2a juli 2010

Hejsan kära bloggläsare!

Bloggar lite snabbt från min syrras dator, får passa på när jag är här i och med att jag inte har internet hemma. Men förhoppningsvis så får vi det nu någon gång nästa vecka. Ni får helt enkelt hålla ut, uppdateringen kommer att bli bättre så fort vi fått internet i lägenheten, jag lovar!
Hur som helst kom vi hit för snart 3 timmar sedan väl, blev MC påvägen hit i och med vi inte visste vad vi annars skulle äta. Fick två blåa glas denna gången, fast blåa var förra veckan och lila denna veckan. Men vi fick lila förra och blåa denna. Men det var dock bara för att Hampus fråga om blåa för att vi har två av varje färg annars, men bara ett blått så för att det skulle jämna ut sig lite fick vi fråga om blåa glass denna gången med, så nu har vi tre blåa glas, men mamma ska få ett, bara för att jag är så snäll:).

Hur som helst har dagen idag varit lagom slö, Pia, Hampus mamma kom upp imorse vid 10 och väckte mig. Dock var jag inte så trött så det gjorde inget. Efter det gick jag upp och tog mig en macka, hade tagit två stycken tidigare efter att Hampus hade stuckit så jag var inte så värst hungrig. Efter det slöa jag lite med mobil spel, sedan var det bara att diska upp all skit och mög som vi inte diskat på flera dagar. Gick snabbt dock. Sedan blev det klä sig, sminka sig och sedan snacka jag lite med mamma och sedan lite med min kära bror. Han skulle egntligen åkt till sin far idag, men uppstod lite problem under kvällen. Samma jävla visa som sagt. Men men, skitsamma. Åker nog hem senare ikväll för att vi ska iväg till Skurup imorgon och hämta barnsaker och sådant. Träffa mammas vänner också och äta lite. Ska bli trevligt.
Men nu ska jag vara lite social mot min syster, David och Hampus är och handlar och har inte kommit hem ännu. Typ 1000år för dom att handla lite kol och tobak till vattenpipan men men. Hörs senare!
Puss & Kram♥


här får ni en ny tagen bild på mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0