varmt varmt varmt

Det är verkligen så jäkla varmt idag, både ute och inne. Jag tror att jag kokar snart helt ärligt, men jag får helt enkelt hålla ut och sluta klaga. Men det är varmt vill jag lova!! Det var 28,5 grader varmt i skuggan innan idag och nu har det gått ner till 25 grader, bättre men fortfarande för jävla!

Hur som helst så kom Hampus för en stund sedan, direkt från jobbet dock, och han luktar bara asfalt och svett, mums! Gud, så gott det där lät asså.
Aja, ska ialla fall strax sticka mot Löberöd, Jane ska komma förbi en runda sen så är väl bäst att vi är hemma då. Och sen så följer Teddy med oss hem idag för min bror ska sova borta och sen vill jag ändå ha lite sällskap av någon och Teddy blir perfekt för det. Jag är irriterad och varm just nu. Min ena knapp på mitt tangentbord har lossnat och går inte på igen. Först så var det två stycken, den ena hade min brors kompis råkat få loss och så skulle jag vara "duktig" och försöka laga den, men nu går den andra inte på och Hampus sa att jag hade knäckt den! SKIT BRA:thumbup:! Aja, inget att gnälla över. Nu ska jag iallla fall börja göra mig i ordning för att åka från mamma. Men kommer hit imorgon igen eller träffar henne ialla fall på något vänster i och med det är Hörbymarknad imorgon och så ska jag lämna Teddy lilla också. Så antingen hörs vi imorgon eller senare i helgen. Ha det bra så länge ialla fall!

Puss & Kram♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0