20e oktober 2010

Hejsan bloggen!♥

allt bra med er idag? Jag lever fortfarande, tro det eller ej. Haley har inte kräkt mer, men febern är fortfarande på toppen. Gud, när ska hon bli frisk!?
Jag vill inte se henne helt sliten och gnällig. Hon är ju en glad flicka annars.
Just nu ligger hon i babysittern och sover. Och Hampus har kommit hem, för de på vårdcentralen sa att det var bästa att han var hemma och var beredd på om vi skulle behöva åka in. Så han kom hem med högsta hugg.
Ska senare in till Eslöv och hämta väskor. Har fått snygga väskor av mammas kompis så måste skynda mig innan mamma tar hand om dem åt mig;).
Och idag fick vi våra mobilräkningar och våra andra räkningar och jag vill inte ens tänka på det! Shit, räkningarna denna månaden ligger högt i summan!! Men men, tur Hampus får en stor lön ialla fall. Faktiskt hans mobil räkning som kosta en förmögenhet! Och sen fick han ju p-böter när vi var i malmö, och med de pengarna kunde man ju gjort annat för. Men icke! Skitsamma, förr eller senare hade han fått böter. Och hellre p-böter än fortkörnings böter!:) Aja, nu ska jag typ fixa mig med det sista. Sen så ska vi typ kolla Haleys feber. Om inget annat åker vi in. Snart haft feber i en vecka. Vilket inte alls är bra!
Men vi hörs senare!♥

Nytagna ego bilder. NJUT!







visst tyckte ni om dem? för fina blev dem(;



Kommentarer
Postat av: mathilda

riktigt jäkla söta uuch vill inte att Haley ska vara sjuk hon måste bli frisk snart igen :)

Hoppas allt går bra med henne puss älskar dig may <3

2010-10-20 @ 19:51:21
URL: http://mathildaamelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0