mys kväll med min flicka♥

Vi har båda ätit mat nu, hon fick en flaska och lite mossad banan. Nu tänker många av er säkert är hon dum i huvudet som ger sin en månads bebis mossad banan redan. Ja, ni får tycka vad fan ni vill. Hon mår bra av det ialla fall. Inte visat några tecken alls att hon får ont av det eller något. Tvärtom hon blir extra mätt av det och äter det med nöje. Tro det eller ej! Hon sover hela nätter istället och är inte alls gnällig om dagarna, haa slå det!

Hur som helst, jag uppfostrar min dotter precis hur jag vill. Jag bhehöver inte lyssna på någon eller göra som någon säger. Tyck ni att jag är dum i huvudet bara för att jag ger min dotter banan, jag skiter väl i era åsikter?! Tur det är jag som tar hand om min dotter och inte ni!;)
Ja, än så länge har ingen kläckt ur sig något. Men jag bara sa det så slipper ni kanske dra upp hur dum jag är. Jag tycker jag är snäll ialla fall.

Hur som helst, min pastasallad mättade inte riktigt så jag fick gå och steka lite pytt. Dock blev jag för mätt. Men skit i det. Sen efter maten så matade jag Haley, sen fick hon en ny blöja på sig. Jag kan lova att hon slått rekordet om tyngsta blöjan någonsin i Löberöd asså!! Shiit.. Och att hon inte gnällt över det är ett under:o! Annars kan hon gnälla över det minsta lilla när det gäller blöjbyte.. Hur som helst så fick hon på sig pyjamas också och nu ligger hon här bredvid mig och sussar gott i sittstolen igen(: Tutte då!♥

Var förresten nere och öppnade dörren innan för det ringde på dörren det var fiskförsäljare. Och då mötte jag Hampus farmor också, och hon bjöd ner oss den 25e på middag. Trevligt, och sen sa hon att Hampus kusin skulle komma på torsdag? Och hon har också ett litet barn som kom i år fast innan Haley kom då. Så vi kanske kunde träffas och låta våra bebisar leka. HAHA, nej lite tidigt för det ännu. Men kan ju vara kul och träffa någon som också har en bebis, jag menar annars så känner jag ju ingen så som har en bebis eller så. Inte för att jag känner Hampus kusin nu, men kan ju vara trevlig att åtminstone träffas till en börja med:).
Nu ska jag mysa med min flicka, men hon verkar helst vilja sova!:P
Jaja, då får jag titta på Jerry Springer själv, och förresten är det IDOL ikväll?
Vad ska ni göra denna mörka kväll? Och visst har vädret varit fint idag?♥


min goda pasta!


och min snygga dotter!♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0