5e juni 2010

God kväll kära läsare!♥

Har varit väldigt låg uppdatering på bloggen i helgen, men jag är fortfarande hos min syster. Det var meningen att vi skulle hem idag, men både min bror och Hampus ville stanna kvar och visst gick det bra för mig. Vi har varit inne vid trianglen idag. Åkte dit där nån gång på förmiddagen för att vi skulle käka frukost där, det blev kinabox, och gud så varmt det var ute. Jag slängde mer än halva min box för att jag inte klarade av värmen. Synd, men sant! Sen gick vi in på trianglen för att Hampus skulle köpa en ny tröja på Jack & Jones, men det hade dom inte där inne. Nickolas hade spilt slush ice på hans tröja (inte med mening dock!). Men inne på trianglen hittade vi ialla fall en massa roliga affärer, men handlade dock ingetl. Vi gick i en gossedjur affär där man kan göra "egna gossedjur" och det var typ "rea" idag. Synd att man inte har pengar. Hade jag haft det hade jag fan gjort en, så mycket man kan göra nuförtiden. Där fanns ju även kläder, skor, smycken osv till dessa gossedjuren. Jag ska ialla fall göra en sen när min bebis kommit ut. Det kan faktiskt vara roligt att ha en. Sen så gick vi in om MC för att de skulle ha dricka så jag och Hampus köpte vars en glass, mumms! Efter det gick vi ut och satte oss typ där vid själv "torget" och åt glass och snacka. Sen så var där fruktmarknad så där hittade jag fina och färska jordgubbar och självklart köpte jag med mig två askar och sen ½ kg körsbär som vi sedan satt och åt ute här på gården. Det var sjukt gott! Så jäkla efterlängtat och gott:thumbup:!
Jordgubbarna var faktiskt skit goda, och körsbären var söta och helt fantastiska. Ja, nu låter jag jävligt löjlig. Hur som helst så är min syster och hennes kille på studentfest ikväll, så vi passar på att passa deras hund samtidigt. Så när som helst kommer min bror och Hampus upp med pizzor, det fick bli det idag. Orkade inte stå och laga något och sedan så har jag varit sugen på pizza skit länge men inte vågat säga något, haha(a).
Bilder från idag kommer senare efter att Hamåus fört över dem till datorn, men först måste han hitta sladden!! Nu ska jag ut och käka, de kom precis upp. PUSS & KRAM!♥

Här får ni en bild på hur jag ser ut just nu! Så nu har ni något att nöja er med!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0