deprimerad igen*

Nu sitter jag här och läst bloggar istället för att glo på film med min pojkvän.
Och det har gjort mig så deprimerad igen.
Var inne och läste på Jockibois blogg och då har han skrivit inlägg om Paows otrohet eller vad fan man kallar det!
Och jag ville inte tro min ögon, jag ville inte tro det jag läste och läste det två gånger bara för att se om det var säkert. Gick genast in på Nemos blogg som Paow varit otrogen med och han hade inte skrivit något. Och sen gick jag genast in på Paows och där skriver hon och berättar sanningen. Jag ville bara börja gråta. Jag ville inte tro på det, jag ville inte att det skulle vara sant. Men hon har erkännt det och det är sant! FAN!

Jag gick in och kolla Hugos blogg för att se om han hade skrivit något men icke.
Jag tycker så synd om Hugo! Det är han som blivit bedragen, men samtidigt tycker jag synd om Paow.
Hon och Hugo hade en svår period och hon var ledsen. Men ingenting betyder att det är rätt att vara otrogen, vekligen inte! Men hur kan Nemo som är så pass gammal gå på en 16/17 åring som var full? Hur kan man ens ha den tanken? Visst att man är två om att ah sex, men hur kan han ens vilja ha sex med en så ung tjej?
Jag förstår inte och vill helst inte förstå det!

Men Hugo, stackars honom. Han har inte haft en aning, antagligen. Och nu?! Vad händer nu? Gör de slut för gott och aldrig blir ett par igen? Kommer jag aldrig att få se de två lyckliga tillsammans igen? Kommer jag att vara lika ledsen och hoppas på att de ska bli tillsammans igen? Så som jag satt och hoppades förra gången det sprack mellan dem?
Jag vill inte ens tänka. Grejen är att ni säkert tycker att jag är störd just nu som ens lägger mig i och lägger ner en massa tid på folk jag inte känner. Men vill ni veta en sak? Sanningen bakom det hela, varför jag bryr mig och blir så deprimerad varje gång något händer mellan dem? Då ska jag berätta!

Att jag blir så upprörd och deprimerad över deras förhållande när det rasar är för att varje gång jag ser ett inlägg som Paow eller Hugo skrivit och ser en bild på dem får det mig att känna mig så stark! Jag blir stark över att jag ser hur bra de kan komma överens och lösa allt ihopa. Att de umgås varje dag och kan vara lyckliga varje dag tillsammans. Det får mig att känna samma känsla för Hampus. För jag vet att Hugo och Paow kan klara det, så varför skulle jag och min kille inte göra det? De är ett underbar par och det ser jag med mig och Hampus också då. Och visst ser jag det med mig och Hampus i vanliga fall med. Men ibland behöver jag någon som intygar att det går att lösa allt oavsett misstag eller något som är fel. Och det får Hugo och Paows förhållande mig att göra! Det intygar mig om så mycket och ger mig hopp när jag har mina sämsta dagar..! Jag är så lycklig när jag ser på Paow och Hugo och sen ser mig och Hampus. Och jag vill att hugo och paow ska vara tillsammans, för att de är otroligt söta och passar ihopa. Och det är vad som behövs ibland i ett förhållande, att någon intygar att man ser fina ut tillsammans! Då har man ett hopp! Och det har jag när jag ser på poaw och hugo.
Och även när jag ser andra par som jag känner. Jag vill att de jag känner som har en tjej/kille löser det på bästa sätt och om det inte går och det tar slut, blir jag minst lika deprimerad och ledsen. Dessutom i flera dagar. Det sitter i skallen hela tiden!! Nu förstår ni kanske varför jag blir som jag blir!!

Jag hoppas ialla fall att Hugo kan förlåta Paow, även fast det är svårt! Han kanske behöver en tid för sig själv nu och behöver bygga upp tilliten för Paow, men låt det ta sin tid. Men jag vill att han förlåter henne. Alla förtjänar en andra chans? Right?


jag har världens finaste kille♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0