Svar till frågestunden

Jag börjar med att svara på de första frågorna jag fått in. Men ni får jätte gärna fortsätta att fråga, hinner jag så svarar jag:)
Jag märker att ni faktiskt är duktigt på att ställa frågor och kommentera så fortsätt med det! Och det blev en hel del frågor om mitt liv som mamma. Kul kul!:thumbup:

hur känns det att vara mamma, kollar folk på dig extra mycket? krma

-jo, det känns faktiskt bra. otroligt bra dessutom! ja, man kan väl säga att jag får extra många blickar när jag är ute och går med Haley eller när jag ska till BVC. De tänker väl "är inte du lite ung?" eller "du kan inte vara gammal du!"

du verkar vara en sån glad och härlig tjej:) är du alltid det?

-Jaså?:) Det var något nytt, men tack antar jag? Nja, jag har väl ett ganska hett temprament, men när jag är glad och trevlig så är jag det. Men när jag är sur så brakar helvetet lös.  


glad och tramsig kanske?

hur har ditt liv förändrats nu när du fått barn? festar du fortfarande, kan du ha skoj även fast du har barn. jag beundrar dig som klarar av det(:

-hela mitt liv har väl förändrats mer eller mindre. jag har festat en gång nu efter att jag fått henne och det var väl kul, jag hade en trevlig kväll med min vänner, men Haley som var hos sin mormor hade jag med i tankarna typ hela tiden. klart jag kan ha skoj, jag har alltid skoj! så länge jag inte är sur då. Att vara med min dotter är skoj, roligare än något annat för den delen:) tack så mycket, det värmer! kram!

hur länge har du och hampus varit tillsammans? och hur känns det att vara tillsammans med honom nu när ni fått barn och allt? har det förändrats? har han gjort det eller du?

-den 20e december har vi varit tillsammans i 2 år. Att vara tillsammans med honom nu känns väl som vanligt egentligen, bara det att vi har en liten som får all uppmärksamhet. Förr var det ju bara vi två. Visst har det blivit annorlunda nu, men det är som vanligt än då. Vi börja vänja oss innan hon kom. Båda två har väl förändrats, till mer vuxet kanske. Jag vet faktiskt inte:)


jag och älsklingen♥

jag antar att du inte går i skolan just nu och om jag har rätt för mig så hoppade du av den?! men jag undrar nu vad du ska göra sen efter att du varit mamma ledig? ska du börja om i skolan eller ska du börja jobba? :) kramar

-du har helt rätt jag går inte i skolan just nu i och med att jag är mammaledig fram tills nästa år. Men jag funderar på att läsa på distans redan nu i början av nästa år. Jag har också sökt jobb på en typ "take away" men inte kommit överens om tider ännu. Ska helst jobba på kvällar och vissa helger. Men inte för mycket så att jag kan ta hand om Haley. Kram

är du samma person som förr? tycker du om ditt liv?
vissa blir djupt deprimerade efter att de fött barn så därför undrar jag om du fortfarande är som förr och tycker om ditt liv.

men jag tycker att du är en fin mamma! :)

-nja, jag är väl typ samma person. Eller jag är ju samma person men kanske inte har samma personlighet som förr. Allting förändras ju. Jag älskar mitt liv, oavsett hur det än ser ut. Jag är deprimerad och det är visst vanligt. Så jag försöker ta det som det är. Men vissa dagar vill jag bara gräva ner mig, men jag gör det inte. Och tack så hemskt mycket! Det känns bra att få höra såna fina saker ibland! :)

jag och min fina dotter! ♥

har väntat på att du ska ha en frågestund ett tag nu. jag vet ju att jag kunnat ställa frågor men velat vänta till en frågestund kom. och äntligen kom den.

min första fråga är vad du gör varje dag då du sitter hemma med din dotter? och den andra, vad tycker du om föräldrar livet nu? och den sista, varför bloggar du? vad tycker du om den? det blev två frågor, men ja du förstår!:D

-jag tar hand om min dotter, bytar blöja, gör flaskor till henne, umgås med henne, sen bytar jag blöja igen och så är det ännu en gång samma visa. Och såklart bloggar jag när jag kan och dammsugar när hon leker med sig själv. jag älskar föräldrar livet, trots att det kan vara lite segt vissa dagar. Men det beror ju helt på mitt humör också, ingenting med Haley att göra.
Jag bloggar för min egen skull, för att jag ska kunna gå tillbaka till arkivet om några år och läsa vad som just hände då. Och sen så är bloggen en plats där jag kan uttrycka och beskriva mina känslor på. JAG ÄLSKAR MIN BLOGG! Det var många frågor på en och samma gång! Men det var kul att svara på dina frågor:)

Tack för dessa frågorna. Vill ni veta mer så ställ frågor! Jag älskar att svara på frågor!
Speciellt såna frågor ni inte ställt förr!
Nu ska jag faktiskt krypa ner bredvid min älskling och min dotter! Vi hörs imorgon.
Sov så gott!♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0