dålig stil av mig!

Jag vet att det är dålig stil av mig att inte blogga. Men varje helg så sjunker uppdateringen och jag har helt plöstligt väldigt mycket att göra. Idag har jag varit på Nova med Denise och jag fyndade lite smått. Mina stövlar som jag hade typ 2009/2010 , men de gick i sönder nu i slutet av 2010. Och jag älskade dom, och idag såg jag dem på rea. Var dock inte i stl 36, men i stl 37 så jag tog dem ändå. Och Denise tog också ett par. Sedan köpte vi likadana leggins, skit coola! Och sen köpte jag en magtröja, rätt fin. Men hade jag haft en finare mage så hade den varit ännu snyggare. Men men, jag ska inte klaga. Sen så köpte jag foundation. Det var billigt för att vara så mycket. Men fyndar man rätt så gör man det.
Visst hade jag kunnat spara dessa pengar till Thailand, men jag kunde inte låta bli. Det kliade i fingrarna. Och sen var det ett tag sedan jag köpta något till mig själv. Alltså bara till mig själv!
Sen påvägen hem blev det Kinamat, och mitt kort funka inte. Efter alla affärer som jag dragit mitt kort slutade att fungera. Och jag vet att jag har pengar på det. För jag fick mina pengar igår och jag kan liksom fan inte handlat för allt. För jag handlade inte ens för 500kr.
Så står där på automaten att kortet hade typ avmagnitiserats. Men kul ju!!!!
Sen körde jag hem från Lund också. Väldigt roligt, men också läskigt.
Men nu ska vi sova, berättar mer imorgon och visar er saker också! PUSS♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0