Känns konstigt?

Det känns lite kosntigt att blogga nu när man inte gjort det på så länge.. Och sen att man bloggar från en helt annan dator känns också lite sådär annorlunda, men dte får gå helt enkelt. Nu sitter jag faktiskt inte inne i Hampus hus och bloggar, utan jag sitter ute och har Teddy näst intill mig. Han är en riktig mys hund den här! En söt sådan också, man kan inte få nog av honom. Eller jo ibland kan man faktiskt det!!
Hur som helst så håller Hampus och hans pappa fortfarande på, två riktigt jobb-glada killar:thumbup:! Deras granne håller också på för fullt hör jag. Ena hammrar, andra sågar helt okey melodi!
Snacka med mamma innan och hon berättade att naglarna jag hade byggt på till henne igår kväll fortfarande satt kvar, men att en var sne. Först trodde vi att den var sne för att hennes finger var det, men tydligen inte! Sen så berättade hon att många hade tyckt om det och också ville göra det, så kanske ska jag börja lite smått redan nu, men min tanke är att jag ska gå en utbildning nästa gång vi är i thailand. Två dagars kurs är det då, helt okej tid, det är två dagar jag måste offra av min semester men det är nog inget jag dör av heller. Vet inte riktigt när vi ska hem, men jag har redan planerat middagen, eller Hampus planerade den redan igår för att vara helt exakt! Blir falukorv med stuvade mackaroner. Det gillar han, mer än vad jag gillar det ialla fall. Hur som helst så vill jag mest äta potatisbullar med skinka, kanske fixar det till mig själv istället i och med korv inte går in i min smak så mycket.. Får se helt enkelt! Nu ska jag surfa vidare på internet. Ha de bra!♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0