att hårdisken kraschat! Och har den det så kommer jag att bli väldigt arg och ledsen! Då alla bilder jag tagit och alla bilder då Haley kom ut kommer att gå förlorade! Att vi inte har kvar dem på mobilen är för att jag hade min gamla mobil när jag födde Haley. Och sen fick jag ju min Iphone 4.
Hur som helst så kommer jag att bli besviken på de andra bilderna också, men jag kan ta nya bilder. Men förlossningsbilderna kommer jag aldrig att kunna ta om! Det är något speciellt!
Så jag hoppas att Doang, mammas kompis man kan hjälpa oss att rädda det! Det hade betytt så enormt mycket för mig! Han håller på med datorer och jobbar med de, och kan allt om datorer. Så han är min dator hjälte!
Nej, snart ska jag ner till de andra och käka efterrätt och sen ska vi bege oss hem, om datorn hinner att bli klar i tid. Annars får vi väl bli här till så sent det behövs!
Min dator ska gå igång så är det bara!

Men ni får ha en fortsatt bra dag!♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0