Sov Haley, sov!

..just nu är hon bara allmänt dryg!
I förra inlägget skrev jag att jag skulle sova, och att Haley hade somnat! Men det var en ren lögn! Hon vaknade så fort jag lagt upp inlägget!! Ja, det varade så länge. Och hon vill inte sova verkar det det som. Hon har fått mat, fått blöjan bytt 2 gånger nu, blivit vaggad, blivit buren osv osv. Men nej, sova kammar hon inte riktigt hem just nu verkar det som! Och jag har inte den absolut bästa tålamoden heller, jag är snorig, febrig och en rejäl rethosta:s Så det gör ju inte saken mycket bättre..
Just nu vill jag bara skrika sov Haley, sov nu med dig! Men just nu tror jag inte att det skulle funka. Och sen för det andra så förstår hon ändå inte mig ju.."/
Så antar att jag får ligga vaken med henne ett tag till, innan jag kan få lite sömn. Förresten så har jag nog också smittat henne lite med förkylningen, hon har hosta och är också täpp i näsan. Hör det när hon andas. Gud, jag känner mig som en hemsk mor! Jag känner mig hemsk som smittat henne:/. Men det är väl det som tillhör mamma-rollen. Hur som helst ska jag försöka få henne att sova nu, så jag lägger upp lite bilder som ni får nöja er med sålänge under tiden vi inte hörs här på bloggen;)

Puss och kram♥


jag i bilen med Hampus extremt "snygga" keps!


Haley när hon ligger på mina ben och ler samtidigt som hon sover!
Fick äntligen det med på bild(:
Min fina dotter♥


Min bror och mamma i fredags då han fyllde 11år.
Sitter och käkar thaimat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0