21a oktober 2010

Hejsvejs♥

Hur är allt idag? Jag mår ganska bra, förutom att jag är rätt trött. Haley har varit lugn inatt, tack och lov. Hon mår ganska bra nu om man jämför med innan, förutom att febern fortfarande pendlar fram och tillbaka. Men hoppas att den snart gå över.
Nu ska jag snart till läkaren med henne igen och Hampus följer med. Hon ville att båda skulle vara där så vi kunde få information båda två. Så Hampus är hemma idag, sjukhuset ville helst det med tanken på att febern och maginfluensan kunde bli värre"/. Jag tycker inte om när hon är sjuk..!

Hur som helst så ska jag sova hos mamma inatt, lovade min bror det så.
Idag har jag typ fixat till mig lite mer än vanligt. Vet egentligen inte varför men har gjort det! Trevligt att se normal ut vissa dagar. Har dessutom satt i mina blå linser, sjukt längesedan jag hade linser. Men fy fan vilken tortyr det är att sätta in dom asså. Aja, vad har jag mer att säga? Att jag typ gick in snabbt som fan i morse och läste Hugos blogg. Och jag lider med honom. Det är synd om honom, men jag kan även tänka mig hur ledsen Paow är, men som sagt hon själv som sagt hon själv som gjort det, även fast hon kanske inte ville såra Hugo på det sättet. Aja, jag kommer väl hänga mig på det nu i några dagar och tjata om Hugo och Paow. Men de är så söta ihopa!

Hur som helst ska ta på lillen kläder nu, vi hörs senare!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0