14e oktober 2010

Hejhej bloggen♥

Uppdateringen dessa dagarna har inte varit den bästa, jag vet!
Och den kommer inte att bli så bra nu de närmaste dagarna. Har lite fullt upp, med allt och ingenting!
Jag har mycket i huvudet och känner inte riktigt att jag har något att skriva om..
Blir liksom inte så kul för er och läsa massa inlägg med klagomål och sånt.. Bara tråkigt att läsa hur jag ser ner på allt! Eller vad säger ni?

Är ialla fall hos min syster fortfarande.. Och hampus mår ganska så skit. Så medans vi idag har varit ute och gjort lite roliga saker som handlat thaimat på möllan och gått till havet så har han legat och typ varit halv död.
Ialla fall så hoppas jag att det snart blir bra. Så han kan jobba igen!
Och Haley har också sovit hela dagen, trodde hon var död ett tag! Shit, hon åt imorse när hon vakna en gång, sen har hon sovit fram tills typ nu när vi kom hem för en stund sedan. Och min syster eller hennes moster köpte en matburk med äppelmos till henne idag. Hon får inte äta det ännu, men i och med hon fått banan och sånt så ska väl inte det skada att hon får lite äppelmos till efterrätt(!?)

Nu ska jag ta hand om min bebis! vi hörs sen!♥


Kommentarer
Postat av: AnnaLena

Hade jag varit du hade jag först pratat med BVC först innan jag hade gett henne äpplemos. Det finns syra i äpple som kan vara stark för hennes mage. Det finns ju en anledning till att de inte ska äta sådant förän dem är 4 mån.. Hoppas hon inte blir sjuk, inte skoj när de är så små. Försök att få i henne mycket vätska nu, behöver hon om hon inte ätit en hel dag.

2010-10-14 @ 19:46:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0