3e juni 2010

Goddagens bloggen;)

Läget med er idag? Jag mår prima!
Vaknade tidigare idag än vad jag gjort alla andra dagar. Kanske beror det på att jag inte är hemma och sover inte i min egen säng. Ja, det kan nog stämma.
Hur som helst ringde jag vid 7 tiden imorse och väckte min kära bror, men han var redan vaken och sa att Teddy redan hade kissat. Senare ringer mamma, men inte hörde jag det för jag la ju och sov. Menen lvart senare såg jag att hon hade ringt. Så ringde upp henne och så snacka vi lite. Mamma berättade att Teddy hade varit sur inatt och inte sovit inne hos henne (han brukar ligga under hennes säng!), han hade väl anat att han skulle bli lämnad ensam hemma så han var lite sur. Och imorse så hade mamma ringt min bror också för att väcka honom och då berättar min bror att Teddy inte ville äta något. Stackars liten! Men någon gång måste han lära sig att vara själv.

Ialla fall så är Hampus och jobbar nu, så jag sitter hemma hos honom själv tillsammans med hans mamma. Satt och snacka lite vid matbordet. Snacka om allt och ingenting kändes det som. Men det var trevligt, åt en macka också. Ikväll är det hur som helst studentfest och det ska bli kul. Först ska vi till Hampus tjej kompis, sen till hans killkompis. Men innan det så ska jag duscha och göra vid mig. Kanske inte riktigt än dock, men innan vi sticker ialla fall. Nu ska jag in och läsalite bloggar och se glad ut. Ha en bra dag i det fina vädret!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0