alla förtjänar en andra chans

Det är många som frågat mig saker det här ang. att jag löst och börjat träffa min gammla bästa vän. Vissa tycker att det är bra och andra tycker att det är mindre bra!
Vissa frågar mig hur jag kunnat förlåta henne och ta tillbaka henne. Jag förstår er och jag förstår varför ni frågar det! Jag vet också att ni är rädda om mig, ni som funnits där som mest för mig när jag behövt någon som mest. Jag förstår er fullt ut. Men sen så kan jag bara säga att Mathilda, hon var min bästa vän! Vi delade allt med varandra, vi snackade om allt mellan himmel och jord med varandra, vi litade på varandra och vi lät ingenting komma i mellan oss! Men tillslut så var det ändå nånting som kom emellan och det blev stort, så stort att vi inte snackademed varandra på mer än 9 månader. Det var när jag fick reda på min graviditet allting började! Och jag vet att det hon gjorde var väldigt dumt. När jag behövde henne som mest så försvann hon. Och vissa undrar hur jag då kunnat ta tillbaka henne nu?

Jo, jag kommer alltid att se henne som en bästa vän. Hon kommer alltid att vara min bästa vän! Hon har varit en bra vän i alla år vi kännt varandra och aldrig har hon svikit mig. Trots det som har hänt så måste jag komma ihåg de bra grejer och stunder vi gått igenom tillsammans också. Och Mathilda har inte bara gjort en massa elak saker mot mig. Hon har gjort massor av fina saker för mig! Hon har funnits där för mig när jag har behövt henne. Men nu när hon fick reda på min graviditet så hände något och jag vet inte vad. Men det kvittar väl? Haley är 2 månader och Mathilda har bett om ursäkt och hon har förklarat en del saker. Jag klandrar henne inte för något mer. Hon har bett om ursäkt och det är allt hon kan göra. Och jag tycker att alla förtjänar en andra chans, om dem tar det på allvar! Och det gör hon. Därför får hon en andra chans av mig, och även vår vänskap får en andra chans! Jag tycker att det är skönt att vi löst det och är vänner igen. Så får vi se om det går bättre den här gången.

Nu har ni ialla fall ett svar på varför jag tagit tillbaka henne och hur det gått till lite.
Vänskapen är klurig, precis som kärleken!
Men när det väl går bra, då jävlar!



jag och mathilda, bowling!


mathilda och jag!


jag och mathilda .

vi har så otroligt många bra minnen ihopa.
så det skulle kännas dumt och sorligt om vi inte gav det en chans till att funka.


Kommentarer
Postat av: amanda :D<3

förjävla söta :)<3

2010-10-09 @ 14:52:22
URL: http://mandirawr.blogg.se/
Postat av: Agnes

tycker det är bra att ni hittat tbx till varandra ♥

2010-10-09 @ 16:13:03
URL: http://agneskurki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0