22a oktober 2010

Idag är det den 22a oktober, tiden går verkligen för fort. Tänka sig att om 2 dagar då är det exakt 2 månader kvar till julafton. Shit! Idag har Haley varit snäll, snällare än vanligt. Hon lät mig sova, medans hon la där bredvid mig och lekte med sig själv. Hon är en pratglad flicka den här tösen!
Hon har precis somnat här i vaggen bredvid mig. Och idag har hon fått på sig sin nya body som jag köpte till henne igår. Sjukt söt är hon i den.
Igår kväll när vi skulle lägga oss, så la jag där och babbla på som ett sär! Ett riktigt sär! Jag babblade liksom inte om vad som helst, jag babblade om väskor och skor. Och Hampus bara -"du läser för mycket bloggar, du bloggar för mycket och du är helt beroende av skor och väskor! Du har ju redan en jävla massa väskor och skor. Och du använder dem inte ens!!"
Och jag bara tittade och blev helt förstummad! Jag fick inte fram ett knyft. Men efter en liten liten stund så fick jag för mig att jag skulle babbla vidare, så det gjorde jag. och då sa jag att jag inte alls hade många väskor och berättade vilka jag hade och vart jag fått dem ifrån. Och att jag inte köpt så många väskor själv och sånt. Sen skor, skor har jag köpt många av, men jag använder vart enda jävla par. Jag blev helt jävla paff när han sa att jag läste för mycket bloggar alltså, och jag asgarvade när han sa det..!x)

Sen berättade jag för honom att nu när vi ska ner till Thailand så ska jag köpa så jävla många väskor jag bara kan ta med mig hem. Sjukt billiga märkes väskor i Thailand. Vissa äkta vissa inte äkta. Satsar på att köpa några äkta och några andra som inte är märkes eller märkes fast fake så jag kan variera lite. Ångra mig som fan förra gången jag var i Thailand och inte köpta många väskor utan tvekade hela tiden när jag skulle köpa. Samma så med skor!

Hampus tycker att jag ska lägga pengarna på något annat istället, men det tycker inte jag. Jag menar inte lönt att köpa för mycket kläder i Thailand, för det är tunna kläder och jag menar det är rätt så kallt i sverige. Så om man köpa kläder där nere så är det i såna fall för sommarsäsongen här i sverige! Och jag orkar inte vänta så länge. Så jag kör på skor och väskor istället..!;)

Och förresten mitt hår fick visst det färg igår, syntes bara inte när det var blött. Men idag så jävlar syns det. Snyggt, men tror jag ska köra en omgång till så att det blir blonadre;).

Nu får ni bild på hur jag ser ut just nu, sen ska jag platta håret. Ha en toppen bra dag♥


det blev inte "blont blont" men det blev ljusare,
vilket är en bra start till att få det blont!(;


lillan sover så sött!♥


jag älskar väskor♥


Skor är min dröm. Jag önska att jag var en sko, ett par snygga skor♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0