4e juni 2010

Hello sunshine!♥

Vill bara börja med att säga att det är vackert väder ute idag, men jag sitter inne vid datorn för någon sjuk anledning, tror inte ens att jag har en anledning men men..

Bloggade ju inte mer när vi kom hem igår med tanken på att det var rätt sent. Kom hem vid lite över halv 12 och Hampus skulle gå och lägga sig då. Elller nej, han satte igång tven och trodde att det var helt "okey" att börja titta då, men jag stängde av den annars så skulle han inte få i sig många timmars sömn. Han blev hög på mig, men lugnade sig faktiskt tillslut. Jag var också helt slut igår efter två studentfester. Det började bra hos Jannice och slutade bra hos Tobbe. Kanon! Och dem var så snygga i deras kläder. Dock aldrig sett Tobbe i kostym förr, så det var en annorlunda syn faktiskt, men han var stilig i den. Det bjöds på god mat hos Jannice, och god tårta hos Tobbe. Nej, kvällen blev väldigt bra. Men Hampus tog inte direkt många bilder, han tog bara när Jannice kom med bilen och så var det över! Han fick inte ens någon bild på Tobbe, men så är det..
Var nere och åt frukost för en stund sedan, nu sitter jag uppe i Hampus rum och har precis packat mina saker, gud så mycket saker jag har med mig. Hur som helst, så ska vi åka till malmö senare ikväll då Hampus slutat, ska hem om Hörby och hämta upp min bror och Teddy först, för de ska också med. Ska bli trevligt att träffa syrran igen, och jag tror att det blir extra roligt för henne och min bror att de ses igen efter snart 6-7 år som de inte sett varandra. Så är glad för deras skull att de får träffas igen. Nu ska jag ialla fall in och läsa lite bloggar, hörs sen!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0