Tjejsnack*

Dagen började bra och slutade bra, heter det så?:)
Så har är det ialla fall! Middagen var god, och tiden nere hos Hampus mamma och syster var trevlig. Vid kvart i 8 så gick jag hem, tillsammans hade jag Lina med mig. Hon ville följa med hit, så det fick hon. Vi satte på IDOL så fort vi kom hem. Ja, IDOL började väl bra. Tjej som kom in och tramsade sig visade sig ha talang och gick hem med en guldbiljett! Härligt, nästa gång kanske hon gör det på allvar direkt?:thumbup:
Efter det bläddrade jag igenom kanalerna för att se om fotbollen gick på fler än viasat kanalerna som Hampus sa att vi inte hade, och vad tror ni jag hittar? Jo, kanal viasat eller kanal 10 den nya kanalen som sände EM, alltså fotboll. Och då var det halvlek så jag hade missat halva matchen. Men Sverige ledde ganska stort redan då så det var väl redan uteslutet vem som hade vunnit. Men Sverige gjorde fler mål under andra halvan så de vann helt klart! Jag älskar nog fotboll, men ännu mer snygga fotbollsspelare;) Ett riktigt charmtroll är jag ju också idag(a)

Hur som helst satt jag och Lina och snacka en massa, mycket tjejsnack och hur det faktiskt kan vara här i livet. Tankar och åsikter helt enkelt, allt mellan himmel och jord snacka vi om! Alltså inte bara killar, utan familjerelation, vänner, bråk, minnen, smärta och allt annat skoj! Ja, är man tjej så finns det väldigt mycket att snacka om tro mig! Men nu ska jag och min lilla prinsessa sova, så ni får sova gott och drömma fina drömmar! Puss & kram♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0