4e juli 2010

Tjena bloggen:D
Hur är läget med er idag? Med mig är det toppen. Förutom att mina fötter ser ut som vattenballonger och mina fingrar ser helt fetma ut, annars är mitt liv toppen:thumbup:!
Bloggade inte igår, orkade inte och sen hade jag inte tid heller. Åkte vid lite innan 12 till Hörby för att hämta upp mamma och bror, sedan begav vi oss in till Malmö, handlade lite kött och sånt skit. Sen körde vi vidare till Skurup för att hälsa på mammas vänner och sen för att vi ska hämta lite barnsaker också. Så jag orkade inte blogga helt enkelt, ville hellre vara lite social. Och jag lyckades bra ända tills allting på mig svullna och jag trodde att jag skulle sprängas men aja. Inte meningen egentligen att vi skulle sova här, men det blev att vi gjorde det tillslut ändå. Har ialla fall sovit gott och legat i en skön säng med en mini fläckt som hjälpte bra. Snart ska vi iväg och hämta barngrejorna hos mammas andra kompis sen beger vi väl oss hemåt. Men vi hörs nog mer senare idag eller senare i veckan. Ha de bra så länge!♥
Kram


Kommentarer
Postat av: therese

Grattis till graviditeten! Visst är det underbart? :) I alla fall nästan jämt, men det där med svullna fingrar och tår känner jag igen och det hör till tyvärr. Lycka till med allt! Mvh Therese (gravid i v 28)

2010-07-04 @ 13:01:48
URL: http://thereseida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0