Bless the Broken Road



En seg men trevlig fredags kväll. Mamma lagade god thaimat och annan svensk enkel mat. Vi fick välja själva vad vi ville äta, det som är bra när mamma lagar. Antingen svensk eller thaimat, alltid något!(:
Sitter och lyssnar på en sjutk bra låt och en som väcker minnen. Sebastian Krantz sjöng den när han var på auditon.. Det var den låten som fick honom att gå vidare..! Men sen åkte han ut. Haha, det där lät lite elakt. Men det var inte så jag mena. Sebbe är grym och dessutom så satans snygg!;)

Hur som helst det var inte ens det jag skulle skriva om nu. Jag vet inte ens vad det var jag skulle skriva nu, jag tänkte liksom bara skriva lite..
Typ att jag inte kan släppa det här med Paow och Hugo, jag tänkte att jag inte skulle skriva mer om det, jag tänkte att jag skulle skita i det. Men jag kan inte, jag lider med dem. Speciellt med Hugo. Men jag hade verkligen inte velat vara i Paows skor just nu..!

Idag är en sådan fredag då jag bara känner mig deppig, helt utan anledning. Jag satt och snackade lite allmänt med mamma innan när vi åt middag och det var skönt..! Riktigt skönt!
Men jag känner mig ändå deppig, varför vet jag inte. Men det är väl som vanligt, så är jag alltid.. Jag kan alltid känna mig så less även fast jag egentligen är glad. Hur glad som helst, men det är nånting i hjärta som inte stämmer. Och grejen är den att jag inte vet vad som inte stämmer. Men skit samma nu ska min bror få sin dator och så ska jag ta vår egen dator istället.♥


Kommentarer
Postat av: malin svensson

jag har förstått att du är rätt beroende av bloggen och vad som händer i bloggvärlden. Det är jag med och det är det väl inget fel på..

men jag undrar vad du ser i bloggarna, vad tycker du om dem olika storbloggarna? kan du berätta lite kort om vad du tycker, hur du ser dem eller sådär. ja du förstår nog. jag vill veta vad du tycker om typ , paow, hugo, kenza, kissie, jockiboi, nemo, gaybloggen osv.

hade varit kul att veta:)

2010-10-22 @ 23:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0