multivitamin och folk

Nu sitter jag i tv rummet med typ hela huset. Alla är vakna och har nog sovit gott!
Jag sitter och dricker multivitamin och kollar på Startkit till naglarna, men fan de har gått upp i pris! Mer än 1000 kr.
När jag skulle köpa det så kostade det inte mer än 1094kr, men då ville jag vänta! Och ja nu har jag väntat och vad blev resultatet? Att de gick upp mer än 1000 spänn! FAAAAN!

Aja, får se om jag köper det ändå eller om jag bara väntar med det tills det gått ner igen. Men förmodligen så går det väl inte ner, utan bara upp!

Idag vill jag göra något, något som får mig att tänka på annat och får mig att må bra.
Men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag och mamam vill gå på IKEA, men vi har inte fått pengar ännu. De kommer ju inte förens i slutet av månaden, vilket är lite bull. Men det får väl gå antar jag.
Jaha, vad ska vi då hitta på? Vill ju inte bara sitta hemma och dega.För då sitter jag bara och tänker och tänker, vilket får mig så irriterad. Så vad ska vi hitta på?
Ja, vi får helt enkelt se. Kanske kommer vi på senare, har ju trots allt lite tid kvar tills klockan blir mer. Ingenting har ändå öppet nu så. Men vad ska ni hitta på då? Ska ni ut och skakaloss ikväll eller ni ska ta det lugnt?


jag saknar hur jag såg ut och jag saknar hur mitt hår va!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0