vill ha en fin kropp!

Lillan sover ännu inte, varit gnällig de senaste dagarna av någon konstig anledning! Jag som fick rätt på det med nätterna. Men såklart ska väl den planen också gå åt skogen. Får väl hitta en ny lösning och ha göra en plan som kanske kan hålla i lite längre. Åtminstone en månad kanske?!

Jaja, nu ligger hon i soffan och pratar och ler när hennes pappa snackar med henne. Det är så underbart när hon ler asså, det är en fantastisk känsla, tro det eller ej. Men ni kommer också att få uppleva det en dag:).

Hur som helst så var det inte alls om det här jag skulle snacka om. Utan jag skulle bara skriva att jag faktiskt vill ha en fin kropp igen. Efter min graviditet har mitt självförtroende skjunkit extreeemt mycket. Jag trivs inte längre med min kropp. Jag kan se på mig själv och bara vilja kräkas av synen.. Jag vet inte varför men det har bara blivit så! Jag vill ju ha en fin kropps form och ha en in kropp och kunna trivas med mig själv. Jag hade ändå hyfsat bra självförtroende innan, men jag vet inte vart den tagit vägen(?)
Men men, kanske en dag kommer den tillbaka. För just nu tänker jag bara på operationer, vilket Hampus inte riktigt uppskattar.. Vilket jag egentligen förstår. Men jag får väl helt enkelt arbeta tillbaka mitt självförtroende!:)

Nu ska jag ialla fall försöka få lillan att somna, sedan ska jag nog själv också gå och bädda ner mig tillsammans med min stora björn. Ni får ialla fall sova så gott och drömma fina drömmar. Vi hörs imorgon sötnosar!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0