27e oktober 2010



Med denna tös säger jag god morgon!
Jag bloggade inte mer igår för att allt blev krisigt. Jag och hampus flög på varandra av någon anlednig. Han hade gått och retat upp mig hela dagen igår nämligen och gett mig spydiga kommentarer..! Så igår kväll när vi hade kommit hem från Malmö så skulle jag sitta och beställa mina nagel grejer som jag sa till er, då ger han mig en kommentar inte direkt något såhär allvarligt egentligen, men jag tände till direkt..! Jag är en tjej med ett väldigt hett temprament, så jag kan gå och störa mig och hålla käften, men sen när det väl är droppen då flyger helvetet till himmlen asså.
Ja, så efter den kommentaren jag fick av honom så stängde jag ner allt som jag skulle beställa och sen slängde jag datorn! Han blev lite chockad, för han "fatta" inte vad han hade gjort..! Gjorde han men låtsades som om han inte visste..

Med detta säger jag inte att allting är hans fel, det är bådas fel lika mycket.! Jag vet också hur jag kan vara, jag kan vara en bitterfitta, jag kan vara en gnällade kärring, jag kan bete mig som en idiot, jag kan vara en bitch, jag kan vara ledsen, jag kan vara glad och även lycklig! Jag kan ha många sidor, många humörsvängningar. Men det är inte så konstigt, jag är en människa och född med känslor..

Jag är fortfarande deprimerad, ganska så mycket egentligen. Men jag trodde att det skulle lugna sig lite efter att Hampus kommit hem från Danmark. Jag trodde jag skulle må bättre då! Men jag vet inte om jag riktigt gör det?!
Det är så svårt för mig att bete mig som Hampus vill. Jag vet liksom inte hur han vill att jag ska bete, jag vet inte hur han vill att jag ska vara! Ibland så känner jag mig världelös och oavsett vad jag gör så känns det inte som att han uppskattar det riktigt utan tänker "kunde hon inte gjort det bättre?"
Och ibland är det så käsnligt att höra från sin egen pojkvän att man är tjock och att man borde vara smalare än så. Att man ibland ser ut som ett spöke eller ser ut som bajs i huvudet, därför man använder smink.. Jag kan ju inte säga att jag är så peppad på såna kommentarer.. Men det kallas väl att man både få ge och ta? Right?
Nu ska jag ialla fall beställa nagelgrejer i lugn och ro. Hampus är inte hemma, han jobbar så då passar jag på innan jag får spydiga kommentarer igen.. !

hörs senare♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0