Låt ingen trycka ner dig!

Det finns en sak som jag lärt mig! Och det är att ingen, verkligen ingen ska trycka ner mig!
Hur mycket folk än försöker att göra det eller försöker att få mig att må dåligt så håller jag numera huvudet högt och gör det jag ska göra.
Mamma har lärt mig att inte ta imot skit! Och det är nånting jag inte gör! Vissa gånger har jag gjort det, och det har bara visat mig hur osäker jag är!
Men den senaste tiden har jag inte låtit någon trycka ner mig. Jag har inte mått dåligt över något som hänt om inte jag själv gjort fel! Jag skiter i alla runt omkring mig som inte bryr sig om mig. Jag har lärt mig vem mina vänner är! Mina "äkta" vänner! Efter allt jag gått igenom de senaste åren så har jag lärt mig att se skillnad på rätt och fel. Jag har växt upp och jag vet att äkta vänner aldrig lämnar en! Jag har lärt mig vem som är äkta och inte äkta! Vilket fått mig ännu mer säker!

Visst har jag aldrig haft så bra självförtroende, men nu när jag tänker igenom så är mitt självförtroende på topp! Jag bryr mig inte vad folk säger till mig, jag bryr mig inte om jag ser ut som ett lik, för jag har fler sömnlösa nätter än andra som går upp tidigt till skolan. Jag bryr mig inte om mitt hår ser ut som ett ruffs, jag bryr mig inte om jag har olika färger på strumporna eller om ena ögat har ögonskugga och den andra inte! Jag vet att så är det att vara småbarnsmamma. Och man kan inte hinna med allt. Så numera skiter jag i folk, vad som säger till mig eller om de tittar snet på mig! Jag låter ingen trycka ner mig! Jag går och håller huvudet högt! Och det tycker jag att alla ska göra! Låt aldrig någon trycka ner er! ALDRIG!

Nu ska jag gå och möta upp mathilda. Vi hörs sen!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0