jaha?

jaha? nu då?

Haley har fått mat, jag har ätit. Eller ja, det jag åt innan, är typ fortdfarande propp mätt. Såja, här sitter jag och vet inte vad jag ska göra(?!) Vet inte om vi ska ta och gå ut en runda. Men det är inte så jäkla roligt, hon bara sover i vagnen och jag bara går där och pratar med mig själv och folk tror typ att jag är dum i huvudet! För er som inte visste så älskar jag att prata med mig själv. Har pratat med mig själv som liten. Därför har jag inte varit dryg som barn. För jag kunde alltid roa mig själv, genom att fråga och svara på min egna frågor;)! Knäppt men det är sjukt bra att roa sig själv. Än idag snackar jag med mig själv, jag får bäst svar då;) , haha!

Aja, vill ni  veta en sak? På lördag ska vi ha chill krök här hemma, för första gången på typ snart 1 år så ska jag få dricka för första gången. Okey, inte riktigt ett år, men typ såhär 10 månader + 1 månad till. Så ja typ ett år.
Mamma har erbjudit sig ta hand om Haley, så Haley ska vara hos sin mormor fram till söndag då vi ska hämta henne och åka till Hampus mormor och morfar för att de fyller år?! Om jag minns rätt!
Jag ska ta för mig av kvällen, jag ska supa så jag inte kan stå upp! Fy fan vad jag har saknat att dricka med vänner och ha skoj. Men jag vill faktiskt inte lämna bort Haley, men jag tänker inte ha henne här hemma när alla är berusade. Icke en chans! Och mamma tyckte att jag förtjänade att få ha kul en kväll och släppa taget. TACK MAMMA!♥ Min mamma är nog den bästa i hela världen.

Och vissa som läser min blogg nu tycker säkert att jag är oansvarig och är helt störd som redan ska börja dricka efter 2 månader. Ja, faktiskt! Jag förtjänar det och det tror jag Haley förstår också! Och sen bara för att jag dricker och festar och har kul nu så betyder det inte att jag skiter i min dotter. Ingenting säger att jag ska lämna bort henne varje helg! För det tänker jag absolut inte. Men mina vänner, min mamma och även jag tycker att jag förtjänar det och det gör jag! Sen får ni se det från vilken vinkel ni vill. Jag ser det från min vinkel!
Jag ville bara ha det sagt :)

Sen imorgon ska jag söka jobb också på en Thai restaurang som mamma också börjat jobba på. Ska jobba kvällar tänkte jag, mamma har erbjudit sig att passa Haley efter att hon slutat. Så att jag kan jobba och tjäna lite pengar. Det behövs alltid! Får se hur det blir. För jag vill kunna tillbringa lite tid med Haley också. Jobba kan jag lite då och då. Men kanske inte varje dag, varje vecka! Utan ibland!
Men vi får se helt enkelt!


en bild jag gjorde om i min iphone. Laddat ner en skit bra app
som man kan redigera bilder skit enkelt med! tummen upp för den!


Kommentarer
Postat av: ellen ~

du är så vacker :*

2010-10-04 @ 12:08:01
URL: http://nobodybutme.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0